Utklippsbok

Hver gang jeg har besøk og de begynner å snoke gjennom tingene mine, plukker alle alltid opp denne utklippsboken. Utklippsboken min fra konfirmasjonsleiren som jeg var leder på i 2011 og 2012. Jeg har kun fylt inn bilder og tekst fra 2011, men jeg har så mange fine bilder fra 2012. Nå var det på tide å gjøre boken ferdig. Det er fortsatt noen sider som er tomme, men kanskje jeg blir med som leder på leir i år også? Jeg burde egentlig det siden jeg snart er for gammel. Trist! Vi får se når den tiden nærmer seg, men jeg tror jeg kommer til å jobbe en del. Det hadde vært veldig gøy å være med på leir igjen! 

Noen sider fra boken. Du kan se noen bilder i boken fra 2011 HER. Denne tegninga laget Jørund til meg når han var på ferie i Kroatia. Når han tegnet denne var han på en seilbåt med steikende sol.... og tenkte på meg! Er ikke det søtt? Det syns jeg! Han kommer til å bli såå flau når han finner ut at jeg har postet det på bloggen. Hihih! Se på dette som en liten, søt hevn siden du fikk meg rød som en tomat forran en kjekk gutt i vinterferien, Jørund! 


Klein stemning

Heihei! I går hadde jeg besøk av Torgeir og Stig. Vi hadde vår tradisjonelle filmkveld med pizza som alltid er på menyen. Jeg fortalte dem noe veldig kleint, men litt morsomt. Det bare må jeg dele med dere! 

Det var en natt midt i forrige uke jeg, Ingus, Jørund og Anh ble sultne. Vi dro til den eneste cafén vi har i bygda for å spise god burger med ost, bacon og den farlig gode sprøstekte pomfrien. OK, slike saftige detaljer skal jeg spare dere for. Klokken var 01 på natten og det var 2 km å gå hjem igjen. Det var kaldt og vi var slitne. Derfor bestemte vi oss for å ringe etter taxi. 

Meg: Hei! Jeg skulle gjerne hatt en drosje til å kjøre oss hjem. 
Drosjesjåfør: Nå?
Meg: Helst det ja.
Drosjesjåfør: Haff... 
...... Klein stillhet...
Meg: .... hallo?
Drosjesjåfør: Ja... joda.. jeg får da komme.. skal bare ha på meg klær og kjøre ut bilen. 

Gjennom hele den telefonsamtalen var det så mange kleine stillheter. Haha. Først begynte jeg å forklare hvor jeg bodde, men fikk jo ikke svar, så jeg begynte å forklare litt nøyere. Før jeg hadde blitt ferdig med setningen, så blir jeg fort avbrutt med "-JA, JEG vet hvor det er!". Bygjestene mine holdt på å knekke av latter fordi det var en helt annerledes service enn det man får i byen. 
Når drosjen kom var det først til mølla om å sitte i baksetet. Så klart endte jeg opp med å sitte forran! Det var så kleint! Haha. Jeg prøvde å spøke litt med det å si "håper vi ikke vekte deg, hehe". Da fikk jeg fort svar fra drosjesjåføren "Faen da! Tror du jeg sitter oppe klokka 01 på natten for å kjøre dere hjem 2 km?!". Da sa jeg fort beklager og holdt kjeft resten av turen. Det var kanskje bare 2 km, men det var veeeeldig kleint. Ikke nok med det! Han brøt også fartsgrensen. Det er en 50-sone gjennom Kvam sentrum, men jeg lover dere at han kjørte mye fortere enn det. Ingen turte å si noe, hah. Når vi alle hadde kommet oss ut av drosjen, så holdt vi alle på å knekke av latter! Som vi lo, haha!      

Dere får bare overleve med enda en bildedryss! Her har vi Anh, Ingrid, Ingus og Leo i bilen. Jeg husker egentlig ikke hva vi gjorde rett før dette bildet ble tatt. Husker egentlig ikke at jeg har tatt det heller. Haha, jeg er så glemsk! 

Utstikten fra soveromsvinduet mitt. Jeg er så glad for at jeg ikke har et trangt boliglag å se når jeg titter ut av vinduet. 


En liten funfact om Ingus er at han elsker å måke snø! Tidlig på morgen er han å se ute med en snøspade og cider. Selv om vi har en snøfreser, liker han å holde seg til det tunge arbeidet. Haha.

Som jeg lo når jeg så Sivert falt rett ned i snøen med hodet først. Det morsomme var at han gikk på en helt flat bakke. 

Jørund, Ingus og Anh ♥


Vell... Sivert er ikke alene med å falle. Haha. Vi har nok alle sklidd på glattisen i ferien. Anh har fått så mange blåmerker og skrubbsår. Det er nok hun som har lidd mest av oss alle. Blitt tvunget med på slalomski og greier. Ikke snakk om å kjøre akebrett i mørket, haha. Der ble det masse fall, blod, skrubbsår og mest av alt -latter.

Pose it! Haha. Jeg ligger slik på bakken når jeg skal ta et bilde i froskeperspektiv. 

Ååå, så koselig bilde ♥

Kokking på gang! 

Koser oss med vafler! Nystekte vafler med firstprice sitt sjokopålegg er noe av det beste jeg kan få.


Videodagbok: vinterferien 2014

Åh, dere! Jeg har hatt den beste vinterferien noensinne! Jeg har hatt alle mine nærmeste venner rundt meg og mange andre gode venner. Jeg har filmet litt, men føler jeg ikke har fått frem hvor bra vi egentlig har hatt det! Vi har hatt det helt toppers alle sammen. Tiden har gått alt for fort! Som dere ser i videoen har vi utnyttet snøen fullt ut. Vi har stått på ski og kjørt masse akebrett. Vi er den barnslige og gale gjengen som har fest og plutselig bestemmer seg for å kjøre akebrett midt på natten. Vi har spist så masse god mat og drukket mye godt (med måte). Det er en sang som vi alle har sunget på i hele ferien! Det er "Do You Want To Build a Snowman" fra disneyfilmen, Frozen. Det var bare jeg og Anh som hadde sett den, men vi måtte ta en filmkveld så Jørund og Ingus fikk se den også. De likte den begge to, så vi har tatt helt av med å lage parodier og etterligninger. Hahha, så mye latter har jeg ikke vært borti på lenge! 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.

Når jeg så bagasjen til Ingus, så lurte jeg på hva i alle dager er det han har med seg siden han kom med to kofferter! Av alt han hadde med seg, så hadde han ikke med seg så masse klær. Han måtte til slutt låne klær av meg, men han likte ikke så godt klærne mine. Hahah. Vi måtte derfor dra på litt shopping. Jeg og Anh fant frem masse kult. Vi har nok samme klessmak når det kommer til gutter, men Ingus likte så og si ingenting av det vi fant. Vi gikk frem og tilbake, men til slutt fant han noe han likte (endelig!). Tiden fløy forbi oss og vi måtte forte oss hjem fordi vi skulle holde en fest hos meg med en del folk vi hadde invitert. 

Jeg tror Ingus fant seg en ny bff, bestemor! Jeg skjønner ikke... hver gang jeg har besøk vil de alltid besøke bestemor. Haha. Ingus fikk til og med valentinesgave av bestemor. Hun er da verdens beste! 

Fra venstre: Simen, Ingus, Sivert, Ann Melesa og Anh.

Når vi gikk på sightseeing, eller "saitsing" (haha) var det en eldre mann som var et par hundre meter bak oss. Plutselig bare suste han forbi oss. Hahha, dagens spreke ungdom det.  

Jørund! 

Dagen Anh dro fra oss. Buhuhu. 


Hvem gjør dette midt på natta?

En skypesamtale mellom meg og Ingus klokken 01 på natten:

Caro: Det var så gøy når vi var på cruise til Kiel!
Ingus: Ja, vi bør gjøre det igjen!
20 minutter senere...
Caro: Du? Jeg har bestilt billetter til oss!  

Jeg syns det er så rart å tenke på for knapt en måned siden møtte jeg Ingus på båten. Jeg møtte også mange andre herlige folk! Dere kan se en hel bildedryss fra turen min til Kiel HER og video HER. Dere husker kanskje Natalie som jeg møtte? Hun er med på mange av bildene og store deler av videoen. Jeg vil takke henne masse for og ha gitt meg disse to gratisbillettene! Vi fikk vennetilbud som er gratistur. I morgen må jeg ringe til Color Line for og fikse en del. Blæh, de har så overdrevende strenge regler... Men dette skal bli en knallfin tur! Vi seiler fra land 4.mars. Nå gikk det opp for meg at det kun er en uke og en dag til. Det visste jeg helt ærlig ikke før jeg skrev det akkurat nå. Haha, ja, det begynner å bli litt sent på kvelden merkes det! 
 

Forrige gang dro vi med Color Line Fantasy, men nå drar vi med Color Line Magic. Ingus har vært på begge båtene og syns Color Magic er bedre. Da stoler jeg på han!:)

Jeg har tidligere nevnt på bloggen at problemet jeg har er at jeg blir så fort glad i folk. Jeg har blitt veldig glad i Ingus. Vi har det så gøy med å gå rundt på gaten, leie hender og titte på fine gutter sammen. Haha! Åh, forrige uke var vi på et kjøpesenter. Jeg så en kjekk gutt som prøvde å selge omega 3 til folk. Plutselig ropte Ingus høy: - HUN LIKER DEG!! Det skal ikke mye til for å få meg flau, så jeg hadde bare lyst til å trekke opp genseren og dekke til ansiktet. Jeg tok en liten hevn senere med å si: - HAN LIKER RUMPA DI! Da, da skal jeg love dere at Ingus ble flau. Haha. Det endte opp med at vi faktisk sto og snakket med denne kjekke fyren da. Han spurte til og med etter mobilnummeret, adresse og mailen til Ingus!....... men alt var i en sammenheng med Omega 3. Haha. 

Hvem er det som plutselig helt tilfeldig bestiller cruisebilletter midt på natten? JO DET ER MEG:)


Video: en spøk med strømpenn

Hei! De siste dagene har jeg vært litt småsyk, faktisk. Jeg er jo aldri syk. Syk eller ikke, så må jeg på jobb. Ting gikk litt i surr for meg på starten av dagen i dag, men det gikk seg fort til rette. Føler jeg aldri kan ta fri fra jobben etter at jeg mistet 600 kr(!!) på fredag. Eller så ble de stjålet. Spiller egentlig ingen rolle, pengene er borte:( 

Litt uflaks har jeg hatt i det siste. Jeg glemte også laderen min hos Ingus sin leilighet når jeg var på besøk hos han. Måtte kjøpe en ny en til 399 kr. Føler jeg har "mistet" 900 kr til sammen nå. Den følelsen når man mister så masse penger! Buhu. Når jeg kjøpte ny lader, så var det bare en vanlig lader. Det var ikke en USB-kabel på. Jeg har filmet så mye med iphonen min i det siste at jeg tenkte jeg skulle lage en videodagbok av det. Det kan jeg jo ikke gjøre uten USB-kabel! Bluetooth vil heller ikke funke.... 
MEN sjefen min er verdens søteste som lånte bort laderen sin til meg. På grunn av sjefen min kan jeg legge ut videoklipp som ble filmet i ferien! Jeg og sjefen min har snakket så mye om trening og diett. Jeg har fortalt henne at jeg (snart) skal kutte ut det usunne og begynne å spise sunt. Litt trening skal også få plass i bildet. MEN.... hun gjør det ikke så lett for meg når hun alltid gir meg pomfri, is, kjeks, brus, godteri.... osv hele tiden! Eller kanskje det er jeg som må lære å si nei, men halloo, jeg er så svak for det usunne.

Jeg, Anh og Jørund skulle lure Ingus til å skrive ned telefonnummeret sitt ned på et ark. Det han ikke visste var at pennen var en strømpenn. Når han trykket på pennen kom det altså støt. HAHA som vi lo! Det morsomme var at han trykket to ganger og ikke skjønte noe! Haha. 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.


Brakkefest

Hei! Vi har en brakke rett utenfor huset vårt som aldri blir brukt. Det er nesten litt synd fordi det er veldig koselig der. Den er ikke særlig stor, men jeg tenkte det hadde blitt veldig gøy med en fest der sammen venner. Det fikk jeg også til! Jeg inviterte noen venner, men hvor mange det var plass til var ikke særlig gjennomtenkt. Jeg hadde ikke regnet med plass til folk som enkelte selv hadde invitert med seg. For meg gjør det ingenting om man blir noen folk ekstra på fest. Jeg syns det bare er gøy! Problemet var bare at min lille brakke ikke har plass til så mange. Haha.
Det ser kanskje ikke ut som vi er så mange på bildene under, men vi var mange fler! Det er ikke jeg som har tatt bildene, men takk til deg som tok masseeee bilder med kameraet mitt. Jeg var så opptatt med og ha det gøy, så jeg glemte helt av det. Hehe. 

Jeg husker jeg sto utenfor døren. Plutselig hørte jeg et stort DUNK. Husker jeg tenkte hva i alle dager er det som skjer?! Jeg åpner døren for å se og da har noen klart og knekke sofaen min. Bokstavelig talt i to! Hahah. Jajaja! Slikt skjer. Jeg var i så godt humør at jeg bare lo av det. Det var egentlig veldig komisk. Haha! Hvordan de klarte det, lurer jeg på fortsatt. 

Masse bilder fra en vellykket kveld! 

Jeg og Ann Melesa skåler i godt humør! Jeg har aldri møtt henne før. Det eneste jeg visste var at hun leser bloggen min og at hun er halvt Norsk og halvt Filippinsk, slik som meg. Vi har hverandre på snapchat, så vi har snappet med hverandre. Altså jeg kunne kalle oss internettvenner. Haha. Forrige uke kom hun på et helgebesøk hos meg, og det var veldig koselig! Trivelig jente som jeg håper å se igjen:-)

Happy Anh! ♥


Meg og Ann Melesa. 

Simen, meg og Thomas. Jeg og Simen kjenner hverandre gjennom ungdomsleder -oppleggene. Jeg og Thomas kjenner hverandre gjennom at vi begge hatet skolen og skulket i den tiden vi begge satt på skolebenken. Skolen sluttet vi begge på til slutt. Vi kjenner hverandre så klart gjennom fest også, hehe. Hadde ikke sett Simen siden november, så det var virkelig gøy å se han igjen. Han overnattet til dagen etterpå, og neste dag hadde vi det veldig gøy med å leke oss i snøen. Sivert og Borghild overnattet også. Dagen etterpå som var lørdag inviterte jeg også nabojenta Thea over på besøk. Da ble vi plutselig mange. Det var meg, Anh, Ingus, Borghild, Sivert, Simen, Ann Melesa og Thea som kjørte akebrett og lekte oss i snøen.... helt til jeg måtte jobb. Før jeg dro spiste vi pizza som smakte helt himmelsk der og da.
Ann Melesa og Borghild.


Vi hadde masse lys og bra musikk. Vi sto dansende på benken og sang for full hals til gamle sanger som alle kan. Når dette bildet under her ble tatt var 3 av 2 lamper ødelagt. Det tok ikke lang tid før denne lampen som var Ingus sin ble ødelagt også. Ledninger er helt idiotisk. 

Anders og Torgeir.
Dagen etterpå ryddet vi alle sammen. Vi var nokså mange, så det gikk kjapt og effektivt. Til høyre ser dere sofaen som ble knekt i to, hahha!


Sol, snø, frokost og venner

Når vi så solen skinne gjennom vinduet måtte jeg og gjengen min ta med oss frokosten ut. Det var så nydelig vær! Solen skinte, humøret til alle var på topp og bålet brant. Fin frokost i hagen ♥

Jørund.Leo.

Ingus.

Vi prøvde å lage  snømann, men.... det ble litt tungt når vi skulle sette de oppå hverandre. De er mye større enn det ser ut på bildet!


Skidag med gode venner

Hallo! I går var jeg, Jørund, Ingus og Anh på Gålå. Vi sto på slalåm og twintip. Det var så GØY! Jeg gleder meg til å fortelle dere det, men ikke akkurat nå. Jørund og jeg driver å skreller poteter i øyeblikket. Hehe, men jeg måtte ta en liten pause for å mobilblogge. Ingus er kokken i kveld. Jeg og Jørund er kun små hjelpere, hihi. Han lager innbakt paprika i dag og i går lagde han latvisk suppe. Jeg er heldig som har en utdannet kokk på kjøkkenet (for noen dager, hehe). Anh driver og pakker fordi hun drar om en liten time. Buhhu. Vi vil gjerne ha henne her lengre!


"Saitsing"

Hei! Akkurat nå driver Anh og kokker mat til alle i huset. Jørund har tatt en liten powernap. Ingus og mamma spiller candy crush sammen. Nå kan jeg blogge litt! Hehe. Vi har fått en ny gjest i huset i dag som er Jørund! Jeg har tatt dem med på litt "saitsing" rundt i lille Kvam i dag. Hehe. Vi har også kjøpt inn mat og godt å drikke. Nå gleder vi oss alle til å spise mat. Jeg er så sulten! Hun lager noe Vietnamesisk, mmm! 

Noen bilder fra tidligere i dag:
Frokost

Heihei!! Akkurat nå spiser jeg, Ingus og Anh frokost. I dag venter vi på at kameraten min, Jørund skal komme fra Ski. Jeg har hatt så sykt masse besøk i det siste at jeg selv har ikke hatt noe sted å sove! Men i går dro de fleste. Har det så fint nå, så jeg kommer ikke til å være flink til å oppdatere bloggen før de har dratt. Vi blogges senere! ♥


Bak kameraet hos en blogger

Det er alltid gøy å se hvordan det egentlig ser ut bak kameraet hos bloggere. Jeg tenkte å vise dere litt av hva som er bak kameraet hos meg. Syns det er så gøy med slike innlegg, nesten så jeg burde ha det oftere. Jeg har hatt det tre ganger før som dere kan se HER, HER og HER. Det er så mye som blir pyntet på når det endelige bildet blir publisert. Det er jo en del jobb bak det hele. Nå tenker jeg ikke kun på redigering, MEN foreksempel.....

.... når jeg tar bilder av det nyeste innkjøpet. Da legger jeg som regel tingene på et hvitt teppe. Jeg vedder på at dere ikke tenker over at jeg må måke nesten hele verandaen for å ta de bildene! Vel de må jeg. Ikke om sommeren da, hehe. Det var en periode hvor det var mange byggefolk som drev og fikset/ bygget noe ved siden av huset vårt. Det bråket veldig mye så jeg hørte aldri om de gikk forbi. Plutselig sto det en hel gjeng og stirret og lurte helt sikkert på hva i all verden jenta på toppen av stigen i pysjbukse, parkas, uggs og dott på hodet drev med! Med årene har jeg blitt vandt med det. Jeg dekker det alltid til med å late som at det er hunden min jeg tar bilde av.    

Når det var juletider tenkte jeg at bloggen skulle få litt julestemning. Jeg hadde det klart hvordan juledesignet skulle se ut og bildene var knipset. Desverre ble det en uforventet bloggpause, så det ble ikke noe av. Jeg har faktisk ikke vist dere alle bildene. Kanskje jeg skal spare dem til denne julen? Haha. For disse bildene kjørte mamma og jeg helt til fjells. Kun for bloggen! Mamma sa jeg måtte kaste snø i lufta, men det var varmegrader og snøen var kram. Derfor ble det bare store klumper som datt ned igjen når jeg kastet det i været. Haha. 

Så har jeg spart det beste til slutt! Dette stjernebildet. HAHA. Jeg er så glad i disse skoene, men jeg bruker de aldri. De er ALT FOR SMÅ. Jeg syns de er så kule at jeg må lide litt når jeg vil ha dem med på bilder. Jeg mistet tellingen på hvor mange ganger jeg falt når jeg skulle ta dagens outfitsbilder med disse skoene. Det som var mest komisk var at katten min satt og stirret så rart på meg helt til jeg var ferdig. Med blikkene han ga meg og om han kunne snakke er jeg sikker på at han hadde sagt "-wtf". 

Dere må nesten få se dette stjernebildet stort. HAHAH!


Rosa lepper

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Hei! For en stund siden fikk jeg en knall rosa leppestift i posten fra Choies.com. Har aldri eid en slik crazy farge, men det er fint og ha en i samlingen. Den er ikke vannfast, og blir borte med en gang du skal drikke noe. Du kan finne alle leppestiftene til Choies HER. Jeg har i fargen 03.

Link til leppestiften HER.


Morsdag

Gratulerer til alle mødre ♥

Noen bilder av meg og mamma. Blide var vi nok hele tiden! Hehe.


Hakuna matata

Innlegget er i samarbeid med Mobildekor.no

HAKUNA MATATA. Åh, jeg elsker det ordtaket... og sangen! Haha. Nå har jeg ordtaket på det nye iphonedekselet mitt som jeg har fått fra Mobildekor.no. Jeg rett og slett digger det. Både skriften, designet og så klart -ordtaket. Mobildekor.no har forresten fri frakt og rask leveringstid. Det liker vi! 
Utvalget de har kan jeg si selv ikke er så stort, men de velger, og jeg siterer "kvalitet fremfor kvantitet". Dekselet jeg har mottatt er i grei kvalitet, og ikke noe slik tynn plastikk som knekker med en gang. 

Hakuna matata deksel til iPhone 5/ 5s utsolgt for øyeblikket, men akkurat samme deksel til iPhone 4/ 4s HER.

"It means no worries for the rest of your days."

Jeg fikk også et armbånd som jeg ikke visst om. Elsker slike små overraskelser! Det er de små gledene som teller, hihi. Jeg likte det veldig godt, så nå må jeg lære meg å bruke smykker oftere. Du finner armbånd og ringer som de har HER.

Armbånd HER.


Great news!

JEG ER SÅ GLAD! Nå har jeg virkelig noe å se frem til! Om akkurat 1 uke kommer Anh til Kvam! DERE? Anh kommer til Kvam! Det har kun skjedd én gang i historien (hhaha). Det er alltid jeg som drar til Sarpsborg for å møte henne, men nå kommer hun hit! Åhh, jeg er overglad! Forrige gang hun var her var i juli 2010. Fire år siden! Det var egentlig ikke meningen at hun skulle kommer før om to uker, men jeg er så utålmodig og sa hun måtte komme tidligere. Hihi. 

Et par bilder som ble tatt når Anh var her i 2010. Snakk om forandringer, haha! Jeg husker så godt dette her. Har satt vi og laget en facebook til Anh. 

Husker dere Ingus jeg møtte på båten? Så klart må dere huske han! Jeg har skrevet så mye fint om han på bloggen! Jeg savner så den morsomme gledessprederen at jeg måtte invitere han også. Ååå, jeg gleder meg så masse til å se han igjen. Han har en stor bjørneklem i vente!  

Jørund, du Jørund! Vet dere hva? Jeg har ikke sett Jørund på ett og et halvt år! Det er alt for lenge. Jeg ble helt overglad her om dagen da han spurte om han kunne komme å besøke meg. Nå blir vi alle samlet! Jeg driver å teller ned dager til de alle kommer. Hihi. Vi skal ha det så gøy og vi har masse planer! ♥


Bildedryss

Jeg gikk igjennom alle bildene på minnekortet mitt tidligere i dag. Da fant jeg masse bilder fra Kiel-turen jeg ikke visste hadde blitt tatt! Jeg regner iallefall med at vi hadde det sykt gøy ut i fra bildene. Haha! Tenkte å dele de mest normale bildene på bloggen, så får resten av bildene bli godt gjemt for nå. 

Her var vi på showet. Tror jeg var der 2-3 ganger? Husker ikke helt, men det var iallefall nytt show hver gang. Det var to show på en kveld, så det ble fire til sammen med turen tilbake. Veldig talentfulle folk med fine stemmer. Vaktene var så strenge og sure. Spesielt på meg, haha. Jeg var nok ikke noe favoritt, og det var alltid noe galt jeg gjorde som de måtte påpeke. Jaja! Rett etter at jeg hadde tatt ned mobilen fordi jeg filmet og fikk kjeft, så tok Ingus opp sin telefon og filmet. Hahah, gjett om vaktene ble enda surere enn de allerede var. Jublet vi for mye var de også feil. Haha, resten skal jeg spare dere for, men vi var kanskje litt drittunger av og til.    

Før det ble en tur "ut" igjen så var det tilbake i lugaren til Natalie for og ta noen drinker til. 

Dette ble tatt rett før Natalie begynte å posere litt drøyt. Haha, den jenta asså! Se så søt Anton er i bakgrunnen! 

Aww, Anton er så søt at jeg får bare lyst til å klemme han ihjel! I morgen drar han tilbake til Rusland og kommer ikke tilbake før til sommer. Da har jeg lovet han at jeg skal komme å møte både han og kjæresten hans, og det gleder jeg meg så masse til! 

Natalie og meg. Sjekk den trente sprettrumpa! Ved siden av står jeg med utrent bestemorrumpe, haha! 


Jeg sminket Ingus. Shit, den gutten har to meter lange (naturlige) øyevipper jo!

Ingus er en så fin og livlig gutt! Åh, som jeg savner han! Vi har snakket på telefon og skypet sammen, men vi ble heller enige om at vi må møtes snart. Det skal vi også om en og en halv uke, og vi kommer til å henge sammen i én uke. JEG GLEDER MEG SÅ. 

Anton og Natalie.
Jeg tok ikke så masse mascara på vippene til Ingus, men likevel ser de SYKT lange ut. Men, de er nok ikke lengre enn Natalie sine. Hehe.  

Gutta! Anton, Roger og Ingus. 

Når vi hadde kommet tilbake til Oslo var energien til oss alle helt på bunnen. Vi var så slitne! Vi var i Oslo klokken 10, og toget mitt gikk ikke før 14. Først ville vi ha noe å spise, så vi dro og spiste sushi. Åh, det smakte. Deretter sette vi oss ned på en bar. Vi ble også intervjuet av p3, men det ville ikke jeg og Ingus være med på. Vi skygget unna og lot Natalie og Roger stå i rampelyset. 

Helt spontant bestemte Ingus seg for å hoppe på samme tog som meg. Han bor i Oslo, men han elsker Lillehammer. Han skal til og med flytte dit. Det gleder jeg meg til fordi det er bare én time unna hvor jeg bor! Woho! 

Forresten skal du på samme tur som meg en gang, så husk å ta med pass! Color Line anbefaler at man tar med pass fordi det er det eneste gyldig ID-dokument for nordmenn i Tyskland. Gjelder også barn. Blir man ombord, er det tilstrekkelig at personer over 18 viser vanlig norsk ID (Bankkort/Sertifikat).


Spillekveld

Hei dere! I kveld har jeg hatt et par venner på besøk og vi har spilt monopol! Ingen av de har spilt monopol før, men de lærte utrolig fort begge to. Nesten for fort.. Jeg skulle aldri lært bort triksene og teknikkene mine. Plutselig var de bedre enn meg, hahha. Eller i dette spillet gjelder det og ha flaks med terningen!

Hva har dere gjort i kveld? ♥ 


Let It Go

Jeg bare må dele favorittsangen min med dere. Jeg har jo blitt helt forelsket i den nye disneyfilmen, Frozen. Jeg skrev om den i forrige innlegg HER. Jeg liker så godt sangene som er i filmen, men spesiel "Let It Go" som Elsa synger. Den er så fin! Jeg liker så godt scenen også. Den er så idyllisk, magisk og bare så fin! Føler meg som et lite barn med store øyner som sier "wooow"! 

Let It go  -  Elsa (Idina Menzel)

Til dere som ikke har sett filmen, så legger jeg også med traileren. Frozen har blitt en av mine topp tre favoritt disneyfilmer. Mine to andre favoritter er Beauty And The Beast og Tangled. 


Filmer jeg har sett i det siste

Frozen: Når en trolldom forhekser et kongedømme til evig vinter, bestemmer den uredde optimisten Anna, seg for å legge ut på en episk reise for å finne sin søster Elsa, Snødronningen og sette en stopper for hennes iskalde forbannelse. Med seg på reisen har hun den erfarne fjellfareren Kristoffer og hans gode venn, reinsdyret Svein. På reisen gjennom dal og over fjell i ett landskap som minner om Norge, møter de mystiske troll og en fantastisk morsom snømann som heter Olaf. Det er magiske tilstander på hver en fjelltopp og de må sammen kjempe mot de iskalde elementene for å redde kongeriket fra evig forbannelse.

  

The Amityville Horror: Året er 1975. George og Kathy Lutz og deres tre barn flytter inn i det de ser på som selveste drømmehuset, en elegant bolig på Long Island. Det de ikke vet er at for bare et år siden ble det begått fem bestialske mord i samme hus - da Ronald DeFeo Jr. kaldblodig drepte sine foreldre og søsken der med et gevær. Like etter at de er flyttet inn begynner bisarre og uforklarlige ting å skje, og familien Lutz har skremmende opplevelser i vente: Jody DeFeos gjenferd viser seg, lemlestede kropper dukker opp, og overalt høres spøkelsesaktig hvisking. Særlig George lar seg påvirke av de overnaturlige fenomenene, og hans besettelse gjør ham til en fare for resten av familien. Den lokale presten advarer Kathy om den overhengende trusselen, men rekker familien å forlate huset før de hevngjerrige åndene får kontroll over George og forvandler ham til et dødelig våpen?

A Very Harold And Kumar Christmas: Harold og Kumar gjenforenes da et premiert juletre uheldigvis brenner opp. I stedet for å fortelle sine gale svigerforeldre om det som skjedde, velger Harold å ta fatt på et dopet høytidseventyr med Kumar for å finne det perfekte erstatningstreet. På veien finner vennene sang, dans, julens sanne ånd og den legendariske Neil Patrick Harris.

Eurotrip: Amerikanske Scotty Thomas og hans tyske chattevenn i Berlin, Mieke, har fortalt hverandre intime detaljer på nettet gjennom flere år. Da Mieke legger an på Scotty, friker han helt ut og tror at denne tyske fyren han har kjent så lenge, nå plutselig vil ha ham. Det Scotty ikke vet er at i Tyskland er Mieke et jentenavn! Scotty finner etterhvert ut at Mieke er en jente, og en superdeilig sådan. Til tross for at han ikke har møtt Mieke, innbiller Scotty seg at dette kan være hans sjanse til "true love". Han bestemmer seg for å dra rundt i Europa, med Berlin som mål, sammen med sine beste venner Cooper og tvillingene Jenny og Jamie. Denne komedien bringer vennegjengen fra London til Paris og videre til Amsterdam, Øst-Europa og Berlin, hvor de utsettes for de fleste vellystige ulovligheter Europa har å by på.


Boat trip: Filmen handler om to heteroseksuelle menn som drar på cruise i Karibien på jakt etter kjærlighet og romantikk. Sakte men sikkert finner de ut at de er på et homse-cruise. Jerrys forlovede har slått opp, og som plaster på såret bestiller vennen Nick er ferie på et cruiseskip fylt med lettlivede kvinner. Dessverre har det kjedd en liten feil, og det viser seg at båten er full av elskovssyke, homofile menn - deriblant den eksentriske millionæren Lloyd.


  

21 Jump Street: De går inn i politiets hemmelige Jump Street-enhet, og benytter seg av sitt ungdommelige utseende for å spane på den lokale videregående skolen. Våpen og politiskilt byttes ut med skolesekker når Schmidt og Jenko må risikere livet for å etterforske en farlig narkotikaliga. Men de finner raskt ut at skolen er totalt forandret fra den de forlot bare noen få år tidligere - og ingen av dem forventer å bli konfrontert med den skrekk og angst det innebærer å bli en tenåring igjen, og alle problemene de trodde de hadde lagt bak seg. 
 


Malbo/ Failure to Launch: Tripp er 35 år, men har aldri klart å forlate redet. Nå har hans desperate foreldre fått nok. De ansetter den flotte og talentfulle drømmekvinnnen, Paula, for å få ham til å flytte ut av huset. Tripp legger praktiske årsaker til grunn for at han fortsatt er en 35-åring som bor hjemme hos foreldrene sine; du skal ikke fikse noe som ikke er ødelagt! Han bor gratis, har et flott rom, og moren hans vasker klærne hans. Det er jo et fantastisk hotell! Alt forandrer seg da Tripp møter Paula. Hun har alt han ser etter i en jente: hun er smart, morsom, talentfull og vakker. Tripp kan heller ikke unngå å bli interessert i den eneste dama som ikke har snudd i døra da hun fant ut at han bodde hjemme. Men det Tripp ikke vet, er at det er en god grunn til at hun er så perfekt: Paula har nemlig blitt ansatt av Tripps foreldre for å lure ham ut av huset. Når Tripp ser på sitt 35 års lange opphold i foreldrenes hus som en bragd, og Paula ser på det som et problem, oppstår det en kamp mellom Tripp og Paula for å utmanøvrere hverandre. Jo mer de krangler desto mer betatt blir de. Dette setter Tripp ute av spill, helt til han finner ut av hennes store, stygge hemmelighet.


Ute i snøen

Hei dere! For en stressende dag det var på jobb i dag. Det var masse folk, og jeg liker faktisk og ha det stressende. Det er så typisk at masse folk kommer samtidig, også plutselig blir det kjempe stille og lite å gjøre. Jeg alltid ha noe å gjøre når jeg jobber, ellers blir jeg helt rastløs! Jeg følte meg virkelig som en konge når jeg dro fra jobb med 750 kr i tips! Wohho! Da hørte jeg bare den halleluja-sangen over hodet mitt hele veien hjem. Det som er så fint med å jobbe på kina restauranten jeg jobber på, er at man får gratis mat. Jeg har kost meg med "kylling med fem krydder", åhh, det er så godt! 

I går fikk jeg en melding av den nydelige nabjojenta, Thea. Hun lurte på om jeg ville bli med å kjøre akebrett i dag, og det ville jeg så klart! Vi har hatt det veldig gøy ute i snøen :-)Dette er da den berømte akebakken her i bygda. Hahhaha. Det ble mange fall, latter og tårer, men gøy hadde vi det! 

En annen nabo av meg, Thomas var også med. Det var også moren til Thea, Gro. Hun tryna skikkelig! Jeg klarte ikke å la være -jeg måtte bryte ut i latter fordi det så utrolig komisk ut! Det var litt slemt for det var nok utrolig vondt! Dama er så sprek at hun kom seg lett på beina igjen!

Etterpå ble jeg bedt på middag. Da fikk jeg også møtt nydelige lille, Ola. Det var koselig. 

I går fikk jeg et veldig uventet besøk på døra. Veronica, Renate og moren deres. Dere som har fulgt bloggen min en stund husker kanskje Veronica og Renate som var med oss til Filippinene i fjor sommer? Det kom på kaffebesøk, men nyheten de hadde med seg var ikke koselig å høre. De har mistet hunden sin. Valp faktisk. Valpen er kun på 7 måneder og ble sist sett her i Kvam. 

Slik ser den lille, søte valpen ut som har blitt borte. Hun lyder navnet Lexi. Hvis noen har sett henne så blir det satt stor pris på om dere ringer Heidi Løvlund på tlf: 41763992.


Videodagok: cruise til kiel

Hei dere! Snart drar jeg på jobb, men først tenkte jeg å dele denne videoen med dere. Jeg har ikke filmet hele turen, bare litt av turen tilbake. Veldig fint minne og ha, hihi! Alle på videoen likte å ta bilder/ bli tatt bilde av, så det var bra for bloggen sin del. Haha! Vi hadde det så mye mer gøy enn jeg får frem på videoen! Takk for en helt toppers tur. ♥

Jeg blir så lett påvirket av folk. Nå har jeg fått en uvane med å si "æsj"..... og kan dere gjette hvorfor? Hahha. 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


Mitt største problem..

... er at jeg blir så fort glad i folk!

Jeg er en person som blir så fort glad i folk! Mennesker er så fine og det er så mange snille sjeler der ute. Jeg ser både en positiv og negativ side der. Jeg har møtt masse nye mennesker på turen jeg var på og jeg ble så glad i dem. Noen av dem bor i Norge, så det skal ikke være noe problem å møtes igjen. Grunnen til at dette er mitt største problem er at jeg hater å si hade når jeg vet at jeg aldri kommer til å se dem igjen, eller at det blir lenge til neste gang. Er litt svak på det området, men for all del det er så koselig ♥

Husker dere jenta jeg så på bussterminalen som jeg skrev om i forrige innlegg HER. Vel... hun var bare helt fantastisk! Hun liker å pynte seg, bruke ekstra sminke, lange øyevipper, kle seg i korte kjoler og i tillegg provosere litt. Dette ser jeg ingenting galt med! Folk som dømmer etter første øyekast kan se en helt annen person enn det hun egentlig er. Vi var så like på mange måter, og den jenta har virkelig personlighet. Hun var så hyggelig og brydde seg virkelig om det som foregikk rundt henne. Hun heter Natalie og i en så ung alder som 24 har hun også sitt eget lille firma i Valdres. Nå må jeg virkelig ta meg en tur til Valdres. Hihi! Etter at Natalie fortalte meg en sjokkerende historie fikk jeg så utrolig mye respekt for henne. Jeg tror vi er sjelevenner fordi vi var så utrolig like!  

Kjæresten hennes, Roger var så herlig og trønder! Jeg skal fortelle dere det samme som jeg sa til han: - 90% av gutter der ute er drittsekker, mens 10% av dem er ordentlig, og du er en av de ti prosentene. Skal si han både ble glad og rørt for å høre det. Han var virkelig spesiell. Han forsto ting som mange andre gutter aldri kommer til å skjønne. Roger var en ordentlig snill gutt som jeg er glad jeg møtte. De to turtelduene passer veldig godt sammen ♥

Marcell og Felix. Tyskerne mine♥ De var på en klassetur i Norge i 9 dager og sto på ski. Skal si det var litt av en klassetur, tur til Norge og deretter cruise tilbake! Når jeg var på klassetur med min klasse dro vi bare til Sarpsborg. Haha, som jeg ikke er der ofte nok. Marcell til venstre var han som ga meg sjokolade som jeg også skrev om i forrige blogginnlegg. Han var så sjarmerende, så jeg vedder rumpa mi på at det er mange jenter som sikler etter han! Han er også fotballspiller, så all tiden hans går til fotball. Var veldig fint å bli kjent med han. Når vi skulle si hade fikk jeg en stooor bamseklem i Kiel og ingen av oss ville slippe taket. Haha, han var virkelig en søt en!  

Ingus, du Ingus. Denne fyren smeltet bare rett inn i hjertet mitt. Wow, det hørtes bare teit og klisjé ut. Dere aner ikke hvor fantastisk han var! Den fineste og morsomste homofile gutten jeg har møtt! Vi var veldig mye sammen og jeg ble så glad i han! Han fikk meg og alle rundt seg til å le hele tiden. Vet dere hva? Jeg kan ikke beskrive han med ord. Han var langt ifra sjenert og var ikke redd for at folk skulle høre hva han hadde å si. Vi gikk rundt i Kiel, Oslo og ombord på båten, leide hverandre i hendene og kikket på gutter. Hihih. MEN, viss det var noen som var frekk mot han, kalte han "homofil" på en frekk måte. Åhh, DA, DA ble jeg pissed og knyttneven kom frem. Folk som har noe i mot homofile folk og i tillegg er frekk i kjeften om det, blir jeg så forbanna sint på. Åhh, da KOKER det inni meg og jeg blir helt fly forbanna sint. Det er jeg heller ikke redd for å vise frem.  

Ingus reiste sammen med Anton. Anton var virkelig så koselig og snill. Ingus er forresten singel, noen som er interesserte? Hihi. 

Fine guttene. Forresten sjekk kinnbeina til Ingus! Det er helt sykt og det er helt naturlig og ingen sminke! Jeg er så missunelig og ga han komplimenter om det hele tiden. Selv har jeg null kinnbein som er synlig. Det var en periode jeg prøvde å sminke det på meg, men det var jeg helt elendig til og det så ut som jeg gikk rundt med en stor, brun og rund flekk. Til slutt bare ga jeg opp hele greia og droppet det hele. Får bare leve med bollekinn om ikke plastisk kirurgi blir et alternativ. Haha. 

Jeg og Natalie elsker skyhøye pumps og vi har til og med samme størrelse. Vi ble begge enige om at vi hadde vært perfekte som søsken! 

Når vi kom til Tyskland så var det første jeg, Ingus og Anton gjorde var å finne noe å spise. Jeg hadde skikkelig lyst på hamburger, da mener jeg ordentlig hamburger. Ikke noe Mc Donalds eller Burgerking. Det fant vi ikke, så vi spurte damen bak informasjonsdisken.

Meg: Is it a place here where I can buy burgers?
Damen: Yes, Mc Donalds.
Meg: No...
Damen: Burgerki....
Meg: NO!
Damen: Hahhahah!  

Vi endte opp med noe annet godt å spise som var kylling, ris og masse annet. Det var litt jeg ikke likte, men det bare la jeg på Ingus sin tallerken. Haha. Det er så irriterende når folk ikke spiser opp maten sin. Jeg har jobbet/ jobber både på café og restaurant, og det er like irriterende hver gang...

Kvelden før hadde vi det kjempe morsomt alle sammen på nattklubben. Jeg tar forresten aldri med meg telefon/ kamera når jeg skal ut på slike steder fordi jeg er alt for redd for å miste det. Jeg er ikke så bekymret for at det skal bli stjålet, men når alkohol kommer inn i bildet er det så lett å legge ting fra seg og glemme helt av det. Eller ødelegge det selv. Kanskje like greit og ikke ha bilder av det fordi ingen av oss hadde tatt oss bra ut på blits uansett. Hehe. Ingen av oss hadde spist eller drukket noe siden da, så det var virkelig godt å få noe mat i magen.   

Anton og Ingus ♥

Jeg har aldri vært på en så morsom shoppingtur noen gang enn med disse to gutta! Herlighet, magemusklene mine fikk virkelig trimmet så masse som jeg lo, haha. Vi så på undertøy, sko, klær og alt. Natalie og Roger ble ikke med til land fordi de brukte dagen på å sove! Jeg vurderte det samme sterkt selv siden formen min ikke var særlig bra. Jeg har aldri vært i Tyskland før, så jeg visste jeg kom til å angre om jeg ikke gikk til land.     

Det var ikke særlig mye jeg og Ingus spiste av måten vår så vi tok med resten "hjem", haha. Jeg fikk et inntrykk av at gutten ikke liker å ha særlig mye å bære på. 

Meg: Ingus hvor er maten din?
Ingus: Jeg orker ikke å bære det overalt, så jeg la det under bordet foreløpig.  

Hahaha, som jeg lo! Jeg hadde med veske, så vi fikk ordnet det lille problemet. Når vi skulle kjøpe noe yougert greier skulle vi sitte 10 m fra kassen og da sette han fra seg alle tingene han hadde kjøpt der. Dette gjorde han mens vi sto et stykke unna. Jeg som er så paranoid for at noen skal stjele tingene måtte kjefte litt på han. 

Ingus ser på barnetv på skobuttiken. Åhh, her var vi trøtte og slitne. 

Fascinert over blinkesko. 

Så dette er den tyske himmelen alle snakker om? 

Åhh, ser det ikke godt ut? Det er yougert med noen ting oppi. Det........ smakte helt forferdelig. Vi måtte kaste det. Vi snakket med damen bak disken og hun var så hyggelig og snill. Siden hun var så snill måtte vi kaste det i skjul så hun ikke så det, haha. 

Når vi kom til båten igjen ble jeg med til lugaren deres for å hjelpe til med kveldens outfit. Vi var alle så trøtte at vi la oss ned for å sove noen timer før det var opp igjen til kveldens festligheter. 

Ingus ♥

Her har vi Thomas. Åhh, jeg husker jeg fikk panikk den første kvelden. Vi hadde vorspiel i lugaren til Natalie og Roger. Da hadde jeg med meg vesken min med mobil, kamera, pass, lommebok/ penger og viktigst av alt billetten/ nøkkelen. Vi skulle på nattklubben den kvelden og som sagt har jeg aldri med meg så viktige ting når jeg skal på slike feststeder. Jeg la igjen vesken min på lugaren deres. Før vi dro opp til nattklubben satt vi en liten stund på puben. Natalie og Roger skulle bare opp på lugaren. Det var så fulle begge to at de aldri kom tilbake, men det tenkte jeg ikke særlig over der og da. Når kvelden var ferdig sto jeg fast. Jeg kunne ikke komme inn på mitt eget rom fordi jeg hadde ikke nøkkel. Jeg husket heller ikke hva som var nummeret på lugaren til Natalie! Jeg husket det var dekk 10 og det var et fire-tall på skiltet. Jeg burde egentlig husket det fordi Natalie ga meg billetten sin tidligere den kvelden så jeg kunne gå ut og inn.
Snille Thomas som jeg ble kjent med tidligere hjalp meg. Vi dro til dekk ti i håp om å finne rommet deres, men det var som å lete etter nålen i høystakken. Det er nesten 3000 rom på båten, og det er flere enn ett rom på dekk ti som har et fire-tall på seg. Jeg har ingen anelse om hvorfor vi (jeg) gjorde det, men vi begynte å banke på dørene til de med fire-tall. Det var midt på natten, og det var ikke noe særlig pent gjort av meg. Uff! Men det tok ikke lang tid før jeg skjønte det selv, heldigvis!
Vi dro deretter ned til resepsjonen hvor jeg møtte en jente med akkurat samme navn som meg, Carolyn! Det har aldri skjedd før. Hun husket meg for jeg hadde tydeligvis snakket med henne tidligere den kvelden, men akkurat den delen er blank. Heldigvis ordnet hun så jeg fikk nummeret til lugaren til Natalie og alt ordnet seg. Fem minutter senere kom jeg tilbake for å gi vesken min til Carolyn. Hahaha, nå som problemet var løst var det bare å feste videre, men jeg måtte legge vesken et sted hvor jeg kunne hente den igjen uten problemer. Haha! Takk for hjelpen Thomas.   

Her har vi fine Ariana! Dronningen av dansegulvet. Når hun fikk høre om veskeproblemet mitt ble jeg ønsket velkommen til å overnatte på deres rom. Åh, det var koselig å få så mange invitasjoner siden de ble bekymret for at jeg ikke skulle ha noe sted å sove. 

Fine mennesker! Ved siden av Ingus sitter Jennifer som har bursdag i dag, så gratulerer til henne:)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits