outfit

Alt fra Forever 21leopard

Hei! I dag sov jeg litt lenge siden jeg og søskenbarna mine + noen venner var ute og tok noen drinker. Vi sjekket ut over 10 partysteder for å finne ut hvor vi skulle være. Vi likte oss veldig godt på et sted som heter ''Star'', så vi kommer til å dra dit i morgen kveld. I dag måtte jeg sjekke ut det nye kjøpesenteret som nettopp har åpnet. Det ligger heller ikke så langt unna huset vårt. SM heter kjøpesenteret. Første butikken jeg gikk inn i var Forever 21. Der var jeg noen timer. Alle er jo så koselige og vil slå av en prat. Det blir jeg bare kjempe glad for! Jeg siklet så my etter klærne der at jeg hadde ikke mer sikkel igjen. Seriøst. Det var så mye fint at jeg svidde av 14 000 peso! Det vil 2000 kr. 

Denne kjolen har ligget i skapet mitt i over 2 år, men har aldri blitt brukt. Fra Gina Tricot.

Fra venstre: naboen, onkel Alan, tante Cecilie, Johan og meg. Det er litt høydeforskjell, hehe. Får veldig mange blikk siden det er så uvanlig å se en så høy jente her. Haha.

Mat på Jollibee. Jeg ELSKER Jollibee, alltid gjort det og kommer alltid til å gjøre det ♥♥♥


Vi har kjøpt noen GIGANTISK store høytalere, så nå kan alle naboene høre på karaokekveldene våre :)jumpsuit

Jumpsuit: H&M  -  briller: Lindex

Litt bedre bilde av mine nye extensions:

Mamma

Vi har også fikset bilen vår. Utrolig kjedelig å vente, men i mellomtiden koset vi oss på kafê. Det var en mann som fulgte etter meg overalt med en diger eske med druer som han hadde på hodet. Når jeg gikk inn på cafên var han klistret inn til vinduet med det triste fjeset. Jeg fikk så dårlig samvitighet at jeg måtte bare kjøpe druene hans og gi han litt ekstra penger. Jeg er så svak! 

Når noen ser jeg knipser bilder med kamera mitt er det noen som roper: -YOU, PICTURE, TAKE, ME!

På denne kafên var det kjærestepar overalt! Det var veldig søtt å se på at de var så lykkelige:)

Når kafedama kom med vann til meg ropte mamma: - HUN HAR GITT DEG EN DILDO!! Hahah

Folkens hvilken dag er det i dag? Jeg vet ikke helt hvilken dag det er i Norge, men her er det fredag!

Vakre Donna. Hun er så søt, blid og smilet hennes er aldri borte! Hun er også veldig flink til å danse!

Som tidligere skrevet er det regnsesong. Det regner sykt! Ble til og med en liten miniflom i dag. Jeg er så lei av regn og flom, som om jeg ikke har fått nok av det i Kvam! Heldigvis regner det bare 10-30 min så er det over. Maks 1t.


Johan, søskenbarnet mitt! Nei, man utaler det ikke Norsk som direkte ''Johan'', men mere engelsk. 

Møtte en veldig søt jente i baren første dagen. Hun heter Gly. Har hengt med henne hver dag siden jeg kom, selv om det ikke er så lenge siden jeg kom, hehe. Mamma virkelig elsker henne. Jeg møtte henne i baren på Friday's og hun er Enzo sin aller beste venn. Nå som jeg nevnte Enzo lurer dere sikkert på om jeg kommer til å møte han. Ja, det kommer jeg til å gjøre. Han er en plass i Manilla akkurat nå og driver med trening til en stor bartender konkurranse. Han er en av Filippinenes topp beste bartendere, så han har mange drinker å huske og mye triks å lære. Han kommer 15 juli eller 12 juli, så jeg kommer nok til å møte han da. Jeg vil ikke kutte kontakt med noen som er en så super person som han. Vi kommer bare til å være venner så klart :)flyturen

Flyturen gikk kjempe bra syns jeg! Jeg syns den morsomste delen er take off og landingen. Noe mamma ikke er så glad i, men hun er veldig glad i Singapore Airlines. Der er landingen og hele pakken helt perfekt. Det er ingenting å pirke på når det kommer til Singapore Airlines. Jeg flydde fra: Oslo, Gardermoen-København-Singapore-Cebu-Davao

Nabolaget jeg bor i. Litt annerledes enn i Norge, hehe. Det rosa huset som dere ser litt av har i alle disse år vært drømmehuset mitt. Det er så fint! Det er fire etasjer og hver etasje har sitt eget tema. I en etasje er det kun blått, og andre etasjer er det rosa, gul og oransje som jeg husker. Fremsiden av huset er det fineste. Det er roser og utskjæringer, det er perfekt! Jeg må virkelig ta bilde av huset og vise til dere. Jeg var så rar som liten at jeg måtte spørre om jeg kunne komme inn å se hvordan det så ut fordi det var så vakkert. Jeg ble varmt velkommen inn, heldigvis:)


Trysikad her i Filippinene. Bruker alltid disse om jeg skal noe sted. Det er FOR VARMT til å gå. Har planer om å være i solen slik at jeg kan bli brunere, men det er alt for varmt. Det er regnsesong her nå. I dag var det kaldeste 32°c i skyggen! De fleste hadde på seg genser og bukse. Noen ville ikke dra noen steder for de syns det var for kaldt. Jeg syns det er helt perfekt temperatur og har på meg sommerklær! På det kaldeste stedet her i Filippinene var det 5°c. Jeg husker ikke hvor det var, men det var en mann som bodde ute. Det var så kaldt at han døde.

Fra terassen på huset vårt, har jeg GOD utsikt til kjøpesenteret. Vi er naboer, hehe. Jeg elsker Abreeza. Det er et av Filippinene's mest dyre og eksklusive kjøpesenter. Snur jeg meg den andre retningen har jeg kjøpesenteret, Victoria rett ved siden av meg. Kjører jeg mindre enn 1km har jeg enda et digert kjøpesenter å møte, Gaisano Mall. Kjøpesenter OVERALT.

Bestemor. Det regner ikke, men hun bruker paraply. Typisk filippinske, hehe. Ved siden av seg har hun Rosie.

chin chin

For 5 år siden møtte jeg en jente som heter Chin Chin. Jeg har ikke sett henne siden da, men familien hennes kjenner familien min. Vi er like gamle, 16 år. I går kom det en jente inn døren, og jeg så på henne veldig lenge. Jeg visste jeg hadde sett henne en plass. Plutselig ropte jeg ut: - CHIN CHIN!!!!! Jeg ble så glad! Jeg er veldig treg til å reagere på ting, men noen sekunder senere ser jeg at hun holder en baby. Det viser seg at hun har fått en baby! En baby! Ikke nok med at hun har fått en baby i alder av 16, men hun skal snart gifte seg! Det er helt sykt. Jeg var så sjokert og overrasket. Men mest på en positiv og glad måte. Hun var fornøyd selv, og da er jeg fornøy også :D

Chin Chin ♥

I tillegg til baby, kjæreste, venner og familie så studerer hun også. Skole blir tatt veldig seriøst her i Filippinene og det er mye arbeid med skolen. Hun er en RÅ jente som takler alle de tingene.

yellow top and striped skirt

Klær fra H&M og sko fra Nelly.com
 


dizzy

Hei dere! Ja, etter 30t med fly kom jeg endelig frem! Jeg elsker Filippinene. Kunne virkelig ønske jeg bodde her og hadde masse penger. Det har ikke vært nett her, men nettet kom tilbake i dag. Det er drit tregt, så jeg må smøre meg inn med tolmodighet.

Etter den lange flyturen var jeg så sliten + jeg jetlag. Slitsomt. Jeg var så sliten, tror aldri jeg har vært så sliten før. Jeg har jo bare sittet rolig på et fly, men var helt utkjørt. Det ble noen glass vin på flyet. Vinen var så god der! Kunne gjerne slukt i meg hele flasken. Jeg var så sliten og trøtt at jeg ikke merket at vi hadde landet og var i Filippinene!

Når vi hadde kommet hjem ville ikke mamma at de skulle stresse og styre med å lage mat. Hun bestemte seg for å dra til Fridays! Kroppen min sa at jeg bare skulle være hjemme og ta det rolig, men nei, jeg skulle være med resten av familien! Når jeg kom inn ble jeg så glad for å se igjen alle vennene mine! De løpte mot meg og ga meg klem og var så glade! De vet jeg elsker ''Flach Dancen'' deres, så de ringte i bjella og begynte å danse. Bartenderen begynte å lage show og drinker som jeg fikk! 

Jeg var som sagt utrolig sliten. Jeg begynte å vingle frem og tilbake, og alt begynte å gå rundt. Når jeg gikk inn på Fridays var jeg så sliten at jeg bare falt rett ned på gulvet. Det gikk noen sekunder før det gikk opp for meg, og jeg reiste meg opp. De gikk bra. Likevell ble det noen drinker der også. Haha, smart av meg. 

Meg og mamma på flyet. Silkair. Flyet går fra Singapore-Cebu-Davao :)

Jeg har forresten nytt extensions fra Luxushair.no

Det var helt supert og se igjen familien igjen. Virkelig! Bestefar har nylig dødd som er utrolig trist. Bestemor (med paraply) føler seg virkelig alene. Heldigvis har hun Rosie (gul t-skjorte til venstre) til å holde seg til. De to er alltid sammen. Rosie er virkelig en god barndomsvenn som støtter opp bestemor.

københavn

(Fjerde gangen jeg skriver dette innlegget siden internetten kobler seg ut hele tiden)

Når jeg og mamma skulle ordne med bagasjen vår på Gardermoen var det en virkelig frekk dame bak disken. Ansatte på en flyplass skal være hjelpsomme mot andre passasjerer når de spørr om hjelp. Det sto en mann før oss i køen som kort sagt var litt lost og skjønte ikke helt det med å sjekke inn før man skulle sende inn bagasjen. Boarding pass osv. Dama bak disken som skal hjelpe ble sint på han fordi han ikke skjønte systemet. Hun var så stiv i annsiktet, det var ikke et halvt smil å se. Hun reiste seg opp, pekte på maskinen han skulle ordne boarding passet, og sa at dette må til og med du skjønne. Det var lang kø, mannen var fortvilet, og dama ble bare enda mer sint. Hun hevet stemmen og til slutt gikk mannen til noen andre. Til og med vi hadde glemt å ordnet med boarding pass, og da ble hun enda surere. Mamma og den utrivelige dama stod rett opp i trynet på hverandre. Mamma sa hun ikke trengte visum fordi hun var Filippinsk (siden vi er der over 21 dager). Det skjønte så klart ikke dama. Så ble det et nytt problem, hvorfor hadde ikke jeg visum? Mamma ga seg ikke å kjeftet tilbake. Jeg trenger heller ikke visum fordi jeg er med henne og er datteren. Til slutt ga dama seg. Helt til slutt før vi skulle gå videre til sikkerhetsjekk sa jeg: -Du burde virkelig prøve å få et lite smil på trynet ditt! :)

Selv om jeg møtte en ansatt som ikke var så særlig trvielig er det mange som er det! Dette var bare en. Det ble litt handling når jeg kom inn på Duty Free. Jeg har kjøpt en av parfymene til Bieber. De hadde ikke ''utstillings modellen'', men jeg vet den lukter godt. Jentene i klassen min sprayer seg alltid med en JB parfyme etter gymmen. Den lukter jo himmelsk, haha! Har hørt at han skal komme ut med en tredje parfyme. Det er sikkert gammelt nytt, men hei ta litt hensyn til jenta som mistet internetten pga flommen. Har også hørt at Fotballfrue er gravid. Hehe.

Favoritt tyggisen min! Kjøpte også masse Toblerone. Sjokolade<3

Når er vi i Danmark, København. Jeg var SÅ trøtt på flyet. Jeg har ikke sovet i natt. Jeg satt ved siden av en mann som hadde flyskrekk stakkar. Jeg var så trøtt at jeg alltid bikket til side. Det var jo også et bitte lite SAS fly med trang plass. Plutselig bråvåknet jeg, da var hodet mitt på skulderen hans. Da ble jeg flau! Haha. Er så vandt med å ha mamma ved siden av meg.

Nå venter jeg bare på å få gå på flyet. Singapore Airlines blir neste. Denne flyturen til Singapore varer i 13 timer! Det blir nok sett mange filmer på flyet. Jeg syns faktisk det er denne flyturen som er kortest fordi du har så mye å gjøre. Jeg pleier alltid å spille Mario. Heeelt til jeg kommer til en level jeg ikke klarer, da blir jeg pissed.

Jeg var sliten, trøtt og gretten, men en kaffe hos Starbucks fikk jeg mye energi av!

Jeg skjønner ikke hva det er med forholdet mellom meg og solbriller. De blir alltid borte for meg, ellers så klarer jeg å tråkke/ sette meg på dem. Jeg fant noen helt lekre briller hos Ray Ban, Dior alle de merkene du må frem med noen tusenlapper for. Hva skal jeg med det? De blir mystiskt borte uansett. Tror jeg har et spøkelse i huset eller noe. MEN jeg fikk øye på H&M, så da ble det noen billigbriller fra der. Kjøpte også noen fra en annen butikk.

Jeg føler jeg venter, venter og venter hele tiden. Jeg er så lei av å stå i kø!

Magen må bli full før jeg går på dette flyet. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i flymat, men jeg spiser det (selv om jeg ikke liker det)

Da blogges vi enten i Singapore eller i Filippinene!


hva vi får ofte besøk av på bygda

Ja, sau, det får vi ofte besøk av. Haha. Det er så snåle, rare og søte! Når vi hadde epletre plukket jeg alltid epler og matet og koset de. Dessverre druknet epletreet vårt av forrige flom. Denne gangen er sauen ute etter maten til marsvina mine. Hehe. Ja, jeg har marsvina ute om sommeren, så klart i bur. 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


gardermoen

Hei dere! Først vil jeg bare si at nå er det en ny kategori som dere finner under headeren som heter ''Filippinene 2013''. Der kommer alle bilder fra turen til å komme. I dag gjorde jeg pakkingen min ferdig. Fikk noen kommentarer på at jeg ikke bør pakke så mye siden jeg helt sikkert kommer til å shoppe et lass! Dere kjenner meg så godt, haha. Jeg pakket ut over halvparten av det jeg hadde i kofferten. Blant annet hadde jeg med et par av Jeffrey Campbell, de skoene er jo helt enorme og tar masse plass. Dere fikk meg på en fornuftig tanke. Jeg pakket ut nesten alle tingene mine. Deretter fylte jeg kofferten med masse (sommer)klær som ikke passer. Jeg skal til et sted som heter Banate hvor det er mange barn som ikke har så mye. Jeg kan ikke vente med å se smilene deres, og hvor lykkelige de blir over det jeg skal gi bort. Godteri skal dem så klart også få, men det kjøper jeg der.

Det ble noen kofferter med. Den grønne kofferten tok jeg med fordi jeg vet jeg kommer til å handle mye. Jeg får sikkert ikke plass til alt i min rosa koffert. Akkurat nå er den grønne kofferten full av Norsk sjokolade som vi skal gi bort. 

Nå har jeg kommet til Gardermoen og venter bare på å dra. JEG HAR REISEFEBER. Bussturen hit var det eneste jeg tenkte på -PIZZApizzapizzapizza!

Så klart ble det en tur til Peppes da.


Her sitter vi nå. Helt alene, ensomme? Neida! I øyebliket sitter det masse mennesker her..

Mamma

SUPERMANN

Jeg har sååå reisefeber. Jeg vil dra NÅ! Gleder meg masse til jeg sitter på Singapore Airlines for da kan jeg se filmer. Liker at de har de nyeste filmene!

Driver med nattgymnastikk på Gardermoen. Ikke rart folk titter rart på meg. Haha! Tidsfordriv.the client list

Jeg har akkurat sett ferdig den siste episoden av sesong 2 av The Client List. Jeg er så spent på sesong 3! Det er ikke helt bestemt når den kommer ut, men jeg gleder meg. Jeg begynte å se på serien fordi favorittskuespilleren min, Jennifer Love Hewitt har hovedrollen. Jeg digger virkelig den dama! Hun inspirer meg på alle måter! Hun har vært forbildet mitt siden 6.klasse, altså i 5-6 år. Hun er skuespiller, produsent, forfatter, TV-regissør, artist, låtskriver og modell. Hva er det denne dama ikke gjør? 

Serein The Client List handler kort sagt om at Riley (Jennifer L. H) og mannen har noen økonomiske problemer. Mannen stikker av uten å si fra til familien. Hun ser at han har pakket tingene og dratt. Riley blir knust og vet ikke hvordan hun skal håndtere pengeproblemene og passe på barna. Hun tar på seg en jobb på et spa hvor hun tjener bra og enda bedre i tips. På dette spaet forlanger kundene litt mer enn bare masasje..

The Client List kommer snart på TV3.

Ja, dere ser riktig. Super kjekke, Colin Egglesfield er med i serien!

Du kan se The Client List HER. Jeg anbefaler og ha et virusprogram om du skal på denne siden.


dress vs dress

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Jeg er så glad at pakken fra Sheinside.com kom før jeg drar til Filippinene. Denne gangen var det to kjoler og en shorts som befant seg i pakken. Jeg føler at de er litt korte så det blir nok brukt en kort shorts under. Eller er det jeg som er lang? Haha, neida, i følge passet mitt er jeg 1.69. Hvilken av disse to kjolene likte du best?

Denne kjolen kan du finne HER

Utrolig kult med åpne skuldrer!

Galaxy kjolen kan du finne HER

(Beltet følger ikke med)three days left!

DERE?! Det er TRE dager igjen til jeg drar til Filippinene! Jeg kan ikke tro det. Det har gått så fort. Jeg startet nedtellingen min på dag 50, og nå er det bare tre dager igjen! I morgen er det bare to, tenk på det. Jeg gleder meg så til å se familie og venner. Jeg gleder meg til å dra til nye steder. Jeg gleder meg rett og slett! 

Jeg startet med å bare pakke klær og sko jeg bare måtte ha med. Til slutt var jo nesten hele kofferten full! Lurer på hvordan det blir med tanke på at jeg kommer til å shoppe en del. Jeg må nok ta ut noen fååå plagg ut fra kofferten. Maks vekten er på 30 kg.

Enda er jeg ikke helt ferdig med å pakke. Haha.

Har så vidt startet å pakke håndbagasjen min. Jeg skal ta med den gigantiske pcn min kun for å oppdatere bloggen :))

Det som er så hærlig er at jeg er ca 7 ganger rikere enn det jeg er når jeg er i Filippinene. På bildet ser dere 6500 kr, er jeg heldig med kursen har jeg 45 500 peso! Alt i Filippinene er dødsbillig. bling-bling details

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Hei! Jeg har fått noen godbiter fra Choies.com. Topp og vest som dere ser på bildene under, også en kjole som dere skal få se senere! Vesten er veldig ''bling-bling'', men jeg liker den!

Vesten finner dere HER. (Dessverre er denne utsolgt)

BLING-BLING

Elsker at det er lommer på den!

Toppen finner dere HER
Shorts Nelly.com

Sko Dr.Martens (Nelly.com)uflaks

Hallo! Nå begynner jeg virkelig å gå lei. Jeg vil ha internetten tilbake! Har hørt rykter om at den ikke kommer tilbake før i høst. I HØST! Heldigvis er jeg borte 6 uker i sommerferien da, heheh. De siste dagene har jeg og Aebykier sett på filmer til langt på natt. Kommer vanligvis hjem 4-5 tiden på natten og klarer så klart å sovne en time før jeg skal dra på skolen. Vi har spilt masse badminton også, gøy!
I dag startet dagen min med å lage frokost og stå opp til rett tid. Jeg spiser alltid toast til frokost og i dag brente jeg meg som bare FY på toastjernet! 
Jeg klarte å rekke bussen, ''heldigvis''. 
På bussen hadde jeg endelig tilgang til mobilnett og da står det på facebook at vi har fri fra skolen i dag! Typisk! Åå, den følelsen.  

Klarte også å tråkke på solbrillene mine. Skal på solbrilleshopping i den mega store byen Otta som ikke ligger så langt unna på fredag. Har også klart å rote bort brillene mine som jeg nettopp kjøpte..

Dflhgjdxg, MEN. Nok klaging. Det er kjempe fint vær, så nå skal jeg og Aebykier kjøpe is og spille badminton!

Jeg har forresten fått kjempe mye fint i posten. Alt sitter perfekt. Nå venter jeg bare på en pakke fra Sheinside.dyrlegen

Endelig har jeg fått Leo til dyrlegen slik at han fikk tatt vaksinen sin. Det var virkelig på tide. Har også fått sjekket tennene og andre greier. Syns det er helt greit å gå til dyrlegen bare for å vite at alt er bra. Han fikk også markkur, og det samme fikk katten. Da har dyra mine det helt toppers! ♥

Fikk også med mat hjem. Dyrlegen var virkelig søt og snill. Hun brydde seg virkelig, og Leo likte henne kjempe godt. 

Leo! Ja, han kan bruke sløyfe selv om han er gutt. Se så søt!

Jeg så forresten et tv-program om Yorkshire terrier. De lønner seg å bruke solkrem på ørene deres når det er veldig sterk sol. Nyttig!blomsterselgeren

Det var en gang... da jeg var liten. Jeg gikk rundt i folks hager og plukket løvetann. Derretter gikk jeg på døren deres og solgte dem for 20-30 kr. Nå i ettertid har jeg hørt fra dem jeg solge de til at de følte seg tvunget til å kjøpe blomsterne fordi jeg var så liten og søt. Hahah! Jeg gikk også rundt og solgte tegninger som jeg husker, men de var billigere, 1 kr.


noe nytt hele tiden

Det virker kanskje som jeg får noe nytt hele tiden. Tjaa, litt enig ut i fra hvordan man kan se det på bloggen. Jeg har en mor som er litt av en shopaholic. Hehe. Hun prøver aldri klærne sine før hun kjøper dem, så jeg får som oftes det som ikke passer. Yea!

Alt fra BikBok

Jeg er ikke særlig glad i skjørt som er stramme også plutselig så går de utover om dere skjønner. Altså slik disse to skjørtene er, men det kan man alltid pynte på. Med en litt lengre topp, så ser man ikke det :)orange summer dress

Jeg fikk denne fine sommerkjolen av mamma når hun kom hjem fra Filippinene ♥


sommersaaaalg

Sommersalget hos Nelly åpner snart! Jeg har gjettet meg frem til VIP-koden. Når jeg først kom inn måtte jeg bruke gavekortet jeg nettopp har fått. Så mye fint! En shorts, sko og kjole ble klikket hjem :)

Link, link og link.


tre nye bikinier

Hei! Når jeg var i Sarpsborg kjøpte jeg meg tre nye bikinier. Sommeren er her, og det er 12 dager til jeg reiser til Filippinene! Som jeg gleder meg. Jeg ser for meg at sommeren her i Gudbrandsdalen kommer til å bli grå med mye regn. Noen dager med sol her i g-dalen kommer det sikkert til å være. 6 uker med tropisk vær på meg, wihuu! 

Dette ble min favoritt! Fra Cubus.

Fra Lindex. Denne er det en del innlegg i, men for en fresh farge og mønster!


Fra Lindex. Denne ser litt kjedelig ut på bilder, men er mye finere i virkeligheten. Den er mintgrønn med hvite prikker. Kjempe søt!

Hvilken er din favoritt? :)outfit 11.juni

Klær og veske: H&M  -  briller: Cubus


walking on sunshine

For et herlig vær! Fint vær, fint humør som jeg sier. Nå sitter jeg på en cafe med Aebykier og Hadi. Ellers i kveld blir det å jobbe med litt skolearbeid. Surt. Men akkurat nå skal jeg bare kose meg med disse to raringene jeg sitter ved siden av + Leo ♥

 Et Instagram bilde fra i dag. Følg meg @caroiizvinner av en valgfri kjole

Konkurransen er i samarbeid med Sheinside.com

Vinner av konkurransen er............. trommevirvel.....
...SARAH JANE!

Du vil få mail av meg og sheinside. Svarer du ikke innen to dager så blir det trekt en ny vinner :)

Takk til alle dere som meldte dere på! :)


nye godbiter inn i skapet

Konkurranse pågår HER hvor du kan vinne en kjole fra Sheinside.com

Hei! Jeg vil så gjerne oppdatere bloggen min oftere! Området jeg bor i Kvam får ikke internett før juli en gang. Nå sitter jeg midt på en fotballbane og lever på mobilnettet mitt. Vi har heller ikke dekning. Er så lei av flom og ødeleggelser.. Her om dagen var jeg på Lillehammer med kameraten min, Rutti. Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe. Det sier jeg hver gang, men noe måtte jo bare bli med meg hjem. Det er så mye skjønt å se i butikkene!

Cubus  -  199 kr

BikBok  -  199 kr

Glitter 

Cubus  -  79 kr

H&M  -  79 kr stk

H&M  -  99 kr eller 149 kr

H&M  -  199 kr

H&M

H&M

Mamma har visst vært på litt shopping hun også. Hun kom hjem med shortser til meg! Alle fra Cubus.

(Husker ikke pris på alt, hehhe)


konfirmasjon i sarpsborg

Hei! I helgen var jeg i konfirmasjon i Sarpsborg til tremenningen min, Mikael. Jeg har ikke sett store deler av familien min i Sarpsborg på et par over. Alle sammen er så koselige! Viss jeg skulle flyttet til Sarpsborg hadde en stor grunn vært til den koselige familien. God mat, gode taler og en lykkelig konfirmant var å se på søndag :)

Meg og de to tremenningene mine, Madelen og Pernille.

Skulle gjerne brukt bunaden min, men den er for liten. Det er så surt :((

Vakre Pernille som er en STOR belieber :)

Onkel Kjell. Han syns det var så gøy å ta bilder av meg, hahha.

Jeg fikk sjokk. Jeg kunne ikke tro mine egne øyner. De har skrevet navnet mitt riktig!! Det har aldri skjedd som jeg kan huske. Det blir alltid stavet feil på julekort osv, men etter jeg har blitt venn med dem på facebook har de forbedret seg litt. Bestemoren min vet ikke en gang hele navnet mitt. Hun uttaler det feil også... selv om jeg retter på det hele tiden. Men, men, navn er ikke så farlig (selvom man egentlig burde vite navnet på sitt eneste barnebarn....)

Søte Jonas holdt tale som han hadde skrevet selv, men den tok aldri slutt så foreldrene måtte avbryte. Hehe!


Markus.


Caroline og kjæresten hennes.

Cake time!


Solbjørg og meg.

Pernille og Jonas6 months

Det lille gullet mitt er 6 måneder i dag ♥


snart mitt

//Sponset

Konkurranse pågår HER hvor du kan vinne en kjole fra Sheinside.com (avsluttes neste uke)

Disse godbitene er på vei til meg. Jeg håper virkelig de kommer før jeg reiser til Filippinene om 21 dager. Ellers må samarbeidspartnerne mine vente 6 uker før jeg får det publisert. Kjolen nederst i venstre hjørne er kjempe søt. Skulle gjerne hatt den selv, men siden Ingrid har hjulpet meg så mye med bloggen, så skal hun få den! 

Choies.com:
Link  -  link  -  link 

Sheinside.com:
Link  -  link  -  link


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits