spontan bieber-dag

Hei alle vakre lesere! Først vil jeg si at det var veldig koselig at så mange av dere kom bort til meg i Oslo i går. Tenk at jeg ikke hadde med kamera, men dere kan godt sende meg bildene dere tok på mail til meg (caroiz.blogg@hotmail.com). Alltid gøy og ha slike bilder, men nå skal jeg fortelle om dagen min i går:

Tidlig på skolen:
Caro: Hei Malin, visste du at Justin Bieber har konsert i Oslo i dag?
Malin: Ja, jeg fikk meg med det.
Caro: Hm, det hadde vært litt kult å vært der selvom vi ikke er fan av han.
Malin: Ja, det syns jeg og!
Caro: Jeg kunne faktisk stukket av helt til Oslo bare for å se han.
Malin: Det kunne jeg og!

En og en halv time senere satt vi på toget på veg til Oslo. Det er ikke akkurat en kort stubb å kjøre. Tar ca tre og en halv time for oss å kjøre til Oslo med tog. Jeg og Malin reiste med en gang, og jeg hadde ikke tid til å dra hjem og hente kamera, desverre. Hadde dette vært planlagt hadde jeg selvfølgelig ikke dratt inn til Oslo med halvsminket tryne (og uten sirkellinser), med 13,5cm høye sko som holdt på å ta knekken på beina mine, og jeg hadde fikset håret slik at det ikke lignet på et kråkereir. Haha. Men jeg skulle GJERNE hatt kameraet mitt! Jeg så også noen bloggere, både store og små som jeg følger. En toppblogger jeg møtte var anerledes i virkeligheten enn det jeg hadde sett fra bloggen. Kan nesten si hun var litt ''høy på pæra'', men jeg fikk sikkert bare et litt dårlig førsteinntrykk med en kald skulder. Dømmer ikke siden jeg ikke kjenner henne(:

Jeg orket virkelig ikke å stå over 10 timer i kø for en bra plass, så jeg var på besøk hos Frøydis. Fikk endelig sett leiligheten hennes som vi har snakket om lenge. Vi byttet også klær og tok bilder, hehe. Var også på MAX og en liten tur på TGI Fridays

Haha, var jo gøy!

Vi var også i Frognerparken.

På toget hjem

Konserten var bare helt AWESOME. På starten av dette innlegget skrev jeg '' hadde vært litt kult å vært der selvom vi ikke er fan av han''. Vel, det kan jeg bare ta tilbake! Jeg kom hjem som en liten Belieber! Jeg må også ta tilbake synet og ting jeg har sagt om Justin tidligere. Åhh, dere skulle sett da han smilte til kameraet og det kom på storskjerm. Alle jenter bak meg bare -åååååååhh, og jeg var en av dem. Hahah.  Men det er helt sinnsykt hvor mange blodfans som var der. Noen sto der så lenge uten mat og drikke at de besvimte, og noen besvimte da de så Justin kom på scenen. Noen rev til og med ned gjerdet og stormet inn. Jeg syns det var kjempe synd at pressekonferansen ble avlyst, men jeg må si meg enig i at sikkerheten ikke var så bra. Det ble jo mye mere folk enn forventet, og jeg har aldri sett så mange folk rundt Oslo S området. Det var til og med kriseinnkalling til flere vakter og politier + at barnevernet måtte komme fordi det var så mange barn som gikk alene.  

Dere vet at det er nesten ingen gutter som liker Justin Bieber? Det er noen, men det er ikke mange. Hadde en diskusjon med noen gutter i klassen i dag om hvorfor de har så mye imot Justin Bieber. Selvfølgelig får jeg guttenes klassiske svar om at han er homo.. blablabla. 1. han er sammen med Selena Gomez. 2. det er nesten ingen gutter som liker han fordi han får (har) millioner av jenter etter seg. Hahha, da ble de helt stille og de hadde ikke noe å si ;)

Sophie Elise

Sophie er visst forbildet til Malin, men så var hun borte på det tidspunktet...

Haha, TOMMYLIFE! Haha, han er jo genial! Digger han

Vet dere hva Tommy sa til meg? -Deg har jeg sett før! Da svarte jeg med -Jeg har sett deg før også! Haha.

Møtte også Stine (Haawt). Utrolig koselig jente, hun virket så glad, positiv og ikke minst imøtekommende


jeg skal på justin bieber konsert!

Ville bare si ifra at jeg skal på JUSTIN BIEBER konsert i dag! Dere har nok aldri lest et ord om Justin Bieber på bloggen min. Det har vel noe med at jeg ikke er noe særlig stor fan. Men det blir kjekt å se han i Oslo!


ny hårfarge - light brown

Hei! I går farget søte Malin håret mitt. Forresten likte dere gjesteinnlegget hennes i forige innlegg? Haha. Resultatet ble..... helt ærlig.. ikke som forventet. Jeg vet ikke hva jeg skal svare, haha. Jeg ble ikke misfornøyd, men det er nok bare litt uvandt. Det ser kanskje ut som jeg har noen blonde striper? Når jeg farget håret mitt så trodde jeg bare trengte to bokser, men tydligvis ikke (!!). Jeg trenger TRE. Butikken var jo stengt i går, så jeg og Malin fikk panikk. Derfor måtte vi prøve å bare ''gni'' det inn i hele håret. Det ble ikke såå ille, så jeg sier meg fornøyd for denne gang 

Det er Malin som har bleket håret mitt (nesten) alle gangene og farget det, såå tusen takk snuppa! Dere finner bloggen hennes HER. Har tatt maange bilder av meg og håret, haha, alt for bloggen! 

Nå skal jeg ut å trene med Borghild! Merk dere den setningen, ikke ofte dere får lese her inne. Hva syns dere? 


fun facts by malin

Hei! Nå er det Malin som blogger. Caro befinner seg nå i ett annet rom og derfor tenkte jeg å være søt og snill å skrive ett innlegg på bloggen. Det er vel ikke noe som interisserer dere mere enn å høre inside information fra hennes venner om hvordan jenta virkelig er. Har jeg rett? Så klart jeg har!

Så klart må jeg også poste et bilde av meg selv. Ble solbrent her om dagen :(

Når vi er på fest er det vel jeg og Caro som drar det lengst, og kan vel si vi er de villeste av alle? Ikke noen uskyldig jente her nei. Malin liker dette!

Hun greier ikke å spare penger! Vi skal på klassetur om en drøy måned, og vi er blitt enige om å ikke bruke penger unødvendig, og jeg tror hun snart har brukt 2-3 tusen på håret sitt, og i tilegg har hun kjøpt seg nye sko på nelly. 

I slutten av 8 klasse, da hun begynte å tupere håret sitt sånn stort likte hun ikke at folk klemte henne. Hun syntes det var ekkelt, og man måtte jo for guds skyld ikke ødelegge håret hennes. 

Noe som er typisk Caro er å ta bilder med Iphonen min, når hun er på fest. Utrolig morsomt å se gjennom galleriet mitt dagen etterpå som er som regel fylt med bilder av henne, og andre. Flink til å porste på facebook er hun òg!  

Kjenner faktisk ikke noen som er like glemsk som det hun er. Hun glemmer jo alt! 

Hun liker ikke skolen i det hele tatt! Så vi snakker derfor om en del skulking, og karakterene hennes, de tror jeg ikke at jeg skal nevne. Verste er at hun er dritt smart, og om hun hadde orket hadde hun nok greid å fått ett høyt snitt. 

Hun er veldig spontan! Plutselig finner hun ut at det er noe hun vil gjøre, også gjennomfører hun det. man kan vel godt si at hårklippen hun hadde på seg selv er ett godt eksempel. Vi er nok to om det, men kan vel ikke si hun er den mest spreke personen jeg kjenner. I bunn og grunn nokså lat. Tror hun har 2 i gym, men ligger nok mye i at hun skjeldent har gym når hun ikke møter opp eller glemmer. 

I hverdagen blir det faktisk snakket veldig mye om blogg og blogger generelt.


2 nye kjoler

Hei. For en stund siden bestilte jeg et par kjoler fra Nelly. Klarte ikke helt å bestemme meg for leopardmønster eller tigermønster. Endte opp med begge to, heh, luksusproblem. Jeg bestilte ene kjolen i XS og den andre S. Jeg var litt usikker på hvilken str jeg skulle ha, men S var for stort til meg, så den er da mamma sin nå. 

Denne kjolen er i XS og passet meg perfekt 

Denne kjolen er i S, og var for stor for meg :(

(Begge kjolene fra Nelly.com)


the lying game og the client list

Starten av denne måneden begynte jeg å følge med på den nye serien The Lying Game. Den er sikkert ikke så ny i USA, men vi henger etter her i Norge. Jeg så et par episoder på TV og ble helt hekta, så jeg måtte se hele sesongen på nett. Tok meg to dager å se hele sesongen. Det skjer noe hele tiden, og serien er full av overraskelser. Det du ikke tror kommer til å skje, det skjer! Det var så spennende at jeg ikke hadde tid til å trykke på pause og finne meg en matbit. Haha! Jeg  har kjempe lyst til å fortelle dere alt som skjer, men det skal jeg ikke. Jeg kan ikke vente med sesong 2! Herregud, jeg hater når en serie slutter også er handlingen liksom ikke ''ferdig''. Jeg måtte google når sesong 2 kom ut, og det var rykter om at sesong 2 blir spilt inn nå i mai, men kommer på tv i USA i august. Tipper på at den ikke kommer på norsk tv før neste år, haha! Da må jeg følge med på nett! Elsker virkelig denne serien! 

Jeg måå se hele sesongen på nytt når jeg er ferdig med serien jeg følger med på nå! 

De har så masse fine klær i denne serien, sikler etter hver episode! 

Alice Greczyn har rollen som Mads Rybak i serien. Dere kjenner henne kanskje igjen fra filmen Sex Drive der hun har rollen som ''bondejenta'' eller hva jeg skal kalle det. Isåfall digger jeg stilen, håret, sminken og skoene i serien! Ikke minst har hun veldig slank kropp. Noen vil kanskje kalle hun ''pinne'', men jeg syns faktisk det er fint. Måtte selvfølgelig google henne (typisk meg), og da fant jeg ut at hun hadde (har??) anoreksia.. 

En annen serie jeg nylig har begynt å følge med på er The Client List. Det er den nyeste serien Jennifer Love Hewitt er med i. Forbildet mitt, hehe. Serien er så ny at alle episodene har ikke kommet ut enda. Jeg har ikke sett så mye av denne serien, så kan ikke si så mye, men det jeg kan si -er at Jennifer L.H er skikkelig babe i denne serien. Haha!  

Om dere lurer så ser serier på DENNE siden.


caro og malin - musikalske talenter

Slapp av, dere trenger ikke å si det. Vi vet vi er flinke 


det er ikke bare, bare

Håroppdatering: Jeg måtte bleke håret ENDA en gang. Dette er tredje og siste gangen. Jeg vet mange av dere sa jeg ikke skulle gjøre det, men jeg må være sikker på jeg får den lysebrune fargen jeg har lyst på. Jeg skulle egentlig farge håret i dag, men noe gikk galt. Første gangen jeg bleket det gikk helt greit. Andre gangen.... da føltes det som at håret mitt sto i fyr og flammer! Jeg bare -Malin, Malin, fyy du aner ikke hvor vondt det gjør! Men hun sa at jeg bare hadde lave smerteterskler, haha. Der tok hun feil! Fordi Den super sterke blekingen som alle anbefaler etset seg ned i hodebunnen min! Det førte til at jeg sto på kne midt på apoteket mens dama drev og rotet i hodet på meg. Sikker på at alle trodde jeg hadde lus. Fikk iallefall en salve. Blir det ikke bedre til neste uke, så må jeg til doktoren. I går bleket Ingrid håret mitt, men vi var veldig forsiktige så vi ikke kom borti såret.   

Bildene er tatt i dag fra da jeg solet meg. Tuppene var såå slitte, men nå har jeg kuret det. Blir mange hårkurer fremover! 

Slik ser det ut når jeg har hestehale. Når jeg har det ned, så er jeg nesten platinablond! Liker at en lærer kom bort til meg og bare - Caro, hva har du gjort, har du farget håret ditt gult?! Haha.

Før jeg startet denne prosessen tenkte jeg at dette kom til å bli piece of cake. Det kom til å bli bleking uten noen brannsår, også var det farging. Alt dette tenkte jeg kunne gjøres på ên dag. Der tok jeg feil! Det har tatt meg over en uke og flere tusen kroner til sammen om vi skal regne med alle mine misslykka forsøk. Det er ikke bare, bare skal jeg fotelle dere! Til alle dere asians med svart/ mørkebrunt hår der ute: Skal dere farge håret lyst, så ikke kjøp en lys farge og deretter farge det med en gang. Jeg hadde så lite peiling at jeg var dum nok til å gjøre det. Det må nok til med bleking.  

For at dette innlegget ikke bare skal handle om hår, så kan dere få se resten av bildene fra konfirmasjonen til Veronica. De var virkelig en koselig konfirmasjon. Jeg fikk se all den kjærligheten og alle folkene som bryr seg om henne. (Se de andre bildene her.) 

Familiebilder:

Søskenkjærlighet 
Alle roper ''se hit, se hit'' så knipser de hundrevis av bilder. Hehhe, meg og Aebykier,
Søte hunden til Renate, Cindy


Mamma


Meg og Aebykier igjen 
Selskapet var i Cowboy landsbyen deres. 
Se hva hun fikk til gave, splitter ny lett motorsykkel + en hest til 50 tusen!!


Facebook? Hahah.


Ååh, kjøp en slik en til meg og da. Hadde vært stilig i rosa! 


The sisters
Evan


Mamma 


Håkon


Tantene mine 


Herlighet så mye godt! 


Rosita kom bort til meg og Aebykier med en høne. Jeg og Aebykier bare -ååh, for en søt kylling. Hun bare -neii, det er ikke kylling, det er høne. Hahah, liker at en 5-åring vet det bedre enn noen jenter på 15 og 19. Hahha

Holdte en høne for første gang i mitt liv! rosa deksel

Innlegget er i samarbeid med handelsportal.no

Hei! Jeg fikk et rosa deksel fra handelsportal.no i posten idag. Skulle gjerne brukt det, men problemet er at jeg ikke har iPhone, haha! Kanskje jeg får det en gang i framtiden, da, og først da kan jeg bruke dekslene jeg får. Jeg har allerede to deksler fra før som også er sponset, se dem HER.

Hva syns dere?  


who is this?

Hei! I dag har det vært en helt grei dag. Det er kjempe varmt ute. Vi var på besøk hos lærern min og spiste is halve skoledagen, så skal ikke klage. Når jeg kom hjem la jeg meg på verandaen og hørte på musikk til jeg sovnet. 

Noen som vet hvem jenta på bildene under er?....

.... DET ER MEG!!!!! Herregud, jeg følte meg IKKE komfortabel på skolen i dag. Nesten alle 8 klassinger, hvertfalll 9 klassingene hvisket og så på meg. Ikke gøy, nesten litt ubehagelig. Neste gang skal jeg si -hvorfor tar du ikke bare et bilde, det varer lengre. Hahha! Jeg er i gang med prosessen om å få det lysebrune håret jeg alltid har ønsket meg! Jeg har bleket det to ganger, og må kanskje bli en tredje? Jeg må gå slik helt til fredag, så da har folk noe å stirre på. Uff, haha! 

Jeg og Malin syklet helt til Vinstra og tilbake til Kvam bare for å kjøpe mer bleking. Snille Mariam kjøpte til meg, tusen takk! Må også takke Malin for å gjøre så mye styr bare for håret mitt. Jeg kan ikke vente med å få lysebrunt hår, hihihi! 

Så forferdeliiiig! :O


konfirmasjon til veronica

Hei dere! 
I dag tok jeg turen til Lillehammer fordi jeg skulle på konfen til Veronica. Tenk at hun allerede er så stor. Jeg syns alle blir så store for tiden! Hadde det koselig, og det var veldig mye mat og søtt! Etter jeg hadde spist trodde jeg skulle få pusteproblemer i bunaden. Elsker virkelig å gå i bunad. Det er det fineste plagget jeg har, og føler meg som en prinsesse. Haha. Har også noen bilder til, så jeg kaller dette DEL 1. 

Når jeg kom inn døra ble jeg jaget av en chiuaua. Unnskyld, det er ikke chiuaua, det er dverg... et eller annet.

Her har vi konfirmanten 

Om noen fra konfirmasjonen skal låne bildene, så setter jeg virkelig pris på om dere spør meg først. Derfor har jeg Copyright logoen på.Vakre Rosita sang til og med bursdagssang foran alle folka. Har det på film! 


Haha, Alexander liker å leke med seg selv har jeg funnet ut.


Aebykier


Cindy. Ååh, som hun minnet meg om Tass.
Renate, søstra til Veronica. Syns det er utrolig at de er født på samme dag, time, minutt, men ikke år. Sykt, det var en stund de var en del i media pga det.

Champagne! Mmm
Til gave fikk Veronica mye penger, en hest og (splitter ny) lett motorsykkel! Heldig.


Søskenbarn-bilder!   


Tanta mi, Evan. Jeg arvet navnet mitt etter henne. Noe dere ikke visste er at jeg ikke bare heter Carolyn Johansen. Jeg har faktisk 4  lange navn! 

Gud, som jeg skvatt når de begynte å skyte med kanonen. I alle desse år har jeg trodd den var til pynt!


Har aldri vært i en konfirmasjon hvor det var så mange sanger å synge. Koselig da, men jeg kunne ingen av melodiene..


Kristoffer


Som far, som sønn


Renate lagde en rørende video til Veronica!

Gavebordet


Snowman (ponny) til venstre, og den nye hesten hennes til 50 000 til høyre. Den skal visst være ''veltrent'' eller noe siden den var så dyr.

Husker jeg ridde på Snowman da jeg var liten. Sikkert 7 eller 8 år noe var jeg.
Skal innrømme jeg er litt redd hester. 


Siden det er så typisk ALLE hestejenter og ta slike kyssebilder med hesten, så måtte jeg nesten hive meg på bølgen.


Evelyn 


Masse god mat. Det ble kjempe mye rester til overs, så tror de har mat året ut. Haha.


Family pics.I morgen har jeg matteeksamen, så tror det er best jeg går til køys. Blogges!


random spørsmål

Hei! Har nettopp sett 12 episoder av The Lying Game, så nå må jeg spare resten til i morgen. Ååh, det er så spennende! Tenkte jeg skulle besvare noen random spørsmål jeg fant, hahah. Ble nesten bare ja, ja og ja. Haha.   

SISTE..
Siste du drakk - Vann
Siste telefonsamtale - Malin
Siste mottatte sms - Dama på Sinclair
Når gråt du sist? Gråter ikke. Har ikke noe som heter tårekanaler :)
Er du forelska nå? - Nei, trives best med singellivet. Vil ikke ha kjæreste på en laaaang, laaang stund. 

HAR DU NOEN GANG..
Angret på at du har kysset noen? - Ja
Vært glad? - Ja!
Vært deprimert - Ja
Vært dritings? - Ja

DETTE ÅRET..
Har du fått nye venner i år? - Ja 
Ledd til du har begynt å gråte? Ja
Møtt noen som har forandret deg? - Tjaa
Kysset noen fra din Top Friends liste? - Ja..

SANNHET..
Hvor mange barn vil du ha? Ingen!! Liker ikke barn. Måtte til og med gå tidlig hjem fra Venezia 17.mai fordi jeg ikke tåler lyden av barn som skriker HELE tiden. Åhh.. 
Har du kjæledyr? - Ja 
Vil du forandre navnet ditt ? - Ja. Jeg vil hete Melinda
Hvordan feiret du din siste bursdag? På Venezia sammen med de beste jentene (+ Ole A)

Arkivbilde, 11.11.11

Når våknet du i dag? - Rundt 15:00. Jeg sov i 16 timer, hahha.
Har du pratet med en person som heter Tom? - Ja, i går.
Høyde - Målte meg selv her om dagen. Jeg er 167,5
Er du betatt av noen? - Nei

FØRSTE..
Første piercing - Øret 
Første sport du var med på? Fotball eller håndball. Husker ikke hva jeg startet på først.

Arkivbilde, 07.05.2010

Første konsert - High School Musical (On Ice), hahah.
Første forelskelse - Husker da jeg var på et krisesenter (barnehage-tiden), også kom det en gutt og kysset meg. Ellers måtte det være i 1.klasse da jeg løpte etter guttene og prøvde å kysse dem? XD

FRAMTIDEN DIN..
Lyst på barn? - NEI! 
Karrieren du vil ha? - Har kjempe lyst til å bli flyvertinne! 

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
Lepper eller øyne - Øynene♥
Høyere eller lavere - Høyere
Romantisk eller spontan - Romantisk, men litt spontan.
Fin mage eller fine armer - Mage
Tattovering eller piercing - Tattovering som ikke er synlig er greit, men helst ingen piercinger. Har aldri vært noen fan av det.
Bråkmaker eller tilbakeholden - Badasss

HAR DU NOEN GANG..
Kysset en fremmed - Ja
Drukket sterk alkohol - Ja
Mista brillene/linsene - Ja, linsene
Takket nei til en invitasjon til date - og... Ja XD


det er jo 17.mai!

Hei! I går var det jo 16.mai, også kjent som ''partydagen''. Jeg hadde det kjempe gøy. Først var det vors, men så skulle vi på fest i en gapahuk. Når vi kom dit var det bare noen få mennesker fra ''Skåbu-land''. Haha. Festen endte opp en annen plass, heldigvis inne. Der hadde vi det alle gøy med drikkeleker osv. Senere på kvelden når de fleste var utslitt fant jeg, Siri og Frida en ny fest. Der ble vi til det ble lyst, også gikk vi til Siri for å sove. Jeg sov et par timer, men så våknet jeg spontant og kom på at DET ER 17.MAI I DAG!! Da kan jeg ikke ligge i senga og bære meg for litt hangover. Da var det rett hjem, dusje og få litt 17.mai-følelse!   

Sliten var jeg, men når jeg kom hjem var det på med bunaden og spise litt kake med familien. Også stakk jeg rett til Venezia og møtte Gunhild, Hilde og Borghild. Etter det gikk jeg og Hilde og så på fotballkamp. Hvert år er det slik 7.klassinger VS foreldre/ lærere. Så noen gamle fjes der!  

Når jeg kom hjem var planen og ta en powernap, men så fort jeg opnet døra... hoppet det frem en asiatisk rødruss med fult av energi. Selvfølgelig ble jeg stående en stund og snakke med mitt kjære søskenbarn. Det endte til og med opp med at vi gikk til Venezia (igjen). 

Kjøpte en god og saftig burger! Mmmm..

Posering 

Når man ikke vet hvordan man skal posere...

Ååh, elsker bunaden min. Har skrevet et innlegg om den HER.

Mødrene våre 

Moren min til venstre og moren til Aebykier til høyre.


Stefaren min bønnfalte meg om og ikke bruke sirkellinser til bunad siden det ble så ''feil''. Haha, da ble jeg uten..

Skal egentlig til en venninne i kveld og ha det kos med vin og champagne siden det er 17.mai. Men jeg er så sliten, så jeg tror jeg skal legge meg. Kunne gjerne sett kveldstoget også, men øynene mine faller sammen snart. God natt!


leserbilder

Hei. I dag er det da 16.mai, og jeg aner ikke hvor jeg skal. Har blitt invitert både hit og dit, men vi får se. Jeg vil iallefall dele noen leserbilder med dere som jeg har fått tilsendt på mail, og som ligger ute på en russisk fan page om meg. Jeg vil også takke dere for at dere bruker tid på å lage slike bilder til meg. Det er veldig snilt, og ikke minst koselig gjort av dere. Dere er så krative, og det setter jeg pris på 

Laget av: rainbowcakes.blogg.no

Har desverre mistet helt oversikten om hvem som har laget desse.

Om du vil sende meg noe, så er det bare å sende til CAROIZ.BLOGG@HOTMAIL.COM


sommerjobb

Jeg vil starte dette innlegget med -HERREGUD, HVA I HULESTE, WHAT?!!?!?!? Gjett hva jeg kom opp i til eksamen? ....MATTE. Heldigvis skriftlig. Jeg hater, hater og hater matte. Kan ikke en gang sette ord på det. Vi har hatt matte hele skoledagen, og jeg var (er) så lei. Det er psykisk tortur for meg. Jeg var negativ hele dagen og helt umotivert. Lærerne ble så sure på slutten av dagen, og det gjorde det ikke noe bedre for meg og Borghild som var så lei etter så mange timer. Ellers i dag har jeg vært på trafikalt grunnkurs og kuret håret mitt.

Over til noe litt mer positivt. Jeg skal bli rik i sommer! I går var jeg på møte og fikk informasjon. Store deler av sommeren skal jeg jobbe på Sinclair (en cafê). Må desverre skuffe dere med setningen som ingen blogglesere liker å lese -det blir ikke mye blogging i sommer. Jeg har helt sikkert tid, men det blir noe lignende som dette: ''Hei var på jobb i dag. Når jeg kom hjem spiste jeg, og nå blogger jeg''. Ikke gøy å lese en slik blogg.  

Ellers blir vel dette dagens antrekk store deler av sommeren, hahah. Skal kjøpe meg noen lekre sandaler (haha) og mange hårstrikker siden jeg må gå med håret oppsatt. friday's (philippines)

Ååh, jeg begynte virkelig å smile da jeg så denne videoen, samtidig som jeg fikk et par tårer i øyekroken! Dere som fulgte bloggen min da jeg var i Filippinene fikk sikkert med dere at jeg var veldig mye på Friday's. Alle var så koselige der, og jeg savner virkelig alle sammen 

Hahha, det er så typisk Enzo å gjemme seg bakerst når de må danse. Forresten så har jeg filmet hele dansen, se den HER. 

Noen bildeminner  

De er også veldig kreative med kostymer. Skrevet et innlegg om det HER.


videob - svarer på spørsmål del 2

Hei! Jeg spilte inn denne videoen i går. Derfor snakker jeg som om det er fredag. Den skulle egentlig publiseres i går, men den ble så lang at det tok enda lengre tid å laste den opp. Derfor sovnet jeg. Haha. Vurderte og ha del 3 også, men jeg tok alt i del 2 jeg ;)

Trykk på hjulet nede i høyre hjørne og endre kvaliteten til 1080p. (Da blir kvaliten bedre)

Se del 1 HER. Kredz til dere som orket å se på en video av meg i 8min og 43sek XD


lørdagsmorgen

I dag skal jeg ligge i sengen hele dagen og se filmer. Heh, for et sosialt liv jeg har. Forresten torsdag neste uke skal jeg bleke håret mitt, og jeg gleder meg! Gidder ikke å se meg selv i speilet fordi jeg er så lei hårfargen min. Ååh, kan ikke vente med å få lysebrunt hår! I går spilte jeg inn smprunde del 2. Den ligger til og med ute, men poster den på bloggen senere. 

Elsker denne genseren, den er så god og varm.   


hårdrama

Ok, i dette innlegget skal jeg fortelle HVORFOR jeg var så sint/ irritert på søndag. Tror jeg bare forteller til hvert bilde, så det blir litt enklere å lese. Først og fremst - jeg har LENGE ønsket meg lysebrunt hår! 


Dette er meg i desember 2011. Her gikk jeg til frisøren og skulle egentlig bleke håret mitt, men frisøren ville ikke bleke det lange, mørke håret mitt. Det endte opp med vanlig farging. Akkurat samme farge jeg hadde. Et par uker senere skulle jeg til Filippinene, og da sa hun at solen kom til å bleke det. 

 

Dette er meg etter jeg kom hjem fra Filippinene. Lysere? Nei, kun et lite hakk, men langt ifra slik jeg ville ha det. 

 

Etter den perioden hvor jeg var litt lei meg for at håret ikke ble lysere måtte jeg gjøre noe nytt! Frisøren ville ikke bleke håret mitt, men hun gikk heldigvis med på å gjøre noen striper med bleking. Det høres kanskje ut som at jeg lar frisøren bestemme over håret mitt. Det gjør jeg egentlig. Jeg stoler på henne siden hun har vært frisøren min i over 10 år + hun er en nær venn av tanta mi. Kan iallefall si jeg ble fornøyd av stripene! Selvfølgelig vokser håret mitt såå fort og jeg måtte begynne å tenke på etterveksten. Da grublet jeg på om å stripe det en runde til, eller farge tilbake til naturlig. Det endte opp med striping av etterveksten, MEN som Malin sa -det så ut som jeg hadde en blond hatt på hodet! Kan ikke si meg mer enig. Den dagen var også Ole Anton på besøk til meg, og han sa at håret mitt så tørt og slitt ut! Det sa jeg med enig i med en gang. Det var hårkrise!!

 

Noe måtte gjøres med den hårkrisen! Jeg og Ole Anton løpte til Kiwi for å kjøpe hårfarge. Så skulle vi farge håret mitt, men Ole A er en gutt og vet ingenting om sånt. Haha, men jeg skal ikke si så mye selv, fordi jeg har heller ikke peiling når det kommer til slike jentegreier. Jeg opnet pakken og var helt frustrert over hva som var oppi. Komplisert, tenkte jeg. Heldigvis kom Malin til meg og fikset problemet. Problemet ble fikset, men det resulterte ikke til fargen jeg ville ha!
Enda en gang måtte jeg bruke noen hundrelapper på hårfarging, og hadde et håp om å få fargen jeg ville. Malin var kjempe flink, men igjen så fikk jeg ikke fargen jeg ville ha. Håret mitt har blitt en del slitt og tørt, så nå blir det mange hårkurer framover. Derfor var jeg så irritert på søndag, fordi jeg mislyktes nok en gang. Når det kommer til hår, så er jeg veldig kresen og gir meg ikke før jeg får resultatet jeg VIL ha. Neste uke kommer det til BLEKING! DA, DA, da skal jeg få fargen jeg vil ha!


Viss dere lurer på hvilken farge jeg vil ha, så er det noe i nærheten av det dere ser på bildet under. Jenta på bildet er Anchisa, eller bedre kjent som Foki. Utrolig søt jente, og hun har inspirert meg masse! Bildet er fra 2010 da jeg virkelig forgudet håret hennes!  

Ellers vil jeg takke for kommentarer på forige innlegg. Koselig å se at de fleste likte den ''naturlige'' vrien, men jeg kommer nok ikke til å slutte med sirkellinser på en stund (selvom jeg prøver). Kan ikke si meg mer enig i denne kommentaren ''Dukkestil! Den er liksom DEG! <3 Og det blir ingen Caro uten den stilen.. <3''.


en liten naturlig vri

Hei! I det siste har jeg prøvd en liten ''naturlig'' vri. Jeg syns jeg ser helt tom ut i ansiktet uten sirkellinser og mine lange øyevipper. En annen ting som er annerledes på bildene er at jeg har midtskill! Syns jeg ser mye eldre ut. Selv liker jeg best det folk kaller ''dukkestil'' hvor jeg har sirkellinser og vippene mine på.  

Hva syns dere, ''dukksestilen'' eller denne litt naturlige vrien?


escada sexy graffiti i posten

Hei! Nok en gang er jeg en av de heldige bloggerne som fikk teste en Escada parfyme. Så og si alle Escada parfymene jeg har sett lukter godt, og det er ingen tvil om at denne gjør det også! Kunne nesten ønske jeg kunne gitt dere en prøvelukt av denne parfymen. Etter min mening (og luktesans, haha), så liker jeg best Sexy Graffiti av Escada parfymer. Dere kan også lese hva jeg syntes om Escada Island Kiss HER

Mmm.. liker at jeg fikk godteri 

god mat

Hey! Søskenbarnet mitt skrev på veggen min for en stund siden at hun ville ta meg med til Venezia å spandere kebab på meg! Yumyum, det kan jeg selvfølgelig ikke si nei til. Takk, Aebykier, du er selvfølgelig verdens best 

Kommer til å savne denne blide jenta når hun drar til Bolivia!

Hahha


Kebab i pitabrød. Min favorittmat! 


Alle blogger inkluderer bilder av mat, så det er bare å pøse på:

Ble dere fristet nå?

Kjørte til Kiwi for å kjøpe is.
Et bilde jeg ble tagget på facebook. Meg og søte Ingrid på skolen i dag 


lædfjhlkgfnh.... sint

Sglknfhødfnnhkdf, jeg er så sint, sint, sint! Ååååhhh. Tror jeg bare stikker og legger meg, åååh. Eller alternativ 2 -skyte meg selv med banan. Aaarg! Skal fortelle dere alt sammen i morgen når jeg har roet meg litt. 

Malin har vært hos meg i dag forresten 


litt innkjøp

BikBok  -  299kr (dagen alt var på 50%)

NewYorker  -  husker ikke pris, men rundt 300SEK
Gina T  -  79SEK
Til mine to små, hahha x)


kulåsparken

Hei! Jeg har ikke fortalt om alt jeg gjorde i langhelgen da jeg var i Særp. Så da får jeg være flink blogger å blogge om det nå 

Når jeg skal til Sarpsborg tar jeg selvfølgelig buss. Det føles ut som en evighet hver gang, 6 timer! Denne gangen gikk det kjempe fort fordi jeg hadde noen å snakke med. En mann sette seg ved siden av meg og vi snakket hele veien til Gardermoen uten pauser, haha. Han er også lærer på skolen min, og det var kjempe koselig å snakke med han! Vi spiste også kake.

Jeg og Anh fant et skilt hvor det sto ''Boggis'' som vi syns var litt morsomt siden det er kallenavnet til venninna mi. Ok, egentlig stod det bare ''Boggi'', men så redigerte jeg på bokstaven s. Hahha.

Jeg og Anh gikk egentlig veldig mye rundt i sentrum, bare for å gå.


Vi var også i Kulåsparken! Det var en fin park. Kunne ønske vi også hadde en så fin park.Hahah, ser dere meg? x)
Man blir aldri for gammel!
Solnedgang. Solen er ikke redigert!


Her ser vi på Top Model og koser oss med jordbær 

Anh sovnet fordi hun syns Top Model er kjedelig! :O

Var også 50% på alle BikBok butikker i Norge, så måtte selvfølgelig kjøpe noe.


Tilfeldigvis noen som vil kjøpe svarte og brune Jeffrey Campbell sko til meg? 


McFlurry

Anh elsker virkelig McDonalds burgere. Jeg derimot.. hater dem. Jeg er ikke noe fan av McDonalds i Norge, men når jeg spiste der i Filippinene.... var jeg i himmelen! All McDonalds mat smakte så mye bedre i Filippinene, og jeg spiste der hver dag! Glad jeg ikke bor der, da hadde jeg fort blitt bolle. Hahah.

Vi møtte også Mathias.

Mathias var utrolig koselig og grei gutt. Fikk ikke vite alderen hans før jeg skulle dra, og da fikk jeg nesten sjokk! Han var veldig voksen for alderen!
Sushiiii.... blææ


liten og bollesveis

Jeg fikk noen bilder av Hanna som hun sendte til meg på mail. Hanna er barndomsvenninnen min, men dessverre så ser jeg henne ikke så ofte lengre. Hun har allerede blitt voksen! Tiden går så fort. Vi pleide å være mye på fjellet å fange rompetroll. Vi lekte også mye med dukker i kjelleren til bestemoren hennes. Vi har mange koselige minner sammen 

Her sitter vi med puslespill.


Hahha, bollesveis! 


Som jeg husker var det veldig sjeldent jeg smilte på bilder, men Hanna var kjempe søt her!

Bolla sluker opp et helt kakestykke. 


tgif!

Hei! Åååh, fredag! Var på skolen fra onsdag-fredag, men det føles ut som en laang uke. Vi hadde engelsk framføring i dag og jeg fikk 6! Stolt av meg selv siden det er så sjeldent jeg får så høye karakterer. Var så glad for at det var fredag at jeg løpte ut på verandaen når jeg kom hjem og ropte -TGIF!! Hahha. Måtte en liten tur til Otta og kjøpe noen småting som jeg trengte i stad. 

Jeg har gått med vanlige linser hele uken. Mye mer behagelig enn sirkellinser, men jeg får ikke dukkeøyner da :(Dagens lille innkjøp.


Ok... dette er skummelt. Tørr jeg dette?! 

Skal i konfirmasjon neste uke, så tenkte å pynte meg litt ^^


Noen bilder jeg har blitt tagget i på fb. Siri flettet håret til meg og Malin sammen ^^

Gymtime. Jeg hadde ikke med gym fordi jeg var syk, men lærern trodde ikke på meg når det til og med var sant!

Skoene er fra BikBok og vesken Teranova. 


klassen min

Vi tok klassebilde i dag! Herreguuud. Hadde planlagt og ha en lazy day med joggis og usminka tryne. Så kom jeg på at det var klassebilde og portrettbilde!! Ble en veldig stressende morgen. Tilfelle dere lurer -aldri i verden om dere får se bildet mitt! Hahhhaha. Jeg dør av det, men det er bare et bilde.... som kommer i posten og blir hengt på veggen med alle mine andre uheldige portrettbilder. Null stress :))

Kjekk klasse! 


video - tusenfryd


(Nå fikk jeg denne sangen på hjernen!!)


søt snekkerbukse

Snekkerbukse: NewYorker  -  briller: Gina T
På desse bildene har jeg IKKE sirkellinser. Jeg bruker linsene jeg kjøpte i Sverige i fargen Yellow Green. Det var egentlig veldig uvandt, men vet ikke helt hva jeg selv syns.

hyggelig lesertreff

Jeg må virkelig sette lys på dere lesere! Dere betyr så mye for meg og bloggen. Uten dere og alle de fine kommentarene hadde ikke denne bloggadressen eksistert med meg som blogger. Dere hører dette helt sikkert fra alle bloggere, men tusen takk for at dere leser bloggen min! Jeg mener det virkelig    

To lesere jeg møtte på McDonalds:

Koselig å møte dere jenter ^^

En morsom leser jeg møtte på toget. Hun er med i DENNE videoen. Hun var veldig morsom og pratsom. Vi snakket hele veien fra Fredrikstad til Ski. Hehhe, begge klaget på at NSB var så dårlig. Noe som var rart var at vi begge var i Sverige, Tusenfryd, Storbyen kjøpesenter på nesten samme tidspunkt og dager. Hehhe, det kaller jeg sammentreff. Det var iallefall veldig hyggelig å bli kjent med deg Malin Therese. Hun har også skrevet et innlegg om meg HER. 

Møtte en leser som også var veldig koselig i Sverige, men har desverre ingen bilder av henne. Alle leserne som jeg har møtt er så koselige mot meg! Jeg er virkelig en heldig blogger! 


hjemme i bygda

Da var man hjemme i bygda etter noen fine dager i byen! Jeg er nok byjenta på landet, hehhe. Tidlig i dag som vil si 14:00 kom Aebykier stormende inn og ville ha meg med på en lliten tur. Noe som har skjedd mange ganger før. Hun kommer å spolerer skjønnhetssøvnen min, neida, haha. Da måtte jeg bli med da 

Sjøna var selvfølgelig med  

Så nusselig! Ingen tvil om at vi er på landet.
Prøver å bli brun, men det tar jo himla lang tid..


1.mai!


Jeg går ute i pysjen! 

videodagbok

God natt! (Trykk på ''HD'', da blir det bedre kvalitet)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits