for oss med dårlig humor

Hahaha, jeg sitter og ler med meg selv. Har sett på litt for mange komiske youtube-videoer nå, lenge leve dårlig humor sier jeg bare.
Jeg har alltid lurt på hva som skjer om du slår gjennom en dataskjerm, vel nå fikk jeg svaret. Ntåå, jeg syns synd på han på slutten! Stakkars..


NO, NO, NO! Hahaa, så morsomt

Hvilken video likte du best?


dag 2- et bilde av mange av vennene dine.


Redigert i photoshop cs3


daffedag

God morgen for dere med vinterferie! Så deilig det er å sove så lenge man vil. I dag skal jeg gjøre... ingen verdens ting. For et interessant liv jeg har, men i morgen drar jeg til Sarpsborg! Har savnet byen. Jeg er så lei av bygda, det skjer ingenting her. Mest av alt gleder jeg meg til å se Anh igjen ♥♥

Eid T-skjorte, haahha!Dette var et veldig kjedelig innlegg, jaja må jo ha noe litt random på bloggen min også. Nå skal jeg rotne foran TV'en hele dagen og begynne på Ghost Whisperer sesong 1, jihuu!
Har du vinterferie?


dag 1- et fotografi av deg selv når du var liten

Hei! Ok, da begynner jeg med 30 days siden over 60 personer ville det :-)
Et bilde fra barnehagen. Som jeg husker var det veldig populært med bollesveis, hhaha.1.klasse


Hadde du bollesveis i barnehagen, hva syns du?


skal jeg starte med 30 days?

Skal jeg?


01 - Et fotografi av deg selv når du var liten.
02 - Et bilde av mange av vennene dine.
03 - Din favoritt-film.
04 - Din favoritt sang.
05 - Et bilde av Kjendis IDOLET ditt.
06 - Et bilde av favorittartisten din.
07 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.
08 - Et bilde av den morsomste dagen din i 2011.
09 - Et bilde fra siste bursdag, jentekveld eller noe sånt!
10 - Et bilde av et dyr, tatt av deg.
11 - Et bilde av din mobiltelefon.
12 - Et bilde av kameraet ditt.
13 - 2 fotgrafier du ble veldig fornøyd med.
14 - Bilde av den gamleste headeren din (eller det gammleste du har)
15 - Bilde av en du ser opp til.
16 - Det vakreste bilde av din beste venn.
17 - Et eller flere TV-serier du er avhengig av nå.
18 - Et Bokeh bilde tatt av deg.
19 - Et bilde av din håndskrift.
20 - Et bilde av dataen din.
21 - Et bilde fra en dag du savner.
22 - Et bilde av det neste du sparer til for øyeblikket.
23 - En sang og et bilde som passer i  deg dag.
24 - En sang som passer til humøret.
25 - Et bilde av byen du bor i.
26 - Et bilde av en kjendis du synes har kul stil.
27 - Et bilde av dine favoritt klær. (favoritt kjole, favoritt sko, favoritt genser osv)
28 - Et bilde av favorittskuespilleren din.
29 - Hva er i din make-up bag?
30 - Et fotografi av deg selv tatt i dag og tre gode ting som har skjedd i de siste 30 dagene


hårvideo - krøller

Sang: Shania Twain - I'm Gonna Getcha Good. Redigert: i W. Movie Maker og Video Editor


Hva syns du, fikk du noen tips?


outfit 26.feb

Heihei! I dag skal jeg henge med Aebykier og Frøydis igjen. I går spilte vi monopol til langt på kveld, men det begynner å bli kjedelig fordi jeg alltid taper! Jeg må ha en slags ond forbannelse rundt meg. Haha, men her har dere dagens outfit:


cardigan: H&M   -   topp: cubus   -   tights: klippet selv   -  sko: DNA   -   hvit tights: ?
Gratulerer så mye med dagen til Whoot. Hva syns dere om antrekket?


tyra banks going crazy


Ikke bry dere om snakkeboblene (btw: videoen er gammel)


Jeg, Aebykier og Frøydis har sett på noen america's next top model episoder. Det endte opp med at vi begynte å søke rundt på Tyra Banks, da viste Frøydis meg en video av Tyra Banks som jeg ikke har sett. Wow, har aldri sett henne så sur. Hva syns du?


endelig vinterferie!

Heiheiii! Endelig så har vi også vinterferie. Jeg har blitt så skolelei, eller det har jeg vært siden første skoledag, men dere skjønner. På skolen i dag har vi ikke gjort så mye, men høydepunktet var at vi laget pizza! Som en ''flink'' blogger tok jeg med kamera. 

Kontaktlæreren min :-)                Mrs: Happy Face, IngridIngrid har forresten fått seg stang i øret, fett!Ole A


Linselus Borghild, Ole Anton og den mystiske M. Egge (bambambaaam)

Boggis med mørkt hår, kledde hun det?Bjørn som alltid, alltid er slem mot meg. Hahah nei, han er alltid snill, blid og ikke minst humoristisk 


Pizzaen vår!Neida, det er ikke for mye ost!!Resultatet ble kjempe godt.Hanne og IngridHilde, Zia og megHar du vinterferie nå, hva syns du om bildene?


akiiing

Heyhey! I dag skulle jeg egentlig på skoledisko, men jeg droppa det pga Frøydis er i Kvam. Ikke ofte hun er her, så bestemte meg for å tilbringe dagen min med søskenbarnet mitt, Frøydis og ikke minst Tass.


Vi har aket, aket og aket. Kjempe morsomt, mye latter også, haha. Noen bilder:

Liker du å ake, hva har du gjort i dag?


fine sko!

Har siklet etter desse skoene i to uker. Dammn, de er så fine. Men jeg skal prøve å skjerpe meg med pengebruken min, fordi jeg sparer til jeg skal til Filippinene. Jaja, håper jeg vinner i lotto en vakker dag.Skoene er fra ulove2shop.com. Hva syns du?


starbucks norge - like or dislike?

I dag kjøpte jeg Starbucks, eller jeg vil kalle det Starbucks Norge siden det på en måte ikke er ekte. Men det var veldig godt! :)

Jeg og Kiko sier like. Like or dislike?

Nå har jeg besøk av Ole og Stig, så vi blogges!


filmkvelden

Har helt glemt å skrive om filmkvelden til meg, Noor og Malin som var for snart en uke siden. Hehe, bedre nå enn aldri.


Når vi kom hjem fra Venezia (og egentlig hadde dårlig tid)  så tok det oss en time å ta av sminken og skifte. Hehe, vi jenter må jo skvise inn litt jentesnakk så klart. Men vi begynte kvelden med å lage brownies.Jeg overlot kamera mitt i Malin sine hender, og dere ser jo hvordan det gikk...
Dette er det vi kaller MalinStyle skjønner dere, ny mote. Hahah du er så morsom du MalinoJeg er glad i deg også Noor!Borte...... titeiii!

(meg og Noor uten maska)

''Ikkje gå inn på rommet utan min tillatelse''. Hengt på døra siden 7.klasse. Malin som fotograferte alt random som var å finne


Etter vi var ferdig med snikksnakket, brownisen, ta bilder og diskuterte om hvem som skulle sitte hvor... sååå kom vi til filmen. ''The Crazies'', det er et veldig lite sted som får et farlig virus som sprer seg. Hahah, vi sammenlignet det med Kvam. Titellen og bilde på coveret passer egentlig ikke til filmen, men jaja. Filmen var helt grei grøsser film!Hva syns du om bildene, lenge siden du har hatt filmkveld?


outfit!

Heii. Flere av dere ønsket at jeg skulle bli mer aktiv med outfits, men hey, jeg syns det er dere lesere som skal få bestemme litt hva jeg skal blogge om. Så fra nå av er det kjerpings Caro, hehe. Jeg syns ikke at stilen min er så veldig, veldig spesiell, men jaja dere har bedt om det :)
 

Da begynner jeg nå med dagens outfit. Topp og bukse: H&M   -   cardigan: Cubus 

(Liker ikke at sola får håret mitt til å se oransje ut! :o) hva syns dere?


my life as tommy

Hey. Har hatt lite å gjøre i dag, så jeg googlet litt rundt om Tommy, eller Bjørnar Løberg. Jeg har lenge visst at han ikke er Tommy, men noe jeg ikke visste var at han jobbet i barne-tv. Tommy/Bjørnar er så morsom, men samtidig rar etter min mening, haha.


Bjørnar Løberg


Tommy som vi kjenner


Han er flink med videoredigering, det skal han ha :)

>Bloggen til Tommy
. Hva syns du om tommylife?


mohahaa

Det er så morsomt å se når andre skvetter, så jeg viste slange videoen til mamma og søskenbarnet mitt. Fant ut at jeg skulle være litt slem og filme med web camera, uten at de visste det så klart. Haha, eid.
Søskenbarnet mitt er den som later som hun er smart. Så om jeg snakker om noe hun ikke har peiling på, så sier hun jaja vet det. F.eks: Caro -har du sett den før? Aebykier -mhm, ja. Men hadde du virkelig sett den før? Haha


Hva syns du om videoen, liker du å skremme folk? Hahaa


litt nytt

Jeg gikk ikke på Strandtorget uten å kjøpe noe, hehe. Men det er så dårlig utvalg der, så jeg fant ikke akkurat noe spess. Jaja blir Norby i vinterferien da! Viser ikke innkjøpet så nøye nå, fordi jeg har bestemt at jeg skal bli flinkere med outfits. Alt for dere lesere :-)Dårlig bilde, men pyttpytt. Handlet noe i det siste?


dagen i går

I går var jeg på Lillehammer på bursdag som sagt, så her har dere litt av dagen min:


Siden det tar 1/2 time å kjøre til Lillehammer, tok jeg tiden til å pugge litt til Mat & helse prøven. Superflink du er Caro! :DNår vi kom inn på McDonalds var det helt stappet fullt. Hele barnehage gjengen hylte og skrek. Det gadd ikke jeg og Renate, så vi tok oss en shoppingrunde på Strandtorget. Beklager, men har ingen bilder...


Vi hadde blitt invitert på bursdagen til Rosita hjemme hos dem, så dit reiste vi senere. Hehe, jeg og Renate spiste safarikjeks og nerda popit spill. Det var virkelig lenge siden sist jeg hadde sett henne, skal si hun har forandret seg mye siden sist -positivt!Random bilde av en fiskDet var mange gjester bare til en 4 åring som hadde bursdag, pluss alle småungene på McDonalds, pluss det er nytt selskap i dag. Hehe, mye styr, men hyggelig.


Kristoffer og Alexander i bakgrunnenKaka som Renate pyntaHappy birthday :)
BursdagsbarnetDe tre superkokkene, mamma og to av søstrene hennes.Tror jeg aldri har stappet i meg så mye mat på en dag, hahaa. Når vi skulle hjem, så stakk vi igjen innom Mc'ern.McFlurry, namnammm ^^Hva gjorde du i går?


outfit 190211

Her kommer en rask outfit før jeg drar til Lillehammer, da ble det visst ikke bloggfri i dag. Hihi, jeg er snill som sto opp en halvtime før, bare for å blogge til dere ♥

Cardigan:
låner av søskenbarnet mitt  -  topp og skjorte: BikBok  -  tights: cubus 
sko: EuroSko  -  veske: H&M       Hva syns dere? :)


lillehammer i morgen

Hey, det blir bloggfri i morgen fordi denne lille prinsessa skal feire bursdagen sin:

Da kommer jeg nok til å bli på Lillehammer hele dagen, så vi blogges på søndag! :-)


winterlandJeg gikk en liten tur med Tass tidligere i dag, så vi tok like så godt en liten photoshoot. Nei, jeg redigerer ikke øynene hans. Ett blått og ett brunt øye, er det ikke søtt?
Hva syns du om bildene, hvilket likte du best?


i love NewYorker

Hey, endelig er det helg! Denne uka på skolen har ikke vært så ille, det er nesten ingen lærere som har kjefta på meg (ny rekord). Har fått en god følelse av å gjøre lekser, er skikkelig i noe jeg kan kalle norsk-lekse-humør. Nå må jeg slutte å skrive om skole, det er kjedelig.


Siden nesten alle klærne mine er fra NewYorker, er det mange som lurer på hvor det ligger. Jeg må desverre skuffe dere med at det ikke fins i Norge, som jeg vet (har iallefall aldri sett det). Jeg vet det er å finne i Sverige, Danmark og Finland. Jeg pleier å dra til Norby for å handle der, siden det bare er 20 min unna Sarpsborg.I<3NEWYORKer

Denne søte genseren er så klart fra NewYorker.
Hva syns du om den, pleier du å handle i NewYorker?


If Only

I dag har jeg stått opp tidlig for å se ferdig filmen If Only. Herregud den er så fin! Viss vi ser bort ifra alle skrekkfilmer, er dette den beste filmen jeg har sett. Elsker den. Jeg er ikke følsom når det er snakk om grinefilmer, og jeg griner aldri. Men ååh denne filmen rører meg hver eneste gang. Den er så fin, eneste filmen jeg har sett som får meg til å grine. Dette er egentlig bare femte gangen jeg ser filmen, har sett alle de andre filmene mine 15-20 ganger (jeg ser filmer nesten hver dag). Jennifer Love Hewitt har så klart  hovedrollen <3If Only -en film jeg anbefaler Blir du lett rørt av filmer?


bak kamera

Husker dere photoshooten jeg, Noor og Malin hadde? Her er noen bak kamera bilder til dere. Btw så var det noen som lurte på hvor høy jeg var, og at dere synes det så ut som jeg var veldig høy på bildene. Jeg er egentlig ikke så ekstrem høy, men det er Malin og Noor som er korte (og søte). Jeg er 1.68,  Malin og Noor er sikkert rundt 1.50-55?


Når vi sto ved veien kjørte det selvfølgelig biler forbi, haha det var pinlig. Det har skjedd før, men da var det presten. Her kom det en bil som slakket ned farten og så på oss, mens han lo av oss. Hahaa.Malin, hva driver du med?Det var ikke så veldig varmt å ta bilder ute i -20 °c uten strømpebukse. Beklager for at jeg gjorde dere syke Malin og Noor.


Bil nrm. 2 kommer...


<3Hva driver jeg med? HahaDu kan se photoshooten vår her. Hva syns du om bildene?


ny kjole fra christabellas

Heihei. Nå gleder jeg meg sykt til sommeren, da kan jeg begynne å bruke kjoler. Blant annet min nye favoritt som er fra christabellas.dk. Christabellas har all slags kjoler -festkjoler, korte kjoler, lange kjoler, hverdagskjoler, gallakjoler, sommerkjoler (<-- linker) osv. Jeg likte iallefall mange kjoler fra der. Hva syns du om kjolen?Link til denne kjolen


Fargen ser litt annerledes ut i virkeligheten, siden jeg brukte blits på bildet ble den litt mer signalfarget.. pyttpytt!


det var det med foki igjen...

Jeg har nevnt dette før, men dette blir siste gangen jeg skriver det. Dere sier jeg kopierer Anchisa (Foki). Jeg skal hoppe rett til spørsmålet alle lurer på -Blir du inspirert av Foki? Jeg kan helt ærlig si ja, det blir jeg. Men jeg er like mye inspirert av Foki som jeg er av f. eks venninna mi Anh (digger stilen hennes). Eller inspirasjon fra andre kjendiser. Noen av dere reagerte på hvorfor jeg ikke hadde med Foki sin blogg over listen over bloggene jeg leser. Overskriften var ''blogger jeg leser fast''. Jeg leser bloggen hennes, men ikke så veldig ofte. Kan være fordi den er svensk, og jeg liker best norske blogger av en eller annen grunn.
I sommerferien var jeg helt besatt av Jennifer Love Hewitt (hun er fortsatt det største forbilde mitt ♥). Hun hadde extensions vipper, og jeg ville prøve det samme. Jeg dro til frisøren, og fikk det fikset. Noen par måneder senere måtte jeg slutte fordi det ble for dyrt. Jeg hadde blitt så glad i vippene, så jeg begynte å kjøpe hele vipper fra butikken. Siden da har jeg ikke sluttet. Måten hun har eyelineren på har jeg blitt inspirert av :)


Klesstilen kan jeg ikke si er så veldig lik. Noen måtte jo selvfølgelig reagere på at jeg har en lik kjole som Foki. Ærlig talt hadde jeg ingen anelse om at hun har den samme, men jeg har et bevis på det også. Jeg sjekket datoen jeg publiserte innlegget med kjolen, så sjekket jeg hennes. Da hadde jeg publisert det før Foki hadde.
Håret mitt er inspirert fra her og der. Det startet med at jeg fulgte hårvideoene til Voe. Men så ble jeg inspirert av hvordan Jennifer så ut når hun hadde stort hår. Ingen av delene funket, så jeg begynte å eksperimentere litt selv. Når hårsløyfer kom inn i bildet var det Anh som tipset meg. Jeg bruker ikke så ofte sløyfer lenger pga håret mitt er ikke så veldig ''stort'' som det var før.


Jeg har googlet litt og funnet noen VS og meninger rundt omkring. Hehe dere er morsome og søte samtidig. Jeg ser ikke negativt på at dere syns at jeg ligner på henne. Mange kaller meg ''den norske versonen av Foki'' eller ''mini verson av Foki'' eller... ok dere skjønner. Kommentarene fra noen av dere kan desverre ikke få meg til å forandre meg.


Nå håper jeg dere ble fornøyd med svarene. Lurer dere på mer skal jeg prøve å svare så godt jeg kan i kommentarfeltet :-) Uansett, er det så galt å bli inspirert?
www.fokis.se


påskeegg i lilla kartong

Nå må jeg bare passe meg så jeg ikke spiser for mye, hahah. Det er aldri påske uten påskeegg i lilla kartong, elsker det! ♥
Tror dette ble et veldig kjedelig innlegg, men bare må blogge om det. Det er så godt, haha ♥
Har du spist påskeegg i lilla kartong i år? :D


pimp it up

Heiaa! Hele dagen har jeg tilbringt med Borghild. Vi var hos søskenbarnet mitt en del, men så kastet hun oss ut av huset (buhuu). Når vi kom hjem fikk jeg lyst til å gi Borghild en extreme makeover, så jeg torturerte hun til å si ja. Men fy så pen hun ble, digget resultatet rett og slett. Så klart ble det en modell photoshoot, jenta har talent!
Her er to ikke-så-veldig-mye-sminket bilder:
Bloggen til Borghild <-- link
Hva syns du om bildene, hvilket bilde av Borghild likte du best?


noen bilder fra venezia

Hei! Siden jeg var så dum som glemte den store gullklumpen min hjemme, har jeg lånt noen bilder fra bloggen til Borghild. Noe jeg faktisk aldri har nevnt, men som er det viktigeste, er at Venezia er en resturant. Jeg fikk en mail en gang der det var noen som lurte på om jeg dro helt til Venezia (Italia) bare for å spise mat, hehe :-)


Hva syns du om bildene?


allerede ett år siden

I dag er det allerede ett år siden jeg laget min første blogg (heycutie.blogg.no). Det er også ett år siden jeg og Hilde hadde vår første photoshoot med digitalkamera, haha! Det føles ut som om det var i går, tiden går så sykt fort!
girls night out

I hele går hadde jeg besøk av Noor og Malin. Vi var til og med på gudstjeneste (konf greier). Senere pyntet vi oss og dro til Venezia for å feire singellivet! Neida, men vi måtte ha en grunn til å pynte oss. Tror vi alle prøvde 15 kjoler eller noe før vi fant den vi ville ha? Uansett så var det en av oss som bruke nesten 3 timer på å fikse seg (kremt-kremt Noor). Haha, jeg lærte iallefall mange sminketips. Herregud vi var gale som hadde photoshoot ute i over -20 °c

Noor, meg og Malin ♥♥


Credz til deg Noor som er oppfinner bak overskriften, og takk for at jeg fikk låne veska og leppestiften din!


Borghild var også med til Venezia, pluss at vi møtte Gunhild. Så det var en kjempe hyggelig aften med supre jenter! Hva syns du om bildene, hva gjorde du i går?


pynter oss

Nå kan dere lure på hvor vi skal... Hilser fra Maalinuz :-)

sleepover

Som sagt overnattet jeg, Borghild og Stig hos Ole i natt. Vi så blant annet den nye grøsserfilmen Piranha. Ikke akkurat den beste grøsserfilmen jeg har sett, men helt grei. Jeg har hatt en kjempe hyggelig kveld med mye latter, bokstavelig talt, når man er overtrøtt ler man seriøst av alt. Noen bilder:
Så trøtte... Neida, vi bare later som, hahah.


Tror vi tok 3048 random bilderSnakk om å være overtrøtte!I dag tidlig når vi spiste frokost.Hva syns du om bildene, hva gjorde du i går?


god morgen!For første gang i historien blogger jeg tidlig på morgen. Har akkurat dratt meg opp av senga, noe som er like forferdelig hver dag. Jeg må desverre ta meg bloggfri i dag, fordi når jeg kommer hjem skal jeg bare hive meg til seng. Jeg, Borghild og Stig skal overnatte hos Ole, og nåde den som sovner først for den blir tusja i trynet. Jeg skal så ikke våkne med mono, snurrebart og gudene vet hva de kommer til å finne på! Men kos dere videre i dag ^^


blogger jeg leser fast


skoleuniform?

Viss skolen vår helt plutselig ut av det blå en dag bestemte seg for at elevene skal bruke uniform, syns jeg vi skulle hatt muligheten til å endre litt og fikse på det, slik som på bildene. Helt klart kommer mange personligheter til å drukne når alle er helt like, og det blir litt kjedelig å gå i samme farger og klær hver dag, men man slipper jo å bruke tid på å finne ut hva man skal ha på seg. Vet ikke jeg, mange positive, men også mange negative sider. Syns du skolen din burde hatt skoleuniform?


// google


innkjøp

Heyhey! Jeg må bare takke til deg Hilde som skrev et superfint innlegg til meg. Ps: hva skjer med å ta gamle ikke-så-veldig-fine bilder av meg snupp? Hahaha. Uansett så lovet jeg dere et innkjøps innlegg so here we goo!


Leppestift (jeg kaller det lipgloss) fra YSLPudder fra ChanelVipper fra.... arghh nå fikk jeg hukommelsestapH&MLinser fra LifeTights fra TopShop (ikke nettbutikken)Genser fra New Yorker (bilde fra dette innlegget)


Det var egentlig ikke så mye jeg kjøpte i Danmark. Hmm, har jeg mistet noe? Jeg var med to galinger så det viktigeste var jo fun,fun, fuuun. Hva syns du om innkjøpet?


gjesteinnlegg fra "pia di"

 Hei alle sammen :)
Haha, føler jeg skriver til hele norge nå som jeg er på Caro sin blogg.
Ivertfall, hun spurte om jeg ville skrive ett gjesteinnlegg og det vil jeg selfølgelig!
Jeg og Carolyn har nesten alltid stått hverandre veldig nært, vi har hatt bare noen få krangler som jeg får latterkrampe av å tenke på nå! (Det var på barneskolen). Skulle gjerne fortalt om de men det er ikke noe morsomt når du ikke var der og så hvordan det var. Gjennom årene har vi inspirert hverandre og hjulpet hverandre med forkjellige ting. Det vil ikke si skole eller noe men klær, sminke, hår osv. Hver gang jeg trenger tips om noe i de kategoriene, spørr jeg Carolyn. Det vet hun også.
Men for at det ikke skal bli altfor kjedelig for dere skal jeg stoppe skrivingen her og heller friske opp noen minner via bilder.Lagde denne videoen med et smil, selv om det tok meg tid. Te amo søss ♥
-hildebrendstuen


queen caroiz

I sommer var det en stor bloggkrig mellom meg, Frøydis og Aebykier. Jeg fikk konkuranseinnstinkt og ble veldig engasjert så... ja jeg vant! I går oppdaget jeg carolyngoingdown.blogg.no, den har eksistert siden mars og jeg la ikke merke til den før i går, haha.

HE-RRE-GUD er det mulig å finne et styggere/gamlere bilde av meg?!?! Tror jeg var 8 år eller noe, hahha. Men morsom tegning

Faktisk en ganske eid tekst som Frøydis(sikkert deg) har skrevet, hahah.

WE ARE GOING TO WIN!

Once a upon a time. There were two best friends who got challenge by the evil Queen of Kvam. Her name was Carolyn. She was a crazy, evil witch who had magical powers. She used voodoo dolls to punish the people who didn't read her blogg.

Aebykier and Frøydis - the two best friends,  were trying to stop the evil witch by accepting her challenge. The challenge was to make their blogg more popular than Queen Carolyn's.

Aebykier and Frøydis knew that this challenge were  going to be tough, and that's why they need all the help they could get.


If you WAN'T to help Aebykier and Frøydis to beat the evil Queen....... READ this blogg NOW !

IF YOU WANT TO MAKE THE WORLD A BETTER PLACE, TAKE A LOOK AT THIS BLOGG AND START TO READ xD


meg og tass!

Haha, desidert favoritt bilde. Legg merke til uttrykket og labben til Tass ^^
Ntå, menneskets beste venn ♥ ♥ ♥


Hvilket bilde likte du best?


vi som digger caroiz!

Haha, tenk at det er noen som har laget en blogg som liksom bare er av meg! Kjempe hyggelig syns jeg. Ta dere en tur innom http://visomdiggercaroiz.blogg.no/ny tights


Fra TopShop


københavn

Hei! Nå skal jeg fortelle dere litt av det vi gjorde i København :-)


Vi hadde 8 timer i København, så vi tok en drosje inn til sentrum
Med en gang jeg hadde tatt frem kameraet var det en som ville bli fotografert. Rare dansker..

Ntaa så søte vi er, haha.Meg og FrøydisAebykier, meg og FrøydisPOTET! Haha..Vi spiste ''vaffel på pinne'' duppet i ren sjokolade, mhhm nammm

Vi var inne på en legobutikk, bare for å ta bilder så klart. Sykt mye lego, til og med bakgrunnen er lego!


lego, lego og.... lego


brrom-bromDet var kjempe mye fint som var på salg hos topshop! :DHer var vi inne på guinness worlds record museumet. Der var også verdens høyeste mann som jeg har skrevet om herVi gikk ut og utforsket alt mulig, så kom jeg og Frøydis over noen store touch skjermer utenfor et eller annet slags museum
Så gikk vi inn på dette kjøpesenteret, sykt kjedelig kjøpesenter. Vi smakte på noen smaksprøver og gikk ut igjen.Et sted jeg likte meg var i denne sjokoladebutikken ♥♥♥

Det er jo snart Valentine's Day


Desse klovnene ville ikke lage en blomst til meg :(


Vi tok drosje tilbake også, og dette her var verdens rareste drosjesjåfør.. Omg, gikk lei når han bablet om privatlivet sitt hele veien.Hva syns du om bildene?


jeg gir dere rabattkode hos fuzzyhead

Hei! Jeg gir dere 250, - avslag på luer fra fuzzyhead.no. Rabattkoden varer frem til 5.feb, det vil si at dere må bruke koden i dag. Nå har di egentlig egen kode selv da, men bruk min, den er bedre! (hahah)


KODE: caroiz250

EDIT: DET ER IKKE EKTE PELS


jeg ser med mitt blotte øye...

Hei! I dag gikk jeg med blåe fargelinser, føler at det er mye linsesnakk her nå? Nei, jeg skal ikke bruke det fast, men har bare lyst til å prøve ulike farger :-)


Du ser det ikke så veldig godt på bildet. Du må nesten stå litt nærmere, pyttpytt. Senere i dag skal jeg overnatte hos Borghild, fordi...... hun har bursdag! :DDDDD (okei, søndag da..)(skal lage innkjøps innlegg fra Danmark senere)


Btw: Når jeg sto og venta på bussen i dag så kom en søt jente bort til meg og sa: - jeg er din største fan. Super hyggelig Bloggen hennes


beste frappuccino!

Når vi var i København fant vi en random kafê og slo oss ned. Jeg, Aebykier og Frøydis bestile Frappuccino og det var seriøst den beste jeg har smakt. Nå fikk jeg lyst til å fly tilbake til København å kjøpe en til, hehah. Ifølge Aebykier og Frøydis var den mye bedre en Starbucks.


Nå får jeg straks besøk av Ole, vi blogges! Hva er den beste Frappuccinoen du har smakt?


verdens høyeste mann!

Når vi var i København så vi Robert Pershing Wadlow i levende person! Okda han er død nå, men vi så han som en statue. Uansett, han var syykt høy! 2,72 meter ifølge Guinness rekordbok. Hva syns dere?


green eyes

Sponset av: fargedelinser.no
Her om dagen gikk jeg med grønne linser på skolen. En skoledag varer i 6 timer, pluss den lange omveien med buss. Etter 5 timer begynte jeg og få veldig vondt i hodet, og ble svimmel. Senere leste jeg at man skal maks bruke dem 5 timer daglig. Så ikke bruk dem lenger enn det som står!


FØRETTEROk da. Jeg juksa litt på det nederste bilde så dere skulle se det klarere. Jeg økte kontrasteffekten. Ellers likte jeg linsene veldig godt, men det var vanskelig å sette dem på. Takk til fargedelinser.no! Hva syns du om grønne linser?


danskebåten

Hej! Som jeg sagde, jeg har været i Danmark. Har haft en fantastisk tur med dejlige mennesker (haha, google translater). Jeg hadde problemer med å forstå dansk, høres ut som de har fått en potet i halsen. Begynner med å fortelle hva vi gjorde på båten, men kommer innlegg om hva vi gjorde i København også. Noen bilder er lånt fra http://iz0.blogg.no/


Vi gikk fra Oslo sentrum og ned til båten.I starten var det komplisert å finne lugaren, det var akkurat som en labyrint og alt så likt ut.Utsikt fra det lille vinduet vi hadde på lugarenMåtte huske nummeretJeg og Frøydis tok fjortis bilder :DVi badet og det var sykt kaldt vann! Holdt meg oftes i det varme boblebadet :)Så klart måtte vi handle litt på båten, men det var litt dyrt. Fikk kjøpt litt sminke og en del sjokolade som jeg har spist opp.


Tester ut Chanel produkterMiddagDet var to som hadde så inderlig lyst på å få ansiktet sitt på bloggen min, kule onkel M og pene tante R


Inspired by Caroiz? HahahSå til der jeg, Frøydis og Aebykier (søskenbarnet mitt) tilbringte mest tid. Første kvelden så vi på et kart som var over hele båten, der sto det ''Heaven 11 - diskotek''. Da mente vi at det var denne døde plassen fullt av litt eldre folk:NEIDAA.. det var så klart ikke der Heaven 11 var
Vi hadde vært i etasjen over mange ganger der det var røykehjørne, men det var litt rart at de hadde så høy musikk bare for seg selv. Klokken nermet seg 23:00 og vi gikk opp igjen, da la vi merke til at det var en inngang foran alle di som røykte. Da hører vi '' Want to make me feel like I'm the only girl in the world '', ja refrenget til Rihanna-Only girl på drit høyt volum. Tror jeg mistet hørselen neste dag? Det var dritkult diskotek med store/kule lyseffekter og masse røyk slik at man nesten ikke så den du dansa med.


Når vi hadde sneket oss inn på Heaven 11 var det virkelig en som skilte seg ut i mine øyer. En driiiiiit kjekk gutt, HE-RRE-GUD har aldri sett maken i hele mitt liv. Håret, stilen, ansiktet, høyden og alt som fulgte med, men ikke minst di øynene. Kunne like så godt tatt med vannbøtte fra hjemme. Jeg klarte seriøst ikke og snu blikket bort fra han, eneste negative jeg kan si var at han hadde dårlig sangstemme. Hvordan vet jeg det? Fordi det var han jeg danset med hele natten helt til det begynte å bli tidlig morgen. Jaja, vi var to med dårlige sangstemmer, ooog ikke minst var han så snill. Nei, nå skriver jeg ikke mer! Beklager, når jeg først var der hadde jeg det så moro at jeg glemte alt som heter kamera og blogg :(((


Btw når vi var på det ''døde'' diskoteket under var det så dårlige sanger, så dårlige at jeg kan si at Mamma Mia var den beste.Han her var egentlig ganske snill som spanderte drink på meg og Frøydis. Først ville han bare spandere alkohol på oss, men blææh æssj, vi ville ha blue heaven så vi diktet opp en liten hvit løgn og sa at det var alkohol i den.

Aebykier og Frøydis ♥Meg og mamma, likheter? Nææh..Eneste ufokuserte bildene jeg og Frøydis klarte og ta før noen dritings folk kom og ødela

Image and video hosting by TinyPic

Outfit.  Hatt - Bik Bok     |     Jakke - Cubus     |     Kjole - Bik Bok     |     Strømpebukse - stjålet fra mamma     |     Sko - FilippineneNår vi først snakker om antrekk. Dagen etter hadde jeg på meg den andre kjolen som dere ser lenger oppe her (fra Nelly.com). Jeg, Aebykier og Frøydis satt rundt et bord så kommer en gutt og sa: - Heeei, hvaaa gjør du'a? Han hadde et glass med alkohol i hånda mens han lente seg over meg. Det kom en stor bølge og han mistet glasset og sølte over hele meg og den nye kjolen min. Da kan dere resonnere til hvordan jeg reagerte. Jo, jeg ble helt forbanna!!! Tror jeg overdrev språkbruken litt da, men åååh det var første gang jeg brukte den :(((Frøydis har tatt bildene)


Frøydis og mamma

Noen som ville bli med på bilde

Hahaahha, pent.


Utsikt fra øvre dekk når vi hadde kommet til København


Vi hadde en liten photoshoot :)


Jeg har hatt en super tur! Hva syns du om bildene, vært på danskebåten før?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits