Noen må stoppe tiden

Ja, dere... hun har rukket å fylle 7 måneder. Tiden altså. Jeg klarer ikke å henge med på hvilken dag det er en gang. Melinda har begynt å like litt forskjellig mat nå. Jeg tenker at jeg snart må prøve å gi henne blåbær igjen. Det var ingen suksess forrige gang. Det kan dere se HER. Det er mye jeg har prøvd før som hun overhode ikke likte, men som hun liker nå. Her om dagen spiste jeg appelsin mens jeg hadde henne på fanget. Hun stirret på appelsinen, så meg, appelsinen, meg... ja dere vet det blikket. Hun fikk smake, og hun elsket det! Det var gøy. Vi smaker på litt forksjellig om dagen. Det er så gøy å se reaksjonen hennes! 

 


Denne jenta har funnet ut at hun har en tunge! En gang i forrige uke begynte hun å geipe som bare det. Haha, hun er så søt! Geiper vi til henne, geiper hun tilbake. Hihi! 


Så har jeg brukt en gummistrikk på håret hennes da. Hehe. Jeg har aldri tenkt over at jeg kan sette håret hennes i en topp. Her om dagen lå det bare en strikk på bordet, så da måtte vi prøve det også. Hun ble da bare SÅ søt. Enda søtere ble hun når jeg byttet ut strikken med en sløyfe-klype. Den var Leo sin da, he-he. Vi måtte bare prøve den. Jeg må nok gå til innkjøp av små strikker og sløyfer! 


Blidfisen vår! <3My little girl


Du vokser så fort du. Nå vil jeg bare stoppe tiden og ha det slik for alltid. Jeg koser meg så masse med deg, Melinda♥ Tenk at det fins så mye kjærlighet i en så liten kropp! ♥
Jeg har sagt det flere ganger før at vi bor i en liten leilighet. Den er på 43 kvd. Jeg liker denne leiligheten kjempe godt, men nå er det blitt familieøkelse. Da er jeg og S enige om at vi bør ha ha ett ekstra soverom, helst to og en hage. I morgen skal vi på visning, igjen. Vi har vært på ganske så mange visninger nå syns jeg. Jeg har mistet tellingen. Av alt vi har sett på, så har jeg kun fått den "Her-vil-jeg-bo-følelsen" én gang. 
I morgen skal vi på ny visning. Denne har jeg gledet meg til i en uke nå! Vi var så ivrige at vi måtte kjøre dit i helgen som var å titte litt utenfor. Det var perfekt! Jeg har ikke vært inne der enda og har allerede den følelsen. Meen.... jeg tror mange er interesserte i huset og kommer til å by høyt over. Det er virkelig drømmehuset. Huset er så vakkert, uteområdet er så fint og det ligger rett ved stranden. Men... vi får bare se om det blir noe budrunde på oss :-) Spennende tider!

Daddy's little princess

 

♥ ♥ ♥

Snapshots


Heisann! Det har vært nokså fult på timeplanen vår i det siste. Tiden har gått så fort, men nå tenkte jeg på det -hva er det vi egentlig har gjort? Haha, men opptatte har vi vært! Det har skjedd noe hver dag, og når man har en liten en, så fyker tiden dobbelt så fort. Vi har vært på to bursdager i det siste. Nå må jeg virkelig gi meg, for nå kan jeg ikke en gang huske hvem som hadde bursdag... Vi har besøkt/ hatt besøk av familie. Visninger. Det var nylig 17.mai. Vi har hatt et par spillkvelder med venner. Det var en uke med sol og varme, så der var vi alltid ute. Viktig å passe på disse små øyeblikkene med god temperatur, for det er ikke ofte det skjer. Føler jeg. I går kjørte vi hjulbob og skjøt pil og bue i skogen med et vennepar. Det var gøy! Melinda var så klart ikke med på bob, hehe. Hun ble passet på av min gravide venninne som heller ikke kunne kjøre. Vi har sikkert gjort mer, men jeg kan ikke huske alt akkurat nå. Hva er det som skjer med meg. Jeg begynner å lure om det er ammetåken som kommer snikende på igjen. 
 

 - Snapshots lately -

- Verdens beste, snilleste og nydeligste datter -


- Brokkoligrateng. Mmm... med masse ost. Min favoritt!

- Grilling for to -
- Melinda sammen med bestemoren sin -


Gjensynsglede

 

Denne uken var det stor gensynsglede da Anh og kjæresten hennes kom på besøk! Anh fikk endelig møte Melinda for aller første gang og gleden var stor! Hvorfor har ikke min beste venninne kommet og hilst på barnet mitt før? Jo, sjokket kom når jeg gikk gravid. Hun ringte meg og sa:... ehm.. du? Jeg flytter til Hellas om et par dager! Nyheten var veldig sjokkerende. Det er ikke noe å legge skjul på! Der har hun jobbet helt til nå. OG ENDELIG tok hun seg fri og reiste til Norge en tur. Jeg ble iallefall helt overlykkelig når hun tok med seg kjæresten på en road trip hit til Lillehammer ♥♥♥ Anh var veldig mye å se til på bloggen min før, men så flyttet hun og greier. Jeg og Anh gikk i barnehage sammen i Sarpsborg. Der spiste vi steiner og var sammen hele tiden. Siden den tid har vi vært bestevenninner!:-)

 

Vi har kanskje ikke stor nok plass til spisebord, men sofabordet funker helt fint!:-) Kravstore er vi ikke, heldigvis ikke gjestene våre heller.Ååh babygleden er stor!! Hun har visst vært på storhandling for Melinda ble nemlig helt begravd av pakker! Meg: Skal vi ta et bilde sammen?
Anh: Ja det kan vi.
*Stiller oss opp*
..... et halvt minutt senere
Anh: KAN DU TA DET BILDET OG SUTTE Å BRUKE SÅ XSDG#NVJDF LANG TID?!?!


Forrige bilde ble ikke særlig vellykket. Vi prøvde fire ganger på nytt.... uten hell visst! Hehe.

Sjekk hvor skjønne disse to her er! Nasjonaldagen


Håper alle hadde en fin 17.mai! Dette var Melinda sin første feiring av 17.mai, så det var spesielt i år:-) Jeg hadde uflaksen på min side og var ikke i form. Jeg våknet med utrolig hodepine. Jeg tok paracet og la meg for å sove litt lengre i håp om at jeg skulle våkne helt fin. Like ille var og ble det. Jeg er litt forsiktig med bruk av paracet nå med tanke på at jeg går på isotretinoin-kur. Jeg følte meg så vond i hele kroppen. Jeg holdt på og frøs ihjel i bunad, som er det varmeste plagget på jord. MEN.. det var 17.mai, så jeg måtte ut en liten tur å se på livet. Melinda var så nyskjerrig. Den høye musikken gikk helt fint. Hun moret seg skikkelig med å se på alle folk og biler! Vi grillet og spiste masse god mat. Etterpå var det kaffe, is og kake hos naboene våre på Kvam♥ På slutten av dagen, etter og ha latet som at formen var bra -var jeg HELT utkjørt. Jeg var så kald at jeg rev av meg bunaden, samlet alle ullgensere jeg fant i huset og tullet meg inn! Sent på kvelden kjørte vi hjem til Lillehammer. Jeg klarte ikke å komme meg til sengen før jeg var i dyp søvn. Jeg tror Melinda hadde forståelse for meg i dag, for begge to våknet 11:15. Vi som vanligvis har startet dagen mellom 08-09! Det var nesten 12 timer søvn det! I tillegg til at hun sover hele natten. Vi bråvåknet av at sangen "Mamma Mia" var på 250 desibel! Jeg skjønte ingenting. Jeg var sikker på at S hadde glemt å slått av tvn før han skulle på jobb. Det var kanskje litt rart fordi han ser aldri på tv så tidlig. I tillegg så høyt at det skremte livet av meg. Jeg måtte løpe ut i stuen for å sjekke, men da fant jeg ut at bråket kom fra det forferdelige klatresenteret ved siden av oss. Jeg husker S spurte megleren når han flyttet inn om det var mye bråk her. Megleren svarte med at her er det aldri, eller sjeldent bråk! Løgn!! Gud, så irritert og sint jeg har vært på det klatresenteret. I fjor sommer da jeg var gravid og hormonell var jeg SÅ nære på å skrive en anonym lapp til dem hvor det skulle stå "Hold kjeft!!". Haha, uff. På den tiden trengte jeg mye søvn, og når de starter grytidlig med roping og alt mulig over 90 desibel. Da var ikke hun gravide på den tiden så veldig happy.. They see us strollin'


♥ ♥ ♥


Kontroll - seks måneder


Hei og hopp! I dag var vi på kontroll på helsestasjonen. Heldigvis ingen vaksine denne gangen. Hun var 6 mnd den 26. april, men kontrollen ble nå. Det var med lege denne gangen. Det var ikke lange stunden vi var der, for de så at alt var perfekt med en gang! Eller litt undersøkelse måtte til da, hihi. Det ble sjekket hvordan hun var motorisk, der var alt så fint! Vekten ble veid og denne frøkna har jammen lagt på seg 1,5 kg på én mnd! Som legen sa: Det synes at hun får mat. Hehe. Hun har forresten endelig begynt å like mer enn denne gulerotgrøten. Jeg begynner å gå lei den... fordi den setter seg så godt på klærne. Hun bruker så klart smekke, men fort gjort å søle på andre ting også! 74 cm lang og veide 8,2 kg på denne seks-måneders kontrollen♥ 
Middag får hun kl 15 nå. Da har jeg startet å gi henne en kylling/grønnsaks-gryte. Den er helt OK, men for at den skal bli helt godkjent, så blander jeg den ut med litt av den fantastiske gulerotgrøten. Da blir den helt perfekt! Til mellommåltider nå har hun startet med smoothie. Der er det pære/ plomme/ solbær som gjelder. Vi skal har variasjon i kostholdet nå etterhvert. Jeg tar litt og litt om gangen siden hun er bittelitt kresen :-)
 

Tålet dere liiitt mere babyspam? Åjadaa! 
Starten på sommeren


Når man kan sitte ute i solen uten 10 kg tung boblejakke å ta seg en øl. DA er det sommer! Føler jeg iallefall. Vi var også på Liseberg forrige helg. Da var det så innmari digg å sitte avslappet med en øl å se på alle folk som stresset hit og dit. De burde virkelig finne en annen løsning på køen deres der. Kan fortsatt ikke fatte at vi sto TO OG EN HALV TIME i kø på ÈN karusell. Det var veldig gøy der! Jeg elsker jo alle store karuseller og alt med adrenalin, så S må jeg bare dra med meg! Jeg har et stort ønske om at vi skal hoppe fallskjerm sammen. Akkurat der setter svigermoren min ned foten. Jeg har fått streng beskjed! Haha, hun er verdens søteste ♥

 


 


Fredfullt
Finnes det egentlig noe mer fredfullt enn å se babyen sin sove? ♥
 
Nei det tror jeg ikke! Det vanskeligste med å være blogger om dagen er å velge ut bilder. Melinda er så nydelig at alle bilder blir fine! Jeg gir opp jeg... poster like så godt alle! Selv om det er mange like, hehe. I går grillet vi, igjen. Været her på Lillehammer holder seg så fint. Da må man utnytte å grille! Ahh, gud som jeg elsker grillmat. Siden det var så god temperatur badet vi ute i basseng i går. Melinda stooorkoste seg. Den jenta elsker virkelig vann. Det var så klart oppvarmet basseng, hele 31°C. Hun ble helt utslitt etterpå stakkar. Da sov hun lenge! I det siste har hun sovet hele natten. Noe mamma og pappa ikke klager på iallefall! :)
 
My little Mini mouse


♥ ♥ ♥


Etter disse dagene i Gøteborg var det såå godt å få tilbake lille snuppa! Hun har vært hos besteforeldrene sine, men det var jammen ikke lett å gi henne fra seg. Jeg gråt som bare det, noe som kanskje er litt patetisk? Det var bare noen dager. Jeg fikk virkelig kjenne på savnet, men det var deilig og få noen dager alene sammen. Det minner meg på helt i starten. Melinda var på grensen til og ha kolikk. Da sier det seg selv at det ble minimalt med søvn. Søstra til S skulle passe henne én natt, så vi kunne sove. Jeg sov ingenting og bare gråt fordi jeg savnet henne! Vel da kunne jeg fortsatt skylde på hormonene, hehe. Jeg var vel enda mere utslitt da jeg fikk henne tilbake. Jeg er glad den perioden er over:-) 


Sjekk den suuupersøte mini-drakten hun har arvet av tremenningen sin, Celin ♥
 


Universeum

 

Vi brukte en dag på Universeum av Gøteborg-oppholdet vårt. Det var over all forventning! Så stort, og SÅ mye. Veldig mye å se og lære. Alt fra dyr i havet, regnskog, helse, verdensrommet og giftige/ farlige dyr (slanger, skorpioner osv..). Det var mye fakta, men så mye praktisk også. Det var gøy. Jeg likte den praktiske delen best:-D Man kunne konkurrere mot hverandre. Alt fra håndbak til "space-games" 
 


Padde.
Nemo!
Pirayaer. Jeg spurte S: Tør du å putte fingeren nedi? 

Morgenbad


Alarmen vår ringte 07 i dag tidlig. Jeg var fast bestemt når jeg la meg kvelden før at vi skulle få til et morgenbad før frokost. Slik ble det også! Det var heeerlig! Det var noen basseng innendørs og det tøffeste utebassenget jeg har sett. Dette var på spa-avdelingen, så det var noen massasje-greier i bassenget. Jeg er jo ikke glad i spa og massasje, men dette var veldig greit! Jeg er så utrolig kilen av meg, så derfor er jeg ikke noe begeistret for slik. Utebassenget var bare av glass, så vi kunne se biler og folk som var under oss. Det var RÅTØFT! Hvorfor hadde jeg med dykkebriller?!


Her kan dere se utendørsbassenget høyt oppe i hotellet. Det var så deilig! Det var god vind og vannet var veldig varmt. Det var som et stort boblebad. Boblebasseng blir det vel da? Haha. Jeg er glad dette var inkludert i suiten vår! Vi sjekket opp prisene, og det kostet noe 800 kr for inngagen. Det er en ganske stiv pris! 


Jeg kunne lett hatt en slik morgen hver dag før frokost! Hehe. I dag innså jeg hvor hvit jeg er på kroppen! Spesielt på beina. Det må solen gjøre noe med! Over til frokosten. Vi har spist den beste omeletten til hver frokost. Pannekaker til dessert. Presset var egen appelsinjuice. Frukt-shot til "forrett"  -nei fy søren for et perfekt opphold! Tivoli, museum, byvandring, restaurantbesøk, det fineste hotellet og det viktigste: mitt beste reisefølge ♥
Sauna.


Breakfast with a view


- Gothia towers -


Ganske så grei utsikt fra frokostbordet! Etter frokosten møtte vi farfar og Inga-lill. De bor jo her i Gøteborg. Siden vi først var i hjembyen deres måtte vi jo møtes! Vi skulle ta en kopp kaffe, men det ble et hvitvinsglass på oss når vi første hadde satt oss ned. Hehe! Bortsett fra sjåføren som var farfar da, hehe. Det var virkelig koselig og for en fin plass. Vi var på Heaven 23 som er ett av tårna på Gothia. Det blir muligens lunch der i dag. Jeg elsker virkelig spisesteder med utsikt! 

Vi är i Göteborg!


Det er langhelg! Jippi! Lærerne har langhelg og vi har lenge snakket på at vi ville ta oss en tur. I siste liten bestemte vi oss spontant for Gøteborg! Hit kom vi i går kveld. Vi har drøyet med å bestille siden vi ikke visste hvor vi skulle. Alle standardrom var opptatt... så her sitter vi.. i en suite! Den er så fiiin! Ikke minst så er den større enn leiligheten vår hjemme. Haha! Vi bor på hotellet Gothia Towers. Vi har nettopp spist frokost på toppen. FOR en frokost. Herlighet. Det er vanlig frokost i 2. etasje, og for de som har suiter helt på toppen. Dette er da så stas!! Vi har mange planer, så jeg må nesten løpe om vi skal rekke alt :-D

 


Hotellhelg


Her var det ei som koste seg skikkelig på hotell. Her har hun hele sengen for seg selv å ser på barnetv. Hun var litt forskjølet og det fikk vi høre en natt. Hun var så tett i nesen, så hun klarte ikke å sovne stakkar. Hun var SÅ trøtt, men det plaget henne så mye. Dagen etterpå kjøpte vi saltvann og snørrsuger. Snørrsuger er slik som suger ut snørret. Hehe, det ligger i navnet. Vi har et rør i nesen hennes og andre enden av røret har jeg i munnen å blåser inn. Da samler snørret seg i en boks. Dette var ikke populært for Melinda! Etter dette har hun sovet hele natten siden. Det hjalp mye!Vi ankom Scandic Sarpsborg fredagskvelden. Peppes var rett ved siden av, så det var ikke noe spørsmål. Hehe. Melinda var litt sliten etter bilturen. Hun var oppe og kikket rundt seg før hun lukket øynene. Litt mat fikk hun også da, hihi :)Vi var også i konfirmasjon, men det har jeg skrevet om. Senere etter konfirmasjon tok vi med Mimi, som er bestemoren min ut for å spise. Jeg spurte henne når var sist gang du var på restaurant. Hun måtte tenke seg om. Så fortalte hun at sist gang hun var ute å spiste var når jeg var liten. Jeg fikk store øyner og sa: Men da skal du få bestille akkurat det du vil ha!! På Egon er det to retter som står på menyen for meg. Det er enten spareribs u/ olje på salaten, pomfri og fløtegratinerte poteter. ELLER baconsurrede indrefilét, medium stekt, u/ olje på salaten, pomfri og fløtegratinerte poteter. 


Melinda og oldemor ♥


Se på dette antrekket da! Det er det oldemor som står bak. Hihi ♥1. mai fikk vi besøk av familien min fra Sverige. Veldig synd det går år før vi ser hverandre. Da fikk de møte både Melinda og S for første gang. Vi hadde det så koselig sammen. Jeg håper det ikke går fult så mange år før vi ser hverandre igjen<3 Vi spiste lunch på Peppes og koste oss. Her har vi Inga-Lill og lille M:


Camilla og Melinda ♥

Hun elsker trilleturer. Vi er ute på tur hver dag og hun er alltid like fornøyd! :-)


Helgetur til Sarpsborg

Heisann! Jeg og S kom hjem veldig sent i går etter en helt fantastisk helg i Sarpsborg! Vi tok turen til Sarpsborg hovedsakelig fordi vi var bedt i konfirmasjon til tremenningen min, Markus. Jeg ble så glad når invitasjonen dumpet ned i postkassen vår. Jeg har en såå snill familie på Særp-siden. Det er synd vi ikke ser hverandre så ofte. Vi har aldri reist så langt med Melinda før + hun var forskjølet. Da var jeg litt nervøs for turen, men det gikk så bra! Hun fiplet med lekene sine og sov hele veien. Jenta si det ♥ Vi er såå takknemlige for at vi fikk komme :-)
 
Melinda falt pladask for Jonas på 9 år. Det kan jeg med sikkerhet si omvendt også! Hihi♥ Disse to var bare SÅÅ søte. Jonas lekte med Melinda hele tiden og nå står en lillesøster øverst på ønskelisten hans. Han sa de fineste ting og når hun sov ville han bare se på henne. Jeg smeltet! Jeg har aldri sett noe lignende <3


Se som Melinda kaster seg over han! Jonas var favoritt nr.1 ♥

Selfie-time!Denne kaken var bare heeelt himmelsk. Det var en type sjokoladekake som bare smeltet i munnen. Jeg har aldri smakt noe lignende. Det må være den beste jeg har smakt noensinne! Sunt kosthold var bare helt ute av verden min etter første bit av denne. Haha! 

 

Stolteste Jonas. Det ser ut som Melinda enten har sett et spøkelse eller er på gråten. Kun på bildet, for hun var bare fornøyd! <3


Første møte med oldemor, Mimi. Det var såå koselig. Mimi syns det er så gøy å kjøpe kjoler til Melinda. Kjoler + rosa plagg. Vi fikk ikke dra fra der uten at Mimi hadde gitt Melinda både kjole og noe rosa. Hehe. Heldig snuppe vi har altså!


Koser seg på fanget til Kjell :-)


Noe mange av dere kanskje ikke visste er at jeg har en halvbror. Han heter Kristian og er 5 år. Søteste og mest sjenerte 5-åringen jeg har sett. Hihi. Når man først "knekker koden" er man godkjent. S som jobber med barn er så klart flink på det området. Eller det er noe ved han generelt. Disse to ble gode venner selv om det er en stund siden de har sett hverandre. Syns dere ikke han har litt Justin Bieber hår? 


....Og her får Jonas Melinda til å sove. Han trillet henne rundt omkring i bygget og var så flink. Han hadde garantert blitt en super storebror! Jeg skulle så gjeerne adoptert deg! Hahha. 


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits