nytt objektiv, tamron 70-300mm

Gjett hva mamma kom hjem med i dag! Et nytt objektiv!! Herregud ble så glad, glad, glad! Jeg har sagt lenge at jeg ønsker meg et objektiv som er 70-300mm. 10 min etter jeg var overlykkelig sa hun: -Jeg brukte dine penger.
Hahaha, jajaa, jeg har iallefall fått meg nytt objektiv! Dere som lurer på hvor jeg får pengene mine fra -jeg har nettopp hatt konfirmasjon.

TAMRON 70-300mm IN MY ♥♥♥♥


Her ser dere orginal objektivet til Canon, 18-55mm og det nye gullet mitt, Tamron 70-300mm


Alle andre bilder på bloggen er tatt med objektivet Sigma 24-70mm. Det er også veldig bra objektiv, men helst portrettobjektiv (se her og her). Hvilket objektiv bruker du, hva syns du om ''det nye gullet mitt'' ?:))))


video- noe av det du ikke ser på tv

Gud, så mange videoer jeg har fra Norske Talenter. Mangler en video til, så skal jeg slutte å plage dere. Her har dere en video av noe dere ikke ser på tv:


bilder fra norske talenter

Hei! Dere har sett noen videoer fra Norske Talenter. Her har dere noen bilder:

Inngangen inn til salen, men jeg syns det var litt rart at det ikke var en eneste Norske Talenter plakat. Når jeg var på X-factor (link) i fjor, så var det fullt av plakater.
Her satt jeg og Stig i 4, eller 5 timer.
Slepp meg inn!! Ok, døra var egentlig åpen, men jeg trodde den var låst. Haha.


Crew folkene var veldig nøye med å pusse scena.

Dere aner ikke hvor fristende det var å trykke på X-knappen. Jeg var noen cm unna den. Den bare ropte -caro, trykk på meg, trykk på meg.


Viss noen kjøper dette kameraet til meg, så lover jeg at dere skal få mange videoblogger!


Eller slik kamera. Da skal jeg lage en film til dere..


Meg og søsteren til Gro Marit.


I Nyheter, været og sporten reklamen så skulle alle kjøpe brus. Enorm kø, og jeg som har så dårlig tolmodighet når det gjelder kø.


Stig: Caro, Caro, se der!
Caro: Hæ, hæ, hvor, hvor?!
Stig: Se da!
Caro: Oook, hvem er det der? Eller hvem peker du på?
Stig: Hallo, det er Riise!
Caro: Ok, hva er spesielt med han?
Stig: HALLO, fotballspiller, Roma, liverpool, hallo!!.. blablablaaa, vi må ha bilde og autograf!!

Hahaha. Når det kommer til fotball, så har jeg null peil.


Journalisten som intervjuet meg.


Jeg og Adil har kule øyelapper!


Der storkoser Alex seg vettu.


Adil og Stig


Han hadde også med seg dama si. Mens vi sto og tok bilde sa hun: - Bildene skal vel ut på bloggen din?
Jeg bare, ok vet hun hvem jeg er?


outfit 30.mai - stars

Hei! I dag slapp jeg ut av skolen klokken 11 pga tentamen. Elsker tentamen, kan spise godteri og gå tidlig. Etter det tvingte jeg med Jon-Ivar en tur på de sinnsyk dårlige klesbutikkene vi har. Skulle ta med Ole og Stig, men så fort jeg nevnte butikk var de ute av syne. Etter jeg hadde tvingt med Jon-Ivar hit og dit, så tvingte jeg han til å ta bilder av meg. Hm, nå har jeg kanskje funnet ut hvorfor ingen gutter liker meg? Hva syns du om antrekket?


Jeg fikk ikke prøve klærne jeg kjøpte i Oslo, men jeg bare digger skjorta med stjerner ♥
Skjorte, body og belte: bikbok  -  shorts: h&m  -  sko: EuroSko


innkjøp fra oslo

Hei! Her er det jeg kjøpte i Oslo. Egentlig ikke så mye, men jeg måtte ta litt ''hensyn'' siden det var tortur for Stig å bli med i klesbutikker. Alt jeg kjøpte fra BikBok var på halv pris. Over bildene skriver jeg orginal prisen, men det var 50%.

BikBok -  99kr (50%)Life (Oslo City) - 299kr


Carlings  -  499kr


H&M  -  19,50kr


BikBok - 199kr (50%)


BikBok - 299kr (50%)

BikBok - 299kr (50%)


Noe du likte?


karl johan

Heihei! Her har dere enda flere bilder fra Oslo turen:

Hah, jeg kysset tigeren ved Oslo S. Når jeg og Stig skulle gå opp i Karl Johan gikk det to jenter forbi oss som så ut som de kom rett fra et klovnehus, nei verre. Skal si de stirret, haha med en merkelig latter.


Hele BikBok var på 50% ♥♥. Stig kunne ikke brydd seg mindre, så han rappa kameraet mitt. Han drev og fotograferte et klesstativ som kanskje kunne symbolisere noe annet? Hhaaha.


Prøverommet på Monki
Monki har veldig kul innredning, men jeg liker ikke helt klærne..


Gratis Starbucks.
Trenger jeg å si hvor mye jeg hater desse?! Jeg gikk helt nærme for å sjekke om han hadde klint på seg den malinga nøye nok. Jeg studerte han helt oppi trynet. Stakkars det kommer en creepy jente oppi trynet og stirrer som annet rart. Når jeg var kjempe nærme så skremmer han meg og sier BØØ! Jeg hopper to meter bak og hyler som om jeg har en livs farlig tiger foran meg. Alle som gikk forbi lo av meg :((

video- sniktitting på generalprøvene

Jeg og Stig var så spente at vi sto en time og sniktittet på generalprøvene. Jeg så han ene fra Kingwings tok av seg skjorta 4 ganger! Hihihi. Etter å ha lest kommentarene lenger ned på bloggen har dere visst kjent igjen hatten min på tv? Hahha, så morsomt. Stig er bare en god venn av meg til dere som lurer :-)


gårsdagens 27.mai

Antrekket i går var ikke noe spesielt. Var syk og kald, så gadd ikke å være så nøye med verken sminke eller klær.

Jakke: Vero Moda


slottet

Her er noen bilder fra da jeg og Stig var ved slottet i går. Folk i Oslo er så snille. Det kom en litt eldre mann og lurte på om han kunne være til hjelp å ta bilde av meg og Stig. Det hadde aldri skjedd her i Kvam, tror jeg.

Stig smiler aldri på bilder til dere som lurer.Her så jeg gravid ut, hahah.
Bildet han mannen tok av oss.

Hva syns du om bildene?


video- norske talenter før sending


helt utslitt + lesertreff

Hei! Gjett om jeg er helt utslitt fra gårsdagen. Jeg reiste til Oslo med både feber og vondt i hodet, gikk hele Karl Johan frem og tilbake. Ikke minst gikk jeg med Stig, beina hans er jo rakettbein. Ingrid ble ikke med fordi hun ble syk, men det ble jeg også. Jaja, jeg hadde så lyst til å dra til Norske Talenter, så ingenting kunne stoppe meg.

I går møtte jeg en søt liten leser som ''digger bloggen min'' ♥


caro & stig i karl johanAkkurat nå er jeg og stig på en datashappe i karl johan :p


klare for norske talenter!

Heihei! Beklager for dårlig oppdatering i dag, men har vært litt halvsyk. Så har tatt det med ro og håper på å bli helt frisk til i morgen. Da blir det Norske Talenter med Stig og Ingrid! Gleder meg ♥Et bilde av meg og Ingrid i fjor når vi skulle til X-factor. Meg til venstre og Ingrid til høyre. Det blir nok ikke blogging i morgen. Vi blogges!


sminke inspirasjon

Heii! Jeg fant en blogg jeg ble inspirert av, ulzz.blogg.no. Jeg digger måten Tina sminker seg på, ble skikkelig inspirert. Fikk selv lyst på store sirkel linser nå, hahah.  Ser ut som om at hun er inspirert av slike mangafigurer, og det er så kult! Hihhi, digger det ^^

delightfulhair -lashes

Innlegget er i samarbeid med delightfulhair.com

Fikk to par vippper fra delightfullhair.com her om dagen. Helt greie og naturlige, syns jeg. Siden har også billige extensions om noen er på leting, men skal ikke si så mye om det, fordi jeg har ikke prøvd det ut. HER kan du se alle øyevippene de har.
Hva syns du om vippene?


in the forest - outfit

Hey! Fant et par bilder av et antrekk jeg ikke har postet. Så kan like så godt poste det nå :-)
Shorts og skjorte: NewYorker  -  hatt: lindex  -  sko: dna  -  belte: h&mmarsvin og (dverg)hamster

Noe som irriterer meg er når noen sier at marsvin og hamster er det samme! Det er det ikke. Tror jeg har sagt dette før? Haha. Søskenbarnet mitt, Rosita har fått seg en liten søt og feit hamster. Eller dverghamster viss jeg skal være korrekt. På det første bilde ser dere hamsteren Prinsesse og marsvinet mitt, Mia.

Si en ting som irriterer deg


et vanlig friminutt

Hei! Jeg tok noen bilder av hva jeg, Malin og noen andre pleier å gjøre i et friminutt. Jeg og Malin pleier å plage andre, noe vi syns er kjempe gøy! Vi er egentlig ganske onde begge to, derfor passer vi så godt sammen. Hahha, eller mohahha. Gunhild, Mariam, Zia og Malin


Zia ypper seg på Boggis.... standard


..... og Boggis tar hevn


Meg og Ruki!


Jeg heller eplejuice på Zia


En liten familie :))
Også liker vi å finne noen vi ikke kjenner så godt, og selvfølgelig tvinge han med på et bilde.
Jeg og Malin er kjempe glade for å se Ole og Stig, men de er ikke glade for å se oss..


Også er det bilde igjen daa!


Stig vil som vanlig ikke bli med på bilde, men han må!


Ellers kommer jeg og Malin med trusler.


8.klassingene er som vanlig glad for å se lille frøken Caroiz med sitt giga kamera.


OK, får se om jeg husker riktig navn. Trygve, Malin, Gaute, meg og Espen.


Hva gjør du i et friminutt?


anh's outfit

Hei! Takk for alle gratulasjoner i går, det var kjempe hyggelig! Når jeg var i Sarpsborg glemte jeg å poste antrekket til Anh, så her kommer det:Jeg bare digger tightsen hennes. Must have på tights-listen min, hhehe. Jeg vet ikke hvor noe av det hun har på seg er fra, men kan spørre henne om noen lurer. Hva syns dere om antrekket til Anh? ♥


konfirmant i morgen

Hei! I morgen er jeg endelig konfirmant. Har vært litt opptatt i dag, har fikset ditten og datten. Tror bildene kan snakke for seg selv denne gang. Det blir nok bloggfri på meg i morgen, så da blogges vi på mandag! ^^


outfit 21.mai

Heihei alle søte lesere. Her har dere dagens outfit. På bildene holder jeg en Cubus-pose, noe jeg ikke tenkte over. Noen meter ved siden av meg sto det en litt eldre dame. Hun bare: - nei, nei, nei... du må ta bort den stygge Cubus- posen, da blir bildene enda finere! Haahahah, holdt på å le meg ihjel.

Skjorte og strømpebukse: Gina Tricot  -  hatt og veske: lindex  -  shorts: h&m  -  sko: dinsko
bare i dag

Hei! I dag har jeg bare vært en liten tur på Otta med søskenbarna mine. Har ikke kjøpt noe spess. Kjøpte bare litt sminke. Visste dere at jeg syns det er kjempe kjedelig å kjøpe sminke, haaha. Det er så lite og dyrt... 

Frokosten min, mix baguett.
Renate, Aelexander, Aebykier og Veronica.


Alexander er lite søt da ^^


Når jeg gikk bortover veien, så fant jeg en random stein og tok bilde av innkjøpene. Hhoho


Også møtte jeg Ruki Makiro!
Btw til deg som lurte på det med iphone deksler. Du får tak i dem hos iphonedeksler.no
Hva har du gjort i dag, hva syns du om bildene?


konfirmasjonen min i sarpsborg- del 3

Her har dere den siste delen! Dere er sikkert lei av å se det samme, så jeg skal ikke kjede der med samme tekst/ bilder.

Kjolen til Anh er forresten fra Superkul.

Hva syns du om bildene?


dagens outfit + overhøring

Jeg er nervøs, jeg er nervøs, jeg er nervøs, jeg er nervøs, x1000. Jeg skal snart på overhøring, og det vil jeg ikke! 1. jeg hater å være et midtpunkt, 2. jeg får ikke sett Norske Talenter! Overhøring vil si at vi står 2-3 personer foran hele kirken, og da skal presten stille oss spørsmål som vi skal svare på. Jeg kan ingenting, hjelp!

Kveldens outfit! Veske: NewYorker  -  tunika/ kjole: BikBok  hvilken kjole er finest?

Seks jenter med veldig fine kjoler. Jeg likte best Jennifer Love Hewitt (<3) sin. Hun er nydelig som alltid!
Hvilken kjole likte du best?
  KILDE         
     
                       Dianna Agron                        Jennifer Love Hewitt ♥♥                    Carrie Underwood

                         Kaley Cuoco                                   Jennifer Lopez                               Nicole Kidman


konfirmasjonen min i sarpsborg- del 2

Som dere ser var jeg og Anh flinke til å rydde!


♥


Her går jeg ut å hilser på gjestene
Kjolen er forresten fra BikBok til dere som lurte. Jeg vet at man egentlig ikke kjøper kjole på BikBok når man skal ha konfirmasjon, men søndag er da jeg skal feire konfirmasjon og bli konfirmant. Da blir det bunad :)
Det var ingen fine plasser å ta bilder :(


Vippene til Anh (fra superkul)
Jeg fikk mange klemmer, kjempe koselig.


Peace out!

Hva syns du om bildene?


videob - caro og anh på tivoli


striped outfit

Dagens antrekk:
Stripete jakke: H&M  -  shorts: NewYorker  -  strømpebukse: Gina Tricot  -  sko: DinSko


Zia ville gi meg en blomsterkrans, men så slem som jeg er ville jeg ikke ha den. Hhaha. Skulle egentlig lage grimase på det nederste bilde, men bestemte meg for å smile. Såå..justin bieber slår hodet sitt

Jeg er ikke noen Justin Bieber hater, men denne videoen var litt morsom, hahah. Selv om det hadde vært Miley Cyrus eller Michael Jackson (om han hadde levd) så hadde jeg ledd like mye, hhaha.


innkjøp

Alle fra Gina Tricot.
Strømpebukse: 1: 79 SEK   2: 99 SEK   3: 79 SEK   4: 129 SEK   5: 79 SEK  


Sko: skopunkten  199 SEK
Jakke: H&M 349 SEK


Shorts: NewYorker 269 SEK

Kjole/ tunika: NewYorker 269 SEK


Shorts: NewYorker 269 SEK


Shorts: NewYorker 269 SEK


Shorts: NewYorker 269 SEK


Solbriller: glitter 89 NOK    Øredobbene fikk jeg gratis fra BikBok


Kjole: BikBok 499 NOK


Kjøpte litt mer + noen gaver. Dere får sikkert se resten på outfits som jeg sikkert legger ut :-)
Hva syns du om innkjøpet?


hipp, hipp, hurra!

Hei! I dag er det 17.mai! Wohhoo, egentlig så bryr jeg meg ikke så mye. Skulle gå tog i dag tidlig, men ville heller sove lenge. Kanskje jeg gidder å gå kveldstoget om det ikke kommer regn, da får jeg med Malin også. Forresten så er jeg hjemme i Kvam igjen! Angrer på at jeg reiste fra Sarpsborg så tidlig, jeg kunne vært på tivoli nå, hahah. Siden jeg ikke har noen bilder som passer inn i innlegget, så kan jeg ta noen tilbakeblikk.

Her er meg og Anh på 17.mai i fjor. Det feiret vi med å være på Nordby og shoppe hele dagen.


Meg og Tass på 17.mai. Tror det var 5-6 kl.


17. mai i 7.kl. Merke t-skjorte og makramesmykke. Hahaah
Gratulerer med dagen Norge! Skal du noe spesielt i dag?


filmer jeg skal seI går fikk jeg lov til å velge 5 filmer fra filmbunken til pappa over de han allerede har sett. Sjelden jeg får filmer, med mindre han har to av dem. Haha, da var han i god-humøret. Håper minst to av filmene jeg valgte er bra da.
Har du sett noen av dem?


konfirmasjonen min i sarpsborg- del 1

Anh har tatt alle bildene, så jeg tror jeg det ble 50 bilder av fotografen selv, hihi.
Tante Bjørg


Tobias og Patrik, rampunger.
Maylis


Meg og min svenske familie.


Flokken!


Tobias, Madelen, meg, Markus, Pernille, Patrik og Jonas.


Søte Jonas ^^

Hva syns du om bildene?


shopping

Hei! I dag var jeg på Nordby som sagt, men jeg brukte mer penger enn jeg egentlig skulle. Det er ikke lett når man ser så mye fint. NewYorker har forresten sykt mye fint nå! Løp og kjøp, det gjorde jeg. Hhehe.

Søt leser ♥


Wiiii, shopping ^^


god morgeen

Hei og god morgen! Tusen takk for alle gratulasjoner, men jeg er egentlig ikke konfirmert enda. Blir det 22.mai og da skal jeg ha enda en fest. Har to fester fordi jeg har to familier som bor litt langt unna hverandre. I dag skal jeg og pappa til Halden å se på Ara papegøye! Håper han bestemmer seg for å kjøpe en, men han må tenke nøye gjennom det når han skal ha den di neste 60 åra. Hehhe. Så blir det Norby etterpå ^^

Frokosten min i dag, interessant? Hhaha


Slik ser jeg ut når jeg akkurat har våknet, hahaha jeg har fin sveis!

Btw så har jeg mange bilder og en videoblogg på lager. Hva skal du i dag?


er på konfirmasjon

 Hei! :-)
Carolyn spurte meg i går om jeg ville oppdatere litt siden hun ikke har tid. Hun feirer konfirmasjonen sin akkurat nå, så hun har det litt travelt. Om dere vil gjøre henne glad til hun sjekker kommentarfeltet sitt, kan dere gratulere henne med dagen sin.
Ellers så regner jeg med at hun kommer med en liten oppdatering til senere i kveld.


Random bilde fra jula.

Mens dere venter kan dere jo kanskje stille meg et spørsmål på min blogg? Mihihi.


antrekket for i dagsko: H&M  -  singlett: gina tricot  -  veske: lindex       Resten har dere sett før. Må løpe til bussen, blogges!


ut å finne kjole!

Heihei! Akkurat nå burde jeg egentlig vært på skolen og skrevet masse nynorsk dritt som ikke interesserer meg i det hele tatt, men heldigvis er jeg langt borte fra det! Hahah. Tidligere i dag reiste Anh til superkul og kjøpte seg helt sikkert en fin kjole til i morgen, men hun måtte tilbake til skolen å få med seg litt viktig informasjon.

Jeg har null peiling på hva jeg skal ha på meg i morgen, så Anh skal bli med meg til Storbyen klokka to i dag å finne noe. Er det noen som vet hvor jeg kan finne en fin kjole?Trutmunn :-***

Trutmunn x2gule tulipaner

Heihei! Nettet her på bussen er så sykt tregt, men hva gjør jeg ikke for bloggen? Her har dere et par bilder fra da jeg hadde pause. Da gikk jeg rundt og solgte tulipaner (pengene gikk til ''Nei til narkotika''). Hadde veldig problemer med å selge di gule tulipanene, så jeg kjøpte dem selv. Hhehe.Hatt: Lindex  -  cardigan: newyorker  -  genser: cubus  -  belte: glitter  -  shorts: bikbok  -  sko: dinsko


åkar til sarpsborg

Hei! Har dårlig tid nå, men i dag drar jeg til Sarpsborg igjen! Om nettet ikke er for tregt på bussen, så poster jeg en outfit da, men får ikke tid nå. Må slenge ned det siste som mangler i kofferten.

Lørdag skal jeg feire konfirmasjonen min i Sarpsborg, men om 2 uker har jeg den ordentlige konfirmasjonen min om dere skjønner. Har fått så mange spørsmål om hva jeg ønsker meg osv. Det jeg egentlig ønsker meg mest er at jeg bare kan ha ên konfirmasjon så alle kan møte alle. Hadde vært så hyggelig, men det blir visst ikke slik.. Jaja


Dårlig tid, blogges!


ben&jerry's

Hey! Akkurat nå har sitter jeg og ser på Ghost Whisperer med rumpa godt plantet i senga. Har vært nokså lat i dag også, jeg skylder på været. Var så fint vær tidligere i dag, men nå.... Åhh, jeg sa til meg selv at jeg skulle slutte å blogge om været! Uansett så har jeg fått meg ny favoritt is.

Bildene har jeg tatt selv og er redigert i photoshop. Har du en favoritt is?


dagens outfit(s)

Genser: BikBok  -  belte, shorts og sko: H&M   Når jeg først er inne på outfits, så smekker jeg inn Borghild sitt antrekk i dag også
Fotografen er som vanlig Mariam. Hva syns du om antrekkene våre? :-)


litt fra i dag

I dag har Zia fått seg tatovering. Kostet 19 tusen, sykt. Heheh, sprittusj har han. Det var egentlig jeg som skulle tegne, men jeg kom bare til en strek før han sa ''ååh, du var dårlig''. Døde fordi han sa det på en morsom måte, hahah.


Borghild og Zia


Fint vær! Bildet er forresten tatt av Mariam


Meg og Torgeir. Hhehe holder på å flire meg ihjel.


Dere husker kanskje Torgeir fra ''Hvem er kjekkest'' innlegget som jeg skrev i vinter.


Glemte jakken min, men heldigvis har jeg Thea!


Gym. Ikke helt min greie.


Den mystiske M. Egge som dere har sett her


Torgeir kjøpte kake, jeg is og Kristine ostebriks eller hva det var.


Nå har jeg vært på min siste konfirmasjonsundervisning før konfirmasjon! Litt dårlig humor har vi da :))  ***LA oss...cute and pink

Innlegget er i samarbeid med Motemekka.no

Heihei! Jeg fikk en ny søt og ikke minst rosa tunika av motemekka for noen dager siden. Jeg kan ikke si noe negativt om den. Jeg elsker rosa og blonder, så denne skal jeg bruke mye. Link til denne tunikaen


Likte du tunikaen?


hei bloggen!!

HEI DERE!! Savnet meg? Nå var det virkelig godt å skrive igjen, føler som en evighet siden sist. Når jeg ikke har hatt bloggen oppe så har jeg vært ganske lat. Har snart sett to sesonger med Ghost Whisperer bare på en liten bloggpause. Men nå er jeg heldigvis tilbake.

I det siste:
♥ Har jeg sluttet med extensions
♥ Har jeg spist på Venezia
♥ Har jeg begynt med hvit eyeliner
♥ Har jeg vært i konfirmasjon til Malin
♥ Har jeg hatt en liten fotojobb i konfirmasjonen til Malin (stay tuned, det kommer bilder)
♥ Har jeg sett mange filmer, inkludert veldig mange Ghost W episoder
♥ Har jeg sett min første svart/ hvitt film, Vildanden (på skolen). Det vil si jeg har sovet xtra
♥ Har jeg kjøpt nye sko. Bunadsko faktisk, hoho der gikk tusenlappen.

♥ Har jeg hørt på tidenes mest irriterende sang, nyan, nyan. nyan. Meningsløs side, men om du kjeder deg, klikk deg innom her.


♥ Bloggen min ble jo ett år forige uke. Tusen takk for alle gratulasjoner, her er et par dem:

beezy.blogg.no

amaaliiie.blogg.no

Selvom jeg har hatt en pause, så har ikke kameraet mitt hatt det. Hørte jeg bilder? Oja, bilder skal bli!


bloggen ett år

Et lite pip om at bloggen min er 1 år i dag. Jeg, Ole og Gunhild skal til Venezia for å feire det, hehhe.
Har fortsatt en liten pausen, men kommer straks tilbake :-)


foki ditt og foki datt

Kan noen av dere vææær så snill og slutte å kommentere ''wanna be Foki'' på hvert bilde jeg legget ut av meg. Slutt og send brev/ mail til meg om det. Blir så sykt lei. Var ikke så inspirert av hun for noen måneder siden, men har blitt mer inspirert av sommerklærne hennes nå siden sommeren nærmer seg. WHOP DER FIKK DERE SVARET DERES!Om noen av dere syns vi er så like så kan dere vel bare lese hennes blogg? Tar meg en bitteliten pause, vi blogges...


snart sommer..

... og S-O-M-M-E-R-F-E-R-I-E! Tenk at det bare er litt over en måned til ferie, gud det skal bli godt. Akkurat nå er jeg så sykt skolelei, eller det har jeg vært siden første skoledag. I dag har det forresten vært dårlig og kaldt vær. Hva skjer med at nesten alle bloggere skriver om været? Jaja, da hiver jeg meg på bølgen jeg også. Dårlig vær ditt og dårlig vær datt. Jeg gleder meg til sommer og sol! Noen sommerbilder av meg som ble tatt for noen dager siden. Noen som gleder seg syykt til ferie? :D


vurdering av kdj

kdj.blogg.no


FØRSTEINNTRYKK: Det jeg først legger merke til på bloggen er profilbildet, fordi det blinker eller hva jeg skal si. Med en gang man kommer inn på bloggen hennes så tenker man at det ikke er noe sløveri med designet og bildene. Bildene er store og klare, noe jeg liker.

DESIGN:
Jeg kan se med første øyeblikk at du har brukt en del på tid på designet. Jeg selv bruker mange timer på design og jeg vet at hver eneste lille detalj tar tid. Siden det snart er sommer syns jeg bloggen burde ha litt friske farger. Noe jeg savner er headeren! Bare av å se på designet ditt ser jeg at du kan lage en fin header også. Få friske farger og en fin header så blir bloggen din super Katrine! Hun har også fine gratisdesign. Om noen trenger å friske opp bloggen sin så ta en titt på noen design Katrine har laget :)

INNHOLD: Jeg digger måten hun skriver på. Ordet jeg kan bruke er vel humoristisk. Hun har lite skrivefeil noe som er bra! Bildene du tar av deg selv og andre ting er nydelige. Så er du en liten søt jente på bildene også, hiihi.

HELHET:
Jeg likte bloggen til Katrine godt, men det eneste jeg savner er header og farger. Karakter fra meg: 4
Hva syns du om vurderingen, likte du bloggen til Katrine?


brente meg av en brødrister

Japp, så flink var jeg! Jeg skulle lene meg over brødristeren for å hente et brød, men så flink som jeg er klarte jeg å brenne meg. Fikk et heftig kult merke som ligner på Nike logoen, haha. Ingen klarte å gjette riktig, eller mange gjettet at jeg hadde brent meg. Da plukker jeg ut en av dem i morgen og vurderer bloggen hennes/ hans.


Nå teller ikke konken lenger!
Dere får meg virkelig til å le. Noen skrev ''presten bet deg'', hhaha. Eller slosskampen på BikBok, det hadde ikke forundret meg. Malin er egentlig en ondsinnet person innvendig, men hun skjuler seg bak et tykt søtt skall ♥


mia og kiko

Hei! Det var noen som lurte på om jeg kunne lage en liten video av Mia og Kiko, så hvorfor ikke? Mia og Kiko er ikke hamster, chinchilla, kanin eller rotter som mange tror! De er marsvin, haha irriterer meg når noen sier: -så søt hamster du har.

Det som er bra med Mia og Kiko er at de ikke rømmer. De vil heller være inne i buret sitt. Apropos buret. Buret dere ser på videoen bruker de bare når det er fint vær. Jeg syns de burde få være ute å spise friskt gress når det er varmt nok. Da sparer jeg penger også, haha. Ellers har de et stort bur inne.

Kunne du tenkt deg en slags gnager om du ikke har?


sweet & svea

Sponset av maximum.no

Fikk en t-skjorte i posten for noen dager siden av maximum, hhihi digger den allerede! Ikke fordi det er et merke selvfølgelig, men designet. Det er enkelt og søtt. Link til denne t-skjorten

Takk til Mariam som tok bilder av meg! Hva syns du om t-skjorten?


google translater på bloggen

Heihei! Nå har jeg fått google translater til dere som ikke kan Norsk. Det kan hende det tar litt tid før den kommer opp. Mamma snakket med noen fra Canada, i alle dager, Canda? Uansett så hadde de tatt seg en liten tur innom bloggen min. Noen fra Canada leser bloggen min, whaat tenkte jeg, hvordan fant de den? De hadde et ønske om at jeg skulle skaffe meg google translator, så hvorfor ikke?Til dere som også vil ha google translator på bloggen gjør dere som følgende:
♥
Kopier koden under her
♥
Gå til Design - Rediger - Widgets
♥
Lagre widgets

Siden jeg har litt mer komplisert sidemeny, gjør jeg det på en annen måte. Men det blir så langt å forklare, så jeg sløyfer det denne gangen

<div id="google_translate_element"></div><script>

function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({
pageLanguage: 'no'
}, 'google_translate_element');
}
</script><script src="http://translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>


besøk

Hei! I dag har jeg og Malin vært i kirka for siste gang! Etter vi var der gikk Malin for å spille fotball, men jeg gadd ikke å se på. Har aldri skjønt hva som er så morsomt med å løpe etter en ball, haha, men jeg har jo ikke peiling. Akkurat nå sitter jeg her med Malin og Zia. Etter at Malin hadde løpt etter ballen i noen timer (hhaha) så ringte vi til Zia og lurte på om han ville finne på noe. Nå sitter vi her alle tre :-)

Hva syns du om bildene, hva har du gjort i dag?


blogg for morroskyld folkens!
Hvorfor ser jeg flere toppbloggere som skriver om kjedelige nettsider, eller noe lignende? Jo, fordi de får betalt for det! Jeg elsker penger og shopping, men når det kommer til å utnytte bloggen sin så syns jeg ikke det er noe særlig. Jeg har også fått tilbud om å tjene penger, f.eks jeg kunne fått 500kr for å skrive litt om en side og linket den. Det var noe med nettcasino. Jeg vil ikke lure leserne mine til å gå inn på den siden, bruke penger og til slutt bli avhengig. Eller ''Blogg Deg Rik'', har jeg også fått tilbud av. Jeg vil ikke/ håper ikke at mange bloggere skriver om noe helt uinteressant/ dumt bare for å tjene penger. Det at toppbloggere får betalt hver måned syns jeg egentlig er helt greit, så lenge de ikke skriver noe helt utnyttendes og dumt. Med utnyttendes mener jeg at de linker til f.eks et spill og sier det er morsomt og bra, men egentlig koster det penger og man blir fort avhengig. Det at bloggere får f.eks en fin genser og skriver om den syns jeg er bare morsomt å lese, man linker til siden da også, men det er ikke noe dumt og utnyttendes som det nettkasinoet som jeg fikk tilbud om. Det at man får penger gratis skal jeg ikke bry meg så mye om, men at man må skrive det på bloggen å lokke leserne sine er jeg mot for. MIN MENING. Din mening?


gjett hva jeg gjorde

Gjett hva jeg klarte å gjøre når jeg var i Trondheim? Jeg ..prikkprikk...... og det var sykt vondt. Gjett hva jeg gjorde! Den som gjetter riktig får en vurdering! :-)

- Nei, jeg har ikke kuttet meg om noen tenker så grotesk!

(De som kjenner meg eller var til stede teller ikke)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits