nytt antrekk fra NewYorker

ALT fra NewYorker

I dag: har jeg shoppet igjen, hatt vannkrig i regnet med Anh, hatt en liten spadag, spilt monopol, besøkt bestemora mi og... blæh nå kommer jeg ikke på mer. 


caro VS anh


new in

ALT FRA NEWYORKER

99 SEK


99 SEK

99 SEK (salg)

99 SEK (salg)


video- jeg prøver sirkellinser for første gang

Jeg er ikke akkurat så veldig god, men bare vent! Jeg skal bli bedre, haha. Jeg likte sirkellinser mye bedre enn vanlige fargelinser av en eller annen grunn. Linsene er fra lenscircle.com

Noe dere lurer på om linsene? Fyr løs i kommentarfeltet.


ansiktsmaske

Jeg og Anh tok ansiktsmaske midt på natta her om dagen. Haha, jeg som aldri tar det. Må lære å ta bedre vare på huden min, ikke minst panna mi.


Søstra til Anh studerer hudpleie, så hun mikset sammen masken. Den grå skal man ha der man har uren hud. Jeg hadde bare den grå i panna, men jeg hadde en rosa som luktet godt resten av trynet.
Beste ansiktsmasken jeg har prøvd! Tar du ofte ansiktsmaske?


outfit- i min blå kjole


Kjole (med belte): NewYorker  -  sko: DinSko


caro og anh dummer seg ut + litt mer

I går reiste jeg og Anh på kino igjen for å se Kung Fu Panda 2, men vi kom 3t for sent. Derfor måtte vi ha noe annet å gjøre.


bad teacher

Hei! I går var jeg på kino med Anh og da så vi Bad Teacher. Nokså grei film. Jeg og Anh gir den en 4(pluss) i terningkast. Det var liksom en ganske -åja, veldig sannsynlig for at det skjer..blablablaa. Jeg ønsker meg en slik lærer som i filmen, haha! Noen som har sett filmen?  


hvit med blonder

Jeg og Anh kjøpte oss ny kjole på BikBok i går :))
Skoene til Anh fra h&mvblogg - that's what girls do


new sweet t-shirt

Anh har nettopp kjøpt seg en ny super søt t-skjorte som jeg likte. Gahh, Gina Tricot blir neste stopp! Heheh. Bare for å spole litt av -jeg fikk sirkellinsene mine for ikke så lenge siden. På forige innlegg brukte jeg dem, men skal lage eget innlegg om det.

Anh har forresten ikke blogg :((

Hva syns du om t-skjorten?


caro og anh's outfit


Sko: DinSko  -  belte: GinaT  -  shorts, tubetopp og tights: BikBok  -   bluse: CubusYoYoo!

Hatt: Lindex  -  tunika: LMC  -  belte og sko: h&m 


Nå stikker vi til Fredrikstad, men vurderer å skifte klær? Haha, vi blogges! Hva syns du om antrekkene våre?


god morgen store og små

Hei Hei ♥
I dag har jeg stått opp tidlig for å møte Anh i byen. Hun ville ha meg til å stå opp tidlig så vi kunne få mer ut av dagen. Hihi, gleder meg! Lenge siden jeg har sett henne.

Starbucks og baguett til frokost. Skal legge ut outfits av meg og Anh i dag, stay tuned som jeg sier. Har du planer i dag?mitt midlertidige kamera

Mitt midlertidige kamera er Sony a700. Dette er første gangen jeg tar bilder med et Sony kamera. Ikke akkurat så veldig billig, så jeg forventer bra bildekvalitet! Det er pappa sitt om noen lurer, men han kan ingenting om det. Han bare kjøpte det ut av det blå, haha. Noen som har + og - med Sony a700?
(Bilder fra google)
Til dere som lurer på designbytting: Jeg skal bytte design så fort jeg får tilbake internett i Kvam. Jeg gidder ikke å bruke tid på det når jeg er i Sarpsborg. Bruker ca 10t på design/ header. Uansett har jeg ikke photoshop på denne dataen (photoS krever internett)


internett!!

Gud nå har jeg dårlig samvittighet. Jeg sa at internett skulle komme tilbake om en uke, men de ble lengre. Dårlig nyhet -lengre blir det. Slapp av, det skal bli bedre når jeg kommer til Særp!

Området i Kvam der jeg bor får vi ikke internett tilbake før en gang i Juli. Nå sitter jeg på Lavprisekspressen på tur til Oslo, og reiser videre til Særp. Kameraet mitt er fortsatt på reparasjon, men lille frøken Caroiz har alltid en plan B! Da låner jeg speilrefleksen til pappa en stund, hihi. Siden jeg skal til Sarpsborg blir det masse blogging med Anh! Stay tuned.


Stakar Caroo!

Hei, det er Anh her igjen.

Caroo kommer desverre ikke til å blogge på ca 1 uke. Siden det er flom i Kvam, så kommer ikke nettet tilbake etter 1 uke. Og Kvam er forresten et av stedene som har blitt hardest rammet.


( Et bilde som ble tatt for 4 timer siden :O ) 


Så Caroo sitter hjemme der uten nett og lite dekning. Synd for meg, for da kan jeg ikke ringe og plage henne når jeg kjeder meg på jobben :( Ender vell alltid med at jeg er den som er ensom.. Og Caroo finner sikkert på noe av gjøre. Overraskende at hu har så mange ideer fra den bitte lille hjernen, mohahaha! (Okey skal ikke kødde disse hu mer.) Uansett, STAKAR CAROO! :( Jeg hadde ikke overlevd ass! 

Hadde du overlevd uten nett og lite dekning i 1 uke? 

 


aldri bestill fra motedronningen

Dette innlegget skrev jeg for veldig lenge siden, men jeg syns det er så viktig at jeg publiserer det på nytt siden jeg har fått mange nye lesere. 4 dager fra nå har det gått 1 år siden jeg var en glad jente som gledet meg til å få denne genseren. Jeg bestilte den for 1 år siden, men hvor er den? Jeg fikk den aldri. Du kan også se video om klager om Motedronningen på TV2 hjelper deg. Teksten under her er kopiert fra denne bloggen. 
Det er en sak som jeg må ta opp her, og det er det at både motedronningen.com og modekungen.se svindler altfor mange. Jeg har visst om dette lenge, men nå ser jeg flere og flere som får seg nye klær fra disse nettsidene og det er på tide å si i fra.

Jeg er sør-koreaner, og jeg er ganske oppdatert om hjemlandet mitt. Jeg vet om en nettbutikk som er veldig populær, og som jeg selv har bestilt klær fra mange ganger. Nettsiden heter dahong. Det norske og svenske, eller europeere i det hele tatt, ikke vet om er at motedronningen og modekungen stjeler bildene derfra. Jeg har funnet identiske bilder, bare at de har kuttet av hodene på modellene. For noen måneder siden sendte jeg en mail til modekungen for moro skyld, at de hadde stjålet bildene og at det var ulovlig å bruke disse for å selge varene. De svarte ikke, og jeg sendte en gang til. Da svarte de endelig, men de sa at de ikke visste noe om dette.

Jeg ble mer mistenksom, og sendte en mail til dahong, om de visste at norske og svenske nettbutikker hadde bildene deres på sine sider. De svarte med en gang at de ikke visste det og at saken skulle bli tatt hånd om. De var også takknemlige for at vi hadde sagt i fra. Neste dag var det kommet høyreknappsblokkering på forsiden av alle klærne på dahong. Og etter en uke, annonserte modekungen at de søkte etter modeller! Er det noe muffens her, eller er det bare meg?

Og den andre tingen, er at de ikke bare stjeler bildene, men de selger klærne altfor dyre. SICK dyre. Eksempel her: identiske hettegensere HER HER vs. HER (scroll helt ned for å se de samme bildene). Motedronningen og modekungen selger sine for 399-499 kr, men på dahong koster de 12000 won = 62(!) kroner! Er det ikke litt prisforskjell her, når de er helt like?!

Flere eksempler: her og her. Denne listen med like klær med forskjellige priser er uendelig lang skal jeg si dere.

De fleste klærne fra modekungen og motedronningen er fra dahong, i følge bildene, fordi de oftest har bilder der plaggene henger på kleshengere som henger på en skrue i veggen (de er tatt rett fra dahong, og de har beskjært tekst som pleier å stå på dem)  Og ALLE varene er sinnsykt mye dyrere enn de egentlig er. Er det ikke det feil at de skal svindle folk for så mye penger, og selvom man kan regne med toll og moms og alt styret der, ser jeg at noe er galt her. I hvertfall når de begynner å sponse bloggere, som fører til at de unge lesere begynner å handle der.

En ting jeg må legge til er at varene på dahong blir fort utsolgt, så det er grunnen for at man ikke finner varene fra modekungen og motedronningen på dahong.

Kanskje jeg tar helt feil her, angående stjeling av bilder, men prisforskjellene er det ikke noe i tvil om.
gingers do have souls!

Jeg syns virkelig synd på denne stakkars gutten på starten, men senere blir han litt rar. Enda lengre i videoen, så bare klikker han! Noe mange syns sikkert var veldig morsomt. Jeg er ærlig og sier at jeg måtte le litt selv. Budskapet hans er jo at folk skal slutte å mobbe han, men må innrømme at videoen i seg selv var litt morsom. Selvfølgelig er det synd på han da..


kamera på reparasjon

Heihei. Dere har sikkert lest at det har vært mye tull med kamera mitt i det siste. I går ble jeg så lei av å se på at kamera mitt ikke funket, så jeg sendte det inn på reparasjon. Det kan ta 10 dager før jeg får det tilbake, men sannsynlig mer siden det er stor sjans for at spesial greier må bestilles.

Vet ikke hvordan det blir med bloggen dagene fremover. Jaja, jeg kan leve på youtube videoer, google bilder og arkiv bilder noen dager til. Ikke forvent så mye blogging av meg...
circlelenses!

Gjett hva jeg har bestilt meg, haha overskriften har sikkert avslørt meg, men.... sirkellinser! Har alltid hatt lyst til å prøve det fra da jeg så den Lady Gaga smikevideoen på youtube. Gruer meg til og sette dem på, det høres og ser vanskelig ut. Gjett om jeg skal lage videblogg. Skal skrive mer om linsene når jeg får dem dumpet i posten. Har du prøvd sirkellinser før? caro ønsker seg

Jeg fant en nettside (newlook.com) som jeg bare ble helt forelsket i! Jeg elsker nesten alt de har. Jeg mikset sammen et bilde av det som falt i min smak, damn kjøp dette til meg! Noe du likte her, skal jeg ha ''ønsker meg'' innlegg oftere?


gjett hva jeg har laget!

Jeyy, føler meg så smart siden jeg har klart og parallellkoblet alle diode dingsene! Ok, har null peiling. Vi har et naturfagsprosjekt, og jeg er faktisk ferdig. Stolt. Hadde det ikke vært for Hanne hadde jeg sittet her med en tom pappeske. Men gjett hva jeg laget! Ærlig talt så har jeg ikke peiling selv. Når jeg får batteri, så lyrser diodene, hahahha, tøft!Alle andre bruker masse strøm på å lodde, men jeg er så naturvennlig at jeg bruket teip! Hhah.


Føler meg så ukreativ. Her sitter jeg med en stygg boks, mens andre har kule ting som -barbie bil, bamser, blomster osv. Jajaj, håper jeg får 3. Er du kreativ når du skal lage noe?


nå kan dere se hår/ sminkevideoen

Sminkevideo HER også
(Viss den ikke starter med en gang, så vent litt)


hår/ sminkevideo

Siden jeg har to eller tre andre sminkevideoer har jeg ikke forklart noe med vipper osv. Har veldig mange hårvideoer også, så har ikke forklart noe særlig der heller. Hårpudderet er fra h&m. ENJOY!

LASTES OPP PÅ NYTT (VIMEO)  :-)


flink jente


outfit 6.juni

Yeeess, jeg har fått kamera mitt delvis til og funke igjen! I dag tidlig laget jeg en hår/ sminkevideo, men får se om den ble vellykket. Her har dere dagens outfit:

Skjorte og belte: bikbok  -  shorts: filippinene  -  strømpebukse: gina tHva syns du?


svar på dagens leserspørsmål

Hvorfor går du alldri med bukser ?
- Godt spørsmål. Jeg gjør det noen ganger, men liker best å gå med shorts/ tights/ strømpebukse.

Hvor er new yorker ?? eller den butikken :P :D
NewYorker fins i 32 land og du kan se alle her på hjemmesiden deres.Holder du på med noen? <3
Nei, helt ærlig liker jeg best singellivet.

Hvem heiet du på i norske talenter?
Gro Marit, King Wings og Bogdan. Jeg syns Bogdan burde vunnet, han trengte det mest om dere skjønner. Min mening da :-)

Har du noen mål med bloggen din?
Jeg har alltids ville inspirere andre. Og jeg vil få flere til å lage seg en blogg og begynne å skrive. Utrolig morsomt og ha noe å se tilbake på.

Har du vært i halden før? hvor ofte er du på nordby<3
Har vært i Halden mange ganger! Når jeg skriver at jeg er i Sarpsborg, er jeg (nesten) alltid på Norby en dag også.

Kan du lage hår/ sminkevideo igjen?
Tenkte på det ja, men har egentlig mange hårvideoer da. Jaja, skal lage en sminke/ hårvideo i ett om jeg får tid i morgen. Kanskje, lover ingenting.Hvilken produkter bruker du i håret?

H&M volume powder, liss ultime spray og syoss hårspray. Tror det var alt? Skulle gjerne lagt ut bilde, men har ikke kamera!

hvorfor er malin så sinnsykt kul? :D
Skjønte meg ikke på spørsmålet? Jeg kjenner ingen Malin som er kul. Hah, Malin har tatt av i kommentarfeltet mitt. Stjal et bilde av deg jeg Malin. Morsomt å være pirkete på bildene hennes, mohah sjekk toppen.


Lage header/ design til meg?
Beklager, lager ikke.


dagens leserspørsmål

Jeg får så mange spørsmål for tiden, så dere kan slenge igjen noen spørsmål i kommentarfeltet om dere lurer på noe. Svarene kommer i kveld :-)

Noe du lurer på? Bildet er fra da jeg fikset meg som Minimus (link)


ut på tur, aldri sur

(Teksten henger litt etter)

Som vanlig går jeg tur med Tass, men helt random bestemte vi oss for å gå langt oppi skauen. Så ble det bare lengre, lengre og lengre. Trener jo aldri, så det var bare godt av meg å gå så langt. Langt og langt, vanlige folk som trener kaller det sikkert ikke langt, men det gjør jeg! Hahaa. Kom dere ut når det er fint vær folkens! :-)
Trener du ofte, hva syns du om videoen?


bilder fra før påske

Hei! Nå har jeg gått gjennom bildene på minnebrikken min etter noe desperat jeg kan blogge om. Desperat blogger skjønner dere. Ikke så lett å være blogger når kameraet nekter og ta bilder... Iallefall fant jeg noen bilder som er fra før påske. Det var siste dagen før påskeferien da vi koste oss ute med grilling.Gunhild, Hilde og Malin.


Folk!
Zia og Malin


Ja, dette går bra vettu.


Jon-Ivar


Den kosete pusen vår ^^


Grillings!


Sivert, kosete katt og Borgar


Ingrid
Hva syns du om bildene? :-)


round glasses

Briller: glitter

For noen måneder siden kjøpte jeg meg noen rare briller, men kanskje litt kule? Eller vet ikke helt. Minner meg en liten smule om brillene til Harry Potter, hahah. Hva syns du om slike runde briller?


outfit - black'n yellow

Dette var det siste bildet som ble tatt med kameraet mitt før det streika, buhhu. Det var dagens antrekk:
Vest: NewYorker  -  kjole: savoy  -  sko: converse


kameraet mitt :((

Det er noe galt med kameraet mitt, men jeg vet ikke hva. Det vil bare ikke ta bilder. Fokusen og alt er helt bra, men det nekter bare å ta bilde. Jeg har tre objektiver, men ingen bilder, så det må være kameraet. Uansett om jeg har på manuell/ autofokus, null bilder. Det er heller ikke hvilken modus, ute/ inne, eller hvor langt unna jeg står osv. Jeg har Canon 1000d, og dere har sikkert fått med dere at tuvaw og tcmn sitt kamera var på en måte slik også, men det er litt annerledes med mitt. Noen som vet hva som er galt?

Ellers får jeg spørre hos Expert på mandag...
(Det ene kameraet er Malin sitt)


caroiz og maalinuz vblogg - del 2


movie time

Hei! I dag leide jeg to filmer som jeg og mamma bare skal slappe av med i kveld. Paranormal Activity 2 og To På Rømmen, to litt forskjellige filmer. Har lyst til å se To På Rømmen fordi Marion Ravn har hovedstemmen + at jeg må ha noen å se på hvis jeg blir skremt av Paranormal Activity. Neida, jeg blir sjeldent skremt av grøsser/ skrekkfilmer så det skal gå bra. Nå venter bare maten fra Venezia så er alt klart. Ha en fin kveld! :-)


(Mamma sin hånd, ikke tro at jeg vandrer rundt med giftering!) Sett noen av filmene?


klippet meg

Hei! I dag har jeg faktisk klippet meg. Har sagt at jeg skal klippe meg i over et halvt år nå, men har aldri orket å plukke opp telefonen og bestilt time. Det var jammen på tide, har ikke klippet håret mitt på over to år (utenom panneluggen). Ikke at jeg klipte så mye da, sparer til langt hår, lengre hår enn jeg har da.

Håret mitt ser litt oransje ut på bildet, men det er bare sola. Er det lenge siden du klipte deg?


outfits i mai
Hvilket likte du best?


caroiz og maalinuz vblogg


bunaden min

Hei! Siden det er så mange som ville se bilder av bunaden min så får jeg vel legge ut det også. Bunaden som jeg brukte på konfirmasjonen min heter Gudbrandsdal Festdrakt. Jeg elsker å bruke bunad, føler meg så fin i den, hhehe. Syns det er litt morsomt at jeg er den første som bruker den. På konfirmasjonsdagen valgte jeg forresten å bruke naturlig med sminke.Hvilken bunad har du?


fishing

Hei, i dag har jeg vært i fjells med tante og gjort det hun liker best, fisking! Fisking faller ikke akkurat i min smak, men det var morsomt og ta bilder, og selvfølgelig nyte det fine været.Tass var selvfølgelig med. Han er forresten ikke min hund, det er tanta min sin, Jojo. Hun heter ikke Jojo, men alle kaller henne det.


Fisk nå..?


Fisk nå da...?


Yeyyy, fisk på kroken!
Ble så glad! Jeg fikk smil på korken. Fem til, så får jeg gratis Cola.
Hva syns du om bildene, fint vær hos deg? (Gjerne stem på meg i blogg vs blogg her)


sminke er kunst

Når man tenker over det, så er sminke en veldig fin kunst. Fant noen bilder  på en tilfeldig blogg jeg fant som var veldig fine, ikke minst kreative.
møtte mange lesere i dag

I dag hadde vi tentamen og blablablaa... jeg og Malin var ferdige veldig fort. Vi fant ut at vi skulle meditere! Først satt vi på gulvet på senteret. Senere gikk vi til barneskolen for å meditere der. Har aldri vært på den skolen, så tenkte at det ble gøy.

Med en gang jeg, Malin og Zia hadde satt oss ned på den steinen på bildet ringte skoleklokken. Alle barn stormet ut. Jeg la fort merke til at mange stirret på meg. Neste jeg husker var -Caro, Caroiz, du har bra blogg. Også ville de bli med på bilde. Det var kjempe hyggelig ♥Mens jeg tok bilder med Malin og hilste på de andre, tok Mariam bryet med å lage en videoblogg. Wow, så søte lesere jeg har ♥ Videoen er laget og redigert av Mariam.

Leserne mine ♥


modeller i rundkjøringen

Gjett hva jeg og Malin gjorde etter tentamen i dag da? Haha, det måtte selvfølgelig være noe vi dummet oss ut av. Vi sto og poset i rundkjøringen. Det var litt flaut siden det var så mange biler som kjørte forbi. Til dere profesjonelle nettsider som søker modeller så er det bare å ta en runde i rundkjøringen. Kanskje dere finner meg og Malin? Hahaha.Skriiik


Hva syns du om bildene, når var sist gang du dummet deg ut?


summer!

t-skjorte: frokenfryd-clothing   -   sko h&mArkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits