berit og muttern

Hei! Nå har jeg akkurat sett en sinnsyk dårlig film som heter Loch Ness Terror med søskenbarnet mitt. For å få litt latter i oss så satt vi og lo oss ihjel av Berit og muttern fra Norske talenter, OK nå skal jeg slutte å skrive om Norske talenter (snart). Det var ganske dumt at de ikke gikk videre, haha jeg digger dem!


Er litt enig med Adil, han ene har litt fine bein, hahha! Morsomme eller hva?


kingwings!

Hey! Var det noen som så på Norske talenter i går? Kingwings var helt i fyr og flamme! Gleder meg til jeg skal se Norske talenter med mine egne øyner den 27.mai, tihhi.


40 par nye vipper

Heihei! For 2 uker siden bestilte jeg meg 40 par nye vipper. Jeg må bare si tusen takk for at dere tipser meg om alt mulig. Etter jeg hadde kjøpt vippene fra superkul så var det mange som anbefalte meg å bestille fra Ebay. Tusen takk, det var nyttig. Går du på Cubus og kjøper deg et par vipper blir det 60-90kr. Ebay betaler du bare litt over 30kr (inkludert frakt) for 40 par! Ikke bare 40 par, men 60, 70, 80 til og med 100 par til under 50 lappen med frakt!Jeg likte ikke de til høyre, men det går an å jukse og sette to oppå hverandre. Jeg anbefaler alle som skal kjøpe seg løsvipper å bestille fra Ebay. Alt er mye billigere! LINK


vippene fra superkul

Det var en leser som lurte på om jeg kunne skrive litt om vippene jeg kjøpte fra superkul -klart jeg kan! Det var ganske billig for 10 par, men det kom over 200 lappen med frakt. I går fikk jeg 40 par vipper for bare litt over 30kr i posten!! Det kan jeg skrive om etterpå om noen vil? Jeg syns desse vippene var litt stive, men det er bare å bruke litt xtra lim. Fyldigheten og lengden er naturlig. -Helt greie å bruke i hverdagen :-)  
Link. Vippene er ikke sponset.


bilder fra trondheim - del 2

Heihei! Her har dere resten av bildene fra Trondheim som jeg ble passe fornøyd med. Det første bildet her likte jeg best, endret farger/ lys i photoshop (cs3).

Nidarosdomen gjemmer seg bak alle krokete trær.Kort sagt, d-i-g-e-r-t!


Martha og Malin
Sjekk den oppblåste apen til venstre, jeg kjenner henne ikke asså. Mohahah ♥

Presten smiler fra øre til øre, fordi han har gratis gruppeleder kort! HehheGlade jenter, Martha, meg og Malin


Folk!Dette er den gamleste delen av Nidarosdomen.Ingrid sin outfit!Fuglene jeg kallet ''potetfugler''


Museum

Martha og Malin soler segHer er vi i Kapellet


Malin kysser dyret hun kaller elg, elg? Hahaha


Malin sitter på ''elgen'', hahha x2Shopping!Her inne på BikBok hadde jeg og Malin veldig stor fight. Hun fant en super fin blomsterprint shorts som jeg prøvde. Den passet perfekt, men så tok hun den tilbake. Noe dere skal vite om meg -jeg gir aldri opp uten kamp. Så vi løpte rett og slett etter hverandre og kjempet om hvem som skulle få den. Det endte opp med stein, saks, papir. Mohaha, jeg vant!Et kvarter før vi skulle til bussen, bestemte vi oss i siste liten at vi måtte få en matbit på Egon.
Hva syns du om bildene?


outfits i dag

Malin:
Topp og sko: H&M (mer vet jeg ikke)


Meg:
Jumpsuit og belte: H&M  -  cardigan: cubus  -  sko: dinsko  -  veske: NewYorker 
smykke: laget av en søt leser♥ Takk til Mariam som gadd å ta bilde av oss!


innkjøp fra trondheim

H&M (barneavdeling) 99,-H&M 99,-H&M (barneavdeling) 99,-


Gina Tricot 59,-Gina Tricot 149,-H&M 49,-BikBok 99,-Vero Moda 399,-BikBok 129,-

H&M 129,-
Hva syns du?


helt rørt

Fikk et kjempe hyggelig brev med noen søte små gaver fra en helt superduper søt leser, Marianne (link). Aww, kunne ønske jeg kunne gi deg en klemm, hihi. Kunne ønske jeg kunne hilse på hver og en av dere. Marianne, må bare si det en gang til -tusen takk! ♥


Jeg fikk et smykke, øredobber og mobilpynt. Gud, jeg er glad!

Mobilen min ble plutselig mye finere, men du tok tilfeldigvis ikke et bitt av sjokoladen før du sendte den til meg? Neida, hhihi.
Tusen takk for et hyggelig brev også. Btw: her er det ikke jeg som er snill, det er du!

Dette har Marianne laget helt selv, elsker kreative hjemmelagde ting. OK, en siste gang -tusen takk!


antrekk 28.apr.2011

cardigan, shorts og tubetopp: BikBok  -  topp: H&M  -  belte: glitter  -  sko: eurosko 


Hva syns du?bilder fra trondheim - del 1

Jeg hadde en veldig fin tur til Trondheim som jeg sikkert har sagt. Så her får dere mange bilder:
Vi hadde noen stopp på tur dit, så jeg måtte knipse noen bilder.


Her er vi i en liten gudstjeneste (kirken dere ser på det første bilde)Ingrid på bussenHilde og GunhildKofferten til Gunhild. Gammeldagse kofferter er søte, hehe.Gunhild er glad for at vi endelig har kommet frem etter en lang busstur.Torgeir


Her overnattet vi, Nidaros Pilegrimsgård.Rommet til meg, Malin og MarthaDusjen vårDoen vår. Vedder på at 99,9% av dere synes dette var veldig interessantBadet vårt.Malin følte seg hjemme. Eller man kunne tro at hun flyttet fra hjemme, fordi hun hadde med seg hele flyttelasset!Martha :)Noen rampunger stakk til butikken for å kjøpe hårfarge til Janne, mens alle andre så film.Resultat:
Malin tok med seg to videokameraer, men var litt morsomt at de ble strømtomme veldig fort, haha.Helene sin outfitOlePresten forklarer noePresten spiller gitar og syngerPresten viser frem noe... OK, nok bilder av presten!


Hehehha, Malin har problemer. Ikke noe nyttTrondheim er så fin by :')
Presten, Martha og meg. BFF, tulla.Fine folk!


Her er vi ute ved Nidarosdomen, den er diiigeer!Hilde, Jon-Ivar, Malin, Martha, meg, Borghild og Gunhild ♥

Hva syns du om bildene?


gratulerer med dagen!

Grattis med dagen mamma ♥ ♥ ♥


outfit

Heyya! Nå har jeg kommet hjem fra Trondheim. Har hatt det helt toppers, utenom museum og alt det som ikke interesserer meg. Har kjøpt en del så kart, hheheh, jeg skal legger ut innkjøpene om ikke så lenge. Dagens antrekk:
Kjøpte meg ny hatt fra Lindex også, hhaha.


Her fikk jeg sol i ansiktet, ser heftig sur/ alvorlig ut. Skulle sensurere trynet mitt, men blogg.no vil ikke la meg laste opp et nytt bilde :((
Blondebluse og hatt: Lindex  -  tunika: NewYorker  -  shorts: H&M  -  strømpebukse: cubus 
sko: EuroSko 


reiser til trondheim!

Heiheii! Dette blir det siste dere hører fra meg i dag, men nå er jeg pakket og klar til Trondheim!Jeg skal dit pga av slik konf greie, men tjaa det er litt kjedelig.Det jeg gleder meg til er når vi får 3 timer fri på byen! Lite, men bedre enn ingenting. Vi skal overnatte så vi får fri på byen i morgen :)
Nå har jeg dårlig tid, så vi blogges kanskje i morgen! Hadebraa, ha en fin dag videre! ♥


dagens look

T-skjorte fra NewYorker

(uten extensions)


fin vårjakke

Heiheii! Det var noen som lurte på hvor jakka til Anh var fra i dette innlegget. Det kan jeg så klart skrive om. Den finefine jakken er fra ellos.no. Jeg digger den selv, kunne gjerne tenkt meg den i beige.
Hva syns du om den?


årets første jordbær

Når jeg var i Sarpsborg var det så himla fint vær. Fikk så sommerfølelse, så jeg slengte på meg skoa og gikk til Coop og kjøpte meg jordbær. Beste jordbæra jeg har spist (i år), hahaa.Spist jordbær i år?


småting

Var en liten tur på Otta her om dagen som jeg har skrevet her. Kjøpte egentlig ikke noe spess, liker egentlig ikke Otta. Sykt dårlige butikker. Men det ble litt random ting, SB12 tyggis? Hahha, hvorfor kjøpte jeg det? Jo, det var 2 for 1, wohoo to fluer i en smekk. Tulla.


Kjøpt deg noe i det siste?


sweden!

Heiheii! I påsken har jeg vært i Sverige med Anh, men har bare glemt å blogge om det. Bedre sent, enn aldri. Heheh. Skal ikke kjede dere med mye tekst, så jeg hopper rett til bildene.


Lille søte Anh i hagen til pappa ♥


HAH! Det er ikke lengre 110 butikker, det er 109. Jeg er pirkete, heheee.
Butikken som lyser opp hele Norby, nemlig NewYorker ♥ Har skrevet litt om NewYorker her siden det er så mange som lurer på det.
Gottebiten!Hadde så lyst på denne, men valgte å spare pengene siden jeg skal til Trondheim i morgen


Etter Norby dro vi til Svinesund for å spise lunsj. Skrevet om det her.
Hva syns du om bildene?


outfit

Fant et outfitbilde som jeg egentlig ikke skulle poste, men jeg gjør det likvell :)
veske: H&M  -  cardigan: cubus  -  tunika: en butikk i Filippinene  -  sko: økonomisko

(lite sminke, hihhi)


bloggfri

Det er så nydeligt vær i dag, så tar meg en liten pause fra bloggen :-)
Ha en fin dag!


midtskillTidligere i dag prøvde jeg meg på midtskill, faktisk! Midtskill er vårens trend, men jeg liker det ikke helt, i alle fall ikke på meg. Ja, det er vårens trend, men det var ikke det jeg tenkte på. Prøvde og få håret mitt til å ligne på Jennifer Love Hewitt sitt, hihi♥ Hva syns du om midtskill?


barbie!


Hhhehehheh, lovet søskenbarnet mitt å se Barbie filminnkjøp


DinSko 249 SEK


NewYorker 179 SEK
NewYorker 199 SEK
NewYorker 99 SEK


NewYorker 139 SEK (overdel og underdel)


EuroSko 99 NOK


i dag

Hei! I dag har jeg vært en liten tur på ''byen'' skulle jeg si. Vil ikke akkurat kalle Otta en by, eller det er jo regnet som en by, men det er faktisk Norges minste. Haha.Mamma!


Nå vet dere at jeg er rar :D


Kidsa
Her er vi glade for å få is ja, hihi.
Meg og søstrene til mamma.
Fail hoppebilde, hheheh


Dagens outfit!
Hva syns du om bildene, gjort noe i dag?


dramatisk photoshoot

Hei! Her er bildene Frøydis tok av meg. Hun er veldig flink til å ta bilder. Noen av bildene har hun redigert i photoshop cs5, noen har jeg redigert i photoshop cs3.


Hva syns du om bildene, hvilket likte du best?


super søt

Heihei! Sitter her med Frøydis. Fant en super søt gutt på youtube, er han ikke nusselig?


deathly hallows part 2

Gleder meg sykt til den kommer på kino! :D


et par bilder fra i dag

Hei! I dag hadde jeg photoshoot med Frøydis. Hun har ikke redigert alle bildene, men dere får se et par av dem. Kommer flere senere :)
Dramatisk sminke så klart ^^


sommervær i sarpsborg

Hei! For noen dager siden vandret jeg og Anh rundt i byen. Det var så syykt fint vær, folk gikk i shorts og sommersko. Bra tegn på at sommeren snart er i Sarpsborg, men nå sitter jeg i Kvam. Kaldt, overskyet, regn og alt man ikke vil ha. Tusen takk for alle fine blikk jeg fikk fra noen av dere søte lesere. Beklager til dere som fikk et stygt blikk tilbake fra Anh, men hun er ikke vant til at folk stirrer, haha ♥Bussen vår.


Jeg og Anh er ikke i byen uten å kjøpe shave izzz! Sommer eller vinter, det er Caro og Anh's tradisjon is.


Her er vi i prøverommet på H&M. Prøvde noen digre briller, men kjøpte dem ikke.
Påske godis!
Sko<3


Kremmerhuset hadde mange søte cupcakes ^^
Her chiller folk


Random bilde av kirka. Irriterer meg at de har så finere kirke enn det vi har. Vi har bare en liten kirke, haha.


Hva syns du om bildene?


caro&anh


hjemme igjen

Har kjørt buss i heeele dag. Kommer sterkere tilbake i morgen! :)

svar på kommentarJa, det er et stykke mellom mamma og pappa. Det er 6 timer med bil/ buss å kjøre. Det er grunnen til at jeg ikke er her i Sarpsborg hver uke. Anh bor i Sarpsborg og er nesten naboen til bestemora mi. Selvom det er lang avstand mellom meg og Anh så klarer vi å holde kontakten. Vi har jo vært bestevenner i over 12 år ♥


robby bubble

I går kjøpte jeg og Anh en ganske fancy brus. Eller den var ganske kul på utseende, men det smakte rett og slett helt forferdelig! Den kostet 40kr, haha bortkastet penger. Vi så på filmen Frozen Kiss som ikke var bra, men vi så bare på den i 30 min. Den var så kjedelig at vi slo den av, men nå må jeg løpe! Blogges!


lunsj

Heihei! Nå har jeg og Anh kommet hjem fra Sverige. Vi har vært på Norby og shoppet litt , så stoppet vi innom Svinesund på vei hjem og spiste lunsj. Nå skal jeg bare gi en gave til Anh, så stikker vi til Storbyen og kjøper shave is igjen.Hva skal du videre i dag?


magetopp til hilde

Hei, i dag har jeg vært i byen som sagt. Det eneste jeg kjøpte var en magetopp til Hilde, fikk penger altså. Jeg måtte prøve den fordi jeg var usikker på om jeg skulle kjøpe XS eller S, men det ble S. Tihii, den var så kul at jeg bare måtte ta bilder med den jeg, Hilde :-)


BikBok, 199,-       Hva syns dere om magetoppen som jeg kjøpte til Hilde? :)


caro og anh's tradisjonelle filmkveld

Hei det er Anh!

Nå har jeg og Caroo kommet hjem fra byen og kjøpt masse godt! BTW: har kjøpt t-skjorta di Hilde :) Og nå skal vi kose oss med filmkveld og se på Frozen kiss! Og forresten vi har mange bilder på lager! Stay tuned


frokost på rich. bar

Hei! Nå har jeg nettopp vært på Rich. Bar med pappa og stappet i meg litt mat. Nå skal jeg velge enda en film å se på før jeg møter Anh på Storbyen klokka halv 3. Vi blogges! Hva skal du gjøre i dag?


påskeegg

Heihei! I går ble jeg svikta av noen (kremt, Anh). Den noen (hun må ikke nevnes) var på jobb heele dagen, så jeg hadde ingenting å gjøre. Joda. Jeg tilbringte litt tid med bestemoren min. Hun hadde vært i Sverige og kjøpt påskeegg til meg. Haha med veldig, veldig, veldig mye godteri. Fikk med en del snickers sjokolade også, men tok ikke bilde av det.
Nå skal jeg kose meg til påske, hehe! Har du påskeegg?mobilblogg: problemer med nettet

Buhuu, problemer med nettet. Håper det er fikset til i morgen :-)


hvilken film skal jeg se?

God morgen alle sammen! Nå har jeg nettopp våknet. Skal se på en film før jeg drar meg ut, men ikke lett å velge film når jeg har så stort utvalg. Pappa elsker virkelig filmer. Tror jeg har vist dere dette før en gang i sommer, men det har vokst siden da, hehe.Legg merke til film-raset
Ikke lett å holde styr på alt man kjøper. Så jeg er heldig som får filmene han har to av.


Noen som har en film og anbefale?


på bussen

Heihei! Nå er jeg på tur til Sarpsborg. Skal bli godt å komme i byen hvor det er mennesker å se ute. Det er ingenting å gjøre i Kvam, eller jo, telle sauer! Synd at det ikke er noen sauer ute nå, haha. Fikk det litt travelt i dag siden jeg sto opp en time før jeg skulle til bussen. Mens jeg var på mitt høyeste stresse-tempo, så ble det noen bilder av hva jeg har gjort i dag så langt.

Pakket kofferten min. Eller rettere sagt, bare slengt klær og sminke direkte ned i kofferten.


Renset buret til Mia og Kiko


Mia <3Nå er det bare 5 timer og 40 minutter til jeg er i Sarpsborg. Yeyyy.... hater å kjøre buss.
Hva har du gjort i dag så langt?


mo - dance like a freak

Var det noen som så på Senkveld i går? Pleier ikke å se på det, men bare måtte når Mo var med. Gud, jeg digger han. Jeg er så heldig som har møtt han, hihi les her. Digger latteren hans, og ikke minst den nye singelen, ''Dance Like A Freak''!


Hva syns dere?


god påskeferie alle sammen!

Hei! I dag har jeg kjøpt meg påskepynt! Haha, hvorfor gjorde jeg det egentlig? Skal jo nesten ikke være hjemme i påsken. Men over til det innlegget skal handle om. -Jeg ville bare ønske alle leserene mine en riktig god påskeferie ♥
Tehe, påskepynten som jeg kjøpte. Pynter du til påske?


hunderfossen

Hei! I går var jeg på Hunderfossen sammen med hele 9.kl. Vi var på energisenteret, noen som ikke var så veldig spennende etter min og Malin sin mening. På Hunderfossen var det så mange fine motiv man kunne ta bilder av. Selvfølgelig måtte jeg og Malin løpe som to galinger foran alle andre for og rekke å knipse noen bilder.

Hilde og Boggis


Gunhild


Boggis, Gunhild, (oppblåst) Malin, Zia, meg og Trond.


Jon-Ivar og Mariam kom inn i bildet
Ole
Her er mitt fremtidige hus, eller slott! Viss noen skal ta bilder foran slottet (huset) mitt, så skal alle betale 150kr pr bilde. Mohaha.
Litt uinteressant


Ikke alt var uinteressant. Denne greia her var ganske kul! Den sendte ut...  kule rosa greier. Viss man tok et lysrør inntil så begynte lysrøret å lyse, kult!


Malin poserer på det lysende gulvet


Gunhild ville ikke være med...


Noen som har vært på Hunderfossen før, hva syns du om bildene?


cool with new sunglasses

Innlegget er i samarbeid med sunglassesshop.com
Fikk noen kule Nueu pilotbriller i posten. Selveste brillene var kjempe kule, men jeg vet ikke om jeg passet så godt med dem? Link til desse brillene

Flinke Mariam var fotografen. Hva syns du om disse brillene?


nytt design!

Heihei! Da er jeg endelig ferdig etter 10 timer arbeid med nytt design. Legg merke til at jeg har to sidemenyer, men jeg skal ikke ta all æren selv. Jeg har bare kopiert noen koder fra Lisa. Det står en liten smule mer informasjon i venstre sidemeny. Håper dere likte det, det var hardt å ta farvel med rosafargen :'(( Rosa ♥ Legg merke til at jeg har peace tegn på alle bildene, til og med på den gamle headeren. Målet mitt er og ha det på (nesten) alle headerene mine, haha jeg er rar. Hva syns du om dette designet, likte du bedre det gamle?

KAN DU LAGE DESIGN TIL MEG? Får dette spørsmålet hveeer dag. Nei, beklager lager jeg ikke til andre...


sneak peek

Har sittet i maaange timer med design nå. Blir så sint når jeg ikke får til det jeg vil ha! Ååh. Jeg er nok bare halvveis, så blir nok ikke ferdig i dag heller.

bøssebærer

Heihei! I dag blir det ikke så mye blogging fordi jeg skal være bøssebærer, senere skal jeg være i kirka. Ikke minst må jeg bli fedig med det nye designet mitt.

STØTT KIRKENS NØDHJELP ALLE SAMMEN! :D

Støtter du kirkens nødhjelp?


videoblogg


mandag

Fant noen bilder som jeg ikke har publisert, men om jeg ikke tar feil så var det en mandag bildene ble tatt (tror jeg). Lue: carlings  -  skjorte og t-skjorte: H&M  -  tihts: gina t koselig lørdagskveld

Heihei! Her er noen bilder av meg og Mariam fra lørdagskvelden. Vi hadde det kjempe morsomt. Vi koste oss med masse godteri/ vafler og så klart jentesnakk, hihi ^^


Vi så på et program om Alex Rosên. Han var egentlig ganske så flink til å synge.Godterii ♥

Hehhe, sitter igjen litt leppestift etter photoshooten vi haddeHva gjorde du i helgen?


jobber med nytt bloggdesign

Heihei! Nå er det vel kanskje på tide å bytte til et nytt design? Har aldri i hele mitt bloggliv hatt et design så lenge. Men i går begynte jeg smått å tenke på det. Kreativiteten min er nesten helt på bunn, så jeg blir nok ikke ferdig i dag. Jeg vet ikke hvilken farge jeg skal ha på hele bloggen en gang. Skal jeg ha rosa fargen som jeg har nå, eller lysegul?
meningsløs videoblogg med mariam


photoshoot

Hei, og god morgen! Skal si det er deilig å sove så lenge i helgene. I går hadde jeg besøk av Mariam. Vi gjorde ganske mye, og tiden bare løp fra oss som vanlig. Noe vi gjorde var å sminke oss. Vi skulle sminke oss dramatisk, men Mariam ble jo bare pen!

Hva syns du om bildene, hvilket likte du best?


atm

Nå...Tidligere i dagkreativ måte å fikse neglene på

Så syykt kult, og ikke minst kreativt! Nå fikk jeg lyst til å gjøre det samme, men jeg har så korte negler, haha. Hva syns du?


med og uten extensions


videob - 1.aprilsnarr

Heiia! Her er en video som egentlig skulle blitt publisert for over en uke siden, men den ble litt forsinket på en måte. Dagen før 1.april planla jeg og Borghild at vi skulle ta med solbærsaft som skulle være blod. Aprilsnarren var at Borghild slengte døra i trynet mitt så jeg begynte å blø neseblod (solbærsaft). Det var morsomt at noen trodde på det... helt til Torgeir (så klart) måtte avsløre oss.Hva syns du om videoen, ble du lurt 1.april?


endelig helg!

Hei! Føles ut som det er lenge siden jeg har blogget, men det var jo tull og kluss med blogg.no i går. I dag har det ikke skjedd noe spesielt på skolen, bare kjedet meg i hjel. Friminutta er jo alltids morsomme da. Var flink blogger og tok med kamera.


Malin med min høyt elskede fuzzyhead lue og med Zia sine solbriller (ja, uten glass)


Slåsskamp mellom Zia og Malin. Da er det best å komme seg unna..Jeg er ikke en hvit tiger, bjørn, kanin, hund, katt eller hare som mange trodde. Jeg er en SNØLEOPARD! (Ikke ekte)Eline
Hahahah. Zia sin fremtid er å bli bankraner. lol.Legg merke til at ''solbrillene'' er ganske skjeve. Haha.Bankraner //SPLASH// forbryter mann? Hahah, ok jeg skal slutte.Malino ♥Malin og MariamMariam, meg og Malin ♥
Torstein som ville bli tatt bilde av (kjæresten til venninna mi)

Nå er det helg. Da skal jeg kose meg med oreokake og alt som er usuuunt. Hva syns du om bildene?


blomsterprint fra curryshop

Innlegget er i samarbeid med Curryshop.no


Fikk denne søte blomsterprint blusen i posten i går. Curryshop har en del søte sommerklær som jeg likte veldig godt, ikke bare klær, men sko også. Viss dere skal kjøpe noe fra Curryshop, så har jeg en rabattkode dere kan bruke. Da får dere 20% på alt. Skal skrive eget innlegg om det senere.
Hva syns du om blusen? :-)tcmn vs tuvaw

Hvilken blogger liker du best?

to nye plagg

Fikk to nye plagg i dag dumpet ned i postkassen. Blomsterprint blusen fikk jeg sponset og Tweety t-skjorten kjøpte jeg selv. Forelsket i dem begge to, hihi. Dere skal få se blusen på i morgen.Kjøpt deg noe nytt i det siste?


baby, baby, oh


Tihii, det lille søte søskenbarnet mitt vil bli popstjerne ^^


hello kitty jewelry

Innlegget er i samarbeid med jewelsanddreams.no


Jeg fikk et kjempe søtt Hello Kitty smykke som nå er favoritten min. Hos jewelsanddreams.no har de så mye søtt, blant annet cupcake smykke og ring, iskrem øredobber osv. Pluss mye annet fint ♥
Noe jeg syns var veldig hyggelig, var at jeg fikk et kort og veldig søt innpakning. Ikke alltid det skjer, service kaller vi det. Hehe :-) Hva syns du om smykket?

blogganbefaling- bingobloggen!
Her er en blogg jeg har lest i flere uker, nemlig bingobloggen.blogg.no. Hahah, det hadde vært litt kult om desse to søstrene hadde nådd toppen av topplisten i en uke. Elsker å lese bloggen deres, iallefall tanken på det hippe ungdomsspråket deres. Haha. Jeg har sett alle episodene av Bingo Banden til nå, og en kveld skulle jeg google opp personene som var med (wow, føler meg veldig stalker). Da ramlet jeg over bloggen til Ragnhild (og Astrid som stikker innom av og til).


Link til bloggen HER. Hva syns du om bloggen?the rolling stones

Jeg er ikke så veldig fan av selveste bandet, men jeg liker t-skjortene med logoen på. Btw så er dette innlegg nr 700!! Når jeg kommer til innlegg nr 1000 gidder jeg ikke mer, da slutter jeg. Tulla! Haha. Hva syns du om Rolling Stones t-skjorter? T-skjorte fra H&M


photoshoot på en vårdag

Heiheii! I dag har jeg vært på gudstjeneste, yess snar ferdig. Etter den tok jeg og Renate oss en photoshoot på en vakker, vakker vårdag. Hah, det ble litt klisjê.


Nå stikker jeg til søskenbarnet mitt. Er sulten, vårruller på menyen. Blogges! Hva syns du om bildene?(Smikevideoen er forresten spilt inn, mangler bare å redigere den)


videblogg fra renate


norske talenter finale

Hei! I dag har jeg hentet billettene mine/ våre til Norske Talenter (Finale). Ganske tidlig ute, men bedre nå enn før det blir utsolgt. Fredag den 27 mai skal bli en super dag med to gode venner av meg!

 


Møtte også søte Inga. Vi tok noen bilder så klart :)) Noen som tilfeldigvis skal på Norske talenter finalen?


outfit 2.april

cardigan: bikbok  -  tunika: lene v  -  belte: H&M  -  tights og topp: cubussminkevideo?

I går fikk jeg vippene mine fra superkul. Kunne spurt om de ville sponset meg, men njaa er ikke glad i å spørre om det. Uansett var det ikke verdens dyreste for 10 par vipper (159kr). Elsker at det er kort leveringstid, hater å vente flere uker. Men denne lille pakken tok sin tid på 2 dager.

Uansett har jeg sett på min gamle sminkevideo, og den er litt... gammel. Så det er 90% sjanse for at det kommer en sminkevideo på slutten av dagen. Stay tuned som jeg alltid sier! :-)


dette vet ikke caroiz

Wææh, håper ikke Caro blir sur på meg nå, ihi. Det slo meg nå plutselig; hvorfor ikke legge igjen en hilsen til Caro uten at hun vet det? Haha. Skulle bare si god helg og glad i deg! ♥


Fra da vi begge skulle teste ut pannelugg. Bildet er fra sommeren i fjor eller året før.

Og til alle dere som leser bloggen hennes, kommenter et lite kompliment til henne eller noe. Det fortjener hun!


outfits i mars

Hvilket likte du best?gått tur med kiko

I fjor kjøpte jeg meg et marsvinbånd, så klart måtte jeg kjøpe det tidlig på den kalde vinteren. Men i dag fikk jeg brukt det, hihi syns Kiko tok seg godt ut i båndet ^^

Så klart har jeg vaktbikkja mi, Tass ♥
Kjøpte båndet på Zoo butikken i Sarpsborg, 249kr


1. aprilsnarr

Det er så morsomt å narre folk. Alle (nesten) tror på meg, mohahaha. Jeg føler meg... føler meg...
vi sier at bildet får forklare.Først så byttet hele 9.kl klasserom, men det ble litt faila. Så latet Borghild som om hun slengte døra i trynet mitt så jeg skulle blø neseblod. Vi tok med kamera og solbærsaft (blod). Jeg har ringt til mange i dag og sagt at stefaren min har kuttet av seg fingeren, haha jeg er sååå ond. Nå er søskenbarnet mitt neste på listen.


Har filmet litt også, men noen som var med på filmen ville se den først. Da kommer den kanskje ut på mandag. Narret noen i dag?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits