dere er bessst

Jeg er en av de få som godtar lesere på facebook. Grunnen er at viss dere lure på noe så kan dere få svar der med en gang istedenfor å vente på at jeg skal sjekke mailen.


Når jeg først har godtatt dere, så skriver dere så mye fint til meg. Vet ærlig talt ikke hva jeg skal si, utenom tusen takk. Ikke bare dere på facebook, men også dere som slenger fra dere kommentarer på bloggen min eller noe lignende. Dere planter et smil på hverdagen min :))

Blir så rotete om jeg skal ta med alt det hyggelige dere har skrevet til meg. Men dere skal vite at jeg blir glad for hver melding/ kommentar/ brev jeg får ♥. (Btw så skal jeg hilse til Nikola Socha)


   


verdens søteste har bursdag i dag!

Heyya! I DAG HAR ANH BURSDAG!!!!!!! Alle må gratulere henne med dagen i kommentarfeltet, da bli hun glad ♥


Du får ha en fin kveld videre Anh om du leser dette, tihii. Gleder meg til å se deg neste uke ^^


lille søte caroiz

Heihei! Nå har jeg funnet noen i verden som er døpt til Caroiz (junior). Mahbinface.blogg.no bestemte seg for å kalle henne Caroiz, tihi er ikke det søtt?Var ikke Caroiz nusselig? ^^


outfit 310311

tights og t-skjorte: gina tricot -  cardigan: cubus 


hot or not - stilen til hannie dropkick

Hei! Jeg fant en jente som inspirerte meg litt, Hannie Dropkick. Hun var drit søt og kul, men jeg er ikke den største fan av piercinger i nesen og leppene...Hva syns du om stilen hennes?


fin og trist sang

Chris Medina -What Are WordsDenne sangen hører jeg veldig mye rundt omkring for tiden. Likte ikke sangen så veldig mye for noen dager siden, men jeg har hørt den så mye at jeg har begynt å like den. Sangen er så fin, men trist...


dagens bestillinger

SuperkulFrokenfryd-clothing. Er ikke sikker på hvem jeg skal velge. Skulle egentlig velge Yoshi t-skjorten, men det er ikke igjen small. Jeg så ikke boksen der de skulle velge str, men så fikk jeg en mail om at det bare var large og xlarge igjen. Så det blir Tweety t-skjorten om jeg ikke ombestemmer meg.


falsk profil

Jeg fant meg selv på facebook gitt! Haha, det var litt sært, men også litt morsomt. Takk til to lesere som holder meg oppdatert. Så lenge ikke ''Carolyn Sindre'' skriver noe stygt til noen, så skal ikke jeg grave meg så dypt inn i saken. Jeg må være litt streng å si at viss det er noen som lager en falsk profil av meg med mitt navn og bilder som skriver dritt til andre, så anmelder jeg hun/ han.


Det er litt rart å lese at ''Carolyn Sindre'' (som liksom er meg) får desse kommentarene som egentlig skal være mine, hehee. Bare han ikke skriver noe dritt så går det bra.


 HUSK AT VISS DU FÅR EN STYGG KOMMENTAR/ MELDING MED MITT NAVN, SÅ ER DET IKKE MEG. Jeg skriver aldri noen slike stygge meldinger.


hei, ole her!Kjøtkaker er digg, sTIG liker ole anton veldig godt <3 elsker ole Anton <3


dreaming of you

T-skjorte fra Cubus

bilder fra gålå

Lørdag var jeg på Gålå med Frøydis og Malin, vi hadde det helt supert. Jeg fikk tilbud om å stå på snowboard, må innrømme det ser ganske kult ut, men jeg trives best på twintip.


Dette var andre gangen Frøydis sto på slalom. Hun var litt flink til og være andre gangen, hehe. Jeg tok hun med i noe som hun kalte ''dødsløypa'' og ja.. tror det tok lengre tid ned enn opp. Planen var å dra henne med i rød/ svartløypa, men hun bøyde seg ned på kne og ba om å få slippe. Jeg var snill en gang, men ikke si det til noen (har et rykte å ta vare på, mohaha)

Vi skulle endre plasser i heisen siden Malin tar så stor plass med det digre brettet sitt, men det endte med at Frøydis ble dytta bort og måtte ta neste heis alene. Stakkars liten!


Bildene er tatt med vanlig digital kamera, men bildene ble ikke så verst. Hva syns du om bildene?


gårsdagens antrekkTights:
cubus (klippet selv)  -  hvit strømpebukse: ?  -  Skjorte: gina tricot  -  topp og skjorte (hvite): bikbok  - lue: carlings


konfirmantfestival

Heiheii! I går var jeg på konfirmantfestival. Det var slik at du enten kunne melde deg på sjakkturnering, bake nattverd brød, journalist, foto, analysere film, kor, dans og drama osv. Jeg hadde foto på 1.plass, men endte opp hos journalistgruppen. Stopper skrivingen her og hopper rett til bildene jeg :-)

Ole


Lars og Kristine


Dramagruppen. Var journalist så jobben min var å intervjue, ta bilder og skrive en liten artikkel, kjempe morsomt!! :DJon-Ivar (og linselus Østen) en av de jeg intervjuetPizzaaa, der ble Ole fornøyd jahh.

Ole Anton

Vi var på gudstjeneste hvor drama og dansegruppen fremførte det de hadde øvd på, ikke bare det da så klart.DansegruppenDenne presten, eller skal jeg si prestinnen (haha) var syykt flink til å synge!


Følte meg veldig journalist når jeg fikk dette skiltet av papir, haha. Følte meg som en paparazzi når blitsen min lyste opp hele kirka, flaut. Jeg fikk en utfordring av Stig som er journalist til å ta bilder fra hele festivalen, han kunne ikke ta bilder selv fordi han skulle være prest. Det var morsomt, gleder meg til å se bildene i kirkebladet.Litt av Thea, Ingrid, Inga og meg.


Thea, meg og IngaNå skal jeg rense buret og ta meg en tur til Ole, bloggææs!
Har du vært eller skal du på konfirmantfestival, hva syns du om bildene?


home, sweet home

Heiheei alle søte blogglesere! Jeg har vært elendig blogger i helgen, ja jeg vet det. Jeg har nesten ikke vært hjemme i mitt eget hus. Jeg har bare kommet inn døra og farta ut igjen. I morgen dere, i morgen. Da skal jeg legge ut bilder og kanskje en video. Stay tuned!


Et bilde av meg som jeg fant i web-cam mappen. Dette innlegget var bare for å gi et lite pip om at jeg lever! Nå skal jeg fikse ferdig bildene som presten ville ha.. nå.. nå kan dere lure. Blogges!


filmkveld med ''bussgjengen''


Skal hilse fra: Gunhild, Hilde, Borghild, Stig, Ole og ikke minst meg!


livredd bomull

Husker dere videoen jeg viste dere med jenta som var livredd agurker? Nå har jeg funnet en med bomull også, haha litt komisk. Uansett så er det hennes frykt, og må si at det er dårlig gjort at han mannen som er dekket av bomull går mot henne til hun begynner å grine. Stakkars. I mine øyner så gjør programlederen litt narr av begge jentene. Han ler av dem, ikke med dem om dere skjønner. Må si det er litt sammentreff at vi har samme navn da.Stakkars jenta som er redd frosker også. Hun var ganske morsom, men igjen må jeg si det er dårlig gjort å skremme henne med det. Da mener jeg der de kommer på scena med frosken. Hva syns du?


planer for i morgen

Hei! I morgen blir det ikke noe blogging (tror jeg). Er helt fullbokket hele dagen.
Jeg skal klare å dra meg opp tidlig. Det vil si 8:45


Så drar jeg til Gålå 09:30. Der skal jeg være hele dagen med Malin og Frøydis. Hahah, skal bli såå morsomt å se Frøydis på slalom.

Jeg kommer til å være på Gålå helt til 7-8 tiden på kvelden. Når jeg kommer hjem skal jeg kaste fra meg sakene mine og hoppe i dusjen. Deretter må jeg en kjapp tur på butikken å kjøpe noe godt, så drar jeg videre på filmkveld med ''bussgjengen'' som Gunhild kalte det. Det vil si: Meg, Hilde, Gunhild, Ole, Stig og Borghild.
Kommer til å være på filmkveld til rundt 24:00. Når jeg kommer hjem skal jeg hoppe i seng, fordi jeg skal tidlig til Dombås neste morgen (Konf greier).


avhengig!

Denne uka har jeg vært så avhengig av kjærlighet på pinne. Det har kostet meg kjeft og anmerkninger, men bare må ha det! Burde slutte, ellers kommer Karius og Baktus!


Si en ting du er avhengig av (utenom data)


spørsmål og svar

Hei! Nå har jeg bare plukket ut noen spørsmål fra noen innlegg.Hei, hvor har hun veninna de kjøpt den genseren, den var KJEMPE fin!<3<3
- Det er skolegenseren vår, men du kan få den hos University.no/com
Kan du legge ut video når du synger?
- Kommer nok aldri til å skje...


driver du med sport?
- Hahaha, nei. Jeg går i gymmen, går folkens! En gang var jeg faktisk en veldig sporty jente som gikk på handball og fotball


hvor mange kommentarer har du fått på hele bloggen?
- 21959


Harr du klina i år? :p
- Tihii, yepp


Kan du begynne å skrive prisene på det nye du kjøper?
- Skal prøve på det :)


Blogg eller skole?
- Blogg, er ikke så veldig glad i skolen..

Hahah, et bilde Ruki Makiro tok/ redigerte av meg før jul. Bloggen hennes


hva er forskjellen mellom blogg og bloggr?
- Det er flere muligheter hos bloggr, men jeg liker best blogg


Når var det sist gang du klippa deg?
- Viss vi ser bort ifra panneluggen, så er det 2 år siden


Har du skulka før på ungdumskolen, hvor mange ganger?
- Jah, men det er bare morsomt når du har noen å skulke med (som også vil det). Har bare fått brev hjem ên gang eller noe. Tør ikke å skrive hvor mange ganger, jeg er redd for at noen av lærerne leser bloggen min :s


hvorfor bruker du løsvipper og ''fake''hår hele tiden?
- Det har blitt veldig sjeldent på meg nå, tror det er en uke siden sist jeg fikset meg ordentlig. Har slasket rundt i normalt med sminke, flatt hår og converse sko i det siste.

 


ulove2shop

Satt på skolen i går og kjedet livet av meg, men da gikk jeg innom ulove2shop.com/no og så på alle klær og sko de hadde. Masse fint, her er litt av det jeg likte som godt kunne vært i skapet mitt:

Elise Ryan Chiffon Lace Dress, 449 NOK. Link


Bow Beneath Cardigan


Bow Beneath Cardigan, 599 NOK. Link


Kling Sailor Heart Dress, 349 NOK. LinkAlice Trench, 649 NOK. Link


ASOS Bow Heeled Shoe, 467 NOK. Link og Link

Sister Point Dress, 449 NOK. LinkSonia by Sonia Rykiel Cherie T-shirt, 779 NOK. Link


Rare Printed Bandeau Tulip Dress, 571 NOK. Link

Likte du noen av dette?


dag 26

dag 26- et bilde av en kjendis du synes har kul stil


Jeg liker veldig godt stilen til Selena Gomez. Sier bare en ting -jenta vet hvordan hun skal kle seg!


Hva syns du om stilen til Selena Gomez, hvilken outfit likte du best?


dag 25- et bilde av byen du bor i

dag 25- et bilde av byen du bor i. Edit: BYGD(bilde fra nrk.no)

Kvam om natten, haha ganske øde.


bare enda en skoledag

Hei! I dag har jeg vært på skolen igjen, hah overrasket? Tidligere i dag skulle jeg kjøpe milkshake, men så var den helt vannaktig, blæh. Jeg og Stig gikk å klaget, da skulle dama fikse maskinen og en ny milkshake til meg, men hun klarte det ikke. Jaja, dagens nedtur. Ellers har jeg knipset noen bilder.


Ingrid, Zia, Mariam, Malin og to 8'ende klassinger som poppet frem på bildet. Glemte å spørre om jeg kunne legge ut bilde, så tar ikke sjansen :)


Flott gjeng!Inga, Oda og Thea. Bare så dere vet det så kjenner jeg ikke raringene til høyre!Ole i audotoriet, haha så skeptiskEneste jeg gleder meg til når jeg skal til skolen er å dra hjem igjen.Hilde var så sulten, så jeg foret henne opp ^^Jeg, Ole og Stig har tatovert navnene våre på handa. Det gjorde syykt vondt. Tulla!Gamle skolen vår (barneskolen). Hehe, gode gamle minner.

Hva har dere gjort i dag så langt?


hamster'n

Hei! Beklager for dårlig oppdatering i dag. I dag har jeg: vært på skolen - dusjet - sett Ghost Whisperer - sovet - sovet- sovet - sovet. Tror jeg ble altfor utslitt i gymmen i dag. Når liksom nesten alle var aktive og løpte frem og tilbake i regnværet, så tok jeg livet med ro og gikk som en skilpadde. Vent! Jeg har et godt argument, jeg er forkjølet! Hahaha, og kanskje en bitte liten smule lat. Nå skal jeg rydde rommet, oy rydde rommet, tenk at jeg sa det. Så skal jeg se på Ghost Whisperer (og kanskje If Only) til jeg drar på skolen.Jeg sover om dagen og er aktiv om natten, akkurat som en hamster. Ok, bildet er kanskje litt for bokstavelig? Tuddeluuu, vi blogges!


livredd agurker

Så denne videoen for veldig lenge siden, men poster den til dere som ikke har sett den. Agurker virker veldig skummelt for denne jenta, agurker folkens! Av alle ting i verden så er hennes største frykt agurker, det er litt rart å tenke på, ikke minst se på. Stakkars da, hun er like redd som om noen skulle komme med et fat med slanger, taranteller og all slags ekle dyr mot meg!Hva syns du, litt rart å være livredd for agurker?


flere bilder fra helgen

Hei! Fant noen bilder fra helgen som jeg ikke har postet. Her er enda litt mer av det jeg har gjort:


Tihi, fikk besøk av denne søte jenta. Vi satt å spilte nintendo hele kvelden.Senere samme dag kom en rødnisse på døra mi.Jeg mente to rødnisserJeg har vært veldig sprek og gått et par turer med Tass ♥Jeg og Malin har vært i kirka på gudstjeneste, yess nå har jeg bare igjen 3 ganger så er jeg ferdig (konf greier)! Jeg, Malin og Stig satt å spilte vri åtter med håp om at presten ikke skulle se oss.Etter kirka tok jeg og Malin med oss Stig og Torgeir med på Venezia. Føler jeg har vært veldig mye på Venezia i det siste, haha.


Hvordan visste Venezia-folka at Playhouse Disney var favoritt kanalen vår?!


Favoritt isen min, Copa Tre Amori. Torgeir hadde veldig problemer med å si det, ikke minst huske det! Så han kalte det Koppen Til Morra Di.


Yummi
Gjorde mye mer i helgen som ''ghost hunting'' osv. Haha, men det har jeg allerede blogget om.
Hva gjorde du i helgen?


dag 24- en sang som passer til humøret

Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman


skoleblogging

Hei, nå sitter jeg på skolen! Jeg og Ingrid skal bestemme hvilken dato vi skal på Norske Talenter :D


dag 23

dag 23- en sang og et bilde som passer deg i dag


Uff, i dag er jeg så forskjølet. Fant ingen sang som passer til meg i dag. Utenom ''gøy på landet'', siden jeg har hatt det så gøy på landet i dag, hahha.

Bilde fra google


dag 22

dag 22- et bilde av det neste du sparer til for øyeblikket
Fikk desverre ikke tid til å poste dag 22 i går


Jeg har sååå lyst på ara papegøye. Da blir jeg aldri ensom mer. I sommer var jeg på en dyrebutikk der det var en papegøye som hette Victor, han var prikk lik de på bildene. Han kostet 30 000 og 10 000 for bur! Er det noen som vil gi meg en ara papegøye og bur til konf gave? Hahaa, tulla. En vakker dag skal jeg skaffe meg ara papegøye som er blå, gul og grønn slik som på bildene. Har du lyst på papegøye?


Bildene er lånt fra HER


svar på kommentarJeg syns blogging er kjempe gøy når jeg har tid. Syns blogging er kjempe gøy når jeg har dårlig tid også, men stressende. Når jeg har dårlig tid, eller er så dum at jeg blogger når jeg er overtrøtt så blir språket og innlegget litt slaskete. Jeg ser ikke på denne kommentaren som noe negativt, syns det er bra at noen vil stramme meg opp! Jeg skjønte ikke helt dette ''I det siste har jeg følt at du skriver som om du tror du er bedre enn andre''. Om dere kunne komme med sitater av meg der dere mener jeg skriver noen slikt så hadde det vært fint. Ikke glem at om jeg skriver noe småfrekt så kan det være ironi, jeg elsker ironi skjønner dere.


guttejenta

Hei!! Nå har jeg besøk av Ole Anton, Ole og Stig. Ole Anton ble med meg hjem fra skolen i dag, og vi har spist fiskekakeeeer!
Fra forige innlegg var det en anonym som spurte hvorfor jeg nesten bare henger med gutter hele tiden. Jeg henger med jenter også, men de er alltid så opptatte i hverdagen, Enten så er det trening eller lekser. I helgen kan det hende at vi finner på noe da. Men ja, hehe jeg er mest med gutter :))


Ole har rappa nerdebrillene mine


Jeg og Ole er kuuuule :D ♥
Vi blogges! Nå skal vi ha filmkveld, skrekkfilm så klart. Denne gangen ble det trick'r treat


ole anton in thaa housephotoshoot med malino

Hei! Nå er det like før jeg og Malin sovner. Nå har jeg seriøst fått hjerneteppe, husker jo nesten ingenting av hva vi har gjort! Ukreativ var jeg med overskriften også. Husker iallefall at vi var i kirken (i dag også). Jeg og Malin er de engleungene som alltid er stille og aldri gjør noe galt. Men de andre jentene ble kjempe sure på oss fordi vi var så bråkete, haha, men jeg brente skoa mi av en merkelig grunn.


Nå gidder jeg ikke å skrive mer. Jeg og Malin er trøtte, her har dere noen bilder:Hva syns du om bildene?


god morgen fra malin
Det var en gang en sau som skulle på do. Først gikk sauen ut av rommet sitt, der møtte han mammasauen som sa at sauen måtte gå og rydde rommet sitt, og sauen gikk for og rydde rommet sitt. Når han var ferdig gikk han inn på kjøkkenet, der møtte han pappasauen som sa at lille sau måtte gå ut og trene fotball, og lille sauen gjorde så. Når han var ferdig gikk sauen ut i gangen, der kom lille lille sau som hadde stjålet underbuksene hans og heiset de opp i flaggstanga. Og lillesau måtte ut og ta ned igjen underbuksa ifra flaggstanga, og når han endelig fikk gått inn på badet, var det alt for sent! THE END. Les min verson her!!


ghost hunting

Hei og god natt, heh ''natt'' det hørtes feil ut. Klokken 00:00 presis gikk jeg og Malin ned til kirkegården for å ta bilder. Vi hadde en liten baktanke om å få med noe overnaturlig slik at vi kunne få det i avisa! Neida, men det som var mest scary eller overnaturlig på bildene var tåken!


Vi kledde oss veldig fint! OK, det er Kvam. Ingen bryr seg hvordan man ser ut, og det er nesten aldri folk som er ute.

Ring 113!Planen var å skremme søskenbarnet mitt som dere ser i vinduet, men det ble litt mislykket. BTW: Legg merke til den scary hunden hennes gjemt bak venstre hjørne.

Tåken var formet som en mann med øks.


Vi fikk med noe overnaturlig!!! Herregud..... ok det er bare Malin

Hmmm.. noen hadde vært her før oss


Vi ble jo kalde etter mange minutter ute. Vi skulle til å gå hjem, men da så vi over til Venezia (restaurant) som hadde fult lys på. Endte opp med at vi gikk dit sultne og kalde. Vi ble varme og skulle akkurat til å kjøpe oss mat, men da har de en regel at de ikke lager mat etter 24:00 :((Klokken 01:10 satt vi og drakk Coca Cola :D

Vært på kirkegården midt på natta før?


glad onkel m!

Innlegget er i samarbeid med iphonedeksler.no


Heiheii! En dag satt jeg og svarte på sponsormail, da fikk jeg tilbud om et iphone deksel. Hadde ikke bruk for det, men så kom jeg på at jeg ikke har gidd julegave til Onkel M! Hehhe, da ble det julegave i mars da :))
Hva syns du om dekselet?


uten sminke

Hei og god morgen alle sammen! Skal snart dra meg ut av senga å fikse meg snart. Jeg fikk et spørsmål i spmrunden min om jeg kunne vise meg uten sminke. Det viste jeg bilde av på videoblogg, men for å være ærlig var jeg ikke helt 100% sminkefri. På desse bildene er jeg helt sminkefri (bortsett fra at jeg har bittelitt concealer).
Linsene er fra fargedelinser.no


dag 21- et bilde fra en dag du savner

Savner alle sommerdager med Hilde. Dager vi: laget mange morsome videoer, tok mange flotte bilder, døgna, gikk turer klokka 3-4 på natta, syklet bare for å få vind i håret, dro til Kiwi for å kjøpe kneip og svartpølse, danset (eller jeg sang og Hilde danset), spiste frokost klokken 06:00 på den digre steinen i hagen til bestemor, spilte gogenheimen OSV OSV!dag 20- et bilde av dataen din

Hvilken data har du?


bli kvitt uren hud

Under panneluggen min skjuler det seg stygg og uren hud. Det er ikke kjempe mye, men jeg syns det er nok! Jeg har begynt å bruke produktene dere ser på bildet. Flest fra Vichy som jeg syns er kjempe bra. Har bare brukt det i noen dager, men har allerede merket forskjell. Alle desse produktene er fra apoteket. Alt til sammen er nok verdt 1000-lappen. Dyrt er det, men man merker raskt forskjell :-)

Jeg gjør det slik:
1.) Vasker ansiktet med ''Seba med shower oil'' (første i rekka).

2.) Smører inn ''Vichy normaderm gelê'' (nr.2 i rekka), og deretter gnir gelên der jeg har uren hud. Så vasker jeg ansiktet kun med vann etter jeg har gnidd det inn. Tørker ansiktet etterpå.

3.) Jeg tar litt bomull og heller på sånn passe med ''Vichy normaderm acne prone skin'' (nr.3 i rekka). Gnir det forsiktig utover hele ansiktet. Vasker ikke ansiktet med vann etter jeg har gjort det, jeg lar det tørke av seg selv.

4.) Jeg avslutter med kremen fra Vichy (nr.4 i rekka) og påfører der jeg har uren hud.


gyaru style

Fant et spørsmål om hva jeg syns om ''gyaru style'' i kommentarfeltet fra spørsmålsrunden. Jeg visste ikke hva det var så jeg søkte på google. Det hadde vært kjempe morsomt å fikse seg slik bare for en dag. Stort hår, søte klær, store øyner og masse tilbehør. Hva syns du om gyaru style, hot or not?


Jeg likte denne jenta her veldig godt. Det var liksom ikke for mye på henne ^^


dag 19- et bilde av din håndskrift

Håndskriften min er ikke akkurat så veldig fin for å si det sånn. Glemte dag 19 i går, og for to dager siden glemte jeg dag 18. Nå må jeg skjerpe meg!Har du fin håndskrift?


atm

Akkurat nå er jeg veldig usunn og ser på 2012 som jeg har sett maaange ganger før.

Hva gjør du akkurat nå?


Apropos filmen 2012. Med en gang jeg fikk høre om det som hadde skjedd i Japan tenkte jeg på filmen ''2012'' med en gang. Herregud, man kan begynne å lure. Neida, vi tenker ikke slik :))
Men jeg syns så synd på Japan...


gave fra mamma

Hei! Mamma har vært ute og shoppet med godt humør! Når hun er ute på shopping kjøper hun egentlig mest ting til seg selv, men jeg tror hun har slått hodet. Fordi i dag har hun vært i godt humør og kjøpt noe til meg også :DKjøper moren din noe til deg når hun er på shopping, ooog har godt humør? :))


dag 18- et bokeh bilde tatt av deg

Glemte å poste dag 18 i går, hehe.


liten video fra skituren

Hei! I dag har vi vært på Gålå på skitur. Hadde det kjempe gøy, og tiden bare fløy forbi oss! Kamera mitt ble så klart utladet etter 10 min...besøk av bestekompisene!

Nå har jeg besøk av Ole og Stig, og nå stikker vi ut å lager hopp! :DBlogges!


skidag i morgen

Hei! I morgen har vi skidag. Vi får velge selv om vi vil stå eller gå på ski, jeg skal stå! Jeg og Boggis er to som hater å gå på ski, en gang i 8'ende reiste bussen fra oss fordi vi var så treige!


I fjor kjørte jeg i onepiece, haha så kuuul jeg var! Jeg står forresten på twintip, ikke at jeg er noe særlig flink. Står du på slalåm/ twintip eller noe lignende?


outfit 150311
Hihhi, jeg liker små detaljer :))

Topper: Cubus og BikBok -  Cardigan: NewY -  Tights: GinaT


dag 17

dag 17- et eller flere TV-serier du er avhengig av nå
Akkurat nå er jeg ikke avhengig av noen TV-serier, men her er noen av de jeg ser på:


Bingobanden! Herregud så morsomt, sitter å ser episodene på nettet om igjen og om igjen. Onsdager 21:30, TV-Norge. Dere må få med dere det, skal love at dere med dårlig humor får dere en lættis!Paradise HotelMy Super Sweet 16Jessica Simpson's The price of beautyNorske TalenterThe X-effectTil slutt, men ikke minst..... GHOST WHISPERER <33333333 Kan si jeg er avhengig av det :D

OSV, OSV...
Hvilken TV-serie(er) er du avhengig av, eller hvem følger du med på?


dag 16

dag 16- det vakreste bilde av din beste venn
Jeg har mange bilder av mine beste venner, men det er lenge siden jeg har postet et bilde av HildeHva syns du om bildene? ♥


gårsdagens


lue: Carlings -  t-skjorte: NewYorker -  bukse: H&M


vinner av gjettekonken
guroholter.blogg.no er vinner av gjettekonken min. Håper du likte headeren som jeg laget :-)
Den er laget i photoshop cs3 til dere som lurer. Hva syns du?


videoblogg - besvarer spørsmålsrunden

Hei! Her har dere videoen som tok meg over 4 timer!! Skulle egentlig blitt publisert i går, men hadde noen tekniske problemer på en måte. Håper dere skjønner at det ligger litt ironi i videoen


Når dere kommer til 2:35 så er spørsmålet -er du god i matte? Glemte å si det, haha

Alt om Foki dere lurte på -http://caroiz.blogg.no/1297782707_det_var_det_med_foki_.html
Hva syns dere om videoen? :)


dag 15- bilde av en du ser opp til

Anh, fordi hun er så sykt søt. Hun har så mange søte klær, og hun har mange kule frisyrer som jeg ikke får til å sette opp. Hun er omtenksom, snill og sukkerspinn med extra sukker på ♥♥Er hun ikke pen?


Holder forresten på å publisere videoen, men det tar så himla lang tid! Så er det youtube som tar enda lengre tid.


redigerer video!

Hei! Nå har jeg nettopp sett meg ned med de rosa varme-tøflene (fra coolstuff) og Starbucks i hånden. Blir nok sittende noen timer å redigere videoen til dere som jeg lovet. Vi blogges!


T-skjorte: NewYorker


bloggr og blogg

Mange ville jeg skulle fortsette på blogg.no, men det var også noen som ville jeg skulle begynne med bloggr, så hvorfor ikke ta begge deler? Da kan dere velge selv om dere vil lese bloggen min på blogg.no eller bloggr.no :)


Bloggen min på bloggr  - http://caroiz.bloggr.no/

Kommer du til å følge meg på blogg eller bloggr?


en liten spørsmålsrunde


pass opp for godzilla!

Som sagt så digger jeg stilen til venninna mi Ruki Makiro, måten hun skiller seg ut på er bare digg! Har fått inspirasjon fra henne mange ganger. Hun heter ikke Ruki Makiro til vanlig, men jeg får ikke lov til å bruke det vanlige navnet hennes pga hun er oppkalt etter hunden til oldefaren hennes, haha det er komisk. I det siste har hun skaffet seg GODZILLA onepiece, dere må ikke kalle det krokodille, da blir hun lei seg...


Digger deg Ruki! Stikk innom bloggen hennes thatbitchatemycookies.blogg.no
Ruki Makiro sine nye vipper :D

Hva syns du om den?


blogg eller bloggr?

Hei! Jeg vurderer kanskje å forlate blogg.no og flytte til bloggr.no? Jeg har til og med laget meg en blogg og er godt i gang -http://caroiz.bloggr.no/


Heter akkurat det samme, og har samme design. På bloggr er det flere muligheter. Noen har lurt på hvorfor jeg ikke har ''eldre innlegg'' knapp nederst i bloggen, og jeg tror ikke det er mulig på blogg.no? Jeg har veldig lyst å lære meg noe nytt med koder osv, og i bloggr er det flere muligheter.
BEST AV ALT! Det er knallbra service. Når jeg skulle ''overføre'' designe mitt over på den andre bloggen hadde jeg null peiling. Send en mail til dem, og de hjelper deg med designet :)


Kanskje det blir http://caroiz.bloggr.no/? Neida, joda, jeg vet ikke! Skal jeg fortsette på blogg.no, eller begynne på bloggr?


FuzzyHead!

Sponset av fuzzyhead.no


Heihei! Jeg er helt forelsket i den nye luen min som jeg fikk fra fuzzyhead. Kan ikke slutte å stirre på den, haha. Det er ikke ekte pels til dere som lurte på det. Hadde aldri tatt imot den om det var ekte. Link til denne lua

Hva syns dere om den? :))


dag 14

Dag 14- bilde av den eldste headeren din

dag 13

dag 13- 2 fotgrafier du ble veldig fornøyd med.
Har flere bilder jeg kan si jeg er fornøyd med. Bare valgte noen fra photoshoot kategorien min :)


gjettekonk!

Hei! I dag fikk jeg pakken fra fuzzyhead.noSom jeg skrev i dette innlegget var jeg ikke sikker på hvilken lue jeg skulle velge. Hvem tror du jeg valgte? Velger noen med riktig svar helt random i morgen. Vinneren får en gratis header! :D


har blitt brunette igjen

Så fint dere likte det blonde håret mitt, men jeg måtte til frisøren å bruke noen tusenlapper. OK, skal jeg slutte. Det var bare en liten spøk som jeg visste ingen kom til å tro på. Frøydis redigerte håret mitt, ja det ser litt fail redigert ut. Det skal jeg være enig i, men hun kan bedre. Hun brukte bare et kvarter på tre bilder.

Bildene er forresten lånt fra TCMN som mange av dere kjente igjen.Hahaha, jeg fikk meg en god lættis når det faktisk var noen som trodde på det. Ole har lært seg noe nytt i dag -det går faktisk an å redigere hårfargen i noe som heter photoshop! Hahah, nå er jeg slem ^^hvorfor, hvorfor gjorde jeg dette?!?!?!

ALT VAR BARE EN SPØK, LES OM DET HER
Hei! Når jeg hadde besøk av Frøydis for lenge siden kjøpte hun seg to slags hårfarger, men den lille dumme snuppa mi klarte å kjøpe feil! Hun skulle kaste dem, men jeg tok vare på dem. NOE JEG ALDRI SKULLE GJORT!!


Har hatt besøk av søskenbarnet mitt i hele dag, og hun... hun.. FARGET HÅRET MITT!! Hva var det jeg tenkte på, hun har jo aldri gjort noe slik. Egentlig var planen å farge en bitteliten stripe, men det ble til flere striper, som ble til hele håret!


Nå er det også kontraster mellom håret og øyenbrynene mine :((((((


video - nrk tabber

Hahaha så morsomt, døør. Elsker å se når noen tabber seg ut på tv når de ikke gjør det på vilje. Jadaa, enda en video for oss med dårlig humor. Hva syns du?(Fant videoen på denne bloggen)


dag 12- et bilde av kameraet ditt.

Kamera: Canon EOS 1000d  -  Objektiv: Sigma 24-70mm  -  Blits: Cobra 700AF (gammelt)Blitsen bruker jeg bare om jeg skal ta bilder inne, men jeg liker best å ta bilder ute. Pga lyset og finere motiv.Hvilket kamera bruker du?


voe gjør blogg-comeback

Regner med at nesten alle har fått med seg at Voe har sluttet å blogge, vel 15.mars begynner hun igjen. Hehe, var ikke akkurat lenge hun var borte. Jaja, håper hun begynner å blogge bra igjen med videoer og mange outfits som før :-) Det star iallefall at hun ikke fortsetter på voe.blogg.no


Du kan lese mer om det her: http://www.tv2underholdning.no/gkn/voe-gjoer-bloggcomeback-3437938.html

Er det egentlig helt sikkert? Les nederst i artikkelen (trykk på linken over bildet)
Hva syns du?


bilder fra strømstad-sandefjord båten

I vinterferien var jeg på Strømstad-Sandefjord båten. Er egentlig ikke sikker på hva båten heter, men bare kaller det Strømstad-Sandefjord siden jeg har gjort det siden jeg var liten.

Billetten min. Vet ikke helt hva jeg skal si jeg... JO, jeg er veldig, veldig, veldig skuffet over at de skrev navnet mitt feil :((


Maten var ganske god :-)

Utsikt fra matbordetLaget min egen dessert, flink!


Litt snacksBestemoren min :-)

Hva syns du om bildene?


dag 11- et bilde av din mobiltelefon.

Et bilde fra september da mobilen min var helt ny, hadde til og med plastikken på. Hehe. Jeg har den store versonen av xperia.Hvilken mobil har du?


videob - en dag på skolen til anh

Når jeg var i Sarpsborg var jeg med Anh på skolen. Det var så annerledes, hele skoledagen kunne vært som en stor kosetime for oss. Alle var liksom så frie, de kunne gå hvor de ville osv. Noen dansa i friminuttet, underholdene å se på. Jeg møtte Tobias som jeg ikke har møtt på et par år! Det var mange som skulket også, og det så ikke akkurat ut som om at lærerne brydde seg så mye. Om f. eks jeg hadde skulket (ok, jeg har gjort det) så får jeg brev hjem, ååh det er så urettferdig!!


Filmet litt til dere, dårlig redigering. Brukte 15 min i Windows M Maker, haha.

Urettferdig at de får lov til å bruke lue inne! Det får ikke vi. De har eget skap, vi har en liten hylle. Jeg får ikke en gang plass til alle bøkene mine, så sier lærern at vi må ta med bøkene hjem.. HAHA, dream on. Vi blir ganske glade om vi får gå 5 min før skolen slutter, men de fikk gå 45 min før (pga læreren Einst)!! Hva syns du om videoen?


stieg larsson maraton

Hei! I dag har jeg ikke vært på skolen fordi jeg har hatt så sykt vondt i hodet. Resten av dagen skal jeg rotne foran TV'en og se alle de berømte filmene av Stieg Larsson. Sett alle før, men fy de er så bra!Sett filmene?


hvilken lue skal jeg velge?!

Heii! I går gikk min kule venninne >Ruki Makiro< med en slik lue som liksom var Ole Brumm. Første jeg sa var -WOW jeg vil ogsååå ha! For en stund siden var jeg i samarbeid med fuzzyhead.no, men det var mest ment for dere lesere. Så fort jeg får bestemt meg bestiller jeg meg en, men hvem skal jeg velge?! Vil egentlig ha i panda, men hvor er den pandaen?! Siden jeg har mørkt hår så velger jeg en lys lue.  Hvilken lue tror du kommer til å passe meg best, hvilken ville du valgt?


en liten tur på amfi

Når jeg skulle hjem til Kvam på lørdag, måtte jeg innom Amfi for å kjøpe meg noe godt. Men, men det ble visst bittelitt mer.


Luer fra CarlingsBelte fra GlitterVippelim fra Vita (kjøpt det før, et lim jeg anbefaler)

Hva syns du om innkjøpet?


dag 10- et bilde av et dyr, tatt av deg


dag 9

Dag 9- et bilde fra siste bursdag, jentekveld eller noe sånt!


Bilde fra da jeg og Anh hadde 11 års jubileum (som var for tre dager siden). Haha, snåle vi er. Flere bilder HER.


today's


Lue: Carlings -  Cardigan og T-skjorte: NewYorker -  Stripete strømpebukse: Gina T -  Hvit strømpebukse: ? -  Sko: EuroSko

Vi blogges, nå skal jeg synge! Haha, nei jeg skal bake boller med mamma ^^
Hva syns dere om antrekket?


foto - lollipop

Jeg har en så omtenksom bestemor som kjøper en kjærlighet til meg. Edit, DIGER kjærlighet. Ble litt skuffa av at det bare var mange små inni, jaja tanken som teller!
Hva syns du om bildene?


dag 8

dag 8- et bilde av den morsomste dagen din i 2011
I går glemte jeg helt av 30 days prosjektet mitt, men jaja. Får ta dag 8 og 9 i dag da.


Dette bilde er fra da jeg var i Danmark med Frøydis, Aebykier og mange andre fra familien. Vi hadde det kjempe morsomt, på lyse dagen gikk vi i gågata i København. Kvelden var vi på diskotek, høres ut som om at vi gjorde lite. Men vi hadde det kjempe morsomt og gjorde mye!Hva gjorde du på din morsomste dag i 2011?


disney klassiker

Det er veldig sjeldent jeg liker animasjonsfilmer, men Skjønnheten og Udyret er så fin! Herregud, bare måtte kjøpe den. Velfortjente Oscar priser! Sett filmen?

Jeg ser alltid på ekstramateriale. Visste dere at de måtte flytte fra studio der de jobba pga det var hjemsøkt? Sitat -Det var ikke uhyggelig, men det var så mye fortid knyttet til stedet...


hjemme igjen

I går kveld kom jeg hjem fra Sarpsborg. Har hatt det veldig fint der, har bilder og en video på vent. Nå ligger kofferten på gulvet og bare venter på å bli pakket ut. Vi blogges!Hva gjorde du i vinterferien? (om du ikke har nå da)


talent


T-skjorte fra NewYorker(Frisyre inspirert av Anchisa) Hva syns du?


dag 7- et bilde av deg selv, ikke tatt av deg


Det er vel nesten alle, hehe. >Fotografen min :)


innkjøp

Vest fra NewYorkerCardigan (mer rosa i virkeligheten) og T-skjorte fra NewYorkerT-skjorte fra NewYorkerVest fra CarlingsSkjorte fra Gina TricotT-skjorte og cardigan fra Cubus

Hva syns du?


dag 5 og 6

Dag 5 - et bilde av kjendis IDOLET ditt
Dag 6 - et bilde av favorittartisten din


Tar dag 5 og 6 i samme innlegg siden det er samme person. Så klart ingen andre enn Jennifer Love Hewitt ♥♥♥
Hvem er favoritt kjendis/artisten din?


i dag har vi 11 års jubileum

Heei, alle Caroiz sine lesere! Det er Anh her :) I dag er det min og Caroo sin 11 ÅRS JUBILEUM! Så fun. Vi har vært venner i hele 11 år akkurat i dag! <3

Det var sykt irriterendes og ikke få tak i Caroo via tlf. Hun har enno ikke lært seg å ta tlf! Jeg ringte henne for å si ifra at jeg skulle stikke til Superkul, for jeg visste at hun ville bli med, men neiidaa, det kom bare "abonnenten har slått av tlf vennligst legg igjen beskjed etter pipetonen....pip"  11 GANGER!!!  Serr, prøvde å få tak i henne flere timer!! Fordi jeg ikke orket å gå til henne... som tar 5 min fra Storbyen...


Her var Caroo på tur til byen ENDELIG!! (fordi hun endelig hadde lada tlf)Her var vi på McDonalds!Som sagt var jeg på Superkul og fikk meg desse! 10 naturlige løsvipper :D (Caroo er sykt misunnelig, hun hadde skaffa seg dem selv, om tlf var på da!!!!!!!!!)


Her er jeg....

Caroo liker pomfrites <3

Caroo elsker McFlurry!


BolleeTrynet!


 

Caroo var opptatt av fokus og ikke meg :(

Som dere ser er vi veldig normale for tiden...  (ser dere forskjell?)

BH-jentene på H&M, haha!Aller første bestevenn! <3For en søt Idiot! <3noen ganger er vi litt extra snåle :/Tihihihi!


vi prøvde et par hatter for gøy :)Hater at det ble ufokusert på Caroo :(Min søte lille Idiot!

Caroo var fascinert over lyset -_-"Som dere ser så er kallenavnet til Caroo Idiot, men hun kaller meg PEGGY! Noe jeg ikke vet hva er!! Noen som kan fortelle meg hva det er?
Peace out Anh! Hva syns du om bildene, hva har du gjort i dag?


fritt vilt 3

Hei! Nå har jeg nettopp sett ferdig Fritt Vilt 3, endelig fikk jeg sett den også. Den var litt... hva skal jeg si? Skuffende. Men det er en film du bare må se når du har sett de to første.


Hva syns du om Fritt Vilt 3? (om du har sett den)


hele kjøpesenteret for meg selv

Heihei! I dag var jeg på Norby, jeg må si det var helt enooormt når det nesten ikke var folk der. Enda større skal det jo bli. Det var litt kjedelig å shoppe når ikke Anh var med, men jeg kjøpte litt. Shoppinglysten var ikke på topp når hun ikke var med, eller når det nesten ikke var folk der. Åhh det irriterer meg at ikke alle har vinterferie samtidig!


Jeg var også på båten, tok så klart noen bilder der også. Lager innlegg om det senere.


Det var sykt mye fint på NewYorker nå! Likerliker


Ellers har jeg vært på en dyrebutikk i Strømstad og kjøpt mat til Mia og Kiko. Jeg tok bilder av noen ekle dyr av null mening, haha.
Føler dette ble litt slapt innlegg, jaja. Nå er jeg sliten, natta!
Hva har du gjort i dag, irriterer du deg over at ikke alle har ferie samtidig?


dag 4- din favoritt sang.

Har likt denne sangen helt siden jeg så If Only, som er for ca 2 år siden. Herregud den er så fin♥ Jennifer Love Hewitt - Love Will Show You EverythingHva er favoritt sangen din?


next, sarpsborg

Heyy! Nå drar jeg straks til Sarpsborg hvor jeg skal være de neste 4 dagene. I morgen blir det Norby, og etter Norby blir det Strømstad-Sandefjord båten. Kommer sikkert til å være en del på Storbyen sammen med Anh også. Blir hyggelig, gleder meg! Skal prøve å oppdatere bloggen mens jeg er der :)


Nå har jeg kjøpt Starbucks og tyggis, jeg har lada kameraet og datan, og jeg er ferdigpakket. Da er jeg klar for en 6 timer lang busstur.Hater å si hade til Tass):


dag 3- din favoritt-film.

Jeg har veldig mange favorittfilmer, men på toppen setter jeg Ghost Town og If Only. Jeg setter If Only et lite hakk høyere (derfor redigerte jeg Ghost Town i svart/hvitt). Jeg er også veldig glad i Harry Potter og Stieg Larsson filmene. Jeg liker nesten alle skrekkfilmer. Noen av skrekkfilmene kan bli litt stygge, så de legger jeg ikke ut. Men to av mine favoritt skrekkfilmer må bli The Strangers og I Know What You Did Last Summer (pga Jennfer L.H er med!)

Hva er din favoritt-film?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits