mote-kampanjer - bjørn borg og only

// reklame

Hei! Dette innlegget er i samarbeid med et danskt firma som nettopp har lansert to nye mote-kampanjer i Norge, Bjørn Borg og Only. Må ærlig si at jeg liker Only-klær bedre enn Bjørn Borg-klær. Prisene kan kanskje være litt forskjellig mellom de to merkene. Bjørn Borg har nok bedre kvalitet etter min mening, men Only blir nok favoritten. Masse av klærne jeg har i skapet er fra Only, men utrolig nok har jeg en del av Bjørn Borg også. Hadde min merketid i 7.klasse da jeg kun gikk med merkeklær, selvfølgelig innebar det Bjørn Borg boxere og pysjbukser. Hehhe, det var tider! ;) 

Reklamefilm av Bjørn Borg:

 

Reklamefilm av Only:


Når det kommer til mote -hva liker du best av Only og Bjørn Borg?


hurra for deg som fyller ditt år!

I DAG ER DEN LILLE SNUPPA MI, ANH 16 ÅR!   
Kunne virkelig ønske at jeg var i Særp akkurat nå og blitt med på feiringen. Jaja, jeg drar dit i morgen om planene mine funker. Hun blir glad om du stikker innom bloggen hennes HER og gratulerer henne. Da vil jeg bare ønske deg en super dag videre Anh! I samme slengen vil jeg også gratulere Torgeir som også har bursdag i dag ♥

Sweet sixteen <3

I går/ i dag hadde jeg det morsomt og sosialt. Skal være forsiktig med bildene mine denne gang. Dere ble så sure på meg forige gang 


Må bare dele dette bildet jeg fant på face. Hvor kult var det ikke? Om du ikke ser det så len hodet dit til venstre.


brown alice with the police

Hei! God påske alle sammen! Kan si litt om kostymet mitt i går: Jeg skulle være Alice/ dukke. Lovet at jeg skulle linke en av dere som gjettet riktig, så jeg har plukket ut en tilfeldig fra kommentarfeltet --> kkristiin.blogg.no
Kostymet bestilte jeg på Superkul, men strømpene fulgte ikke med. Link. Dere syns sikkert at kjolen var veldig kort, men det skal jeg si meg enig i, men jeg har shorts under ;)

I går fikset jeg og Borghild oss sammen. Hun var en sexy politidame, grr. Haha. Vi hadde en liten photoshoot før vi dro:

Du kan også se mitt og Borghild sitt halloween kostyme for tre år siden HER.disco

Hei! For noen timer siden var jeg på skoledisco. Det var helt greit, men ikke så gøy. Tror det kommer til å bli mye gøyere i morgen! Kanskje jeg skriver om det senere. Det var meningen at vi skulle kle oss ut på discoen og det var det mange som gjorde. Det er så morsomt å se folk når de har kledd seg ut. Selv elsker jeg å kle meg ut. Forresten så ble jeg kåret til kveldens beste kostyme. Akkurat nå sitter jeg å spiser masse sjokolade siden det var premien min   

Fra venstre: Ingrid (vanlig person?), Hilde (nerd) og Borghild (politi)
Malin er en bie!   


Jeg, Sivert som har kledd seg ut som et menneske og Malin. Haha, liker at Sivert kom selv om han ikke går på skolen vår.


Sivert, Ragnhild (barbie) og Malin


Torgeir og Eivind.
Gunhild er en søt nerd ^^


OK viser muskler!


Siri er Siri   


Vi var alle fascinert av lyset.


Johannes var kaptein.
Et bilde som jeg ble tagget på facebook.


videosnutter

Fant noen klipp på kameraet mitt som jeg har glemt av. Ikke så spennende, men, men ;)iphone deksler

Innlegget er i samarbeid med handelsportal.no

Hei! Jeg fikk et par iphone deksler av handelsportalHar egentlig ikke funnet ut hva jeg skal bruke de til enda siden jeg ikke har iphone. Selge det, gi det bort eller være snill å bruke det i en konkurranse på bloggen? Vi får se ;)

Om noen skal bestille fra handelsportal kan den første som sender meg mail (caroiz.blogg@hotmail.com) få en rabattkode på 15%.   ---> Koden er gitt bort


gjett hva jeg skal være

Yeyy, fikk en lapp i posten om at kostymet mitt har kommet. Skal ikke røpe hva jeg skal være enda. Noen som klarer å gjette? Skal linke personen som har rett!     
trenger en reddende engel

Vil bare si tusen takk for at det er så mange som vil hjelpe meg. Den første som ville hjelpe meg var søte Agnes, AGNY.BLOGG.NO. Skal kjøpe en gave til deg og sende i posten! En siste gang... Hei! Hurra, jeg har klart å lage en ny header! Det er så lenge siden at jeg begynner å bli litt rusten i photoshop. Nå er jeg egentlig skikkelig irritert fordi jeg klarte å ødelegge designet mitt i samma slengen Viss dere ser på fremsiden av bloggen min, så er hele gul, men når dere klikker dere inn på en kategori, arkiv eller bare skal kommentere blir jo hele greia hvit. Så irriterende, jeg klikker når jeg ikke får til noe jeg vil få til. 

Det jeg lurer på er om noen klarer å fikse det? Jeg ber dere, dette tar knekken på meg! Hahha, jeg er veldig pirkete. Om noen vil hjelpe meg send en mail til caroiz.blogg@hotmail.com. Om noen klarer å fikse det lover jeg linking og en søt ting i posten. Så desperat er jeg    


konfirmantfestival - sett spor

Hei! I dag har det vært en så moro dag! Jeg var en av lederne på konfirmantfestivalen på Otta. Temaet var ''sett spor''. Jeg husker selv når jeg var konfirmant og var med på slike opplegg, oi nå fikk jeg meg selv til å virke gammel. Da syns jeg det var slik passe gøy. Nå som jeg er leder syns jeg det er kjempe gøy! Har også fått mange nye venner av å være leder. Denne gangen syns jeg det var godt planlagt av prestene/ voksne lederne med tanke på mat, fri og opplegg. Det er fra mitt syn da. Jeg har sikkert sagt det mange ganger, men jeg gleder meg så masse til Nordfjord i sommer! 

I dag tidlig kom Inga Sofie til meg. Når vi kom frem til kulturhuset så tegnet vi på t-skjortene vi fikk. Temaet var ''sett spor'', så det var nettopp det vi gjorde.

Sivert er alltid glad for å se meg vettu!


Olav
Jeg skulle liksom sitte på med Sivert, men jeg er så tjukk i hodet at jeg ikke fikk på meg hjelmen 


 COOL RIDER! Mat 


Olav, Sivert, Jørund, Inga Sofie og bursdagsbarnet Ragnhild ^^


Bollekinn! Bokstavelig talt, han har en bolle i munnen.
Yepp, that's me


Wow... :o


Jeg og Ragnhild klipper svarte sekker, haha..


... mens Sivert chiller
Jahha, Sivert har funnet seg en fin plass å meditere.

Spotlight! 


''I will always love youuuu''


Olav


Søte Mhea ^^


''Baby baby''


Kappløp. Jørund VS Sivert.
Pizza! 
Alltid like koselig og se blide Hege! Utrolig snill dame med masse positiv energi!


Siden temaet var ''sett spor'', så måtte vi sette spor. Det skulle konfirmantene gjøre. Jobben vår var å male hånda deres.


Ble ikke Jørund fin?
Spudlende og glade Ninni!
Til slutt var det kino.


3D!


Hege


Avatar. Sett den mange ganger, men fortsatt terningskast 6 fra meg.

Dere husker kanskje bildene jeg tok av dronningen på leiren i sommer. Iallefall kan dere se dem HER. I dag var kostymene på plass og det var ''dagens.... ''. 

Brudekjolen hennes er forresten farget rosa!
Dagens bursdagsbarn! Gratulerer så mye med dagen søte RAGNHILD  


Jeg og Inga fikk suvenir av Jørund. Vet ikke hvorfor, men han har gått med engangshansker i lommen i hele dag..


outfit 23032012

Kan starte innlegget med at det har vært super fint vær i dag! Sol, sol og sol. Har til og med gått i t-skjorte. Wuhhu, et skritt nærmere sommeren. I morgen skal jeg forresten være leder på konfirmantfestivalen som befinner seg på Otta kulturhus. Gleder meg til å se mange av lederne igjen selv om det bare er to uker siden sist  

T-skjorte: gina t  -  shorts: wow  -  solbriller: sunglassesshop.com
Hahha, jeg er rar! 


kostyme

Hei! Torsdag neste uke skal vi ha disco på skolen. Vi skal til og med kle os ut! Ååh, som jeg elsker å leke meg med sminke og kostymer. Jeg skal være... hemmelig! Kan hende at bildene er litt avslørenede, men ikke la dere lure. Jeg bestilte kostyme i går og det ble sendt i dag. Regner med at jeg har det om to dager eller i morgen. Iiih, gleder meg masse! 


Arkivbilde 30.oktober 2010. Her var det på en halloween fest der jeg var zombie-prinsesse. Det STØRSTE håret ever!caroiz official group

Hey! De siste timene har jeg brukt til... å lese om meg selv. Jeg fant mange falske profiler også, men orker ikke å dra det frem siden de ikke skriver noe stygt. De bare later som om de er meg. Det viser seg at den lille bloggen min har noen lesere fra Russland av alle plasser. Jeg har også snakket litt med en jente fra der som sa hun var min største fan. Hun har til og med opprettet en nettside om meg. Et fotogalleri med over 1700 bilder av meg og mine, wohoo. Hun var veldig koselig å snakke med, så jeg lovet henne et lite skype-møte i morgen.      

http://vk.com/carolyn_johansen

 


Oversett via translater:


Har helt glemt toppen jeg fikk av Malin i sommer. Fant den langt bak i skapet, så jeg bare måtte bruke den i dag. Den bringer frem gamle minner som DENNE videoen. Prøvde å sjele med øynene på bildet til høyre, men det så jo passe smart ut, hehe. Forresten som dere kanskje ser så begynner håret mitt å nærme seg ille. Skal jeg farge det tilbake til naturlig eller skal jeg stripe det en gang til? 
hiver meg på bølgen

Hey! Har dere noen gang sett meg med svart skinnjakke? Neh, tror ikke det. Jeg går egentlig aldri med det, føler ikke at det er helt min stil, men her om dagen så gjorde jeg det! Kjøpte den på Vero Moda for 2 år siden, hehhe, har nesten aldri brukt den.

Forresten så hiver jeg meg på bølgen om å vinne en escada parfyme. Trykk på bildet for å se hvordan du kan vinne en!
esc2vinnik

canon 1100d

Hei! Jeg har nesten glemt å fortelle dere om det nye kameraet mitt, Canon 1100d. Før så hadde jeg Canon 1000d, men var ikke helt fornøyd med det. I Filippinene klarte jeg å ødelegge 1000d, så da ble det mindre shopping og nytt kamera. Valgte litt awesome farge ôg, rød! Da har jeg ikke helt likt som alle andre, hihi. 
Kameraet er helt greit syns jeg. Ikke så bra, men heller ikke dårlig. Kan si at jeg er helt passe fornøyd   

Det kan også filme, men det kan jo alle Canon kameraene utenom Canon 1000d om jeg ikke tar feil?

For Canon 1100d betalte jeg 29 990 peso som er ca 4300 kr. Sparte noen hundrelapper 


Etter Enzo sin mening, så digget han det! 

MEN Canon 1100d er egentlig bare mitt ta-med-overalt-kamera. Det jeg egentlig bruker er min kjære Sony a700. Det eneste negative jeg kan si om det er at det er syykt tungt og det kan ikke filme. Har egentlig ikke tatt meg så god tid til å bli kjent med det. Det er også veldig dyrt. Kun for kamerahuset må du bla opp med over 10 000kr. Viss dere lurer på hvordan jeg hadde råd til det, så byttet jeg kamera med pappa, haha. Han syns det var for avansert. Sony a700 kaller jeg mitt hjemme-kamera. Tar bilder med det kun når jeg er hjemme fordi jeg orker ikke å dra det med meg siden det er så tungt og litt større enn 1100d   


håndbakmestere - hilde og caro

Hey! Hadde håndbak med Hilde her om dagen, selvfølgelig så vant jeg. Hahha, skal innrømme at hun egentlig er sterkere enn meg. Hun lo så mye at det ble peace of cake for meg.

Er det noen kjekke gutter der ute som vil legge til Hilde på facebook? Da blir hun glad! Eller bare om dere vil ha noen å snakke med, hahah. Legg henne til som venn HER

Veldig seriøse 


yin yang symbol

YO! Føler meg skikkelig kul i dag, så jeg starter innlegget med -YO! Etter skolen i dag stakk jeg til senteret med Ole A bare for å spise usunt. Det var plassert en benk rett foran sportsbutikken, så der satt vi og hadde virkelig fin utsikt til alle sportsfolka som var på shopping. Vi var veldig ''voksne'' og tittet på kjøkkenutstyr, kjøleskap og vaskemaskiner :) 

Måtte også ha litt ny sminke.

Forresten hva syns dere om Yin Yang symbolet når det kommer til klær? Jeg syns det er kjempe kult. Toppen er fra Gina Tricot. Kan forresten svare på et spørsmål jeg fikk -hvem tar bilder av deg? Før var det mamma, men hun gidder ikke mer, så nå bruker jeg stativ. Har rotet bort fjernkontrollen, så jeg må løpe frem og tilbake og ligne på en idiot..ridning

Hei! Tidlig i dag når jeg sov hos Gunhild fikk jeg en uforventet telefonsamtale. Det var en jente, Silje som lurte på om jeg ville bli med å ri i dag. Skal ærlig innrømme at jeg var (er) litt redd hester, men jeg er en person som ikke klarer å si nei, så jeg sa ja. Angrer ikke, det var gøy. Har egentlig ikke snakket så mye med Silje, men det var koselig at hun ville ha meg med ut å ri. Ble også bedre kjent med henne :-)

Ridde på Oskar. Han var veldig snill og rolig.


Ble også kjent med moren hennes, Henriete som var veldig koselig og snill.


Silje.


Hester er ikke sååå skumle lengrefikk nintendo ds av sivert

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Gunhild. Vi har sett HP del 2 og Tangled. Vi spiste ''våre'' cookies som er en evighet siden, og selvfølgelig koset oss masse ^^

Som jeg skrev i forige innlegg så vant Sivert teristurneringen. Premien var Nintendo DS + tetrisspill. Gjett hva han gjorde?! Veldig vanskelig å vite ut ifra av overskriften, jeg vet det. Men han ga den til meg! Herregud, crazy, søte Sivert. Takk x1000  


natthall

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra natthallen. Les HER om du ikke vet hva natthall er. Det var kjempe gøy, sosialt og koselig, men det burde kanskje vært litt flere aktiviteter? Møtte også Martha som jeg ikke har sett siden vi var på Idol som var i desember. Jeg har ikke sovet ett min og jeg er ikke trøtt, stolt! Burde egentlig snart si natta fordi jeg skal ha filmkveld med søteste Gunhild senere i dag + sleepover. 

Det startet med tetristurnering. Virkelig? Er det bare jeg og Inga Sofie i verden som ikke spiller tetris? Uansett, jeg heiet på Sivert! Takket være hans store heiagjeng på tribunen, så vant han! Neida, han har skills og vant hele greia! Det ligger noe kjempe søtt bak, men skal lage eget innlegg om det ^^


Etter tetristurneringen var det nattfilm. Fikk ikke en gang med meg hvilken film det var fordi jeg og Inga Sofie snakket om Ghost Whisperer hele tiden. Fra venstre: Adrian, Olav, Martha og Inga Sofie. 

Etter filmen var det Bumperz-turnering. Kort sagt fotball med boble over seg. 


Det var gøy å se at de løpte ned hverandre osv!
Det var skikkelig gøy å være inni en slik boble!


Sjokolade og energidrikk holdt meg oppe hele natten. Stakkars folk, ble skikkelig skravlete.


Siri og Martine 


Borghild


Trøtt gjeng.


Mens de fleste begynte å se slik ut som Sivert....


... så jeg slik ut:


Trøtt gjeng 08 på morgen. Noen ble tegnet på også, men følte meg slem om jeg gjorde det, så holdt meg unna.


Mest crazy bilde av meg selv som jeg har publisert på bloggen.


Torgeir og Hilde


Borghild og jeg spiller fotball!
Olav


Borghild slår ned folk :(


Martha


Trøtt gjen på tribunen.


skidag på gålå

Hei! I dag har hele skolen vår vært på Gålå. Alltid gøy å stå på ski. Vi hadde helt knallvær med masse sol. Tror alle koset seg masse! Det gjorde iallefall jeg. Vi fikk med læreren og rektoren vår i bakken, planen var at de skulle kjøre først, så skulle jeg, Borghild, Hilde og Malin bare suse forbi. Hahhaha.  

Bildene jeg har satt sammen er mobilbilder. 


Malin syns det er slitsomt å ha på seg slalomsko. Liker at mange tilbyr henne hjelp, men hun påstår alltid at hun klarer alt selv.

Erland og Frida ^^


Hilde på bussen


Måtte le når Hilde leste ingrediense på esken, haha.
Meg i dag. Ikke akkurat de vakreste bildene, haha. Buksen bestilte jeg fra Boardshop for noen uker siden. Jeg står på twintip om dere skulle lure, Kari Traa.

I kveld skal jeg på natthall. Fra 21 - 08 til neste morgen. Les HER om du lurer på hva natthall er. Skal ta meg en powernap, så jeg ikke sovner. Jeg skall IKKE sovne! Noen kommer til å tegne på meg med tusj :((


caro som russ!

Jahh, da er jeg russ! Litt tidlig, men, men. Neida.... jeg bare måtte prøve søskenbarnet mitt sine russeklær . Joda, hun har russebukse og, men fikk den ikke på meg. Hahha. Er det forresten ikke rart at det er bare vi i Norge som har/ er russer. Uansett, gleder meg masse til jeg blir russ selv. Da skal jeg ha masse russe-ting  

Norway!


Sjøna ♥


Glemte forresten å ta på meg eyeliner i dag, hohho x))
Free hugs ^^


Sjøna og Aebykier


Mamma har visst vært på shopping i dag, så var hun snill og kjøpte litt til meg  the future

Hei! Jeg leste nettopp et gammelt innlegg om en jente som nettopp hadde fått speilrefleks og hadde drømmen som fotograf eller journalist. I dette innlegget var hun konstant sikker på at kameraet skulle være med i framtiden og være en del av jobben. Vel, denne jenta var meg! 

Når jeg var liten hadde jeg drømmen om å bli dyrlege, ''Den Nye Britney Spears'', supermodel og designer. På barneskolen ville jeg jobbe i klesbutikk, og det skulle være noe med merkeklær. Jeg kom til ungdomsskolen og da dukket kameraet opp som jeg fikk interesse i. Nå går jeg i 10. klasse og vil bli flyvertinne! 
Hvor kult hadde ikke det vært? Jeg har lest litt om det, og det høres så morsomt ut! Stort pluss at man får reise så mye rundt.

Et bilde av flyvertinnene fra selskapet Silk Air. Strekning fra Singapore til Davao (Filippinene). Tror ikke jeg kommer til å være så langt borte fra hjemme ;)

Jeg må kopiere et blogginnlegg jeg leste med mye fakta (mizzless.blogg.no)

Jeg sendte inn søknad og fikk komme på intervju. Interjuvet tok rundt 5 timer, her skulle man høre etter på en foreleser, så tok man en test om det som ble sagt. Vi presenterte oss alle en og en. Etterpå skulle alle inn en og en på intervju. Tar rundt 30-40 minutter, var en del spørsmål, man må kunne svare å snakke om seg selv på engelsk, samt fikk jeg et regnestykke hvor jeg skulle gjøre om euro til norske. Veldig læreik dag! 

Vi fikk beskjed om at hvis vi var videre skulle vi få en personlighets test tilsendt på mail. Denne fikk jeg og besvarte den egentlig bare helt ærlig. Sendte så inn den, og fikk tilbud om kurs. Når man blir tilbud kurs, er man ikke garantert jobb , man skal bestå praktiske og teoretiske tester. Og det var kun lov å ha 5 feil på testene. Jeg klarte meg på alle, takk å lov! Det var vanskelig, man må lese, lese og lese. Men leser man og motivasjonen min var jo på sin rette plass som gjorde det lettere. Kurs bestått på en måned ( en veldig utfordrene og læreik måned ) , og kontrakten skrevet. Jeg er flyvertinne! 

Krav for å bli flyvertinne. 

Høyden er forskjellig fra alle selslapene, men i Thomas Cook må man være 1.65 cm i Norwegian må man være 1.60. 

Alder har også noe å si, er også forskjellig fra selskapene. Thomas Cook har 20 år, Norwegian har 23 år på fast ansettelse, mens sommerfugler kan være 20 år. 

Personlighet har utrolig mye å si, man skal tross alt jobbe i et team i mange timer, sammen med over 200 gjester ombord i et lite fly. Det er trangt og dårlige luft en det normalt hadde vært i en annen jobb. 

Vitnemål er også et krav 3 åring vidergående. 

Språk, hovedspråk dansk, norsk eller svensk. Gode kunnskaper i engelsk. 

I løpe av kurstiden så tar man hørseltest, legetester og synstest, dette skal også bestås. 

Kunne svømme 200 meter

Jobben som flyvertinne.

Jeg elsker jobben min, vi reiser masse! Mye overnattinger på hotell noe som jeg synes er utrolig deilig at alt er ryddig og rent når du kommer. Man har en del fri, noe som gjør at du lader opp nye batterier til neste gang du skal på jobb, og ikke minst får tid til venner og familie. Jeg vil si at det er en bra jobb å ha når det kommer til å ha familie. Det beste er jo at når man er på jobb så er man 100% på jobb, men når man har fri så har man fri! Og alle som jobber i luften er utrolig sosiale så man har det utrolig gøy på jobb. I tillegg så ligger man jo på hotell sammen og blir veldig godt kjent med hverandre, knytter tette bånd og får nye gode venner.

Mange spør meg alltid om det er mye turer der man fly tur/retur, i Thomas Cook er det ikke det. I Norwegian/Sas er det mer slik. Derfor jeg digger Thomas Cook, man får faktisk oppleve en del av verden. Reise og oppleve nye kulturer. Og det beste er jo å fly gjestene våres ned til varme strøk.

Men jeg vil si at jeg har verdens beste jobb! Får billige reiser som er et stort pluss, så uansett så har man råd til å ta seg en ferie. 

Hva vil du bli?  


18:58

Går kun med hestehale når jeg er hjemme. Alt fra BikBok.sånn typisk kjedelig blogginnlegg

Hei! Har egentlig ikke noe spesielt å skrive, bare noen få bilder og dele. Kunne like så godt informere dere om det i overskriften. Hehhe ^^

Frøydis, meg og Sivert. Her sitter vi i lobbyen og koser oss med de andre. Var to fulle folk som snakket, snakket og snakket om ting jeg syns for det meste var uinteressant i flere timer. Ble ganske lei..

Er veldig glad i min nære venn, Sivert, hihi. Her går vi tog og hadde lysmesse. Det var snøstorm og kaldt den dagen.


''Say cheese'' t-skjorten jeg fikk av Anh ^^
Hahha, hva syns dere om Maggie's mesterverk?

Vi skal forresten på klassetur til Særp! Har vært der maange ganger før, men ok. Gleder meg masse!


Roommates! Malin, Frøydis og meg.


helgen på bjorli

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra en SUPER HELG på Bjorli. Buhhu, tiden går så fort. Det føles ut som om jeg bare var der en dag. Jeg har gjort så mye gøy. Jeg kan egentlig ikke si at noe var spesielt kjedelig siden jeg var med så mange crazy gode folk! Bildene mine er ikke spesielt interessante, så kanskje jeg stjeler noen bilder jeg finner på fb senere.  

Slik så litt av rommet vårt ut. Skal love det ikke så slik ut etter et par timer, da var det bomba! 


Mhea, Jørund, Olav, Frøydis og Malin er fascinert over moskusen
Daniel


Søte Mhea ^^


Her ser dere ''sofagjengen'''.


Litt slitne?

Dere var sikkert redd for monsteret under sengen når dere var små? Vel, jeg skulle legge meg og plutselig ser jeg to føtter som stikker ut! Hvem kan det være..... 

..... ingen andre enn Jørund!!!!


Hei Borghild, fint å se at du har tatt så mange bilder av folk som sover  
Olav


Har ingen hørt om det? Fashion 2012 er at du skal bruke skibriller når du sover 


Frøydis


Vi ble alle enige om at det var skummelt og ha desse hengende i lobbyen..


Tidligere i dag ble vi liiiitt forsinket til frokost, så når vi kom frem til der vi pleier å spise, så var det stengt.


Jeg vil heller kaller det Bjorli mathus. 


Vi hadde lederkurs, fortellerkurs og evaluering til slutt. Fortellerkurset var det  morsomste, jeg og Frøydis er kreative! Haha.


Jørund må være en av de rareste personene jeg har møtt. Positivt, haha. Dere husker han kanskje fra DETTE innlegget? Jeg liker at han plutselig ser slik på meg ut av det blå:

... og etterpå slik:


Sivert, han har rettet håret sitt forresten. Ble det ikke awesome? ^^


Etter evalueringen fikk vi da frokost siden jeg, Frøydis og Sivert ville sove litt lengre enn de andre.


Jørund og meg!
Moren til Frøydis, Ninni.
Vi har også stått på ski! Det var gøy, men kaldt til tider.


Nydelig utsikt.

 
Vi bodde på Bjorligard Hotell.


Jørund på sitt normale som vanlig :D


Buhhu, her er vi ferdig pakket og er klare til å dra hjem :(


Chill. Hahha, jeg og Sivert hadde snøballkrig. Vi sier at jeg vant, *kremtkremt*.


Sette oss på gulvet i toget og spiste pizza på vei hjem.
Nå gleder vi oss alle til Nordfjord i sommer!


trøtte på lederkurs

Fy, så trøtte vi er nå. Akkurat nå er vi på Bjorli på lederkurs! Etterpå skal vi i boblebadet ^^


kony 2012

Jeg så nettopp hele denne dokumentaren. Kanskje ikke så mange gidder å se den siden den varer så lenge, men den er absolutt verdt å se. Du kommer til å bli målløs, det ble jeg. Blir kanskje litt klisjê dette siden det er så mange bloggere som har postet den på bloggen sin. Hjelp Invisible Children og hele verden med å gjøre Joseph Kony kjent! Del den på bloggen din, fb eller twitter. 

Vi er så heldige som har det så bra i Norge. I historietimen i dag snakket vi om ''problemet'' vi hadde før jul. Noe som var på nyhetene, aviser, radio osv. Den store skandalen. Smør-problematikken. Vi hadde smør, men vi hadde ikke riktig type smør. Herregud, ikke rart at USA gjorde narr av oss. Folkene i denne videoen hadde... ingenting.   


to ting jeg gleder meg til

- Bjorli på fredag.
Fredag skal jeg til Bjorli med en haug masse andre kule folk. Hihi. Om dere fulgte bloggen min i sommer da jeg var konfirmantleder, så er det mange fra der som skal dit. Ledere som jeg ikke har sett på lenge! Det blir så bra. Vi skal i bakken, kose oss i bassenget og være sosiale osv. Gleder meg til å se alle og møte nye folk  

Les mer om ledere HER.

Meg og Sivert. 

Nordfjord, sommeren 2011

- Danskebåten 15. april

Neste måned drar jeg til Danmark!! Wuhu, gleder meg! Skal selvfølgelig ta mange bilder. Imens kan dere se noen bilder fra i fjor. Les om forige gang jeg var i Danmark HER.

Aebykier og meg. Hun fikk førerkorte i dag forresten! Gratulerer ^^


Frøydis og meg


svar på kommentarer

Jeg digger bloggen din og leser den hverdaag, men jeg lurer ofte på om du forsatt er sammen med Enzo? Det noen ganger du sier "pratet med Enzo osv.." Men legger merke til at du ikke gjør det nå..?
Opdater oss litt om hvordan det går med Enzo og deres forhold :)Stå på! <3

Joda, det går flott med oss! Takk for at dere tenker på oss, søte dere. Det har vært en stund siden jeg har skypet med han. Han er visst veldig opptatt og prioriterer jobben framfor meg. Jobben er veldig viktig, spesielt siden han bor i Filippinene. Da må jeg vel respektere det.. Men jeg kunne ønske han hadde litt mere tid til meg. Det ønsker sikkert han og. Nå høres jeg veldig krevende ut, men, men, jeg må bare venne meg til at han ikke har så mye tid. Men jeg er fortsatt glad i han, og han er glad i meg ^^Kan du legge ut link til vippene? :))
Det gjorde jeg i innlegget jeg skrev det i og, men ok. Lim er ikke inkludert. >>LINK<<


Hvordan får du tak i de? Må ikke du være over 18 for å kjøpe? Fine Btw. ^^
Jo, jeg må ha nettbank. Siden jeg ikke er gammel nok, så er det mamma som betaler for meg via nettbank. Viss det er noe som er dyrere gir jeg henne selvfølgelig penger, så betaler hun via nettbank for meg. Men vippene kostet bare så vidt over 12kr..

Hvor er de t-skjortene kjøpt? Har sett at du har en del i samme stilen som den øverste, men jeg finner aldri slike.. De er så søte!
Siden det er gaver, så kan jeg ikke si sikkert. Men viss du vil ha søte T-skjorter så finner du det hos NewYorker. Vedder på at det er der Anh hamstrer inn 
 


Hvor får du alle de brushene du bruker på bildene dine fra?? 0.o De er skikkelig kule!! ;D
Jeg bare googler det jeg vil ha. Eksempel: vil jeg ha en blomst, så googler jeg ''download photoshop cs3 brushes, flowers''. 

Er håret ditt falskt eller ekte?
100% naturlig. Det vokser kjempe fort! Egentlig ganske irriterende. Nå må jeg snart gjøre noe med etterveksten fra da jeg stripet håret for noen uker siden.. 


antrekk 5.mars

Hei! Etter skolen i dag var jeg og Borghild på senteret. Borghild har kjøpt seg slalomski. Til helgen skal vi suse nedover bakken og eie alle sammen! Watch out sier jeg bare. Hihhi. Nå skal jeg skype videre med Borghild, Sivert og Adrian før jeg og søskenbarnet mitt skal ut på tur. Her har dere dagens antrekk:

Skinnjakke: Lene V  -  Bluse: curryshop.no (reklame)


ebay lashes

Hei! Endelig har jeg fått vippene mine fra Ebay som jeg bestilte for 2-3 uker siden. Denne gang ville jeg ha noen jeg ikke hadde hatt før, men ble litt skuffet. De var så annerledes enn på bildet. På bildet var det mye mer fyldigere, jaja. Når de komme til Ebay-vipper så har jeg et tips til at de skal se litt mer ekte ut. Kanskje jeg skal lage et eget innlegg om det? Leveringstiden er lang, men det er verdt det siden det er så billige. Kostet meg litt over 12kr for 10 par + gratis frakt. Link 
forsinket gavesnakk

Er det litt for sent å fortelle hva jeg fikk i bursdagsgave i november? NEIDAA... :-)
Jeg fikk jo aldri vist dere hva jeg fikk av de super lekre chicksa mine. Dere er så søte alle sammen, og jeg fikk så mye fint. Så her får dere noen bilder 4 måneder senere. Dere kan forresten se en video fra bursdagen min HER.

Masse godsaker ^^
Må slenge med autografen til Marion Ravn, mihihi.


Fikk litt penger, kakemenn og Idol-cd av min kjære Mimi.


Resten er av Anh, 1 pysjbukse + 6 t-skjorter.


Tusen takk for alt! 


kreativitet?

Hei! Sitter egentlig bare å vimser rundt i photoshop. Har lastet ned noen brushes som jeg holder på å teste ut. Kunne gjerne tenkt meg en ny header, men jeg har ikke nok kreativitet til å lage en. Jeg vil ha noe jeg ikke har hatt før. Noe nytt er det jeg trenger. Hater at jeg er så vanskelig og kresen. Noen tips?

Crazy Caro needs inspiration!


caro & anh on ice

Hei! Her om dagen sto jeg og Anh på skøyter! Det var så gøy, fint vær hadde vi ôg. Skulle filmet Anh da hun datt hele 342 ganger. HAHHA, latteranfall hver gang. Det blir mobilbilder, igjen siden jeg ikke hadde med kamera. Kanskje jeg legger ut flere bilder senere siden Anh hadde med kamera. 

I dag kan dere lese en liten artikkel om meg i lokalavisen vår, GD.


julegaver i februar

Hei! Da er jeg tilbake på landet. Har sittet på buss i hele natt, så kanskje på tide å legge seg? Hehhe. Som dere har fått med dere om dere fulgte bloggen min i desember, så var jeg i Filippinene i jula. Les om det HER. Når jeg kom til Sarpsborg fikk jeg noen småpakker, tusen takk. ^^

Anh ble superglad for genseren!


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits