Let it go, duet


Dere må sjekke ut denne fine videoen jeg fant på internett tidligere i dag. Jeg smilte fra start til slutt, noe så fint! Jeg har hatt denne sangen på hjernen i hele dag, noe så irriterende, men den er da fin!
I dag har jeg tilbringt hele dagen min sammen med Borghild. Hun sover ved siden av meg i dette øyeblikket. Vi har hatt det så gøy! Vi har kjørt rundt på scooteren stefaren min nettopp kjøpte. Som vi lo og sang for full hals mens vi kjørte. Haha. Mamma ville også prøve, men hun har så dårlig balanse OG korte bein. Dessverre nådde hun ikke ned til bakken en gang. Kun det sier seg selv at det ikke gikk bra. Det ble et lite så pent fall med kutt, skrubbsår og blod. Bra det ikke var verre. Vi har også baket brownies og hatt Grease på skjermen. Kos ♥

Nå som B sover, har jeg nettshoppet litt. Igjen. Hehe. Den svarte og grå kjolen er fra Nelly. Jeg hadde et gavekort som jeg har brukt det på. De tre andre plaggene er sponset. Det skal dere få se nærmere på når jeg får dem i posten. Kan ikke vente! Håper jeg får dem før jeg drar på ferie.  

 
Bikini

Hei og god dag! I dag morges kom mamma stormende inn på rommet mitt  med en diger eske. Alt vi hadde bestilt fra Nelly hadde kommet og jeg er SÅ fornøyd. Jeg spratt opp av sengen, tok av meg klærne, så sto vi begge og smilte fra øre til øre mens vi sto der i undertøyet. Haha. Det er da rene julekvelden når man har bestilt masse fra internett og skal pakke det opp. Jeg og mamma går rundt i huset i våre nye kjoler og pumps og roper minst 20 ganger "ÅH JEG ELSKER DENNE KJOLEN!!" også sier den andre "JEG OG!!". To tenåringsjenter ass! Haha. Gleder meg til å bruke alt jeg har kjøpt i Praha neste måned. Wuhu! Jeg kan starte med å vise dere denne bikinien. Så klart var den på salg! Kjøper ikke noe med mindre det er på salg, hehe. Prisen ser dere på bildet :-)
 


Happy

YESS endelig fri igjen. Jeg skal ikke på jobb før torsdag så nå er jeg HAPPY. I dag var det så masse folk og ingen pauser! Tenkte jeg skulle nyte kaffen min de få sekundene det ble litt stille i restauranten, men det kunne jeg bare glemme. Jeg har så vondt i beina, så noen dager fri blir bra. I går kveld rett etter jobb dro jeg til venninna mi, Siri hvor det var fest. Jeg ble så glad for å se henne igjen. Det er ikke så ofte vi får sett hverandre, så vi hadde masse å oppdatere hverandre om. Senere på kvelden var vi en annen plass. Jeg fikk øye på han jeg jobber sammen med som er kokk. Det er kommunikasjonsvansker mellom oss siden han verken snakker Norsk eller engelsk. Kroppsspråk funker bra! Kanskje litt rart, men det er noen folk det er så uvandt å se utenfor stedet man vanligvis ser den personen. Mitt tilfelle, jobben. Hehe. Det var veldig koselig da, han er kjempe søt og det så ut til at han koste seg i baren. Vel, siden jeg var på fest og ikke har fått nok søvn + stressende (men gøy) dag på jobben, så er jeg nokså utslitt. Jeg gleder meg til å våkne i morgen fordi da skal jeg rett på posten og henter pakker. Jeg og Borghild skal kose oss i morgen med godis og overnatting. Det blir kos:-)


Tanker om hva som skal skje til høsten
Jeg er litt i det følsomme hjørnet i kveld og skal faktisk skrive et personlig innlegg. Personlig nok til å være meg. På jobben i dag har jeg brettet hundrevis av servietter. I lengden kan nok det bli litt kjedelig. Jeg begynner å tenke litt for meg selv mens jeg titter bort på sjefen som står med kalenderen. "Tenk at det allerede snart er juli", sier hun. Da fikk jeg et smell i trynet. Jeg er ikke så borte at jeg ikke vet hvilken dato det er, men juli? Da er det snart august. August? Da starter jo skolen. 
Jeg droppet ut av videregående i fjor som mange vet. Jeg startet på mitt andre år på media. Kort oppsummert så likte jeg meg overhode ikke der, eller miljøet. Klassen så mindre og mindre til meg, og til slutt var det ikke vits mer. Møte med rådgivere og lærer, så var jeg ute. Jeg husker så godt den dagen. Jeg gikk ut døra med et stort GLIS og følte meg så fri. Jeg hadde og har planer og mål om å fullføre videregående. Angret jeg på at jeg droppet ut? NEI. Jeg har gjort så masse, jeg har møtt så mange. Jeg hadde aldri hoppet i fallskjerm, jeg hadde aldri dratt på alle turene mine og jeg hadde aldri møtt Ingus! Tenk på det. Han er jo nå en av mine nærmeste venner.
Et spørsmål jeg fikk masse når jeg droppet ut, "hva skal du gjøre nå da?". Jeg var alltid usikker på hva jeg skulle svare på det. Jeg ga det samme svaret til alle, "finne meg en jobb vell". Det var enklere sagt enn gjort. For det første var ikke jeg så veldig engasjert til å finne meg en jobb. Jeg husker jeg tenkte at når jeg først hadde fri, skulle jeg ha helt fri. I lengden ble det litt kjedelig må jeg innrømme. Heldigvis har jeg en mamma og venner som pushet meg til å skaffe en jobb. Jeg hadde jo egentlig ikke så veldig lyst, men til slutt etter alt maset ga jeg meg. Kameraten min hadde allerede satt opp jobbintervju til meg og lagt inn noen fine ord. Skal si han var nervøs for at jeg skulle rote det til! Vet dere hva? Jeg har jo allerede sagt det før, men jeg elsker jobben min. Jeg har et så bra forhold med sjefen min. Jeg angrer ikke et sekund! Jeg husker jeg fikk tilbudet for ett år siden også, men da var det ikke en gang aktuelt. Jeg gjorde ingenting når jeg gikk på skolen, men likevell var jeg alltid så sliten. En pause var akkurat det jeg trengte!

"Hva skal du gjøre neste år?", er også et spørsmål jeg fikk masse av. Rådgivere, blogglesere, venner og familie fikk det samme svaret -"Jeg skal gå service og samferdsel". Hva visste jeg om den linjen egentlig? Hah, ingenting. Ikke at jeg vet så masse nå heller, men jeg vet at matte er det ikke akkurat lite av. Matte er faget jeg sliter mest med, og til og med den enkleste matten er veldig vanskelig for meg. Ingen hemmelighet, slik er det bare. Vil dere gjette hva jeg har søkt på som førstevalget mitt? Jepp, service. Med tanke på vanskelighetsgraden det er på matten der og matte i programfagene, så kommer hodet mitt bare til å gå i surr. Uansett hvilken linje jeg går, så vet jeg at den fordømte matten kommer til å hjemsøke meg hele veien. Jeg føler heller ikke det var riktig av meg å velge service. Jeg tok det på førstevalget fordi drømmen siden ungdomsskolen var å bli flyvertinne og den linjen egner seg best der. Nå som jeg har hatt noen måneder med pusterom, så har jeg satt et spørsmålstegn ved yrket som kabinansatt. Jeg syns det høres kjempespennende ut og er virkelig noe jeg kunne tenkt meg en gang, men. Nå tenker jeg veldig langt frem i tid. Langt nok for en som tar alt spontant og aldri planlegger noe. Jeg kan ikke tenke meg at jeg er så begeistret for å reise så masse om jeg hadde barn og mann. Da hadde jeg hatt noe å være knyttet til, og det hadde vært forferdelig å dra fra og ikke kommet hjem samme dag. Vel, det var veldig langt resonnert. Planen min da: Dukke opp første skoledag på service og snakke med lærer/ rådgiver med en gang og fortelle at jeg ikke vil gå service, men...... hold dere fast.... helse og sosial! Det er en linje jeg har tenkt på en del de siste månedene. Kanskje ikke en linje som passer perfekt for meg, men det er det nærmeste jeg kommer. Jeg er også sikker på at det er en utrolig flink og snill lærer der siden jeg har hatt henne i et fag før. En annen grunn er at jeg er i gåavstand fra jobben min. Skulle jeg gått service måtte jeg valgt en skole som ligger lengre unna, som mest sannsynlig vil si det er noen dager jeg ikke får jobbet. Penger tapt, og det liker vi ikke! 

Jeg er forberedt på det meste, og må bare finne meg i det om de ikke vil la meg hoppe over til helse. La oss nå si at jeg får ønsket mitt og havner på helselinja. Dette har jeg unngått og tenke på fordi jeg... rett og slett er redd. Klassemiljø spiller en stor rolle for meg. Klassemiljø har mye å si på motivasjonen min. Jeg vil det skal være mulig og snakke og smile til alle. Jeg kommer til å gå i en klasse med folk som er to år yngre enn meg selv. Akkurat i den alderen jeg er i nå, vil jeg si at det er en stor aldersforskjell. Hvordan kommer det til bli? Den tanken er jeg veldig redd for. Jeg vil påstå at jeg blir veldig fort og lett kjent med folk når jeg er ute å reiser. Hvordan vil det bli når jeg er tilbake på skolen? Jeg må si jeg er veldig redd og usikker fordi de er yngre enn meg. Nå skal ikke jeg stå opp å si jeg er såå voksen fordi jeg er to år eldre enn de jeg kommer til å havne i klasse med. Tanken på det skremmer meg litt likevell for å være ærlig. Sånn er det bare. 

Hvorfor vil jeg gå helse og sosial? Jo, nå skal dere høre. Nå kommer jeg til å skrive som at jeg allerede har kommet inn, men vi får se. Det ender ikke alltid som man forventer og vil det skal gjøre. Planen er å gå to år helse. Jeg håper at på de to årene har mine mattekunnskaper forbedret seg, så jeg kan gå tredje året påbygg og stå i matte. Nå tenker jeg langt frem igjen, men når jeg er ferdig på videregående om tre år. Da får vi se hva som skjer. Viss jeg er veldig sliten, så tar jeg ett år fri. Viss ikke, eller året etter der igjen, så går jeg rett på sykepleierstudiene. Jepp, mange overraskelser nå! Jeg har tenkt tanken på å bli sykepleier! Jeg liker gamle folk og kommer godt overens med dem. Jeg syns det virker veldig spennenede, men målet er å bli ferdig med videregående. Det er det viktigste. Bli ferdig på videregående, få en utdanning, mann, hus, barn.... OK CARO NÅ FÅR DU SLUTTE. Neida, men jeg må ikke få for høye forventninger til meg selv. Jeg har et mål om å klare videregående og stå i alle fag, så det bør jeg tenke på når jeg setter meg på skolebenken igjen. 
  

Røyker du? Ja, det gjør jeg. Jeg røyker en del når jeg får i meg alkohol ELLER når jeg tenker på ting som gjør meg redd og usikker (som dette temaet her). Eller av og til etter jeg har spist god mat. Da fikk jeg også svart på det spørsmålet. Da har jeg svart på noen av spørsmålene deres. Dere kan fortsatt stille flere spørsmål HER. 


My wardrobe


Hallo! Her om dagen ryddet jeg klesskapet mitt. Det var et stort rot. ROT med store bokstaver. Det begynte å bli så liten plass at hele greia kunne rast sammen når som helst. Jeg hadde så masse klær som var for smått, men jeg sier alltid til meg selv "jeg skal da begynne å trene snaaart, så da kan det jo passe senere". Etter alle disse år, så var det på tide og innse at det kommer aldri til å skje. Etter timer var det flere sekker med klær. Vet dere hva det værste jeg hører? Når noen skal rydde skapet sitt også kaster de klærne de ikke har bruk for. HALLO?! Jeg hadde en venninne en stund tilbake som gjorde det. Da kjente jeg det kokte inni meg. Hva med og gi det bort, eller til en bruktbutikk? Klærne mine har aldri gått til en bruktbutikk. Enten så går det til venninner, eller så tar vi det med til Filippinene. Til dere trofaste lesere som har fulgt bloggen min i flere år husker kanskje når jeg dro til Filippinene 2011/ 2012. Jeg var 15 år og startet mitt eget prosjekt som jeg kalte for "C-prosjektet". Det husker jeg så godt, hehe. Fikk masse støtte der faktisk. Jeg fylte kofferten min med så masse klær som det var plass til og gikk rundt og ga det bort til folk i Filippinene. Da hadde jeg det så gøy og folk ble så glade! 


Spørsmålsrunde pågår HER


Repeat

Jeg elsker denne sangen! Jasmine Kara - Beautiful World

Spørsmålsrunde pågår HER


Sjokolade frappuccinoHallo! I dag ville jeg prøve noe nytt. Blenderen her i huset går nesten bare til å lage smoothies, men i dag ble det noe annet. Frappuccino! Gjett om det var knall godt da! Jeg elsker kaffe og sjokolade, så de to sammen... perfekt. Skulle gjerne hatt krem på toppen, men det hadde vi ikke, eller fløte.  Det smakte godt likevell, så det hadde nok vært mest til pynt. Haha. 

Ett glass isbiter, en kopp med kaffe, to kuler vaniljeis og så masse sjokoladepulver du vil ha. That's it!  

Spørsmålsrunde pågår HER


The classic red dress

Innlegget er i samarbeid med Martofchina.com

God morgen! Det føles så godt å være frisk igjen. Endelig! Nå kan jeg gjøre litt mer ut av dagen også uten å være syk og klage.
Her om dagen hentet jeg en pakke fra Martofchina.com. Jeg hadde plukket ut en rød, klassisk kjole og et par pumps. Jeg elsker slike enkle og fine kjoler. Jeg tar alltid en størrelse større når jeg skal handle på slike kinasider, så kjolen har jeg i M. Beltet følger forresten ikke med. Kjolen kan dere finne HER. Skoene kan dere finne HER.

Pumps HER.

Kjole HER.

Spørsmålsrunde pågår HER


Nytt bloggdesign

I dag har jeg jobbet med nytt bloggdesign til bloggen! Nå er jeg endelig ferdig og slipper tanken på det mer. Enn så lenge, hehe. Det er veldig annerledes fra alt jeg har hatt før. Dette er nok det mest enkle designet jeg har hatt. Jeg kjente det var på tide med noe helt nytt og enkelt siden jeg har hatt så masse dilldall på bloggen før. Det er kanskje enkelt, men det er også sommerlig!

Nå gjenstår det viktigste. Hva syns dere 
Spørsmålsrunde pågår HER


Syk og mer nettshopping

Dette har vært den kjedeligste uken på lenge! Jeg har faktisk blitt syk. Syns det er så rart fordi det har gått så mange år siden jeg var skikkelig syk at jeg ikke husket hvordan det var. Haha. Her er det feber, halsbrann, hodepine og jeg har hatt null krefter. Jeg har smått blitt bedre, men dere?? NÅ SKULLE JEG VÆRT I OSLO OG PÅ VG-LISTA. Jeg har så mange venner som skal dit! Jeg er kanskje ikke helt frisk, men føler meg frisk nok til å dra. Problemet er at NSB ikke har minipris lengre om jeg skal bestille nå, som vil si jeg må betale 500 kr for en vei. Kommer ikke på tale! 

For noen få dager siden gikk mamma bananas på sommersalget til Nelly. Hun kjøpte såå mye! Siden hun kjøpte så mye til seg selv, fikk jeg også lov til å plukke ut noen ting som jeg kunne legge i handlekurven hennes. Hihi. Tusen takk, mamma ♥ Dette valgte jeg:Spørsmålsrunde pågår HER


Spørsmålsrunde

Det er på tide med en ny spørsmålsrunde her på bloggen. Det er ikke det eneste som må fornyes her du! Hvor lenge har jeg hatt dette designet nå? Over ett år tror jeg. Jeg fikk en liten klage av en venninne her om dagen om at designet mitt var så barnslig. Hehe, det er vel egentlig sant. I løpet av uken skal jeg få ordnet nytt design. Må si jeg er veldig lei av det selv også. Imens kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde. Fyr løs om du lurer på noe!


Snart hos meg

Må bare elske sommersalget på Nelly.. :)
 
Perfekt grillvær

Hallo! I går var jeg bedt på grilling hos en venninne av meg. Ragnhild! Gud, vi har masse latterlige historier sammen. Vi gikk i samme klasse på ungdomsskolen og vi gjorde så masse rart! Vi hadde fjortisperioden sammen og det var ikke måte på. Haha, men ingenting jeg angrer på! Jeg husker så godt alle gangene vi låste oss inne på doen i friminuttet. Vi stappet så masse papir det gikk an i bh'ene våre fordi vi ville ha pupper -vi lo som bare det! Det var tider. Nå har hun sin egen leilighet og jeg likte den så godt! Størrelsen er perfekt om man bare er én. 

"If you can make a girl laugh, you can make her do anything."

Ragnhild ville (tvingte) meg til å ordne håret hennes. Får alltid litt sånn småpanikk inni meg når noen ber meg sminke/ ordne håret deres. Det er noe jeg ikke er flink på! Jeg kan ordne mitt eget hår, men når jeg skal gjøre det på andre blir det bare rart. Men, men. Hun ble fornøyd! :)

Vi ventet også på to andre, Natasha og kjæresten hennes. Vi skulle starte å grille klokken 18 siden planene våre videre utover kvelden var og ha fest hos meg. I følge Ragnhild er Natasha kjent for å være... treg... veldig treg. Og ja, det var hun! Haha. Hun var faktisk 2t og 58 min forsinket, nøyaktig. Da hadde jeg og Ragnhild allerede spist. Bedre sent enn aldri, som Natasha sier! Hihi, hun er så søt. Det var også perfekt grillvær.


Uten extensions. Vurderer faktisk kanskje å slutte med det. Hmmm.

Dag.

Ragnhild og Natasha. Åh, så gøy vi hadde det, og som vi lo! Skulle gjeeerne fortalt dere videre, men det blir nok litt for personlig fra min side. Tror jeg, hahahh.


Ragnhild: Bildene blir skurrete!!
Natasha: Bra det. Da spiller det ingen rolle om vi blir stygge på bildene!Rett før vi skulle dra til meg kom jeg på at jeg nesten ikke hadde igjen plastglass. Alle butikker var stengt, men Ragnhild kom på en genial idé. Vi dro til Statoil og tok med oss over 20 stk plastglass. Haha! "Spar penger, stjel fra Statoil". Det var en vellykket fest med masse festglade mennesker. Veldig mange etterhvert faktisk. Sitteplasser ble det dårlig av. Det gjorde ingenting. Humøret var på topp når vi sette på "Greased Lightning", danset og sang for fullt! 


Kveldstur i skog og mark

Hei! I går når sola såvidt var på himmelen så jeg, Ingrid og Hadi på det som sommerlig nok til å kjøpe oss en slush. Eller burn fra Hadi sin side. Hehe. Deretter dro vi ut for å spise. Ingrid bestilte seg en rett for 139 kr som var på størrelse med en forrett! Jeg spanderte mat på Hadi siden jeg skyldte han det fordi han tok over en vakt for meg i starten av mai. Hehe, bedre sent enn aldri. 
Etterpå dro vi til et annet sted for å drikke kaffe. Senere på kvelden ble kveldstur i skog og mark!

Vi fisket litt, men mest gikk vi rundt og snakket. Elsker slike sommerkvelder.

Well said

There are so many reasons to be happy!:)

Genser: Sheinside.com


Filmer jeg har sett den siste tiden

1.The Pill     2.Taken     3.Shooter 

1.Zack and Miri Make a Porno     2.Step Brothers     3.There's Something About Mary

1.Serving sara     2.White Chicks     3.Silver Linings

Gossip Girl ♥

Har du sett noen av filmene? Alle er forresten å finne på Netflix:-)


Fruktsalat

Hei! B bodde hos meg så og si hele forrige uke. Ikke hver dag, men det føltes ut som det siden (som tidligere skrevet) vi snakker hver dag. Haha. Nå venter jeg på at Anh skal komme på skype slik at vi kan bestille fly og hotell. Vi drar på jentetur bare vi to neste måned. Det gleder jeg meg så masse til! 

Tanten min har et hus her som veldig sjeldent blir brukt. Hagen ser helt forferdelig ut og det er høyt gress. Jeg og B tenkte det hadde vært kult om vi hadde funnet frem gressklipperen for å klippe ut et hjerte midt på plenen. Det gjorde vi! På bildet under kan dere se resultatet. HAHA. Det er ikke så ille som det ser ut. Lover! Viss man står litt høyere opp, så kan man (kanskje) se at det er et hjerte. 

Siden vi tok oss bryet med å drasse med oss gressklipperen helt fra meg (nabohuset) og tilbake for å klippe ut dette vellykket hjerte, så matte vi utnytte det. Vi fant frem pledd, musikk og campet i midten av hjertet. Leo var så klart med. Solen var plassert midt på himmelen og vi hadde laget fruktsalat og pisket krem ♥♥

YUM! Her om dagen når vi igjen hadde godvær tok vi med oss frokosten som da var omelett, klatret opp på en diger stein og koste oss skikkelig der. Vi kan og kose oss. Det er sikkert og visst. Det ble vi også fortalt av forbipasserende, hehe.  

Vi planlegger å klippe hele plenen her slik at vi kan spille badminton og kaste frisbee. Det kan vi gjøre hos meg også, men hos meg er det ikke akkurat så veldig flatt. Her er det både flatt og stort. Passer bra! 


Elsker mine nye Nike-sko! 
Fleste bilder vi tar består av slike: 


I dag ble jeg vekket halv ni på morgen av Anh! Hva i alle dager? Hun ringte, men jeg husker ikke helt hva hun sa. Jeg la meg til å sove igjen og våknet ikke før ett-tiden. Da sto jeg opp og lagde pannekaker av en oppskrift jeg fant på internett. Jeg gikk i skogen, tok med macen og frokosten min som var pannekaker. Jeg lagde også favorittsmoothien min. Jeg er iallefall en person som kan kose meg ekstra i hverdagen. Tror nok neste år blir veldig motsatt og annerledes når det er tilbake på skolebenken. Jeg prøver og ikke tenke på det så lenge jeg har det så fint akkurat nå! I kveld skal jeg på en filmkveld med en kamerat av meg, så det blir fint. Vi skal se The Conjuring, så det blir gøy!


Brownie and blondie
I dag hadde B eksamen og hun besto (så klart)!! Hadde troen på henne. Det gikk bedre enn hun selv trodde, så i dag etter hun var ferdig måtte vi feire med god mat. Føles ut som vi har vært overalt! Fordi vi har gjort nokså mye. Vi har vært på ALLE restaurantene vi har her.... ok... det vil si to. Vi har klippet gress, solet oss, kjøpt is, gått tur, spist ute, sparket fotball, tatt bilder, vært på "fisketur" og hørt på musikk. Sola var på plass og alt var fint! Vi er jo sammen hver dag, viss ikke -så er vi på telefon eller skype med hverandre i flere timer! Vi blogges kanskje i morgen. Har flere bilder å dele med dere:) 


Bilder

Ingus koser seg med en ananas cocktail på TGIF. 


Min favorittmat. Jack Daniels Ribs, mmm så godt! Sausen spesielt er helt himmelsk. Blir glad av å tenke på så god mat som dette, haha!

På tur til båtturen som vi hadde.

Fine bygninger å se overalt.


Max.

Ble visst litt brune etter to timer med stekende sol på trøbåten. Hehe!


Segway sightseeing opp til Katedralen. Vi bare suste forbi alle som måtte opp den bratte bakken!

Forspiel hos oss før vi skulle ut. Ingus mente at Thomas måtte lukte mer som han, så han sprayet han inn i Chanel parfyme.


Søte gutter! I bakgrunnen sitter Carlos som er kameraten til Ingus. De har kjent hverandre i flere år. Han var veldig grei og masse bilder knipset han også! Ingus og Carlos ville på homse-strippeklubb. Thomas følte seg ikke heeelt komfertabel når han fikk høre at jeg ville dra han med dit. Vi gjorde en deal. Jeg ble først med på middag med hotell-crewet hans, og han ble med meg på strippeklubb etterpå. Det var forresten veldig koselige folk på middagen som jeg gleder meg til å se igjen i juli. Jeg brukte hele kvelden til og manne han opp til å dra på homse-strippeklubben som heter "Escape" hvor vi skulle møte Ingus og Carlos. Jeg kommer til inngangen og får øye på Ingus, Carlos og får tittet på stripperne mindre enn et øyeblikk. To store karer blokker utsikten og smeller igjen døra for meg "-NO GIRLS ALLOWED" sier han ene strengt og sørger for at jeg kommer meg ut fra klubben.    

Dette husker jeg veldig godt. Første gangen vi møtte Max! Vi sto utenfor NewYorker og plutselig kom Max. Det sa klikk og de var plutselig et radarpar. 


Vi slapper av på hotellrommet før kveldens festligheter førte oss til klubben, Friends. Også en homseklubb. Der skal jeg love dere jeg hadde det gøy! Danset og sang hele kvelden!

Siden Max og Ingus ble så knyttet til hverandre måtte jeg også skaffe meg nye venner. Haha! MEN jeg ble invitert på ishockey-fest av mine venner på TGIF. Det sa jeg så klart ja til. Mange skulle dit. På kvelden var vi på Tony's bar. Nachspiel var hos meg og Ingus. Med oss er det alltid party til solen står opp. Når klokken nærmet seg 10 var vi alle utslitte, men jeg hadde ikke tid til å sove da! Det var rett i dusjen, male ansiktet på nytt og ut av hotellet for og få noe ut av dagen. Når jeg var i Praha kunne det godt gå 48t før jeg faktisk gikk og la meg. Ikke rart jeg sov mer enn 24t når jeg kom tilbake til Norge igjen.

Bartenderen vår! Det og ha en bartender på fest er ikke dumt!

David syns det var såå gøy og leke med extensions clipsa mine. Hehe.


Grillings


Segway

Kjøre fort gjennom Praha's gater med vind i håret på segway er bare helt magisk. Jeg elsker det! Jeg elsker segway. Jeg kunne kjørt på disse to hjulene hele dagen om det ikke var for at det kostet penger. Eller jeg og Veli, som er guiden vår på bildene har blitt så gode venner. Om jeg vil kan jeg kjøre gratis, men da må jeg vente til han er ferdig på jobb. Det vil si at det er mørkt og jeg får ikke sol. Om dere får sjangsen vil jeg anbefale dere å hive dere på en segway. Det er så gøy. Tenk og ha en sånn hjemme, det hadde jeg ikke hatt noe imot! Noen iphone-bilder: 

Jeg og Ingus på tur opp til Katedralen. Det er en tur på 2 timer som vi betalte 1400 CZK for om jeg ikke husker feil. Ca 470 NOK. 

Jeg og Aebykier på en tur som kun varte 1 time. Da kjørte vi rundt elven, ved Karlsbroen og parken. Vi betalte 1000 CZK (Ca 330 NOK)

Første gang jeg hivde meg på. Litt skummelt husker jeg. Det kan man se på beina mine, haha. Det var jo kjempe enkelt bare man lærte teknikken.

Meg og Veli. Snille og stakkar Veli... nå må du begynne å bli lei og alltid ta meg med på disse segway-turene. Haha. Du blir ikke kvitt meg så lett fordi jeg kommer tilbake neste måned!


Intervju i finværet

Heihei! I dag var det opp tidlig (før kl. 11) fordi jeg skulle på et nytt intervju med Karolina. Borghild sov hos meg i natt og jeg så på Chuck til klokka 4 på morgen. Jeg og Borghild har hengt en del den siste uken og hun kommer når som helst inn døra (igjen). Jeg må nok lage noe hun kan spise fordi hun er alltid sulten når hun kommer! Jeg og Karolina som er doktorgradsstipendiat hadde et intervju om meg og bloggen i vinter også. Nå var på tide med et nytt! Det hele gikk kjempe bra og jeg elsker og snakke med Karolina. Hun er så interessert i å høre hva jeg har og si, og det er ikke alle som er. Hehe. Siden jeg allerede har skrevet hva det går ut på, så kan dere se innlegget HER.   

Har på meg en kjole fra Forever 21 i dag.

Hun er så blid og utstrålende! Rett og slett en hærlig dame. Prosjektet hun holder på med som jeg er en del av er ferdig rundt sommer 2015. Ønsker deg masse lykke til videre Karolina og håper vi ses en dag:-)
Hver gang jeg går forbi Syrin bare må jeg lukte på blomstene. Lukter sommer!

Jeg har glemt å dele med dere at vi har fått sauer! Store nyheter! Det var egentlig på tide. Vi har så latterlig stor hage og det er SÅ KJEDELIG og gå med en liten gressklipper å klippe gress i flere timer. Takket være våre 12 nye sauer, så slipper jeg det denne sommeren. 
De er så snille og kjærlige også ♥


Lille gjeterhunden min:)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits