Color Line Fantasy Cruise, Oslo-Kiel

Heihei! De to siste dagene har bare vært helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-e! Jeg har ikke ord! Desidert de beste to dagene i 2014 så langt. Lite søvn, men det har ikke vært så viktig. Det er så merkelig når man møter nye (spesielle) mennesker og det føles ut som man har kjent hverandre i flere år! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mest av båten, men jeg har bilder av de fleste utrolig kule folka jeg har møtt. Jeg har møtt så mange nye mennesker, men jeg er så dårlig på navn. Spesielt om det ikke er Norske navn. Får litt dårlig samvittighet på grunn av det, men det er ingenting vondt ment iallefall :-)

Tirsdagen startet med å stå opp veldig tidlig siden jeg og pappa tok bussen klokka 10 på morgen inn til Oslo. Var veldig trøtt! 

På bussturen inn til Oslo skypet jeg meg kameraten min, Simen. Det er alt for lenge siden vi har snakket sammen! Jeg satt og koset meg med en pose godteri og han satt på skolen. Jeg tror han hadde det veldig vondt der og da. Haha! Når vi hadde kommet til bussterminalen og ventet på bussen som skulle til båten, så jeg en jente om skilte seg ut. Hun hadde extensions, lange øyevipper, litt ekstra sminke, fint kledd og skyhøye pumps (like som jeg hadde med meg i kofferten, hihi). Da tenkte jeg at vi hadde en del til felles. Det skulle bare mangle om vi ikke ble kjent med hverandre, haha!  

Vi gikk inn på båten klokka 14 og da gikk jeg og pappa rett til bufén. Det var faktisk den eneste gangen jeg så pappa ordentlig på båten. Vi hadde samme lugar, men der bare sov jeg og ordnet meg på morgen.  

Det var så masse mat der at jeg ikke ante hva jeg skulle ta! Ble iallefall lasagne, kylling og pasta. Åh, det var deilig. Pappa spiser egentlig bare kjøtt.

Vi hadde 4-stjerners lugar. Kunne gjerne tenke meg 5 fordi da hadde jeg fått internett på rommet. Haha! Likte veldig godt det store vinduet iallefall.

Etter jeg hadde spist gikk jeg rundt for å ta bilder til bloggen. Når jeg sto i heisen og konsentrerte meg om kameraet fikk jeg ikke med meg at heisen hadde åpnet seg. Da møtte jeg en tysk gutt som gikk med noen kamerater. Det var noe med han som var så sjarmerende og han smilte hele tiden! Han var også veldig koselig (og kjekk). Vi ble snakkende en god stund, men jeg måtte videre. Jeg møtte han litt senere og da ga han meg sjokolade! Ikke hvilken som helst sjokolade, men favoritten min, bueno sjokolade! Åh, da har du vunnet hjertet mitt. Haha, ja, det skal ikke så mye til for å få meg glad! Marcell var navnet hans og jeg har så klart bilde av han som dere skal få se senere. 

Det her er inngangen til en av restaurantene som er på cruiset. Jeg fikk en veldig "Titanic-følelse". 

Jeg har aldri vært på en så fin båt før, og jeg trodde ikke at det skulle være så fint som det var på bildene på hjemmesiden!

Mens jeg gikk rundt og knipset disse bildene til bloggen, så møtte jeg også en gjeng fra Marokko. Jeg ble sittende en stund å snakke med dem. Vi gikk på casino sammen, men det har aldri vært min greie. Jeg skjønner ingenting av de spillmaskinene. Jeg kan ikke en gang å spille poker.... eller sjakk, men det er vel ikke helt relatert. Haha. Vi kjøpte en kortstokk og en kaffekopp hver. Jeg spurte hva de ville spille, men da satt alle som et spørsmålstegn. Det viste seg at de aldri har spilt kort før. Jeg prøvde å lære dem reglene i vri åtter. De skjønte ingenting, og jeg forklarte på den beste måten jeg kunne. Haha. Jeg hadde glemt at jeg først måtte lære dem selve kortene. Altså hva som er ruter, hjerter spar og kløver. Etter hvert kom det seg og de ble flinke!    Nattklubben var så sykt gøy! Det er midt i en ukedag, så det sier seg selv at det ikke er fult hus. Jeg og en gjeng startet vårt eget og plutselig var det mange andre der også. Det ble litt mye å drikke, men vi alle hadde det så sykt gøy! Bartenderen var veldig snill. Om jeg ikke likte det han ga meg, så ville han lage noe nytt. En jente jeg ble kjent med som heter Ariana eide virkelig dansegulvet. Jeg var desidert ikke favoritten hos securitas-vaktene. Det skal være helt sikkert. Haha!  

Er dette virkelig en båt? Det ser heller ut som en handlegate. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan alt kan få plass. Jeg og de andre kalte det for "gaten" og når vi skulle til lugaren sa vi "vi skal til hotellet ved gaten". Haha. 

Disse to var utrolig flinke til å synge. Jeg tror det var på starten av kvelden de sang "I've had the time of my life" på bruen over gaten.

Jeg har mye mer å dele med dere! Båten hadde så mye å by på, så jeg fikk ikke en gang vært på alt. Blant annet var det to viktige ting jeg ikke var på, spillehallen og der de selger burgere. Husker ikke helt hva det heter, men det var stadig nye mennesker jeg møtte og det var alltid noe å snakke om. Tiden.... tiden går alltid for fort når man har det gøy! 


En god disneyfilm

Hei! I natt klokken tre tok jeg bussen til Oslo. Deretter hadde jeg en god frokost på Burgerking før jeg tok toget videre til Sarpsborg. Dere aner ikke hvor trøtt jeg var når jeg kom til Oslo! Når jeg skulle bestille togbillett på automaten og egentlig skulle skrive inn stasjonen jeg skulle til, så begynte jeg å skrive inn navnet mitt. Hahaa, herlighet da var jeg trøtt! Tenkte jeg skulle ta meg en liter powernap når jeg satt på toget til Sarpsborg, men jeg sluknet helt av. Jeg drømte noe, men så skjedde det noe i drømmen min så jeg bråvåknet. Da var jeg allerede i Fredrikstad. Snakk om flaks. Kun noen få minutter før jeg skulle av. Bra jeg ikke våknet på endestasjonen som er i Halden, hehe. 

Jeg stupte rett ned i min lille, lille, lille seng når jeg hadde kommet inn i leiligheten. Åh, det var så godt og legge seg! Når jeg våknet viste det seg at Anh allerede var på tur for å besøke meg. Siden sengen min er så liten lå vi på gulvet noen timer for å oppdatere hverandre om hva som har skjedd. Da er det ikke en eneste liten detalj som skal utelukkes. Vi forteller hverandre alt og som vi lo! Det stoppet aldri! Haha. 

Vi hadde egentlig tenkt oss på kino, men vi bestemte oss for å spare pengene. Vi angret litt i ettertid da, hehe. Vi hadde begge lyst til å se den nye disneyfilmen, Frozen. Vi så den på macen, men vi angret fort når vi fant ut at det var 3D på kino. Jaja, neste gang! 

Alltid når vi ser film sammen MÅ vi ha noe godt å knaske på. Derfor ble det en liiiten tur på Rimi. 

Jeg var veldig spent på denne filmen! Det er samme produsentene fra Tangled, eller To På Rømmen som den heter på Norsk. Jeg elsker Tangled! Jeg har sett den nærmere ti ganger. Jeg elsket denne filmen også! Den kommer iallefall til å få et bra terningkast fra meg når neste filminnlegg kommer ut. Jeg likte så godt sangene som er med i denne filmen. Spesielt "Let It Go", den er jo helt nydelig. Jeg vet iallefall hvilken sang som kommer til å stå på replay en god stund fremover. Hahah. 

Mitt favorittsitat fra filmen ♥

Forresten jeg kom over et deksel på en Norsk nettbutikk som jeg bare digget! Mobildekor.no. "Hakuna Matata" -dekselet var jo bare så rått! Haha. Jeg elsker alt som har med Hakuna Matata å gjøre. Det er til og med forsidebildet mitt på twitter (@caroiiz). Dette dekselet må jeg bare ha! ♥ 
Det er ikke så masse utvalg hos Mobildekor.no ...enda! Håper det kommer flere kule deksler. Det er jo allerede i gang med å pusse opp siden. Det er også fri frakt og rask levering.   

Deksel 1 HER  -  deksel 2 HER  -  deksel 3 HER  -  deksel 4 HER


What a comfy dress

Innlegget er i samarbeid med Frontrowshop.com

Hei dere! Da var jeg ferdig på jobb og er klar til å dra. Eller egentlig ikke. Jeg har ikke pakket ferdig. Bussen min går på 4 timer! Hahah, jeg er en somlekopp. Jeg skal bare se ferdig filmen, skal bare se en til episode av en serie, skal bare kose litt med leo, skal bare sitte litt i telefon, skal bare blogge litt... skal bare, skal bare.... WUPS så har 4 timer gått! Jeg har plukket ut noen få plagg som skal få plass i kofferten. Den nye kjolen jeg har fått sponset fra Frontrowshop.com skal iallefall få bli med! Tror jeg vil bruker den når jeg er i Tyskland. Det er nokså tykt stoff i den, så jeg frøs ikke når jeg sto ute og poserte for bloggbildene en gang! Her har dere den nye, utrolig komfertable kjolen min: 

Kjole: HERLOST

Lost er tv-serien jeg har sett på i det siste. Jeg er nå ferdig med alle sesongene. Det er 6 sesonger som er 121 episoder til sammen. Alt sammen gikk så utrolig fort! Dette er en serie man virkelig ha tålmodighet om man skal se. Noe jeg vanligvis ikke har, haha! Alltid etter jeg har sett ferdig en serie så må jeg stalke skuespillerne og finne fun facts. Visste dere at Lost er en av de dyreste tv-seriene som er laget? Det er på grunn av dens store stab av skuespillere og kostnadene ved å filme på Hawaii. 

Det blir litt vanskelig å gjenfortelle historien til Lost fordi jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Det er så utrolig mange historier og masse som skjer. Det hele starter med at et fly, Oceanic Flight 815, krasjlander på en tilsynelatende øde øy. Etter denne mystiske og blodige flyulykken er det 48 overlevende som er strandet på en øy midt i Stillehavet. De jobber alle hardt sammen for å overleve. Det blir snart klart at de ikke er bare er naturkreftene de må takle, men også øyas hemmeligheter, inkludert "Dharma Initiative", "Lost nummerene", mystiske hendelser som et isbjørnangrep, et monster de hører i jungelen og innbyggerne på øya, kjent som «de andre». Det rareste av alt i den første sesongen må bli den svarte røyken som ingen har en logisk forklaring på.
De støter også på en fransk kvinne, Danielle Rousseau, som har vært på øya i 16 år. De finner også en mystisk metall-luke gjemt under bakken. Det viser seg at alle er koblet på en eller annen måte og at alle har en skjebne i å leve på øya ... og noen for å dø.
 

Jeg har diskutert med meg selv om hvilket terningkast jeg skal gi til denne serien. Lost har så mange tematiske motiver og uffatelig masse symbolikk! Det er utrolig masse bra bruk av symbolbruk her, så masse at jeg helt sikkert ikke har tenkt over alt en gang. Som sagt må man ha god tålmodighet for å se denne serien. Lost har hatt noen få kjedelige episoder, men det tar de igjen med en stor konflikt eller nytt drama like etter. Det er 10 år siden de begynte å filme serien. Det kan man kanskje kalle gammelt nå i 2014? Det vises iallefall på redigeringen når det er en urealistisk scene som eks isbjørnangrepet som er dårlig redigert/ manipulert. Det er slike små filleting jeg er veldig pirkete på.
Hovedpersonene ble jeg kjempe glad i! For at jeg skal fortsette å se en serie jeg like karakterene. Gjennom serien blir vi introdusert til nye karakterer som kommer inn i serien. Noen blir, og noen dør. Jeg var så lei meg når det var en karakter jeg hadde blitt så glad i døde! Jeg sutret faktisk over det i flere dager!
Jeg syns også at serien kunne klart seg mye bedre uten dette surrealistiske "røyk monsteret". Fra min side syns jeg det ble litt for overnaturlig til å passe inn i bildet og det hadde vært fint uten.
Alt får man ikke svar på. Det er noen ting jeg har grublet over siden sesong 1. Det er vel meningen at ikke alt skal dyttes inn med en t-skje og noen hemmeligheter skal forbli på øya.
Noe annet som jeg syns var litt minus var at de hoppet frem og tilbake i tid så sykt masse en periode. En tidsmaskin kommer inn i bildet og da sier det seg selv at man reiser i tid. I sesong 4 og 5 hoppet de alltid mellom to tidssoner, og flere enn det samtidig. Det kunne bli veldig forvirrende om man ikke fulgte ordentlig med. Hele serien kan bli veldig forvirrende og komplisert om man ikke følger ordentlig med. Samtidig syns jeg det er bra fordi man blir sittende og tenke.
Slutten på hele dette eventyret er veldig diskutert. Jeg ble sittende lenge i ettertid og tenke over hva som egentlig skjedde. Noe jeg syns er utrolig bra på slutten er at de løsner noen tråder som vender serien på mange måter tilbake til første episode og sesong. Ikke at det er så mange som tenker over dette, men jeg syns det var så bra at det hele startet med at Jack åpnet øynene i første episode og på siste episoden (The End), naturlig og symbolsk nok, så lukker han dem. Mange tolker slutten forskjellig. Og det er jo mange forkjellige måter å tolke den på. Selv om jeg ikke fikk svar på alt, så syns jeg ikke det er så veldig viktig. Det er helheten. Den syns jeg var bra. Jeg har aldri brukt hodet til å tenke så mye under en tv-serie før. Terningkast 5.       Min favorittkarakter, Hurley! Hahah... DUDE ♥

Viss du ikke har sett Lost, så sier ikke disse tallene deg så mye. Serien har så masse gåter og mysterier. Blant annet disse tallene som dukker opp i hver sesong. En annen fun fact er at det var maaange amerikanere som brukte disse "Lost-tallene" til lottonummer. Hurley vant 156 millioner dollar i serien med de lottotallene. 


Skal til Tyskland!

Hei dere! Nå driver jeg og pakker kofferten mens jeg prøver å få med meg Norske Talenter som går på TVn. Eller dvs: kaster alt jeg troor jeg kommer til å bruke på gulvet. Det er min pakkemetode. Jeg kaster alt av klær, sko, ting osv midt på gulvet også plukker jeg ut det jeg tror jeg kommer til å bruke. I morgen og søndag skal jeg jobbe. Når jeg er ferdig på jobb på søndag tar jeg bussen klokken 03 på natta til Oslo og tog videre til Sarpsborg. Jeg skal tilbringe mandagen min i Sarpsborg med Anh. Vi har noe veldig viktig å gjøre som jeg grugleder meg til. Tirsdag skal jeg på Kielfergen! Det gleder jeg meg masse til! Jeg drar sammen med pappa. Gleder meg mest til å bli kjent med nye folk! Man blir jo alltid så fort kjent med nye mennesker på slike turer. Jeg og pappa har veldig lite til felles, så det blir nok som vanlig at vi går hver vår vei. Han gjør det han liker, og jeg gjør det jeg liker. Jeg har så lyst til å spille golf! Det har jeg aldri gjort. Jeg skal iallefall spise masse godt. Det er jo fult av restauranter og cafér der, perfekt for meg! Er veldig spent på hvordan nattklubben kommer til å være. Det er jo 20 års grense, men regner jeg kommer inn, når jeg kom inn da jeg var 14! Haha.

Når jeg ser disse bildene tenker jeg hvordan alt dette får plass på én båt?     


Den siste uken

Hallo! Jeg har nettopp koset meg med en god frokost. Sjokolade og sørlandschips! Kan virkelig ikke huske sist gang jeg spiste noe sunt? Ikke bra, men jeg planlegger at februar-måneden skal bli min "sunne" måned. Haha! Vel... vi får se på den. Det begynner å bli en stund siden jeg har blogget nå, så jeg må neste oppdatere om hva jeg har gjort i det siste.  

I helgene så jobber jeg. Vanligvis pleier jeg ikke å jobbe hele helgen, men helgen som var jobbet jeg fredag-søndag. Vet dere hva? Jeg koser meg skikkelig på jobb! Jeg liker meg der og jeg liker folkene jeg jobber med. En av dagene jeg jobbet gikk tiden så fort at jeg glemte helt av tiden. Plutselig kom mamma og lurte på hvor i all verden det ble av meg, men jeg hadde bare helt glemt av klokken. Haha! Kina restauranten jeg jobber på er virkelig en ordentlig plass. Det er så og si bare fornøyde og blide kunder som gir oss skryt! Husker der jeg jobbet før hvor jeg fikk høre flere klager daglig... det var ikke noe særlig. Det var en kveld hvor jeg prøvde meg som kokk! Haha, kundene skal være glade for at det ikke er jeg som lager maten. Jeg prøvde å lage strimlet biffpeppermix (nr. 40) og den ble veldig, veldig, veldig sterk! Sjefen min holdt på å le seg ihjel fordi den var så latterlig sterk. Jeg må ikke glemme sausen som jeg dynket i soyasaus! Det smakte ikke så ille da, og jeg er glad i sterk mat. Det tar faktisk kun 2-3 minutter å lage, men denne kunne aldri blitt servert til kundene for den var alt for sterk. Haha!  

Søte Thea har også vært på besøk. Hun hadde med seg cupckaes som hun hadde laget når hun kom på døren. Jeg har ikke sett henne siden nyttårskvelden, så det var virkelig fint å se henne igjen. Den jenta er så utrolig snill og voksen for alderen! Den kvelden koste vi oss med girl talk og film på skjermen ♥ 

Jeg sier meg enig i stefaren min, Rune sin teori. Hun kommer til å bli fotomodell. Se på den nydelige jenta da! Hun er til og med bare 13 år! 

Thea og Leo ♥

Forresten vet dere hva? Her om dagen skulle jeg lage brownies. Som en flink blogger måtte jeg jo knipse bider av det også. Bare ti minutter før jeg skulle ta de bildene la jeg minnebrikken på bordet ved siden av sengen min. Når jeg skulle sette det inn i kameraet var det ikke der, og jeg skjønte ingenting. Jeg lette over, under, vedsiden av... ja.. men jeg fant det altså ikke. Til slutt ga jeg opp og sette meg i sengen for å tenke hvor det kunne blitt av det minnekortet. Plutselig, helt fra løse luften falt minnekortet ned og landet midt på gulvet. Det var rart. Jeg vet ikke hva som var det rareste -minnekortet, eller det at jeg spiste opp hele kaken alene på kun en dag? 

Jeg har ikke vært noe særlig flink til å knipse bilder for bloggen i det siste desverre. Her om dagen var det såå kaldt når jeg, Stig og Torgeir gikk ute i kulda. Vi var tre frosne ispinner når vi kom inn døra hos meg. Deretter hoppet vi alle tre i senga og krøp under dyna mi. Brrr, det var så kaldt! Heldigvis har vi mamma som serverte oss boller og kakao. Vi så også film. Det er så gøy å se skrekkfilm med de gutta der fordi de skvetter så lett. Mohaha! Jeg var også hos Stig i går og da så vi 21 Jump Street. Vi hadde faktisk ikke sett den, men det var vel på tide. 

Jeg har også møtt Ingrid som jeg ikke har sett siden lille julaften. Jeg, Ingrid og Hadi dro ut for å spise i går, eller rette sagt så ble det kaffe og desert. Hihi! Vi hadde det veldig gøy. Etterpå dro vi til Ingrid en tur. Jeg skal ikke en gang si hva vi gjorde, fordi det var så latterlig. Haha! Ingrid spilte iallefall gitar og sang for oss. Hun er så flink. 
Den siste uken har jeg også vært på kaffebesøk hos kameraten min, Rutti. Jeg har ikke besøkt han på flere måneder, og det var når han nylig hadde flyttet inn i den nye leiligheten sin. Selv om jeg ikke er så flink til å besøke folk, så snakker jeg faktisk med de fleste nesten daglig på telefon. Viktig å holde kontakt ♥ 


New stuffs

Hvert år er jeg så heldig som får julegaver på to steder! Når jeg var i Sarpsborg tidligere denne måneden var det masse pakker som ventet. Føler meg som en liten unge fordi jeg elsker pakker og setter pris på alt jeg får! Tusen takk for alt jeg fikk. Jeg er verdens heldigste!

Jeg fikk alt fra sminke, parfyme, plagg som varmer om vinteren og treningsklær som dere ser. Jeg føler meg nesten tvunget til å begynne å trene nå siden jeg har fått så masse treningsklær til jul. Haha! Jeg skrev jo på bloggen i desember at jeg skulle starte å trene (igjen).... og det gjorde jeg.... men det gikk ikke lenge før jeg ga opp hele greia (igjen). Kanskje jeg skal prøve på nytt? IGJEN... haha!!

Hundekjeksen regner jeg med er til Leo, hihi!

Jeg fikk også penger, men de er brukt opp, wups! Når jeg først var der nede kjøpte jeg litt til meg selv også. Blant annet litt sminke. Jeg hater å kjøpe sminke. Jeg tror det er noe med at det er så lite og dyrt, haha! Jeg kjøper ny sminke til meg selv en gang i halvåret, så det er ikke så veldig ofte.  

Denne kjolen kjøpte jeg hos Gina Tricot på Nordby. DEN ER SÅ FIIN. Jeg elsker den. Den kan brukes til både hverdag og fest. Jeg elsker fargen og den sitter bra på. Så klart var den på salg også... dere kjenner meg;);) Den kostet 99 SEK. 

Nå koser jeg meg med en kopp kakao. Kakao fra Peru! Jeg elsker å dyppe boller i kakoen, men det hadde vi ikke. Filippinsk brød smaker akkurat det samme, så det funker. Haha. Jeg drømmer meg også bort i fine klær på internett! 

Her er litt klær jeg driver og titter på i øyeblikket. Jeg er stor fan av Sheinside.com så alle klærne er fra der. Jeg har lyst på alt!! 

Øverst fra venstre: 1 HER - 2 HER - 3 HER - 4 HER - 5 HER - 6 HER - 7 HER - 8 HER - 9 HER - 10 HER - 11 HER - 12 HER


Those lazy days

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

For en avslappende dag. Jeg har sett på serier og pugget litt. Hva jeg har pugget til tror jeg ikke dere interesserer dere for, haha! Skal spare dere, for det er nokså snålt. Nå skal jeg se ferdig en episode til av Lost, så skal jeg rydde og vaske rommet. Det trengs! Føler meg alltid så "møkkete" etter jeg har ryddet rommet, så skal ta meg en lang dusj og pleiekveld når jeg er ferdig. Gleder meg til å legge meg i nytt sengetøy, haha. Det er så deilig og ha slike avslappende dager. Siden jeg har så masse fritid slipper jeg å stresse med alt mulig. Det er faktisk ingenting jeg savner med skolen jeg gikk på. Jeg er bare så lykkelig og glad for å slippe å være der mer!  

På slike late dager går jeg alltid i pysj eller joggebukse. Jeg har nylig fått en supergod joggebukse fra Sheinside.com. Dere kan finne den HER. 

LinkBasic topp fra Forever 21


To nye deksler til iphonen min

Innlegget er i samarbeid med Persunmall.com 

Det var virkelig på tide å skaffe seg et par nye deksler til iphonen min! Takk til Persunmall.com som sendte meg disse to fine dekslene. De selger ikke bare klær, sko og vesker, men også litt mobiltilbehør. Iphonedekslene som de har er beregnet til iPhone 5/ 5s, men de har også noe til Samsung. De er også veldig, veldig billige! Nesten som å handle på Ebay jo, haha! Jeg kommer helt klart til å klikke hjem flere deksler fra Persunmall.com! ♥

Deksel med Eiffeltårn HER  -  Deksel med blått aztecmønster HER

Link

Link


Linser som passer vinteren

Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise.com

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg foran peisen, spiser sjokolade og blogger. Det er snø ute og akkurat nå er det fint med litt vinter. Jeg har gått litt lei fargen på linsene som jeg har brukt i noen måneder nå, så jeg har fått noen nye fra PinkyParadise.com. Denne gangen tenkte jeg skulle prøve en ny serie. Jeg pleier å bruke linser fra serien "Geo Angel" som dere finner HER. Jeg har prøvd ut alle fargene der flere ganger. Fornøyd har jeg vært hver gang! Denne gangen tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Jeg gikk for "Geo Nudy" og alle linsene fra der kan du finne HER. Siden det er vinter syns jeg det passer med litt mørke farger. Jeg har i fargen grå og i størrelse 14.00 diameter. Jeg har ikke styrke. De kan også bli brukt i ett helt år!  

Nå har jeg prøvd linser fra de to merkene "Geo Angel" og "Geo Nudy". Tenkte jeg skulle fortelle dere forskjellen som jeg merker på dem. Begge linsene kan du velge i to forskjellige størrelser. Supersize eller vanlig. Viss det er supersize er diameteren 14.8mm og "vanlig" størrelse er 14.0mm. Linsene jeg har på meg på bildene under her er vanlige. Jeg har på meg noen supersize (Geo Angel) HER. Jeg syns også at linser fra Geo Angel er mer "skarpe". Linsene fra Geo Nudy blir på en måte mye bedre blendet til dine egne øyner. Jeg vet ikke om dere henger helt med, men jeg er elendig til å forklare! Haha. Jeg syns også linser fra Geo Nudy var mer behagelig å ha på. Jeg kommer garantert til å klikke hjem flere linser fra den serien! ♥ 

Maxikjole i olastoff

Innlegget er i samarbeid med Persunmall.com

Hei! Da var det fredag igjen da! For meg har ikke det så mye å si siden jeg har fri nesten hele tiden. Deilig! Jeg hentet en pakke på posten for litt siden hvor jeg har fått noen veldig fine ting fra den nye sponsoren min, Persunmall.com. Jeg liker så godt slike "kinasider" siden det er så mye fint til en billig penge. Noe av det som befant seg i esken denne gang var en maxikjole i olastoff. Litt spesiell, men jeg likte den. Gleder meg til det blir varmt ute slik at jeg kan bruke den. Generelt gleder jeg meg til sommeren! Ooog.. jeg tror ikke jeg er den eneste;-)

Link til kjolen HER


Litt tilbakeblikk på tiden før jul

I desember pleier jeg å drikke ekstra mye kakao. Flere ganger hver dag. Det er så godt med masse krem på. I fjor fikk jeg en gave fra Aebykier når hun kom hjem fra Bolivia. Jeg fikk flere gaver, men en av dem var sjokolade/ kakao fra Peru! Helt naturlig sjokolade. Hvor kult er ikke det? Er det forresten noen som har sett sjokolade på tre? Det har jeg! Når jeg var i et sted i Filippinene som heter Banate (uttales "Banati"). Jeg har bilder av det også, men lurer på hvor jeg har dem. Skal være på utskikk, hihi! Kakaoen ble veldig god, men jeg måtte tilsette veldig mye sukker siden jeg liker den veldig søt :-)

Det var en annen gang jeg og Aebykier laget det sammen. Hun syns at appelsin, sjokolade og kanel er luktene som er knyttet til jul. Jeg er enig, MEN IKKE når man kombinerer alle sammen. ÆSJ. Hun blandet alt sammen slik at kakaoen fikk litt smak av appelsin også brukte hun kanel som pynt på toppen av kremen. Æsj. Det fins ikke noe verre når folk kombinerer sjokolade og appelsin sammen! Grøss og gru. Haha.

Jeg baker så og si aldri, men desember-måneden syns jeg det er veldig koselig å ta frem kjevlen å bake. Selv om jeg som regel bare står for pyntingen da, hahha. Dere så jo pepperkakehuset som jeg og Kristoffer "baket" (pyntet) HER.  
Jeg, Silje og Torgeir baket pepperkaker rett før jul. Det var veldig koselig! Jeg var nok den som spiste mest deig av oss, men det er så godt! Jeg elsker deigen. I starten var vi alle innstilt på "YESS LA OSS BAKE PEPPERKAKER!! WOHHO!!". Etterhvert ble vi litt lei, så bestemoren til Torgeir måtte gjøre det ferdig for oss. Haha, der har dere oss! 

Desember-måneden er det også veldig mye kortspilling som jeg er veldig glad i! 

Turtelduer ♥


Light blue jeans

Innlegget er i samarbeid med Choies.com 

I desember var jeg på en fest hvor jeg lånte noen klær av en kamerat. Endte opp med noen bukser som var perfekte! Jeg elsker boyfriend jeans. Syns det er så kult! De buksene jeg lånte var akkurat slike jeg har lett, lett og lett etter, men som jeg aldri har funnet. Synd de var kjøpt på 90-tallet. Jeg bodde i den buksa i flere dager etterpå, haha! Dette var i den lille perioden hvor jeg hadde bloggpause, så har desverre ingen bilder av den. 

Jeg måtte sjekke utvalget Choies.com har av bukser i håp om å finne en lignende en. Det fant jeg desverre ikke, men det var en annen som falt i smak! Denne buksa syns jeg var veldig fin, men ble liiitt skuffet når jeg tok den på meg. Jeg hadde håpet den var like oversized som på bildet, men det var den ikke. Det får jeg bare leve med. Skylder på de små kinastørrelsene, hihi (og tynne modeller). Men det går nok bra!:-)

Bukse: HERHvem vil være vår venn?

Melkesjokolade. Favoritten min. Jeg er en person som ha sjokolade hver dag. Jeg tenkte at nyttårforsettet mitt skulle være og ikke spise sjokolade. Eller iallefall en mindre dose enn jeg gjør. Sjokolade gjør meg så lykkelig, så det kommer ikke til å skje! Som dere ser på bildene under har jeg og Anh nok sjokolade en god stund fremover. Det er det ikke spørsmål om en gang! Hihi. Gjett om vi var verdens lykkeligste mennesker når vi fant en pose fult med sjokolade. Ja, nå kan dere lure ;);)
 

Hvem vil være vår venn? Dere får gratis sjokolade! HHAAAHA

HALLELUJAAAA!

Jeg sov i hele går og i hele natt. I dag var jeg frisk og opplagt på jobb, og det er så herlig! Hadde en fin dag på jobb i dag, og glade kunder er så gode! Forresten så må jeg si at Anh er verdens flinkeste person til å lage sushi. Hun kaster nok litt magisk tryllestøv på det, fordi det hun lager er SÅ mye bedre enn alt du får kjøpt andre steder. Kjøpte meg sushi til frokost i Oslo i går, og den var langt i fra så god som Anh sin (men det var OK god da). Aebykier som er fast kunde hos noen sushi-sjapper i Oslo er også enig med meg. Dere burde ta dere en tur innom Geisha i Fredrikstad å kjøpe sushi av Anh, hihi!


Noen dager i byen

Nå har jeg kommet hjem til Kvam. Jeg har fått så lite søvn i det siste, så det var godt å komme hjem litt tidlig og ikke sent på natten som jeg pleier. Det lå en pakke fra Sheinside og Choies på sengen min når jeg kom inn. Gleder meg til å vise dere! 

Når jeg først kom til Sarpsborg som var natt til 2. jan var jeg så sliten og ikke minst sulten! Jeg og Anh spiste et sted i gågaten hvor det sies at burgern er så god! Jeg kan bekrefte at det er 100% sant! Nå husker jeg ikke helt hva plassen heter, men.. Farlig at jeg bor akkurat midt i sentrum fordi jeg har så masse god mat rundt meg. Jeg har faktisk aldri kjøpt ingredienser til middag som jeg kan lage hjemme når jeg er i Sarpsborg. Da drar jeg heller ut og spiser siden alt av restauranter ligger rett ved siden av meg. Jaja, lov å leve litt luksus når man er bygdefolk og er på bybesøk. 

Vi hadde hele restauranten for oss selv. Det er så digg! Virkelig snille folk som eier det. Vi fikk til og med maten vår billigere. Vi var der i tre timer om ikke mer. Masse gossip og oppdateringer å ta igjen! 

Meg: Hver gang jeg kommer hit har du alltid en ny form på øyenbrynene dine..
Anh: Er det bedre eller verre denne gangen?
Meg: Bedre. Du burde beholde dem slik!
Anh: Bra fordi jeg har tatovert dem!  

Ble det ikke sykt kult?! Så naturlig som det ble da. Jeg hadde aldri gjettet at det var tatovert. Hun har ikke sagt noe fordi hun ville se reaksjonen min, haha. Det er ikke bare bryn hun har tatovert, men også eyeliner! For tatovering av bryn betalte hun kun 3-400 kr. Latterlig billig. Hun har nettopp vært i Vietnam, så hun gjorde det der på et trygt sted. Hun viste meg bilde av hvordan hun så ut når hun nettopp hadde tatovert eyeliner på øyelokket. FY SØREN SÅ STYGG HUN VAR AKKURAT DA. Øynene var helt hovne, røde og blodige. Hun lignet på et monster! Fem dager senere ble hun til en nydelig engel da, hihi. 

Hvert år er jeg så heldig og får julegaver på to steder. Både her i Kvam og Sarpsborg. Tusen, tusen, tusen takk for de flotte og herlige gavene jeg fikk. Jeg kan så klart vise dere hva jeg fikk i et eget innlegg. Jeg er så takknemlig!

Vi spilte monopol som vi alltid gjør. Overraskende nok så vant jeg begge gangene! Første gang jukset jeg nesten ikke i det hele tatt, og andre gangen var det helt ærlig spilt. Wohhoo!

Vi tok oss også en Sverigetur. Jeg tenkte på å kjøpe mange forskjellige linser nå som jeg først var der, men det gjorde jeg ikke. Jeg må bruke opp de jeg har. Uansett er det noen linser fra PinkyParadise som er på tur hjem til meg. 

Lyxshake i sjokolade er jeg sikker på blir laget i himmelen. Den er så god! Både jeg og Anh syns Starbucks er så oppskrytt. Denne er mye bedre enn Starbucks (og billigere). Vi er også helt enige om at den svenske kremen er mye bedre enn den Norske. Vi syns også Starbucks er så gjerrige med kremen. Det er alt for lite for oss som elsker krem, men på lyxshake er det helt perfekt! Viss dere lurer på hvorfor jeg var på Starbucks hver dag når jeg var i Filippinene var det fordi det var så koselige folk der som jeg alltid hadde noe å snakke om med! Jeg har vært på mange Starbuckser, men den på Abreeza Mall i Davao føler jeg det er noe ved. Noe som fikk meg til og like meg der... vet ikke helt jeg! Derfor var jeg der hver dag, hehe. 

"Ferdig med bloggbilder nå?!?!" 

Min beste venn. Hun er herlig. 

Vi fikk lyst på burger, pomfri og brus igjen! Vi dro til Svinesund på cafén vi syns har den beste burgern!

Anh er så rar. Hun skal alltid ha pepper på ketchupen..

Ost, bacon, dressing, salat og IKKE noe mer. Jeg får lyst til å kaste opp hver gang jeg ser noen ha syltagurk, tomat osv på burgern sin. Uff! Haha, bra jeg og Anh har samme smak! Det er så klart smak og behag, men jeg takler bare ikke syltagurk (spesielt) på burger. 

Ups.. noen som var litt uheldige.

Vi hadde også karaoke kveld hvor vi sang for full hals! Som vi lo når Anh kom med denne kommentaren om seg selv: "Vet du hva... jeg får frysninger av å høre på meg selv synge". Hahha! Hun er ikke den eneste. Derfor koblet vi til høytalere til macen slik at vi ikke kunne høre oss selv. Selv om vi likevell kunne høre de grusomme sangstemmene våre. Vi dro også og besøkte Mimi hvor vi spilte Googenheimen. Det er tradisjon for oss. 

Til jul/ bursdag fikk jeg et gavekort av pappa til 1000 kr på sportsbutikken. Vi måtte til Amfi og bruke det opp. Fant meg også en bil! Hhih.


Before I die...

Hei dere! Klokken er syv på morningen og jeg skal snart dra hjem til Gudbrandsdalen. Jeg har under en time på å pakke, dusje, spise og blogge. Alt går så tregt når jeg kun har fått tre timer søvn! Skulle gjerne vært her lengre, men jeg har jobb i morgen. Det gjør ingenting. Jeg skal til Tyskland i slutten av måneden, da kan jeg like så godt ta turen hit også! Bra det ikke blir alt for lenge til. Forresten jeg fikk skikkelig lyst på sushi, så er det noen som vet hvor nærmeste sushi sjappe ved Oslo S er? 

Jeg gikk forbi noe jeg syns var skikkelig kult i gågata her i Sarpsborg. Det var en diger tavle hvor folk har skrevet hva de vil gjøre før de dør! Selv har jeg en slik liste, to faktisk! En som er litt surrealistisk og en som jeg ikke har delt med noen. Jeg elsker å høre hva folk vil gjøre før de dør. Det syns jeg er så spennende. Noe jeg jeg blir skikkelig skuffa over når jeg spør noen om hva de vil gjøre før de dør er å høre svaret "Jeg vet ikke". HALLO?!!


Should I regret?

Åååå dere.... jeg fant en så fin kjole i Sverige. Det første jeg sa når jeg fant den på stativet var -dette er noe Jennifer Love Hewitt kunne brukt i serien Ghost Whisperer som Melinda! Derfor fikk jeg et lite crush på denne fine, sorte kjolen. Den var til og med på salg. Jeg vet ikke om dere husker det, men jeg syns alle kjoler over 150 kr er dyre. Haha, jess, jeg er litt gjerrig der. Skal jeg først handle kjoler klikker jeg hjem massevis fra Nelly når de har stort salg. Denne finingen kostet 250 kr. Jeg kjøpte den ikke. Ikke bare fordi jeg syns den var for dyr, men når skal jeg egentlig bruke den? "Love makes you blind", det er så sant. Jeg hører ganske fornuftig ut når jeg skriver alt dette, men det blir litt pyntet på. Haha. Jeg var egentlig fast bestemt på at JEG MÅTTE HA DEN. Det var nok snille Anh som snakket meg til fornuft, hihi. Jeg fikk den ikke med meg hjem, men i det minste har jeg bilder av den. HAHA. Burde jeg angre? Nehh. Hvem vet, kanskje jeg legger på meg og da passer den ikke likevel. 


Nyttårskvelden

GODT NYTTÅR! Jeg har vært så opptatt i det siste og alt har gått så fort, men nå skal jeg endelig oppdatere bloggen litt til dere. Jeg kan starte å fortelle om nyttårsfeiringen. I fjor nyttår var helt konge, og mye skulle til for å toppe den. Da feiret jeg blant annet med den gode venninna mi, Borghild. Du kan lese om nyttårsfeiringen min i fjor HER. I år var også sykt bra, og jeg koste meg gjennom hele kvelden. Har blitt en tradisjon for meg at jeg først feirer med familien min, også drar jeg på nyttårsfest etterpå. 

Det er noe som irriterer meg. Når vi feirer nyttår så pleier stefaren min, bestemor og mamma å spise og feire for seg selv. Mens alle de andre i familien samles i en stor flokk og feirer sammen. Noe som gir meg et valg om jeg skal være med dem eller de andre. Jeg skjønner ikke, vi er jo så og si naboer! Jeg valgte å være hos Aebykier med alle de andre, men senere på kvelden fikk jeg dratt ned mamma og stefaren min også.

Aebykier og Håkon. Når jeg og Håkon diskuterer har han funnet noe han kan bruke mot meg. Etter denne kvelden har jeg fult av videoer hvor han ser ut som en idiot når han danser (ikke minst synger). Såå vi får se...;-)

Evelyn og Sjøna. Evelyn er forresten moren til Aebykier.

Meg og "the coolest chick". Neei, jeg lager ikke duckface!! Jeg var på tur til å smile, men så ble det knipset før jeg var klar. Det hørtes ut som den teiteste unnskyldningen noen sinne... 

Charita

Jeg fant den gamle YSL leppestiften jeg kjøpte i Danmark for år siden. Husker jeg var så sint når jeg kom hjem fordi jeg ikke likte fargen, og den var ikke akkurat billig heller. Akkurat da var jeg i den perioden hvor leppene helst skulle være veldig, veldig, veldig lyse. Uff! Når jeg tok den frem her om dagen elsket jeg den! Den satt veldig fint på helt til jeg hadde drukket noen glass rødvin.. Linsene er forresten fra superkul.no og kjolen er fra H&M. 

Tradisjon at vi synger karaoke. Da var det på tide å jage mannfolka ut av stua, hehe!

Ungene syns så synd på Leo når vi skulle ut. De var redd for at han skulle fryse, så de pakket han inn. Hihi. 

Så var det på tide å gå ut å sende opp rakettene. Er det mulig at jeg glemte å ta bilde av fyrverkeriet? Det er såå typisk bloggere å knipse hundrevis av bilder av de fine fyrverkeriene på himmelen, men i år glemte jeg det. Naboen min Gro, og den nydelige datteren hennes, Thea ble med en tur opp til meg fordi jeg måtte finne frem bikinien. Bading i stampen var det neste på listen. Når de fikk øye på alle de høyhælte skoene mine, ble det til et lite sko show inne på rommet mitt, haha.   
Kveldens festligheter var i gang hos en annen nabo av meg. Hadde det så gøy der! Når klokka var 11 på morgen gikk jeg hjem, og deretter rett ned til Aebykier. Etter jeg hadde vært der dro jeg videre på jobb. Det var så fælt og jeg gledet meg bare til å dra hjem. Jeg hadde vondt overalt, null energi og formen var ikke på topp. Tiden gikk så tregt, men jeg dro til Aebykier igjen etter jobb siden jeg hadde lovet henne å ta med kinamat. Da skal jeg love dere at jeg var sliten! Plutselig fant jeg ut at jeg ikke orket å være i Kvam mer, så spontant klokka 3 på natten hoppet jeg på bussen til Oslo og tok tog videre til Sarpsborg. Her er jeg nå! 

Nå skal jeg ordne meg litt, så tar jeg og Anh oss en tur til Sverige. Blogges! ♥


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits