Second hand


På facebok er jeg medlem av mange "kjøp og salg"-sider. Bl.a "kjøp og salg -barneutstyr". Det er så masse fint! Ikke minst penger å spare. Jeg har både kjøpt, solgt og gitt bort veldig masse på disse sidene. Leker til barn og babyer er jo helt vanvittig dyrt. Jeg får hakeslepp hver gang jeg går forbi en rangle til 250 kr. For litt siden kjøpte jeg en kjempe stor pose full av babyleker! Det var en billig penge, men selger kunne gjerne informert om at lekene var veldig møkkete. Jeg vet ikke jeg hvor mange timer jeg har brukt på å rense og vaske alt. Nå er alt så godt som nytt i alle fall :-) Melinda er storfornøyd med alt sammen! Er hun fornøyd, er vi foreldre fornøyde også! 
 


Denne ranglen hun holder her var S sin leke da han var baby. Morsomt og ha! 


 


8 months

Det er 26. juni. 2016 og i dag er Melinda 8 måneder!! Hun blir bare større og større. Det går fort! Hun fikk smake på lasagn for første gang i dag. Lasagn på glassboks for babyer, om dere skulle lure. Den er det biter i, og det liker ikke Melinda! Hun har ikke fått noen tenner enda, så det var kanskje ikke det smarteste. Hun likte det veldig godt, men bitene var problemet. Hun holdt på å kaste opp stakkar! I går var vi ute å spiste lunch med et vennepar av oss som har en baby som er litt over to mnd eldre enn Melinda. Hun har allerede fått 5 tenner!! Hun spiste pannekaker som bare det. Melinda skulle også få smake en liten bit. Jeg troor hun likte det, men biter er problemet! Da gikk det ikke så bra til slutt da heller. Ups! Men det vil jeg tro kommer seg snart:-) 
Hun krabber ikke enda, men hun åler seg bakover. Hun har ikke kommet så langt med den delen. Og det er heeelt greit! Hun skal få tiden sin. Jeg skjønner meg ikke på mødre som stresser med at babyene deres skal krabbe, gå og alt som følger etter. Kan man ikke bare nyte barna sine som de er der og da? Alt dette kommer senere uansett. Jeg syns det bare er positivt jeg! Da trenger jeg ikke å bekymre meg like mye om alt mulig akkurat nå. Helsesøster sier det er like før det skjer store ting her, og det ser vi også. Enn så lenge nyter vi denne tiden ♥ Lips


For noen måneder siden ble leppene mine ganske så hovne. Det var litt rart, men jeg syntes det var litt fint også. Så gikk hevelsen ned. Det var helt ærlig litt skuffende. Haha. Jeg har hørt ganske mye om fillers. Ja, hvorfor ikke prøve en gang, tenkte jeg? Det var litt spontant, men jeg fikk fort time med en sykepleier. Ble jeg missfornøyd var det bare å ta det ut igjen. Jeg bruker Juvederm som filler. Det er en slags gele som har hyaluronsyre i seg. Det stoffet finnes naturlig i kroppen og gir huden mer volum og fuktighet. Ikke noe farlig stoff med andre ord. 
Det som er veeldig viktig når du skal ta fillers ER å være 100% at det ikke er juks. Da er det farlig. Gå til noen du har hørt mye bra om og gjør research! Viktig! 
Jeg gjorde det her på Lillehammer. Jeg var først på et sted jeg var sikker på var bra. Jeg fikk så dårlig service der at jeg droppet hele greia. Det var samme filler, men servicen var elendig. Det har masse å si når det kommer til injeksjoner.
Jeg booket time på et helt annet sted. Det er jeg SÅ glad for. Jeg fikk en sykepleier som var så snill, flink, hyggelig, dyktig og med masse erfaring! Skulle jeg gjøre det en gang til, er det ingen tvil om hvor jeg går :-)

 


 


Dagen jeg fant ut at jeg var gravid 

Klokken nærmer seg 03 på natten, men jeg er i tenkemodus. Jeg må skrive. Jeg tenker på den dagen jeg fant ut at jeg var gravid. Så har det seg slik at man enten blir glad for å bli gravid, eller så blir man lei seg. Jeg vet ikke hva jeg var når jeg tenker tilbake. Kanskje en miks av begge deler. Eller først var jeg lei meg, så ble jeg glad, så ble jeg lei meg igjen. Ja, en rar miks. 
26. februar. 2015 kl 06:31 fikk jeg svaret på graviditetstesten som sjokkerte livet av meg. Da hadde jeg lille Melinda i magen. Tanker og bekymringer strømmet på. Jeg klarte ikke å stå på beina. Jeg klarte ikke å puste! Med de to spinkle, skjelvende beina mine, klarte jeg å komme meg stille og forsiktig ut av leiligheten. Jeg var så redd! S lå og sov når jeg klarte å snike meg ut. På den tiden hadde vi ikke vært sammen så lenge. Jeg følte meg kanskje ikke helt trygg. Jeg turte ikke å si noe. 
 

Når jeg hadde fått tilbake pusten ringte jeg B, som på den tiden bodde langt unna meg. Hun skjønte det med en gang. Hun klarte å roe meg ned. Hva skulle jeg gjort uten bestevenninnene mine? Jeg er så inderlig glad jeg har to gode bestevenninner som jeg har hatt siden barndommen! Når vi snakket dukket emne om abort opp. Jeg husker jeg sa med en gang til henne når hun spurte: Abort, nei det kommer ikke på tale!! Jeg hadde nettopp fylt 18 år, var vettskremt og sjokkert. Tenk at jeg sa det da så bestemt! Jeg husker ikke helt hva B svarte, men noe slik som: så bra! Jeg skal bli tante!! 
 

Så hva skulle jeg gjøre videre nå? Jeg trengte bestevenninnen min, Anh. Hun er så fornuftig, bare hun vil! Snill, omtenksom og grei å snakke med<3 Jeg ringte henne og slo rød alarm. Da droppet hun absolutt alt hun hadde av planer de neste dagene for meg. Hun bor flere mil fra hvor jeg bor. Jeg hoppet rett på neste tog. Jeg hadde noen timer å tenke mens jeg satt på toget. Det var så surrealistisk. Jeg fikk så mange sommerfugler i magen når jeg satt på toget, det føltes ut som en hel dyrehage. Jeg tror kanskje jeg gledet meg litt også? Det var så mange følelser og tanker som bare spinnet rundt i hodet mitt. Jeg hadde også dårlig samvittighet fordi jeg plutselig bare dro. Jeg trengte rett og slett litt tid for meg selv. Jeg måtte fordøye det selv før jeg fortalte S. Ikke minst trengte jeg bestevenninna mi. 
Jeg fortalte ikke Anh på tlf hvorfor jeg slo rød alarm. Det trengte jeg ikke. Hun skjønte det hun også. Når jeg endelig kom frem til Sarpsborg tok vi runden med å kjøpe graviditetstester. Alle viste det samme som den første. 


Jeg skulle overnatte hos Anh et par dager. Eller, det var planen. Jeg var helt utkjørt etter alt dette, så jeg var veldig klar for å bare slappe av. Hjemme hos Anh var det et familiemedlem på en "ikke-så-bra-dag". Det var jeg vandt med for h*n har noen dårlige dager nå og da. For å føle seg bedre må den personen alltid ha noen å rakke ned på. Er det ikke trist når folk er slik. Denne nedtråkkingen startet på Anh. Anh har så bein i nesa og er så flink til å snakke for seg. Fy fader som jeg ser opp til den dama! Siden Anh er så tøff, så førte dette videre på meg. Jeg ble så verbalt angrepet av dette familiemedlemmet at jeg har ikke ord! Jeg har aldri i hele mitt liv opplevd noen som har sagt så stygge ting til meg! Jeg tror jeg aldri har vært så lei meg. Jeg var så overrasket og lei meg at jeg klarte ikke å si et ord. Tårene bare raste ned og jeg så sikkert ut som den svakeste personen på jord. Vet dere hva?! Akkurat DET er noe jeg angrer på i livet mitt. HVORFOR stod jeg ikke opp og snakket for meg. Dette var overhode ikke greit. Man skulle da tro at et voksent menneske i midten av 20-årene visste bedre. Jeg hadde hatt en lang dag. Ikke minst hadde jeg funnet ut at jeg var uforventet gravid!! Jeg hadde så mye annet som foregikk i hodet mitt. Jeg har verdens beste bestevenninne som sto opp og forsvarte meg! Jeg kjenner jeg får tårer i øynene når jeg skriver dette fordi... det eneste jeg tenker på er hvor fantastisk Anh er<3


Det endte med at jeg og Anh dro bort et par dager for å samle tankene. Det klarte vi. Vi danset, lo, sang, skravlet og så film til langt på natt. Til tross for den vonde dagen som var den 26.februar, så var alle andre dager fine. Viss vi ser bort i fra den ekstreme kvalmen jeg hadde i svangerskapet. Etter to dager, dro jeg hjem og var klar til å fortelle S den store nyheten. Han ble selvfølgelig overrasket. Det var han en stund også. Til slutt ble det en gladnyhet om at vi ventet en liten jente!:-) Muligheten for abort var der noen uker, men siden dag 1, så var jeg ganske klar på at det skulle ikke skje.  


LYKKELIG SLUTT!! ♥


Hadde jeg tatt en test nå i dag som hadde vist positivt, så hadde det vært veldig annerledes!! Da hadde jeg hylt, danset, skreket og ropt av lykke!! Jeg og S har selvfølgelig lyst på flere barn sammen (edit: jeg har lyst på tre til, mens S greier seg med én til..). Vi planlegger ingen barn akkurat nå, eller i nærmeste framtid. Vi er ganske enige om at det passer Melinda å bli storesøster når hun er ca 3 år? Nå skal vi bare nyte hver dag mens den lille jenta vår fortsatt er baby<3 


Spørsmålsrunde

Det har kommet inn litt spørsmål her og der. Jeg tenkte å samle dem alle og svare på dem i eget innlegg. Det er en stund siden forrige spørsmålsrunde, så vi kjører på med en ny en! Still meg spørsmål i kommentarfeltet om det er noe du lurer på:-) Neste uke har jeg full timeplan, så svarene kommer neste helg!
 
22.06.16

 

Skjørt og topp: BikBok  -  sko: Nelly  -  Briller: Ebay
Første gang på vannski

For en sommeridyllisk dag dette har vært<3 I går pøset det ned som bare det. I dag ble det skikkelig temperatur og sol. Jeg og noen venninner har stått på vannski i dag!! Eller det ble til at det kun ble jeg som gjorde det. Hehe. Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre det. I dag hadde jeg muligheten. Man må da bare gripe sjangsen når slike muligheter dukker opp, gratis! Jeg syns det var kjempe gøy! Meen litt skummelt når jeg så andre prøve det før meg. Det så veldig vondt ut når de falt i så stor fart..Fine jentene! 


Melinda er så klart med hun også. Ikke unormalt at hun drar til seg all oppmerksomhet akkurat! Hehe. Forresten har dere sett den videoen på internett av en baby på 6 mnd som står på vannski. Altså det er helt utrolig! Hun mestrer det helt perfekt! Bare 6 mnd! Melinda er 7 mnd... :-)


Anna og lille M <3


Såå var det min tur! Jeg sa alltid at jeg kunne være neste og vente litt. Den unnskyldningen kom jeg ikke langt med når jeg var den eneste i kø..


Det var så mye å huske syns jeg. Bein, kne, avstand mellom ski, rygg, symboler og tegn osv... 70% var glemt i det jeg kom i det kalde vannet.

DER var jeg på beina! Det var såå gøy! Jeg falt fire ganger på runden min. Jeg ble så sliten i armer og bein. Det var skikkelig ille. Jeg klarte ikke å holde noe etterpå. Selv kameraet var vondt å holde fordi jeg var så stiv i armene. Jeg hadde null sjangs til å få opp bildøren. S måtte gjøre alt for meg en stund. Haha. Det var egentlig helt forferdelig. Heldigvis fikk jeg myknet meg opp på Elixia like etterpå.


Fallene var ikke så vondt som jeg trodde. Kanskje jeg bare hadde flaks? Eller så var jeg full av adrenalin!


Da har jeg gjort det også!:-DPrinsessa mi ♥


You are so beautiful

 

♥ ♥ ♥

7 måneder 


Rainy

Det pøser ned her i dag. Det gjør ikke noe! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir småtrøtt av regn. Vi har hatt en så fin dag! Dagen startet med at vi våknet brått av at det ringte på døren. Mamma, Rune og Leo har tatt turen til Lillehammer, igjen. Da var det ikke noe sløving på oss denne morgen! Hehe. Eller klokken var jo nesten 11, men vi sover vanligvis til mellom 11-12. Melinda har mammaen sin sitt sovehjerte. Ingen tvil. 
 

Gullet mitt!! Frokosten er inntatt, bading og morgenstellet er gjort. Da er vi klare for dagen! ♥


Skinny vanilla latte - namm!


Her er det ei som skal få med seg absolutt alt! Det er litt trist, men nå må vi bytte til sportsdelen. Da føler jeg ekstra på det at hun er blitt så stor! Leo, vår Leo ♥

Rune, mamma og Melinda ♥


Dagens antrekk. Så utrolig digg å gå i! Jeg og en venninne var på shopping i går og vi begge gikk ut fra butikken med denne kjolen fra BikBok som vi fikk mer enn 50% på! 


I dag ble det biffmiddag på Egon. Åhh det er LENGE siden. Jeg og S har fast biffbestilling her, hehe. Biffen er så forskjellig fra gang til gang. Viss det er lite folk er den kjempe god, men viss det er mange folk ender man alltid opp med tørr biff. Det gjorde jeg i dag + ventetid på mer enn 45 min. Jeg mener da at man bør opplyse kundene sine om lang ventetid. Det sa jeg også til servitøren. Men det var godt!:-) Det er i alle fall verdt å bestille en ekstra peppersaus! Nei nå må jeg dra å trene igjen! Jeg har utsatt det i én time nå. Det frister bare ikke å gå til Elixia + jeg er småtrøtt av regnet. Når har jeg også synket så godt ned i sofaen. Vel, klaging hjelper ikke! Jeg får så dårlig samvitighet om jeg velger sofaen fremfor trening. Man har da SÅ bra følelse når man er ferdig med økten. Jeg bruker YT sjokolade-restitusjonsdrikk etter trening. Jeg virkelig elsker den, så det er min belønning! 


Favorittskjørt


Var ikke dette skjørtet bare så enkelt og fint? Jeg likte det såå godt. Jeg dro det med meg hjem fra BikBok for ca et par uker siden. Det var på 50%, hihi, det også. Jeg kjøper kun klær som er på salg. Med mindre det er noe spesielt. Jeg tror jeg kan kalle det mitt nye favorittskjørt! Eller det er helt til jeg kjøper et nytt skjørt, da er det plutselig favoritten! ♥


Forresten så har jeg klart og sølet is på det allerede. Typisk meg.


Saturday snapshots

Hallo! Endelig søndag. Planen er å nyte en bedre frokost nå snart, så skal jeg ta en treningsøkt. Det er søndag og da skal vi gjøre ingenting. Jeg elsker å ha en dag der vi gjør ingenting. I går var vi på Elkjøp og kjøpte filmer. Hvem er det som fortsatt gjør det egentlig? Vi har kjøpt inn til nachos. Åh nachos<3 Jeg har hatt craving på det hele denne uken. Derfor har det allerede vært en middag denne uken med nachos. Da må jeg ha masse ost og rømme. Det er det viktigste. OK nok nachos-prat. I går var vi på Birken her på Lillehammer. Vi så på folk som kom i mål og var dødsslitne. Det var ikke derfor vi var der. Det var nok shoppingen. Masse, masse salg. Noen godbiter ble med oss hjem. Overraskende nok var det babyklær der også. Da kjøpte vi litt ullklær til Melinda i 98. Satser på at det passer til vinteren. Halv pris var det. Det liker vi! 

Mens vi handler ringer mamma til meg. Hun sier: Vi er utenfor huset deres! Det var en hyggelig overraskelse! Da var det å skynde seg hjem. Vi koste oss i parken og med fotballkamp på kvelden. Jeg henger ikke så godt med på det sistnevnte, men jeg har fått med meg at det er EM. Skagensmørbrød og et vinglass. Mmmm, bare såå godt! 


Melinda sovnet på bestemor sitt fang ♥


Visste dere dette om meg?- Jeg har mitt eget skap og tredemølle på Elixia. Det er vel egentlig ikke mitt. Viss noen andre løper på "min" tredemølle må jeg finne på en "venteaktivitet" til min mølle er ledig. Jeg er ganske så rar. Det er jo 20 andre møller ledige. En gang hadde noen andre tatt "mitt" skap. Når jeg var ferdig med økten og skulle tilbake til skapet mitt, brukte jeg alt av styrke til å få opp låsen. Nøkkelen passet ikke og jeg skjønte ingenting. Det tok sin tid, men så gikk det opp for meg. Følte meg ganske så tyv da. Haha, tenk om jenta som hadde skapet kom akkurat i det jeg prøvde hardt å dirke opp låsen..


- For meg er det ikke noe som heter én bit sjokolade. Det er enten halve eller hele pakka. Jeg skjerper meg når jeg er på besøk da. Ofte takker jeg nei fordi jeg syns ikke det er noe vits i å spise én bitte liten sjokoladebit. Som sagt, halve eller hele pakka. Haha! 


- Jeg spiser potet med skallet på. Jeg syns det er like godt med, også orker jeg ikke å skrelle.


- Aldri vært på cirkus. 
 

- Jeg har gitt streng beskjed til mamma om og ikke kommentere bildene mine på facebook. Før jeg satte ned foten, så kommenterte hun alt mulig rart. Hun har lov til å kommentere med smileys viss hun vil.. Det gjør hun nå på alt jeg legger ut. Hehe.


- Jeg er den som alltid søler på meg. En dag kan jeg ha litt finere klær på meg og sier flere ganger til meg selv "OK nå er det skjerpings. Ikke søl på deg!". Dette skjedde senest i går. Jeg hadde pyntet meg for jeg skulle på møte på kvelden. S titter bort på meg å sier "You had one job....". Det har seg slik at jeg er glad i ekstremt masse ketchup. Er det saus inni bildet, tar jeg på så masse at det ser ut som suppe. NAMM. Haha, det er som regel disse to flekkene kommer av. 

 


- Jeg håper at en dag vil jeg oppleve noe klart og tydelig fra den åndelige verden.


- Som liten hadde jeg som hobby å fange insekter (helst maur). Jeg hadde bokser og kasser med lokk hvor jeg laget et hus for dem. Der skulle de bo for alltid! Dette gjorde jeg hele sommeren. Gikk aldri lei. Like fortvilet var jeg hver morgen når jeg skulle løpe ut for å se hvordan de hadde det. Da var det noen som hadde åpnet lokket. Dette kom frem av stefaren min for ikke alt for mange år siden. Han syntes synd på insektene, så han åpnet lokket hver kveld. Da hadde jeg alltid en ny jobb med å finne nye innbyggere som skulle få bo der. 


- Jeg trodde ikke jeg var det, men jeg er veldig klissete av meg. Jeg elsker S så mye. Jeg uttrykker meg om det til han hver dag. Samtidig som jeg vil ha et sted hvor jeg kan skrive ned tanker, om alle turene våre, dikt, poste bilder, pynte med stæsj og skrive enda mer om hvor heldig jeg er OG til slutt er det krydret med enda mere kjærlighet. VELDIG KLISSETE, jeg vet. Haha, jeg ser selv at jeg kan ikke poste slikt på internett. Derfor har jeg scrapbook! Jeg syns det er så koselig og ha! Den er jeg veldig fornøyd med. Jeg kan være så klissete og kreativ som jeg bare vil! Til Melinda har jeg allered 3 fullstappet fotoalbum, 2 minnebøker jeg driver å fyller inn med tiden og én scrapbook. 


- En gang skulle jeg vokse overleppa, men det gikk veldig galt. Jeg hadde voks i baderomsskuffen, men jeg hadde kastet esken for å spare plass. Jeg visste ikke hvilken voks det var. Jeg fant fort ut at den var ment for legger. Jeg klipet den opp, så den skulle passe overleppa. Voksen var så sterk at den rev med seg hud. Ikke nok med at det var vondt, men det så da ikke ut!! 


- Jeg spørr S ca annen hver dag om disse to spm: 1. Hvor mange skjeer skulle det være på 220 ml igjen? 2. Når var det Coop stenger igjen? God morgen fra oss!


Hei og hopp! God morgen fra oss♥ Klokken er over 11, men vi liker å sove lenge begge to. Hehe. Heldigvis er det ikke kjeempe fint vær i dag, så jeg trenger ikke å ha dårlig samvittighet for å sove så lenge. Nå skal vi ordne oss en frokost å se på Kardashians. TV2 sumo har jo lagt ut alle sesongene! Jeg må prøve å få gjort helgevasken før S kommer hjem fra jobb. Føler jeg plutselig fikk dårlig tid nå. Jeg skal se serie, spise, bade Melinda, gå trilletur, vaske og i tillegg har jeg fremkalt 200 bilder. Da har jeg masse scrapbooking foran meg. Noe jeg elsker!<3 Melinda elsker at jeg vasker. Da får hun løpe rundt i gåstolen sin. Hun skal få med seg å være med på ALT. Vi skal kose oss i dag ♥

So careful

Melinda er bare såå forsiktig når hun skal ta på blomster. Både når hun sitter i gresset og når hun skal ta på rosene her hjemme. Det ser man på bildene også, hihi. Verdens skjønneste er hun ♥


Bildene ble tatt på lekeplassen der vi pleier å huske. På trilleturen hjem sovnet Melinda og jeg la henne rett i vuggen når vi hadde kommet inn døra. Endelig tenkte jeg. Hun var så trøtt den dagen, men pga varmen klarte hun ikke å sove. Når hun endelig hadde sovnet ordentlig, så hva tror dere skjer? Jo den forbaska brannalarmen i hele bygget går, igjen. Før jeg fikk Melinda pleide jeg å sitte å vente til den slo seg av. Det var så ofte øvelser, så jeg hadde bare sluttet å bry meg. Etter jeg fikk barn har selvfølgelig dette endret seg. Man tar ingen sjangs der! Jeg løpte til soverommet, tok med meg Melinda og gikk ut. Vanligvis ville det vært mange naboer som sto samlet utenfor. Der var det ingen. Alarmen stoppet og jeg gikk inn igjen. Det første jeg så da var en stor plakat med uthevet skrift "Brannøvelse".  

Treningstur eller kosetur

 

Melinda må være den flotteste treningspartneren. Hun liker veldig godt å sitte i vognen og bæreselen. Sistnevnte blir ikke daglig brukt da. Vi bruker som regel bæreselen kun når vi skal gå opp hoppbakken. Det begynner å bli TUNGT nå skal jeg fortelle dere. Frøkna blir ikke akkurat så mye lettere, haha. Som jeg sa liker hun å sitte i vognen, men hun liker ikke å ha for lange pauser. Da får jeg høre det! Så om jeg holder på å dø når vi har gått en stubb opp en bratt bakke, så er det ikke lange pausen jeg får. Det er jo egentlig bra! Bittelitt slitsomt må jeg innrømme også da..

Treningsturene våre avhenger veldig på været. Når det har vært knallvær slik som nå, har vi ofte gjort det til en kosetur i steden for. Da pleier vi å kjøpe med oss frukt til meg og smoothie til M. Da har vi det som plommen i egget når vi har funnet en fin plass å sitte. I stelleveska har jeg alltid solkrem til henne, men nå skal jeg kjøpe en ekstra til meg selv som jeg kan ha der. Det blir ofte slike spontanturer på oss♥ Når været er litt overskyet og temperaturen noenlunde å gå powerwalk i -da er vi på vårt beste! Dette pleier vi å gjøre på dagen mens S er på jobb. På kvelden trener jeg alltid 1t styrke på Elixia. Da får jeg også 1t fri, noe som absolutt fungerer veldig bra! Gull verdt for meg!
 
Light pink

Jeg var i bursdag i helgen som var til bestemoren til S som fylte 85 år. Det var veldig trivelig. Dagen før fant jeg ut at jeg hadde ingen verdens ting å ha på meg. Når man bor så sentralt som meg, så er det så lett og bare ta en tur over til butikken for å se. Ja, vi jenter skal da bare se. Hehe. Jeg kom da hjem med en bærepose med nytt bursdagsantrekk. Jeg likte kjolen så godt. Både fargen og formen. Den er mye finere i virkeligheten. Det er også en fin (delvis) åpen rygg på den (som jeg glemte å få avbildet). Det er en kjole man ikke kan bruke bh under, og det er et minus da. Syns jeg. 
 

Alt fra BikBok.


En sommerlig campingdag

For en fantastisk sommerdag vi hadde i går. Det ble årets første camping for oss. Melinda sin aller første♥ Vi ble med familien min på Biristrand hvor vi ble hele dagen. Ja takk til flere slike solfylte dager på campingen!! Som vi koste oss! Vi grillet masse god mat, spilte musikk, solte oss, badet, kjørte elektrisk sparkesykkel, spilte litt badminton, kjørte vannscooter ... ja og listen fortsetter! Perfekt og avslappende dag. Håper det ikke blir lenge til neste gang!:-)


Melinda og Rosita♥ Jeg smurte Melinda med så tykt lag med solkrem at det så ut som hun gikk med ansiktsmaske. Haha. Ikke akkurat på dette bildet:)

Livet er herlig!

Aebykier! Hun har nylig kommet hjem fra Filippinene så hun har et forsprang med brunfargen.

Tanta mi Evelyn og lille søte, Melinda.

Balance challenge! Her var det enten eller. Jeg holdt på å falle i vannet et par ganger! Litt strekkmerker her og der fra graviditeten, men pytt pytt. De blir vel borte (iallefall mindre synlige med tiden..). Jeg er heldig som blir fort brun! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at det "dekker" over litt. Haha, det gjør vel egentlig ikke det.

Såå glad!

Grilling på gang!:-D


Her var det umulig og få et fint bilde av Melinda. Hun skulle ikke se på kameraet. Her var det mye mer andre spennende ting å se på. F. eks bølger.


Jeg syns dette bildet var så koselig! Når jeg ser nøyere på det må jeg si: herligheeet! Jeg har vært veldig mye ute i solen i det siste. Jeg har smurt ansiktet mitt med solkrem nesten hele tiden. Halsen og nakken har jeg aldri smurt. Med andre ord -det synest! Merkelig at jeg ikke ser det før jeg ser dette bildet. Haha. Kanskje jeg skal gjøre det litt omvendt fremover. Solkrem bare på hals og nakke, så fjeset får ta igjen fargen. Haha. 

SÅ GØY som vi hadde det. Vi kjørte i full fart på bølgene og hoppet til værs! 


Her hadde jeg ingen planer om å bade. Det var ISKALDT. Shortsen ble kastet av og det ble et halvt iskaldt bad. Når vi endelig hadde kommet hjem og parkert bilen, så sitter jeg kun i bikinitrusa. Da hadde jeg klart å glemme igjen shortsen min, såå typisk. Da dro vi tilbake, så vi fikk oss en liten road trip-søndag.

Sommeridyll

Jeg har masse sommeridyll å ta igjen fra forrige sommer. Jeg skal si dere at jeg er godt i gang. I fjor var jeg gravid og ekstremt plaget med kvalme. Det ble ikke en eneste dag på stranden og jeg var så vidt ute av døren. Det var kjedelig. Jeg måtte alltid være i nærheten av toalettet pga 1. jeg måtte alltid tisse og 2. jeg kastet opp hele tiden. Bare jeg tenkte på én person jeg ikke likte var det nok. Ikke tro at jeg går rundt å bærer hat over noen altså, hehe. Det var nok med en skuespiller som irriterte meg. Ja, nok av det! Jeg hadde forresten det veldig fint på slutten av svangerskapet. I bytte mot en hard graviditet, så fikk jeg en veldig fin fødsel!:-) Min fødehistorie kan du lese HER. Denne sommeren dere! Jeg skal nyte solen, været, familien, venner og all sommeridyll dere kan tenke dere! JEG ELSKER SOMMEREN<3 Jeg har skrytt av været på Lillehammer og jeg og Melinda har vært ute hele dagen, hver dag. I går kveld kl 00, så jeg bare hybelkaniner og skittentøy over hele. Jeg har bare utsatt og utsatt husarbeid fordi jeg har vært så opptatt med å kose meg. Fra 00 til 01:30 var det full vask mens jeg sang høyt til bl. a You Raise Me Up! Neida naboer... jeg er ikke alltid så rar! 
 

Her er et bilde fra i dag. Jeg likte det såå godt! Om det er lov å si? Det er den lille tanteungen min som har tatt det♥ Bestemoren til S fylte 85 år. Da var en stor del av familien samlet på Lillehammer hotell. Det var tre retters middag og masse kos! 


Åh, jeg er så heldig som er mammaen din!<3 Dette må være et av favorittbildene mine av Melinda. Jeg får jo nytt favorittbilde hver gang vi har en slik fotosession som S liker å kalle det. Hehe. Her var vi på trilletur, men vi måtte stoppe å knipse et bilde fordi jeg syns det var så fint der. Hehe!


Her er de fine blomstene jeg fikk av Anh. Det var skikkelig fine blomster, så jeg måtte ta et bilde for å huske dem. Som jeg har fortalt dere før, så lever ikke blomster så lenge hos oss. Jeg skjønner ikke. Det må være noe med luften i leiligheten vår eller noe?? 


Melinda elsker å huske! Vi har ofte kjøpt med oss is (Ella's smoothie til M) og trillet til en park/ lekeplass. Her møter vi ofte andre foreldre i permisjon, så leker barna med hverandre og jeg knytter nye bekjentskaper. Det syns jeg er veldig trivelig!

Åååå mamma.... nå igjen?

Leker oss i skyggen på verandaen vår. Noen ganger kan solen bli for voldsom for de små...


Så skulle vi ta en powerwalk en dag, men det gikk ikke å komme frem med vogn slik jeg hadde tenkt. Plutselig endte vi opp på denne fine plassen her istedenfor:-DSommer, sommer, sommer

Jammen, DA dere! Da kan jeg med trygghet si at nå er det ordentlig sommer. Føler jeg da! Det har vært så sommer som det kan bli i det siste at jeg har ikke hatt tid til å ta opp macen. Kanskje derfor jeg oppdaterer bloggen halv to på natten. Hehe. Jeg har spist masse is disse dagene. Vært sammen med venner og familie. Badet. Solet meg. Trent og gått trilleturer. Jeg har rett og slett kost meg gløgg ihjel! Jeg elsker permisjonsdagene og sommer!! Her er noen bilder fra i går og i dag:

Disse mini-fontenene falt godt i smak. Hehe. Jeg fikk besøk av B og vi skulle kun til byen for å kjøpe is. Tilfeldigvis møtte vi en venninne av meg med sin baby. Plutselig ble det til at begge satt og lekte seg med vannet. Det var gøy! Det var så varmt, deilig varmt! Vannet var det også god temepartur på. Jeg glemte å smøre meg selv, men de minste var godt smurt med solfaktor 50! OG tilfeldigvis ble det shopping på begge. Is, sol, shopping, god mat og bestis på besøk! Perfect day♥


Jeg fikk såå lyst på fiskeburger og B fikk lyst på pizza. Da var det ingen tvil! Vi dro til jobben min -dudeburger! Jeg har jo jobbet der i et par år nå og spist maten hver dag nesten før jeg gikk i permisjon. Skulle tro jeg ble lei?! ÅÅ NEIDAA! Kan man egentlig bli lei av pizza og burger? Like fint vær var det i dag også! Da har vi grillet og badet hos tanta mi. Sååå koselig og deilig! 

Søskenbarnet mitt, Rosita er en så flink barnevakt! Smelter!

Jeg og B spilte kubbespill mens Melinda lekte seg på bakken. Det varte ikke lenge. Hun ville heller sove!:)


Tanta mi, Charita, M og Rosita ♥

Heisann sveisann!
Melinda eeelsker å bade!


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits