ett år til neste gang

Hallo mine fantastiske lesere! Håper dere har hatt det fint mens jeg har vært borte. Det har iallefall jeg! Jeg har vært på Nordfjord Folkehøgskole den siste uken på leir til dere som ikke har fått det med dere. Jeg var u-leder, som jeg syns er så gøy! Det er så mange smil rundt seg å se, og jeg ble kjent med en del nye ledere og konfirmanter! Utrolig koselig når konfirmanter bare kommer bort og starter en samtale! Utrolig dårlig på å huske navn, men det var en søt jente som dro meg ut på dansegulvet og danset med meg til Halleluja sangen.
Møtte også noen lesere, som også selvfølgelig er like koselig hver gang!   

Det var selvfølgelig ikke en dans på roser hele tiden. Jeg fikk veldig lite søvn, så jeg var veldig trøtt i undervisningen. Noen som måtte bryte regler, så konsekvensene gikk også utover de rundt dem (meg++). Men det skal jeg ikke skrive noe mer om! Her fokuserer vi på det positive og det var blanke ark dagen etterpå! Jeg kan si jeg har hatt det helt utrolig fint, men det slår ikke fjorårets leir! Selvfølgelig skal jeg dit neste år, kun ett år igjen! På tide å starte nedtelling...  

TEAM RED 2012   

(Minner igjen på at dere kan finne en kategori i høyre sidemeny hvor det står ''nordfjord/ ledere'')


overaskelses avskjedsfest

I går ble jeg, Mariam, ringt av Caro som lurte på om jeg kunne ta over blogginga for henne mens hun er i Nord-fjord. Og da jeg spurte henne hva jeg skulle blogge om, sa hun at jeg skulle skrive om de siste dagane mine her i Vinstra før jeg flytter til Lillestrøm. La meg starte med å si at jeg er en helt elendig blogger, og jeg angrer litt på at jeg sa ja til å blogge for Caro... Og siden jeg ikke har verdens mest interesante liv, veit jeg virkelig ikke hva jeg skal skrive.

Men jeg kan starte med å si at i dag innså jeg, ennå en gang, hvor mye jeg kommer til å savne de retarda vennene mine. Det at de lagde en overaskelses avskjedsfest til meg var vell... ja, overaskende. For ikke å snakke om rørende. Jeg måtte tvinge meg selv til å holde tårene inne da jeg leste gjennom det svære kortet de hadde kjøpt til meg.

 

Veit virkelig ikke hvordan jeg skal få takket dem. De betyr altfor mye, og jeg kommer til å savne dem noe sykt. Å flytte fra alle kjente til det ukjente er virkelig ikke lett.

 

Har du  flyttet før?
(beklager virkelig for dårlig blogging og innlegg. som sagt, jeg er en dårlig blogger) 


jeg blir borte i en uke

Hei! I dag drar jeg til Nordfjord. Jeg skal være leder på en konfirmantleir som jeg også var i fjor. Dere kan finne kategorien ''ledere'' i høyre sidemeny om dere vil lese om hva som skjer der osv. Virker ikke en uke veldig lenge uten at jeg oppdaterer bloggen for mine høyt elskede lesere? Jo, det gjør det. Derfor kommer Mariam til å oppdatere om hennes liv! Jeg tror hun har mye spennende, kanskje litt trist å dele. Hun flytter til Lillestrøm som sagt. Forlate venner. Hun har egentlig ikke lyst til å flytte. Men håper dere vil følge Mariam's liv mens jeg er borte!  


siste bilder fra klasseturen

Det var veldig mye busskjøring. Bussturene var som regel morsomme! Vi satt øverst fremst og skrudde opp volumet og sang med! Det kan dere se i DENNE videoen. Det var gøy helt til vi fikk kjeft, da måtte jeg og to venner sitte helt fremst nederst. Det var ikke gøy, men vi fikk plassen vår tilbake. Hehe, det var en kjedelig straff... Høre på at lærerne ler av ingenting og snakker om ting som er uinteressant. 

Se så fint det er    

Her har vi pause på Nebbenes.


Ja, Lars er fortsatt en liten gutt. Kastet bort 20kr på en liten leke. Hahah, Lars er Lars    

Inga, Martine og Ingrid.

Tommel opp!   

Her er vi på Tusenfryd. Jeg og Borghild sto ved siden av SuperSplash og ble våt fra topp til tå. Vi ble kjempe kalde. Heldigvis var vår kjære bussjåfør i bussen 1 time før vi skulle dra. Av med våte klær og rett i onepiece'n.

Jeg og Malin kjøpte vårt første par med Jeffrey Campbell   

Elias. Her hadde vennene mine planlagt å gå ut å lage bråk midt på natta. De sto ute på plenen og danset, hehe 


Her er vi på Peppes i Lillestrøm. Siri, Elias og Oskar på bildet

Lars, meg, Torgeir og Inga
Ja... som jeg nevnte over her -Lars er Lars 
Slik var jeg som liten:


... Inga også! 
Hahahah. POSE IT!! 
Torgeir, meg og Inga

Nuss og puss til Torgeir 


''Ikke ta potetGULLET mitt''
Meg, Siri og Ragnhild


I tankene til Siri -Ja... ehhh.. ehhee.. weirdo


Ntaa.. cuteness 

vi går hver vår vei

Nå som vi er ferdig på ungdomsskolen, så er det naturlig at vi går hver vår vei. Noen finner nye venner, noen drar bort, og Mariam flytter til Lillestrøm. Jeg kommer virkelig til å savne den glade optimistiske jenta! Håper hun finner seg en snill vennegjeng i Lillestrøm. Det fortjener hun. Mariam har spredd glede i hele 3 år på ungdomsskolen, hun fortjener det beste. Jeg vil ønske henne lykke til videre, men MARIAM du får ikke lov til å glemme meg! Hehe, jeg skriver som vi aldri skal møtes igjen, men det skal vi! 

I går overnattet jeg og Borghild hos henne og hadde det såå koselig. Vi hadde masse godteri og så film. Lillesøsteren hennes feiret bursdagen sin, så det var mye godteri til oss. Mange av vennene hennes leste bloggen min, så de ville ha en klem! Det var veldig koselig. De syns det var veldig morsomt å skremme meg, klaske meg på rumpa og si random ting til meg som ''I'm sexy and I know it''. Hehe, søte   

Her er vi på Statoil og besøker venninna vår, Noor 

Syklister som sykler Trondheim-Oslo. Vi løpte etter dem...
Mariam og Borghild.


Noor ser så voksen ut når hun jobber!

Hahah, Noor har kun to grimaser. Trutmunn og geipe med tunga.


Lykkeligste dagen i mitt liv! Vi fikk en hel bærepose med GRATIS statoilboller med sjokolade!!! 


Yummi


Hahahahha, hva i alle dager er det vi holder på med? Tre bæreposer med boller hvertfall!! 
Ninja turtles!!! 
Syklister, hhhaha.


Mariam vi vil alle savne deg, håper du får det fint på Lillestrøm! Glad i deg! 


copyright

Om dere prøver å høyreklikke nå for å lagre bildene mine, så er det ikke mulig. Dette er fordi det er folk som ikke klarer å oppgi kildene sine. Nå må jeg desverre begynne å være litt mer strengere. Jeg kommer til å ha denne høyreklikk-sperren og mitt eget lille intial på gruppebilder/ bilder av andre som er tatt av meg. Viss dere velger å ta i bruk print scr og fjerne intialet, så har jeg rett til å anmelde den personen. MEN jeg skal selvfølgelig ikke bare være en sur kjerring. Sender dere meg mail og spørr pent om å få låne bildene, så får dere helt sikkert det. Mailen min er caroiz.blogg@hotmail.comVil du også at folk skal slutte å ''stjele'' bildene dine, så skal jeg med en glede gi dere koden. Jeg vet hvor irriterende dette kan være, hehe.

1. Gå inn på Design - Rediger - Maler
2. Kopier koden under og lim den inn helt nederst i oppsettet. (PS! Husk å gjør dette på forsiden, innlegg, kategori og arkiv)

<script language=JavaScript>
<!--
//Disable right mouse click Script
//By Maximus (maximus@nsimail.com) w/ mods by DynamicDrive
//For full source code, visit http://www.dynamicdrive.com
var message="Kopiering er fy-fy";
///////////////////////////////////
function clickIE4(){
if (event.button==2){
alert(message);
return false;
}
}
function clickNS4(e){
if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
if (e.which==2||e.which==3){
alert(message);
return false;
}
}
}
if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=clickNS4;
}
else if (document.all&&!document.getElementById){
document.onmousedown=clickIE4;
}
document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")
// --> 
</script>

Kilde (24.06.12)


frognerparken og stortinget

Siste dagen av turen var den ene gruppen i Frognerparken og den andre i Stortinget. Vi byttet selvfølgelig etter 2-3 timer, men gruppen min startet i Frognerparken og bare chilla. Da møtte jeg Frøydis. Vi hadde ikke lov til å forlate Frognerparken, men det gjorde jeg, Malin, Borghild og Frøydis. Vi gikk rundt i Bogstadveien og koset oss der. Tittet litt i butikker og kjøpte kake og is. Hehe, håper ingen lærere leser bloggen min, men det spiller egentlig ingen rolle siden vi er ferdige  

Søt muffinsbutikk i Bogstadveien!

Jeg vil ha Oreo cupcake!


BikBok


Frøydis og Borghild
Ragnhild i Frognerparken
Janne er gangster!


Fra venstre: Silje, Ragnhild, meg, Malin og Frøydis
Thea, Ingrid og Noor


Meg og Hanne utenfor Stortinget. Her fikk vi 20min fri i Karl Johan.


Kommer til å savne denne blide jenta her. Hun flytter til Lillehammer, buhu.. :(

 
Søte Hanne!  

Monki

Stortinget. Dette har dere sikkert sett på TV. 


Ååh, jeg hadde så lyst til å trykke på knappene! Haha  

Dette var utrolig kjedelig. Når vi satt på soffaen og dama pratet, pratet og pratet, så sovna jeg og datt av. Heldigvis tok Ingrid meg i mot. Haha. Hun bare -Carooo, hva driver du med?!

Malin og Sivert holder et lite foredrag.


Østen på vei til Peppes Pizza. Hahah, her så han litt sur ut.


bading i tunevannet

Hei! Wow, hva skjer med verden? Dette er mitt 3. innlegg i dag. Prøver å være en flnk blogger ut helgen, så dere ikke blir så sure når jeg tar meg en bloggpause hele neste uke. Da er jeg opå Nordfjord Eid og skal være konfirmantleder slik som i fjor. 

Når vi var på klassetur i Sarpsborg så overnattet vi på Stenbekk misjonssenter. De fleste klagde (jeg var en av dem) på at vi var plassert midt i skogen. Vi kommer fra bygda og kommer til et sted som er akkurat det samme vi dro fra. Norsk natur er fin den, ikke missforstå meg. Men vi fra bygda er så vandt med det, og vil heller være nærmere sentrum når vi først er på tur. Vi hadde Tunevannet rett ved siden av oss, og det var ikke noe å klage på. Når det i tillegg var fint vær, så var det helt toppers!  

Frida, meg og Malin.


Frida, meg og Malin.. igjen


.. og igjen


.... x4
Ingen som følger helt med, hheheh.
Malin og Borghild. Likte veldig godt dette bildet!
Lars :O
Borgar har visst blitt gravid

summer dress

Kjole: H&M
oskarsborg festning

Her kommer et dusinvis av bilder fra Oskarsborg festning. Først vil jeg bare si at jeg setter pris på dere som låner bildene mine oppgir kildene deres. Ellers må jeg begynne og ha høyreklikk-sperre og et initial i hjørnet. Det var virkelig fint på øya, og mye fint å se/ ta bilder av. Oskarsborg festning ligger i Drøbaksundet like nord for Drøbak. Møtte også noen fnisete lesere der, hehe, søte. Litt sånn random fact: fortet på Oskarsborg festning er over 350 år gammelt! 

Her venter vi på fergen. 


Martine, Inga Sofie, Thea og smilefjes Ingrid  Inga Sofie


Hilde og Noor


Fra venstre: Silje, Martine, Inga, meg, Mariam, Ingrid, Ragnhild og Thea  
Malin, meg, Inga og Martine
Jon-Ivar var fotografen vår. Så han bare måtte ta bilde av et fly, haha.
Jon-Ivar  


Vennene mine er vel normale?


Girls just wanna have fun!  
Meg og Borghild
Skoleantrekket mitt er fra BikBok


Malin vil tydligvis bli med på bildet!
Han her er heldig som får 4 ladies ved siden av seg  
Bare informerer om dere skal kjøpe mat på Oskarsborg festning så er det svindyrt!


Her er vi på tur tilbake. Bybesøk og shopping til Fredrikstad var neste på listen  


video - klassetur

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Vanligvis vil jeg spare videoen til slutt, men den kommer nå. Det er mye vi gjorde som ikke er filmet. Blant annet var vi på Tusenfryd. Jeg gikk sammen med Borghild, vi er alltid buddies! Vi sto under SuperSplash og ble helt gjennombløte. Tok samme karuseller hundre ganger. Favoritten er SpinSpider.  Det var også surt og kaldt. Vi så ikke ut. Våt fra topp til tå, rennende sminke og håret skal jeg ikke nevne. Utrolig at noen av dere kjente meg igjen slik jeg så ut, hahah.

Søte leserne mine, takk for at dere leser bloggen min 


new outfit

Hey! Da er jeg hjemme fra en AWESOME klassetur! Vi har gjort nokså mye, så det betyr masse bilder, som betyr mye blogging. Jeg har også shoppet en del. Klarte å svi av 3000-5000kr. Nå gleder jeg meg til å blogge. De siste 48 timene har vi gått rundt og sagt YOLO, YOLO av en eller annen grunn.... Haha, dette var jo siste skoleturen vår sammen. Da måtte jeg være litt badass å bryte noen regler. Synd jeg ble nedsatt i atferd, men er det ikke da man sier -YOLO? XDXD

Jeg har filmet nesten hele turen vår, så nå skal jeg redigere den. Blir den bra, så skal jeg vurdere å vise den på avslutningsfesten i morgen. Tenkt at i morgen er jeg ferdig på ungdomsskolen! YESS. Her er dagens antrekk. Alt er nytt, hihi. 

Topp: Vero Moda  -  shorts: Gina T  -  sko: Jeffrey Campbell 

Var i Oslo i dag forresten, hehe.

Juvelene mine bedre med for mye, enn for lite

Hadebraaa! Blir borte i 2 dager  


klassetur til sarpsborg

Hei! I morgen drar jeg til Sarpsborg på klassetur av alle plasser. Ikke noe nytt for meg siden jeg er der så ofte. Hehe, men sikkert noe nytt å se for de andre! Jeg kommer hjem onsdag som betyr ingen blogging før da. Blogges sannsynligvis på torsdag. Tar selvfølgelig med kamera, så det blir masse bilder og film. Jeg har klart å ødelegge mitt lille, søte objektiv. Så jeg må ta med det digre portrettobjektivet mitt. Da veier hele greia plutselig 10kg. Hva gjør jeg ikke for bloggen? Blogges på torsdag søte små!  

Til dere som vil se programmet vårt:
Mandag 18.juni:
08:00 - Avreise fra vinstra
12:30 - Tusenfryd
18:00 - Bussen går fra Tusenfryd til:
19:00 - Middag på Stenbekk
20:00 - Vi sjekker inn, Stenbekk ved Sarpsborg (+ div aktiviteter)
21:30 - Kveldsmat

Tirsdag 19.juni:
09:00 - Frokost
10:00 - Bussen går til:
11:00 - Ferge fra Drøbak til Oskarsborg Festning
12:45 - Ferge til Drøbak og avreise til Fredrikstad - Bybesøk og shopping
17:15 - Bussen går fra Fredrikstad
18:00 - Middag på Stenbekk 
19:00 - Valgfrie aktiviteter
21:00 - Grilling på Stenbekk

Onsdag 20.juni:
07:00 - Frokost og utpakking fra rommet
08:00 - Avreise
10-12 - Besøk på Stortinget og Frognerparken
12-13 - Lunsj 
15:00 - Avreise fra Oslo
15:30 - Peppes Pizza Lillestrøm
20:30 - Ankomst Vinstra 


to my russian readers

Hei! Jeg fikk en melding fra noen lesere i Russland. De har laget en fanside av meg på VK.com. Den fansiden har til og med flere followers enn det jeg har på bloggen min. Den har rundt 2800 followers. De lurte på om jeg ville være så snill og skrive adressen på et lite stykke papir og signere den. Det kunne jeg selvfølgelig gjøre! Jeg ønsker å gjøre det meste for å glede leserne mine  

Du kan se siden HER


galladagen

Hey! Tenkte jeg kunne fortelle litt om dagen, selvom jeg allerede har skrevet det meste HER. Men jeg kom meg endelig til skolen etter og ha forsovet meg noen timer. En lærer ble sur og trodde jeg gjorde det med vilje så jeg skulle slippe å rydde. Hah, visste ikke en gang at vi skulle rydde i dag jo. Borghild hadde en liten kjolekrise. Hun hadde brukt alt av krefter til å få igjen glidlåsen på kjolen. Heldigvis har hun meg! Hun ble skikkelig babe med den + mine rosa pumps!  

TOMT KLASSEROM! Det betyr snart ferie!!!  

Ingrid, Martine, meg, Frida, Inga Sofie, Borghild, Ingrid, Siri og Janne

Jentene mine! 
Skolen min gjør det med stil x)

Liker at en lærer gikk rundt og spurte om hun skulle ta bilde av oss. Se så fint bildet ble av meg og Borghild. Haha  

I år har hver enkelt gruppe på 10.trinnet spilt inn sin egen film. Vi hadde filmpremiere i auditoriet og så alle filmene. Gruppen min hadde forresten skrekkfilm, det skulle være det iallefall. Det var mange morsome filmer, haha. Ragnhild vant prisen for beste kvinnelige skuespiller:

Ragnhild og Mariam 

Ragnhild

Heheh, Malin!

Jeg og Borghild tok tidligbussen hjem. Ble en liten photoshoot.
Ntaa, min beste venn!

galla

Nå kan jeg egentlig si jeg er FERDIG på ungdomsskolen. Mangler bare skoletur og avslutning!!! WUHHU    

Jeg bestemte meg for og ikke dra til Lillestrøm av ren fornuft i dag. Spare penger, også har jeg egentlig ikke lov til å stikke fra skolen. Dagen startet iallefall med en telefonsamtale fra Borghild. Jeg så på klokka og den var 06 (i mine øyner). Hun bare -Caro, hvor er du?! Klokken var jo ni(!!). Haha, gjett hvem som spratt opp av senga, dro på seg kjolen, og deretter ringte moren sin for skyss. Hahha.

Vi hadde besøk av det kommende 8.klassetrinnet i dag. Jeg husker når vi var på besøk for første gang på ungdomsskolen. Jeg syns at 10. klassingene var så strore og skumle. Hehhe, vi biter ikke! Jeg tok forresten med kamera på skolen i dag. Det ble en del bilder som jeg skal dele med dere. Skal redigere dem nå, så publiserer jeg de senere i kveld. I mens, her har dere et par blogg-selvdigger-bilder: 


dra til lillestrøm i morgen -skal, skal ikke?

Eksamen ferdig, så nå vil jeg ikke snakke mer om det. 
Jeg vurderer og ta turen til Lillestrøm i morgen! Marion Ravn er jo der! Forbildet mitt, hun er jo bare sååååå KUL. Har møtte henne tre ganger før. Flere måneder siden jo, lenge. Husker jeg ble helt starstruck da hun skrev om meg på bloggen sin (den gamle), og da hun husket hvem jeg var! Men jeg sier alltid til meg selv -keep it cool. Om jeg møter en kjendis løper jeg jo ikke bort til h*n. Prøver å være mest mulig normal. Hahha.  

Usikker på om jeg skal dra eller ikke. Skal på klassetur på mandag (til Sarpsborg!!), så det hadde vært litt kjekt og ha penger å shoppe for. MEN jeg vil se Marion synge også, haha. Skal, skal ikke?

Desember 2011

Oktober 2011

Marion Ravn til Byfesten!

Lørenskog-jenta Marion Ravn har takket JA til å opptre på Byfesten.
Hør henne på Torvet fredag 15. juni kl. 19.30!

Lørenskog-jenta Marion Ravn har til tross sin unge alder vært plateartist i over 17 år. Det hele startet med duoen Marit & Marion, sammen med Marit Larsen. Bare 10 år gamle ga de ut barneplaten ?? synger kjente barnesanger? på EMI og ble nominert til Spellemannprisen.
14 år gamle signerte Marion og Marit, under navnet M2M med Atlantic Records og hadde stor suksess i USA, Asia, Sør-Amerika og Skandinavia og 2 album utgivelser med et platesalg på over 2 millioner eksemplarer.
I 2005 slapp Marion sitt første soloalbum på Atlantic Records i USA med stor suksess i bl.a Japan hvor sangen ?Break You? lå #1 i flere uker.
Sommeren 2006 kom Meat Loaf ut med singelen ?It´s All Coming Back To Me Now? hvor Marion var duettpartner. Hun turnerte med både Meat Loaf og Pink verden rundt i 2007.
Høsten 2010 var Marion dommer i ?X Factor? og deretter var hun dommer i Idol på TV2 sammen med Bertine Zetlitz, Gunnar Greve og Hans Erik Dyvik Husby. Marion er for tiden i studio hvor hun skriver låter til sitt andre soloalbum, som kom ut denne våren. Albumet produserers av Even Ormestad og Thom Hell (Jonas Alaska, Thom Hell m.fl) og første smakebit ?Colors Turn To Grey? slippes for salg 9. mars 2012.

Kilde: http://www.byfest.no/nyheter/hooster-2012/


hvilken kjole?

Hey! Vi har slik galla-greier på skolen snart, og da skal vi pynte oss. Aner ikke hva jeg skal ha på meg, men skal ha kjole! Har funnet frem maange kjoler, men aner ikke hvilken jeg skal velge. Heh, luksusproblem. Dere kan få se to av kjolene jeg vurderer og ha, kan godt legge ut bilder av de andre også om dere vil? Hvilken skal jeg velge, kjole 1 eller kjole 2?   

Nr 1

Tror jeg kaaanskje skal ha denne kjolen om jeg ikke velger en annen. Eller jeg vet ikke. Føler meg ikke så komfortabel om jeg skal ha kjole nr.2 fordi den er så kort. Det er liksom... skolen. Haha.  

Nr 2

Skal selvfølgelig ikke ha disse skoene. Blir nok noen svarte som nesten er like ;)

BTW det går IKKE bra med naturfagen. Har ikke startet en gang! JEG GIR OPP. Kan fortelle dere litt om dagen min også, haha: Jeg har besøkt min kjære venninne, Frøydis på Vinstra i dag. Har stjålet et par plagg av henne som skal ligge i skapet mitt noen uker. Jeg og Aebykier dro deretter til Venezia og spiste fordi vi var sultne. Guuud, mitt 7. måltid i dag (!!!). Haha, når vi skulle betale hadde hun ikke nok penger på kortet. Det var veldig spontant, så jeg hadde ikke penger selv. Da måtte vi dra hjem og hente penger, så komme tilbake. Haha, flaut! 


munntligeksamen, naturfag, kill me

ÅÅÅÅÅH, GJETT HVA JEG KOM I...... NATURFAG! JEG SUGER I NATURFAG, OG DETTE ER NOE JEG IKKE HAR PEILING PÅ! JEG FIKK 2 PÅ KORTET!! ÅÅH, NATURFAG ER DET VÆRSTE JEG KUNNE KOMMET OPP I (UTENOM MATTE). ÅÅÅÅHH, DETTE KOMMER IKKE TIL Å GÅ BRA :( :( :(


what the heck are we doing?

Haha, sykt at jeg legger ut denne videoen. I går kom Frøydis til bygda, og det er jammen godt å se den snuppa igjen. Vi skal finne på noe gøy i dag sammen med Aebykier. Akkurat nå er jeg på skolen og gleder meg til å komme hjem!  


jenta har talent

Søskenbarnet mitt, Aebykier har virkelig talent når det gjelder å synge! På tide å dele det med verden 


spreke folk

Hey! Her om dagen var Torgeir hos meg. Gjett hva vi gjorde?! ...TRENTE. Det er ikke ofte dere får høre her inne. Sier alltid at jeg skal begynne å trene, men det skjærer seg alltid. Enten så gidder jeg ikke, eller så har mamma nettopp kjøpt sjokolade. Noe slikt er det alltid. Uansett, vi trente styrke og tok oss en joggetur. Alle vennene mine gjør narr av hvor dårlig kondis jeg har, hahaha. De sier at jeg får hjertet i halsen etter 10m. Haha. 

Facebook-folk klager på at jeg ikke har joggesko. -Joda, men finner de ikke. Må vel kjøpe nye? xD

Forresten hva syns dere om headeren jeg laget til venninna mi Hanne? Hun ville ha noe enkelt, så det fikk hun   


min caro, min caro

Hei igjen alle sammen Frøydis her. Oh yes, I'm back! Dette er den første fredagskvelden hvor jeg  er helt ledig og ikke har noen spesielle planer.  Da tenkte jeg, hvorfor ikke skype med Carolyn? Etter en time med jentesnakk fant jeg ut at å lage et gjesteinnlegg på bloggen virker gøy. Så hvorfor ikke?

I dag skal jeg fortelle dere litt om min Carolyn, hvordan hun er i mine øyne og hvordan hun har påvirket med de siste 7 årene. Alt startet sommeren til 7 klassen. En random asiater kid(Carolyn) spurte om hun kunne få klappe kaninen min. BOM pluttselig ble vi gode venner. Det er ikke alltid like lett å være god venn med denne jenta. Hun er supersta, irriterende og skikkelig egoistisk. Men heldigvis har dette endret seg over årene. Vi kranglet hele tiden når vi var yngre, spesielt siden begge har de samme kviteriene. Jeg er også supersta, irriterende og egoistisk. What can I say? Perfect match.

Som dere sikkert vet så kan ikke Carolyn forstå filippinsk. Så når hun får besøk av alle tantene sine, bruker som oftest jeg og Carolyn å finne på noe annet.  Aebykier deriomt snakker hull i hodene på alle tantene sine. Vi finner alltid på utrolig mange forskjellige prosjekter. Fantasien er på topp for å si det slik. 

Før hang jeg med Carolyn nesten hver dag. Nå derimot bor jeg i Oslo, mesteparten av tiden min går til politisk arbeid, foto, skole og venner. Desverre får jeg ikke tid til å reise å besøke henne så ofte, men vi er flinke til å holde kontakten på facebook og skype. Vi har begge forandret oss veldig mye siden vi først møttes. Vi var begge så små og visste så lite om verden. Vi har ikke så mange felles interesser lengre, men igjen det er det som holder vennskapet spennende. 

Om 10 år er jeg sikkert i utenlandet og studerer foto, politikk eller engelsk . Det er i hvertfall planen. Carolyn har jeg ikke peiling på hvor og hva hun kommer til å drive med om 10 år. Det er umilig å si. Denne jenta forandrer mening hver eneste dag. Det er umulig og holde seg oppdatert. Forhåpentligvis har hun kommet seg ut av Kvam og driver med noe hun synes er spennende. 

I sommer kommer jeg hjem til Oppland for å nyte sommerferien. Da skal jeg komme å plage Carolyn og Aebykier hver dag. Hver sommer overspiser vi plommer, drar på utforskning, bader, spiser masse is og er oppe til kl er minst 6 om natten. Noen av de beste minnene mine er sammen med Carolyn og Aebykier. Vi er tre helt forskjellige personer, men vi er der for hverandre uansett hva. Det er oss mot verden, slik har det alltid vært. 


looking like this

Hey! Det begynner å bli en stund siden jeg har blogget jo. Savnet den lille bloggdukka deres? Neida, har ikke vært borte så lenge. Prøvemuntlig eksamen gikk helt greit egentlig. Del A, altså framføringen gikk kjempe greit, da var jeg god nok for en 6'er. Men, så kom del B, altså spørsmål og annet dritt. Da sank jeg ned to karakterer, endte opp med 4. Jaja. Det teller ikke før neste uke. Ellers blogget jeg ikke i går fordi da sov jeg hele dagen. Forresten jeg har min første jobbdag i morgen, ææ. Det er kun opplæring, men tenk at jeg skal jobbe! Haha.   

Jakke: NewYorker  -  topp: Gina T  -  bukse: Zara  -  sko: Converse


fri til onsdag

Bare en liten melding fra meg. Tar fri fra bloggen til onsdag. Jeg holde på med prøvemuntlig eksamen. Selvfølgelig måtte jeg trekke norsk, og jeg sliiiiter! Åhhh. Skal slutte å bære meg og prøve å konsentrere meg. Ønsk meg lykke til verdens søteste blogglesere 

Slik som figuren over her ser jeg ut som nå..


pictures from yesterday

I går ble jeg vekket veldig tidlig av mamma. Klokken 08 på en lørdag skulle ikke vært lov, jeg som nesten nettopp hadde kommet hjem og lagt meg. Jeg ble til slutt med til Lillehammer siden familien min driver en cowboy-landsby som dere kanskje vet. De skulle ha åpen dag i Tombstone City som den lille landsbyen heter. Det var aktiviteter der som ridning, pil og bue, skyting, lassokasting og slike greier som har med cowboyer å gjøre. Syns det var morsomt å kle meg ut jeg, haha!   

Her fant vi kostymer:

De to tantene mine til høyre og venninner av dem til venstre.

Pang ^^

Pil og bue! Jeg vant over alle! Haha... ehm..klarte ikke en gang å treffe den greia man skyer på!


Aebykier og meg


Filippinsk og thai -mat  var på menyen 


Dette er Magnus. Han minnet meg utrolig mye om en annen Magnus jeg kjenner. Den andre Magnus jeg kjenner kaller jeg for Maggie. Så jeg kalte han her for ''Maggie den andre''. Haha.

Håkon skyter bil og bue.

Onkel M til venstre og en kamerat av han til høyre. De mobbet meg fordi jeg har blitt Belieber! 

Har ikke Rosita (søskenbarnet mitt) verdens søteste dverghamster? Hun var skikkelig søt i dag. Hun kom med frokost og desert til meg på senga i dag tidlig. Hun er verdens søteste 5-åring. Vanligvis liker jeg ikke barn (pga skriking osv..), men henne liker jeg! 


Følte meg skikkelig Cowboy. Til dere som ville seg meg uten vipper og linser kan se det nå! ;)


kostymer

Hei. Har vært i Lillehammer i hele dag, og skal bli her til i morgen. Håper jeg kan dra tidlig i morgen fordi jeg er så sliten. Har nesten ikke sovet noe på to døgn. I dag har det forresten vært ''Åpen dag i cowboy landsbyen''. Jeg tok med meg helt vanlige klær, også fikk jeg vite at folk kledde seg ut som cowboyer! Heldigvis fikk jeg låne en kjole som passet meg. På bildet under ser dere litt av kjolen, hadde hårett annerledes, vest og en hatt på hodet! Haha, da ble jeg cowboy-girl da! Har tatt mange bilder i dag av ulike kostymer og aktiviteter som jeg skal dele med dere når jeg kommer hjem


nå kan dere følge meg på twitter!

Gjett hvem som har skaffet seg twitter? MEG, haha. Hovedgrunnen til at jeg laget meg twitter er så jeg kan stalke kjendiser (hei Justin!). Fant også noen falske profiler av meg selv der inne, men dette er altså meg -med brukernavnet @caroiiz.Tenkte like så godt jeg kunne begynne å twitre litt selv, så nå kan dere følge meg på twitter HER.   


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits