MINNEBOKS

Hei! Nå har jeg vert sprek i dag. Har holdt meg unna datan meste parten av dagen. Men hva har jeg brukt dagen min til? Jo jeg har spilt basketball! Hadde et lite besøk av Borghild også, hun foretrekker å vere anonym når det gjelder bilder. Neida, men hun liker ikke å bli tatt bilde av.... to bad for you! Tulla.Men jeg begynte å rote frem i noen av minnene, og da har jeg en minneboks. Eller det er ikke en minneboks, det er mamma's bittelille piknikkurv, men jeg stjal den når jeg var liten, mohaha. Men i den boksen har jeg hatt ting fra når jeg bare var liten.

Dette strikka jeg på barneskolen i 6 eller 7 klasse tror jeg (?). Det var til det første kjæledyret mit. Hadde en hamster som hette Tussi.


Åååh, hvor skal jeg starte når det gjelder denne steinen(?). For denne steinen hadde jeg store forhåpninger kanskje to måneder! Det begynte med at jeg gikk meg en tur bortover fortauget. Plutselig så jeg denne steinen, ååååååh, hva er dette?! Den lå jo bare pent og roligt mitt på fortauget. Gjett hva jeg ropte ut? Jeg blir riiiiiiiiiiiiiik, jeg har funnet en metorit! Så jeg sa det til alle, til og med isbil mannen. Han trudde det var sement, pyysh det er det vel ikke. Det er metorit! Sa jeg bynte å vise den fram til lærere og alle. Det viste seg at det bare var en vanlig stein, utrolig skuffet!


Hehe, drev og sammenligna sokken min, med pappa sin når jeg var bitteliten.


Ja, hva befinner seg inni den boksen? Jo nemmelig håret mit, hadde hår nesten helt ned til rompa! Så klippte mamma det av, og det ble til og meg skjevt! Så jeg måtte til frisøren, og hun klippte av enda mer! Så det endte opp med at jeg fikk hår til ørene! Ikke bare det, jeg prøve å lime det på etterpå, haha!


bilde av når mamma og pappa gifta seg, gamle tider :-)


Den aller første parfyma mi, følgte med en barbie dukke også.


Og et brev jeg fikk av en vennine av meg i Filippinene, med en søt engel.


Når jeg var i Filippinene, så stirra alle jo på meg fordi jeg var så mye lenger og ''hvitere'' en de andre. Men det var ei som fulgte etter meg, men hun var jo utrolig snill! Og noen dager før jeg skulle reise gidde hun meg bilder av tiden vi hadde tilbringt sammen, og en suvenir + at jeg fikk en hårbørst med blomster på.


Billett til eventyrland og FAKE high school musical konsert. Believe it or not, men jeg har vert der! HAha, leeenge siden.


Denne lagde jeg også på skolen, skulle egentlig gi den til Aurora. Men det ble aldri, så ble den ødelagt.


har mange flere slike minner, kan vise senere viss dere bil se.

Liker du basketball, har du minner fra når du var liten?

SOL,SOMMER OG MASSE BLOMSTER

Åhh, nå er det jo bare deilig vær ute da! Sommer, sol hva mer mangler? Og får straks besøk også. Når jeg kom hjem fra skolen, så var det bare av med tightsen, og på med shortsen. Det liker vi!

Jaja, kan vel ikke kalle de gule ''blomster''. Egentlig løvetann, men jeg kaller det blomster. Hihi


Haha, hva kan jeg si? Hadde en liten photoshoot med meg selv.... lonley


Men det er jo ikke ALT med sommeren som er bra, noe jeg ikke liker. Og det er brennesle, og insekter (men de tok jeg ikke bilde av)Når jeg skulle inn igjen, så hadde parasollen bikka til side. inteeeeresant....


Hva er det du ikke liker med sommeren, hva syns du om bildene?

FOR FØRSTE GANG I HISTORIEN

Hahaha, gjett hva?! Jeg gjør lekser i helga! For første gang i hele mit liv, så gjør jeg det. Har alltid sett på helgen som en liten ferie, men hva skjer med meg nå? Vi skulle levere en slik artikkel ting for kanskje noen uker siden (?). Men jeg var jo en av dem som glemte det, eller den eneste. Men hallo?! Nå sitter jeg nå i dette rom å skriver en artikkel!Det verste er at det er ingen som har sagt at jeg skal gjøre det heller, jeg bare gjør det! Og jeg trenger egentlig ikke å levere den en gang. Tror ikke jeg skal det heller. Gjør det fordi jeg kjeder meg, og ikke har noe å gjøre.Uansett så har jeg en følelse av at den kommer til å havne i papirkurven snart så....
Men nå har jeg faktisk gått lei hele artikkel tingen, så nå sitter jeg her og ler av meg selv, haha snakk om fritids. Neida koser meg med web bilder og lit redigering.

Dere kan gjette hvilket bilde som er redigert og ikke redigert!

gjør du lekser i helga, har du fritids noen gang?

VURDERING - SUSANNE X2FØRSTEINNTRYKK: Førsteintrykket mitt blir at jeg ser to søte jenter. Og da tenker jeg jo selvølgelig at de blogger sammen og er gode venner. Og jeg pleier å lese det som står i sidemenyen og da har de samme navn Susanne og Susanne, syns det er kult. Så det var et bra første inntrykk
Karakter: 4

DESIGN: Noe som henger med førsteinntrykket kan jo vere designet også. Det ser litt kjedeligt ut, ingen html koder der og slik. Headeren er vel lit vanlig, men det er klare å fine bilder av dere. Så det blir jo en xtra pluss.
Karakter: 3

INNLEGG
: Jeg liker skrivemåten deres, men det hadde vert lit bedre om dere ikke hadde hatt med så mange hjerter og smileyer i innleggene deres. Kan hende dere ikke blogger hveeer dag (en skjelden gang), men dere blogger ofte nok.
Karakter: 3

HELHET: Bloggen er jo bra, selvom det ikke er så mange koder. Dere har som oftes med bilder av dere to selv, og da ser man at dere har de gøy sammen og er gode venner. Alltid koseligt å se slike bilder.
Karakter: 4+

Samlet karakter: 3+

Hva syns du om bloggen deres, hvilken karakter ville du gitt?


HVOR HAR JEG KJØPT INNKJØPENE MINE?

Hei! Det var noen som lurte på hvor jeg har kjøpt innkjøpene mine fra i går. Og det kan jeg jo selvfølgelig gi dere svaret på.


hvit skinnjakke: Lene V                                     gul EOS: cubus


blomstrete sommerkjole: cubus                         bølgetang: elkjøp

Fikk du svarene dine, hva likte du best?

RESULTATET AV BØLGETANGA

Heihei i går så kjøpte jeg meg en slik bølgetang. Ble fornøyd med resultatet. PLUSS at det gir jo en ekstra dytt, slik at du får volum i håret samtidig med bølger. Love it! Slik ble resultatet.Var ikke så flink bak, men jeg prøvde. Og jeg klarte jo selvfølgelig å brenne meg selv. Auu, det gjorde vondt!


haha se, jeg kan se skyggen min

Og ja, går i pysj. Søndag er min chille-dag. Så har ikke orket å sminke og ordne meg. Måtte bare teste ut bølgetanga.bruker denne bølgetanga
Ser at det var noen som lurte på hvor jeg har kjøpt innkjøpene mine, har fått brev og kommentarer. Så det kommer et innlegg om det litt senere!

Hva syns du om bølger i håret?

JEG HAR NY HEADER!

heihei og god kveld! Ja, jeg vet har nettopp fått ny header. Men jeg begynte å dra fram photoshop og da ble det bare til en header. Har fått et par spørsmål om hvor jeg lasta ned photoshop og om det var gratis osv. Ja, det er gratis og jeg husker ikke linken jeg lasta den ned på. Men jeg søkte på download photoshop på google. Så bare finner dere fram.


Og igjen, håper dere bruker mozilla firefox for designet mit ser bedre ut der, haha! Men det er fakta.
spørsmålet mit dette innlegget blir:

Hvilken header liker/likte du best, det gamle eller nye?

DET GAMLE


DET NYE

INNKJØP OG BILDER

Hellu! Som jeg tror jeg nevte i det forige innlegget, så var jeg på Otta en tur, på det DIGRE kjøpesenteret. HAha eller ikke, men det har jo noen butikker der da. Og det er faktisk kåra som Norges styggeste by, ikke bare styggeste, men det er Norges minste by også. Jajaa. Men her er bildene og innkjøpene:Vet der hva?! Jeg kjøpte meg denne krigs boka! Så da kan jeg mye til 9.klasse.

Hahaa jeg lese, kødder du? Kjøpte ikke boka. Har ikke lest ut en HEL bok siden slutten av 6.klasse. + at vi har fått lånebøker av skolen, men har ikke lest ut hele boka. Jeg er en skikkelig smartings...

Og ja, glemte jeg og nevne at lekebutikken er vår nye favoritt? <3


hehe tulla. Men de har søte bamser.

Og her er innkjøpene mine:


gul EOS


En slik dere greie som du kan lage bølge i håret med (skal skrive et innlegg om det senere)
hvit skinjakke


Og en blomstrete sommerkjole.


Og jeg møtte foresten min gamle lærer Anette der, så jeg ble jo stoppa å snakke med ho en liten stund. Men utrolig koselig. Den beste læreren jeg har hatt + at jeg lærte mye av henne. Ble til og med innvitert på besøk en gang, og da sa hun at jeg skulle få sjokoladekake og brus. Koselig!

Hva syns du om bildene og innkjøpene?

VIDEOBLOGG - MARSMELOS (VURDERING)

Heey! Har ikke blogget i dag fordi har vert en liten tur på shopping (dere kan få se bilder senere). Men jeg har også avsluttet vurdering med det vakre søskenbarnet mit! Haha. Kunne tro jeg ble torturert av å stappe så mange marsmeloser inn i munnen min! Jeg fikk jo ikke puste, og jeg måtte jo le! Dere kan tenke dere resten....

Men her er videoen. ENJOY IT!Jeg klarte jo 7 marsmeloser, ikke verst det da! Vurdering kommer sikkert senere i dag, så følg med!

Hva syns du, tippa du riktig?

FUUUUN WITH PHOTOSHOP

Heihei! Har sittet å lekt meg med photoshop de siste timene. Det er utrolig gøy! Masse kule effekter osv. Nå har jeg jo noe å gjøre viss jeg kjeder meg. Men det tar jo lang tid! Og har til og med lert meg hvordan man laster ned div tekster til photoshop, utrolig kult! Du finner mange rare og fine skrifter HER!

Her er noen av bildene:

Her er et eksempel. Dette bildet som egentlig skulle forestille en avatar (HAHA). Men jeg gjorde noe feil så jeg bestemte meg for å finne på min egen. Uansett å gjøre slike effekter osv på bildet, tar utrolig lang tid! Det er ikke bare å knippse og vipps så er huden din blå! Du må gå igjenom masse slike greier osv. Dårlig forklaring, men poenget er at det tar lang tid! Har strevd nesten en time...


bildet her er gjort på 1, 2, 3 tar ikke så veldig lang tid.


Her har jeg bare hatt på en slags greie.... også er det noen rundinger der også.


Men nå skal jeg stikke ut å plukke gras og løvetann til mine to søte små marsvin (wooow interessant!) Skal lage flere bilder etter på.

Hva syns du om bildene jeg har redigert, vil du se flere?

OUTFIT FRA NÅR?

Heihei, nå er det endelig helg igjen! Skal bli godt å sove leeenge. Hater å stå opp tidelig. Men jeg tok noen outfit bilder, for en stund siden. Når jeg sier en stund siden, så husker jeg ikke. Jajaa hukomelsetap, neida. Her er antrekket fra noen dager/uker siden.
Tights: Cubus (hullene er klippet selv) | Topp: Vero Moda | Ola jakke: Gina Tricot | div armbånd: Bik bok, Gina T og H&M | stor ring: H&M

Hva syns du om antrekket?

VIDEOBLOGG - DU KAN BLI VURDERT

DU KAN BLI VURDERT.Skriv i kommentarfeltet hvor mange marsmeloser du tror jeg klarer å få inn i munnen. (btw: er ikke sikker på hvordan man skriver marsmelos)
minner på at: ghost whisperer byner på 10 min

hvor mange tror du jeg klarer?

VIDEO FRA SYKKELTUREN + NOEN BILDER

Hilde har jo vert en snill liten engel, okei jeg overdriver,hahaa. Hilde har tatt seg tid til å lage en kort  video fra dagen i dag. Og sykkelturen vår da, som vi ble utrolig stive av. Når vi kom til en laaaaang og igjen laaaang og bratt bakke, gadd vi rett og slett ikke å sykkle. Så da bare trilla vi. Det er også med noen bilder. Enjoy!Tror vi brukte en tid tilbake igjen, for da var vi så utrolig slitne! Liker ikke å sykkle langt, men i dag fikk jeg månedens trimm!

Hva syns du om videoen, liker du å sykkle langt?

ANBEFALING

Heihei!
Som jeg sa, jeg valgte ut en header jeg skulle bruke. Og den headeren jeg har nå er laget av WWW.KMY.BLOGG.NO.
Hun lager header selv og tar ikke betalt. Og hun lager jo så fine headere, det blir jo en stor pluss. Liker også bloggen hennes, men hun har en liten bloggpause for tiden.Hva syns du om kmy sin blogg, vil du bli anbefalt av meg en gang?

JEG VAR EN VÅT HUND NÅR JEG KOM HJEM!

Gjett hvem som var VERDENS SPREKESTE ungdomsskole elev/elever i dag da?! JEG, og Hilde og Gunhild. Vi sykla faktisk helt til skolen! Noe som ingen trudde på når jeg sa det, er mest skjent for å vere lat, derfor har jeg en okay to be lazy T-skjorte. Haha, men det er sant, skolen vår ligger ikke akkurat i bygda eller. Den ligger 10 min unna med bil! Og vi sykla fram og til bake. Spreke girls er det snakk om her! Okeida skal slutte å skryte.MEN, det var ikke fine sola hele veien heller, når jeg og Hilde skulle sykle til Gunhild så sa vi slik til hverandre ''viss det byner å regne nå, så blir jeg drit sur!'' Og gjett da, to sekunder senere begynte det å regne! Gjett hvor sur jeg ble da, da! Blææh. Ikke bare veien til skolen, men også til bake igjen, da regna det enda mer. Så når jeg kom hjem var jeg ikke bare en våt hund, kunne nesten tro jeg lokta som en også, ikke så ille men? ....
Det var jo en  hyggelig tur, viss vi der bort i fra at beina mine svikta på slutten.

Slenger med noen bilder av meg og Tass som jeg tokk i sta.Haha, I believe i can fly. Ble faktisk et halvt randombilde. Btw: Trynet mit vil dere ikke se!


Jeg burde egentlig byne å  trene lit? Går ikke på noe lenger, absolutt ingenting. Gjorde det før. Men det er jo bare handball og fotball som fins rundt her omkring jo! Men skal byne å trene, okei det vil ikke skje. Hver gang jeg sier at jeg skal byne å trene, å spise sundt, ender det opp at jeg får latterkrampe med de som står rundt meg.

Hilde har bilder fra sykkelturen vår, legger de ut senere!

Trener du, hva syns du om bildene?

JEG ER TILBAKE, OG MED NYTT DESIGN!

Heeeeeeeeei, og et overdrevente heeeei. Jeg har faktisk savna blogging, likevell om jeg bare har vert borte noen dager. Men NÅ et stort comeback. Neida, men jeg har nytt design. Noe mer sommerligt, blått er rått vettu! Men jeg må si at designet ser finere ut i Mozilla Firefox. Og i Internet Explorer så er menyen borte av en eller annen grunn , buhuu :(

Men det skal se slikt ut:DET ER KMY SOM STÅR BAK HEADERLAGINGEN. Jeg likte ALLE sammen som jeg fikk og nå har jeg fått inn flere også. Men Hennes header var den eneste som passa, og på de andre prøvde jeg og gjøre str større, men da ble de så skurrete kunne så vidt se trynet mit. Så ut som et slikt mosaikk bilde eller hvordan man skriver det, haha! (skal anbefale bloggen din senere kmy)Og legg merke til at jeg har fått meg bloglovin, vet ikke helt hvorfor. Men en liten smule kult med det bilde i sidemenyen. Follow my blog? TRYKK HER

Men det er meninga at det skal se SLIK ut da, viss dere trykker viss dere skal kommentere ser det kanskje litt rart ut? (Viss dere skjønner)

Hva syns du om det nye designet mit?

VET DERE HVA ?!

jeg har vert på dataen i hele dag! Så nå tar jeg meg en bloggpause i et par dager. Og har ikke vert på dataen i hele dag i hele lang helgen! Så nå skal jeg utfordre meg selv med å ta bort dataen fra fanget et par dager. Men jeg skal vise dere headerene mine kjære lesere har laget til meg:

det er foresten ikke skrift på alle, fordi jeg sa at jeg skulle gjøre det selv på noen.Skal skrive hvem som har laget dem senere, men ok hade. Nå legger jeg bort bloggingen og skrivingen et par dager.
snakkes!

JEG TRENGER DERES HJELP OG DU KAN BLI ANBEFALT!

heihei, jeg trenger deres hjelp til å lage header. Skulle gjerne ha lagt ut bildene her, men jeg har slik kode at man ikke kan lagre/kopiere bildene. Så dere kan legge meg til på msn   carolyn.johansen@hotmail.com  
hadde vert fint om dere klarte å få mange av meg bort over eller hva jeg skal kalle det. Er ikke akkurat så veldig flink selv til å lage header. Har slik program, men da blir bare den ene større en den andre og det går ikke an og fikse str, skjønner egentlig ikke så veldig mye om det. MEN JEG TRENGER DERES HJELP. Den fineste headeren får anbefaling og linking

(Viss dere ikke har MSN kan dere skrive mail adressen deres i kommentar feltet, og jeg sender bildene)

vil du lage header til meg?

HVORFOR HAR JEG SÅ UFLAKS?!

Nå blir jeg så irritert! Jeg har planlagt å endre design og header i dag til noe mer sommerlig. Og da skulle jeg bruke den kjolen som passa perfekt til designet og det som hører til. Men jeg la kjolen i vasken i mens jeg skulle snu meg å hente noe. Og da hadde jeg den flaska med brunkren (som jeg ikke bruker) men bare var der, haha bak meg. Og når jeg skulle snu meg kom albogen min borti den så den datt i vasken PÅ KJOLEN min, ca kvarte flaska. Gjett om jeg ble irritert og sur!

Så jeg kasta den inn i vaskemaskinen, men ååh det tar jo så lang tid. Og jeg har ikke så veldig god tolmodighet så jeg stoppa den etter 10 min ellerno. Men neida ingen forandring, bortsett fra at den var våt da ....Men fra et eller annet sted, har jeg hørt at det går an å ta bort fett som man har fått på klærne med zalo. Så jeg måtte jo prøve det da, selvom det ikke var fett. Og på reklamene sier de at en dråpe er nok. Haha en dråpe er ikke nok for meg! Tok på så mye jeg at flaska nesten ble tom. Men vet du hva? Det funka. Viss du har fått brunkrem på et klesplagg så anbefaler jeg å skrubbe med zalo!

 

Men jeg har jo heller ikke tolmodighet å vente mange timer på at kjolen skal tørke eller da! Så jeg fikk en brilliant idê, jeg fant fram vifta og hårføner. For man har jo ikke en tørketrommel når man trenger det, så irriterendest.Og slik ser det ut nå:

så visst kjolen min tørker så blir det ny header og små endringer på designet i kveld! Og i går natt lasta jeg ned et redigerings program som jeg tror er til stor hjelp. Men dere får se senere i kveld.
Nå skal jeg gå å se om kjolen min har tørka mer, snakkes!

har dere uflaks noen gang?

INSPIRASJON

Alle bildene er lånt av www.aadi.blogg.no

bilde nrm 1


bilde nrm 2


bilde nrm 3


bilde nrm 4

bilde nrm 5


bilde nrm 6


bilde nrm 7Ble mest inspirert av bilde nrm 1, 3 og 4

hvilken bilde ble du mest inspirert av?

DAGENS SANG AV MILEY CYRUS

Må nok si at jeg ikke hører så veldig mye Miley Cyrus sanger som jeg gjorde før. Men denne sangen when I look at you er jo bare helt nydelig. Og hun har jo en kjempe fin stemme.Fikk et bitte lite glimt om filmen der da, hehe har ikke sett filmen enda. Men det SKAL jeg gjøre snart. Tar jo år og dag før den kommer til den lille bygda Vinstra, men skal sikkert se den i Sarpsborg når jeg er hos pappa, wihuuu neida.

Hva syns du om sangen, har du sett filmen?

I MAKE THEM HAPPYJeg har en så god følelse med at jeg har kastrert det ene marsvinet mit bare for å vere sammen med den andre. Må si at det slettes ikke hvar noe billigt, men pengene var til en god sak. Som jeg har sagt før, tenk å vere helt alene i 8 år! Det hadde jeg ikke klart. Haha boring and lonley life. Men nå har jeg en god sammvitighet og en super følelse.

Og som jeg kanskje tror jeg har sagt før (?) så når jeg ikke hadde de i samme bur, så bynte de å bite på gitteret fordi de ville til hverandre. Og jeg hadde et valg om å shoppe for pengene eller kastrere marsvinet mit å gjøre de glade. Enkelt valg selvfølgelig valgte jeg marsvina.  Btw: jeg elsker dyr


 
Syns du jeg gjorde et godt valg, elsker du dyr?

HVA SYNS DERE OM LEOPARDMØNSTER?

Heihei god aften for dere, men god morgen for meg. Har rett og slett ikke årket og ordne meg og slik før nå haha. Men i det siste har jeg har fått helt dilla på leopardmønsteret. Kan vell ikke si at jeg har så mye av det, men noe har jeg.


Til det bildet til venstre har jeg ikke topp under, men det bildet til høyre har jeg det. Liker best og ha topp under, hihi. Den er fra New Yorker


Fra Gina Tricot


Fra H&M

Hva syns du om leopardmønster, liker eller liker ikke?

TENK Å VÆRE EN SÅNN AVATAR FIGUR FOR EN DAG

Heyhey i går kveld hadde jeg en liten bloggpause på kvelden som jeg tror (kanskjeee dere fikk med dere) Hvorfor? Fordi at blogglysten min tok seg en liten ferietur til Hawaii. Hahah, men jeg så på filmen avatar, som jeg har hatt oppå hyllen min en god stund nå, men ikke sett den. Men den var en smule kjedelig på starten, men den ble DRIT BRA! Og det ser jo så levendest ut jo, mye data osv. Men uansett det hadde vert litt gøy å være en sånn avatar figur for en dag!Og jeg digger den lange fletten deres, bare å stikke den inn i det dere dyr de flyr på (eller hva jeg skal kalle det) også kan de bare styre den og slik. Dårlig forklaring, men når jeg så det fikk jeg også lyst på slik, haha!

juhuu, se hvor lang den ble da. Håret ble myee lenger. Neida, ingen forskjell. Dream on Caro, kanskje det skjer en vakker dag at du får en slik lang flette?


Og foresten, visste dere at de brukte ti år på å lage den filmen! Jeg vet, lang tid. Men det var fordi at når de bynte å lage den filmen hadde de ikke nok avansert datagreier å slik, så de måtte vente på at de kom og sånn.

Har du sett Avatar filmen, syns du den var bra. Hvis du ikke har sett den, har du lyst til å se den?

HAR IKKE BLOGGLYST

så vi blogges i kveld/natt eller i morgen ....

JEG HAR POSTET DEN FØR, MEN JEG ELSKER DEN

Denne sangen her har jeg postet før på den andre bloggen min, men sangen er så utrolig fin. Den er av Jennifer Love Hewitt som alltid har vert forbildet mit. Har hørt på den utrolig lenge nå, nesten hver dag og jeg blir aldri lei av den. Må elske sangen, sier jeg!Hva syns du om sangen, hva er din favorit sang?

ER HUNDEN MENNESKES BESTE VENN?

Etter min mening så JA. Jeg er kjempe glad i hunder, og Tass hunden dere ser på bildene, jeg kjenner han så godt at jeg kan se hva han føler på annsikts utrykket hans. Jeg har kjent han i 7 år nå, siden jeg var 6. Og jeg er superduperluper glad i han. Så jeg skjønner meg på utrykket hunden er menneskes beste venn

Here come some pictures:
ååh, hei du :-)


hahaa, det passa perfekt med den snakkebobbla der


Har han ikke helt nydelige øyer? Et brunt og et blått, syns det er søtt jeg.må bare si det en gang til ; jeg elsker hunder/dyr!
Men nå skal jeg stikke å se på Norske talenter, snakkes

Syns du at hunden er menneskes beste venn, liker du hunder?

ENERGIDRIKKE VS SJOKOLADEDRIKKE

Heyy, nå er det langhelg igjen. Det er bare digg og sola steiker, utroligt varmt slik som det var i går. Men nå tenkte jeg at jeg skulle ta en vs mellom vanlig litago og den nyeste urge intense.Og i dag brukte jeg den tightsen som jeg klippte hull i, følte at alle stirra på meg. Til og med læreren lurte på hvorfor jeg har klippt hull i tightsen. Og Sivert som gikk etter meg og skulle teipe den osv. Haha, tror ikke jeg kommer til å bruke den så ofte der nei.Hva liker du best, den nyeste urge intense eller orginal litago?

FORTJENER ''VOE'' Å VÆRE PÅ TOPPLISTEN?

Jeg husker i sommer da jeg begynte å lese bloggen til Voe. Hun hadde alltid så morsome videoer med seg selv, og med venner. Men nå i de siste har hun ikke begynt å blogge så mye og neste aldri videoer. Det har jeg tenkt over litt nå. Hun har jo mye å blogge om da, og man ser hun nesten overalt på reklamer. Etter min mening har hun ikke så veldig spesiel blogg, jeg leser bloggen hennes ikke så veldig ofte lenger pga det. Det er veldig mye reklamer på bloggen hennes også.

Det er jo mange andre bloggere som blogger om mer interesant en hun gjør. Som har ofte videoer og ikke reklamerer for den dere roxxy greia som hun gjør veldig ofte fortiden. Men hun skriver bra da og har mange fine bilder, men jeg har på en måte mistet lysten til å lese bloggen hennes. Så etter min mening syns jeg at noen andre kan være på første plass på topplisten. Nå høres det veldig ut som at jeg har lyst til å være det, men jeg tenkte på noen andre som har mange videoer, fine bilder, noe interesant å blogge om. Og hele pakka. Jeg skjønner jo at hun er veldig opptatt for tiden å sånn, men da burde noen andre få prøve seg etter min mening :)

Men hun har jo helt nydelig header


Men nå MÅ jeg byne å øve, sa det i sta også, men jeg bare utsetter det og utsetter det, haha typisk meg!
(gidder ikke å lete igjenom etter skrivefeil)

Hva syns du, fortjener hun å være på første plass?

ANBEFALER Å SE PÅ TV NÅÅÅ

Nå er det ghost whisperer på FEM snart. Anbefales å se på, men nå stikker jeg å finner iskremen og skal sette meg, alltids spennendest!

KART MEG HER, OG KART MEG DER

Jeg orker ikke mere kart! Det eneste jeg hører er kart meg her, og kart med der. Ditten og datten om dette utrolig stygge kartet. Og jeg er ikke ferdig med det første en gang! Det tar jo år og dag. Men jeg har jo ikke vert på skolen på to dager. Så jeg har jo liksom ikke fått tid til det. Hahah skal vere skikkelig angelface til læreren.

Men noe jeg merket når jeg og Ingrid satt på dataen på skolen. Og gjorde selvfølgelig det vi skulleeeeee. Men vi gikk innom blogg.no og da så vi på mest aktive lista og jeg var på topp 25! Faktisk på 16.plass!  Bare stikk innom HER (også trykk på mest aktive). Jeg ble jo kjempe glad. Har ikke forventet at jeg skulle strekke meg lenger og lenger opp mot topplista. Men det er jo DERE jeg skal takke som leser og stikker innom bloggen min!Men da får jeg stikke tilbake til det utrolige fine kartet mit jeg da. Fglosægnjdiofghn får bare lyst til å rive det i stykker som jeg har gjort med dette arket her

Image and video hosting by TinyPic
Hoho jeg så litt agresiv ut! Snakkes!

Liker du lekser, blir du fort lei av leksene?

SUMMER FEELING

I dag så gikk jeg på skolen med skinnjakke, noe jeg absolutt ikke burde ha gjort! Fordi når det er friminut sitter jeg som oftest i sola. Og når Borghild skulle ta meg på ryggen så ropte hun ut, fyyy var varm, går jo an å steke hamburger på den jo! Haha

Men når jeg kom hjem for ikke så lenge siden, var det pannekaker som bare venta på å bli spist opp av meg. Så jeg har koset med på verandaen med super gode pannekaker. Og det er KJEMPE, KJEMPE og kjempe mange hundre ganger bort over varmt i dag! Da var det en gammel sommerkjole jeg fant igjen, som jeg hadde på meg. Og nå har jeg skikkelig sommerfølelse!


Deilig å få sola i øyene!


Om dere ikke ser hva som står, så står det ''hei bloggen''. På slutten ble jo e'en helt fantastisk! lolNå skal jeg gå ut å kose meg litt til, så er det til et helt nytt tema jo kart og øving til RLE prøve. I know sooooo fun!

Nyter du været, har du sommerfølelsen?


JEG BLIR BARE FORBANNA OG LEI MEG


om dere ikke har sett dette på TV'n så står det også på internett, men dere kan også lese det her på bloggen min. Men ååh jeg blir forbanna, men samme slengen lei meg. Jennifer Love Hewitt har jo spillt hovedrollen i mange år. Og er den personen jeg ser opp til og hun har vert forbildet mit med Ghost Whisperer i mange år!
slenger med et nydeligt bilde av hun


men nå er det natta, jeg kommer sikkert til å drømme om dette inatt. Jaja, natta søtinger!
Hva syns du, hva er din mening?

JEG OG SAKSEN ER ET BRA PAR

Når jeg var i Sverige gjikk jeg rundt og var på utkikk etter en tights med hull i. Fordi jeg er ikke så ''mester'' til å klippe selv. Nå klippte jeg litt for mange hull, jaja. Det får gå som det går. Og jeg og saksen ja som overskriften sier er et bra par, yeah skikkelig ironi!Og det hullet som er på låret til venstre skulle egentlig ikke vere så stort! Jaja, det var det første jeg lagde. Startet som lite og ble større og større! Men jeg prøve da :-)

hva syns du, er du flink til å klippe hull?

NEI, NEI, SERIØST, FAEEEEN!

 

VET DERE HVA?! ghost whisperer nedlegges. Med en gang jeg fikk høre at ghost whisperer skulle slutte så fikk jeg tårer i øyene, og jeg begynte å gni, sminken bare rann nedover. Jeg har fulgt med på den serien siden barneskolen i 6.klasse og jeg har sett episodene om og om igjen mange ganger og nå slutter det plutselig. Fordi de har for lite seere! Jeg anbefaler å følge med på Ghost Whisperer torsdager klokka 20:00 på FEM.  Haha, ja jeg vet jeg overdriver. Får ofte høre det av venninene mine, men jeg er en super fan!Liker du Ghost Whisperer, er du imot at det skal slutte?

JEG ØNSKER MEG SLIKE SKO

Nå har jeg igjen kommet hjem fra Vinstra tredje gangen denne dagen her. Måtte kjøpe medesin til marsvinet mit. Og nå har han våknet, men er ikke helt seg selv. Ser ut som at han er ganske så full, utrolig vinglete og detter over ende når han skal prøve å gå, så jeg må holde et øye med han.

Men over til dette innlegget skal handle om. Jeg fant noen utrolig kule sko, som jeg bare ble helt forelska i. Et par converse sko, fante dem på google haha. Men åååå jeg vil ha slike sko!Etter min mening er de både kule når de er helt nye, og når de er slitne.

De koster sikkert en formue, får prøve å byne å spare da. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i desse?

Hva syns du om skoene, hva ønsker du deg?

NO SCHOOL TODAY

Idag har jeg faktisk ikke fått sovet lenge. Og jeg har heller ikke vert på skolen, juhuu. Men jeg tok meg fri fordi at jeg skulle til dyrlegen til klokka var ti med den lille gutten min. Han er ikke syk eller noe, men jeg har kastrert han. Hvorfor? Fordi jeg har et jente marsvin også og de er ikke akkurat så veldig gamle, og de  har heeeele livet sitt framover. Og jeg vil ikke at de skal kjede seg hele livet, og noen ganger kan de hende at de biter på gitteret fordi de vil komme til hverandre. Så da brukte jeg en masse penger av mine egne for å kastrere han, og det vil si at de ikke kan få barn. Og jeg kunne ha kjøpt et nytt et, men jeg får ikke lov til å ha fler og jeg nekter å velge en av dem.Jeg har en dyrlege ikke så langt unna meg, nesten nabo. Så jeg spurte hvor mye det kosta. 5-6 hundre sa hun, og det er jo ikke så mye, så jeg tenkte det skal jeg klare å tjene. Så kommer jeg til kassa og da sier hun dama at det blir 1100, jeg bare hææ?! Så da får jeg regning i posten. Og jeg som hadde planer om å kjøpe den fine tightsen og en mascara, jaja! Han er ikke død på bildet om dere lurer, men han er utrolig sliten etter opperasjonen og nå ligger han med varmeflasker og slik teppe som han fikk av dyrlegen + toppen min.


Dagens daffe outfit består av: kosebukse fra cubus og genser fra cubus. Ikke så spenende.

Og jeg har glemt å vise dere det jeg fant på tivoliet 17.mai på den klo maskinen. Jeg pleier aldri og da mener jeg aldri å vinne på slik tivoli greier. Men jeg prøvde tre ganger og vant to. Åååh jeg er mesternes mester! Men jeg er ikke like gal som Anh, brukte opp utrolig mye penger på det klospillet, og hun vant så mange bamser at hun ikke klarte å bære alle sammen, og søstrene hennes vant store bamser enda sykere haha, jeg har alltid hatt lyst på slike store bamser, men taper alltid :((


hihi, jeg vant en djevel bamse og en hello kitty bamse.


Ja, jeg spiste dream is i natt når klokka var halv 4, men jeg turte ikke å legge den i fryseren fordi det var så mørkt. Og i dag så ser det slik ut.

Hva har du gjort på skolen i dag, hva syns du om bildene?

GÅRSDAGENS INNKJØP FRA SVERIGE

Hei og hå! Jeg har hatt en fantastisk langhelg. Men min langhelg er ikke ferdig enda, har fri i morgen også jeg (kan fortelle om det senere) Noen av dere ville kanskje se innkjøpene som jeg kjøpte i Sverige i går? Her it comes


Kjole fra Bik Bok. Salg kun bare 49kr

 
Blomstrete bluse fra Bik Bok


Ring fra H&M (de to bildene på sidene er speilbilder)

 
Veske fra H&M (fins i hvit også)


bh med leopard mønster fra New Yorker | bh med mønster fra Lindex | truser fra H&M | neglelakk fra H&M | sløyfer og hårspenner også fra H&M


Topp fra Gina Tricot


Ola jakke fra Gina Tricot


Bukse fra Bik Bok (det er to for 99) Kjøpte bare en for jeg og Anh spleisa.

Skulle også egentlig kjøpe den blazeren fra H&M som jeg hadde med på må ha lista mi. Men buhuu jeg fant den ikke, vurderer og bestille den, men det tar jo år og dag før den kommer fram jo!
Så skulle jeg egentlig kjøpe noen seilersko fra H&M, men jeg hadde ikke råd. Så solgte jeg jo tivolibilettene mine  senere som jeg har sagt og hadde råd, for de var ikke så dyre. Og da gikk jeg ned til kjøpesenteret i Sarpsborg før jeg reiste og de hadde de ikke der, buhuu igjen med stor B!

Hva syns du om inkjøpet, hva likte du best?

SWEDEN GIRLS

Heihei først nå har jeg anledning til å blogge. Har vert opptatt i hele dag! Så nå har jeg kommet hjem og skal straks ta meg en dusj. Har vert på shopping tur i dag med Anh og det var utrolig koselig, etter det reise vi rett på tivoli. Men pappa har jo kjøpt slik dere blokk med 6 biletter for 250kr sykt dyrt! Jeg og Anh tok to karuseller som liksom var de ''største'' alle hyla og jeg og Anh bare, ååh så kjedelig. Men jeg ville jo ikke kaste bort så mye penger. Så jeg og Anh gjorde noe utrolig flaut vi gjikk rundt å spurte om folk ville kjøpe bilettene, haha. Men vi fikk selgt dem til slutt. Og jeg vant to bamser på den klo tingen der man skal vinne bamser 2 av 3 ganger, jeg er kort sagt MESTER!

btw: Mobil bilder er bestSolbrille prøving.


Verdens to søteste kofferter


Joda, den crazy jenta sitter på gulvet mitt i butikken å teller mynter. Jeg var tom for penger og jeg MÅTTE bare ha den veska, og jeg hadde mest 1 kroninger og danske penger av en eller annen grunn.


Til slutt avslutta vi det med en deilig slush. Jordbær slushen var ikke helt ferdig, men vi måtte ha det. Så det ligner litt på tarmer som vi kaller det!


Og jeg er stor førnøgd med innkjøpene i dag, har vel kjøpt en del. Kan sikkert vise dere i morgen om dere er interisert.

Har du hatt en koselig dag i dag, vil du se innkjøpene mine?

OK, DA REKKER JEG UTFORDRINGEN


Heihei, nå sitter jeg å spiser å blogger samtidig. Rekker ikke å ta bilder osv, men jeg har blitt utfordret av 4 personer. Så da tenkte jeg at jeg rekker et bitte lite innlegg

- Gå inn på ''mine bilder'' og i mappe 6.
- Trykk på det 6. bildet
- Sett inn bildet på bloggen og skriv
- Utfordre 5 andre..

Haha så bra, det ble bildet fra bytte kjønn dagen vår. Dette her er læreren vår, eller ikke egentlig lærer da. But anyway navnet hans er Ole Johny, men denne dagen her ble de Ole Jenny. Håret og kostymet har han kjøpt på en bruktbutikk sa han og han har to tøffler som han bruker som pupper haha. Jeg har bilder av mange i klassen som kler seg ut som gut/jente. Kan godt vise dere i et innlegg vis dere vil!

JEG UTFORDRER:
http://xflwrpwr.blogg.no/
http://behindtheskies.blogg.no/
http://andreaw97.blogg.no/
http://christineiversen.blogg.no/
http://bmk.blogg.no/

HAR DU SETT SÅ MANGE FILMER?

Utrolig hvor mange det er som vil ha header av meg, prøvde å lage mange på bussen. Men ååh det er så irriterendest plutselig detter jeg ut av internetten. Og da tar det sin tid å komme tilbake. Og i morgen er jeg stappa full. Først skal jeg se på toget, og så skal jeg en liten tur på tivoli, så skal jeg besøke en venn, så skal jeg hente en annen venn å dra til Sverige å shoppe, så skal vi kanskje på kino etter det. Og det blir sikkert mer også SÅ JEG FORTSETTER MED HEADER LAGINGA OM TIRSDAG!Men nå skal jeg se på en film før jeg legger meg, siden jeg må opp så utrolig tidelig i morgen. Men hvilken film skal jeg velge. Jeg vedder på at jeg har over 1000 filmer å velge imellom. Pappa har jo sin egen filmbutikk da kan jeg jo si. Det verste er at han har sett nesten alle filmene, han elsker filmer kort sagt!

PLUSS at han har mange andre filmer i et annet skap, haha! Film crazyyyyHA EN GOD 17.MAI ALLE SAMMEN VISS JEG IKKE REKKER Å BLOGGE!

hva syns du, har du så mange filmer?

JEG KJEDER MEG, VIL DU HA HEADER?

Heihei, kjeder meg litt så jeg tenkte jeg skulle lage header til noen av dere. Kan ikke hjelpe dere med så veldig mye, men noe. Jeg er ikke så flink til å gjøre slik at det blir mange av deg på et bilde for de lærte jeg først nå. Den jeg har nå er det jeg som har laget. Viss du vil ha header, så skriv bloggadressen din i kommentarfeltet. Men jeg må ha noen bilder av deg. Da kan du enten legge dem ut på bloggen din eller sende dem til meg på MSN. MSN adressen min er carolyn.johansen@hotmail.com eller send dem på mail caroiz.blogg@hotmail.com

(var ikke så nøye med den første, skal prøve å vere litt nøyere med deres)

EKSEMPEL NRM 2JEG REISER, KANSKJE IKKE SÅ MYE BLOGGING

Heihei, har ikke rukket å blogge så mye i dag, for jeg våknet sent, var ikke ferdig med å pakke og jeg måtte fikse bura osv til marsvina.
Men nå skal jeg sitte på en buss i 6 timer! Det er så kjedeligt, hjelp! Men det er heldigvis trådløs nettverk der, men da tenkte jeg kanskje at jeg skulle vere så snill å lage noen headere til noen folk?

Hadebra, måtte bare skrive dette innlegget viss dere lurer på hvorfor jeg ikke blogger så mye frem til Tirsdag.

MÅ GJØRE VIDEO (PÅ EN MÅTE)

De fleste bloggerene har en må gjøre video, men da sier leserene hva de skal gjøre. Men jeg og Hilde hadde en litt annen idê. Vi skulle skrive på en lapp om det vi skulle gjøre, uten at den andre visste hva det var. Men jeg kommer jo på så utrolig mange sprøe idêr til sammenligning med Hilde, hahaa. Enjoy video!


Beklager for dårlig kvalitet, men hilde har kamera fra det forige århundre. Haha jeg tulla jenta mi. Men dårlig kvalitet det var det.

Videoen skulle egentlig komme for mange timer siden, men neida youtube kan ikke ta i mot en video som er lenger en 10 min. Så da måtte jeg redigere den på nytt! irriterendest, hate youtube forever (broken heart liksom). Tulla. Kan godt hende dere ikke gidder å se hele, men jeg og Hilde hadde det utrolig morsomt med å lage den.

Hva syns du om videoen?

ICECREAM QUEEN - TEGNESERIE

Noe jeg ikke sa i det innlegget når jeg var på Otta. Var at det var 40% på isen og jeg og mamma vi er skikkelig iskrem elskere og selvfølgelig da så måtte vi kjøpe en haug med iskrem. Men vi har masse i fryseren fra før, men får aldri nok når det handler om iskrem.

Og i sta skulle jeg gå til kjøleskapet for å finne gulerot til marsvina og da kolapsa alle hyllene som er lage av glas ned, da mener jeg at nesten alt inne i kjøleskapet fossa ut, og ting som var av glass ble ødelagt og hele gulvet ble vått. Så derfor står mamma med gule hansker, mye pappir og en stor fille eller hva jeg skal kalle det.

Ble også en liten tegneserie, var egentlig meninga at det bare skulle vere vanlige bilder. Men så kom mamma og bynte å lage rare grimaser når kameraet tok bilde. Og da passa bildene perfekt til tegneserie, haha. Og det kommer en video senere i kveld, men det holder på å lastes opp på youtube og det tar en evighet!

liker du iskrem, hva syns du om tegneserien?

JEG BLE NESTEN PÅKJØRT TO GANGER I DAG!

Ja, som dere kanskje har fått med dere så har jeg vert en liten tur på Otta i dag. Med mitt kjære søskenbarn, neeh mer som en fiende. Men vi gjikk jo på Lindex der de har de mega store BH'ene og noen litt ikke så fine bikinier. Så klart måtte vi prøve de ut!

Det burde bli ulovelig at små jenter kjører slik dere rullebil eller hva jeg skal kalle det, slik som at det er en korg bak som du kan ha poser i osv, også sitter det en liten unge i den. Uff jeg er dårlig til å forlare, men jeg ble nesten påkjørt av den! Og når jeg skulle gå over til Skeidar som ikke er på det samme kjøpesenteret så skulle jeg gå over et gangfelt og da bråbremsa bilen og jeg ble nesten påkjørt!


Til de som lurer er det 90DD som jeg har på meg.


hypre jenter


Jeg fant meg en ultra god STOR lenestol når jeg var på Skeidar. Sikkelig ''jeg er skjefen'' blikk også.


Pass deg, ellers så kommer jeg å kjører deg ned med min fine rullekoffert som er på 50% !!

Skulle egentlig poste dette for et par timer siden, MEN så kom selvfølgelig Hilde på besøk å spolerte alt sammen! Haha neida, men vi har laget en video igjen. Så det kommer en liten suprise senere i kveld. Noen som husker bad taste videoen, det var ei som lurte på om vi kunne lage flere videoer og det kan vi.

Hva syns du om bildene, hva har skjedd hos deg i dag?

SOM JEG HAR SAGT JEG DIGGER TINA OG BETTINA

På den fordige bloggen min postet jeg noen videoer av Tina og Bettina's videoblogger, men denne gangen er de tilbake med onepiece! De gjør jo narr på noen av videoene, men de får det til å se morsomt ut. Haha, men jeg må bare le.

Jeg var inne på whoot sin blogg og da fant jeg den videoen. Og da tenkte jeg at jeg skulle poste den selv også. Jeg har ikke sett den før, men det var litt annerledes denne gang for nå har de laget musikkvideo også.
Men jeg har ikke blogget tidligere i dag fordi jeg har vert en liten tur på Otta. Har ikke kjøpt så veldig mye. Jeg kjøpte litt undertøy, en kose bukse og en hårbøyle, tror det var alt? (kjøpte ikke så mye, fordi jeg skal til Sverige med Anh 17.mai)

Hva syns du om videoen, hva har du gjort i dag?

I KNOW, JEG ER SÅ FLINK TIL Å LAGE ZEBRASTRIPER

Men jeg suger! Jeg fant et par gamle neglelakker som jeg tenkte jeg skulle bruke opp. Først så tenkte jeg svart og hvit, jeg kan lage zebrastriper på neglene! Det var jo en kjempe idê, det kan jeg jo bruke på 17.mai for jeg skal ikke bruke bunad.

Så da var det svart og hvit neglelakk i starten (btw ingen av bildene er redigert, speilrefleksen gjør jobben)Resultatet: Det ble drit stygt! Jeg tenkte jo ikke over at det blir vanskelig når man har en tjukk børst. Men det dreit jeg i, og jeg hadde så god selvtillit og tenkte bare at dette blir bra, det kommer sikkert til å bli kult!


Jeg vil bli flink når det handler om negler, og jeg vil ha lenger negler!Men litt senere, fikk jeg øye på flere farger og da tenkte jeg hvorfor ikke ha på mer? Siden jeg skal ta det bort igjen etter på.Det andre resultatet ble slik: Da ble det fra zebrastriper til overdrivent lag med neglelakk - stygt sier jeg!

er du flink når det gjelder negler, har du prøvd å lage zebrastriper?

''Å DER ER DU, JEG TRODDE DU VAR DØD''

I dag har jeg ikke gjort noe! Jeg har ligget i senga mi og hatt dataen på fanget. Men jeg har jo ikke gjort det i alle timene heller. I sta så ble jeg nettopp ferdig med å se Harry Potter og halvblodsprinsen. Og jeg har sett på 2 første før i dag. Og en Harry Potter film varer jo veldig lenge da! Og nå sitter jeg å ser på reklame og venter på at norske talenter skal byne etter sporten og all dritten der. Men før det så tenkte jeg at jeg skulle ta meg en liten pause og ta meg en dusj. Og da møtte jeg stefaren min, da sa han: - ''å der er du, jeg trodde du var død'' Haha lol, ingen har sett meg i dag! NeidaMen det er ikke mange på min alder som liker Harry Potter filmene, eneste jeg vet om er meg og Gunhild. Skjønner ikke helt hvorfor, det er jo en helt genial film! Alt ser så utrolig ekte ut i den filmen, sammenlign den da med magikerne på waverly place (har ikke peiling på hvordan man skriver det!)Og jeg skulle sjekke blogg.no om jeg fortsatt var på mest aktive lista med jenter 13-17 i sted. Fordi at jeg var på 100.plass i går så da tenkte jeg at jeg sikkert hadde blitt borte nå. Men gjett da! Jeg var på 40.plass det vil si at jeg har kommet 60 plasser lenger opp! KULT da ble jeg glad.

Liker du Harry Potter?

MÅ HA FRA H&M

Jeg har vert skikkelig snill jente i dag. Jeg har raket, vaska klær, brettet, tatt oppvasken osv! Fikk litt betalt da. Fordi jeg skal nemmelig til Sverige og shoppe 17.mai med Anh! Det blir fun. Men åååh det er så mye jeg har lyst på. Og nå har jeg bare vert innom H&M siden og sett utrolig mye fint bare der! Men noe av det jeg har hatt med her, har jeg bestemt meg for å kjøpe. ALT er fra h&m.

Får lyst til å bare rive alt sammen ut av skjermen, mohaha.
Jakka til venstre har jeg SÅ bestemt meg for å kjøpe, men har også lyst på slik olajakke bare kortere.
Nå gleder jeg meg til 17.mai, men nå skal jeg stikke å se på den siste Harry Potter filmen som jeg og Gunhild ikke rakk å se. Snakkes!

Likte du noe av dette?

TIPS TIL BILDEREDIGERING

Hei god morgen søtinger! Nå tenkte jeg meg at jeg skulle vise dere hvordan jeg får svart/hvitt på foreksempel meg selv (siden det var ei som lute på det), foreksempel:

slik


eller slik


Da bruker jeg et redigeringsprogram, som heter PICNIK. Utrolig enkelt og det trengs ikke å laste ned og helt gratis, med mindre du skal ha slike kule ting som er der.1.) Slik ser det ut når du har kommet innpå, og da trykker du på uppload pictures og finner deg et bilde.


2.) Slik ser det ut etter du har valgt deg et bilde, viss du ikke vil redigere noen farger går du rett på der det står ''create''


3.) Når du har kommet innpå ''create'' trykker du på effects


4.) Da kan du velge et par forskjellige effekter, men jeg bruker for det meste svart/hvit


5.) Slik ser det ut etter du har trykket på svart/hvit og da kommer det opp en børste som du bruker på bildet (men den ble ikke med på dette bildet)


6.) Når du er ferdig med å legge farge på deg selv eller bakgrunnen, så trykker du på apply


7.) Når du har trykket på Apply, så er det bare å trykke der det står save & share


8.) SAVE PHOTO


KJEMPE ENKELT! Når det kommer til å forklare noe så suger jeg, men håper du skjønte noe av dette!

Fikk du noen tips, noe mer du lurer på?

HVEM VILLE DU HA KYSSET AV DISSE TO STJERNENE?

Taylor Lautner og Robert Pattinson er jo helt nydelige kjekke gutter! Har begge to på plakat på kleskapet mit. I går natt så fantaserte jeg og Gunhild om hva ville du ha gjort om Taylor Lautner spurte om han kunne kysse deg osv? Vi er noen skikkelig jenter-som-drømmer seg-bort-noen-ganger.Men om jeg fikk et valg om hvem jeg kunne kysse ville jeg ha valgt Taylor. Han er seriøst HOT!
Utrolig gammel T-skjorte har nesten ikke brukt den på et år! Sist gang var 17.mai i fjor. Den første jeg bestilte fra stress.
btw: I sta så merka jeg at jeg var på nrm 100 plass på mest aktive, nice!

Hvem ville du kysset av Taylor eller Robert?

BESØK AV DET ULTRA SØTE SØSKENBARNET MIT

Nå har jeg besøk av det ultra søte søskenbarnet mit som overskrifta sier. Ikke bare at hun er 3 år, men hun ELSKER Hannah Montana/Miley Cyrus. Disney Channel Hannah Montana standar programmet hennes. Og hun synger og danser til sangene hennes, mangler bare at hun sier orda riktig.
digger det bildet.Hannah Montana fan number one!


Hva syns du om bildene, hva har du gjort eller skal i dag?

HVA SYNS DU OM SIDELENGS FLETTE?

Nå tror jeg at jeg har fått meg en ny favoritt hårstil. Wang fletten. Den er enkel og passer til det meste. Det jeg gjør med fletten er først fikse litt volum i håret (hårvideo lenger ned) også bare fletter jeg den sidelengs nedover. Må bare si at jeg digger fletten!


bildene er redigert i picnik

 

Hva syns du om side lengs flette, like or dislike?

DU VET ALDRI NÅR JEG ER BAK DEG

Det første vi starta med når Gunhild kom sykklende på sykkel til meg var å sykkle ned til Kiwi. Der klikka vi totalt, fordi de hadde ikke coockies som vi skulle bake! Da måtte vi greie oss med noe annet. Når vi kom til kassa ble det noe hundre og vi hadde 200. Og da sa Gunhild: - oi da, da må jeg bruke kortet. Jeg skjønte ingenting jeg begynte å se litt rart på hun og tenkte hæ? Og butikk dama lurte på hvorfor det da? Begge så litt rart på dama. Du har jo nokk sa hun. To sekunder senere fikk hun en reaksjon åååjaaa sa hun. Da fikk jeg totalt latterkrampe. Haha så pinlig!


Men vi skulle ha maraton med å se ALLE Harry Potter filmene, men vi tenkte jo ikke over at nesten alle filmene av han varte over 3timer så vi fikk jo selvfølgelig ikke sett alle. Men det som var morsomt var at de snakker britisk engelsk så vi skulle prøve å snakke slik vi også. Tror vi sugde viss vi skulle sammenligne oss med dem!

Så etter den første filmen var ferdig. Ville jeg ha litt skrekk inn i kvelden. Så jeg fant fram Friday the 13th (den er utrolig bra, anbefales for de som liker skrekkfilmer!). Gunhild er litt svak for skrekkfilmer, fordi viss det er noen som snur seg i den filmen også står morderen bak personen PLUSS at det kommer slik skummel musikk som Gunhild hater. Og det skjer veldig ofte i den filmen så hun skvetter 5cm opp i lufta og jeg får selvfølgelig latterkrampe hver gang det skjer!

Men så skulle vi pusse tennene litt senere, og da var hele huset mørkt og badet er på den andre siden. Så når vi skulle tilbake så løp jeg til stua og gjemte meg bak døra og skulle skremme Gunhild. Og da så jeg BØ! Kjempe høyt. Og hun skvetter jo utrolig da og jeg ligger på gulvet å ler meg nesten i hjel. Du vet aldri når jeg er bak deg sa jeg. Seriøst morsomt og Gunhild sur - CARO!!!! Jeg vil ikke se på mer! Men jeg var jo litt snill og skrudde av filmen.


Og vi har koset oss med Fruktcocktail, men jeg hadde oppi så utrolig mye krem så det ble bare kvalmt!

Hva gjorde du i går kveld, liker du skrekkfilmer og Harry Potter?

I'M A CUPCAKE

Nå har jeg vert en liten cupcake og har fikset til Gunhild kommer også har jeg lagt en del puter i senga. Fordi vi skal ha filmmaraton, gjett hvilken film vi skal se! Det er en gutt som har rundte briller, døde foreldre og arr i panna. Nemmelig Harry Potter! Vi skulle egentlig det forige gang, men det var ei viss jente med navn Hilde som spolerte alt! Så nå skal vi endelig få en skikkelig filmkveld! Vi skal ikke bare se en Harry Potter film, vi skal se alle! Jeg vet det vil ta år og dag, men jeg og Gunhild har all verdens tid og tar livet med ro. Ok høres litt rart ut.


Her er litt av det jeg har fikset. Båsså som vi kaller det på dialekta vår. - e ha låggå ei go båsså.
Jeg har alltid visst at jeg er litt annerledes.

Gjett hva jeg skal fredag! Jeg skal kastrere den lille gutten min. Fordi jeg har to marsvin en jente og en gutt, men jeg får ikke låv til å få unger. Jeg får heller ikke låv til å få et nytt marsvin. Og jeg nekter å velge en av dem. Så da velger jeg og bruke litt penger på å kastrere han. I know det er veldig dyrt, men tenkt å vere helt alene da i 8år uten selskap. Boring life sier jeg. Derfor bruker jeg pengene mine på han.

Men jeg er ikke sikker på at jeg kommer til å blogge så mye mere i dag og litt av morgendagen, fordi jeg tenkte meg en liten bloggpause mens Gunhild er her. Kanskje det kommer noen små innlegg? Men nå stikker jeg.
See you later alligator ♥

Hva skal du i dag, hva syns du om bildene?

OLAJAKKE VS SKINNJAKKE

Neste gang jeg skal shoppe så SKAL jeg kjøpe meg olajakke, jeg skal. Jeg syns de er utrolig kule, men det er skinnjakker også. Det har jeg. Men jeg tror kanskje jeg går for olajakker. Eller jeg går for begge to.


lånte bildet av: http://amandabrennum.blogg.no/
liker du best olajakker eller skinnjakker?

BILDER FRA ''FJOTISTIDEN'' MIN

Ja, jeg har faktisk vert fjortis på utsene og litt på innsene. Det var i starten av 8 rundt der tror jeg. Mye brun krem, kjempe tupert hår (da mener jeg at det fatisk synes) og utrolig storkjefta og OMG, seriøst kødder du?! Og alt det der følger med pakka. Hvem er det sin skyld tror du?..


Jo, nemmelig jenta til høyre der. Ragnhild dere finner hun på nettby som fjortissau. Det var ei helg en vanlig jente var på besøk hun skulle sminke meg osv, neste dag kom hun til meg den tiden hadde jeg kjærest. Han stod ute ved huska stakkars og venta. Mens jeg hadde drit stygge øyenbryn som jeg kalte det på den tiden. Så Ragnhild brukte et par timer på å nappe de. Og da sa det PANG jeg begynte å sminke meg å fikse meg ''fjortis''

Og da ble jeg slik:


tokk også med et bilde av Ragnhild (med blå genser) Believe it or not det er meg!
Men så heldigvis så ble det stopp, mine andre venner bynte å bli bekymra, men jeg klarte heldigvis og forandre meg igjen. Men det var så nære streken på at jeg var 100% fjortis.

Har du vert fjortis eller er du, hvilken stil passer jeg best med fjortisstilen eller den vanlige?

LONELINESS PÅ HØYESTE NIVÅ

Etter jeg ble med Aurora en kort tur hjem fra skolen og gjikk hjem, tror jeg ikke jeg har hatt en liten samltale med en enste person! Jeg har ikke sett noen eller, hva skjer med verden?! Neida, og nesten alle jentene er på fotball kamp langt oppe i hutti teita!

Ikke bare det, jeg sykkla helt ned til nermeste butikk der de selger slush helt alene også! Jeg møtte ikke en person som sa:- hei. Eneste samtalen jeg egentlig har hatt siden jeg kom hjem var butikkdama som spurte hvilken farge jeg ville ha på slushen.
God utsikt mot veien.Jeg har nesten spist opp en hel  isboks, hjelper mot ''lonley'' humøret mitt. Jeg har jo ingenting å gjøre så kunne vell like så godt lage en video.


Så jeg sitter her med daffe klærne og daffe håret mit, og har ikke gjort en eneste dritt i dag.

Hva har du gjort i dag, er du ''lonley'' noen ganger?

KLAR FOR DAGEN!

Hei, nå er det ikke lenge til jeg skal gå ned til bussen, men hvet du hva?! Vi skal ha slik orientering i dag, jeg skjønner ikke'no av kartet! Det ser omtrent slik ut:

bildet tatt fra google
Det er så mange streker og ting på det, blir bare forvirra. IQ'en min kan ikke takkle så mye! Neida, haha men vi skal vere to og to da heldigvis. Jeg og Borghild selvfølgelig standard buddies.
Skal jeg byne å varme opp allerede? Neeh, gidder ikke jeg er en slappfisk. Tulla ikke så lat? Men det byner ikke før etter matfri.


Men så lenge skal jeg sette meg ned å spise en næringsrik frokost. Hardt sprøtt knekkebrød og en appelsin etter på. Det skal jeg ikke, bare for å virke litt sprekere og sunnere. Men ønsk meg og buddien min lykke til!

Hva skal du på skolen i dag, liker du orientering skjønner du noe av kartet?

VIDEO - BAD TASTE

I forige innlegg så sa jeg at den som gjetta ritig på det vi hadde gjort og det ble http://cewl.blogg.no/. De andre hadde nesten rett, men cewl hadde eksakt rett, så hun ble linket. Hun sa en bad taste video og det var helt riktig.

Ja, som dere sikkert så på noen av bildene, så gjikk jeg ikke akkurat i de peneste klærne. Ikke hilde heller, haha. But thats the point lissom, neida. Men videoen er jo bare for morosyld.Vi ble jo selvfølgelig avbrudt noen steder i videoen. Først så var det en gutt som sykla forbi oss ved veien (vi filma ikke han) Men jeg hadde en følelse på at han stirra og tenkte for noen rare jenter..
Jaja, senere ble vi avbrudt av stefaren min, som bare kom bak meg uten at jeg ikke hadde en anelse om at han var der. Videoen er jo bare improvisasjon, altså ikke planlagt.

Hva syns du om videoen, syns du vi er gale?

HVA TROR DERE JEG HAR GJORT? (JEG LINKER DEG)

Hei, nå har jeg og hilde gjort noe. Men jeg skal ikke si hva vi har gjort. Det skal nemmelig DU gjette på, gjetter du riktig så linker jeg deg. Jeg skal vere snill å gji dere et hint: b** **s** video. Gjetter du noe lignende så linker jeg deg alikevell.


today's outfit, btw det har noe med videoen å gjøre.klarer du å gjette hva jeg og hilde har gjort? (jeg linker deg)

JUMPSUIT HOT OR NOT?

Hei, idag i første time har vi klassens time og RLE. Jeg fikk totalt LATTERKRAMPE! Læreren vår har vert i Roma. Og da har han vert i en slik stor byggning, jeg husker ikke hva den heter, but anyway. Det var en som ble tatt for å ha med seg en stor samekniv i sekken. Og gjett da! Det var læreren vår! Og han skjønte rett og slett ikke hvorfor den kniven var i sekken. Men til slutt så husket han at han har vert på slik greie som jeg heller ikke husker. Og da kom det to store sikkerhets vakter og sa: You are a very dangerous man. Da fikk jeg så latter annfal. HAHAAA! Men hvorfor de ikke oppdaget det på gardermoen skjønner jeg ikke. Men det har vert en morsom dag i dag.

Men i sta begynte jeg og tenke på jumpsuits. De er litt kule, men ikke helt min stil.Har du hatt en morsom dag i dag, hva syns du om jumpsuit hot or not?

JEG HAR RANSAKET MAMMA'S SKOSKAP

I dag har jeg vert så snill mot dere! Nå skal dere få enda en video. Dere aner ikke hvor mange sko mamma har! De som er med på videoen er ikke halvparten en gang! Og hun har utrolig småe føtter, hun bruker str 35 og 36. Så jeg hadde litt problemer, det var ikke alle skoene jeg fikk på meg. Jeg begynte med video, men så blir jo kameraet utladet på 2-3 min så da tok jeg bare bilder. Så jeg tror jeg kanskje må kjøpe meg et kamera som kan filme. Da blir det mye mere videoblogging! Åååh, jeg skulle ønske jeg bare kunne trylle skoene hennes til str 38 da hadde jeg tatt alle for meg selv, mohah!


redigert i: Wnidows Movie Maker

Hva syns du om videoen, hvilken sko likte du best om du husker?

SMINKEN JEG BRUKER

Først vil jeg takke http://villus.blogg.no/  for at jeg kom på første plass på topplista hennes. Jeg blir så utrolig glad for at jeg bare kommer med på topplista til folk. Men jeg blir xtra glad når jeg kommer på første plass. Tusen takk!

Men nå har jeg lyst til å vise dere hvilken sminke jeg bruker. Det er ingen som har bedt om det jeg har bare lyst til å vise dere.

Dette bruker jeg til vanlig.

Fuktighetskrem fra Nivea - pudder fra Max Factor - foundation fra Maybelline - dipliner fra IsaDora - concealer fra IsaDora - mascara fra Maybelline

Dette bruker jeg til spesielle anledninger foreksempel: Når jeg er hos pappa og skal til byen med venninene, bursdag osv (kommer ikke på mere akkurat nå, haha)

Øyenskygge fra Chanel - pudder fra Max Factor - pudder fra IsaDora - foundation fra Maybelline - concealer fra IsaDora - mascara fra Maybelline - eyeliner fra Chanel - Fuktighetskrem fra Lancôme - dipliner fra IsaDora - lipgloss fra nectar de fleurs

Hvilken sminke bruker du, bruker du noe av det samme som meg?

HÅRVIDEO - HVORDAN FÅR JEG VOLUM I HÅRET

Heisan og hoppsan! I dag er jeg i kjempehumør av en eller annen grunn. Men, jeg har endelig fått laget en hårvideo. For mamma fikk kamera hennes til å funke igjen som jeg har ødelagt. Hun er litt skeptisk til å låne bort kameraet til meg for hun har hatt et kamera før også som jeg igjen har klart å ødelagt, så jeg har ødelagt 2 kameraer. Men viss vi regner med kameraet jeg hadde før så har jeg ødelagt 3 kameraer. Eller det var egentlig Hilde som gjorde det! Hun er skikkelig kamera ''killer'' neida, det går greit. Men jeg har fått til å lage en video :


videoen er redigert i: Windows Movie Maker

Hva syns du om videoen, fikk du noen tips?

ØYENFARGE - HVILKEN PASSER MEG?

Nå har jeg testet ut en rekke forskjellige øyenfarger. Har prøvd de mest normale da. Det var litt gøy å se fordi det ser jo litt ekte ut? Ser ivertfal ut som at jeg har brukt fargelinser. På alle bildene ser det ut som at jeg er helt sjokka fordi da ser dere bedre øyenfargen.

Det første bildet er av min normale øyenfarge


normale


grønne


mørke lilla


blå


grønn


mørke blå (som ikke ser helt naturligt ut)

hvilken øyenfarge passa jeg best med?

HVILKEN AV MINE 3 KJOLER ER FINEST?

Hey, det var noen som lurte på om jeg kunne sende linken til der jeg lasta ned photoscape og det kan jeg gjøre. Da trykker du HER. Og da står der 3 download greier der og da trykker du på den første.

Jeg lurer på hvilken av de 3 kjolene dere liker best. BTW: Noen av bildene ser jeg skikkelig sur/scary ut på.

1.)

På denne kjolen (den blå) er det sånn kryss bak på eller sikksakk greier. Men jeg klarte ikke å gjøre det selv så de ble så sygt, haha.

2.)


3.)


Hvilken liker du best?

JEG ER INGEN DYREMISHANDLER

Heihei nå har jeg akkurat lest igjenom kommentarene på det forige innlegget. Utrolig mange søte kommentarer der, men det var noen som kalte meg ''dyremishandler'' og skrev dyremishandling.no noe lignendest. Og at jeg burde gji dem bort viss jeg ikke klarer å passe på dem osv. Det var ikke noe morsomt å lese bare pga at jeg ikke har renset det på 4 dager. Jeg renser bura til marsvina mine 2 ganger i uka, og selvfølgelig den dagen du skal rense buret så lokter det jo vondt. Og jeg er slettes ingen ''dyremishandler'' for jeg hadde en hamster som dødde i fjor og jeg gråt og gråt hele tiden hver dag i en hel uke, men litt senere fikk jeg et marsvin. Foreldrene mine er skilt så når jeg reiste til pappa gjikk jeg på kjøpesenteret og på dyrebutikken, jeg så på et marsvin som ingen ville ha så det kosta bare 100kr. Jeg klarte ikke å motstå det søte blikket og jeg elsker dyr. Men jeg har fått streng berskje om at jeg bare får lov til å ha 1 marsvin. Pga min mor er litt alergisk. Men jeg hadde akkurat 100kr så jeg gjikk å kjøpte det. Senere på dagen fikk jeg et par sko av pappa med en stor skoboks. Når jeg skulle hjem og nesten var hjemme la jeg marsvinet i skoboksen. Hvordan klarte jeg og hjemme marsvinet? Jeg har et litt mindre bur en det jeg  har nå og flytte senga litt og la buret på den andre siden med en duk over så det såg ut som et bord. Noen par uker senere skulle mamma vaske gulvet mit, jeg var på skolen. Så hun færska meg. Jeg måtte fortelle at jeg er så glad i dyr og elsker dem, mamma aksepterte litt senere. Og slik fikk jeg Kiko den svarte og hvite marsvinet.

Jeg har brukt om et par 1000kr på marsvina mine, skal jeg være ærlig kommer det ca opp 5000 totalt! Og jeg er sykt glad i begge marsvina mine så noen ganger dropper jeg overnattinger og henge med venner (noen ganger) fordi jeg ville vere hjemme å chille og slappe av med marsvina mine. Eksempel på sist gang jeg gjorde det var i går faktisk.
I går var jeg på felleskjøpet og kjøpte dette superfine uteburet her for 600kr. Men dette betalte jeg ikke selv, det var min snille stefar som gjorde.
De har 2 bur hver, dette er det største som er 1m ser ikke så stort ut, men det er det. De får blant det dyreste foret, C-vitaminer i vannet, høy, gulerot (som er bak marsvinet) og salat og epler noen ganger. Og om sommeren får de grønt friskt gras som de liker best. Og på desse bildene har jeg rensa buret. Men det bytter på selvfølgelig hver dag om hvem som har det største og det minste.Du kan godt si at jeg skjemmer dem bort, MEN JEG ER INGEN DYREMISHANDLER. Og viss dere lurer på hvem som passer på dem når jeg er på ferie? Sist gang når jeg var borte i en måned var det søskenbarnet mit, og da savna jeg dem kjempe mye!
Dere gidder sikkert ikke å lese alt sammen, men jeg skrev dette for å vise at jeg IKKE er dyremishandler.

elsker du dyr?

VÅKNET OPP I EN ILLELUKTENDE SKROTHANDEL

Hei god morgen! For ikke så lenge siden så vaknet jeg med en vond pine i ryggen fordi jeg har sovet på en spiss ting i hele natt! Og det lukter helt forferdelig på rommet mit nå! Da mener jeg forferdelig, for jeg har 2 marsvin og jeg har ikke rensa burene dere på 4/5 dager og da er det ille! Og jeg var så trøtt, og det var frokostblanding på nattbordet som jeg var på tur til å spise! Æsj den var fra gårsdagens! Så det første jeg gjorde var å gå til stua med pute, dyne og bamse å se på TV og spise omelet.

Så i dag har jeg fått en fantastisk morgen ♥
Senere i dag skal jeg vere superflink og rydde HELE rommet mit og rense bura, det blir sååå gøy, or not..


Her ser dere frokostblandingen fra i går som jeg var på tur til å spise, ææsj!


Tok med dette bildet her foresten syns det var ganske scary bilde av meg. Her kan jeg vel kalle meg selv ghost in the window.Har du like rotete rom som meg, hva har du gjort i dag så langt?

HÅRPUDDER FRA DEFINE - FUNKER DET?

 Heihei, Jeg vurderer å kjøpe meg slik hårpudder fra Define. Den er så bitte liten også koster den nesten 80kr! Jeg vet sykt dyrt. Men jeg har veldig lyst å prøve den ut. Men jeg trenger deres hjelp. Det frister å kjøpe, men jeg gidder liksom ikke å kaste bort nesten 80kr viss du skjønner? Så jeg lurer på dere som har prøvd den, funker den egentlig, får du større volum av den?Jeg skjønner egentlig ikke hvordan det går an å få volum i håret av hårpudder? Jeg må seriøst prøve den ut. Men jeg skjønner heller ikke hvordan den kan koste så my når den bare er cå rundt 10cm. Hater når småe ting er så dyre, spesielt dette hårpudderet her!
Får du større volum av den?

JEG ER EN AV DEM SOM IKKE LIKER FOTBALL

Det er en sport som jeg nesten ikke kan tolerere, og det er fotball. Men jeg klandrer ikke folk som liker det da selvsagt. En gang i tiden så gjikk jeg faktisk på fotball, men det ble kjedeligere og kjedeligere så jeg slutta. Skjønner ikke hva som er vitsen løpe etter ballen og sånt, neida jeg skal ikke klage på dere som elsker fotball.

Men jeg har vert på fotballbana og sett på at guttene har spilt, okei jeg følgte ikke så godt med da for jeg skjønner ikke det meste. Jeg var mest opptatt av og friske opp fotballtriksa mine. Haha eller ikke, jeg kan jo nesten ingen slike triksegreier og har NULL peiling når det kommer til fotball!
<3
Sjekk den lange halsen da, sjiraffen laffen lol


Jeg husker ikke helt, men her tror jeg at jeg kasta ballen til meg selv. Ellers så skulle jeg prøve meg på et triks som Ole gjorde som så ganske kult ut..?

btw: Var det noen som så på norske talenter i sta? Etter min mening syns jeg den jenta på 12 år burde blitt med videre i finalen. Hun var sykt flink til å synge!

Liker du fotball, hvem heier du på i Norske talenter?

SKIKKELIG HÅRFIN I DAG

Juhuu, jeg er ikke hårfin i dag. Jeg tuperer håret mit så ofte. Så om fredager ska jeg ha slik dag at jeg IKKE tuperer håret mit! Det kan godt hende at jeg glemmer det, haha glemsk number one! Men uansett så må dere minne meg på det! Men så i dag har jeg gått med en diger klussedull på hodet, noe som jeg ikke pleier å gjøre i det heletatt! Men så tok jeg den av før jeg skulle se på en fotballkamp (Ikke tro at jeg ser det på TV'n, thats boring deluxe) Men jeg har sett på at guttene har spilt. Og når jeg tok den av var håret mitt skikelig digert og sto til alle kanter. Det var skikkelig hårfint!
Fikk bare lyst til å ta med dette bilde, kult?


Jeg er så lat i dag at jeg faktisk ikke har orket å redigert noen av bildene. Unntant det bilde jeg bare har sensurert på. Og rommet venter på å bli ryddet stakkars, tulla. Men det bare utsetter jeg og utsetter :-D

Så skulle jeg få bort alle de bølgene og det håret som sto til alle kanter. Og lagde en wang flette. MEN jeg skulle ikke tupere det! Jeg pleier slettes ikke å bruke desse hårproduktene, men jeg skulle prøve absolutt ALT for å fa litt volum, uten tupering!

 
woow, så mye volum jeg fikk eller ikke..


Kun fire hårprodukter og en rettetang, og en kamm som jeg ikke tok med på bildet.

Hvilken hårprodukter bruker du, tuperer du håret?

NYTT DESIGN OG NY HEADER

Ja, siden den gamle bloggen min www.c4ro.blogg.no klikket helt! Hvordan den klikket har jeg forklart på den bloggen. Men nå har jeg laget meg en ny en som jeg har kalt caroiz. Hvorfor? Jo jeg fikk den supre idên av min kjære venn Aurora.
Men i går brukte jeg kjempe lang tid på bare design og header over 4 timer! Men nå er jeg endelig ferdig!

Har også fikset ferdig katagori knappene, men der kommer det mer senere!

Hva syns du om headeren og designet, like or dislike?

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits