scared of apples?


perfekt vintervær

Været har vært helt perfekt til jeg begynte å skrive dette innlegget. Temperaturen, humøret og solen har vært på topp. Det har ikke vært noe å klage på. I ferien har vi besøk av ''Lillehammerfamilien''. Tidligere i dag var jeg på ski med det lille søte søskenbarnet mitt, Rosita ♥ 

Bestemor alltid glad for å se Leo!

Jeg og Leo ute på tur.

Vi har vært på posten og sendt premiene til vinnerne av konkurransen jeg hadde forrige uke.

Rosita og Veronica.

På tur til å ake! 

Vi har hatt det gøy med Twister, kortspill og i kveld skal vi spille Monopol!
Mamma har sminket meg!

Rosita har fått en ny hamster. Det var så trist å se henne gråte når hennes forrige hamster døde, men den ble tre år! Nå har hun fått seg en ny, Oliver.

Selvom jeg har fått min egen hund, så må jeg ikke glemme Sjøna. Vi har også vært på tur i finværet 

the pink lake in australia

WOW! Jeg ble så fascinert når jeg fikk vite om at det var en rosa sjø i Australia. Jeg syns det er utrolig kult! Geek som jeg er måtte jeg google litt. Den er faktisk kun 600 m bred. Jeg måtte selvfølgelig finne ut hvorfor vannet er rosa, men det fant jeg ingen svar på. Eneste jeg fant var at det var et mysterium.Det er ikke bare i Australia det finnes en rosa sjø, men også et sted som heter Senegal's Lake Retba. Jeg fant en fin artikkel dere kan se HER.


kira dress

Min nye kjole fra Nelly.com. Link.Pumpsa er også fra Nelly


goat edition

Hahahha, for en latter jeg fikk av disse videoene 


litt nettshopping

Har jeg noen gang fortalt dere at jeg hater å kjøpe sminke? Det er så dyrt... og så lite. Haha. Noen ganger så må det til. Jeg bestile 10 brett med vipper fra Ebay, som vil si 100 par med vipper. Wow, kommer til og ha de i over ett år. Jeg har også bestilt meg nye sirkellinser. Jeg har hatt alle farger i ''Angels Series'' utenom brun, så tenkte jeg skulle prøve den. Disse linsene holder seg fine i ett helt år om du tar godt vare på dem 

Link til vipper HER. Link til linser HER.


vinnerne av en valgfri navlepiercing

Vinnerne er......... trommevirvel......:

♥ Piercing 1: Kristine Mellemseter 
♥ Piercing 2: Christine Gjøen Bøe
♥ Piercing 3: Natalie Glesnes

Gratulerer så mye! Jeg har kontaktet dere på mail 

Konkurransen er i samarbeid med Superkul.no


vår tur til og ha vinterferie

For mange er vinterferien snart over.... men for meg har den akkurat startet! Wihu. Jeg har egentlig ikke planlagt noe spesielt, men jeg tar det som det kommer. Torsdag overnattet Mariam hos meg. Hun har fått meg til å se Pretty Little Liars. Har alltid hatt lyst til å se den serien, men har alltid utsatt det. Nå er jeg snart ferdig med første sesong allerede!

Når jeg og Mariam er sammen, så hamstrer vi alltid inn godteri 

Peneste bildet som ble tatt av oss, hehe.

Fredag (i går) var jeg og venninna mi, Ida på bruktbutikken og fant gamle, fine skatter! Utrolig hvor mye fint og billig man kan finne. Det eneste som gjelder er at du må bruke det riktig selvfølgelig. Når klokka hadde blitt tolv på natten kom jeg plutselig på at jeg kunne lage sjokoladekakerøre. Jeg kjøper ofte sånn browniespakke, men jeg spiser som regel bare røren! Det er så godt. Jeg kom på at en kamerat av meg hadde bursdag, så da kunne jeg ta meg bryet å bake kake til han. Kjempe koselig å se hvor glad han ble for at jeg surpriset han med kake og vin midt på natten 
Har dere hatt en fin ferie, og til dere som har ferie nå -har dere noen spesielle planer?


malin svarer på spørsmålsrunden

Heihei, Malin her! I øyeblikket ligger Caro antageligvis å drar seg i sengen som den late personen hun er, og da fikk jeg anledning til å gjesteblogge for henne. Hun har hatt en spørsmålsrunde gående, der jeg har fått som oppgave å svare på spørsmålene fra dere. Denne gangen blir det nok ikke på video, ettersom det ikke er så veldig lenge siden jeg stod opp eller, hehe. Kan tørre å påstå at jeg vet way to much men velger denne gangen å være litt snill. Noen som spurte om jeg kunne si noen funfacts, men det har jeg gjort tidligere, så det kan dere lese HER.

Hva syntes du om Caro første gang du møtte henne?
Første gang jeg møtte Caro var vel i 6-7 klasse, og jeg dannet meg ikke noen særlig mening om henne. Hun var fra Kvam, og jeg fra Vinstra, og derfor hadde vi heller ikke så mye med hverandre å gjøre. Derimot når vi startet på ungdomsskolen sammen, ble ting litt annerledes. Caro var en jævla berte. Nesten ingen fikk gi henne en klem i tilfelle vi kunne komme til å ødelegge den store ballen hun hadde på hodet, som hun på den tiden kalte en frisyre. Likevel ble vi en lett match, og har vært venner siden da.

The funnies picture of her? 

Åjada, jenta mi er så fin så, hehe

Er hun foreska/ hatt kjæreste de 4 siste årene?
Ja, hun har hatt kjæreste, og dere husker vel kanskje Enzo? I øyeblikket så er det vel eneste jeg kan si er love is in the air 

Har dere noen gang kranglet? Har dere noen gang kranglet om en gutt? 
Ja, kranglet har vi, men heldigvis er det ingenting som har hold på så veldig lenge, og vi blir fort venner igjen. Om en gutt har vi aldri kranglet. Vi holder oss for gode til å gå etter en gutt den andre liker.

Hvor mye klær han hun? 
Hun er nok den jeg kjenner med mest klær, og det er ikke akkurat lite. Hun eier nok mere klær en gjennomsnittet. 
Er Caro jomfru? Hvor mange har hun hatt sex med? Hadde hun sex med Enzo? 
Nei, Caro er ikke jomfru om det kom som noen overaskelse på dere. Men hun har heller ikke hatt sex med ett så stort antall at det er noe å bemerke. Hun hadde heller ikke sex med Enzo når hun var i Fillipinene. Hvor mange føler jeg ikke at jeg har rett til å legge ut om, men det er mindre en det man kan telle på en hånd.

Hvor mye er du og Caro sammen?
Jeg og Caro henger sammen hver dag på skolen så lenge begge to er der. Ellers er vi begge to noen usosiale faen og har ikke så mye kontakt med folk i helgene, men var jo faktisk hos henne på Kvam forrige helg.

Hvordan er Caro når hun er full? Kliner hun på fest?  
Hun er som oftest veldig livlig, og er ikke av de som sitter rolig i en sofa og ikke gjør så mye ut av seg. Det er vel ingen av oss egentlig. Å ja, hun har klinet på fest.

Når begynte Caro og drikke, og får hun lov av foreldrene?
Det er vel 1-2 år siden, da de fleste på alderen vår begynner å drikke. Hun har vel ikke direkte lov av foreldrene, for tror ikke det er noen som liker at ungene deres drikker når de er unge, men de nekter henne ikke å dra på fest. 

Hvordan er hun som menneske?
Hun er vel egenlig en person som bare er snill og go, og vil ingen vondt. En fantastisk veninne når du trenger det, og stiller opp når du trenger en jentekveld for å få noe annet å tenke på. Men hun har også tendenser til å være både egoisisk og frekk, men er vel ikke bare gode sider ved alle. I tillegg er hun også både dum og smart på samme tid. Hun kan vel egentlig ganske mye, men mange ganger kan man lure på om det finnes noe der. Må bare vise det litt oftere. Men jeg ville ikke endret noe ved henne!Har hun kontakt med Enzo? Når hun reiser til Filipinene igen kommer hun til og være med Enzo da, tror du?
Hun har nok ikke den kontakten med Enzo lenger, nei, og når hun reiser til Filipinene er det vel ikke umulig at hun kommer til å møte han, men tror ikke de kommer til å henge sammen på samme måte som sist hun var nedover.

Syntes dere Kvam er ett øde sted? Jobbet Caro på Sinclair i Kvam?
Haha, ja! Vi er nok to personen som liker oss best i byen, og Kvam er ikke akuratt det største stedet, og heller ikke det største tettstedet i bygda. Blir like overrakset da jeg går ute og bemerker meg at det faktisk finnes noen hus her. Caro jobbet også på Sinclair i fjord sommer.

Hva har dere til felles?
Vi elsker å pynte oss, og begge har ekstremt stor kjærlighet for Jeffery Campbells skoene. Hver gang en av oss bruker skoene i ett antrekk kan vi ikke dy oss annet enn å påpeke hvor nydelige de er. Vi er begge to også ekstremt spontane og bestemmer vi oss for noe, så gjør vi det. Når vi stakk til Oslo var det bare ett spontant påfunn da vi møttes i gangen på skolen. Men er også mange andre småting som gjør at vi er såppas gode venner som det vi er.Bruker hun bombshell-bh?
Er jo ikke så uvanlig nå til dags, og hun gjør nok det. Men det er ikke sånn at hun har noe behov for det akuratt.

Hvor mange ganger har dere vært på konfirmasjons leir sammen?
Kun en gang sammen, men Caro har vært der to ganger. Men vi har vært på opplegg som er knyttet til det sammen flere ganger.

Liker du hvordan hun sminker seg?
Caro sminker seg som alle andre, men det er vel vippene og linsene som gjør at hun vekker litt oppsikt. Men det er liksom det som gjør at Caro blir Caro. Så kan vel si jeg liker det.

Deres beste minner sammen?
Vi har gjort så ekstremt mye, så det blir vanskelig å velge det beste. Men kan vel nevne den dagen vi skulket skolen og reiste til Oslo for å se JB sin gratiskonsert. Var helt vilt. Vi har også veldig mange små minner og kunne ikke vært uten dem.


Det var nokså noen spørsmål som var mere rettet til meg, men valgte og ikke ta dem med. Da kan dere istede besøke min blogg som dere finner HER, så kanskje har jeg en spørsmålsrunde selv i kommende fremtid. Håper også dere ble fornøyd med svarene mine.


minner dere på..

Konkurransen

Konkurransen hvor du kan vinne en valgfri navlepiercing avsluttes i kveld. Du har fortsatt noen timer hvor du kan melde deg på HER.

Spørsmålsrunden

Er det noe dere vil vite om meg? Malin svarer på deres spørsmål. Hun har kontrollen selv, og jeg skal ikke si hva hun skal svare på og ikke. Dette kan bli skummelt! Spørsmål kan dere stille HER. 

(Når spørsmålsrunden blir besvart er ikke helt sikkert)


she's back in town!

Konkurranse pågår HER, og spørsmålsrunde HER ♥

I går når jeg kom på skolen så jeg.. MARIAM!! Herlighet det begynner å bli alt for lenge siden jeg har sett henne! Vi gikk på ungdomsskolen sammen, men hun flyttet til Lillestrøm for å gå media og kommunikasjon der. I går satt hun plutselig i gangen! Jeg ble kjempe glad for å se henne! Hun skal sove over hos meg i natt, og jeg gleder meg kjempe mye! Dette blir koselig. Slem som hun er måtte hun selvfølgelig ta med sin dyrebare Mac Book Pro. Dere skjønner at fylket vårt er så blå at de gir oss kun vanlig pc på media..

Mariam: Vi har Mac Book Pro, det har ikke dere!
Meg: ..... 

Mariam: Vi har fortsatt Mac Book Pro, det har ikke dere!!!
Meg: .............................. (!!)
meow

Vest: BikBok  -  genser: NewYorker  -  bukse: Zara  -  sko: JC
gratulerer med overstått til en leser

Det var noen som lurte på om jeg kunne gratulerer en venninne med dagen. Selvfølgelig kunne jeg gjøre det. Alt for dere lesere. Gratulerer med 16 års dagen, Kristine ♥


verdens beste kjeks!

Konkurranse pågår HER, og spørsmålsrunde HER ♥

Parallellklassen min selger kjeks og søtt for øyeblikket. Selvfølgelig må jeg hamstre inn mormors doble sjokoladeflarn. Det er virkelig verdens beste kjeks! Har aldri smakt bedre. Elsker den! 

I hele helgen har jeg hatt overnattingsbesøk av Malin! Det vi har gjort er: sove, pc, spise, sove, pc, spise, og sove.

Det lille trollet forlanger og få ferdiglaget frokost på sengen til hun våkner! Neida, overrasket henne litt der.

Nå skal jeg og leo sette oss under dyna å se film. Vi snakkes. Ha en fin tirsdag!


spør malin om alt og ingenting!

For FØRSTE gang i historien skal jeg ikke svare på spørsmålene dere stiller. Nå skal jeg kjøre i gang en spørsmålsrunde hvor Malin(!!) svarer på spørsmålene DERE stiller. Malin vet utrolig mye om meg, og hun er helt ærlig. Jeg har gitt henne tillatelse til å svare på det hun vil selv. Gruer meg litt, haha! Hun kommer sikkert til å svare på en del personlige spørsmål, selvfølgelig ikke noe som er over grensen. Men ja, nå har dere sjangsen! Spør Malin om alt og ingenting! 

Arkivbilder av oss:


filmkveld!

Hallo! I går kveld var jeg på filmkveld med Malin, Stig, Ole, Torgeir og Silje. Det var koselig, men vi så en sykt dårlig film! Vi så en av Torgeir sine favorittfilmer, ''Seven''. Selvfølgelig var Brad Pitt med i filmen. Han er med i alle sære filmer, hhaha.

Jeg og Malin er så usosiale som MÅ ha med pc'n vår overalt. Vi er virkelig facebook avhengige og få med oss alle nye oppdateringer!

Yummi!


Her kommer mange bilder av caro-og-malins-ekstraordinær-baderoms-shoot! HAHAHHA
Random


Her leker vi Top Model


Etter jeg hadde vært på filmkveld hos Stig dro jeg hjem rundt 24 tiden. Da var jeg bare så vidt inne døra før jeg dro til en annen kamerat. Vi hadde det som alltid kjempe gøy! Vi snakket veldig mye, spiste godteri og spilte Buzz (igjen). Det er så gøy at han taper mot en jente hver gang. Vi prøvde en runde hvor jeg ikke skulle se på skjermen, men jeg vant alikevel! Hahah. Jeg kom hjem rundt 6 tiden på morgen, og da ble jeg møtt av søteste valpen i døra, Leo ♥

I dag gikk jeg den første turen med Leo! Vi gikk først til en kro vi har her i Kvam, eller jeg måtte bære han. Der møtte vi Kvam og moren hans! Det var kjempe koselig. De har reist helt fra Fredrikstad og skal helt til Ålesund. Jeg syns det var så morsomt å si -Kvam er i Kvam! Haha. Siden han heter Kvam, og plassen her heter Kvam. Tørr humor! Ellers møtte vi masse mennesker på turen som måtte kose med Leo. Hyggelig. Vi fikk også hilst på nabohunden som var helt crazy. Hehe! Den siste stubben hjem gikk han selv, og da ble jeg såå stolt!


vinn en valgfri navlepiercing!

Konkurransen er i samarbeid med Superkul.no

Superkul.no har mote og mer på nett! De har blant annet alt fra sko og klær til kostymer, solbriller, linser (sirkellinser også!), sminke, extensions, klokker, spill, interiør osv, osv. Jeg har tidligere hatt et par bestillinger fra Superkul og leveringstiden er utrolig rask! Vanligvis har jeg fått pakken min dagen etter. Den vanlige leveringstiden er på 2-3 dager etter bestiling. Jeg er også veldig fornøyd med kundeservicen de har. Når jeg tidligere har sendt dem mail, får jeg vanligvis svar samme dag mailen er sendt!   

I samarbeid med Superkul.no kan dere vinne en av piercingene dere ser nedenfor som jeg har mottat fra dem. Det eneste DU trenger å gjøre er:

♥ Legge igjen navn og e-postadresse i kommentarfeltet slik at jeg kan ta kontakt.
♥ Skrive om du vil ha piercing 1,2 eller 3. (Du kan kun velge en!) 

Konkurransen avsluttes om akkurat en uke. Jeg trekker de tre vinnerne helt tilfeldig. PS: Det er en fordel om dere liker facebook siden min HER. 

(Av hygieniske grunner har jeg selvfølgelig valgt og ikke åpne emballasjen.)
Du kan se flere av navlepiercingene Superkul.no har HER.


nytt familiemedlem, leo


Hei! Nå kommer de etterlengtede bildene av... Leo! Det har ikke gått opp for meg at jeg har blitt ''mamma'' enda. Jeg har blitt så glad i han, og i skrivende stund ligger han på fanget mitt og sover. Han sover i senga mi hver natt. Jeg har ordnet en seng til han i senga mi som er over putene slik at jeg ikke skal legge meg på han. Men han liker best å sove i armkroken min! Akkurat nå er han bare litt over 9 uker, så jeg jobber med å få han husren. Det er et lite problem om vinteren med tanke på at det er så kaldt. Leo liker virkelig ikke snø og kulde! Det er sikkert. Derfor har vi skaffet en kasse som han kan gjøre fra seg i. Så fort det blir mildere ute skal den vanen bort! Men vi tar små steg med og ta han med ut. 

Han er virkelig en skjønn liten valp som alltid følger etter meg og hopper på fanget! Når jeg er på skolen går han rundt i huset og leter etter meg. Blant annet så tror han at jeg sover i senga, så han prøver så godt han kan å hoppe opp der. Jeg kan også si at han aldri er alene. Når jeg er på skolen, så er det stefaren min, Rune som blir barnevakt. Viss hele familien er borte, så er det bestemor (som er naboen min) som passer han.

9. februar dro jeg til Fredrikstad for å hente denne skjønne skapningen! Da dro vi innom to dyrebutikker hvor det ble brukt noen tusenlapper på godbiter, bur, shampoo, leker, halsbånd, flexibånd, bein, mat OSV. Ikke noe problem med at han har alt han trenger for å leve! 

Leo ♥♥

13 000 kr betalte jeg selv med god samvittighet!

Han heter ikke Odin Majestic (hahhah) lengre. Nå er det Leo! 

Ellers håper jeg alle har hatt en fin valentines day! Har ikke følt meg så alene i dag med tanke på at jeg har Leo! I morgen skal vi få ordnet forsikring på han. Ha en fortsatt fin kveld! Vi blogges.  


min drømmesjokolade

Hei! På skolen fikk vi en oppgave der vi skulle designe smak og evt utseende på en ny sjokolade. Vi skulle også lage en annonse med de nødvendige grafiske elementene. Ingen tvil om at jeg skulle designe en melkesjokolade med oreo i seg! Melkesjokolade og Oreo er mine to desidert favorittsjokolader. Kan ikke Freia bare starte å produsere en slik sjokolade? Tenk så himmelsk godt! Håper det skjer en gang. 

Slik ble min reklameannonse: 

Hvilken smak har DIN drømmesjokolade? 


flower printed jeans

Bukse og bluse: BikBok  -  jakke: Cubus  -  sko: Jeffrey Campbell  -  kåpe: Vero Moda  -  briller: NewYorker


Elsker virkelig den nye buksa mi fra BikBok. Den kostet bare 99 kr. Kjempe kupp! Likte dere antrekket?  retusjering av reklame

Dere alle har helt sikkert bladd i motemagasin og drømt om den perfekte modellkroppen. Selv har jeg gjort det. Det trenger nødvendigvis ikke å være motemagasin, men ALT dere kan se i av reklame. Retusjering er noe alle de norske bladene driver med, men i mindre grad enn i USA. Du bør ha en ting i bakhodet: ingen av kroppene og ansiktene er ekte. De kroppene som millioner av unge jenter ønsker seg er kun en illusjon. Hundre prosent av alle coverbilder, promobilder, motebilder. Rett og slett alle bilder du ser av kjendiser og modeller i motebladene er blitt manipulert.

FØR OG ETTER: Eva Longoria har fått større byste, smalere midje og en rumpeløft.

Ikke nok med at rynker, porer og andre skavanker blir fjernet, pupper blir gjort større, rumper får en løft og ben blir gjort lenger. I tillegg blir både bilringer fjernet og mager gjort glatte og tynne. Photoshopping kan virkelig gå alt for langt i reklameverden. I en reklamekampanje med supermodellen Filippa Hamilton var den tynne modellen blitt retusjert slik at hodet var bredere enn midjen. 


Huden til Beyoncé var tydelig lysere på bildene til reklamekampanjen enn det den er i virkeligheten. Likevel gikk LOréal ut og nektet for at de hadde lysnet hudfargen hennes. Til venstre ser du Beyoncé i L'Oréal reklamen, til høyre et bilde av henne fra MTV MUsic Award

FØR OG ETTER: Nicollette Sheridan ser yngre og freshere ut på det retusjerte bildet til høyre. Det til venstre er det originale.

En av tre jenter oppgir at de får dårligere selvbilde av å se på reklame for mote. Dårlig selvtillit gir et stort psykisk press, og kan være skadelig for helsen til unge jenter. I tillegg fører dette til et slanke- og skjønnhetspress. En tredjedel av norske trettenåringer ønsker å gå ned i vekt pga all denne retusjeringen. Slik var det ikke når jeg var 13 år. Her er et klart og tydelig bevis at mediene tar verden med storm! Det kan selvfølgelig være positivt selvfølgelig, men det er en stor bakdel.

Hva er da vitsen med å retusjere alle disse bildene? Jo, svaret er så enkelt som bare det. Penger. Klesgigantene i Norge tjener seg også rike på dette. Nedenfor er det  presentert tallene på overskuddet til ulike kleskjeder som har avdelinger i Norge. Dette er altså de pengene de sitter igjen med når de har betalt skatt, lønn og andre utgifter. Flere millioner på å gi mennesker dårlig selvtillit og i verste fall spisefprstyrrelser.


 På denne videoen kan dere se hvordan en kropp kan totalforandres.

Britney Spears har allerede gått i spissen for å hindre retusjering av bilder. Retusjerte reklamekampanjer har skapt stor debatt etter at Dove gikk ut med en reklamefilm som viste hvordan retusjeringen av reklamebilder foregår. Ved å gjøre en helt normal kvinne til supermodell ved hjelp av noen enkle tastetrykk på photoshop, viste de at menneskene, slik vi ser de på bilder og video, ikke nødvendigvis er plettfrie. Dette var også superstjernen Britney Spears et bevis på, da hun frivillig publiserte de uretusjerte bildene.

Modige Britney Spears valgte å publisere de uretusjerte bildene fra kampanjen for klesmerket Candie's.

Reklameverden har en ENORM stor makt, og jeg skulle virkelig ønsket at de hadde brukt den med fornuft. Hva mener du om dette?

Kilder jeg har brukt kan du finne: HER, HER, HERHER og HER.


konfirmantfestival 2013

Hallo! I dag var jeg på konfirmantfestival på Otta. Jeg var der i fjor også, og da hadde jeg det så gøy! Dere kan lese innlegget HER. Det var noe jeg savnet denne gang. Det var Hege og smilet hennes! Hege er (var) tidligere leirleder. Dere husker henne kanskje som dronningen (les HER). Jørund dukket heller ikke opp, noe jeg syns var trist/ dumt. Men, men! Opplegget for oss ledere var litt rotete og vi ble veldig lite informert. Endte til slutt med at vi satt på en soffa og ikke ante hva vi skulle gjøre. Men, det skal ikke være slik at vi skal ha alt inn med en teskje. Hehe. Ikke missforstå! Jeg har hatt det kjempe koselig. Godt å se igjen både ledere, prester og konfirmanter!              

I år var det ikke t-skjorter som symboliserte at vi var leder. Vi var mer kreative i fjor med å tegne/ skrive på t-skjorter. I år var det et rosa/ lilla band. Temaet er som vanlig ''Sett spor''.


Presten, JP er som vanlig på plass med kameraet sitt!  


Eirin og Ragnhild.

Plutselig snakket vi om dinosaurer, planter og årstall. Haha.

Noen flyktninger var og snakket om hjemlandet sitt og krig.


Burger var på menyen!
Sulten Simen spiser burger han egentlig ikke likte!

Sivert og meg.

Hahaha.

Mens konfirmantene så film, tok vi og ryddet.


Ble bundet fast, hehe.


Sånn gikk det. Jeg fikk massevis av dressing i håret. Man kunne lukte meg på 5 km avstand...

Malin lærte meg how-to-do-a-duckface. Haha, noe så stygt. Hadde jeg begynt å posert slik hadde det ikke forundret meg om halvparten av leserne mine hadde sluttet å lese bloggen min.

Fikk brus/ kuli fordi jeg var med å ryddet (eller så på at jobben ble gjort...).
Olav

Simen sier HEEI!

Folk kastet søppel på meg...haha.

Alt i alt har jeg hatt en passe fin dag, men jeg har savnet valpen min i HELE dag. På slutten av completoriumet kom jeg på ideen om at vi skulle ta å synge leirsangen forran konfirmantene. Det gjorde vi!  


reisen til valpen

Dagen startet med at jeg våknet opp i Kroer (Ås). Jeg rakk ikke stort mer enn å slenge på meg noen filler og pusse tenna før det var å sette seg i bilen med Bjørn!  Kursen var selvfølgelig til Fredrikstad siden vi skulle hente valpen min!    Første stopp var Mosseporten siden vi måtte fylle magene våre og kjøpe mye dilldall på dyrebutikken.

Søte, greie, snille onkel Bjørn! Han er alltid så gavmild. Han sponset meg mye av dilldallet vi kjøpte!

McDonald's (Norge) har ikke akkurat den beste burgeren, hehhe, men litt god.

Vi slet litt med å finne frem i starten, men det gikk så bra! Eierne var kjempe hyggelige og ville gjøre dette så profesjonelt som mulig. Det er bra! Mens vi drakk kaffe gikk vi gjennom det meste og så klart det viktigste. Penn og papir var på plass, så alt ble notert! Jeg signerte, og nå står det svart på hvitt at jeg er eieren! 

Hunden heter egentlig Odin Majestic. Kommer ikke til å skje at det blir navnet hans, haha! Jeg fikk lov til å endre navnet hans til Leo! 

Vakreste lille skapningen!

På tur hjem stoppet vi innom en kafê på Gran og drakk kaffe og spiste wienerbrød. Som tidligere skrevet liker jeg ikke kaffe :((

Velkommen i familien, Leo! 

Leo var selvfølgelig med inn.


Vi måtte også på CC kjøpesenter en tur fordi vi måtte innom dyrebutikken (igjen). Leo ble med inn siden jeg ikke hadde hjerte til å forlate han i bilen. Jeg hørte fult av småjenter bak meg som sa han var så søt og blablablaa. Jeg sa det til onkelen min, og han sa de sikkert snakket om han. Haha. En hjerteløs, kald, kjerring måtte selvfølgelig kjefte på meg for og ha med Leo inn. Greit, greit, regler er regler, men man trenger ikke å være så frekk. Hehe!

Vi måtte også en liten tur på Lillehammer for å hente mamma. Jeg har hørt man skal være veldig skeptisk når det kommer til Yorkshire Terrier og barn. Det var ingen problem når det kom til Leo og Rosita (5 år). Leo løpte etter Rosita og de lekte sammen og hadde det gøy. Jeg har lært Rosita siden hun var liten (mindre enn nå) hvordan man skal behandle dyr. Mange barn kan være veldig hardhendte med små valper, men Rosita behandler dem som gull!


Det er snart valentines day, men hva skal man med kjæreste når man har en valp?

Nå er vi hjemme og sier natta. Jeg skal opp tidlig på festival i morgen. God natt 

Jeg skal ta ordentlige bilder av Leo når jeg får tid. Da skal jeg skrive mer om han også! 


liten endring på kvelden

Hei! I kveld skulle jeg egentlig ha det festlig gøy med noen klassevenniner, men slik ble det da ikke. Onkelen min, Bjørn spurte så pent om jeg ville komme på besøk til han i Ås. Selvfølgelig er ikke det noe jeg sier nei til! Da hoppet jeg på neste buss til Oslo som var veldig spontant, og tok tog videre. Etter 5 timer, er jeg nå endelig fremme! Noen lesere kom bort og hilste på meg på stasjonen, koselig!

Et bilde fra forrige gang jeg tok tog. Er så gøy å møte folk man ser sjeldent! På bildet ser dere Simen  

Sunt og godt! Mhmm  

Jeg hentet en pakke tidligere i dag. Nye Jeffrey Campbells som jeg er forelsket i! Gleder meg til å vise dere når jeg kommer hjem  

Akkurat nå koser jeg meg med druer, gulrøtter og sukkererter mens jeg blogger! Supert!


Har virkelig aldri reist med så MYE penger! Tenk om jeg hadde blitt ranet! Alt mitt, og over 13 000 kr borte i morgen..

Det er i morgen det skjer dere! Eller teknisk sett i dag. Jeg og onkelen min, Bjørn drar tidlig til Fredrikstad for å hente valpen min! Tenk at jeg har kjøpt valp! Jeg gleder meg så mye!!!!!! Jeg tenker å kalle han Leo. Da må vi selvfølgelig innom dyrebutikken å skjemme han bort med masse dilldall. Jeg og onkelen min skal også stoppe et sted for å spise og drikke kaffe. Liker egentlig ikke kaffe, men noen ganger må man late som. Hahha. Vi blogges! 


sortert og organisert

Hallo! I natt ryddet jeg klesskapet mitt! Det var ingen liten jobb med tanke på at alt lå strødd utover hele gulvet. Nå kan jeg faktisk se gulvet mitt! Blir like sjokkert hver gang jeg går inn til rommet mitt nå, haha. I dag tidlig var jeg så trøtt at jeg klarte å slå av alarmen min i søvne. Da klarte jeg selvfølgelig å forsove meg så mye at jeg like så godt droppet hele skoledagen... ikke bra, ikke bra.
pink dr. martens

Jeg syns Dr. Martens skoene er noen utrolig kule sko! Elsker så og si alle, men jeg falt mest pladask for de rosa. Det var selvfølgelig rosa jeg skulle bestille. Jeg bestilte dem fra Nelly.com i str 37 som passet perfekt. Jeg har mye positivt å si om disse skoene. Men jeg har en ulempe å fortelle -de er sykt ubehagelig å gå med! Jeg har aldri hatt noen sko som er like ille å gå i som disse. Kunne aldri brukt disse på en lang shoppingtur fordi da hadde jeg fått gnagsår. Blir nok mest til å bruke på skolen fordi der sitter jeg som regel bare på rumpa hele dagen. Kanskje jeg tar kraftig feil. Kanskje de blir mer behagelige å gå i etterhvert. Håper det!  planene mine for helgen

Fredag rekker jeg ikke mer enn å komme hjem fra skolen, spise, pimpe meg opp og selvfølgelig knipse bilder til bloggen. Hehe. Jeg skal til en venninne av meg og feste der med helt sikkert koselige folk. Gleder meg mye til det! 
Lørdag drar jeg tidligst mulig til..... FREDRIKSTAD! Da må jeg stå opp halv 6 på en lørdag! Det er over 6 timer å kjøre, men kanskje jeg tar tog. I dag kjøpte jeg nemlig en valp! Det var egentlig veldig spontant. Jeg og stefaren min begynte å titte på det i går, og vi ble begge enige om at vi burde skaffe oss en valp. Jeg står for betalingen, og det ble yorkshire terrier! Kan virkelig ikke vente! JEG GLEDER MEG! Søndag stiller jeg opp som leder på en konfirmantfestival. Prestene vil at jeg skal vise en film som jeg filmet på leiren i sommer, men vet ærlig talt ikke om jeg tørr å vise den. Haha! Vi får se. Gleder meg til å se igjen mange leirledere og selvfølgelig konfirmanter. Dette blir gøy! Bilder fra i fjor:
dagens antrekk 060213

Vest: BikBok  -  topp: H&M  -  bukse: Gina Tricot  - sko: Dr.Martens  -  Jakke: Nelly.comInnlegg om Dr. Martens skoene kommer i morgen! 


yesterday

Hei! I dag fikk jeg Dr. Martens skoene og alt det andre i posten. Er i lykkerus akkurat nå! De var så sykt fine! Gleder meg til å vise dere dem i morgendagens antrekk. 

I går hadde jeg besøk av Ingrid! Supper hyggelig jente som jeg ble kjent med etter at jeg startet på vgs. I går spiste vi god mat, sang, snakket og aket! Kjempe gøy 

Ingrid!

Ingrid ble overrasket over at vi har over 3000 sanger på denne karaoken vår. Hehe!

Her er vi på tur ut for å ake 


Ingrid må være Elton John's største fan. Hun ble helt overglad når hun så vi hadde mange sanger av han. Hun reiste seg opp og danset og var skikkelig med. Søt jente! Hun skal også på konserten hans i Tyskland 


caro ønsker seg - sheinside.com

Jeg gikk innom en utrolig farlig side, sheinside.com. Skulle aldri gått innom den! Jeg gir dere en advarsel, haha. Det var sykt mye fint inne der! Se hvor mye fint jeg fant:
ny kåpe!

Kåpen dere ser under kjøpte jeg hos Indiska. Den kostet 899 kr, men jeg betalte 243 kr for den! Kjempe kupp! 
lek i snøen!

Hei! Jeg våknet utrolig tidlig i dag til tross for at jeg la meg rundt seks tiden i dag morges. Jeg våknet med et smil og var veldig glad! Frokosten var allerede ferdiglaget når jeg våknet og jeg satte på en film. Veronica og Renate har tatt turen hit i helgen, så i dag kom de på døren min!

SM!L 

Jeg, Veronica og Renate har hatt det kjempe gøy i snøen så langt. Elsker snø! Vi har hatt snøballkrig, og alle var dårlige tapere. Haha. Det endte fra å bli en snøballkrig til wrestling. Haha. Etterpå skal vi ut å kjøre akebrett 

Stjerneskudd fra nyttår 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har også spilt Ipad med søskenbarnet mitt, Rosita. Hva slags spill det var, det vet jeg ikke. Noe som er sikkert er at hun skjønte det bedre enn meg. Haha. Kall meg gammeldags som ikke har spotify, instagram, snapchat, tumblr OSV, OSV.

Hun har skrapet seg opp over leppa. Bak ryggen hennes sier de at hun lignet på Hitler. Stakkar jente, haha.


Vi blogges!


fredagskveld med en gammel venn

Hei! I går var jeg hos doktoren for tredje gang med denne allergiske reaksjonen min. De klarer aldri å finne ut hva jeg er allergisk mot, og derfor får jeg et utslett som heter elveblest. Blablabla. Etter skolen fikk jeg besøk av Sivert! Det var kjempe koselig å se han igjen. Jeg har ikke sett han på flere måneder, og det var virkelig på tide. Dere som har fulgt bloggen min i noen måneder/ år vet at vi er leirledere sammen! Neste uke stiller vi selvfølgelig opp som ledere på konfirmantfestivalen. Satser på det blir like gøy som i fjor! Les om fjorårets konfirmantfestival HER

Fikk ikke ta bilde av han fordi han hadde bad hair day. Haha 

Vi spilte Buzz og jeg KNUSTE han. Selvfølgelig har jeg pugget spørsmålene og spilt med meg selv, så jeg er klar når jeg får besøk. Haha!

Sivert blir like fascinert hver gang han ser marsvina mine. Spesielt over lyden de lager når de koser seg. 

Det er like gøy hver gang han kaller det for ''motorlyd''. Hahah.

Vi så filmer, også spilte vi bombemannen. Knuste han der og! HAHAH 

Søte Rosita kom på besøk og ble med oss og så film. Husker dere at øynene mine ble opphovnet? Vel, nå var det leppene mine sin tur. Det skal ikke være lett. Plutselig når jeg gikk forbi et speil var leppene mine helt opphovnet og jeg har ingen anelse på hvorfor. 

Sivert dro hjem ved 23-tiden, og jeg tok raskt på meg kosedressen og sette meg ned med en tekopp på skype. Det ble ikke lenge før jeg gikk ut døren og besøkte en annen kamerat. Vi spilte Gitar Hero og Buzz til 5-6 tiden på morgen. Haha. Gitar Hero er noe jeg virkelig IKKE er flink til!JA, slik så leppene mine ut. Opphovnet lepper = gratis restylan.


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits