BORTE BRA, HJEMME BEST!

Heisann og hoppsann alle sammen! Endelig hjemme fra 6 timers busstur! Savna de to barna mine utrolig masse. Og nå sitter jeg her (søte uskyldige meg)  med creapy Frøydis. Så creapy at hun hvisker i øret mitt - kriiiiiig, kriiiiig, kriig!!!
Jaja, skikkelig creapy, xtra med den onde latteren.

Blir kanskje ikke så mye blogging, men det kommer! Må nok si at hjemme er best, selvom det er morsomt å være borte. Hva syns dere? Borte best eller hjemme best?

For første gang har jeg klart å holde kofferten min mer ryddig en vanlig. Haha, så her kommer noen bilder av den interesanne kofferten min:Flink til å holde kofferten ryddig?
Snakkes!

MONOPOL I 6TIMER

Hei! Igår var jo alle butikker stengt, så vi fikk ikke kjøpt oss slush eller shave is(?). Men i dag! Tror ikke vi gidder å reise til Storbyen som i nesten alltid gjør. Tenkte oss mer til Østfoldhallen, haha har ikke en peiling på hvordan man skriver det. Eller til Fredrikstad? Vi får se.

Igår spilte vi monopol, gjorde det også dagen før dr igjenn. Da vant jeg (jihu), men det var første gangen Anh hadde spillt det uten slik kredit ting. Må si at hun ble fort god, men mohahahhhhaa jeg satt igjen med alle titusen lappene og mange hoteller!

Når vi kanskje hadde spilt fire eller fem timer så tok vi en pause. Så da gikk vi på lekeplassen og tok noen bilder.

 Svart under øyet,men pytt-pytt!


<3 frokeperspektiv, haha.Har som vanlig dårlig tid, så får unnskylde skrivefeil!

Liker du å spille monopol, hva gjør du på søndager?

ANTREKK OG EN DEL BILDER

Hei! Føler det er lenge siden jeg skrev et innlegg med bilder, men nå kommer det et. Nå sitter jeg og blogger på pc'en til pappa. Så har ikke redigeringspogrammet mitt (buhuu). Akkurat nå som jeg skriver dette innlegget ser blildene mine litt skurrete ut, vet ikke hvorfor. Håper det ikke blir slik hos dere.

Har vert med Anh meste parten av tiden, så blir mange bilder med hun og meg. Og jeg drar igjen en tur til Storbyen i morgen, haha me and Storbyen in big loveee... får se om jeg får med Anh også! Og da skal vi ikke dra dit klokken syv på mogen! Forteller senere.

Et bilde fra da jeg kom når vi døgna (ble litt random)


Antrekket fra fredag:
Vet ikke hvor Anh sitt er fra, men mitt er:
skjorte: Bik Bok (50%) | topp: (egentlig kjole) Bik Bok (50%) | Shorts: synes ikke, men fra sport butikken | belte: Bik Bok (50%?) | veske: Lindex (50%) | sko: Lindex (50%)


Random for beina mine! Ser så bleik ut i sammenligning med Anh :(((
Legg merke til bakgrunnen.....


...... Det er et PUSLESPILL! Seriøst, det er jo helt sykt! Familien til Anh har gjort det sammen, sikkert koseligt da å gjøre det sammen.
Og lørdagens antrekket. Hihih twins, nesten. Kjolen vår er fra Bik Bok (50%)


Hva syns du om antrekkene og bildene?

BARE SÅ DERE VET DET

Hei! Viss dere har lagt merke til det blogger jeg ikke så mye når jeg er på besøk. Anh står i dusjen så nå har jeg en liten tid med bloggen ♥. Har shoppet litt i dag også, må jo shoppe med beste jenta mi. MEN ÅÅHÅÅHÅHRÅRÅG, noe vi ble helt forbanna på............ det skal jeg fortelle på en videoblogg når jeg kommer hjem. Også har vi badet på stranda i dag. Vi to må jo ha med et helt flyttelass + at Anh har mistet setet på sykkelen sin, så vi var uten sete også. Men koselig tur ble det! Vi døgnet i natt ja. Så vi skulle på Rimi av alle butikker.Jeg satte meg ned, og sovnet. Jeg våknet og ingen var der, mystisk.... Neida Anh hadde gjemt seg og tatt bilder av meg. Gjemt seg, og gjemt seg, hun gikk bak meg. HAha

Gled dere til jeg kommer hjem, for da får dere masse BILDER og VIDEOER! Bare så dere vet det.
(Sikkert skrivefeil her, men fikser det senere!)

OM TO TIMER, OG 55 MIN

Drar vi til byen på spænna gæern salget fra 07 til 09. Så ikke så veldig lenge til. Meeen ååårghhh, hadde lasta ned et nyere og bedre program av movie maker. 
Vi hadde laget en film. Aaalt gikk bra, skulle se igjennom filmen en siste gang og fikse litt på den ''fine'' sangen. Og gjett hva?! DEN KLIKKET. Føler at jeg bare vil dra den ut av skjermen og starte en slosskamp.

Så slenger jeg med et crazy bilde av oss. Anh med en slik ''grease'' sveis og jeg bare ser skummel ut. Haha GO crazy pictures <3


Og et nydeligt sommerbilde ♥
Skal du på shopping i dag?

NOEN SOM HUSKER DESSE BILDENE?

Jeg var en emo og søskenbarnet mitt fjortiss. Har en sminkevideo også en plass. Hehe, bare for moro skyld da. Vi hadde ''emo VS  fjortiss'' opplegg.

Noen som vet dette?
Aller, aller, aller første bloggen min hette heycutie.blogg.no, så ble det c4ro og nå caroiz.


Bildene fra min forige blogg > c4ro.blogg.no som dere ser i hjørnet.
Fikk bare lyst til å vise dere de bildene siden jeg har fått dobbelt så mange lesere siden sist.
Btw: nå har jeg snakket med Anh fire og en halv time på MSN. Klokken er 04:02, siden sikkert meste parten av dere har lagt seg publiserer jeg innlegget i morgen!

Hva syns du om bildene, fjortiss eller emo?

VIDEO - ISBIT DRINK

Hei og god kveld! Har lovet å gi dere mange videoer når jeg har fått meg kamera, så her er enda en:

(Idên av å knuse isbitene med hammer har jeg fått av Voe)

Mange av dere kan sikkert denne måten her, men hadde lyst til å lage en video likvel. Haha, hvis dere legger merke til det på noen klipp der jeg ikke snakker. Der har jeg snakket med webben, og da får jeg en helt annen stemme. Nice, eller hva?!

Liker du isbiter i vann, hva syns du om videoen?

SPENNÆ GÆERN

I morgen reiser jeg til Sarpsborg. Når jeg kommer frem reiser jeg rett til Borgen til Anh og overnatter. Det blir digg, føles som evigheter siden sist. Og da skal vi dra oss opp klokken 06:00. Becaaaause... vi skal rekke spennæ gæern salget! Som bare varer til klokka 09. SÅ TIL DERE SOM VILLE MØTE MEG, vi kommer til å være der klokken syv eller litt etter syv på morgen for å rekke salget. Vi bruker alltid lang tid på å finne det vi skal ha. Vi må gå igjenom heeele kjøpesenteret og kjøpe etter på. HihihSenere på dagen, vet ikke helt sikkert. Men har tenkt å kidnappe Anh en tur på kinoen også. Men hun vet ikke om det. Så håper du ikke leser dette Anh :D
Bik Bok 50-75%. Meeeee likeHar nettopp shoppet så blir sikkert ikke så mye. Men jeg kan jo ikke gå glipp av så høye salg! Det kommer bare opp hjerter i øyene mine når jeg hører ordet SALG.

Skal du til storbyen tidelig fredag, liker du salg?

FÅ GRATIS HEADER OG DESIGN

Heihei! Tenkte meg noe mer rettferdig. At jeg gjør dette på nytt, men ikke med så høye tal. Reiser i morgen til Sarpsborg, så viss dere vil ha det fort så tar jeg det bare til 33. Fordel for dere også da. Viss det skjer det samme igjen, så kommer jeg til å ta den som kommenterte før, og enda før, enda før. Viss den personen ikke skriver url- adressa si.
SÅ LYKKE TIL!


HVEM SKAL FÅ HEADER OG DESIGN?

Hei og god morgen sunshines! Passa bra å kalle dere det i dag fordi sola stråler gjennom viduet. Men i går hadde jeg slik at du kunne få gratis design og header. Og en som kaller seg ''Lom'' har ikke skrevet url-adressa si. Så om du ''Lom'' ikke skriver den her, blir det enten den som er over, eller under som får premien din.

SPØRSMÅLET MITT BLIR, HVEM FORTJENER PREMIEN AV:

WWW.FRKIDAGL.BLOGG.NO  ELLER  WWW.HILDEBRENDSTUEN.BLOGG.NOJEG VIL IKKE SE SÅNN UT!

Jeg elsker natten! Får gjort mye ut av den, enn jeg gjør om dagen. Har blitt en nattflue, noe jeg fant på akkurat nå. Sover om dagen og våken om natten. Har fått gjort dette:

Plukket gress                                                                               Rensa bur


Ryddet kleskapet
Prøvd å få foten over hodet, pluss at jeg får muskler


VERSTE BILDE EVER!
Ok, da var det over til den værste delen som overskriften har noe med. Det bildet under ser freaky ekte ut! Redigert på Iphone. Tenk viss jeg ser slik du da når jeg blir en oldis. Rynker, føflekker.......... UFF nei, det vil jeg ikke tenkte på!

Dette er jo verre en når læreren tok bilde av meg uten at jeg visste det. Senere hadde vi slik lysbildeframvisning eller hva det heter. Og det STYGGE bildet kom opp. Kunne tro at hele 8.klasse fikk totalt latterkrampe. Flaut!

Siden blogg er et sted der man deler meninger og hele pakka. Skal jeg dele det ''fineeee'' bildet av meg. Haha, håper på det beste at jeg vinner Lotto og skal hamstre myeee rynkekrem.Hva pleier du å gjøre midt på natta, hva syns du om det ''gamle'' bilde av meg?


FÅ GRATIS HEADER OG DESIGN


Så da er det bare å kommentere!

Avsluttes når jeg kommer hjem fra Sarpsborg. Resier dit torsdag.

SPØRSMÅLSRUNDE #3

Her kommer tredje delen av spørsmålsrunden. Ser litt sur/streng ut fordi jeg får sol i ansiktet. Og jeg skrev noen spørsmål på et ark fordi jeg ville sitte ute å nyte været. Haha, sol <3Hva syns du om svarene?

SVART OG HVIT.....

Heihei, begravelse...... så i dag har jeg på meg svart og hvit antrekk.

trist.
kamera vil ikke fokusere på meg :(


Men må få låv til å ha fargerike solbriller :D Fortsatt vil det ikke fokusere.
Skal være der om 5min, så SNAKKES!

Hva skal du i dag?

VIDEOBLOGG - SPØRSMÅLSRUNDE

Hei og god kveld mine kjære lesere! Nå skal den slemme bloggeren endelig gi dere videoen som dere har ventet på og som jeg har lovet. Jeg, den ''slemme'' bloggeren skulle gi dere den i går. Så sovnet jeg. Pluss at det ble dårlig lys, så jeg gjorde det på nytt for et par timer siden.Slenger også med en video fra i går. Haha snakk om å være trøtt.


Skal jeg svare på videoblogg resten av spørsmålene, hva syns du om svarene?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #1

Sitter her fortsatt i pysj. Gud jeg må skaffe meg et liv å finne på noe og gjøre snart! Jajaaaa, kommer til å ta noen skriftlige og noen på videoblogg når det gjelder den spørsmålsrunden. Men starter med å ta skriftlige.

Noe jeg ikke kommer til å svare på er: Spørmsål jeg ikke vet svaret på (foreksempel, hvem er president i Polen?) Eller enkle spørsmål som (liker du banan) ELLER hva syns du om bloggen min. For det er så mange som lurer på.

favoritt blogg?
Favoritt bloggen min er hildebrendstuen.blogg.notopp 3 blogger?
hilde, haawt og voe.

Hvem blogger leser du fast?
Jeg leser: hildebrendstuen, madar, haawt, voe, whoot, jumpp, tcmn, tuvaw, slitteskolisser, brun0st og noen ganger annais. Elsker å lese blogger ♥ + at jeg leser de som kommenterer noen ganger.

Forbilder?
Forbildet mitt er Jennifer Love Hewitt

Har du badet enda?
Ja :DEr du forelsket?

Av alle ting akkurat nå så er jeg ikke forelsket :))

Hvordan får du så mange til å lese bloggen din?
Hmm.. det er ikke SÅ veldig mange som leser den akkurat, men jeg er glad i leserantalet jeg har. Jeg kommenterer litt her og der, pluss at jeg er på topplista på mest aktive og da får jeg mange vennskapsforespørsler om dagen, og da ser de jo når jeg skriver et innlegg, så da bare klikker de seg innom.

Ca hvor mange leser bloggen din hver dag?
ca 180-200 eller over 200. Kommer an på hvor mye jeg blogger.

Liker du musikken til Jusitin Bieber?
Har ikke noe imot Justin Bieber, men liker best musikken til Jennifer Love Hewitt.

Hvor mange venner har du på bloggen din?
Et par hundre tror jeg.

Favorittdyr?
Marsvin, katt, hund og hamster.

Favorittfarge?
Tror det må bli lilla og den blå fargen som jeg har på bloggen (på sommerfulgene)

Kan du legge ut bilder av dyrene dine?
Det har jeg gjort for en stund siden. Kan sikkert gjøre det på nytt??

Liker du popcorn?
Ja, hihi.

Beste serie?
Tror de fleste har fått med seg det, viss ikke så er det Ghost Whisperer :DDDD

Facebook eller nettby?
Syns begge er like kjedelige, men viss jeg må velge en av de så bli det facebook.

Er du opptatt av utseende?
Det er ikke alt som betyr her i verden, så nei. Mye mer som betyr for meg.

HVILKET PROGRAM BRUKER DU PÅ HEADERE?
ALLE LURER PÅ ER DET SPØRSMÅLET! Jeg bruker photoshop cs3 og photoscape. Også laster jeg ned skrifter fra dafont.com (skriftene som jeg skal bruke på headeren) Jeg tar 20kr for en header, fordi jeg bruker så mye tid på bare en.

Hva liker du best med å blogge?
Jeg liker å lese DERES mening og kommentarer på et innlegg. Har kanskje sagt det før, men jeg blogger ikke for min egen skyld, men for DERE ♥

Hvilken ting liker du best på rommet ditt?
Dyra mine, men de er jo kanskje ikke en ''ting''. Hmm, da må det bli TV'n og playstation 3 ellers får jeg ikke sett på ghost whisperer, hihi. Og senga mi da sef, må jo ha noe godt å sitte i når jeg ser på gw!

Hva syns du om svarene?

HEADER OG DESIGN TIL TUVAW

Hei, og god morgen cuties! I natt har jeg sittet oppe å laget design og header til Tuva (tuvaw.blogg.no). Når jeg var ferdig med alt det der så skulle jeg prøve å spille inn litt av spørsmålsrunden. Før jeg visste ordet av det hadde ''ole lukkøye'' vært på besøk.Design-teste-bloggen min, eller hva jeg skal kalle den? Heter >c4rotester.blogg.no< så det er bare å ta en titt!


krysser fingrere for at hun bruker det.

Hva syns du om headeren og designet, tror du hun vil bruke det?

INNKJØPENE I VIDEO

Heihei, da har jeg sittet her i et par timer da og redigert en video som jeg har lovet. Spørsmålsrunden kommer den også, kanskje i natt. Fordi jeg bruker så lang tid på å redigere noe, så det tar sin tid. Men her har dere videoen:


Har brukt Windows Movie Maker og sangen heter ''glow'' av madcon.
Noe jeg ikke la merke til før nå var at jeg hadde en liten skrivefeil med den tightsen. Skrev tight, jaja pytt, pytt som jeg har bynt å skrive!

Skal jeg fortsette med å lage slike videoer, hva syns du?

OUTFIT DEN 20.JUNI

Halloiseen! Her får dere antrekket som jeg har i dag. Det meste er vel av det jeg kjøpte i går.Peeeent bilde!

Hvis dere lurere på hvor ditten og datten er fra, så kommer det på videoen!!

Hva syns du om antrekket?

STOR HÅRSLØYFE - HOT OR NOTHei! Endelig fått på meg noen klær jeg også (gått med pysj hele dagen). Holder på å lage videoen, men tenkte jeg skulle ta en liten pause. Denne gangen vil jeg vite hva dere syns om store hårsløyfer. Jeg sier helt klart HOT. Kjøpte min i går (som dere ser på bildene) på Bik Bok. 50% ♥
Ååh, jeg ble pen på bildene må jeg si, haha ironi! Tok meg 1 min å ta bildene. På de første bildet var jeg bare i min egen verden, det andre er jeg bare rar.
Skikkelig nærbilde på det siste, men pytt, pytt. Nå skal jeg slutte å kommentere mine egne bilder. I steden for vil jeg høre hva dere har å si!


Btw: Hvordan syns dere at headeren ble?
Store hårsløyfer, hot or not?HVILKEN HEADER?

God morgen! I natt så har jeg sovet i en slik brakke med Humla (dags hund). Vi sov til halv et, bare deiligt å sove så lenge. Tenkte jeg skulle fått gjort ferdig ''all the blog-stuff today''. Men nå er jeg ferdig med headeren. Så spørsmålsrunde, så video av innkjøpene som jeg har lovet.

Noen som har sendt meg brev/kommentar når jeg skal til Sarpsborg og hvor jeg bor. Når jeg er der er jeg hos pappa. Jeg reiser dit tirsdag eller onsdag. Skal helt sikkert til Storbyen, noen som spurte om de kunne møte meg, hilse på meg. SÅ KLART KAN DERE DET. Blir bare glad jeg. Og jeg bor midt i byen. Skal si mer om det senere.

Men nå trenger jeg litt hjelp
. Klarer ikke å bestemme om jeg skal ha sommerfugler på headeren eller ikke. Hvilken syns dere jeg skal ha?

1


Har brukt photoshop og photoscape.

2


(De ser finere ut når jeg får de på plass der headeren skal være)

Header 1 eller 2?

INNKJØP OG NYTT KAMERA!

Hei! Beklager at jeg ikke har blogget så mye i dag, eller i går. Føler ikke for å blogge når jeg er på familiebesøk eller hos noen som ikke har blogg. Blir på en måte ikke det samme. Men nå skal jeg byne å blogge mer IKKE MINST VIDEOBLOGGER!!!!!!!!!!!!!! Har kjøpt meg et kamera som kan filme, hihihih glad som en liten unge når den får iskrem.

Her har dere innkjøpet:Det kuleste jeg kjøpte var vel dette teltet. Følger også med et slikt ullteppe inni som er festet i en slik borrelås.


Så kommer det herlige kamera mitt. Fikk valget mellom rosa og svart. ROSA ♥
Det er så veldig mange som har svart, da tenkte jeg at jeg kunne ha rosa så jeg kjenner det bedre igjen. PLUSS at det er ikke så kjedeligt, hehe.
Jeg er jo skikkelig blond i hodet da. Når jeg så det så tenkte jeg, hvorfor er det bare to knapper? Når vi var på vei tilbake (hjem) så klarte jeg ikke å la være å opne det. Så bynte jeg å studere det nøye, haha så står det med store tjukke bokstaver ''Touch Screen'' og en slik finger.


Så nå venter jeg på at det røde lyset skal bli grønt.....


I steden for å vise innkjøpene mine slik jeg har gjort på bildet, så tenkte jeg at jeg heller kunne lage en video i morgen? I morgen avslutter jeg også spørsmålsrunden. Har du noe du lurer på så TRYKK HER

Skal jeg lage en video om innkjøpene, hva syns du om kameraet?

MINI COWBOY

Hei! I dag er det jo Lillehammerdagen. Faren til de små søte søskenbarna mine eier en cowboylandsby bare noen meter unna huset sitt. Så i dag har Alexander (søskenbarn) pynta seg som en cowboy, ntåå så søt sier jeg!

Haha, han skal suse gjennom hele Lillehammer med den ultra kule ''firehjulingen'' sin.


Og min favorit de søte rosa skoene. Ikke Alexander sine da selvfølgelig. Andre søskenbarnet mitt sitt. Tror de hadde bestilt de fra Amerika.


Klokken halv eleve tar jeg bussen til Standtorget. Så jeg rekker kanskje en outfit? Viss ikke får dere en når jeg kommer tilbake.


Søtt cowboy antrekk eller hva, hva skal du i dag?


KOMMET FREM TIL.. OG VIDEOBLOGG

Beklager ingen blogging før i dag, men har en god grunn. Den lange reisen, men ENDELIG nå har jeg kommet frem til Hawaii. Har ikke sagt ifra fordi det skulle være en overaskelse.


Greit, greit! Jeg tulla, bare den lange reisen til Lillhammer.

Nå får dere en videoblogg. Endelig! I morgen, sååååå har jeg en plan. Tenkte å kjøpe det minst dyreste kamera som kan FILME. Da skal dere få flere videoblogger! Men da dropper jeg converse skoene som jeg har sikkla over lenge.Til slutt så slenger jeg med et nydeligt (familie)bilde av meg og søskenbarnet mitt. Åhh, vent! Jeg kan jo ikke si ''familie'' hun er ikke samme art som meg! Hahaha, tulla. Hun er bare en strange alien.  

 

I morgen blir det Strandtorget, masse shopping <3333333. Da må jeg bare skrive masse hjerter! Lillehammer dagen i morgen så det blir masse salg.
btw: kommer ny header snart. En som passer bedre til designet.
(Rekker ikke å gå igjenom skrivefeil, flere som står i kø for å bruke datan) Snakkes!

Skal du shoppe i morgen, hva syns du om videoen?

LET'S TALK ABOUT FLOWERS

Halloisen folkens! Har ikke blogget sånn midt på dagen fordi jeg har vert ute med noen jenter. Først så ringte Kristine kanskje 10 ganger og spurte om kommer du snart, kommer du snart?! Haha, men jeg sto opp slik klokken tolv. Når jeg først våkner da gidder jeg ingenting så ble lit forsinkelse der ja. Og da var det selvfølgelig først og fremst slush som sto i tankene våre. Og jeg er jo ''den store slush spiser'' må ha den største. Første bildet er jo mobilbilde i beste kvalitet ♥

Akkurat nå sitter jeg og hører på: Jennifer Love Hewitt - how do I dealEtter det var det fotballbanen og møtte Borghild og Hilde. Så etter det var det jeg og Borghild som sto igjen. Da sykla vi til blomsterbutikken (Gartneriet) der søskenbarnet mitt jobber. Skal vi skremme hun, tenkte jeg og Borghild. Tror det var noen ansatte som ble litt mistenksomme på oss? Haha, men jeg kjenner de. Nesten nabo med blomsterbutikken, jihuuu. Så kom det jo en mann da. Så Borghild spratt opp og lata som ingenting. Da sa jeg bare at vi skulle skremme hun, tommel opp ble svaret. Og mye latter og moro.

Etter hun ferska oss fikk vi et tilbud om å få blomster. Alle blomstrene var jo veldig pene. Neida, de vi skulle få var de som de skulle kaste, altså de som var små visna. Ikke alle var stygge da, så jeg stiller de opp i et fint lys.Så det dårlige lyset:


Nå sitter jeg å spiser en veldig god kjeks som jeg har blitt avhengi av. tok bilde av meg med den, men åååh. Alle bildene ble fokusert feil med den kjeksen. Uklar meg og en helt klar bakgrund. Så skulle jeg prøve et bilde uten kjeksen som ble random. Da ble det jo helt riktig fokusert, eller hva jeg skal si. Så da bare tok jeg et bilde av kjeksen og redigerte det i photoshop.Hva har du gjort i dag, liker du blomster? (Haha liker du blomster, ingen anelse på hvorfor jeg spør)
Hva syns du om sangen?

FLERE BILDER FRA I GÅR #2

Hei! Det er så godt å sove lenge, ikke lenge siden jeg sto opp heller. I går kveld som sagt var jo helt gøyalt! Masse moro med veldig mange bilder. Her får dere se resten av bildene som jeg har plukket ut.Let's get crazy!.. neida, men skulle egentlig bli et sjelebilde.
Ble jo revet ned i bakken, veldig mange ganger i går da. Haha, happy Lars! Til slutt så lekte jeg død.
Må bare le, alle hoppebilder av Lars stakars ble jo misslykka!
Random av meg.


Så var det ned i bakken enda en gang.
Ragnhild rød-nese.


Hjertet til Lars.
Så avslutter jeg et bildet som INGRID tok.


Planene mine i dag blir vel å plage Borghild? Det er ikke alltid en dans på roser når du skal henge med meg. Du vet aldri når jeg tar vannbøtta og tømmer over deg, mohaha. Under håret mit så kan det stikke opp to sånnå djevelhorn når som helst. Til slutt blir det en vannkrig.

Husker dere ringen som jeg ikke fikk av i går? Fingeren min har hovna opp, så jeg får ikke av meg ringen. Åååh plagsomt!

Hva syns du om bildene, hva skal du i dag?

NOEN BILDER FRA KVELDEN #1

Heihei! Nå sitter jeg ganske lonley i mørket heeelt alene i stua. Prøver å få av meg en ring som sitter fast, haha! Har tatt flere hundre bilder denne kvelden. Klarer jo selvfølgelig ikke bare å velge 10 bilder, så dere får flere senere også.

Siri, hehe samme kamera.


To gutter som er glade i hverandre. Haha
Tidenes beste bilde!


Siden jeg og Malin var ''paparazzier'' tok vi jo bilder av nesten alt/alle. En stakkars uskyldig mann som bare sto der ble også fotografert uten at han visste ordet av det. Så senere gikk det noen folk og spurte om de kunne bli tatt bilde av. Denne gangen valgte vi ut offerene våre selv.
To ''lykkelig-gift'' kone og mann. Tulla, lærerne våre.


Før jeg visste ordet av det var han så nerme som det på bildet og sa god sommerferie! (tror jeg det var) Uansett så er det bare hyggelig!


<3


Borghild! Gubben min, alltid i sin egen verden...


Ble jo tomt for brus etter hvert. Så vi måtte gå til ICA så fant Malin moreller og de var en sterk pris på de per hekto. Så hun måtte sjekke om de vegde så mye.


Så var det ''hade-vi kommer til og savne deg-tale'' til Simen. Trist, han flytter og skal byne på en ny skole.


Så fikk han en kake der det sto vi er glade i deg? Eller no.


Gjorde fjeset til Thea og Ingrid skurrete. For jeg vet at de ikke liker å bli med på bilder.


Borghild, nei gubben min. Marshmallows is her lifte. Hun setter den forran meg, buhuu nekter å sørge over gravsteinen hennes i framtiden! Tulla byner å bli så overtrøtt at jeg bare skriver tulletekst!


Flere bilder kommer.

Hva syns du om bildene, gjort i kveld?

HÅRVIDEO MED MEG OG HILDE

Hei! En video som jeg og Hilde filmet inn for en stund siden var denne hårvideoen. Samme dag som vi spilte inn Phineas and Ferbe videoen, haha! Se den HER. Bare for moro skyld da. Hilde med de super fingrene sine klarer jo å flette på alle måter! Haah, men jeg derimot klarer ikke å flette slik kul flette med panneluggen...jeg suger.

Denne gangen skulle Hilde flette meg rundt hele hodet.Fikk se litt av den nakne sannheten min. Hehe, så vidt sminke og ikke ''volum i håret'' som de sier. Ååh, det minner meg om da jeg var hos Hilde. Skulle ligge over, når vi skulle legge oss så tok jeg jo selvølgelig av sminka og fjerna volumet. Så snudde Hilde seg og ble helt sjokkert. 3 sekund senere lå hun på gulvet og fikk et latteranfall! Hahaaa

Men nå må jeg dra! Skoleavsluttning, snakkes! :D

Hva syns du, er du flink når det gjelder fletting?

HVILKEN KJOLE?

Heihei og god ettermidag!
Klokken 18:00 har vi avslutning hele 8.klasse. Har ikke helt funnet ut hvilken kjole jeg skal ha på meg. Det står å vipper mellom disse to:


(Skal bruke den brune blazeren på kjolen, Uansett hvilken det blir) :D

                    KJOLE NRM 1                                                                        KJOLE NRM 2


Liker veldig godt den mest rosa, men jeg liker best å ha stropper. Vet jo aldri når det kommer noen onde gutter og drar ned kjolen, haha tulla! Men føler meg best med stropper.Hadde tenkt til å besvare noe av spørsmålsrunden min i dag, men nå skal jeg fikse meg og litt. Da besvarer jeg den heller i morgen. Eller når jeg er på Lillehammer for der er det sikkert ordentlig kamera, og da kan jeg stjele det litt mohaha

Hvilken kjole skal jeg velge, kjole nrm 1 eller 2?

NÅ ER DET SOMMERFERIE

Noe jeg hater hver morgen er denne:

Ikke mobilen, men ALARMEN! Det er seriøst noe av det verste av dagen. Dra seg opp så tidelig. MEN nå er det slutt på det noen måneder. For nå er det sommerferie ♥


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 SOMMER.

I dag har vert den aller, aller morsomste dagen i hele 8.klasse. Jeg og Borghild har sykla til skolen og tilbake i dag! (1 mil). Spreke girls. Måtte jo si god sommerferie til lærerne også da. Så skulle jeg si god sommerferie til en assistent som jeg har kjent i hele 8.klasse. God sommerferie ...o...s. eh, ehh. Haha flink jeg, glemte navnet hennes stakars. (Kan fortelle mer om dagen senere)

Hva er det verste du hvet om (når det er tidelig morgener og skole), glad for at det er sommerferie?

USUNT ELLER SUNT?

Hei!

Haha starter innlegget med et ''hei'' og et bilde av meg selv. Awesomeeee...
Har akkurat vært ute med Aurora (auroraiz.blogg.no) og Ole. Alltid morsomt med de to tullingene der. Frisker opp barndomsminnene så vi satt i sandkassa og bygde tunneler og sånt til bilene. Vi har det gøy! Hahahahaa

Satt og grubblet over hva jeg liker best i sta. Det som er sunt, eller Usunt? Det er jo så utrolig mye godt som er Usunt, men vil helst ikke ha sukkersyka eller ende opp som en appelsin når jeg blir 20! Det som er sunt er jo utrolig deiligt det også, men har ikke stor sans for grønsaker...  Let's talk about SUNT KOSTHOLD. Neida, skal prøve og ikke få dere til å sovne mens dere leser.

Etter smaken så er jeg mest glad i begge. Men ååh, de bruker jo enormt mye sukker. Usunt, Usunt og igjen Usunt. Innimelom er det jo godt med godteri og brus. Viss jeg hadde et veddemål med meg selv om å spise godteri og drikke brus i to uker strekk. Tror neppe jeg hadde klart det. Da vender jeg meg om å spiser heller frukt og grønt ♥Blir jo som en VS dette da.
btw: ble ganske lys på bildene. Tror det var fordi det var på xtra stor blits.

USUNT VS SUNT, hva liker du best?

BLOMSTRETE GAVER

Hei! I dag så reiste jeg til skolen helt vanlig. Sto opp klokken syv og da så jeg mamma litt mer pynta en hun går til vanlig. Hvor skal du?! Spurte jeg. Til CC og lillehammer. Gjett om jeg ble sur, jeg ville bli med jeg også! Haha, det er så typisk hver gang det er noe morsomt så er jeg på skolen (har ikke igjen flere dager å avspasere heller) Sist gang var det Sverige. Åhh, blir irritert.

Denne gangen tror jeg mamma har min smak. Hadde aldri forventa at hun skulle kjøpe noe til meg. Bare en liten ting ihvertfall. Så ligger det en innpakka pakke inni en Bik Bok pose. Og der var det tre herlige sommer kjoler!

Det bildet under er også kjole, men den var ikke så lang. Så det gikk an å brette den opp. Da likte jeg den mye bedre :D
Ble jo også lit mistenkelig på hvorfor hun har kjøpt så dyre ting, men jeg har sett dem før de var på SALG. Det er jo en fail og ikke fjerne prislappen, haha! Hun har pakket den inn selv og jeg elsker når folk gjør det selv. Mye koseligere. Alle kjolene er det 50% på, alt er fra Bik Bok


Må ikke glemme toppen av kransekaka. Jeg hadde nettopp prøvd ut alle kjolene. Så sier mamma: - går du på kjøkkenet er det noen sko du kan bruke på skolen. Da tenkte jeg bare hvaaa?! Har hun kjøpt converse sko til meg også (har ønsket meg det en stund). Men haha! Der ligger det en nille pose med desse skoene.

Hun mente jo selvfølgelig tull. Skal bruke de når jeg klipper gress. Tror kanskje de også var på salg? Isåfall finner du de på nille for 50kr! Bra informasjon...
Fikk også en mascara som var på selvfølgelig salg (25%). Vi er vell en ''digge-salg-familie''

Hva likte du best og minst, liker du blomstermønster?

JEG KOMMER TIL Å GÅ BANANAS

Åååh gleder meg til jeg skal til Lillehammer. Reiser fredag og skal sove hos tante og litt av familien. Utrolig mye moro å gjøre der. Noe som jeg bare digger er at de har slik bobblebad ute som er utrolig godt og varmt, med: massasje greier, vannet skifter lys. Oooog det er en slik dere fontene greie som jeg ikke vet hva heter som er på hver side og spruter vann over til den andre siden. Mye kult! Luxus for one day, haha! Og shopping på lørdag. I♥SALG. Hmm.. spørr vennene mine om hvordan jeg er når det er salg! Viss det er 80% kommer jeg til å gå bananas som overskriften sier!

Kunne ønske jeg bare kunne knippse og plutselig fått en stor pengebonk rett foran øye mit. Og her er grunnen for at jeg ikke har blogget så mye i dag. FORDI JEG HAR klippet plenen til bestemor som er tjaaa vet ikke jeg..... et lysår langt! Mangler en liten bit, men det gjør jeg i morgen. Skjønner ikke hvorfor hun har så stor plen. Jaja, fint å ta bilder der da. Fordel, haha!Likte de lilla og hvite blomstrene. Det jeg ikke la merke til når jeg tok det bildet under var at det var en visnet blomst ved siden av. Og enda en grunn til at jeg ikke har bloggen er fordi at jeg har nettopp har hatt besøk av søskenbarnet mit og vi har jo sett noen episoder av ghost whisperer. Vi studerte litt det blomster bilde... sååå kom det en kommentar fra søskenbarnet mit: - æsj den visne blomsteren var stygg. Da kom jeg på noe brilliant: - selvfølgelig er den stygg. Ser du det ikke? Det er sjønnheten og udyret. Jeg er den lilla og du er den visne. Haha, okei har sagt det til Borghild mangeee ganger, men for meg er det alltid like morsomt! Hahahaahhah, let's talk bad humor!

Ble annerledes med søskenbarnet mitt, første gangen jeg sa det til hun. Så vi fikk oss en latterkrampe. Okeida første gangen denne uka!

Today's beauty outfit med grønne sokker, fordi det passer til gresset <3

Kødda, men har også vasket bilen.
Nå burde jeg vel ta natten, opp klokken 07:00 i morgen. Tidelig, jaja. NATTA SØTINGER ♥♥

blir du helt gal når du ser mye salg, liker du å klippe plenen?

FASIT OG VINNER

Heihei var vel på tide å trekke vinneren av hvem som får en gratis header, men først får dere fasiten:

LYD 1 - marsvin     LYD 5 - knekkebrød     LYD 3 - hårskumm    LYD 4 - basketball

Må også beklage for dårlig kvalitet. Når jeg får meg ordentlig kamera som kan filme så skal det bli mere og bedre videoblogging. Gled dere!Da gratulerer jeg WWW.GUROGRR.BLOGG.NO. Helst send meg et bilde av deg selv med samme str og bakgrunn.
Skulle egentlig besvare spørsmålsrunde i dag, men tok heller header konkuransen. Vil du stille meg spørsmål trykk HER

I dag fikk vi også tilbake tentamener forresten. Matte som jeg hadde forventet å få dårlig på, ble faktisk bra for meg. Norsk og engelsk derimot som jeg hadde forventet litt bra, ble sånn passe dårlig............... Tror jeg skal begyne å forvente å få dårlig karakter, så får jeg bra :D

Ønsker du deg en header av meg, er det slik med deg noen gang, forventer bra og får dårlig?

DAGENS BESTILLING

Heihei! Nå har jeg bestilt meg en genser som jeg likte utrolig godt. Har vert på utkikk etter en slik genser med USA flagg på en stund. Først var det converse sko med slikt USA flagg på. Tenkte heller at jeg skulle kjøpe noen svarte converse sko når jeg skal til Lillehammer lørdag (neste uke), jihuuu 50-80% på hele kjøpesenteret! Me likeeee.....

Håper den kommer fort! Har jo alltids så dårlig tolmodighet. Har bestilt den hos motedronningen, HER.Hva syns du om genseren, noen som hvet hvor lang ventetiden er?

SMIL OG VÆR GLAD


Sånn seriøst, nå gidder jeg ikke å sutre over at det var siste episode av Ghost Whisperer torsdag. Selvom det var veldig trist! :-((((.
Eller om alle dritt kommentarene fra folk jeg kjenner og hele pakka. I don't care! Sier bare jeg.
Da vil jeg heller smile og være glad som overskrifta sier!

Noe jeg også setter stor pris på er når jeg får slike søte bilder fra de max søte leserene mine. Ble litt uklart fordi at jeg måtte gjøre det litt større. Denne er laget av  WWW.HELTJULIE.BLOGG.NO
(Vil du også lage til meg? Send til caroiz.blogg@hotmail.com)

Da har jeg et nytt motto. SMIL OG VÆR GLAD!
Klarte ikke å velge mellom de to bildene under her. Jihaa, go selvdigger !<3

Dagens daffe-hoppe-outfit.  Legg merke til at jeg går i ullsokker! Fant ikke sokketøfflene mine, så da bruker jeg ullsokker.


Happy today?

JEG ER IKKE I HUMØR

Hei, har ikke blogga så mye i dag og i går. Joda har noen grunner:

For det første. I går, buhuuu var den aller, aller, aller SISTE episoda av ghost whisperer. Noe så trist jeg bare elsker serien og jeg har fulgt med på den siden jeg gikk i 6.klasse. For dere som så på den siste episoda. Så var det ikke meninga at det skulle ende slik. Alt skjedde jo på et kvarter, det med at de bekjempa mot skyggene osv. De hadde jo ikke noe valg! TV selskapet CBS har bestemt at ghost whisperer bare skal bli borte, hvorfor? Fordi de sier de har for lite seere. Åhhhrgh, blir så sint og lei meg.


For det andre NOEN SOM HAR LAGT MERKE TIL AT JEG HAR SLETTA C4RO.BLOGG.NO
Nå vet jeg om et par som er innom den bloggen bare for å sjekke om jeg skriver noe pinligt. Og mange har kommentert, hm hva skal jeg si? negativt på en måte. Kommer sikkert til å få, fy faen du er tragisk osv fra ... personer viss de bare ikke har gidd opp bloggen min. NEGATIVE kommentarer fra foreksempel de jeg ikke kjenner skal jeg ikke si så mye om. MEN det er verre når de du kjenner, og som går på skolen din kommenterer NOE DE ALDRI HAR SAGT TIL MEG I VIRKELIGHETEN. Ja alle har lov til å ha sine meninger, men jeg går jo i samme klasse me de fleste som har kommentert. Og de har ALDRI og jeg gjentar aldri sagt dette til meg i virkeligheten. Det er kanskje to som faktisk har gått til trynet mit og sagt det rett ut og det blir jeg IKKE SUR AV. Blir mest glad, for da viser de at de ikke trenger å kommentere bloggen min, men si det personligt til meg. Skulle gjerne ha snakket med prikkprikk.. jeg også. Det eneste jeg vil si er at prikkprikk.. syns jeg har for stygg stemme. Nok om det. DETTE HAR INGENTING OM HVORFOR JEG SLETTET BLOGGEN. Det var noen ,hgm hgm skal ikke nevne navn eller bloggadresse (tror kanskje den er sletta også?). Som sa det til læreren, Men caro hun har osv, osv. Joda læreren har sjekket ut innlegget osv. Skal ikke si mer, MEN JEG SLETTA BLOGGEN FORDI IKKE FLERE LÆRERE SKAL LESE DET JEG SKRIVER. Og det er jo noen som har sagt at jeg burde slette bloggen, men hvet dere hva? Jeg nekter. Blogging er en av hobbyene mine!


Pluss at jeg har dårlig hårdag i dag, haha! Pytt, pytt det er ikke så nøye. Driter i det, men jeg kjenner jeg blir litt små irritert og ikke får lyst til å blogge. Tror jeg stopper innlegget her. Og tar meg fri fra bloggen en dag eller to, eller tre? Nå skal jeg ha på meg daffeklær og den kjente daffesveisen min, haha tulla. Skal se på ALLE ghost whisperer sesongene om igjen. Helt til 4.

Her er foresten et bilde fra når vi gikk tur. Borghild, meg og Kristine. Lånte det av Hilde, som lånte det av Kristine.


HER SITTER VI OG SER PÅ BILDER

Skoleblogging, juhuuuu. Her sitter jeg å leser blogger, mens Borghild har nettop sett på bilder med læreren (HAHA). For ca et min siden fikk vi totalt latter krampe. Det var noe sånt med at det var noe læreren ikke fikk til med kamera til Borghild. Så DA! Les videre nå kommer det beste! Så sa han TOSK, med en slik høy grynte lyd, jeg og Borghild fikk totalt latterkrampe. Læreren ble så flau at han bare gikk. Jeg og Borghild (dårlig humor jentene) ler enda HAAHHAHAHA.

Nå spurte jeg Borghild: - er det,  her sitter vi OG ser på bilder, eller her sitter vi Å ser på bilder? (I know jeg suger i rettskriving) Og da kom plutselig læreren for ikke så lenge siden: - HAHAHAHa Caro vet ikke hva forskjellen med å/og.
Nå sitter vi å gjør narr av hverandre, haha så morsomt!

Hva gjør dere akkurat nå?

VINN GRATIS HEADER AV MEG!

Heihei! Nå tror jeg beina mine dør snart. Har gått utrolig lang skoletur i dag, men det er jo ikke bare negativt med det! Det er jo kjempe koselig, syns jeg da. Ble jo en del bilder, men stjeler sikkert de av Hilde eller Kristine (mohahha). Så dere får se senere.

Nå har jeg tenkt til å være en engel. Skal lage en gratis header til en av dere. Det dere skal gjøre er å gjette hvilken lyd jeg har her på videoen.  Det er fire lyder, for å være litt xtra snill skal jeg skrive noen tipps til dere:

LYD 1: Noe som lever     LYD 2: Mat     LYD 3: Hårprodukt     LYD 4: Hallo? Alle vet jo at det er en ball, men hvilken ball? (Foreksempel en fotball)Da har dere muligheten til å vinne en gratis header folkens, lykke til!
Nå må jeg løpe, har dårlig tid. Snakkes senere!


SPØRSMÅLSRUNDE PÅGÅR. NOE DU VIL SPØRRE MEG OM SÅ TRYKK HER

OUTFIT OG DÅRLIG VÆR

Oppdaga noe som var merkelig for ikke så veldig lenge siden. Jeg gikk på Voe sin blogg, og alltid når jeg er innom der har hun ca 2-3 hundre kommentarer, men nå sto det ''ingen kommentarer''! Jeg bare hæ? Og gikk inn på kommentarfeltet og bare skrev hei (haha) og når jeg skulle bare redigere et bilde så var det plutselig 45 kommentarer! Hun får kommentarer veldig fort må jeg si. Bra for henne!

Nå er det blitt dårlig vær igjen, det var vel vår tur siden det har vert nydeligt vær hele forige uke. Og nå er det for kaldt til å gå i shorts, buhuu. Håper på fint vær snart da!
Bilde under ble tatt for noen min siden, må jo oppdatere hvordan været ser ut her! Hahaa jeg har lite å gjøre..Jaja var jo fint vær på starten av dagen da. Synn at jeg sov til klokka var rundt tre.. Her er dagens outfit:

Si hallo til Urotert bilde!


Ble et random bilde. Husker jeg rett så skulle jeg legge håret sidelengs. Så plutselig tok det bilde. Så det ble et halvsjokka tryne, men med et smil :)))


Litt feil fokusert, kamera fokuserte på bakgrunnen og ikke meg. Tror det ser på meg som om jeg var et tre?

Bluse: Lene V (mamma sin, vet ikke om den er å finne lenger?) | Bukse: Lene V | Topp: Cubus | Smykke: Filippinene | Armbånd: div (blant annet H&M og Gina T, det store fargerike fra Filippinene) | ring: H&M


SPØRSMÅLSRUNDE PÅGÅR. NOE DU VIL SPØRRE MEG OM SÅ TRYKK HER

Hvordan er været hos deg, hva syns du om antrekket?

VIDEO FRA FRIDAGEN

Hei! Her har dere videoen fra dagen jeg og Hilde avspaserte. (Hilde som har redigert den). Hun har speeda den opp fordi den ble altfor lang og som Hilde sier så innebærer den:

-Jenteprat      -Morgentrynene      -Syklingen til Caro      -Frukost      -At vi fikser oss litt      -Bilturen
-Lille turen innom tannlegen      -Senteret      -Smaksprøver på Coop      -En tur innom skolen(Viss dere lurer på hvor hun har redigert den så er det windows movie maker


SPØRSMÅLSRUNDE PÅGÅR. NOE DU VIL SPØRRE MEG OM SÅ TRYKK HER

Hva syns du om videoen?

HVORDAN ENDRE SEND KOMMENTAR?

Heihei, det er så godt å sove så lenge! No school today, kan bare sitte hjemme å kose meg, mens de andre sitter å regner, leser, bruker hjernen sin til å løse en oppgaver. Og jeg kan bare sitte å ta livet med ro! Hahaha. Deiligt.

Tenkte meg at jeg skal byne å dele noen koder med dere om det er noe dere lurer på. Fikk et spørsmål i kommentarfeltet på spørsmålsrunden min. Hvordan endrer du send kommentar tingen? Og det kan jeg hjelpe dere med.

Det første du gjør er å gå på design - rediger - maler - innlegg Image and video hosting by TinyPic

Neste du gjør er å trykke på CTRL og F samtidig og skriver inn  Send kommentar

(Siden jeg ikke har Send kommentar lenger har jeg trykk og gjør meg glad, men viss dere ikke har skrevet noe der fra før så skal dere skrive send kommentar. Og jeg bruker Mozilla Firefox, men viss dere foreksempel bruker Internet Explorer så kommer det opp en litt annerledes søke ting, men dere skal fortsatt bare skrive send kommentar)Da kommer det opp en setning som ser slik ut;  <input id="comment_submit" class="submit" type="submit" name="submit" value="Send kommentar" />

Så endrer du Send kommentar til det du vil skal stå foreksempel Trykk send og gjør meg glad.
VIKTIG Å TRYKKE LAGRE MALEN TIL SLUTT
SPØRSMÅLSRUNDE PÅGÅR. NOE DU VIL SPØRRE MEG OM SÅ TRYKK HER

Noe mer dere trenger hjelp til?

SPØRRERUNDE

HALLA BALLAS! Nå skulle jeg egentlig snart ha lagt meg, men neeeh JEG SKAL IKKE PÅ SKOLEN I MORGEN! Så i morgen skal jeg få meg en god søvnig daffete dag. Skal bli godt ♥

Når jeg leste kommentarene på det forige innlegget la jeg merke til mange spørsmål. Så da kan jeg like så godt ha en spørrerunde siden det virker det er en del dere lurer på!Såå..... da sier jeg det samme jeg har skrevet på bildet ''SPØR OM ALT !!!!!!''

JEG LAGER IKKE HEADER!

Sykt mange som spør om det. Mange som vil ha header og design laget av meg. Jeg lager til folk noen ganger fordi jeg kjeder meg til 1000. Men bare så dere vet det JEG LAGER IKKE HEADER OG DESIGN!
I DAG HAR VI FÅTT MYE UT AV DAGEN

Når jeg srkiver ''vi'' så mener jeg meg og Hilde. Vi har gjort mye i dag. Ingen skole i dag heller fordi læreren plukket ut to tilfeldige som skulle få fri. Hiihi selvfølgelig meg og Hilde!.................... okei avspasering. Sto opp tidelig i dag, klokka ca ni og Hilde tidligere fordi hun måtte ha tid til å fikse seg.
Og i bilen så hadde vi det jo morsomt med bilder og musikk. En sang som ble spillt opp mange ganger var

Shania Twain - that don't impress me much (gammel sang, men frisker opp minner!)
Skulle forestille skyskraper...


Skulle dette være en fornermelse? Hilde skulle prøve å lage noe som ligna på meg, haaha. Ellers var det bare
å vente, vente, veeeente. Over 20 min forsinka, blæææh. Bra det fins lego da!

Møtte noen vi kjente. Silje og læreren vår.


så var det senteret.
gratis smaksprøver <3


Og når vi kom til skolen i Kvam. Så skulle jeg og Hilde være spreke å gå resten av veien. Og da gikk vi gjennom barneskolen for å sjekke om noe hadde forandra seg.  Og da møtte vi en lærer fra skolen vår som tok bilder av de som var utplasert og det gjorde jo jeg og Hilde også (bare ikke med de som var utplasert). Så da ble det et fint bilde av Berit og Hilde.


Så enda en gang så møtte vi en annen lærer og hun bynte å snakke med oss. Og da lurte hun på om vi ville bli med inn. Og da hadde jo jeg og Hilde tenkt til og bare se om noe inne hadde forandra seg. Og enda en gang møtte vi den læreren vi hadde før. Og da ble vi innvitert til å se på slik matte ting dag. Passa dårlig, jeg HATER matte. Har jeg fortalt at første gangen vi hadde matte som var i første klasse spydde jeg over hele matteboka!? Haah tegn på at jeg ikke liker matte. Siden det bare var sukkerbiter denne klassa regna med gikk det bra.


Tilbakeblikk. Klassebildet vårt henger på veggen. Haha gode gamle tider, men jeg har sykt forandra meg!
Så var det en som venta på oss når vi kom hjem.


Hva syns du om bildene, fått gjort mye i dag?

HAR LYST TIL Å TA MEG EN BLOGGPAUSE

   Neida, skal ikke ta meg en lang pause. Men nå stikker jeg til  Hilde. Og når jeg var der sist gang uten å røre noe som heter data kan jeg ikke huske. Så nå vil jeg få henne med på en bloggpause for kvelden. Uansett om hun vil rive av seg håret for å sjekke bloggen, haha. Hun kan ikke kontrollere seg selv! Håper hun ikke leser dette (don't tell her) Haha, tulla. Men nå må jeg sykkle for livet, er sein! Hade søtiserweeeeb cam bilder i beste kvalitet <3
Hva skal du i kveld?

VALGET MITT BLIR Å IKKE BRUKE SMINKE!

Dette innlegget skal jeg fortelle dere min mening om dyretesting, jeg burde ikke kalle det ''dyretesting'', men dyre- plageri. Jeg har funnet et setning som fanger oppmerksomheten min allerede, og har bare lest en liten bit. Akkurat denne saken må jeg si at jeg bare får raserianfall.

''hvert år lider hundretusener av dyr for at mennesker tilsynelatende skal bli vakre''


Bare en liten kort setning, men tenk da! Hundretusen, hallo?! Viss de foreksempel sier  at den som vil bli testa får så, så mye penger altså godt betalt. Så vedder jeg på at det kommer frivillige folk som vil bli testa. MEN DYR! Da blir det jo noe helt annet. Ja de kan jo ikke bare si, hei vil du bli testa. Også forvente et svar fra dyret. Men de LIDER FORDI FOLK SKAL BLI PENE. Har ikke tenkt over det så veldig mye, før jeg så den røde lista. Det er jo mange produkter jeg bruker. Men, nå fortiden bruker jeg så vidt sminke. Faktisk bare 3 sminke produkter. Det fins en rød liste, TRYKK HER. Og det fins en grønn liste som ikke tester dyr TRYKK HER. Men noe jeg har hørt rundt om kring av den grønne lista, noe som jeg ikke skjønner. Den røda lista tester dyr, MEN. Den grønne lista kjøper ingrediensene fra det den røda lista allerede har testa. Så det blir jo akkurat det samme. De tester ikke, men de kjøper fra de som tester det.Stakkars tre voksne albinokaniner blir testet for stoffet '' The Draize Eye Test'' som det vanligvis blir kalt.  Det blir brukt for å fastslå irritasjonen av et stoff nåt de påføres direkte på øyet.  Mens kaninen er våken og bevisst dryppes stoffet inn i et av kaninens øye. Dette gjør de når den oftes er fastspent og ikke har muligheten til å vri seg unna.  Kaninen blir testa til dette stoffet fordi den gråter ikke på samme måte som oss mennesker. Pluss at den har dårlig blunkerefleks, noe som gjør at det blir lettere å påføre det smertefulle stoffet. Etter at stoffet har blitt påført registreres endringer i øyet slik som rødhet, hevelse, blemmedannelse, uklarheter o.l. over en periode. Kaninene får oftest ikke smerte under testingen noe som er bra!Hudirritasjonstest blir oftest brukt av albinokaniner igjen og marsvin! Testingen involverer barbering og oppskraping av et hudområde på dyrets rygg, før stoffet påføres.

Giftihetstest fins det mange typer av. Foreksempel å undersøke giftigheten av en dose substans på hele kroppen. Normalt inkluderer 15-30 rotter. De stakkars rottene blir tvunget til å svelge stoffet, eller testingen. Symptomer kan inkludere forandringer i blodtrykket, vekttap, overflødig spyttproduksjon, skading av indre organer, åndedrettsforstyrrelser, krampeanfall, skjelving, blødning fra øyne, nese eller anus, diaré, koma og i noen tilfeller død.
Når testen avsluttes dreper de dyret.

NOE MER OGSÅ SOM FANGER MIN OPPMERKSOMHET!!!!!!!!!!!!!!!!!
Åhhh, jeg overdriver når det  gjelder tjukke bokstaver og sånt, haha. Men jeg blir så lei meg.

''Forsøksdyr som mus, rotte, hamster, marsvin, hund og kanin lever hele livet i små bur. I burene har de for liten plass til å kunne oppføre seg slik det er normalt for dem. For eksempel har de ikke plass til å løpe, svømme eller klatre. Burene er sjelden miljøberiket, så dyrene har ikke mulighet for å grave, utforske nye steder eller objekter, eller jobbe for å skaffe seg mat. Det stillesittende, unaturlige livet gjør at dyrene blir frustrerte.''

Dere gidder sikkert ikke å lese alt, men om jeg var dere ville jeg ha lest det som står under ''noe mer også som fanger min oppmerksomhet!!!!!''
Og en ting til. Tenk på de personene som har denne jobben da. åååh. De skulle dratt seg selv til helvete.

Kilder: http://www.dyretesting.no/index.htmlHva er deres mening om dette, velger du å bruke produkter som tester dyr eller og ikke bruke sminke?


JEG BLE VOLDTATT PÅ EXPERT I DAG

Yess, nå er vi ferdige med alle tentamener for dette skoleåret. Hadde mattetentamen i dag og vi får ikke gå før klokka er 11, kunne gått leeeenge før jeg, haha. Så var klokka fem på eleve, så uff dette er kjedeligt tenkte jeg. Så da brukte jeg kalkulator på den siste oppgava av sikkert halve jeg skjønte eller klarte. Så lalalaa nå er jeg ferdig, stikker til senteret. Selvfølgelig læreren kommer bak meg, og sier: - Kan du ikke pluss? Haha, så jeg satt i 10 min lenger å regna det opp igjen! Litt senere ble det en ny lærer. Så nå leser du teksta til den jenta som bare gikk vanlig til kateteret, kasta fra seg matteprøva eller tentamen, å storma ut og ikke turde å se på læreren, haha!

Her har dere den slappe tentamen outfiten.


Men til det overskrifta har og si. Etter tentamen, selvfølgelig ikke bare jeg som var lei av masse tal som surra rundt i hodet mit. Så skulle egentlig gå å finne meg en ny mascara, men hallo. Hadde tre gutter som nekta å ta et steg inn i butikken der de har sminke, så de ble nok expert. Men etter vi hadde vert inne på expert ca en halvtime skulle vi gå ut igjen. Jeg ble angrepet fra bak, og ble lagt ned i gulvet og det neste jeg husker var at jeg hadde en rompe midt i trynet, og beføling opp over låra og til magen! Hmmm, hvem var det tro?? Haha, vennskapelig glede! <3

Det beste med tentamener er vell at man får ha med seg godteri OG at man får gå når man har lyst (så lenge det er etter klokka 11)Har du lurt på hvorfor slike tannkrem reklamer alltid får slik stjerne i tennene? Det skal jeg fortelle deg. De spiser godteri og drikker brus mange ganger daglig. Til slutt så får du så vite tenner, at når du smiler så kommer det automatisk opp en diger stjerne som lyser til alle retninger.


ntåå, se hvem som koser seg nå da.

Btw: Haha, gidder ikke å skrive caroiz i venstre hjørne lenger. Fordi viss jeg ikke har samme størelse på bildene blir skriften enten større eller mindre. Viss dere skal låne noen bilder så skriv kildene deres!

Er du glad i matte, hva har dere gjort eller skal gjøre i dag?

ÅRETS FØRSTE BAD I BILDER

Mange av dere har sikkert bada allerede på stranda eller noe. Men heihei lille Kvam har jo ikke strand, så vi får holde oss med et bitte lite badeplass med iskaldt vann! Brrr, kaldt. Vannet kommer rett fra fjellet. Og jeg, søskenbarnet mit og ikke minst Tass badet der når det ikke var noen der. Og da er det jo ikke sol! Men vi bada.

Ble ikke så veldig mange bilder av søskenbarnet mitt. Hun syns det var for kaldt, så hun trøstet seg selv med å kaste vann opp i lufta. Heeh, tulla. Når vi bada, så var det ca rundt 10 grader (får ikke til det grader tegnet), det er jo utrolig kaldt!(Animasjons bilde redigert i photoScape)
Image and video hosting by TinyPicHoppa fra steinen også, men bildene ble aldri perfekt på en måte. Så jeg gjorde det to ganger, men det ble ikke slik det skulle. Så da var jeg så kald at jeg ikke orka mer.
Har du bada i år, hva syns du om bildene?

INTERNETT ER TILBAKE

Yess, endelig internett tilbake! Har bare vert borte i to dager tror jeg(?). Nå ser jeg hvor svak jeg er for datan, haha! Den er jo en stor must have.

I dag har jeg hatt besøk av to søskenbarn. Været har vert storfint, så vi har sittet på verandan og koset oss. Har også bada i dag, brrrr iskaldt! Har bilder, men viser dere senere.


Så er de meg og de snakkebobblene mine da. Ble visst liten skrift, så stort ut når jeg redigerte de, haha! Men det står ''det kamera burde se å passe seg snart, så jeg får spise i freeeed!''
Ble et random bilde, var ikke helt sikker på når det tok bilde, tror heller ikke at Mina visste det heller, for hun smila noen sekunder senere. Hehe


Det som er øverst på hamburgeren min ser ekkelt ut, men det er slik hamburger ost, eller hva jeg skal kalle det. Mais, salat og kjøtt. Naaam, blir bare frista med en gang jeg ser bildet!

Tror jeg kommer til å skrive caroiz nederst i venstre hjørne fra nå av, vedder på at jeg glemmer det noen ganger, men, men ..

Hva har dere gjort i dag, hatt fint vær?

SPØKELSES APE - SØTT ELLER DØDT?

Nå har jeg endelig kommet hjem fra kirka, og sitter nok en gang hos søskenbarnet mitt for å stjeler skoledataen hennes. Kan ikke si at det var så veldig morsomt å være i kirka, men hallo jeg satt ved de to mest kødd-somme guttene. Så de ble vel ikke så kjedelig alikevel. Stirre konkuranse, om å gjøre og ikke blunke. Ja alle de kjedelige lekene som man gjør når man ikke har noe å gjøre.. Haha.

Men til det dette innlegget skal handle om. Spøkelsesape, kanskje ikke så veldig mange som har hørt om den.

Etter min mening er den jo søt. Men jeg syns også at den ligner på en hamster viss den ikke hadde hatt så store øyer og lang hale. Men jeg sier søtt!

Hva syns du om spøkelses aper, søtt eller dødt?

PHOTOSHOOT!

Hei! God kveld eller natt. Har hatt en photoshoot i dag med søskenbaret mit. Hilde skulle også bli med, men hun fikk ikke lov av en eller annen grunn. Har lovet å linke bloggen hennes så trykk HER.

I dag har jeg foresten brukt bølgetanga mi. Kan ikke si at jeg er en stor fan av den. Tar så langt tid pluss at jeg må si at jeg ikke kler bølger! Og jeg er ikke så flink til å bruke den, haha!


Ble faktisk et random bilde...


Hørt om ordtrykket dum som en sau?
Whater power!

whater power og pukkelrygg <3

Men nå må jeg stikke, skal være i kirka allerede halv 11! Jeg sier hjelp, jeg må stå opp tidlig når det er HELG! På slik komfirmasjons greie. Kan ikke love blogging i morgen, med mindre jeg sniker meg innom søskenbarnet mitt å stjeler datan litt. Mohahah bare utnytting!

Hva syns dere?

JEG ER UTEN INTERNETT

Heihei, tok meg bloggpause i går ja. Skulle blogge først på dagen i dag også, bambambaaam INTERNETTEN FUNKA IKKE! Så nå sitter jeg å blogger på mitt kjære søskenbarn sin skoledata (trykk HER). En viktig btw: sløyf ''kjære'', haha! Neida. Men skriver dette innlegget så dere vet at jeg ikke kommer til å blogge så mye før vi får internetten tilbake.

Og vi har grillet i dag foresten, deiligt!

(søskenbarnet mit foretrekket å ha sensoret tryne, because she is a wanna be anonym!)

koset dere i dag?

IKKE-NO-OVERSKRIFT


Kommer tilbake i morgen!

UFF, SÅ TRAGISK.. OPP KLOKKEN 06:00

Nå må jeg gjenta hvorfor meg mange ganger nedover. I morgen skal vi spionere på bilder å sykler for å sjekke om de følger regler og alt det der. Så pass på! Kanskje jeg anmelder deg! Haha, tulla. Det får vi ikke gjøre, med mindre du byner å skyte mot oss med pistol. Ok, jeg overdriver. Ikke bare det, før tentamen i dag ble de opplest hvilken klasse som skulle starte xtra tidelig. Selvfølgelig, 8a klassa! Og vi starter klokka 08:00. Og da må jeg ta bussen som går kvart over syv! Uff, noe så tragisk. Må dra meg opp over en halvtime for tidelig!

Og nå må jeg tvinge meg selv til søvn, enda mere tragisk! Hater å stå opp tidelig, hater, hater, hateeer.
gidder ikke å lese igjenom skrivefeil heller, snakkes i morgen NATTA!

Er du slik som meg, hater å stå opp tidelig?

DÅTT PÅ HODET, YOGA OG HVA MER?

Yoga? Hvorfor i alle dager yoga. Fordi jeg kjeder meg! Dått på hodet, fordi det snart er Ghost Whisperer, seriøst den beste serien, for meg! Og da er det daffe klær og dått på hodet ooooog...... ikke minst iskremboksen min!

Det er en stund til det byner, men i mens har jeg kjedet meg og drevet med yoga og tatt bilder og har ikke en anelse om hvorfor.

Og foresten, akkurat nå så har jeg denne sangen på hjernen. Hører den mange ganger på forskjellige blogger osv. (Trykk spill av, for da blir det morsomere å lese, og se på bilder, hehe)
Miss Sofy - Welcome to Paradise


Så er det yoga, som jeg ikke har problemer med!.....
 
 

Hehe, desse er bare best. Er ikke sikker på hva de kalles, men når jeg ikke hva ting heter så finner jeg på navn selv. Desse har jeg kalt sokketøffler fordi over så er det mest sokke aktig....


....under er de mer som tøffler


Liker du sangen, hva er favorittprogrammet ditt?

HVA SYNS DERE OM MØNSTRETE TIGHTS

Hei!
Når jeg var ferdig med tentamen gikk jeg til senteret, så en tights som jeg likte veldig godt. Og hele savoy butikken har jo slik ta 3 betal for 2 opplegg nå, så da ble de noen få innkjøp i dag. Men den som jeg kjøpte har ikke bare mønster, men det er slike hull i den også. Men jeg anbefaler, eller du MÅ ha shorts på, med mindre du vil at trusa di skal synes..... haha

Nå som vi allerede snakker om innkjøp, så kjøpte jeg denne hvite blazeren også  fra savoy.
btw: go picnik redigering på det nederste bilde! <3


Hva syns du om tighser med slike små hull i?

MIXING AV MILEY CYRUS SANGENE

Når jeg var på Hilde sin blogg etter jeg kom hjem fra skolen. Var det en sang som fanga oppmerksomheten min, det var en sang som var mixa av alle Miley Cyrus sangene. Og sangen var dritfin! Elsker og digger den!


Selvfølgelig blir hun jo ikke en ny ''Miley'' og hennes orginale sanger er jo best. Men hun her har en utrolig fin sangstemme. Og viss det er hun som har skrevet og mixa sammen tekstene selv, så er hun utrolig flink!

Hva syns du om sangen?

BLOGGEN SER ANNERLEDES UT..

Hei! Har nettopp lagt til noen bilder i sidemenyen. Syns det ser mye kulere når det er bilder der, men et problem. Jeg bruker mozilla firefox. Og her ser alt greit ut, men når jeg bruker Internet explorer som jeg tror de fleste bruker (?). Så lever bloggen sin egen verden.

MOZILLA


EXPLORER

pluss at teksen er midtstilt

Er det slik hos deg?           

NÅ ER JEG V-A-R-M 

I dag har jeg fått god tid. Ble ferdig å fikse meg for lenge siden. Men ååh jeg hater å stå opp tidelig. Sto opp klokka halv syv i dag. Men nå er jeg utrolig varm! Har drukket en hel kopp med te, av all verdens drikker så ender jeg opp med te! Haha, tror det er første gangen jeg drikker det i år. Men jeg merka etter jeg hadde drikket opp te'en min at vi hadde kakao. Så jeg ble så frista, så da enda jeg opp med det også!
Er både varm og mett! Har tentamen i dag også, blææh. Men har lyst til å bli fort ferdig slik at jeg kan gå hjem tidelig. Hater tentamener, tar jo så lang tid! Men får jo ha med
godteri da. Men nå må jeg stikke, må gå på 2min. Ønsk meg lykke til!
Er du glad i te og kakao, liker du tentamener?

VIDEO - HILDE OG CARO /PHINEAS OG FERBE

Heihei, ingen som klarte å gjette riktig hva vi hadde gjort? Hadde ikke forventa det heller, vi ligna ikke akkurat. Vi skal forestille Phineas og Ferbe. Må først si at jeg ikke har en anelse hvordan man skriver navna deres (?). Jaja, dere skjønner hva jeg mener! En plass i videoen brennte jeg meg av et strykehjern. Den var ikke sånn super varm, men den hadde nettopp blitt brukt. Og da var den jo slik varm, at man kunne brenne seg. Pluss at jeg ble skremt i samme liten, haha! Men det gikk bra.

Joda, som vanlig er det alltid noen som avbryter oss! Vi har bare improvisert, men har planlagt hva det skulle handle om osv. Men hva vi skulle si kom vi på undervegs. Denne gangen var det min bestemor som kom inn, så jeg bare fant på Isabella! Hahaa

GO PHINEAS OG FERBE <3


Beklager for dårlig lyd noen plasser, men det blåste osv. Pluss som jeg har sagt før, Hilde sit kamera ... hmmm hva skal jeg si? ER IKKE FRA DESSE 10-årene! Neida, jeg tulla. Men de er ikke slik som de nye kamerane at de tar opp så veldig god lyd fra avstand.

Jeg er Phineas og Hilde er Ferbe. For dere som ikke hvet hva det er så er det et program på disney chanel. Glemmer aldri i vinter da vi hadde strikking på skolen, og da sang vi alle slike barnesanger som vi lærte for leenge siden, haha fuuun.

Hva syns du om videoen?

IF I WERE A BOY - IN PICS

Haha tenk viss jeg hadde vert en gutt da! Hadde vert litt rar? Har nemmelig gjort noe utrolig gøy og vondt.... viss jeg sier at jeg har hatt besøk av Hilde, skjønner dere sikkert?
kommer senere i kveld!

Men dere kan få se noen bilder, haha! Har til og med en sang. Passa perfekt. Pluss at streken er blå! Pleier og ha rosa, men jeg er skikkelig guttete vettu! Hahaahah

beyonce - If I were a boy
gutter kan ha trutmunn! :-D

Gjett hva vi har gjort! (jeg linker deg om du har riktig)

FIRST OUTFIT IN JUNE

Heihei! I går hadde jeg det kjempe morsomt. Sola var også helt fantastisk. Og sparka ball kjempe lenge i går med noen jenter, så har litt vondt i foten, men det går bra. Gikk med shorts på skolen for første gang i år. Hehe dette blir den første outfiten som jeg legger ut denne måneden (kuuuult, tulla)


Og foresten, idag har jeg ikke på meg dipliner. Pleier å vere standar meg, but not today....


(Hadde ikke på meg smykke på skolen i dag, eller det har ligget i sekken)


shorts: Filippinene | topp: Vero Moda | blazer: Cubus | smykke: gina tricot | ring: H&M | armbond: Bik Bok eller Gina

Kommer kanskje video senere i dag, med meg og Hilde. Var noen flere ønsker om det, så det skal vi få til!

Hva syns du om antrekket?

DATAFRI

Tar meg en datafri resten av dagen. Skal tilbringe det fine været ute.
Snakkes i morgen!

MANGE VIL HA HEADER

Heihei, i det siste er det kjempe mange som har spurt om jeg kan lage header til de. Og da har jeg bestemt at jeg skal ta lit betalt for. Når jeg først lager en header vil jeg ikke bare slurve med den, jeg skal vere nøye. Viss det bare hadde vert å knippse med den ene handa, skulle jeg selvfølgelig ha laget til alle norgesbloggere, men det er ikke så enkelt. Jeg er jo ikke så proff som glis og sånt. Har laget headeren selv (den jeg ha nå), så dere kan foreksempel få noe lignendest som den eller noe annet om dere vil. Jeg kommer til å ta 20kr per header. Kommer et innlegg om eksempler og det kommer en ny katagoriknapp snart. Jeg bruker photoshop viss dere lurer.

Om dere lurer på om jeg kan fikse designet, så er jeg heller ikke noe flink med det, det jeg har nå har jeg også laget selv. Kan ikke si at jeg er så flink, men viss dere vil ha hjelpen min så tar jeg 10kr xtra.

MER OM DETTE KOMMER SENERE

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits