byen

Konkurranse pågår HER hvor du kan vinne en kjole fra Sheinside.com

Hei! I går begynte jeg å bli syk, men det skulle ikke stoppe meg i å dra til Sarpsborg. Jeg dro så tidlig som halv 8 på morgen. En busstur på 5-6 timer gikk utrolig fort. Jeg tenker veldig mye når jeg er på bussen, tiden bare flyr! Jeg husker aldri hva jeg tenkte på, hehe. I dag tidlig orket jeg rett og slett ikke å sminke meg, da fikk jeg gå som barnebillett. Alltid når jeg har på meg sminke, så må jeg gå som student og betale mer. 

I dag har jeg også fått ordnet opp i litt rot, så nå kan jeg legge meg med god samvittighet. Siden jeg er nabo med kjøpesenteret, Storbyen, så måtte jeg ta meg en liten titt der. Jeg har ikke vært på et kjøpesenter på over 4 mnd! Da teller ikke senteret vi har i den lilla bygda vår, haha. FY så mye fint det har kommet i butikkene. Jeg har lyst på alt! Turen til Filippinene nærmer seg, så jeg må nok spare litt penger. Noen små nødvendigheter ble med meg hjem. 
Anh har vært på jobb til halv ti, så jeg har gått ut og spist alene. Toppen av ensomhet. Neida, det var veldig koselig. Hadde venner på telefonen hele tiden, så der gikk det plutselig noen timer. Men det var så koselig å se Anh igjen ♥

Følg oss på Instagram! Meg: @caroiiz  -  Anh: @anhtuyeet

Jeg har noen tekniske problemer med å overføre bilder til pc. Skal prøve å ordne det når jeg kommer hjem (på mandag). Kan hende det ikke vil bli noe skriving fra meg til da. Håper alle koser seg i helgen! ♥


konkurranse: vinn en av disse nydelige kjolene!


Konkurransen er i samarbeid med Sheinside.com

Ser dere disse NYDELIGE kjolene over her? Jeg kjører i gang en konkurranse i samarbeid med Sheinside.com. Jeg har plukket ut tre kjoler. Vinneren av denne konkurransen blir eier av en av disse kjolene. 

Dette må du gjøre for å være med i trekningen:

Registrer deg hos Sheinside.com HER

Lik Sheinside på facebook HER

♥ Legg igjen en kommentar under dette innlegget med e-postadresse (VIKTIG). Skriv også om du vil ha kjole 1, 2 eller 3.

 

LYKKE TIL! :)


girl, smile and her camera


dope chef

T-skjorte: Sheinside.com  -  skjørt og sko: Nelly.com

nytt til kameraet

For noen måneder siden klarte jeg å ødelegge stativet mitt. Hvordan klarer man å ødelegge et kamerastativ? Vel... når man er blogger og bruker det nesten hver dag skal det visst ikke være så vanskelig. Nå har jeg iallefall skaffet meg nytt! Jeg fikk det i gave fra stefaren min, Rune. Tusen takk! Han kjøpte det på Fotobben :)

Velbon DF 60


sommer og (snart) skolefri

Er det flere enn meg som er dritt lei skolen? Det er mange som sier de er ''lei skolen'', men likevel gjør det bra. For meg går det bare nedover etter jul. Både fraværet og anmerkningene stiger. Jeg er ikke stolt over å si det, men etter jul har fraværet mitt seksdoblet seg til 16 dager og nesten 50 timer. Det er sykt mye og jeg sier stadig til meg selv at jeg må skjerpe meg. Det er enklere sagt enn gjort for å si det slik. Skolearbeid og lekser blir ikke prioritert. Jeg klager stadig. Syns veldig synd på folk rundt meg som må høre på klagingen. Selv hater jeg at folk klager over ting, men ikke prøver å gjøre noe med det. 
En av lærerne mine var så bekymret over meg at hun kontaktet helserådgiveren slik at hun skulle snakke med meg. Fikk til og med tilbudt sommerskole på Toten siden jeg stryker i matte. Helserådgiveren har veldig rett at jeg gir f i skolen for tiden. Skole er viktig, det vet jeg, men jeg orker bare ikke, vil bare ha ferie. Nei, jeg har ikke noen problemer hjemme eller hva det enn er disse rådgiverene tror. Rett og slett er jeg bare skolelei etter 11 år.

Folkens, nok sutring. Få frem smilet. Det er SNART SOMMERFERIE. 6 uker i nydelige Filippinene! Jeg kan ikke vente. Til høsten starter vi alle med blanke ark. Da skal jeg love meg selv at jeg skal prøve. Det er ikke sikkert jeg klarer det, men jeg skal iallefall prøve :)

Når det først er fint vær i Kvam, er det VELDIG fint vær! 

Genser fra Sheinside.com. Direkte link HER. (sponset)

23 dager igjen av skolen. SMIIIIIIIIL


earrings from shaynes wonderland

Innlegget er i samarbeid med Emmaeriica.se

Emma Eriica er en svensk smykkedesigner og fotograf. Dere kan finne bloggen hennes HER. Jeg har vært så heldig og fått et par øredobber i posten fra Emma Eriica. Øredobbene er så klart designet av henne. 

Dere kan også finne Shayne's Wonderland på facebook HER. Viss dere klikker dere innom ''bilder'' kan dere se alt av smykker Emma Eriica har designet. Spørsmål? Kontakt Emmaeriica@hotmail.com! :) 

Disse ble mine favoritter, 75 kr'!

Sjøstjerne-øredobbene koster 50 kr.


Ved bestilling så kontakt Emma Eriica på mail (emmaeriica@hotmail.com)


video av flommen i kvam

22. mai 2013


nly shoes

Nye sko fra Nelly.com


2 t-shirts

Fikk en pakke fra Sheinside.com igjen for ikke så lenge siden. Det var to dødsfete t-skjorter som jeg har forelsket meg i!

Denne er oversized.comfortable sweater

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! Jeg har fått en veldig fin, og ikke minst behagelig genser i posten fra Sheinside.com. Jeg likte den kjempe godt! Som tidligere skrevet er det gratis frakt hos Sheinside.com uansett hvor i verden du måtte bo. Det er bare leveringstiden som er litt lang, men det er helt greit! Det jeg liker med denne genseren er at den er kjempe fin om jeg har kneppet opp knappene, men og om den er åpen!

Kan kjøpes HER! Link.

Sko fra Nelly.comen pose med gaver

Hei! Nå som jeg først har tilgang til internett, må jeg poste innlegg som en galing. Mamma har som sagt kommet hjem fra Filippinene. Hun hadde med seg en pose med masse klær i, kun til meg! Jeg ble så glad! Det var så mye fint, hun vet hva jeg liker ♥(Shorts)
Denne er fra Norge (BikBok)
Noe som falt i smak?

Lille pus ser rart på meg mens jeg står på en stol og lener meg over for å knipse bilder. Hehe.


flom = null internett

Hei! Forrige gang det var flom i stakkars lille Kvam var internetten borte i 2-3 mnd hos oss. Tenkte bare å si fra at det kan hende det ikke blir så mye oppdateringer på bloggen. Akkurat nå var jeg så desperat etter internett at jeg måtte få mamma til å kjøre meg til nabobygda slik at jeg kunne sitte på senteret. Desperat. Vannet er også borte. Den lille bygda vår ser ikke så veldig bra ut i øyeblikket. Jeg skal ikke klage så mye på at jeg har mistet internettet, tenk på alle som har mistet husene og uerstatelige eiendeler. Det er masse ødeleggelser. Bare se på disse bildene:Bildene dere ser er ille, men ikke verst. Plassen i Kvam vi kaller ''Hollywood'' ble hardest rammet (igjen). Fikk ikke lov til å gå der og knipse bilder..
Kirketeigen. Her bor mange av de som er evakuerte.
Her bor venninna mi...
50-årsflommen i kvam

I dag fikk vi gå litt tidligere fra skolen siden læreren måtte komme seg hjem før veiene stengte. Yess, da kunne jeg ta tidligbussen, tenkte jeg. Vi kom ikke særlig langt før et ras hadde gått som blokkerte veien, og vi måtte rygge tilbake. I tillegg klarte bussjåføren med et uhell å rygge på en annen bil bak oss. Det ble en lang omvei og jeg kom senere enn vanlig hjem.

Når jeg kom hjem så jeg den lilla bygda mi, Kvam på TV siden vi er så hardt rammet. ''Oi, det er ille, tenkte jeg''. Rett etter skulle mamma kjøre meg til nabobygda en tur og da fikk vi litt av en overraskelse.

Her kommer vi ingen vei med bil, nei.

Stefaren min, Rune som har fått de brannskadene ble nesten ''innestengt'' av flommen. Det var ikke på det samme stedet som dere ser på bildet, men han skulle gå over veien igjen. Da falt han, og slo seg. Han som har mer enn nok skader fra før. Uff.

Det lille røde huset dere ser bak trærne er mitt. Veien rett utenfor huset mitt har nok blitt en elv.


Rune, mamma og bestemor med den fargerike paraplyen.

.... Ooog her forsvant gjerdet.

Grøfta til bestemor.

Det at det er voldsomme krefter som er her er det ingen tvil om!

Her har dere en stor bildedryss:


Det røde huset er Aebykier sitt. Huset ble ikke ødelagt, men hagen ser ikke så pen ut.


Det er så trist med folk som får ødelagte hus. Det er 113 beboere som er evakuert fra flommen.


Her er Kvam sentrum og E6
Til venstre er det den nye kafen som nettopp har åpnet.

Er det noen som har en båt til salgs?

Støvlene fulle av vann, jeg var våt, kald og gjørmete. Gledet meg til å komme hjem og ta meg en varm dusj. Så klart er vannet borte, verre så er internetten borte. Nå er jeg hos Aebykier for å blogge, hehe.


Dette pleide å være badeplassen vår. Du kan se hvordan det egentlig ser ut i DETTE innlegget.
Dette er da veien opp til meg:
Rune. Veien var borte når jeg kom hjem, så vi kommer ikke så langt med bil akkurat.

Voldsomme krefter...ny veske!

Hei folkens! Gjett hvem som har kommet hjem, MAMMA! Åh jeg var så glad for å se henne igjen. Hun kom hjem med et godt humør og hadde mye å fortelle. Siden stefaren min ikke kjøper mat til meg eller lager mat, så er det bestemor som har foret meg mens mamma har vært i Filippinene. Så i dag spiste vi middag hos bestemor alle sammen. Forresten så må jeg bare få sagt at jeg og matlaging passer ikke så godt sammen. Men jeg har tatt meg en liten handletur selv og kjøpt brød og litt annet, men det var så og si borte før jeg fikk spist det selv :((

Hun kom jeg med så masse fint. Blant annet masse mat, hihiih. Trenger ikke å sulte mere. Mens mamma har vært borte har jeg vært så sulten, så når klokka har vært tre på natten har jeg bare gått til Aebykier for og få mat. Haha. Hun kom ikke bare hjem med mat og godteri, men masse gaver. Stefaren min fikk konjakk og snus, bestemor og Jojo fikk røyk, og jeg fikk en pose med MASSE klær. Det var så mange fine og søte sommerkjoler, gleder meg til å vise dere. Jeg må ikke glemme Leo da. Han fikk verdens søteste veske ♥


før jeg dør skal jeg...

Hei! Sist gang jeg la ut et innlegg med ''ting jeg vil gjøre før jeg dør'' fikk jeg mye positiv respons! Det blir jeg så glad for. Tenkte å gjøre det samme igjen, men denne gang på en litt annen måte. Håper dere liker videoen. Ble litt frem og tilbake tenking om jeg skulle legge den ut, men, ja, nå er det gjort. Hehe!

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


pang, pang

Hei hei! I går var det jo så nydelig vær så vi var ute hele dagen. Vi fant frem salongriflen og skjøt på boks. Det er så gøy! 

Det er noen år siden sist jeg gjorde det her, men da skjøt jeg på snøballer jeg lagde. Hehe, men det var jo gøy det og! Trengte en kort opplæring av Håkon.


Jojo :)

Noen lurte på hvordan det går med Rune, og det går mye bedre. Han brukte krykker en stund, men nå har han kastet dem. Han har også vært på sykehuset en gang i uken. Det går helt fint å gå, men det er å stå rolig som er problemet. Men han begynner å komme seg, han har til og med tatt seg en kort fjelltur. Dere kan lese om ulykken hans HER.

Jeg og Aebykier hadde veldig konkurranseinstinkt. Noe dere kanskje ikke visste om Aebykier er at hun er jeger og går på jakt. Det at jeg trefte boksen så mange ganger kalte hun nybegynnerflaks! Er ikke helt sikker jeg Aebykier ;))) 

PANG

Om dere skulle lure var ikke Leo redd skuddlyden. Han tok alt med ro og sov han, hehe!


Boksen henger der jeg har ringet rundt :)

Helt til slutt hadde jeg og Aebykier to skudd hver igjen. Da ble det skikkelig konkurranseinstinkt, men det endte likt -en bom, og ett treff.

årets første sommerkjole på!Det har vært skikkelig varmt i dag! For første gang i år måtte sommerkjolen på. Jeg sto opp veldig tidlig i dag og gikk ut i varmen med en gang. Tok ikke lang tid før jeg fikk besøk av en kamerat også. Så klart måtte vi få med Aebykier ut litt. Snill som jeg var spanderte jeg is på dem begge. Ellers er det bare det vanlige som har skjedd. Jeg har vært sammen med Aebykier i hele dag og invitert meg selv på middag hos dem... yepp alt det vanlige! :-) 


sommermorgen

Hallo! For et vær ute! Hvorfor var det ikke slik i går. Jeg og Aebykier hadde det koselig i går med både film, sjokolade, jordbær og vin. Endte opp med at jeg og Leo sovnet der, hehe. Våknet alene i dag og da hadde Aebykier dratt til doktoren med den gamle tanten hennes. Uff, hun hadde så vondt i magen og kastet opp, så hun ble sendt til sykehuset. 

Undrer på om hunden hennes, Sjøna trenger tannregulering?

Søte Leo! Dere blir sikkert lei av se bilder av han hele tiden. Haha ♥
Te med sjokolade. Prøv det, det er utrolig godt!

Folkens nå håper jeg sommeren er rett rundt hjørnet! 

Forresten her ser dere katten min! Jeg skrev et innlegg om at jeg skulle hente den for en måned siden, og nå er den i hus! Jeg hentet den for ca to uker siden, men har ikke turt å skrive det på bloggen siden mamma ga meg streng beskje om at jeg ikke skulle få katt. Når jeg skrev innlegget for en måned siden var det en kollega av mamma som har lest det på bloggen min og fortalt henne om det. Jaja! Nesten spent og redd over reaksjonen hennes når hun kommer hjem. Som tidligere skrevet er hun i Filippinene.

Været er så fint i dag at jeg må virkelig komme meg ut litt. Vi blogges! ♥


national day

Jeg og Aebykier sov litt lenge i dag, men vi dro ned til bygda for å kjøpe is. Siden det er 17.mai hadde vi forventet å se maaange mennesker, men vi så bare en mann (i bakgrunnen på bildet...).

Men så gikk vi til den lille plassen som heter Kirketeigen her i bygda vår. Der hadde alle samlet seg vettu. 

Hvert år på 17.mai er det den tradisjonelle fotballkampen mellom 7. klassingene og foreldrene/ lærerne. Husker så godt den dagen det var meg på banen, haha!

Gratis kake liker vi! Fin del med å komme for sent. De gir bort kaker for å bli kvitt dem. 

Fikk ikke bruke bunaden min siden den har blitt for liten! Skjønner ingenting, den passet jo i fjor. Det må være noen som har brudt seg inn i huset mitt, tatt bunaden og krympet den på et vis. Helt sikkert.

Har ikke hatt tellingen på hvor mye is jeg har spist, men det er kjempe mye. Det er sandwich det har gått mest penger til!

Jajajja, Aebykier har fått fargen siden hun har vært borte i over 4 mnd... men bare vent!

Posering med det Norske flagget, hahha
Sjøna og Leo

Til slutt litt mobilbilder. Jeg pyntet Leo opp med sløyfe. Han ble så søt! Leo er som vanlig med på alt og jeg skal si han fikk mye oppmerksomhet blant folk! Han er ikke redd for de høye lydene så det gikk helt fint i toget om noen skulle lure :-)

Jeg prøvde maxi kjolen til Aebykier. Hun har kjøpt den på en vintagebutikk i Nederland når hun var på interrail. Jeg lignet på en hippie! Haha, så jeg kunne like så godt gni det inn med å ha på et hårbånd.

 

Håper dere har hatt en fin 17.mai. Nå skal jeg og Aebykier spise jordbær og sjokolade. Nammm! Deretter se en film og ta et glass vin senere. Ha en fin kveld!


hurra for norge!

God 17.mai alle sammen! Jeg og Aebykier hadde planer om å våkne tidlig i dag for å se på toget og få mye ut av dagen. Heh, neida, vi forsov oss en del. Vi satser på kveldstoget i steden for som går om ikke så lenge. Ellers har vi spist veldig mye is i dag! Etter min mening burde isen være gratis på 17.mai, hehe!
Det var så trist i går:((((( BUNADEN MIN VAR FOR LITEN! Den fine, fine bunaden min som jeg har gledet meg til å bruke. FOR LITEN?! Den passet jo i fjor! Dere kan se bilder av den HER. 

Siden jeg må løpe ut døren nå så får dere bare se noen få bilder. Skal poste resten senere. Leo er med inn på kafe og greier, så klart skal han få være med på feiringen! :-)

Vi blogges! Etter jeg og Aebykier har sett på kveldstoget skal vi spise jordbær og smeltet sjokolade. Det blir helt sikkert en film også. Det blir kos!


moves like jagger

Fra og med i dag er jeg overbevist om at Gud finnes. Folkens jeg kom ikke opp i matte skriftlig! YESSS. 

I faget PTF (prosjekt til fordypning) får vi som regel noen måneder på en oppgave. Både jeg og gruppen min er nok dritt lei skolen, så vi bestemte oss for å jobbe effektivt de timene vi har på en uke og bli ferdig. Da har vi resten av tiden på å se film (for min del), hehe! Karakteren blir nok ikke så sterk på dette produktet, men det får bare gå :-)


knallbra kupp!

Jeg måtte bare klikke disse skoene hjem da jeg så de var på salg hos Nelly. Originalprisen var 399 kr, men jeg klikket de hjem for 199 kr! Knallbra kupp. Gjett hva? Nå har de satt ned prisen enda mer, og koster kun 159 kr. Det er ingenting for disse nydelighetene her!

Link


movies!

The Babymakers: Etter å ha prøvd alt for å gjøre sin kone Audrey gravid, innser Tommy til sin store forferdelse at han skyter "blankt". Tommy rekrutterer sine venner for å rane en spermbank hvor han gjorde et innskudd for flere år siden. Terningkast 4

Bernie: Jack Black spiller Bernie, en av de mest avholdte borgerne i byen. Overraskelsen va movies! r derfor stor da han ble nær venn med Marjorie Nugent, en rik enke som var kjent for å være ganske meggete. Byens borgere blir sjokkerte da de får vite at Marjorie er død - og Bernie anklaget for mord. Terningkast 3.

 


Wanderlust: George og Linda lever et stresset liv på Manhattan. Men når George mister jobben, har de ikke noe annet valg enn å flytte til den arrogante broren hans i Atlanta. På veien dit hanver de i Elysium, et idyllisk sted som dyrker en helt annen livsstil. Er dette den nye starten de trenger, eller vil det bare skape enda flere problemer? Terningkast 4.

Brave: Merida er en dyktig bueskyter med et heftig temperament, og datter til Kong Fergus og Dronning Elinor. For å fi nne sin egen vei i livet bryter Merida en urgammel og hellig skikk, noe som fører til kaos og raseri i kongedømmet. Når hun ber en eksentrisk gammel kone om hjelp oppfylles dessverre hennes noe uheldige ønske, og hun må forsøke å bryte en fryktelig forbannelse før det er for sent. Terningkast 4.American Reunion: Alle "American Pie"-karakterene møtes igjen til gjenforeningsfest. Over en langhelg vil de oppdage hva som har forandret seg, hvem som er den samme og at tid og avstand ikke kan bryte vennskapets bånd. Det var helt tilbake i 1999 at fire gutter fra en småby i Michigan begynte jakten på sitt første ligg. Nå har de livslange vennene kommet hjem som voksne for å mimre om fortiden. Terningkast 4.


I Spit On Your Grave: Den natten forandret alt. Hun ble et offer hvis eneste drivkraft ble hevnen. De utnyttet henne brutalt og tok fra henne alt ? nå er det deres tur til å lide slik hun gjorde, bare mye, mye verre. Terningkast 4/ 5Friends With Kids: De to siste single i vennegjengen ser sine venners forhold drastisk forandres så snart de får barn og de tror de har løsningen; de skal også ha barn, sammen, men som venner samtidig som de dater andre. Dette ukonvensjonelle "eksperimentet" utløser rungende latter og uventede følelser, og får alle i gruppen til å stille spørsmål ved grunnleggende konsepter som vennskap, familie og ekte kjærlighet. Terningkast 4/ 5


Remember Me: Tyler Hawkins lever en rotløs tilværelse og insisterer på å være singel. Kjærlighet står langt nede på ønskelisten - inntil han treffer Ally. Hennes mot og spontanitet inspirerer Tyler til å slippe tøylene og finne sin lille krok med lykke og meningen med livet. Men både Tyler og Ally bærer på hemmeligheter som snart vil sette deres forhold og kjærligheten på prøve? Terningkast 5/ 4


Scary Movie: En parodi på tenåringsskrekkfilmer som Fredag den 13. og Fryktens sommer. Filmen starter med at en vakker high school-elev blir myrdet. En gjeng tenåringer innser at morderen finnes blant dem. Den kvinnelige heltinnen Cindy Campbell og hennes mer eller mindre begavede venner forsøker å komme unna morderen, men også den irriterende reporteren Gail Hailstrom. Terningkast 2/ 1


Sex and breakfast: To kjærestepar bestemmer seg for å prøve gruppesex som en kur mot parforholdets skavanker. Men kjærligheten blir til de grader satt på prøve, for hva sier man egentlig ja til når man velger å dele kjæresten med andre? En morsom, sexy og dramatisk fortelling om parforholdets opp- og nedturer. Terningkast 2/ 1Cyberbully: Tenåringsjenten Taylor Hillridge får en laptop til bursdagen, og oppretter en profil på en sosial nettverksside. Vennene ekskluderer henne, og hun blir offer for cybermobbing. Terningkast 4


Playdate: En ny familie flytter inn ved siden av familien Valentine. De blir raskt venner med de nye naboene, men Emilie Valentine begynner å legge merke til at de to sønnene i nabofamilien har blåmerker og oppfører seg rart. Blir de mishandlet eller finnes det en annen forklaring? Terningkast 4/ 3


Noen filmer du har sett?


eiffel tower

Innlegget er i samarbeid med iPhonedeksler.no

Jeg har fått et kjempe fint iPhone deksel fra iPhonedeksler.no. Der finner du mange, fine og ulike deksler til en grei pris. Hos iPhonedeksler.no har de både deksler til iPhone(4, 5, 3G/ 3GS), iPad Mini, iPad (2, 3, 4), iPod Touch (5 og 4) og masse tilbehør!
Leveringstiden på alle varene er ca 10 dager med mindre annet er oppgitt på produktets side. Frakten er gratis noe som er helt supert! Det liker vi!

Du kan finne dette nydelige eiffeltårn-dekselet HER.

Dekselet har et innebygget speil. Du ka dytte opp baksiden for å få frem speilet. Utrolig stilig ♥Du finner det HER


she's finally back in town!

Hei! For ca en uke siden kom Aebykier tilbake til Norge. Det har vært så rart og kjedelig uten henne. En du er sammen med hver dag blir plutselig borte i 4 mnd, men nå er hun endelig tilbake. Har savnet henne kjempe mye! Som tidligere skrevet har hun vært i Bolivia og jobbet frivillig på et barnehjem og vært assistent i noen klasser. Til sammen har hun hatt 400-500 elever!! Hun har kost seg kjempe mye. Hun har selvfølgelig ikke bare jobbet, men hun har reist så mye rundt (blant annet til Machu Picchu!!). Hun har blant annet tatt gitartimer og spansktimer. Jeg kan ikke akkurat spansk, men fra min side høres det ut som at hun snakker helt flytende spansk, hehe! Men jeg skal ikke fortelle om reisen hennes. Det skal hun få gjøre selv. Hun har lyst til å dele opplevelsene sine på bloggen min, så det kommer nok et innlegg fra henne i nærmeste framtid!

Mobilbilde fra da hun akkurat hadde kommet. Fin og fargerik!

Her et noen få bilder fra turen hennes. På bildet under er de i saltørken. Super flott bilde. Veldig bra hopp, Aebykier... hahahha!


Resten skal hun fortelle selv. Kommer snart innlegg! :)

Her om dagen hadde vi vår tradisjonelle karaokekveld, alltid så gøy!

Hun er jo så snill og gavmild, så jeg fikk noen gaver. Blant annet denne buksa. Mange folk i Bolivia bruker den og volontørene.

Fikk også sjokolade/ kakao fra Peru!

Ullsokker, kjempe søte!

Lamagenser, hehe! :-)


redigert og uredigert

 Jeg sa for en stund siden at jeg skulle vise dere de redigerte bildene jeg tok av Hadi, og det som var uredigerte. Her har dere dem:
helt satt ut

Hallo! Det begynner nesten å bli lenge siden sist. Det har skjedd så mye de siste dagene! Tirsdag tidligere denne uken skjedde det noe dramatisk jeg sent kommer til å glemme.
Jeg var i dusjen og holdt på å vaske og stelle hunden min, Leo. Plutselig banker stefaren min, Rune desperat på døra, nesten så han slo den ned. Hva er den han vil, er han redd for at jeg skal ta alt varmtvannet igjen, tenkte jeg. Jeg åpnet døra og han var helt skrekkslagen og hvit. Han skalv som bare det og klarte nesten ikke å gå. Han sette seg på dolokket og skalv som jeg aldri har sett et menneske skjelve før. Jeg ble jo redd selv og spurte hva som hadde skjedd. Han skalv enda mer og klarte nesten ikke å snakke. Rune brettet opp buksa si, og all huden på leggene hadde smeltet av. Det var så stygt å se at jeg har ikke ord. 
Han skulle fyre opp i ovnen og vi var tom for tennbrikker. Han tente på en kartong og brukte rødsprit. Det han ikke så var at det var litt glo der. Rødspritflaska lå flat på bakken, så når når kartongen eksploderte tok det ikke lang tid før flaska og hele greia sa pang også. Halve han sto i fyr og flamme. For å slukke brannen hoppet han i senga mi for å slukke det. Alt dette skjedde mens jeg sto i dusjen og stelte med Leo. 
Han ble raskt sendt med ambulanse med blålys til Lillehammer sykehus. I dag kom han hjem pakket tykt inn med bandasje. Han kalte seg selv snømann, hehe. Selv sier han at han var en komplett idiot som var så dum og brukte rødsprit. Men, men. Dette kommer han nok aldri til å gjøre igjen. 

Folkens -IKKE tenk tanken med å bruke rødsprit!
new in from choies

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Choies.com er en nettbutikk som har utrolig mye fint! Jeg har vært så heldig og  fått noen kule briller og en singlett hvor det står ''MUSIC'' ¨på fra der. Digger de begge to! Viss noen har spørsmål angående Choies.com  så kanskje dere finner svaret HER.

Brillene finner du HER og singletten finner jeg ikke igjen akkurat nå, men skal lete etter den. Hehe!

Takk til stefaren min som tok bilder av meg, hehe. Han har jobbet som fotograf, så han er veldig flink med kameraet!

Nå skal jeg på kinarestauranten med kameraten min, Rutti, så vi blogges! :-)


mickey mouse

Genser: H&M  -  vest og shorts: BikBok  -  sko: Jeffrey Campbell


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits