50 spørsmål

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 24 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? S, Melinda, onkelen min, Morten og barna hans.

3. Hvor høy er du? 1.69. Skulle ønske jeg var 1 cm høyere fordi da kunne jeg sagt 1.70! 

4. Hvilken film så du sist? Vi hadde akkurat på Hot Chick i bakgrunnen mens vi trente. Kan ikke si vi så på den akkurat, men i går så jeg og S Big Daddy med Adam Sandler. Den må dere se! Den var søt og morsom:-)

5. Hvem ringte du sist? Jeg ringte S sist :)

6. Hvem ringte deg sist? Søskenbarnet mitt Rosita på 8 år, hihi. Hun lurte på om hun kunne komme å besøke meg. Aww♥

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Så bra;-) Nå er det hyttekos ved peisen med Grandi's. Tor-storm har ikke kommer hit enda. Klem, hils Steinar"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Akkurat nå i dag som jeg har permisjon, vil jeg si ringe! Jeg er jo som regel bare hjemme, så det er veldig trivelig å snakke med en sjel i blandt! 

9. Hva er ditt favorittsted? Hehe, jeg må nok være kjedelig og si -hjemme! Eller alle steder kan være fine så lenge jeg har med mine to kjæreste, Melinda og S ♥

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Steder hvor det er alt for kaldt, eller for varmt. Jeg må nok også si slike skumle bakgater i store byer når jeg har gått alene. Etter jeg møtte S har jeg aldri gått alene, og jeg kommer garanter aldri til å gjøre det igjen heller. 

11. Når så du moren din sist? Det er faktisk litt over 3 uker siden nå. Hun har vært og feriert på Filippinene i 3 uker og kom faktisk hjem i dag. Jeg ser henne nok i løpet av neste uke. Hun har skrevet på melding mens hun var borte at hun har savnet Melinda. Flere ganger enn jeg kan telle på fingre og tær. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Brun, men jeg bruker fargelinser og varierer gjerne på øyenfarger. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? En stjerne skinner i natt, Himmel på jord og Home for Christmas! Hører på disse gjerne om det ikke er jul også. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt.

15. Når våknet du i dag? Ved 9-tiden våknet jeg av Melinda som smilte fra øre til øre og var kjempe glad for at jeg også våknet. Tenk at jeg er så heldig og få oppleve det hver dag<3 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da bor vi fortsatt på Lillehammer i et stort hus. Jeg har tre barn til med S, gift og jeg har funnet et yrke jeg virkelig liker. Da har jeg fulltidsjobb med det yrke jeg har valgt. 17. Hva skremte deg om natten som barn? Bl.a innbrudstyver. Som liten hadde jeg lange ører og fikk med meg alt, selv om de voksne satt i et annet rom. Det er noe jeg skal huske på til mine egne barn, når det begynner og skjønne mer. Jeg fikk iallefall med meg fæle ting innbrudstyver gjorde. En kveld jeg ikke var så gammel, men var alene hjemme, var det en varebil som kjørte frem og tilbake forbi huset vårt. Jeg trodde det var innbrudstyver, og gjemte meg under senga helt til noen kom hjem. Aldersgrense på filmer eksisterte ikke for meg. Mordere og narkomaner var jeg redd en liten stund. Spøkelser og gjenferd var jeg veldig redd! Søskenbarnet mitt, Aebykier brøt seg inn i huset vårt når jeg var hjemme alene og dusjet. Hun byttet bakgrunn på dataen, flyttet på ting, banket på vinduer midt på natten og åpnet døren så den sto på vidt gap. Jeg trodde dette var spøkelser! Hun avslørte seg selv flere år senere...

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? DETTE. Hahaha det er SÅ fortjent!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg syns det er så vanskelig å svare på slikt om seg selv. Jeg måtte spørre S og han sier jeg er blid! :-)

20. Hva er din verste egenskap? Ammetåken gjør så jeg glemmer alt og bare surrer. Jeg er glemsk, men i disse dager er jeg veldig glemsk. Glemsk og surrete. I sta skulle jeg lade telefonen når varselen for 20% dukket opp. Jeg gikk og fant laderen og plugget den inn. En ny varsel dukker opp, 10%. Jeg hadde visst ladet macen og ikke mobilen min. Hehe.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer veldig an på. Noen ganger med, og noen ganger uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Tre. En veldig stor som dekker hele 1.50 sengen og to vanlige.

23. Hva er det rareste du har spist? Kanskje iskrem på brødskive?

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar.25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker eller tøffler.

26. Hva hører du på akkurat nå? Radio.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Sjokolade. Jeg er et sjokolademenneske. Elsker alt som er sjokolade!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Brownies og oreokake.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har aldri vinnerflaks. Da må jeg tenke på de gangene jeg faktisk har vunnet. Jeg har vunnet en marsipankake og en lommekniv som jeg kan komme på nå. Ellers noen tjuekroninger på flaxlodd. Jeg liker ikke marsipankake, så da må jeg si småpengene.

30. Liker du kaffe? Ja! På café bestiller jeg alltid chai latte. Ellers drikker jeg den svart.

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg tar som regel en proteinshake. Før var jeg veldig glad i frokost. Etter graviditeten har jeg ikke hatt særlig sansen for det. Derfor er det veldig fint med en shake.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Jeg hadde ingen, men på ungdomsskolen hadde jeg en favorittlærer som het Bjørn som alle elsket. 

33. Kan du spille poker? Jeg har såvidt spilt noen ganger, men jeg har glemt det. Jeg bare tapte og var veldig dårlig.

34. Hva har du spist i dag? Proteinshake, en brødskive med makrell i tomat og pølser. 

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Historie interesserer meg veldig lite. Det gjør også historiske personer.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRK mp3.

37. Vil du ha barn? Jeg er så heldig og har nylig fått et barn♥ Jeg vil så klart ha flere. Jeg vil ha 4, men det går bra med 5 også. Hihi, elsker barn og babyer<3 Før jeg fikk Melinda ville jeg ha to, men det har endret seg nå!38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk.

39. Sover du på en spesiell side? Nå sover jeg på venstre. Jeg og S byttet på hvilken side vi skulle sove på en stund, men nå har vi "slått oss til ro". Haha. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet.

41. Hva bruker du helst penger på? Mat. Vi har ikke kjøpt så mye til Melinda fordi alle andre gjør det! Hun får så masse. Både bleier, våtservietter, klær, NAN og alt hun har behov for. I det siste har jeg brukt penger på ting vi trenger til dåp. 

42. Eier du dyrbare smykker? Dyre smykker, eller generelt smykker har jeg ikke sansen for. Skjønner meg ikke på folk som har så lyst på gull/ sølv/ diamant smykker, ringer osv. Det blir for mye blingbling for meg! Men jeg tror jeg faktisk har noen smykker som er verdifulle som jeg har fått i gave. De har aldri blitt brukt og jeg har såvidt sett dem.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Broen, Prison Break, Homeland, The 100 og Orphan Black.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Neste helg da har jeg planer om å spørre om mamma vil være her hele helgen. Mens hun passer Melinda kan jeg og S gå på date, kino, gå på skøyter og dra til Hafjell og stå på twintip/ slalom! Hihi gleder meg<3

45. Kan du stå på slalom? Ja.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ærlig. Ikke være for innpåsliten, og ikke bare snakke om seg selv. Vise at du bryr deg om andre og ha en morsom humor.  

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Alle har vel telefonen sin standard ringetone? Jeg har iallefall iphone-ringelyden.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg drikker aldri siste slurk av brusen i plastikkflaske. S tar alltid siste svelgen min, haha. Viss det er glassflaske er det noe helt annet! Da drikker jeg hver dråpe!

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? S sin Liverpool-trøye. 

50. Er du sosial? Ja det vil jeg si. Blir glad hver gang noen ringer og spørr om de kan komme å besøke meg. Eller inviterer meg på besøk. Eller ut på café! Jeg liker også veldig godt og bare være hjemme med den lille familien min ♥


En perfekt lørdag


Halloisen! Det har vært en veldig fin lørdag! Når Melinda vekket meg med det bredeste smilet var solen stor og sterk på himmelen. Ingen tvil, vi skulle ut og nyte det fine været!<3 Jeg fant frem bæreselen og tenkte det var perfekt å gå fra byen og opp hoppbakken her i Lillehammer før ungdoms-OL. Det gjorde vi... forsåvidt. Når vi hadde gått alle oppoverbakkene og var klare for det siste, trappene. Da var området avsperret og vakten ba meg pent om å dra igjen. Da får vi heller prøve på nytt etter ungdoms-OL er ferdig :-)


Etter vi kom hjem til ryddet leilighet (hiihi, min mann kan!) var det ikke lange tiden før det ringte på døren. Onkelen min Morten, og barna hans kom på et hyggelig besøk! Jeg blir såå glad for å få besøk♥ Her koste vi oss med masse søtt og godt til kaffen. Vi spilte også brettspill i noen timer. Jeg er så glad i brettspill, og det var det nok flere som var også;-) Hehe! På kvelden har jeg og S gått trilletur og sett Liverpool på skjermen, så klart hehe. Det kan vi da ikke gå glipp av! Nå blir det filmkveld ♥


Café


I dag møtte jeg endelig venninna min, Gloria igjen. Det var godt å se henne! Jeg har ikke fått sett henne siden slutten av graviditeten. Det var virkelig på tide at hun fikk treffe Melinda. Man kan ikke la være å bli babysyk når man ser henne. Hihi. Vi gikk trilletur i det fine været. Det var varmegrader, så jeg måtte kaste av meg kåpen flere ganger! Vi gikk på en café som ingen av oss hadde besøkt før. Den var så liten, gjemt og koselig. Ikke beregnet med barnevogn der, hehe. De hadde all verdens av sjokolade. Nei, egentlig ikke. Det var mye, men bare belgisk som jeg forsto! Dit må vi dra igjen snart. Jeg og Melinda har hatt det så koselig sammen med deg, Gloria ♥♥Min favoritt-ting i hverdagen


...Det er og gå trilleturer! Det er jo bare så koseliiig. Med noen, eller alene, like fint uansett! Melinda sover så godt når hun er ute i frisk luft. Hun elsker at veien er litt ekstra humpete. Melinda får frisk luft, jeg får frisk luft -det er så godt og komme seg ut når vi er så mye inne. Lillehammer er full av bratte bakker, så trening i seg selv er det også.  Emmaljunga-vognen min er perfekt å trille nå, ikke minst, så er den så fiiin! Igjen, hvor mange ganger har jeg sagt at denne vognen er så fin?! Nå som jeg er i gang må jeg si jeg er såå fornøyd med RisaRosa vognposen også da. Fornøyd mor!
Permisjonsdagene


God kveld! I går natt var en nokså slitsom natt for oss. I går skrev jeg et blogginnlegg om at Melinda var tre måneder og hadde fått vaksine. Hun ble visst dårlig igjen etter jeg skrev hun hadde blitt bra, stakkar. Så vi hadde en våken natt og fant ikke senga før 04-tiden. Stakkar jenta vår. Vi hadde legetime 08:30, så det ble ikke mange timene med søvn. Det går bra, det er jeg vant med. Med en gang vi var ferdige der møtte vi søskenbarnet mitt, Aebykier. Fra der møtte vi svigermoren min. Vi koste oss på café med kaffe og kake. Jeg har aldri vært så mye på café som nå! Hehe. Aebykier dro videre siden hun bare hadde et lite mellomstopp her på Lillehammer. Jeg, svigermor og Melinda sin oldemor gikk trilletur og koste oss på restaurant senere. Fy søren, de to er noen spreke damer♥ Senere skulle jeg bare på Jernia for å kjøpe noen dåpsting, men kom hjem med den største BikBok-posen full med salgsvarer! Ikke helt planlagt. Etter en natt med noen få timer søvn og en full dag, var jeg så sliten at jeg sovnet rett på sofaen i sekundet jeg la meg ned. Nå skal jeg og snuppa se én eller to episoder med Homeland før vi tar kvelden, igjen. I morgen er det café og trilletur igjen med en venninne. Permisjonsdagene med baby må man bare kose seg i så lenge det varer<3<3 Det gjør jeg!
 
En ny liverpool-supporter


Mannen i huset er stor Liverpool-supporter. Da er det ingen bombe at vi har smokker, flaske, pysj og penklær til Melinda som er rødt og godt merket med "Liverpool". Hihi, hun er den nyeste og søteste Liverpool-supporteren! Jeg er ikke like engasjert i fotball eller noen slags sport, men jeg får si jeg holder med Liverpool. Da blir S glad neste gang han er innom bloggen min og ser at jeg står frem og sier dette! Når man er så stor supporter som S, syns jeg det er søtt at han vil dolle hun opp med alt som er merket "Liverpool". Hihi. MEN når det kommer til interiør!! Det er noe helt annet! Jeg syns det er super, super, super harry når jeg ser noen henger opp bl.a fotballtrøyer på veggen! 
Den aller første gangen jeg var hos S, var det første jeg så når jeg kom inn døren et rødt maleri/ bilde med Liverpool. Jeg tror tredje eller fjerde gangen jeg var der, så tok jeg det ned og la det i boden hans. Hehe. Der har det vært siden den gang.

Melinda 3 måneder!


..Ja, allerede! Vi var på helsestasjonen for kontroll i går. Vi var der også tidlig i januar, da veide hun 4,9 kg og i går var hun 5,7 kg! Som hun vokser og legger på seg! Siden hun er 3 mnd nå var det vaksinen som sto for tur... Helsesøsteren spurte om jeg var klar for dette. Jeg svarte med at det kommer jeg nok aldri til å bli, så du må bare gjøre det! Først var det siste del av rotavirusvaksinen. Den er grei. Da fikk hun litt søtt i munnen, så var det gjort. Men så skulle det være sprøyte i begge lårene. Vaksinen var mot difteri/ stivkrampe/ kikhoste/ poliomyelitt/ Hib-infeksjon. Helsesøster sa at nå kom hun til og gråte mer enn vanlig og det kom til å gjøre vondt akkurat da, men det gikk fort over. Tårene presset på når hun fortalte det, selv om jeg visste det. Mammahjertet gjorde så vondt, dere aner ikke! Det å være forelder og se at barnet ditt har det vondt -det fins ikke noe verre. Helsesøster sette første sprøyte i venstre lår og Melinda fikk en rykning fordi hun ble skremt, også kom det vonde hylet. Uff, det var ikke noe morsomt å se på! Etterpå var det andre låret, men hun fikk så mye skryt når hun var ferdig♥ Senere samme dag fikk Melinda feber, som er en av bivirkningene etter vaksinen. Hun var ikke på topp da, stakkar. I dag er hun heldigvis fin igjen. Smiler, spreller, spiser og ler!Se så stor!


Hallo! Vi har vært på nok en bursdagsfeiring i helgen til en prinsesse jeg er tante til♥ Det er så kos at jeg endelig er blitt tante! Jeg er jo enebarn, så om jeg ikke hadde møtt S, hadde jeg nok ikke blitt tante noen gang! Hihi, men det er jeg nå! Det er bare sååå koselig. I morgen skal jeg og Melinda på 3 måneders-kontroll. Tenk! Allerede?! Det var jo ikke lenge siden jeg blogget om kontrollen da hun var 6 uker! Uff jeg gruer meg litt. Vi skal ta andre del av rotavirusvaksinen og det blir sprøytestikk i begge lårene. Mammahjertet kommer til å gjøre så vondt! Kanskje jeg skal melde meg syk og utsette det. Nei, dette må gjøres før eller siden! Like så greit og få det overstått. Se så stor hun er blitt! Det er først nå jeg ser det, når jeg ser det på bilder. Eller når andre bærer på henne. Slik jeg holder henne på bildene under, elsker hun! Jeg blir bare så overrasket over hvor fort hun vokser. Det blir virkelig spennende og se vekten hennes når vi kommer på helsestasjonen i morgen. Det gleder jeg meg til iallefall. 
(Ps: Blogg.no sin bildeopplasting irriterer meg til hundre om dagen. Hvorfor blit kvaliteten 60 ganger dårligere?!)


The sweetest thing

Hei og god morgen fra oss! Eller god dag. Både jeg og Melinda har nettopp spist og vi er ferdige med morgenstellet. Vi våknet rundt halv 12 begge to. Jeg var oppe og ryddet, vasket gulv og vasket klær til klokken 03 i natt, så det er godt man kan sove ut. Iallefall når sjefen går med på å sove lenge! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er mest effektiv på natten. Jeg kan også sitte og lage scrapbook til den tiden på natten. Da er jeg mest kreativ! I dag har vi ikke så mange planer. Jeg må nok ta meg en trilletur i byen etterpå og finne en bursdagsgave siden vi skal i selskap i morgen. Det blir kos. Kanskje jeg skal ta meg en treningsfri dag for en gang skyld også. Selv om det frister og booke seg inn på en gruppetime! 

Jeg fikk en blomsterlevering i går. Mange roser, både hvite og rosa. Nå har jeg nye friske (falske) roser i stuen. De er helt like som de rosa som dere har sett i DETTE innlegget. Bare at de er hvite og ikke rosa så klart, hehe. Nok et Ebay-funn<3 Selv om favorittfargen er rosa, ble det mye finere med hvite. Jeg tenker og dekorere med dem i dåpen. Derfor har jeg bestilt så mange:)Babyføtter..... er ikke det bare det søteste man ser?!? ♥ ♥ ♥


Got to love EbayJeg er godt i gang med å handle inn dekorasjon til dåpen. Det har gått mye i Ebay. Når jeg handler inn pynt til dåpen tenker jeg at det lønner seg å finne noe man kan bruke senere. F.eks i barnebursdag når hun skal ha det. Av en eller annen grunn klarte jeg og rote meg bort i fra dekorasjon til lommebøker! Jeg fant disse tre som kostet litt over 20 kr pr stk. Var de ikke søte?! Eneste jeg savner er plass til mynter. Når man åpner den er det kun kort og pengelapper det er plass til.


Magen da og nå

Magen, den store fine gravidmagen. Den savner jeg! Jeg savner faktisk å være gravid. Da sier jeg faktisk fordi det egentlig var forferdelig! Det og føle liv og spark inni der, det er helt utrolig fantastisk. Jeg ble like glad hver gang jeg kjente et spark. Hver gang ropte jeg til S: "Fort! Nå må du legge hånden din på magen!!". Hver gang. Som om det alltid var den første gangen. For meg var det alltid like gøy! Hehe. Jeg gleder meg til neste gang jeg blir gravid :-)

Her er jeg med min store mage som jeg savner så mye! Dette var 11 dager før Melinda kom til verden<3

Slik ser magen min ut i dag, 12 uker etter fødselen. Den er langt i fra som den var, men den har trekt seg fort tilbake. Resten tror jeg må jobbe for, hehe. Overgangen fra stor gravidmage og til da jeg plutselig ikke var gravid mer (rett etter fødsel) var rar. Den var så slapp og myk! Haha, som vi lo av den. Jeg var så heldig at det var middag rett etter fødselen. Da skulle jeg sette meg ved middagsbordet som ble stuebordet som ikke er fult så høyt. Da fløt magen min utover bordet og opp i maten!! Hahaha, jeg var så fortvilet og skjønte ingenting. Det var komisk!
Svar på spørsmålene deres

Hvor lenge brukte dere str 50?:)
Det brukte vi en god stund! Jeg har fortsatt noen bodyer i str 50 som vi fortsatt bruker. Nå er det veldig forskjellig på størrelser fra butikk til butikk også. Før jeg fikk Melinda visste jeg meget lite om størrelser når det kom til baby. Jeg visste at 50/ 56 var det minste man kunne finne i vanlige butikker. Klær i disse to størrelsene var det som ble pakket med i sykehusbagen. Hun veide 2946g og var 47 cm når hun ble født. 56 kunne jeg bare glemme og str 50 måtte alt brettes opp, og enda var det stort. Vi brukte iallefall 50 til hun var 6 uker ca før vi begynte med 56. Nå bruker hun 62, men har også noen plagg i str 56 som lever på sine siste dager. Babyer vokser så fort at man rekker ikke og slite ut klærne før de er for små! Hadde du sett for deg at det var så fint å bli mamma?
Nei! Jeg visste det kom til å bli fint, men ikke SÅ fint! Starten var hard, det skal jeg innrømme. Melinda hadde masse vondt i magen, skrek og sov veldig lite. Jeg var så utslitt at jeg gikk på autopilot! Helsesøster var bekymret og kom på besøk med jevne mellomrom og vi dit på helsestasjonen. Helsesøster kom med et forslag til S om at han kunne sykemelde seg, så vi ble to. Det ble ikke slik, selv om jeg tror han kunne tenkt seg det. Med en hard start hvor man trodde man skulle bli helt gal var det bare å knipe tennene sammen. Når hun rundet to måneder ble alt myeee bedre. Hun sov mer og hadde ikke mere vondt. Da klarte jeg og slappe av og nyyyte det å være nybakt mor. Det gjør jeg fortsatt<3 Jeg kan ikke ha det bedre enn jeg har det nå! 

Hva er det aller beste med å være mamma?
Det er så mye fint ved å være mamma, dere aner ikke! Nesten så jeg får lyst til å anbefale alle til å bli mamma NÅ så dere får kjenne på følelsen. Hehe, men det blir litt feil på en rar måte. Akkurat nå er hun 12 uker og fire dager. Hun smiler lett bevisst og får flere latterkuler om dagen. Når Melinda ser meg i øynene og smiler (og kanskje ler), da smelter jeg. Åå jeg aner ikke hvorfor, men akkurat nå som jeg skriver om smilet hennes kommer tårene frem i øyekroken. Hun smiler så ofte nå, men det er like vakker hver gang<3 

Hvordan er det å være ung mamma?
Det er veldig flott! Jeg er glad jeg ble en ung mor. Nå som jeg er ung har jeg mer energi og er sprekere enn om jeg hadde vært en eldre mor med en liten baby. Tror jeg da, kanskje jeg tar feil også! Jeg tror jeg blir nærmere Melinda med tanke på aldersforskjellen. Jeg ser allerede for meg når hun blir tenåring, så sitter vi plantet i sofaen sammen og ser på Americas Next Top Model! Hvilken cycle blir det da tro? Cycle 150 med Tyra Banks? Haha.

 

Hvordan går Melinda og Leo sammen?
Leo han er en pingle! Nyfødte spreller med armer og bein. Dette syns Leo var kjempe skummelt i starten. Hver gang jeg prøvde og dytte han til Melinda så han skulle se henne, snudde han fort og hoppet på fanget mitt. Nå har hun ikke fult så mye av disse refleksene, så nå går det bedre. Han tørr og snuse litt på henne. Her om dagen slikket han henne på hånda. Det får han selvfølgelig ikke lov til, men jeg ble overrasket over at han turte. Jeg er ikke bekymret for at han vil skade henne. Leo ville ikke skadet en flue! For 1-2 ukers tid siden var vi på besøk til en venninne av meg som har en baby på litt over 5 mnd. Babyen var veldig interessert i Leo og skulle bare klappe han. I stedenfor tok hun godt tak i pelsen hans og lugget han. Leo gjorde ingenting. Når vi fikk henne til og slippe taket, ble han redd og hoppet på fanget mitt. Stakkar Leo! Det er ikke alle hunder som hadde reagert slik. Hvor gamle er dere begge to? deg og S? :)
Dette spørsmålet fikk jeg forrige gang også, men valgte og ikke svare på det. Det har dukket opp flere ganger, så nå er det på tide. Jeg er 19 år og S er 12 år eldre enn meg ♥


Hvordan møttes du og S?
Jeg bodde i den fine, dyre leiligheten min i Lillehammer hvor jeg ikke hadde kjøleskap. Jeg spiste veldig lite hjemme i og med at jeg ikke hadde stort utvalg av mat når jeg ikke hadde kjøleskap! En kveld var det nok! Ingus ville spandere mat på meg, så det ble Seven Eleven som var det eneste som hadde åpent. Foran meg i køen sto det en kjekk, ung mann som tydeligvis også var sulten. Han snudde seg bak noen ganger. Til slutt møttes blikkene våre og en av oss sa hei. Fra der ble det startet en samtale og plutselig hadde vi stått i kø i 20 minutter mens folk bare hadde gått forbi oss. Hihi!<3 Etter den dagen var vi sammen så og si hver dag, og vi dro på Europaturer og en sydentur♥ Wips, så ble jeg gravid også♥ 


Cuteness x 3

Se på disse tre utrolige søte draktene Melinda har fått av B! Hun har vært i USA og kom hjem med disse draktene + en utrolig søt minimus-bamse. Hihi vesla vår er da bare så heldig! Gleder meg til og ha på henne disse. Alle tre er i str 6 mnd, men jeg tror de passer lenge før det! 
Kakehysteri


Hey! Jeg, Melinda og B var på "hyttetur" i går. Det ble middag hos bestemor, gløgg og yatzy på kvelden! Ikke alle planer gikk som vi hadde tenkt. Melinda hadde vondt i magen og skrek, skrek og skrek. Da måtte vi bytte på og gå rundt med henne. Vi kan vel si vi ble slitne i hodet, men uff, stakkar lille jenta vår.
I dag er hun heldigvis mye bedre. Hun har sovet masse, smilt og hatt noen latterkuler. Hun er 12 uker og én dag nå forresten, hihi. Vi var på bursdagsfeiring til svigerfaren min i kveld og har kost oss ihjel med familien min♥ 
Nå i skrivende øyeblikk er klokken litt over halv tre på natten. Vi driver og baker kake som S skal ha med seg på jobben i morgen. Vi er slitne, men kaken må bli ferdig! Vi baker forresten krydderkake. Vi har fått lånet en langform, men er det ikke typisk at den ikke skulle passe i ovnen? Det fant vi ut etter vi hadde laget deigen og hatt den fint oppi formen. Vi skulle sette kaken inn i ovnen... men oppdaget fort at den ikke passet. Det var veldig irriterende! Nå har vi gjort litt om og startet på plan B! Ønsk oss lykke til!Ask me!

Jeg hadde en spørrerunde når jeg var gravid. Der fikk jeg spørsmål om graviditeten som jeg svarte på. Nå tenkte jeg det var på tide med en ny runde hvor dere kan sende inn spørsmålene deres! Masse har skjedd siden forrige gang. Mer enn masse, livet mitt har blitt helt annerledes! Jeg hadde det veldig bra før, men nå kan jeg jo ikke ha det bedre♥ Fyr løs! Jeg svarer en gang etter helgen:-)
PT-time


Forrige uke hadde jeg min første PT-time på Elixia. Det var så gøy! Jeg er så fornøyd med den personlige treneren jeg fikk. Hun er så flink og hyggelig! Vi hadde nokså mye til felles. Når vi hadde møte og trening skulle være fokuset, ble det fort sporet av! Melinda var også med oss, så da ble det masse babykos♥ Vi fikk trent også da, og det var så gøy og klokken bare hoppet én time frem! Dagen etterpå var jeg helt ødelagt! Jeg hadde ikke sjangs til og gjøre noe. Jeg klarte ikke å gå trapper, så jeg måtte ta heisen. S måtte hjelpe meg så jeg fikk på meg sokker og bukse. Haha, jeg tror nok jeg har sittet på stumpen for lenge. 
Min andre PT-time hadde jeg i går. Da gikk vi igjennom treningsprogrammet mitt og det er jeg så fornøyd med! Det kjennes i dag også for og si det slik. Heldigvis ikke like ille som forrige uke. Hadde ikke disse PT-timene kostet flesk, kunne jeg gjerne tenkt og fortsette med dette. Det er jo så gøy og motiverende! 


Fant denne freshe treningstightsen i byen tidligere denne uken. Måtte bare dra den med hjem!Sweet dreams

God dag♥ Melinda og tydeligvis Leo har sovnet igjen. Hehe, de to er de søteste jeg har sett sammen♥ Det er blitt så kaldt på Lillehammer igjen (-15), så nå får jeg ikke gått trilletur igjen. Åå den kulda irriterer meg til de grader! Haha, tok dere den? Lite søvn i natt resulterer til dårlig humor. Denne uken har vi hatt overnattingsbesøk av svigermoren min og vi har kost oss gløgg ihjel! Som jeg koser meg med den dama der! Jeg fikk en stavmikser i gave fra henne i går. Stavmikser har jeg savnet og ha på kjøkkenet i ett år nå! Ble så takknemlig når jeg fikk den! Da kan jeg endelig få laget denne brokkolisausen min også. Stavmikser skal nok fungere mye bedre enn å prøve og mose brokkolien med gaffel som jeg gjorde her om dagen. Hehee! Laksefilet, fullkornspasta og brokkolisaus blir det til middag i dag. Jeg gleder meg til det! 


11 weeks

Melinda er 11 uker i dag♥♥ Vakre, vakre jenta vår! Hun smiler og ler og vi har det så bra sammen, alle tre♥ Hun veier også dobbelt så mye som Leo nå, 5 kg. Hehe!

Det har vært så utrolig kaldt i det siste. I dag var det heldigvis mer en folkelig temperatur. Det var mulig og gå ut uten og komme inn igjen fuldekket av istapper! Det er så vakkert med snøen syns jeg. Når jeg gikk til trening i dag tidlig dalte snøen ned, og jeg gikk og sang "det snør, det snør". Nesten så jeg fikk litt julestemning igjen. Det var godt og komme hjem igjen etterpå og drikke gløgg♥
 Babyen min, tenk det! Dette er min baby! ♥♥


Jeg har gjort det alle andre gjør


God kveld, god kveld! I dag har det vært veldig fint og hatt mamma på besøk og barnepike. Jeg har hatt møter og ærender i dag. Møtet mitt var ferdig rundt 10-tiden og da gikk jeg forbi huset til Ingus på tur hjem. Her er det -15°c og jeg var så kald at jeg måtte stikke innom for en kopp te. Etter koppen hadde blitt tom dro jeg han med ut for en "skogstur". Vi hørte på musikk, tullet og lo. Koselig var det! Deretter var det lunch hos meg med mamma. Etter turen var det enda en kopp med noe varmt å drikke skal jeg love dere! Vet dere hva som er utrolig urettferdig? Akkurat nå sitter mamma på fly til Filippinene mens vi sitter her med graderstokken som viser alt fra -13 til -20!... Jeg har også vært i bursdag og det er alltid stas å feire bursdagen til noen ♥


I dag har jeg gjort noe alle andre gjør på nyåret. (Nesten) Alle setter trening som nyttårsforsett og kommer i gang først på januar. Det har jeg også gjort! Jeg har bladd tilbake i arkivet mitt i kveld, eller sett tilbake på treningsinnleggene mine. SOM JEG LER! Det er ikke første gang jeg skriver på bloggen at jeg skal begynne å trene. Jeg ser blant annet at jeg hadde postet et bilde for noen år siden hvor det var masse sunn mat, frukt og grønnsaker på. Jeg husker det så godt. Jeg fremstilte meg som så sunn, i tillegg til at jeg trente. Det varte ikke lenge. Dagen etter satt jeg med potetgullposen i ene hånda og melkesjokolade i den andre. Haha, men jeg turte aldri å innrømme at jeg hadde skeiet litt ut. Haha! Det var ikke bare en gang det skjedde.. hehe. Vi kan vel si at det som ble avbildet sto urørt i kjøleskapet.. 
Nå er det annerledes! Det er kanskje ikke første gangen jeg skriver det heller, hahah. Men jeg lover -nå er det annerledes! Jeg har meldt meg inn i Sats Elixia! I dag fikk jeg omvisning og personalet var så utrolig hyggelige. Jeg og en venninne som også nylig har fått baby trente der i kveld. Det var faktisk gøy! Vi føler vi burde komme oss i form etter fødselen, så da kan vi ta med babyene våre dit om vi skal trene på dagtid. De har nemlig barnepass der, også for babyer som kun er noen uker gamle. Passer oss midt i blinken når vi har mammaperm begge to! I morgen har jeg PT-time og det gleder jeg meg til! Jeg valgte et kort så jeg også kan bli med på gruppetimer. Det har jeg aldri vært med på før, men det kan bli spennende. 67
Jammen kom det en forsinket julegave til meg i posten. En julegave som var til meg! Surprise! ....Fra meg! Jeg har lenge tittet på sko fra Sixtyseven. Eller sko som har lignet fordi prisene på skoene fra 67 er nokså stive, syns jeg. Jeg var nokså skogal noen år tilbake og handlet dyrere sko enn disse, men da var jeg gal, nå har jeg forandret meg! Når Nelly hadde julekalenderen sin med masse tilbud, så fant jeg disse! På 50%!! Da måtte jeg bare klikke dem hjem med en gang! Litt senere skulle jeg sjekke siden, og da var de allerede utsolgt. 
Når jeg går med dem føles det ut som å gå på en sky, nesten. De er utrolig behagelige. Perfekte til og bruke til hverdags. De er ikke for pyntete, samtidig som de er med å pynte opp en kjedelig antrekk :-)Slutt på ferien

... for de fleste. Jeg er så heldig at jeg får kose meg hjemme med velsa♥ S er tilbake på jobb, men jeg kunne ønske han kunne være hjemme med oss hele tiden. Hvor koselig hadde ikke det vært. I går var vi på helsestasjonen igjen og Melinda er 5 kg nå!! Hun var 4,1 kg forrige gang.. og det er ikke lenge siden en gang! Hun legger på seg masse om dagene. Vi var litt late med matlagingen i går, så det ble lunch på Egon og kveldsmat på Peppes. Hehe, siste dag av ferien får være unskyldningen. 
I kveld kommer mamma og hun skal overnatte for aller første gang! Vi har ingen gjesterom, så mamma har utsatt og komme på overnatting for hun trodde vel vi skulle flytte til et større sted med gjesterom nokså raskt. Nå hadde hun fått nok av å vente, så nå vil hun sove på sofaen. Det er helt greit! 
Første gangen søskenbarnet mitt, Aebykier skulle sove over fortalte jeg hun skulle få sitt eget rom med stor tv, soffa, kjøleskap, musikkanlegg og skrøt veldig på. Når hun kom inn døra lurte hun veldig spent på hvor rommet hennes var. Jeg pekte mot sofaen i stuen. Hehe.


Vi har utfordret skjebnen

.... Vi har kjørt skeleton!! Med "vi" så er det meg og S. Hva er skeleton? Jo, skeleton er en type kjelke hvor man ligger på magen med hodet først. Farten kommer opp i 70-90 km/t, og med nesen 1 cm fra isen fikk vi garantert et adrenalin-kick! Dette var en del av julegaven til S fra meg. På julaften fikk han et brev hvor jeg bl.a skrev at han skulle finne frem sine varmeste vinterklær og gjøre seg klar til og dra til Hunderfossen sin bob/ ake-bane 4. juledag. Helt på slutten sto det vi skulle kjøre skeleton! Wohoo, som jeg gledet meg!! S ble sittende der med de største øynene!


Denne skeletonpakken inneholdt hele to turer hver. Når vi hadde fulført fikk vi serfikat for skeletonkjøring. Når jeg hoppet fallskjerm og hoppet strikk, har jeg ikke tenkt så mye. Jeg har bare gjort det. Det som var annerledes med skeleton var at jeg måtte tenke og konsentrere meg hele tiden. Viss ikke, kunne det gått virkelig galt og blitt stygt. Det jeg slet med var hodet. Jeg måtte holde det "ned" fordi jeg alltid ville ha det opp og se hva som ventet forran meg. Når jeg løftet hodet mer enn jeg skulle ble det veldig "vinglete" og det var mye større sjangs for å miste kontroll og falle av. Med en fart på 70-90 km/t, hadde ikke det blitt pent. Jeg kunne heller ikke ha det for langt ned så jeg hadde trynet i isen, da hadde det blitt blodig! Dette var det jeg tenkte på hele tiden. Instruktøren skremte meg litt om alle tingene som kunne gå galt om jeg ikke gjorde det riktig. Jeg er glad for at han tok og skremte meg litt. Viss ikke hadde jeg blitt alt for mye avslappet, og da hadde det også gått galt! 
Jeg tenkte så mye på hodet at armene og føttene gikk av seg selv. Likevel når jeg skulle skifte klær senere på kvelden la jeg merke til at jeg hadde fått noen skrubbsår på begge armene. Adrenalinet var så høyt at dette hadde jeg ikke lagt merke til! Hehe. Jeg og S hadde konkurranse om hvem som skulle få best tid, og gjett hvem det ble?! Hihih... meg! Jeg hadde ikke like bra tid på runde nr.2 fordi da slappet jeg mer av og løftet hodet bittelitt mer enn jeg skulle. Da kjørte jeg hardere inn i flere kanter.

Ikke nok med at vi hadde kjørt to runder med skeleton, men vi ville mer! Da ble vi med noen tyske jenter på bobraft! Det var også veldig gøy, men det slår ikke skeleton. Jeg fikk en berg og dalbane-feeling. Bobraft det er en morsom gummibob på is. Den har plass til 5-6 passasjerer. Hastigheten kommer opp i ca. 100 km/t. 
Er det noen som har sett på "På tur med Dag Otto"? Dag Otto er iallefall en skikkelig tøffing. Han har bl.a vært fallskjermjeger. Han kjørte skeleton på denne banen og fortalte at det var det skumleste han hadde gjort noen gang. Han skadet seg når han kjørte skeleton her og pådro seg ribbensbrist. Dette googlet jeg meg frem til rett før det var vi som skulle i ilden. Jeg tenkte dette måtte være skikkelig skummelt når til og med Dag Otto, som har vært fallskjermjeger sier dette er det værste han har gjort! MEN... det var altså ikke så ille! Det var kjempe gøy og jeg vil gjerne gjøre det igjen! Det var litt av et adrenalin-kick... og det elsker jeg!


Vår første jul med Melinda

Godt nyttår! Håper alle sammen har hatt en fin jul og nyttårsfeiring. Vi har hatt det helt strålende! Dette har vært Melinda sin første jul, og det har vært så koselig. Vi har vært med både familie og venner hele ferien, og det har ikke vært noe å klage på. Det er mange hender i været når vi spørr om barnepass, så nå er jeg og S endelig uthvilte igjen! Det har vært et hav av gaver til Melinda under treet og vi er så takknemlige for alt sammen♥


Julekvelden ble feiret på Lillehammer med masse barn! Vi bestemte oss for å feire julekvelden med S sin familie og nyttår med min. Dette var nytt for meg fordi jeg har aldri feiret julekvelden med barn... med mindre jeg har vært barn selv. Det var sang, vi gikk rundt juletreet, nissen kom, masse, masse, masseee gaver -skikkelig julestemning med andre ord. Maten var upåklagelig!
 


Fra første juledag var vi hos meg. Jeg har kost meg gløgg ihjel. Vi fikk møte mange av vennene mine, og ikke nok med det -Ingus kom endelig på besøk igjen! Bestemor blant annet ble kjempe glad! Eller det ble alle! Til tross for veldig mye jobb har han ikke så mye tid til å dra bort. Etter jeg gikk i permisjon har det bare blitt enda mer på han, stakkar! Ingus feiret nyttår med oss og hadde kjøpt den fineste fyrverkerikassen på markedet! Typisk han, hehe. Han er så glad i alt som er fargerikt og lyser. Jeg fikk forresten veldig skryt for de fargerike lysene jeg har jålet opp huset med! 

Med Ingus på besøk kan det fort blit ett champagneglass, eller to. Fint og ha mamma som er i lykkerus hver gang jeg nevner ordet "barnevakt", eller "barnepass".

Mine to aller fineste♥♥ Jeg er så glad i dem ♥

Mamma og Melinda.Søskenbarnet mitt, Rosita er så flink til å underholde Melinda. Hun lå der og smilte fra øre til øre hele tiden. Begge var så skjønne!

Skitur ble det. Den lille prikken på veien er Leo! Hehe. Det var kaldt og det blåste mye. Likevell skulle vi gå nesten 1 mil! Vi hadde matpause midt i løypen og ble enige om å si vi var byfolk om noen skulle stoppe og snakke til oss. Vi var for kalde til og finne en koselig plass å sitte, men vi var såå sultne! Jeg hadde med eget pledd til Leo så han ikke skulle fryse når vi hadde pause. Man må tenke på store og små! 

Det har vært veldig mye Melinda-kos. Her er det kosestund med tanten min, Charita ♥


Vi har vært litt på farten i ferien, så vi har også vært noen dager i Vågå, S sitt hjemsted. Der koste vi oss såå masse. Jeg har verdens snilleste svigerforeldre -DET kan jeg skrive under på. Jeg føler meg litt hjemme der, hihi. Både svigermoren min og jeg har vært så heldige og fått hver vår selfiestang i julegave. Gudene vet hva folk hadde tenkt og trodd om de var i stuen med oss når vi satt med hver vår selfiestang og tok selfies! Hehe. Masse god mat har vi spist der også. Vi tok oss en fest en av kveldene og da fikk jeg møte flere kamerater av S -hyggelig var det :-)

Vi har moret oss med classywalk! Jeg bare måå skaffe min egen! Kan dere se for dere meg på en classywalk mens jeg "triller" barnevogn? Hvor kult hadde ikke det vært?! 

Fineste jenta vår. Hun har fått så mange fine prinsessekjoler, men disse får man bare ikke nok av. SE så søtt! Føler jeg har skikkelig lyst til og ta helt av med "<3<3<3". Den uskrevne regelen sier at jeg ikke skal ta av med smileyer og hjerter, så får prøve og følge den! I morgen skal vi til helsesøster og jeg har allerede planlagt hvilken prinsessekjole som skal brukes da. Hihi! 

Hun er såå blid om dagen. Man kan ikke la være å smile når man ser denne storsjarmøren her! ♥


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits