29. februar

Kvelden i går var veldig trist for oss alle. Mamma har tatt seg en lang sykemelding. Hun og de tre søstrene hennes kommer til å dra til Filippinene allerede på onsdag som kommer. Utrolig at de fikk billett. Jeg skulle gjerne blitt med jeg også, men skolen kommer som vanlig i veien. Billetten koster ikke lite heller. Den koster 10 000 kr, og jeg skal dit uansett i juni. Da blir jeg der i hele 6 uker. Jeg skulle ønske jeg kunne dratt i begravelsen til bestefar for å gi et siste farvell, men slik blir det da ikke.

Mamma drar som sagt på onsdag, 1.mai og blir der helt til 23.mai. Over tre uker.

Når mamma kommer tilbake, er det kun en måned til hun drar tilbake (med meg) og blir der i 6 uker.

Jeg dro på skolen i dag, men jeg ville ikke være den jenta som så trist ut. Prøvde å være som vanlige meg, og det var så støttende å se vennene mine smile! Vi skulket til og med et par timer for å se skrekkfilm sammen og hamstre inn masse godteri. Det var så gøy ♥

Etter skolen besøkte jeg og Leo venninna mi, Borghild på jobb. Der møtte jeg den søte nabodama og hunden hennes, Soland. Gjett hvem som har fått seg en ny lekekamerat, jo, Leo!

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i bedre kvalitet


drømmen skulle ikke være sann

Sitat fra DETTE innlegget klokken 17:37 tidligere i dag:

''Jeg tror jeg hadde verdens værste drøm i natt. Den var så trist, jeg gråt, gråt og gråt i drømmen. Drømmen var så virkelig, noe aldri mine drømmer er. Plutselig våknet jeg og puta mi var kliss våt. Selv om jeg var våken så strømmet tårene ned fra kinnet for drømmen var så trist. Håper virkelig ikke jeg er sanndrømt. Det vil jeg ikke tenke på en gang, for jeg vil ikke miste noen jeg er glad i.''

Jeg ville egentlig ikke gå så dypt inn i hva denne drømmen handlet om siden det var så trist, men som jeg skrev -ville jeg ikke miste noen jeg var glad i. I denne drømmen drømte jeg at bestefaren min døde. Jeg så på mamma og hun brøt i gråt. For knapt en liten stund siden fikk vi telefon om at bestefar var død. Alt jeg så i drømmen, så jeg nå i virkeligheten. Hva er sannsynligheten for dette? Jeg syns virkelig dette var merkelig og trist...

Hvil i fred, bestefar ♥


jeg har skaffet meg instagram!

Nå har jeg også kommet meg på bølgen. Har nemlig skaffet meg instagram som mange av dere ønsket. Haha. Føler meg veldig moderne nå. Viss dere vil kan dere følge meg der også. Heter @caroiiz samme som jeg gjør på Twitter :-)

¨


tokyo

Hei dere. Jeg hadde en fin dag i går og ble kjent med nye folk. Det er så gøy! Jeg tror jeg hadde verdens værste drøm i natt. Den var så trist, jeg gråt, gråt og gråt i drømmen. Drømmen var så virkelig, noe aldri mine drømmer er. Plutselig våknet jeg og puta mi var kliss våt. Selv om jeg var våken så strømmet tårene ned fra kinnet for drømmen var så trist. Håper virkelig ikke jeg er sanndrømt. Det vil jeg ikke tenke på en gang, for jeg vil ikke miste noen jeg er glad i. 

Over til noe annet overfladisk. Skjørtet på bildet er egentlig en kjole, men jeg slengte over en t-skjorte og da ble det plutselig et skjørt. Kostet kun 29 kr også, samme med t-skjorten, for 2-3 år siden. Hehe :-)

Kjole: Cubus  -  t-skjorte: Gina Tricot  -  jakke: BikBok  -  pumps: Nelly
brown

Hallo! I dag har mamma bursdag. Hun fyller hele 39 år, snart 40! Planene for kvelden er at jeg skal på Kinarestauranten med mamma nå snart. Etter jeg har vært der en liten stund sammen med vennene hennes skal jeg på Milano og spise med kompisen min, Torgeir. Etterpå skal vi på fest. Dette blir bra! :-)

Meg i dag:


three answers


1. Tusen takk! Jeg kjøpte skjørtet på BikBok for 2-3 år siden. Dessverre tror jeg ikke du finner det der i dag. Bildet til venstre er arkivbilde fra 2011 (første skoledag). 

2. Det kan jeg så klart gjøre. Fra venstre: t-skjorte HER, t-skjorte HER, sko HER, kjole HER, sko HER, skjørt HER og kjole HER. Jeg har et gavekort på Nelly for 50 kr, skrik ut om noen vil ha det.3. Det var virkelig gøy at dere gikk på den spøken, hehe! Om noen ikke har fått det med seg kan dere lese innlegget HER. Vi er bare gode venner, og det er nok ingen ''historie'' bak det. Meeen dere kan få se bilde av søte Tim! billig parfyme

Innlegget er i samarbeid med Miinto.no

Hallo! Jeg fikk en parfyme i posten fra Miinto.no. Jeg har skrevet et innlegg om Miinto.no før som dere kan lese HER. Parfymen er superbillig og koster kun 99 kr. Dere kan finne den HER. Den lukter også veldig godt til å være så billig! :-)Du finner den HER

Fikk også med såpe:)lurte dere!

Det at jeg skulle skaffet meg kjæreste er like usansynlig som at jeg kommer til å vinne millioner i lotto. Jepp, det kommer aldri til å skje. Hahaha, men så gøy at dere gikk på spøken min i forrige innlegg. En litt forsinket aprilsnarr. Gutten på ''kyssebildet'' er kameraten min, Tim! Han går i parallellklassen min, og vi er ikke noe mer enn gode venner. I går kom han på en ide som Voe gjorde for noen år siden. Lage et kjæresteinnlegg med kyssebilde. Haha. 

Orginal bildene:

Gikk dere på den? ;))


ett bilde, men tusen ord

♥ ♥ ♥


dagens nettshopping

Ja, da ble alt dere ser på bilder under klikket hjem til meg i dag. Noe fra Nelly.com og noe fra SheInSide.com. Gleder meg til jeg får det. Noe du likte?:-)
all black

Alle klær fra BikBok, utenom skinnjakken som er fra VeroModa

Sko Jeffrey Campbell

23.april

Wupsi, klarte å forsove meg fire timer til skolen i dag (igjen). Skylder på at jeg måtte ta passbilde... selvom det bare tok et kvarter. Skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt hele tiden. Jaja, men vi spilte spill på skolen da som var gøy og lærerikt. Nå vil vel egentlig Ingrid ha meg med på trening, men det frister mer å slenge inn en grandispizza og sette på en film! Forresten er det noen som vil jeg skal ha en spørsmålsrunde igjen? :-)Hahahah, jeg har klippet Leo igjen. Alle vennene mine sier jeg har skamklipt han (inkludert mamma). HAHAA, det ble litt komisk når hodet ble så stort i forhold til kroppen. Pelsen vokser ut igjen... heldigvis.


videosnutter fra konserten

Hei! Jeg filmet også litt fra konserten jeg var på forrige uke. Ikke forvent noe bra filming. Hadde kun iPhone å filme med, og bra filming var ikke noe jeg brydde meg noe særlig om. Men til dere som ikke var der, så kan dere få et lite innblikk i disse videosnuttene. Konserten var verdt alle pengene, og jeg var solgt hver gang Justin Bieber kastet av seg skjorta. Haha. Dere kan lese mer om hvordan jeg hadde det på konsert HER.

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i bedre kvalitet


nyter solen

Hallo! Jeg har hatt besøk i hele helgen, og i dag fikk jeg besøk av Borghild! Veldig koselig. Vi er to jenter som alltid tilbringer dagen vår inne uansett vær, men i dag fikk vi et slag i hodet og har vært ute så lenge solen har vært oppe!

Vi tok med oss pleddet ut, tok med masse søtsaker og hadde piknik. Pcn var med og vi sang for full hals i flere timer. Beklager til alle som gikk forbi, og ikke minst naboer. Hehehhe!

Leo er så klart med på alt ♥
Borghild har det vakre Rapunzel-håret. Ja, det er ekte :-)


to par deksler inn i samlingen

Innlegget er i samarbeid med handelsportal.no

Som dere vet har jeg blitt en av de moderne folka som lever i 2013 og skaffet meg iPhone 5! Det var et stort steg, haha. Da er det også en selvfølge at man må skaffe seg mange kule deksel. Heldig som jeg er så sendte handelsportal.no meg et par søte og morsomme deksel.

Supermann-deksel finner du HER til 119 kr. Cartoon-deksel finner du HER til 169 kr.dagen min på bieber-konsert 18.april

Dagen i går. Åhh, hvor skal jeg starte. Det er litt blandet meninger om dette. Fra min side -DET VAR HELT FANTASTISK. Jeg hadde sitteplass på første rad, så jeg trengte ikke å bekymre meg for å bli nedtrampet og dyttet hit og dit som kunne resultere til at jeg hadde besvimt. Jeg så flere som ble det dessverre. Jenter besvimte jo overalt, og vaktene måtte komme å bære dem bort. Vann ble delt ut, men stakkar de i midten fikk ikke. Etter konserten hadde jeg ikke stemme igjen, og jeg hørselen min var så ødelagt at jeg ikke hørte en dritt! Hehe.

Det er en regel som sier at bloggere må ha med kamera uansett hvor de er. Neida... (joda..). For dere søte lesere får jeg prøve å være en flink blogger. Det er bare en dusteregel på visse konserter som sier at det ikke er lov til å ta med ''avansert'' kamera, som vil si speilrefleks. Den regelen dreit jeg i rett og slett. Det jeg gjorde var å ha kameraet under jakken, dekke det med skjerfet mitt og bære plakaten til Belieberne jeg var med forran meg. Jeg så sikkert ut som en gravid idiot, men det går nok bra. Når vaktene skulle sjekke veska mi, var det ingen kamera der! Heheh. Fikk også ''smuglet'' med litt mat og drikke inn (visste ikke at det var kiosk inne). Paraplyen min også, nektet å kaste den.  

Dagen startet med at jeg tok toget til Lillehammer, for så å kjøre bil til Telenor Arena med mine to søskenbarn, Veronica og Renate + en venninne av dem. 

Tror jeg nettopp hadde havnet i en miniversjon av Bieberekspressen. Klær, bok, plakat, pute, musikk osv -ALT av Justin Bieber. 

Renate og Veronica: Jaa, Caro, har du med rose til konserten?
Meg: Rose? Eh, hvorfor skal jeg ha med rose?
Alle tre: HAR DU IKKE MED ROSE?!?! Det står overalt på internett at du skal ha med rose under sangen ''Be Alright''

Ingen tvil om at jeg er med noen store Beliebers!


Vi kom til Telenor Arena rundt 16-tiden 

 
Søte Dune som er venninna til Veronica :-)

Jeg måtte bli med å stå i kø med disse store Belieberne jeg var med, siden alle ville kjøpe seg en caps. Fikk helt sjokk av prisene. 800 kr for en genser, 300 kr for en vanlig singlett og 700 kr for en basket-singlett. Sykt hvor mye penger man tjener der! Neste gang skal jeg hamstre inn billige JB hettegensere fra Ebay, sette opp min egen bod og selge dem for 800 kr. 


Ikke bare er jentene jeg var med Beliebere, men også hestejenter. Heh, jeg syns hester er skumle og holder meg unna..

Da var det noen timer å stå i kø ute. Tålmodighetenmin hang i en VELDIG tynn tråd. Glad jeg kledde meg ordentlig. Jeg så folk som bare stod i en tynn genser. Kle dere folkens når man vet man kommer til å stå ute flere timer!

Beliebers!

Etter kulden ute hadde jeg håpet det skulle være varmt inne, men i starten var det ikke det. Når alle hadde kommet seg på plass og oppvarmingsbandet hadde startet ble det så varmt! Da var jakken og alle lagene med gensere jeg hadde av! Noen gikk i shorts, og det var nok ingen dum ide.

Etter et par timer med tålmodigheten min som hang i en tynn tråd ble jeg dritt lei av å se på dette bildet!

Robin startet kvelden! 


Likte de to første sangene hans, men skjønte ikke så mye av den tredje siden han sang den på Finsk!

Robin var konge og tok med seg publikum!


........ Der var det et kjent ansikt i bloggverden

Sarah Surland/ Sisteplass. Fy for en rå dame med bein i nesa!

Jeg har møtt noen av de største rosa-toppbloggerne og jeg må si jeg har fått et dårlig førsteinntrykk av enkelte. Det å være sur og småfrekk mot leserne er ikke bra. Greit nok og ha en dårlig dag å være sliten, men jeg syns man kan oppføre seg litt når lesere tar seg tid til å gå bort og hilse. Selvfølgelig er det mange koselig bloggere der ute også! Sarah Surland blant annet! Hun smilte til hver enkel leser som kom bort og tok gjerne tid til en prat. Når det kom en litt større mengde gjorde hun det på en måte ''Sisteplass'' ville gjort. Stå forran mengden å posere slik hun gjør på bloggen, Sarah-måten!  Etter over to timer venting inne kom nedtellingen! Den gikk kjempe fort og alle begynte å telle ned sammen.

Der kom helten vår flyvende inn gjennom skjermen!

Kan dere tenke dere alle skrikene i dette øyeblikket? Det var ekstremt!!
Han startet showet med ''All Around The World''. 

Kjekkas i spotlight!


Hele showet var bare ekstremt bra -uten tekniske problemer. Her i Norge har vi jo alltid tekniske problemer. Lyskasterne, fyrverkeriet, crewet, oppvarmingsbandet, danserne, dj, publikum og selvfølgelig, Justin var bare helt fantastisk!
Her synger han ''Be Alrigt'' som er min favorittsang av han. Det var her jeg skulle hatt rose, haha.


Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor sjalu og misunnelig jeg er på denne jenta.

En vakker dag skal jeg også bli One Less Lonely Girl. Bare vent!!


Under sangen ''Believe''.

Når han helt til slutt skulle synge ''Baby'' så sa han først -who want's to be my baby? Deretter tok han av seg singletten og gjorde resten av showet i bar overkropp. ÅHHH DA SMELTA JEG.

I fjor hadde jeg aldri tenkt på Justin så mye. Plutselig dro jeg og venninna mi spontant bort fra skolen for å dra på gratiskonserten hans. Dere kan lese innlegget HER. Fra den dagen fikk jeg et lite innblikk i Justin Bieber. Folkens, etter denne konserten sitter jeg igjen med en alvorlig sykdom. Bildet av traileren under forklarer. 

Jeg har hørt mye negativt av dere som hadde Meet And Greet billett. Det var virkelig synd å høre at dere ble så og si ''kastet'' inn av vaktene, møtte Justin i 3 sekunder, så bli kastet på hodet ut igjen. Og at Justin var veldig ''care'' og ikke smilte og sa hei. Viss dette stemmer, syns jeg det var veldig dårlig med tanke på at dere som hadde Meet And Greet betalte godt over 3000 kr.   

Fra min side med Emerald VIP Package billet har jeg storkost meg. Dette blir bra minner!


min tur til å dra på bieber-konsert!

Hallo! I morgen er det endelig MIN tur til å dra på konserten til Justin Bieber. Åh, for en stor respekt jeg har for den gutten. Jeg er nok ikke en belieber som er villig til å hoppe forran et tog for han, men jeg liker han. Jeg er nok heller ikke den som skriver ''JUSTIN BIEBER LØØV U'' over hele trynet mitt. Haha, men gøy skal dette bli! Jeg har Emereald VIP Package billett til dere som skulle lure. Jeg drar sammen med mine to søskenbarn, Veronica og Renate (de som fikset billett til meg!) også ei jente jeg ikke vet hvem er. Siden vi allerede har plassbilletter ser vi ingen vits med å stå i kø fra morgen av. Vi kommer nok til å gå rundt i Oslo noen timer før vi drar til Telenor Arena. Åh, som jeg gleder meg!

Vel, nå blir det å øve på teksten til sangene hans! Haha. Jeg har ikke en gang hørt alle..

Noen lurte på om de kunne få se den Bieber-artikkelen jeg er med i. Jeg må bare få sagt at det var verdens kleineste artikkel. Jeg og de to venninne mine virker som verdens mest crazy beliebers! ''Drømmer om Justin'', hahah, jeg lo litt der. Artikkelen er nok litt pyntet på. Artikkelen er veldig bra skrevet, og det får jeg gi klassekameraten min, Håkon kreds for! Dere kan lese den HER

Flere som skal på konsert i morgen? :DD


dagens antrekk med ny jakke

Innlegget er i samarbeid med SheInSide.com

Hallo! I dag kom jeg virkelig for sent til skolen. Jeg kom et kvarter før skolen var slutt, hehe. Vi var visst ferdig tidlig også. Hva var vits med å dra da? Jo, jeg hadde noen planer med Ingrid etter skolen. Her er dagens antrekk med ny jakke sponset av min favorittnettbutikk, SheInSide.com  

Jakken finner du HER
tiger

Innlegget er i samarbeid med SheInSide.com

Hei! Jeg har fått en helt rå genser fra favorittnettbutikken min, SheInSide.com. Når jeg først snakker om SheInSide, så er det noen spørsmål som gjentar seg overalt. Hvor lang er leveringstiden og hvor mye er det for frakt? På nettbutikken deres står det ''free shipping''. Det betyr at frakten er gratis (uansett hvor du måtte bo). Leveringstiden? Vi er så heldige og får gratis frakt, så vi kan nesten ikke kreve at pakken skal være på postkontoret fem dager etter bestillingen. Pakken du har bestilt blir sendt fra Kina, og det tar ca en måned før du får den. Det kan være litt over en måned også, men jeg syns faktisk det er bedre med fri frakt og lang leveringstid enn å betale mye i frakt.

Du finner genseren HERSko: Nelly.com  -  shorts: BB


today's order

I samarbeid med SheInSide.com

Gleder meg som en liten unge til jeg får dem i posten ♥
the book of magic

Hei! I påsken redigerte jeg tre bilder av Hadi som jeg bestemte skulle være magiske! Gøy skoleprosjekt! På bildene under ser dere resultatet jeg ble fornøyd med, men jeg og læreren hadde litt ulike meninger. For karakteren sin skyld er bildene jeg skal levere litt annerledes. Blant annet så har jeg tre temaer -det ene er vanlig magisk, det andre har jeg sjørøvertema, og på det siste har jeg disneytema der mange disneyfigurer kommer ut av boken. 

Har gjort veldig mye manipulering med bildene. Tok meg ca 2-3 timer og redigere ett bilde. Jeg kan godt legge ut før-og-etter bilder om noen ønsker det :-)
ønsk meg velkommen til dette århundre!

Jeg husker så godt som i går at jeg skrev DETTE innlegget (2010). Jeg var da en sjeleglad nyfersk 8.klassing som nettopp hadde fått seg en Experia som var ny på markedet. Forrige uke løpte jeg som vanlig til bussen og var stresset som bare det! Noe falt på veien, men jeg rakk ikke å tenke over hva det var. Det var da mobilen min som jeg har hatt i over 3 år! Den var så klart borte når jeg kom hjem og lette etter den.

Det var kanskje på tide med ny. Har alltid fått kommentarer om at jeg har så gammel skrapmobil, og at jeg bør skaffe meg en ny en. Vel, det har jeg gjort nå! Iphone 5. Ønsk meg velkommen til dette århundre. Har til og med skaffet meg snapchat, haha! Neste blir vel at jeg må skaffe meg Instragram også? Takk til mamma som betalte. Ble så takknemlig når hun overrasket meg med at hun skulle kjøpe iPhone til meg!

Hvilken mobil har dere?


sangen jeg aldri går lei

Passenger - Let Her Go


leo, stolt barnevakt


nye sko i samlingen

Hei! Jeg bestilte meg et par nye sko fra Nelly for litt siden. Det ble litt nedtur når det kom fordi de var for små. Orket ikke å returnere dem, så jeg ga dem bort, og bestilte nye i en størrelse større. Anbefaler å bestille disse skoene i et nummer større om dere tenker dere de samme! :-)

Rune (stefar): Blant alle skoene dine, er disse de aller styggeste! Du ser virkelig ut som eiffeltårnet...
Hahahha


få bedre hud med BodyRoller!

Innlegget er i samarbeid med Thewhiteone.se

Jeg har fått tilsendt en ''BodyRoller'' fra Thewhiteone.se. Hva er en BodyRoller? Jo, det er det ultimate verktøyet for de som ønsker seg fin hud om de er plaget av hudskader som arr, strekkmerker, cellulitter, rynker. BodyRoller hindrer også hårtap. Den kan brukes både i ansikt, hodebunn og kropp.

BodyRoller kan redusere og brukes mot: strekkmerker, brannskader, acne-arr, rynker, håravfall, kirurgiske arr og cellulitter. 

BodyRoller finner du HER

Hvordan bruker man denne BodyRollern? Det er så enkelt som det går an. 
1. Vask huden din slik at den er ren for sminke og andre kosmetiske produkter.
2. Bruk selve BodyRollern til å ''rulle'' på eks kinnene opp og ned 3-4 ganger. Dette med jevn hastighet og et forsiktig trykk. 
 
3. Først ruller du vertikalt, deretter horisontalt. Til slutt ruller du den diogonalt frem og tilbake. (Unngå kontakt med øyer å lepper!)
4. Behandlingen tar kun 5-10 min og du kan gjenta den 2-3 ganger i uken for best resultat.
5. Helt til slutt smører du deg inn med en god fuktighetskrem og masserer på områdene som du har behandlet med BodyRoller. 

Før og etter med BodyRoller. Nå har jeg gitt dere mye fakta om dette produktet, men ikke sagt mine meninger og erfaringer. Jeg skal teste ut denne BodyRollern, men det er ikke slik at man får resultater på en dag. Hehe. Om noen uker kommer jeg til å ta opp dette temaet igjen å fortelle dere om min erfaring og meninger om produktet.

Fra Thewhiteone.se fikk jeg også med en munnspray, som også er en tannbleking. 

Tannblekinger finner du HER.

 Har du spørsmål om noe som har med Thewhiteone.se og gjøre, ta kontakt med dem HER

 


uventet besøk

Hallo! Etter skolen dro jeg og mamma på cafê for å spise litt. Hun kjøpte også noe jeg aldri hadde trodd hun kom til å kjøpe til meg! Ble helt målløs, og ikke minst takknemlig. Det kommer innlegg om det i nærmeste framtid. Hehe. 
Når jeg kom hjem tenkte jeg skulle pleie meg selv siden jeg har fått noen sponsorprodukter i posten. Plutselig banker det på døra, og der står Hadi! Da var den pleiedagen i vask, haha! 

Jeg og Hadi sitter som vanlig på verandaen til bestemor, snakker og hører på god musikk.

Heh, ja onepiece. Når jeg kun er hjemme går jeg som vanlig i pysj, eller onepiece om det er kaldt. Haha.

Hadi leker kul!
Hadi kan ikke tro at jeg ga 1700 kr for denne onepiecen. Jaja, mote var mote i 8. klasse.

Hadi: Nå fikk du hengepupper pga Leo.
Hahhahahha


Dagens outfit? XDXD


Her sitter vi hos bestemor med familien, snakker om religioner, kulturer og ser på Idol!


fight for bieber!

Hallo! Vi knipset noen bilder på skolen med kameraet mitt i dag. Vi var liksom ''crazy beliebers''. Noen av  bildene kommer i lokalavisa vår, Dølen. Jeg ble spurt om jeg ville stille opp til bilder og intervju, og det er jo bare gøy. Hehe. 

Genseren blir nok å bruke 18.april om den ikke har revnet av all rivingen. Hehe. Genseren er sponset av norwegianfans.com


Meg, Martha og Ingrid :-)

Sååå beliebers som skal til telenor arena? Begynner dere å glede dere til konsert? :D


simple outfit

Hei! I går hadde jeg faktisk planlagt hva jeg skulle ha på meg i dag. Fant et antrekk jeg faktisk var fornøyd med, men det var kanskje litt sommerlig. I dag tidlig satt jeg på facebook, så og si hele facebook var fult med statusen som ''ånei, det snør...''. Der gikk det antrekket i vask når jeg så ut vinduet, så jeg måtte bare plukke opp noe fra gulvet å løpe ut døren.

Jakke: NewYorker  -  genser: Gina T  -  bukse: Vero Moda  -  sko: Dr. Martens


fotograf-hjelp

Hvem tar bilder av deg? Først var det mamma, men hun sa opp jobben fordi hun syns det var kaldt ute (-.-). Så var det stativet, men det har jeg klart å ødelagt. Nå er det mine to kjære venner, Hadi og Ingrid som må lide. Men jeg setter pris på at de vil knipse noen bilder til bloggen. Jeg har blogget i 2 år og 11 mnd, og som jeg forstår det er det outfitsinnlegg dere liker best. Så jeg vil takke mine to super snille venner som setter av litt tid og tar bilder av meg. Hehe ♥


blind date med meg!

Hallo! Jeg hadde egentlig tenkt å publisere denne korte filmen for en måned siden, men tenkte den var så dårlig at jeg lot det ligge. Hadde en samtale med lærern min i dag og han sa så mye positivt om den! Han likte redigeringen min, ideen, sammensetingen, planlegging, manus og han sa vi hadde den beste filmen. Nå ble det litt for mye skryting, men åh jeg er bare glad for å høre slik! Det er virkelig motiverende. Jeg har selvfølgelig fått hjelp av andre på gruppen min til filming osv. Enda gladere ble jeg når han sa jeg kom til å få en sterk 5er eller 6er! Wow, visste ikke at det var så lett. Ja, vi får individuell karakter siden hver og en på gruppen redigerer sin versjon av filmen. Hehe, men gøy, jeg liker å jobbe med video! :-)

NB: Noen klipp er fjernet i videoen for noen personer ville ikke at den skulle bli publisert på nett. Det var litt synd, men dere får se det jeg har:

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Sååååå... er det noen som vil gå på blind date med meg? ;) ;) ;)


yellow stop effect

Tights og jakke: H&M  -  bluse: BikBok  -  briller: Glitter

svar på leserkommentar - treningHehhehe... jo. Det er egentlig det spørsmålet jeg har prøvd å unngått, og hadde håpet dere hadde glemt det med trening på bloggen min. 21. februar var den magiske datoen jeg startet å trene, men det varte et par uker før det ble noen ukers ferie. Det ble vinterferie, og deretter påskeferie. Det var egentlig en dårlig start, MEN i forrige uke bestemte jeg for å starte igjen. Slutt på pizza, hamburger, sjokolade og all den dritten. OK, pizza kommer jeg aldri til å slutte med, men alt det andre skal bort! Utenom sjokoladepålegget mitt, hehhe. UANSETT. Nå blir det fullt kjør frem til sommeren siden jeg skal på ferie i 6 uker! 

Det var det med før og etterbilder... Det må være det mest kleine jeg har publisert på denne bloggen. Det er ikke akkurat noen forskjell siden jeg har tatt meg så lang ferie fra treningen. Meen, siden dere ønsker det:

21. februar

Nå:

Hahha. Leo titter alltid så rart på meg når jeg knipser bilder av meg selv. Skjønner han godt..


cafê

Heihei! Tidligere denne uken var jeg på cafê med mamma og Ingrid. Jeg var så sulten som jeg aldri har vært før, så jeg spiste like mye som tre sultne menn kunne gjort til sammen! Hehe, men koselig hadde vi det :-)

Vanskelig å holde seg seriøs med den dama der!

Så snill mamma er betalte hun maten vår! ♥
''I see u''. Hahah


Mamma: Du klarer aldri å spise alt det der. Fløtegratinerte poteter, kyllinglår, sjokolade donut, berlinerbolle og iste? Aldri! 
Meg: Spiser jeg alt, så skylder du meg 50 kr!
..... Ooog der ble jeg 50 kr rikere. Heheh
Det er noe galt med kameraet mitt. Hodet mitt ser alltid gigantisk stort ut!!

Igjen -det må være noe feil!

Meg: Ingrid!!! Se, lysende sko!
Ingrid: Caro... den står på en lampe. 
Mindfuck...frokost i sola

Hei og hopp! God morgen! Jeg og Leo har akkurat sittet i solveggen, spist frokost og hørt på musikk. Alltid koselig! Nå er egentlig planen å hive på meg noen filler å dra til Vinstra en tur. Kanskje jeg får Hadi til og møte meg. Ellers i dag kommer jeg nok til å bruke tiden min i photoshop siden jeg har skolearbeid som skal gjøres. Kanskje jeg drar på fest i kveld også om jeg gidder å være sosial, haha. 

Leo ♥

Hva er deres planer for dagen?


outfit: vintage style

Hallo! I dag var en stressende morgen som vanlig. Som vanlig løper jeg som et lyn til bussen, og jeg klarte å miste noe på veien som datt ut fra lomma mi. Når jeg kom på bussen slo det meg plutselig at det var mobilen min! Når jeg tok bussen hjem igjen, så var den borte som var mest sannsynlig. Jaja, sånn kan skje. Ikke nok med det! Frokosten er som vanlig med meg ut døra. I dag hadde jeg syltetøy på, og jeg løpte så fort at jeg fikk hele brødskiva med syltetøy smashet i håret. Jordbærsyltetøy-lukten har forfulgt meg i hele dag! Haha. I dag gikk jeg for veldig vintage antrekk :-)

Kjole: Lene V  -  cardigan: Gina T  -  skjerf: H&M
Hull i strømpebuksa, hehe!


leo 4 mnd!

I dag er Leo 4 mnd, som tiden flyr! Jeg klipte han her om dagen også, og det fikk jeg litt kjeft for. Haha. Stefaren min og mamma syns jeg klipte han så mye at hodet ble så stort i forhold til kroppen. Hahah. Halen ble litt rar også. Jeg må le litt selv, men det vokser ut igjen! 


hundred pair of eyelashes

Endelig kom vippene jeg bestilte fra Ebay som jeg har ventet på godt over en måned. Jeg har bestilt fra samme leverandør i over ett år nå. Jeg liker disse vippene veldig godt siden jeg syns det er akkurat passe tykkelse og lengde. Jeg bestilte i overkant kanskje litt for mange, hehe. Nå har jeg hundre par med øyevipper! Så lenge de er så billige (+ gratis frakt), så gjør det egentlig ingenting! Jeg kjøper vippene mine HER.


outfit 4.april

Vest: BikBok  -  genser: Gina T  -  bukse: NewYorker  -  briller: Glitter (2 år siden)

Hadi: Caro... du må virkelig droppe brillene. De er så rare og du ser ut som noe annet rart!
Meg: -.-
caro ønsker seg - miinto.no

Innlegget er i smarbeid med Miinto.no

Miinto.no finnes også på andre skandinaviske nettsider som: miinto.se og miinto.dk.

Miinto.no selger alt innenfor moteklær, fra herreklær, dameklær og barneklær til accesories. Når du handler fra Miinto.no går ordren direkte til din favorittbutikk, som sender deg varen direkte med 14 dagers angrerett. Miinto.no er i raskt vekst med over 300 butikker online! Det er fri frakt i hele Norge :-)

Her er noen av mine favoritter hos Miinto.no:

Noen favoritter på bildet over?


platform wedges

Hallo! Det er så irriterende å være allergisk mot noe man ikke vet hva er. Doktoren klarer heller ikke å finne ut hva det er, men jeg får noe som heter elveblest som er sykt irriterende. Klør som bare det. Når jeg våknet i dag morges hadde jeg det til og med på øyelokket. Jeg så ut som et monster! Det var nok best jeg holdt meg hjemme fra skolen, hehe.

Jeg har endelig fått bestilt skoene jeg har sett på i uker! I går så jeg at de hadde fått inn str 37 igjen, og da kunne jeg ikke dy meg. Da ble de klikket rett hjem. Gleder meg! Hva syns dere om slike platform wedges forresten?
 
siste dag av ferien

I dag ringte mobilen min veldig tidlig (14:00). For meg er det tidlig. Så tidlig på døgnet er det ingen overraskelse at jeg ligger død i senga. Da var det en kamerat som sa han satt på toget og var hos meg på noen minutter. Rommet mitt så ut som en svinesti, og det samme gjorde jeg! Jeg rakk å dytte skrapet mitt under senga, pusse tenner og slenge på meg noen filler før han kom! Hehe. 

Når jeg først hadde fått et uventet besøk, så ville jeg bruke han som en modell for et skoleprosjekt jeg har. Tema er valgfritt så lenge det er surrealistisk. Ingen tvil om at det skal være masse magi i bildene mine! Jeg har en følelse på at bildene ble bra, og jeg gleder meg til å vise resultatet av produktene mine på bloggen! ♥

Noen bilder fra ''bak kamera''.

Sitter i solveggen og koser oss med kaffe og musikk. Lille Leo er så klart med overalt!

Kattedama

Vi dro til nabobygda for å få i oss en matbit!

Jeg ville heller ha en matbit fra Statoil, men jeg gjorde tidenes største tabbe -jeg glemte å bestille med dressing...

Etterpå var vi så spreke at vi tok oss en økt på treningssenteret :-)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits