Solnedgang

Det var så fint ute på dekk når solen var på tur ned. Jeg og Gry sto ute og knipset bilder. Syns ikke jeg fikk frem hvor fin solnedgangen var på bilder, men slike ting er noe man må se selv med egne øyner. Her er bildene vi tok: 

Vakre Gry!


The hangover - part 1

Heihei! Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive. Det var flere hundre bilder på kameraet, så folk har virkelig hatt det gøy med kameraet mitt. Jeg deler turen opp i to eller tre innlegg, og har derfor valgt å kalle det " The hangover". Haha, dere har vel sett filmene? Viss ikke, så må dere det. Jeg elsker dem. (Forresten filmanalyse jeg har skrevet HER). 

Første bildet vi tok. Så opplagte og pene alle sammen ser ut, haha! Vi var klare for festlighetene og var tilbake hvor vi alle først møttes, Color Line Fantasy. Eller "drunkie-båten" som vi kalte den. Viss dere ser helt til høyre så er det en person dere ikke har sett på bloggen før. Det er Elvis. Han heter ikke Elvis, men jeg husket aldri navnet hans. Det var noe lignende som Elvis, så alle kalte han for Elvis. Han er fra Latvia og en god kameraet av Ingus. Elvis var en kjempe grei person, men vi fikk problemer. Det er der boten kommer inn i bildet!

Det første vi gjorde på båten var å dra til Grand Buffet. Skal vi spise buffet, så er det der vi alltid spiser siden det er billigst med lunch. Alltid når jeg og Ingus drar sammen sier han at jeg har meg med et kjøleskap. Jeg har alltid med mat, snacks og er redd for at de rundt meg er sultne. Haha. Jeg vil også anbefale sports og burgerbaren på Color Line. De har så god burger og prisene er vanlige. Jeg elsker bacon og der er de ikke gjerrige med og ha på bacon som mange andre plasser. Tykt lag med bacon, mhmm.

Heldige som vi var, så fikk vi vindu denne gangen med utsikt over handlegaten. Vi ser på det som en stor fordel fordi da kan vi holde litt øye med hvor vaktene befinner seg. Haha.

Den tradisjonelle Taxfreeshoppingen. Skal si drikkevarene forsvant fort! Plutselig var et helt brett med cola borte.Natalie: Caro... bildene du tar av meg kommer bare til å bli verre og verre for hver tur vi drar på!

Nå skal jeg fortelle dere om boten som kom på 8000 kr. Det var ikke jeg som fikk den, men det var Elvis. Natalie hadde bestilt to billetter til noen venner av seg. Dagen før båten gikk, så kunne de ikke bli med likevell. Da hadde Ingus en kompis (Elvis) som kunne ta over billettene. Det var gjort veldig enkelt, for enkelt. Han tok bare i mot billettene uten å gjøre noe mer. Det er så fort gjort å glemme billetten inne på lugaren sin, og du selv står ute. Det har jeg gjort mange ganger selv. Da må man gå ned i resepsjonen og få ny billett. MEN da må man vise legitimasjon. Billetten(e) var ikke registrert på Elvis sitt navn, men på navnene til Natalie sine venner som egentlig skulle hatt billettene. BOOM..... det var 8000 kr i bot det. Det eneste han trengte å gjøre før turen var å ta en kort telefonsamtale og endre navn. Dette var ikke bare å gi han en enkel bot. Han skulle egentlig sittet i fengsel (ombord på båten). Det var møte med styresmedlemmene og samtale med kapteinen om hva "straffen" skulle bli. Tidlig på morgen tenkte vi kanskje at vi skulle ha sjangs til å hente billetten hans når vaskedamene kom. Jeg gjorde et forsøk og jeg ble jagd ut med støvsugeren! Da var alle ansatte på båten informert om at det var en blindpassasjer ombord. Vi hadde også et annet lite problem. Det kom en dame og en mann på døren som ville ha Elvis sitt ekte legitimasjon. Bankkort hadde han ikke med, og han fant ikke passet sitt. Vi lette og lette. Det var nesten så vi ga opp, men på det siste stedet som var under senga lå det. Elvis sverget på at han hadde det et sted, og da sa damen: "-I believe you! I'm a catholic...". Jeg snakket litt fornuft, rolig og forklarte med damen som leverte boten, men Natalie derimot holder ingenting skjult! Dama er rå! Natalie: hva er dette?! Kaptein Sabeltann?!

Natalie, Ingus og meg. Elvis er i bakgrunnen. Jeg var veldig bekymret for han, men selv var han ikke i det hele tatt bekymret. Han tok det ikke noe nær seg og var mest "ok... en bot.. la oss ha det gøy!".


Her har dere Gry. Blide, blide, Gry. Den dama der smilte hele tiden hun! For en solstråle og en helt hærlig person!

Natalie fikser håret til Gry. Se så LANGT (naturlig) hår. Jeg er så missunelig. Resultatet ble kjempe bra.

Natalie og meg.

Edel og Natalie. Edel, Edel. Dere vet de få personene du møter og du bare åpner deg helt. Vakre Edel er en av dem. Hun blir man glad i med en gang. Hun var mammaen min på turen, og det var bare helt hærlig!


Nå hopper vi plutselig veldig langt frem i tid. Dette var nok etter nattklubben var slutt. Ved siden av meg på bildet ser dere Chris Oliver. Jeg og Ingus kalte han bare for Christoph siden vi begge har sett filmen, Frozen. Vi gir visst folk alltid nye navn, eller kallenavn. Jeg visste egentlig ikke navnet hans før vi ble venner på facebook, haha. Christoph var skikkelig kul og full av energi! Vi hadde det så gøy!

Vi hadde nachspiel i spillehallen! Det kunne ikke vært en gøyere plass og ha det på. Overraskende nok ble vi ikke kastet ut av vaktene. De fant oss heller aldri siden spillehallen ligger ikke akkurat i "sentrum" hvor handlegaten er. Heldigvis ligger den noen dekk opp.

Babeee.


Vi brukte så masse penger på spilleautomater. Haha, men det var gøy.

Soo serious.

Koselig bilde av oss sammen selv om jeg ikke tror jeg følger helt med. Fint av de to ved siden av meg iallefall:)

Såå var det nachspiel #2. Det var på vår lugar tydeligvis.

Jeg skjønner ikke? Barnestol?

Dette gikk da ikke bra. Det var ikke første gangen jeg prøvde å skvise meg ned i en barnestol på denne turen. Vi tok med handlevognen opp fra Taxfreebutikken. En eller annen gang på kvelden satt jeg oppi der barna sitter mens jeg ble kjørt rundt hele båten. Vaktene i hælene på oss, men vi var vell litt "yolo" som de sier. Uff, haha. Vaktene fikk vi av sporet også tenkte vi oss opp på nattklubben (med handlevogn). Joda... vi kom oss dit, men så fikk de øye på oss igjen! Plutselig var vi på dametoalettet og vaktene tok tak i meg og skulle løfte meg opp fra vogna. Dere har ingen anelse om hvor vondt det var å sitte der! Jeg ropte høyt: "-IKKE RØR MEG!". Skal si de tok noen steg bak, haha. Det var gøy og som vi lo!

Dette her er "Shine-Bright-Like-A-Diamond". Hans ordentlige navn husker jeg ikke, men siden har var så... skinnende på hodet fikk han det kallenavnet. Når vi møtte på hverandre i baren var det "-Hei Caro!" også begynte jeg å synge Shine Bright Like A Diamond mens jeg tok på hodet hans. Haha åhh det hadde vi det så gøy med. Virkelig en fin fyr med såå dårlig humor.

Her har vi også "Baker'n fra Fredrikstad" på venstre side. Vi snakket veldig mye om Hawaii og reising. Veldig interessant syns jeg. Jeg er så dårlig på å huske navn, så kallenavn jeg gir dem fungerer like bra! Her har vi altså fra venstre: Baker'n Fra Fredrikstad, Shine-Bright-Like-A-Diamond, meg og Christoph.

Hahaha;)


Når to av nachgjestene våre hadde gått til sengs var ikke kvelden over for oss!

Vi tok turen til Aqua Land med den sykeste idén. TAKK GUD for at den gikk i vask.


Kleshengeren var visst en del av planen vår, men det blir for teit til å fortelle om på bloggen... Haha uff.


Vi tok turen til spillehallen igjen og lo som bare det. For en gjeng vi er altså!

Jeg og Christoph fant ut en smart måte å spare penger på når det kom til air hockey. Bruk en snusboks. Det er helt gratis, hahah. Når jeg først snakker om snus, så kan jeg fortelle dere at jeg hater snus. Jeg syns det er så ekkelt og det lukter vondt. Æsj.

Jeg må fortelle dere noe rart! Klokka var rundt 4-6 på morgen. Jeg satte meg ned på en tom resaturant, også tittet jeg bort på Ingus og Christoph som sto ved inngangen til kjøkkenet. For og komme inn på kjøkkenet måtte du så klart ha en kode. Christoph tastet inn noen helt random siffer og wups så lyste det grønt og vi kunne gå inn.

Når vi kom inn var det høy musikk inne der. Vi skjønte ingenting. Det var midt på natta, og var det party på kjøkkenet? Haha. Det var veldig stort inne der. Det var masse drinker der og gratis mat! Eller ikke gratis, langt i fra gratis, men der og da trodde vi det var gratis. 

Ingus føler seg som hjemme og åpner kjøleskapet. Ser dere det som er oppe i venstre hjørne i kjøleskapet? Det er kylling. Uferdig kylling som må kokes, stekes eller noe. Ingus stjal den! Plutselig kom Lom-jenta løpende etter oss! Tidligere den kvelden spiste jeg på café med noen folk og en jente fra Lom jobbet der. Jeg kalte henne for "Lom-jenta". Hun tilkalte så klart vaktene med en gang. Jeg sto i midten av de to guttene, Ingus prøvde å løpe sin veg med kyllingen og Christoph sto igjen. Jeg valgte å stå ved Christoph sin side. MEN så kom vaktene... igjen. Når vi får problemer så er det jeg som pleier å stå for snakkingen, men akkurat denne gangen hadde Ingus noe på hjertet han også ville dele.

Vakter: Dere igjen?! Faen hvorfor stjeler dere en kylling og bryter dere inn på kjøkkenet?!
Meg: Dere har rett. Det var umodent og vi hadde ingen grunn. Vi har heller ikke noe å argumentere med. Vi får bare gå tilbake til lugaren.
Ingus: Nei... hallo?! Jeg skal åpne et gatekjøkken om et par måneder og jeg trenger kjøtt!!

...... Stille...


Mobilblogg: gøy tur

Hei! For en fin og gøy tur jeg har hatt. Fy søren. Jeg har SÅ masse å fortelle dere. Jeg har møtt så mange nye folk. Vi kan være noen pøbelunger noen ganger, men jeg angrer ikke på noe. Bot på 8000 kr, og en stor krangel om kylling er to setninger fra denne turen.

To bilder jeg fant på Natalie sin instagram:


New York City, dress

Kjolen er sponset av Frontrowshop.com

Kjolen finner du HER


Nattmenneske

Hallo! I går jobbet jeg til 21. Jeg får gratis mat, men jeg pleier å selge den til stefaren min. Haha. Jeg var veldig sulten når jeg kom hjem, men tenkte jeg skulle gå en liten tur med Leo før jeg fant noe å spise. På turen møtte jeg Simen! Jeg ble invitert til hytta hans, og det var veldig koselig. Da ble jeg også kjent med en jente som heter Mali fra Øyer. Jeg inviterte også Sivert, så vi skravlet helt til ett på natten. Jeg var så sulten og Simen var så snill og kjøpte mat til meg (og godteri, hihi). 

Etter jeg hadde vært på hytten dro jeg videre til en annen kamerat av meg. Vi hadde viktige ting og snakke om, og det er så utrolig rart hvor fort tiden går! Vi koste oss med Jägermeister, snakket og lo i timevis. Plutselig var de allerede morgen og lyst ute. Jeg ble så sliten og tappet av energi at jeg bare sovnet helt av. Haha!

Jeg har alltid vært et nattmenneske. Det resulterer til at jeg som regel sover bort dagen, men, men. Wups!


Jeffrey Campbell ballerina

Noen ganger har mamma perioder hvor hun er så gavmild. Når de periodene dukker opp blir jeg ekstra lykkelig! Haha. Forrige uke hadde hun kjøpt en brun skinnjakke som jeg er så forelsket i. Den er allerede blitt pakket ned i kofferten siden jeg drar til Tyskland på tirsdag, men jeg skal vise dere den senere. Den er så fin og den kostet over 1000 kr, men... hehe mamma er slik som meg som kun kjøper ting på salg. Jeg har også fått noen Jeffrey Campbell ballerinasko som jeg liker veldig godt. De får også bli med på cruise. Jeg fikk de også av mamma, og hun kjøpte de på 70%. Hahaa, denne familien elsker salg ♥ 
Skytekveld

For en rolig og fin dag jeg har hatt det så langt. Jeg sto opp og laget en skikkelig god og usunn frokost. I dag kom jo sesongfinalen av Pretty Little Liars ut, så den måtte jeg se med en gang! Må innrømme at det kom noen tårer mens jeg ropte ut "DETTE ER IKKE MULIG!!!" til løse luften. Pll-fans? Nå må vi vente helt til juni til neste episode! Livet er så kjipt... ahaa. Hahah. 

Jeg kom over noen bilder vi tok forrige uke som jeg ikke har publisert på bloggen. "Noen"? Det var faktisk veldig mange, haha. Det er ikke alle jeg har orket og redigert, men vi hadde det veldig gøy. Vi hadde skytekveld og vi hadde med oss godt å spise og drikke. 

Ingus.

Ingus skyter for første gang!

Åååh, jeg bare må sitere dette. Jeg lo så jeg holdt på å knekke! Før denne kvelden var det ca 2-3 uker Ingus hadde sett Hadi.

Ingus: Hadi? 
Hadi: Ja?
Ingus: Du har blitt tjukkere siden sist jeg så deg? 
Hadi: Nei! Det er bare klærne mine. De får meg til å se stor ut.
Ingus: Ikke bare det, men i ansiktet også...

Jeg trodde jeg skulle dø av latter! Tonen han sa det på var så morsom, haha. Heldigvis er vi ikke en gjeng som tar slike ting nær av oss. 


Finn en feil med bildet:


Her tenker Ingus "Øhhm... jeg må komme meg bort fra den gale jenta der". 

Planer jeg ser frem til

25.mars  -  2-døgns cruise til Kiel
Vi får nok aldri nok av båten! For et par uker siden bestilte Natalie billetter til meg og Ingus. Spontant. Hun er så snill! Natalie er så herlig. Skulle ønske jeg hadde en søster som henne! Da blir trioen samlet igjen. Jeg møtte dem begge for første gang på Kielturen jeg var på i januar. Det blir SUPERGØY å være samlet på samme båt igjen. Denne gangen må vi skåle ordentlig for Natalie, for gjett hva? Hun har blitt forlovet! Det blir bryllup i august. Jeg og Ingus skal så klart dit, gleder meg! Color Line, be prepared -we're back! 

Natalie og meg ♥

Litt minner:

♥ 24. april  -  Danskebåten
Enda en båttur! Denne gangen drar ikke jeg og Ingus alene, men med flere i familien min (hehe, kanskje på tide å gjøre noe lovlig også, med tanke på aldersgrense). Vi drar heller ikke til Tyskland, men Danmark. Mamma fyller 40 år og hele gjengen vil på danskebåten. Jeg skjønner ikke greia. Grunnen til at jeg alltid drar på cruise til Tyskland er fordi jeg får så mange gratisbilletter jeg vil. Jeg kunne lett skaffet gratisbilletter til både mamma, Ingus og hele familien..... men neidaaa... de vil på danskebåten hvor de må betale full pris! Color Line Magic/ Fantasy er jo so mye finere og dobbel så stor som DFDS. Men, men. Det blir nok tivoli denne gangen i København regner jeg med. Det er faktisk 2 år siden jeg dro med båt til Danmark.

Noen minner fra dansketurene:  

♥ 28.april  -  Praha
Praha er en by jeg lenge har hatt lyst til å dra til. Det sies jo at det er den fineste byen i Europa, så det må jeg jo bare se! I slutten av april drar jeg og Aebykier på vår første tur sammen alene. Det var vel egentlig på tide, haha. Kun en jentetur med oss to. Vi kommer til å være der noen dager, så vi har allerede funnet ut om vi blir lei hverandre så skal vi sette oss i hvert vårt hjørne. Jeg skal blogge og Aebykier skal lese manga. Haha! Dette blir bare så bra! Se så vakkert det ser ut på bildene. Jeg skal knipse masse bilder. Jeg, Ingus og Aebykier snakket om Praha for noen dager siden. Aebykier har allerede vært der én gang, men Ingus har vært der hele 6 ganger. Aebykier fortalte først om sin opplevelse -museer, turistattraksjoner osv som hun hadde vært på. Vi satt i spenning og var så spent på hva Ingus hadde å si, kanskje han kunne komme med tips. Neida. Han syns de greiene var kjedelige, så han hadde bare festet. Hahah, som vi lo akkurat da!  Dagens viktigste måltid

God morgen ♥


Fra spillekveld til festkveld

Fredag tenkte jeg det hadde vært koselig med en rolig spillekveld med noen kamerater. Poker, monopol og kortspill var i tankene, men neidaaa! Det ble et par runder med kortspill... og plutselig var det snudd om til en fest. Haha! Forresten så har jeg lært meg å spille poker, men jeg er en veldig dårlig taper. Haha, men på fredag hadde vi det veldig gøy. Det ble visst både fors, fest og nach hos meg. Det kom folk jeg aldri har sett før og det var da bare gøy! Siste gjest kom klokken 06 på morgen og var klar for nach, men da hadde de fleste gjestene mine sovnet. Egentlig alle. Haha. Jeg var fortsatt våken! Vi hadde aldri møttes, så vi hadde masse å snakke om og vi ble så fort kjent. Klokken 08 på morgen gikk jeg overalt og lette etter Ingus. Jeg kunne ikke finne han! Han var ikke i huset og ikke i brakken. Jeg var så bekymret og begynte å lete i grøfter, lekestuen og rundt i "nabolaget". Hahha jeg fant han på en benk godt kamuflert.

På min forrige fest ble tre av tre diskolamper ødelagt, men denne gangen hadde vi ikke ledninger som folk snublet i. Overraskende nok så overlevde denne lampen en hel festkveld! Det var så kult at den lyste opp hele rommet. Den ser nokså kjedelig ut på bildet, men den lyste enda mer opp i virkeligheten.  

Ingus og O.C

Jeg gjør en ubevisst duckface:s


Meg og Torgeir

Torgeir og Stig. Tanken på å falle ned var litt skummel, haha! Det ligger to personer i sengen under også. Derfor måtte de dele seng.
Gutta mine!
Har alltid en regel om at de må ta av sko, men den varer i 10 min før gulvet ser ut som en gjørmete grisebinge. 


Sexy and I know it? Hahah. Ingus sa jeg så ut som en heks -han har så rett! 
Klokken halv fire på natten fikk jeg og tre til så lyst på burger. Vi visste det var en halvtime til det stengte, så vi løpte så fort som vinden 2 km før det var stengetid. Når vi kom dit så var det..... STENGT. Vi var så sure. Hele veien hadde vi burger på tankene. Vi ringte taxi siden vi ikke orket og gå opp igjen, men det tok en halvtime før drosjen kom. Da var det en gretten gjeng som gikk og furtet hjemover.


Ingus og Stig.

Unposted
"PANG"

Heihei! Jeg har vært så opptatt at jeg ikke har fått oppdatert bloggen min de siste dagene. I dag kom Ingus på besøk så jeg hentet han på togstasjonen. Nå ligger han ved siden av meg og ser på at jeg blogger. Haha, jeg tror nok han syns det er litt kjedelig, men jeg skal være rask! I dag har vi spist ute og vi møtte Ingrid og Hadi. Stefaren min har laget skytebane hjemme hos oss, så nå kan jeg ta med venner og skyte på blink. Det gjorde vi i dag! Vi hørte på musikk, drakk cider og hadde det gøy med å skyte på blink. Nå på kvelden dro jeg og Ingus til Aebykier, snakket om hva som har skjedd i det siste og drakk cognac. Det var koselig! Vi spiste også kveldsmat og alle var samlet ved bordet. Det er så sjeldent jeg gjør! I morgen skal jeg og Ingus på sykkeltur, så nå skal vi sette på en film som vi skal se på til vi sovner. God natt! Vi blogges. ♥
Det søte liv til sjøs på Color Line Magic

Jeg hadde det såå gøy på denne båtturen til Kiel. Det morsomste var nok nattklubben på vei tilbake til Norge. Vi sprettet champagneflasken, kjøpte brett på brett med fisherman shots og mange gode cocktails! De spilte så mange bra sanger som alle (iallefall jeg) kunne teksten på. Ingus var STJERNE og midtpunktet på dansegulvet! Alle ville danse med han. DJ-mannen og lydteknikeren var så sykt kule. Han som var DJ var jo så kjekk og ikke minst, blid! Kom godt overens med han. Rundt seg hadde han en slik "vegg", men jeg sto inne der og vi danset og sang sammen. Stemningen var på topp! Jeg ble kjent med en jente som het Mariell og vi hadde samme (rare) musikksmak. Vi kom med flere ønsker, og jeg skal love dere vi sang for full hals! Hun var virkelig en herlig jente. Tiden på nattklubben gikk så alt for fort. DJ-mannen syns også det var så trist at vi måtte avslutte fordi vi hadde det så gøy! Rett før alle gikk ropte jeg: - HVEM BLIR MED PÅ NACHSPIEL? Responsen var knallbra... men så hørte jeg langt bak der et stort NEI!!! Det var tydeligvis noe vaktene ikke likte. Hehe. Likevell samlet vi oss mange på en lugar. 2 min senere banket det på døren og da forventet vakten at vi måtte gå tilbake til vårt eget rom. Da gikk vi tilbake, men sammen med to fine folk! Kveldens festligheter var ikke over for oss!    

På bildet ser dere Veronica fra Sarpsborg. Hun var bare dritkul og skikkelig partyjente. Vi hadde mye til felles og var sammen store deler av turen. Vi hadde det så gøy og glemte helt av tiden. Plutselig var den 8 på morgen. Båten var i kai i oslo klokken 10. Tror dere jeg og Ingus klarte å stå opp til den tiden eller? Nope.. Klokken halv 12 banket det på døren og en mann sa vi måtte forte oss ut. Alle hadde forlatt skipet og siden lugaren vår var helt bomba tok det lang tid for vaskedamene å rydde den. Jeg og Ingus var jo helt surrete i hodet og stappet alle tingene våre i en pose, tok på oss sko, og kom oss av båten. Når jeg tenker tilbake så ligger det igjen masse ting og masse penger! Vi hadde det så gøy med å kaste penger opp i været. Haha, vaskedamene fikk nok litt av en tips:)

Her ser dere også Joachim fra Kristansand. Han er også eier av en nattklubb i Kristiansand som heter Karma. Han sa da og nå i ettertid at han har så lyst til at jeg skal komme til Kristiansand og jobbe for han der. Åh, det er så typisk! Noen måneder tilbake når jeg virkelig trengte en jobb, så var det ingenting å finne. Nå som jeg har fått en jobb, har jeg fått jobbtilbud flere steder. Det hadde vært så gøy og jobbet på Karma nattklubb, MEN da vil jeg ha med Veronica som sitter til venstre for meg. Hun jobber på et utested i sarpsborg og er ekspert på salg og service. Det sa hun selv også. Tror vi hadde blitt et bra team.

Noe som gjorde Color Line Magic bedre enn Fantasy var at det var mye mer underholdning. Dette paret danset flere ganger i handlegaten. De hadde også dansekurs ombord på båten. Vet dere hva? Det var jeg og Ingus med på! Jeg kan ikke tro det, haha! Da lærte vi Cha Cha Cha og magemusklene våre fikk virkelig trimmet fordi vi lo så masse! Herlighet, men vi er da så sjenerte at vi kunne ikke være helt i rampelyset. Vi måtte gjemme oss noen meter bak. De hadde navn på dansetrinnene, eks når de ropte "New York!" så skulle vi ta armene ut. Det lo vi så masse av, den minste ting for oss var jo så morsom. Jeg og Ingus syns han som var danseinstruktør var så kjekk på avstand. Blant annet var jo øynene hans knallblå! Senere satt vi i 2. etasje i nattklubben og snakket om hvor kjekk han var mens vi stirret ned på han når han befant seg i første etasjen der. Så klart er det så typisk Ingus at han må gjøre meg flau på en eller annen måte. Tilbake fikk jeg et smil fra øre til øre mens han tittet opp på meg med de knall blå øynene. Woaah! Endte opp med at vi sto og snakket en stund. Det var veldig koselig!    

Underholdning mens vi ventet på og få komme ombord.

Alltid når det er noen beskjeder, show, eller oppvisninger er det samme dame som sier "mine damer og herrer....osv..". Det gjorde jeg og Ingus så masse parodier av fordi tonen hun snakket med var så...hm.. rar! Haha. Det var så komisk. Snakk om show. Jeg husker så godt på dag 2 da jeg og Ingus skulle bestille cocktailer. 

Ingus: Jeg skal ha det samme som i går!
Servitrise: I går serverte jeg 1300 drinker, så det husker jeg ikke.
Ingus: .... men du husker vel meg?

Showet var veldig bra på dag 2. Det første showet syns jeg var litt kjedelig. Vi ble kjent med to tyske gutter som vi satt sammen med da. Jeg sa til Ingus at jeg skulle bare en liten tur på do, men jeg ble visst borte i en halvtime. Den doturen ble visst en liten tur til puben istedenfor hvor jeg møtte på enda flere koselige folk! Det siste showet var som sagt veldig bra og jeg sang for full hals med. Kjekke gutter var det på scenen óg! Når de sang og danset til "YMCA" gikk de blant publikum for og ta en give me five. Når han kom til meg stoppet han opp og ga meg klem og et nuss. Det var gøy! Wenche Myhre var på storskjerm og en stor del av showet. Hun hadde virkelig en snål og rar rolle. Liker det!  

Don't worry, be happy!

En cocktail jeg syns er veldig god er denne. En fin og lys rosafarge også, hihi. Det er en blanding av Bacardi Pina Colada, Bacardi Strawberry Daiquiri og sprite. Et morsomt triks er at om du putter m&m's i drinken får du en annen farge. Blå, grønn osv. Gøy!


Det fine bordet vårt, haha!

Ingus tok på seg feil sko. En gang tok han til og med en av mine sko. Haha! Den minste ting er morsomt for oss, så vi holdt på å knekke av latter. Haha! 


Verdens minste kjøleskap. Hadde også med mango. Jeg liker ikke en gang mangoen som er her i Norge. Jaja, den ble ikke med hjem siden ingen av oss liker mango som er og få kjøpt i Norge. 
¨

Søvn var det lite av Jeg og Ingus var helt motsatte av hverandre. Når jeg var trøtt (bildet er forresten tatt klokken 05 på natten), så var ikke Ingus trøtt. Det var ikke noe kjære mor her nei. Når jeg var trøtt dro Ingus meg ut av sengen og deretter ut av døren. Da skulle vi plutselig rundt omkring på båten for og ta bilder. Alle bildene i innlegget er fra mitt kamera, og vi brukte Ingus sitt kamera. Når Ingus var trøtt derimot var det han som ble dratt ut av sengen. Jeg var så sulten og ville ha buffet. Lønningen var kommet på kontoen, så det var min tur til å spandere. Vi ble så gode venner med de to som jobbet der og vi sto og tullet som bare det.

Ingus: HUN ER GAL!! (...og peker på meg)
Kelner 1: Nei, hun er ikke gal.. du er!
Ingus: ... men.. MEN HUN ER FULL! 
Kelner 2: Hahah.. men det er du som ser full ut! 
 

Ingus danser mens vi spiller av "Dance Like A Freak" på fullt volum. 


Pose it!


Dette må nok være et spøkelse! Noen som forresten har sett filmen "Ghost Ship"? Nesten så dette minner meg om den filmen, neida. Hehe. Forresten det er ikke en skrekkfilm som er verdt å se. Det var favorittskrekkfilmen min i 7.klasse og jeg syns den var så bra og skummel. Når jeg så den i fjor, syns jeg den var veldig dårlig. Nesten trist at jeg ødela det barndomsminnet. Haha! Ingus: Det ser ut som du er hentet ut av Paranormal Activity! 

Nattmat! Forrige gang vi var på cruise og deretter dro til Oslo S kom det en dame fra p3 og stilte oss et par spørsmål. Denne gangen kom hun også igjen. Tror dette begynner å bli en tradisjon? Haha. Det hun stiller spørsmål om er politikk... og da får jeg en stor klump i halsen. Jeg kan ingenting om det! Det er jo bare rare tullespørsmål. Nesten så jeg begynte å lure på om jeg var på skjult kamera, haha. Dette ble et langt innlegg. Gleder meg til å dele mer når jeg får bildene som ble tatt med Ingus sitt kamera. Vi blogges!


Don't worry, be happy

Heihei! Da var jeg tilbake fra to dager på cruiset. DET VAR SÅ GØY. Trist at det kun er to dager. Åhh som jeg har storkost meg. Jeg må legge ved denne fire år gamle sangen som har gått på repeat de siste to dagene hos meg og Ingus. 

Owl City - Fireflies

De fleste av folkene som var på båten var eldre mennesker. Kanskje ikke så overraskende siden vi dro midt i en ukedag. Vet dere hva? Det gjør meg ingenting! Jeg har fått så mange nye venner som er så gode! Vi har hatt det dritgøy. Snakk om alder -jeg så i kommentarfeltet at noen lurte på hvordan jeg fikk komme ombord på båten. Color Line har en idiotisk regel om det cruiset som går til Tyskland. Man være fylt 23 for og reise ELLER så kan man dra sammen med en voksen som tar på seg forelderansvaret. MEN den ansvarlige personen være 18 år eldre enn personen man da reiser sammen med. I mitt tilfelle er/ hadde jeg ingen av de delene. Når man ikke er gammel nok, slik som meg, så kan man søke om å få bli med ombord. Det la jeg faktisk mye jobb i! Jeg skrev en veldig bra søknad, fylte ut alt viktig og jeg satt i flere telefonsamtaler. Det var ikke lett... fordi de som sitter med kundeservicen snakket jo med indisk aksent og ikke den beste Norsken. Det ble en del misforståelser, men når jeg endelig hadde ryddet opp.. OG fikk svaret mitt... så fikk jeg et NEI. Ikke bare et "nei", men de hadde også avbestilt billettene mine. Åh, da ble jeg sur siden jeg hadde brukt så mye tid på det. Da ble jeg så lei at jeg bare bestilte nye billetter og dro. Hvordan? Det får dere aaaaldri vite;-) 

Stort smil for en knallbra tur!

Her er den bitte lille lugaren vår. Jeg har ikke så mange spennende bilder å vise dere fra mitt kamera. Jeg tok nesten aldri med kameraet ut av rommet. Ingus var flinkere til det enn jeg. Når han kommer på tirsdag skal jeg stjele minnekortet hans og legge ut bildene på bloggen! 

Taxfree-shopping. Snakk om shopping så ble jeg kjent med en dame i 50-60 alderen som var SÅ koselig! Hun dro alene siden mannen hennes jobber. Hun fortalte meg hvor utrolig glad hun var i mannen sin. Det var måten hun fortalte det på. Alle historiene, reisene, fremtidsplanene.... jeg bare smilte fra øre til øre fordi dette er noe av det vakreste jeg hører folk kan si. -Fortelle hvor glad man er i en person. Hun snakket ikke bare fint om mannen sin, men hun sa så masse fint til meg! Hvor hyggelig er ikke det? Når Ingus skulle stelle seg, eller ville sove, så bare sendte han meg til puben fordi det var alltid noen mennesker der som hadde en eller annen historie og fortelle meg. Syns virkelig det er koselig og sitte å ta seg en røyk og kjøpe seg en øl med eldre mennesker noen ganger, og ikke kun folk på rundt min alder. Noen vil nok kalle meg rar der, men, men. Ja, MEN når det kom til shopping. Hun hadde handlet for 22 000 kr(!!!) på båten. Jeg fikk helt sjokk når hun fortalte det, men det syke, er at hun hadde spart 32 000 kr. Hadde hun kjøpt det på en butikk i Norge hadde det kostet mye mer.

Vi skåler for 1 måned med vennskap! Jeg husker den 28. februar ringte vi til hverandre for å gratulerer hverandre med 1 måneds-jubileum. Haha. Jeg møtte jo Ingus for en måned siden når jeg dro med Color Line Fantasy. Da sa det bare klikk og vi ble kjempe gode venner. Denne gangen dro vi med Color Line Magic som jeg syns var bedre. De ser så og si helt like ut, men det som jeg syns var størst forskjell fra Fantasy til Magic var at alle folkene som jobbet på Magic var så mye, mye, mye mer hyggelige. Spesielt vaktene! Denne turen ble jeg faktisk ganske god venn med begge vaktene. Vi skravlet, lo, skravlet og lo. Så klart måtte jeg passe på hva jeg sa. Kunne ikke si noe som hadde røpet "hemmeligheten" min. Haha. Vaktene på Fantasy derimot var så sure og det var ikke noe smil å se på dem. Det er ikke noe jeg har hengt meg noe særlig opp i. Som både jeg og Ingus sier: - Don't worry, be happy.


Klokken 04-05 på natten tok vi heisen ned til handlegaten og hadde photoshoot kun i nattøy! Hvorfor? Jeg har ingen anelse. Hvorfor ikke, så lenge man har det gøy. Don't worry, be happy. Jeg hadde på meg en hvit silkenattkjole. Jeg så ut som et spøkelse! Så klart må dere få se de bildene senere. 

Jeg har mye mer å dele med dere. Vi blogges i morgen!


Sverigetur og kortspilling

Jeg kom til Sarpsborg halv 9 i dag tidlig. Skal si jeg stupte rett ned i den lille sengen jeg har her og sov godt til klokka ett. Jeg husker jeg drømte, og jeg husker drømmen så godt. Jeg hadde et stort hoppeslott som så ut som et slott. Det var også på størrelsen med et slott. Alle i den lille bygden jeg bor i, Kvam, kunne se det store hoppeslottet mitt. Ved siden av hadde jeg en drage som voktet det. I det store hoppeslottet mitt hadde jeg en fest som først bare var ment til vennenne mine. Plutselig var det flere tusen der. Nesten et nytt project-x eventyr. Haha, drømmen var så rar.
Senere på dagen mens Anh var på skolen dro jeg til Sverige fordi jeg måtte kjøpe noen ting. Jeg dro på shopping og pappa dro på såpeshopping? Når jeg kom tilbake i bilen for å se hva han hadde kjøpt, så lå det kun en dusjsåpe i handleposen.

Meg: Har du kun kjøpt en såpe?
Pappa: Den var på salg for 5 kr stk.
Meg: Det var ulikt deg og kun kjøpe èn når det var så billig.
Pappa: Jeg kjøpte 120 stk, men de ligger i bagasjerommet.

Jepp, der har dere pappa. Han kjøper nesten alt de har på lager når det er noe som er på salg og er latterlig billig. Det var litt kjedelig å shoppe alene. Hadde vært mye mer gøy om Anh hadde blitt med, men hun hadde skole. 

Se så lite folk som var der! Syns det er så digg når det er få folk på kjøpesenter. Mindre kø, haha.


Sjokolade lyxshake som er standar bestilling når jeg og Anh er på Nordby.

Litt shopping!


Etter jeg hadde vært i Sverige dro jeg rett på middag hos Mimi. Der møtte jeg også Anh. På bildet ser dere verdens mest skumleste og sinteste katt. Jeg tuller ikke. Han kan plutselig bare gå rett bort til deg uventet å angripe deg. Jeg og Anh holder oss på trygg avstand fra denne katten, som heter Nun.

Jeg og Anh hadde en del girl talk og ta igjen. Åh, så gøy vi har det! På bildet spiller vi kort med Mimi.

Vi fikk også høre noen triste nyheter av Mimi. Mannen til bestevenninna hennes døde for ikke så lenge siden av kreft. Kondolerer så masse. Jeg kan aldri huske og ha sett han, men jeg vet han var i dåpen min. Hvorfor skriver jeg det her på bloggen? Jo, fordi når Lise (bestevenninna til Mimi) ryddet skuffene hans, så fant hun noen bilder. Bilder fra min blogg. Bilder av meg og min eksvenninne (haha) som jeg ikke har hatt kontakt med på over ett år. Jeg har blogget noen år, så jeg har et stort arkiv. På ungdomsskolen syns vi det var så gøy og ha photoshoot i friminuttene og deretter poste bildene på bloggene våre. Disse bildene lå da i skuffen hans. Jeg lurer så på hvorfor han hadde printet ut de bildene, men det får jeg nok aldri vite.  
I morgen drar jeg til Tyskland... igjen, hehe. Jeg har hatt morgendagens antrekk klart i hodet. Det skulle bestå av snekkerbukse, basic singlett og converse sko. Snekkerbukse har jeg ikke, men det skulle jeg kjøpe i Sverige. I prøverommet fant jeg fort ut at..... snekkerbukse IKKE passet på meg! Hahahha... det var helt forferdelig. Jeg syns det er så kult på andre. Åh, jeg vil kle det jeg også. Haha. Jeg fant en annen bukse. Ikke snekkerbukse, men den har bukseseler som jeg syns er så kult! Her har dere dagens innkjøp: 


Et eventyrlig bryllup

Tenk å gifte seg som Shrek og Fiona! Jeg elsker Shrek-filmene, og jeg syns det bare var såå kult å se at noen har giftet seg i dette temaet. Ikke noe jeg kunne tenkt selv, men så kult å se andre gjøre det! Nå er jeg ferdig på jobb og tar helg. Hehe, når alle andre snart skal starte uken sin. Jeg drar til oslo 02:30 i natt og videre til Sarpsborg med tog, som vanlig. I morgen skal jeg til Sverige siden jeg må kjøpe inn nødvendigheter. Blant annet så SKAL jeg kjøpe meg snekkerbukse. Jeg har alltid hatt så lyst på det. Ellers må jeg kjøpe inn en del mat til meg og Ingus i Sverige. Vi har planer om og ikke spise på restauranter på cruiset siden det er så dyrt. Skal si vi er fornuftige. Hm, men har en liten baktanke om at den planen glir litt skjevt ut når vi får øye på alle godbitene. Vi får se! Vi blogges i morgen da jeg er i Sarpsborg ♥


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits