sol og snø


thursday morning

Huset alene, høy musikk og god frokost -gjett om jeg har hatt en fin morgen! Jeg våknet kvart på syv i dag i full frustrasjon. Jeg klarte ikke å åpne øynene! De var liksom så tunge. Det føltes ut som at øyelokkene mine veide 5 kg(!!). Jeg så meg selv i speilet og bare -ÆÆÆ, HVA HAR SKJEDD MED ØYNENE MINE?! De var så opphovnet, og det har aldri skjedd meg før! Mamma holdt på å flire seg ihjel og måtte selvfølgelig gjøre narr av meg på det groveste. Haha. I tillegg gjorde det vondt også, så jeg holdt meg hjemme fra skolen.

I skrivende stund sitter jeg med en tekopp forran peisen å blogger. Perfekt 

Koppen finner du hos Coolstuff.no (sponset)

Et lite hei fra Kiko 


Det er så fint vær ute, så jeg må virkelig komme meg ut litt 

Usikker på om jeg egentlig vil legge ut dette bildet. Det var slik jeg så ut. Måtte ta bilde for å le av meg selv. HAHAHA

Måtte også netthandle i dag. Kan ikke vente med å få de rosa Dr. Martens skoene! 

 


aztec jeans

Aztec mønsteret har virkelig falt i min smak. Elsker (nesten) alt jeg ser av det. Bikbok har blant annet utrolig mye fint nå av aztec mønster. Gjett hvem som kommer til å hamstre inn. Haha. Det var nesten så jeg ikke klarte å forlate butikken fordi det var så mye fint! Dere kommer helt sikkert til å se meg på luksusfellen om noen år. Hahah.

Et spørsmål jeg får hele tiden når jeg er i Sverige er: fins NewYorker i Norge og fins det nettbutikk? Nei, NewYorker fins ikke i Norge. Nei, det fins ikke nettbutikk, men de har egen nettside. Link. 
Edit:
Bra dere lesere holder meg oppdatert. Sist jeg sjekket var ikke NewYorker i Norge, men det har blant annet nylig kommet til Strømmen Storsenter, Stavanger og Tønsberg!

Bluse og vest: BikBok  -  bukse: NewYorker  -  sko: Jeffrey Campbell
dr. martens

Er det noen sko jeg har falt helt pladask for, så er det Dr. Martens. Øverst på skoønskelisten min er de rosa Dr. Martens skoene som dere ser i midten. Fra og med i dag skal jeg torturere meg selv med og ikke kjøpe noe godt på butikken, netthandling eller noe som helst form for noe som har med shopping! Det er kanskje litt sterk pris på dem, men dere skal bli mine! 


Bilder fra Nelly.com


flink salgshopper!

Hallo! I dag var jeg på et møte på skolen. Det gikk bra, og skolen vår har flinke folk som kan jobben sin! Over til noe helt annet. Dere har lurt på om jeg kunne vise hva jeg kjøpte i helgen som var. Det kan jeg selvfølgelig gjøre! Det var så mye salg at jeg burde burde egentlig vært hjemme! Haha. 

BikBok  -  399 SEK salg 199 SEK

BikBok  -  299 SEK salg 99 SEK

BikBok  -  399 kr  salg 99 kr

NewYorker  -  169 SEK

NewYoker  -  169 SEK salg 50 SEK

NewYorker  -  299 SEK

NewYorker  -  169 SEK

NewYorker  - 75 SEK 

H&M  -  salg 30 SEK

H&M  -  199 SEK salg 100 SEK

BikBok  -  399 kr  salg 199 kr


BikBok  -  599 kr salg 99 kr

Indiska  -  899 SEK  salg 243 SEK

BikBok  -  129 SEK (pr stk) salg 29 SEK

Intersport  -  salg 199 SEK

Intersport - salg 249 SEK


shopping på en søndag

Lørdag var jeg og Anh på shopping som jeg har skrevet tidligere. Søndag (i går) tok vi oss jammen en tur til! Vi visste ikke helt hva vi skulle gjøre der, men det ble enda mere shopping og latter. Tenkte jeg skulle kjøpe treningstøy, men det ble lavt prioritert. Haha.

Anh's outfit! Den vinrøde dressjakken er fra NewYorker

Tommel opp!

Hehhehe, se hvem jeg møtte da. Vi holdte hender og greier.

Noen sjalue beliebers?


'

Målet med denne shoppingen var å kjøpe treningskler, men det var så sykt mye annet fint som var på salg! Hehe, men fikk kjøpt litt. Jeg skulle også egentlig kjøpe en Kari Traa singlett til en venninne av meg, men jeg fant ikke et eneste merke av Kari Traa. Syns det var veldig rart, men sportsbutikkene der var så gigantiske at jeg skal være glad for at jeg fant frem til noe.

Jeg prøvde også å finne den-perfekte-shorts, men det var ikke lett. Enten var den for lang, eller for kort. Jeg vil helst ikke ha den så kort at man kan se rumpa mi. Det syns jeg bare er ubehagelig. Men den kan heller ikke være så lang at den går nesten til knærne! En shorts ble dessverre ikke med meg hjem, men jeg klarer meg fint med treningstights!

Nordens største matbutikk har åpnet på Nordby. Gjett om jeg og Anh skulle dit!


Så mye å velge mellom!

Caro: Anh, vi må gå å se på ost!
Anh: Hahhaha, ost? Seriøst?
30 min senere. Caro: HVOR ER OSTEN?! 

Det var så stort at vi fant aldri det vi skulle finne. Vi lette etter knekkebrød i 20 min, haha.

Vi var på nordens største matbutikk, og det vi kjøpte var knekkebrød! Haha.


Ser dere et bord med fullt av knekkebrødsmuler, så var det ikke meg og Anh...


Lyxshake! ♥♥♥


Noen tok visst kameraet mitt ♥


nsb svikter... igjen

Skal si jeg var trøtt når jeg måtte dra meg opp fra den gode, varme sengen i dag tidlig. I går kom jeg hjem to timer for sent pga NSB. Det er ALLTID noe tull med NSB. Forrige gang jeg skulle hjem måtte jeg gå av toget, gå på buss, gå på toget, buss, tog OSV. Denne gangen var det signalforstyrrelser/ tekniske problemer som var feilen. Hvert 5 min hørte jeg dette på høytaleren: beklager, forsinkelser, tekniske problemer, signalforstyrrelser og BLABLABLA. Utrolig slitsomt! Men jeg kom meg heldigvis hjem igjen. Jeg møtte foreldrene til venninna mi, Frøydis på Oslo S, så jeg snakket med dem rundt en time. Utrolig hyggelige foreldre.

Ellers i dag har jeg møtt venninna mi Siri. Har ikke sett henne siden hun sluttet på skolen. Det var utrolig koselig å se henne igjen! huge bag

Jeg har et lite problem. Hvordan skal jeg få plass til alt jeg har kjøpt i løpet av helgen i en bitte liten koffert?

Pappa kom opp med en ''glimrende'' ide. Han fant frem en helt gigantisk bag. Det var så stor at jeg kunne gjemme meg i den. Hahha. Nei, tror nok ikke jeg kommer til å dra meg med en bag på størrelse som et hus helt hjem til Kvam. Se hvor stor den er!noen bilder fra fredag

Fredag var jeg noen timer i Oslo som tidligere skrevet, og her er noen bilder:

Dette er sååå typisk turistbilde! Heheh, sånn går det når bygdefolk er i byen.


Etter alle disse klisje-turistbildene dro vi på shopping. Jeg syns det er så utrolig søtt gjort av gutter å bli med inn i klesbutikker osv! 


Når Frøydis fikk vite at jeg var i Oslo med en kamerat ville hun selvfølgelig møte oss! Da dro vi på Friday's med kjæresten hennes og venner av henne. Jeg introduserte dem for Kai, og vi hadde det kjempe koselig alle sammen. Snakket, lo og spiste himmelsk god Friday's mat. Jeg har ikke vært på Friday's på over ett år nå. Må si det var mye bedre i Filippinene. Jeg hadde nok forventet en Flash Dance (se video HER), bedre service og rask betaling. Hehe, men jeg skal ikke klage! 

Når vi skulle rekke toget ble vi sykt stresset pga den sinnsykt trege servicen på Friday's med tanke på at vi skulle betale. Det gikk bra til slutt, og jeg dro videre til Sarpsborg!

Jeg begynte å se på en veldig spennende film på pcn min som resulterte til at jeg klarte å miste toget. Jeg bestemte meg for å ta bussen, men filmen min var ikke slutt, så jeg mistet bussen også! Haha, men jeg kom meg frem til slutt.

Jeg rakk å ta meg en tur innom Storbyen før butikkene stengte. Det eneste jeg så var ''SALG'', ''SALG'' og ''SALG'' 

Veldig glad for at pappa bor midt i byen fordi da slepper jeg å gå så langt. Hehe min lørdag

Hei! Det har blitt litt dårlig oppdatering av bloggen fordi jeg har vært så opptatt. Derfor har jeg ikke rukket å rørt pc'n. Hehe. I går kveld kom jeg frem til Sarpsborg. Da rakk jeg egentlig bare å slenge fra meg kofferten hos pappa og møte Anh på busstoppet. Jeg klarte å missforstå hun i telefonen, så jeg var der i 20 min og holdt på å fryse ihjel! Det var en søt gammel dame som holdt meg med selskap, så det var bare koselig! Jeg og Anh dro på Peppes og koset oss med godt der. Alltid når vi møter hverandre må vi gå ut å spise og oppdatere om hverandres liv, girl talk 

I går natt overnattet jeg hos Anh. I dag dro vi til.... Sverige!

Jeg må virkelig ha smertestillende mot alt dette salget!

Selvfølgelig kjøper vi slush. Standard!


♥♥

Berlinermunk er bare himmelsk godt!! Skal si vi hamstret inn 


På veien hjem skjedde det en ulykke, og det ble veldig stor kø..

Ikke noe problem med tidsfordrivet. Jeg, pappa og Anh hadde allsang og sangkonkurranser. Holdt på å dø av latter av quizkonkurranser vi hadde. Elsker å kjøre buss/ bil med Anh. Det er så gøy 

Vi har også vært hos bestemoren min og spilt kort, bondesjakk osv med henne. Som vanlig lager hun utrolig god mat til oss 

Ble litt shopping på meg ja!

Anh har kjøpt seg noe lignende sko som JC skoene mine (svarte). Utrolig kule! 

Vi har også sett en disneyfilm. Dessverre var vi begge så utslitte av vi sovnet av,

I morgen skal vi ta en ny tur til Sverige. Vet egentlig ikke hva vi skal gjøre der. Kjøpe frukt? Haha. Ellers må jeg prøve å komme meg til Superkul. Jeg vet det er søndag og stengt, men Anh kjenner de som eier Superkul. Da må jeg få kjøpt meg nye sirkellinser 


blindpassasjer

Hallo! Nå sitter jeg og Kai på toget. Vi fant et tog som gikk tidligere. Der var vi virkelig heldige, for her vi bor er det så øde at det går nesten ikke noe slags form for transportmidler. 

På toget til Lillehammer møtte jeg noen kjente. Jeg møtte Simen! Jeg har ikke sett han på flere måneder, så det var virkelig koselig! Som vanlig hadde vi de rareste samtalene om alt og ingenting. Masse latter! Koselig! 

Simen: Har du vanlig PC?!
Meg: Ja....
Simen: Alle rosabloggere har vel Mac?!? 

Jeg og Simen har vært på leir sammen, og ledersamlinger. Her er noen arkivbilder vi har sammen

Kai og Simen er så slemme. De har kjøpt masse sjokolade, BARE FOR Å FRISTE MEG. Som dere vet har jeg startet ''nytt og bedre liv''. Haha. Det er virkelig tortur å holde seg når de kjøpte inn favorittsjokolade min :((

Noen bilder Simen tok med kameraet mitt:Kai får gratis togreise som jeg nevnte i forrige innlegg fordi han har sånn kort. Når han prøvde å dra kortet i automaten, så kunne han få ALT han ville gratis. Om han selv ville, så kunne han tømt hele automaten. Heldig som jeg var, så fikk jeg gratis Farris. Haha 

 


spontaneous kids

Hallo! I går fikk jeg lyst til å gjøre noe spontant. Denne gangen tenker jeg IKKE å klippe håret mitt kortere, hahaha. I dag tidlig fant jeg ut hva jeg skulle gjøre. Jeg stikker til Oslo og spiser på Friday's! Jeg elsker maten der og det er ett år siden jeg har spist der. Jeg tar med Kai som er en kamerat av meg. Han meldte seg frivilig til å bli med meg siden han får gratis tog. Lucky bastard!

Meg: Kai, ta av deg hetta! Du ser ut som en butikktyv!!
Kai: Haahha, nei, men det er kaldt.
Meg: TA AV DEG HETTA!!! :@  

HAHAHAHHAHHA. JEG DØØØR!

Det er bare en liten gåtur fra senteret vårt og til togstasjonen. Late som vi er, så tok vi taxi dit! Haha.

Har et lite problem med kofferten min. Jeg får ikke ta igjen glidelåsen...


Nå skal vi vente nesten 3 timer på toget. Uff. Togreisen tar litt over 3 timer.

Snacks jeg skal ta med på toget!

Snacks Kai tar med på toget. Hehheheh....usunt.

Dette kommer til å bli en bra dag! 


this week's movies

The Client List: Denne filmen fins det også en serie av. Nydelige Jennifer Love Hewitt er i hovedrollen der også. Jeg venter spent på sesong to. Denne filmen handler om histoien om Samatha Horton, en tidligere homecoming queen og fysioterapeut fra Texas. Når både hun og mannen mister jobber, takker Samantha ja til et tilbud om å jobbe på en massasjesalong i en nærliggende by. I salongen skjer det mer enn hun kunne tenke seg. Basert på sann historie, men navn er byttet på. Terningkast 5. 

Just Friends: Møt Chris Bander. High School på 90-tallet var ikke det store: Han var sjenert, overvektig og hemmelig forelsket i sin eneste venn, skolens populære cheerleader Jamie. Men da han endelig fikk strammet seg opp til å legge an på henne ville hun bare være venner! I dag er Chris blant LAs hotteste plateprodusenter med villige jenter overalt, og når han en dag strander i sin gamle hjemby øyner han sjansen til å forføre Jamie en gang for alle. Men det er ikke så enkelt å gå fra "bare kamerater" til "sengekamerater"! Terningkast 5. 
 


The Lake House: 
Kate Forster er en lege som bor i et nydelig hus ved vannet. Hun blir tvunget til å flytte og ber om at posten hennes skal videresendes til den nye adressen. Hun blir overrasket når hun får et romatisk brev fra Alex Burnham, en arkitekt som bor i det gamle huset hennes. Men når hun ser på stempelet oppdager hun at han bodde der to år før henne. Jeg må ærlig si at det var noen steder i filmen jeg ikke skjønte en dritt, og ble forvirret. Men alt det ordnet på slutten av filmen. Jeg mener at dette er en film du liker om du skjønner handlingen. Skjønner du ikke handlinge, så liker du den logisk nok ikke. Terningkast 4

Miss Congeniality ( /Miss Undercover): Denne filmen har jeg sett flere ganger enn jeg kan telle på mine to hender. I denne filmen er en av mine topp tre favorittskuespillere med, Sandra Bullock. Arrangørene av Miss America har mottatt en trussel fra en av landets mest kjente kriminelle. FBI har prøvd å fange denne psykopaten, som har skremt landet med bomber, skudd og påsatte branner, i en årrekke, og dette er kanskje deres siste sjanse til å ta ham. Men hva er planen? Å få en av agentene inn i konkurransen, under dekke av å være en av deltakerne. Triks med juryen slik at hun er på scenen helt til siste slutt og kle henne i det siste innen overvåkningsutstyr. Men et datasøk over alle kvinnelige agenter gir ikke annet enn en gruppe kvinner totalt uegnet for missekonkurranser, med unntak av spesialagenten Gracie Hart. Hun ser strålende ut på dataen - men i virkeligheten eier ikke Gracie en børste engang. Eller en kjole. Eller høyhælte sko. Elsker filmen og denne vil jeg anbefale! Terningkast 5
 


While You Were Sleeping: 
Det er noe som mangler i Lucys liv. Hun har leilighet, katt, nære venner og jobb på t-banen, men ikke en egen familie, derfor jobber hun alltid i høytider og ferier. Så forelsker hun seg i den høye mørke fyren hun ser hver dag på jobb, men han enser henne ikke. En dag blir han overfalt og faller ut på T-banesporet, og Lucy redder ham fra en sikker død. Hun besøker ham på sykehuset og blir tatt for å være hans forlovede, og med drømmemannen i koma, hvorfor nekte for det? Familien hans tar henne til seg med det samme og inkluderer henne i julefeiringen. Den eneste som blir mistenksom er drømmemannens bror, som hun etter hvert føler seg veldig tiltrukket av. Terningkast 5.

My Boss's Daughter: Da den ambisiøse mellomlederen Tom Stansfield får en invitasjon hjem til sjefen, tror han at det er for å date den overordnedes sexy datter. Tom får seg en real overraskelse når han innser at sjefen vil at den ansatte skal passe huset hans. Mens stakkars Tom er ansvarlig for et hus fullt av antikviteter, en safe full av penger og en ugle, begynner forviklingene å skje. Tom holder stand så godt han kan, mens flere av de uansvarlige kollegaene hans dukker opp klare til å feste. Terningkast 4.

portraits

Hallo! I dag våknet jeg grytidlig. Jeg våknet 04:00 fordi jeg hadde en veldig rar drøm. Jeg våknet fordi jeg var så overglad fordi jeg fikk 6 på en matteprøve! Matte er noe jeg overhode ikke er flink til. Jeg har ikke nevnt det, men dette semesteret strøk jeg i matte. Jeg er ikke stolt av det, og det er derfor jeg helst ikke vil snakke om det. Ellers ble jeg greit fornøyd med snittet mitt! Nå skal jeg begynne å pakke kofferten min til helgen. Jeg drar nemlig til Sarpsborg. Skal virkelig bli godt å komme inn i byen for noen dager. Vi blogges, her har dere noen portrettbilder:
hårvideo - short and fluffy

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


fra og med i dag: bedre liv

Denne datoen, 21.januar.2013 klokka 15:30 skal jeg huske lenge! Det er altså første gangen i hele mitt liv jeg har trent ordentlig. I dag har jeg altså satt min fot på et treningssenter for aller første gang. Etter min opplevelse så var det akkurat som å være på en annen planet. Så mye nytt jeg ikke visste hva var, og mye å utforske. Vennene mine på skolen holdt på å le seg ihjel når jeg sa jeg skulle begynne å trene. Blant annet fordi jeg har sagt det i tre år + jeg er jo kjent som ''Caro, slasken''. 

Jeg har lenge maset på Malin om å bli med meg å trene, men hun er jo like lat som meg. Det var venninna mi, Ida som fikk rumpa mi i gir. Vi trenet over to timer i dag. All creds til henne! Etter skolen dro jeg og Ida til det lille senteret vårt fordi jeg trengte litt nytt treningstøy. Utrolig dårlig utvalgt det såkalte ''kjøpesenteret'' vårt har. Ikke minst dyrt. Blir nok en harrytur til Sverige i helgen, om så jeg ikke tar det neste helg! Hørte av Anh at det var opp til 70% på treningstøy på Nordby. Woho! 

500 kr for en måned. Tenk at jeg faktisk betaler for å trene. Før pleide det å være omvendt.

 21.januar.2013 klokka 15:30 startet jeg ikke bare med trening. Men nytt og bedre liv når det kommer til kosthold!


Tenkte å gjøre det samme som Ida har gjort på bloggen sin. Legge ut bilde hver måned, så jeg har noe å sammenligne med. Akkurat nå er jeg ikke mye å skryte av siden jeg startet i dag. Haha. Men bare vent, bare vent sier jeg! Målet mitt er og få markert mage til sommeren. Det skal jeg klare, motivasjon på topp (så snart jeg har fått fresh treningstøy). WOHO

Arkivbilde fra i sommer da Torgeir skulle ta meg med på joggetur. Dessverre kom vi ikke så langt siden jeg ikke klarte å løpe så langt. Haha.

Det neste blir å skaffe seg noe fresht tøy som passer til skoene mine! 

Ikke tro at bloggen min kommer til å handle om trening. For guds skyld ikke. Jeg kommer til å oppdatere dere en gang i måneden om hvordan det går. Ikke noe mer :)

Nå skal jeg se film. Vi blogges! 


julebordet før jul

Hei! Før jul, som begynner å bli en stund siden var jeg på et julebord på Lillehammer. Jeg skrev aldri om det på bloggen, men her kommer innlegget! Haha. Først dro jeg og Aebykier på Strandtorget for å handle julegaver. Jeg har det samme problemet hvert år. Jeg finner alltid noe fint til meg selv, også ''glemmer'' jeg å kjøpe noe til andre. Haha, men i år fikk jeg faktisk kjøpt til de jeg skulle kjøpe til. 

Aebykier

Etter vi hadde vært på Strandtorget og tømt kortet vårt, dro vi til den plassen (jeg ikke husker navnet på) og var på julebord. Det var filippinsk julebord, med utrolig masse god mat! Se på den søte ungen som var kledd ut som en julenisse! Jeg er så creep som tar bilder av unger når foreldrene ikke ser på. Hahahha. 

Noen bilder fra kvelden:

Allsang på scenen.

Det var så gøy! Mikrofonen ble kastet til Aebykier siden hun er den eneste i flokken som kan synge. Hun kunne ikke teksten selv! Stolleken.

Tomatleken. Filippinske/ thailandske folk klarer alltid å gjøre det utradisjonelt. Plutselig var det Lady Gaga musikk som ristet i hele salen!

Sammenligning av hælen til Renate (til venstre) og min. Ingen skjønte hvordan jeg klarte å gå i dem, men det er ikke så ille som det ser ut som.Nytt design

Da var det på tide å kvitte seg med juledesignet. Etter flere timer, så har jeg kommet frem til dette. Jeg blir aldri fornøyd når jeg lager/ mikser på design, men jeg må nok bare vende meg til det. Hehe. Nå skyper jeg med Aebykier, som sagt er hun i Bolivia. Vi blogges! Hva syns dere om designet? 


Most innocent kitten ever!

Dette er den søteste katten jeg noen gang har sett! Når jeg flytter for meg selv, så SKAL jeg ha en slik super søt katt! 


outfit - black'n red

Da var det endelig.. HELG! Fredagen min startet med at jeg tok taxi til skolen. Kostet meg 250 kr(!!). Hele turen satt jeg og tenkte over kule klesplagg jeg kune kjøpt for de pengene. Hadde også den kleineste samtalen med sjåføren. Har spist middag hos bestemor i dag også. Hun lager verdens beste mat. Ønsker alle en god helg, og her er dagens antrekk:

Jakke: H&M  -  dressjakke: Lene V  -  bluse: BikBok  -  bukse: Carlings  -  sko: Jeffrey Campbell


viaplay og netflix

Nå har jeg både Netflix og Viaplay. Det eneste jeg har gjort de siste dagene er... å se film. Ikke noe nytt egentlig, hehe!

Crazy Stupid Love: Når Cal får vite at kona vil skilles, tilpasser han seg motvillig singellivet med råd fra en kjekk ungkar. Dette er en film med masse drama, og alt samler seg på en plass på slutten av filmen. Terningkast 4.
 

Easy A: Etter at en liten løgn om å ha mistet møydommen blir allment kjent, opplever en pen og pyntelig high school-studine at livet hennes har paralleller til Hester Prynnes liv i "Den flammende bokstav", som hun for øyeblikket holder på å lese på skolen - inntil hun bestemmer seg for å bruke ryktemøllen til å fremme sin sosiale og økonomiske situasjon. Terningkast 4.

Friends With Benefits: Dylan og Jaime tror sex i vennskapet vil være problemfritt, til tross for det romantiske komedier fra Hollywood vil ha dem til å tro. Men de oppdager raskt at et fysisk vennskap fører til komplikasjoner. Terningkast 5.
 

Wedding Daze: Teorien "kjærlighet ved første blikk" settes på sin ultimate prøve! Anderssons kjæreste dør idet han frir til henne, men han prøver lykken på ny med en vilt fremmed. Terningkast 4.

Hjelp Vi Er Russ: Tenk at jeg har sett en Norsk film! Det er noe jeg aldri pleier å gjøre, fordi jeg syns (nesten) alle Norske filmer er så dårlige. Syns også og høre filmer som er på Norsk blir litt feil. Filmen var morsom, og jeg holdt på å LE meg i hjel av den stakkar asiateren som er med. Filmen handler om Markus og Robert som nesten er ferdig med 13 års skolegang, og klare for en russefeiring uten like. Problemet er at de bor i Ødvåg, Norges minste og mest værutsatte lille høl, og pengene som skal ta dem til russetreffet har blitt stjålet. Terningkast 4.

 

Prime (Nære og Kjære): Rafi, en 37 år gammel fotoprodusent, prøver å komme seg etter en nylig skilsmisse. Hun møter David, en 23 år gammel maler som nettopp er ferdig med college. Terapeuten til Rafi, dr. Lisa Metzger, forsøker å hjelpe Rafi med å overvinne redselen for nærhet. Dessverre for Lisa er David Rafis nye elsker, hennes sønn. Terningkast 4.


Feast Of Love (A Cup Of Love): Dette sjarmerende ensembledramaet utforsker dybden i kjærlighet og tap, glede og smerte og alt imellom når forskjellige liv krysser hverandre på en kafé i Oregon. Det som fikk meg til å se denne filmen var coveret, den så ganske bra ut. Skuespillerne er flinke og plotet er passe bra. Men det er noe jeg ikke klarer å sette fingeren på som jeg syns var utrolig dårlig, noe som gjorde filmen veldig sær og rar. Terningkast 2.
 

Alien: Det at det fins mer mellom himmel og jord er helt sikkert. I denne filmen er en gruppe mennesker på et romskip. Det finner ut at det er liv på en planet, men her blir det mange komplikasjoner. Ach, som er en av denne gruppen viser seg å være en robot som igjen, også fører til flere komplikasjoner. Terningkast 4.

Love In Manhattan: Kreftrammede Griffin begynner på kurs i hvordan man skal akseptere døden ? men drømte aldri om at han skulle lære å akseptere livet i stedet. På universitetet, møter han den mystiske, men attraktive Phoenix og kaster seg inn i en spontan flørt. Phoenix mistenker at Griffin er syk og prøver å tøyle sine følelser. Men det  å motstå hans sjarm er lettere sagt enn gjort. De nyter hvert minutt av å være sammen og mer forelsket enn noen gang. Filmen fikk meg til å smile, le og felle noen tårer. Terningkast 5/4.
 

The Truth About Love: I denne filmen er mitt store idol, Jennifer Love Hewitt hovedpersonen. Alice (Jennifer) tror hun er lykkelig gift, men mannen hennes er utro. Ikke nok med at han er utro med ên, men han er også utro med en mystisk kvinne som kaller seg ''anonymous''. Det han ikke vet er at Alice setter han på prøve, og er anonymous. Jeg likte filmen, og den er veldig typisk romantisk drama-film. Siden Jennifer Love Hewitt spiller i denne filmer, er jeg snill og gir den terningkast 5!
winter me

Alt jeg har på meg er fra H&M
slå løs kreativiteten!

Er veldig glad i å få skoleprosjekt som ''lag hva du vil!''. Da er det bare å sleppe kreativiteten løs! Akkurat nå er jeg på gruppe med Ida og Kristoffer. Vi holder på med et veldig tidskrevende prosjekt. Animasjon! Jeg legger ut det ferdige produktet på youtube når vi er ferdige 

Vi holdt på timevis med å klippe ut små epler. 

Ida 
Eplegutten vår.


Blogges! aebykier i bolivia

Hallo! Nå har jeg både Viaplay og Netflix, så jeg har sitter forran skjermen i flere dager nå. Ikke bra for bloggen sin del. Jeg har også tilbringet min siste tid med søskenbarnet mitt, Aebykier. I går dro hun til Bolivia! Hun skal jobbe frivillig og gratis på et barnehjem. Jeg er så stolt av henne! Hun får sikkert noen helt fantastisk fine opplevelser, og mye erfaring! Hun blir borte i 4 måneder, 4 måneder!!! Det er en evighet. Ettersom vi er sammen hver dag, kommer jeg til å savne henne kjempe masse! 

Se hva dette monsteret skal ha meg til å gjøre. Drepe fisken hennes! Kommer ikke til å skje..


vinn justin bieber hettegenser

Innlegget er i samarbeid med justinbiebernorway.com

Justinbiebernorway.com har igjen nettopp startet enda en konkurranse. Denne gangen kan du vinne ''As Long As You Love Me'' Dive Blue hettegenser + møte med danseren til Justin. Viss du vil bli med i trekningen kan du trykke på bildet under og komme direkte til facebook siden. Deretter kan du klikke på ''Konkurranser'' og melde deg på 

Genseren min finner du HER. Les om genseren i DETTE innlegget.


diverse videoer

Hallo! Fant en del videoer på minnekortet som jeg aldri har orket å redigere. Men her får dere alle i ên video. Jeg var på julebord som jeg ikke har skrevet innlegg om, men jeg har tonnevis av bilder! Deler av filmen vår i Gullkua er også med i videoen. Der har jeg filmet rett av kinoskjermen, derfor er det folk som snakker og dårlig kvalitet. For en stund siden prøvde jeg å lage sminkevideo, men det ble bare feil. Glemte å trykke på ''record'' knappen, også ble jeg batteriet dødt. Men jeg fikk filmet litt. Det er også med i denne videoen. Håper dere liker den 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


a woman's heart is a deep ocean of secrets

A woman's heart is a deep ocean of secrets - Titanic
friday outfit - black and white

God helg alle sammen! Dagen min startet med at jeg kom for sent på skolen. Første episode av sesong to av The Lying Game har kommet ut på nett. Jeg bare måtte se den, og således kom jeg for sent. Tok litt tidlig helg også, hehe. Jeg har nettopp vært på familiemiddag og nå venter jeg på at Aebykier skal komme hjem. Blir nok til at vi ser film og koser oss. Her er dagens antrekk:

Topp: gave fra Tyrkia  -  bukse: Lene V  -  kåpe: Vero Moda 

Minner på at det er -18°c! 


new pumps - yin

Hei! Fikk nye pumps dumpet ned i posten fra Nelly i dag. Likte de veldig godt! De heter Yin. Skulle gjerne lagt ut link til dere, men dessverre så er de utsolgt for øyeblikket. Men du finner dem i andre farger. 

Velkommen til samlingen 

Høyeste skoene jeg har til nå, 16 cm!

Hva syns dere? 


blue top

Topp og belte fra BikBokvoldemort

Man skulle virkelig ikke tro at dette er Voldemort!


filmer jeg har sett i det siste

Hjelp det er juleferie (Christmas Vacation): Uheldige Clark Griswold, hans oppgitte kone Ellen og barna deres gjør seg klar til jul i denne ferieepisoden som ble en juleklassiker. Klassiker som de fleste ser hver jul! Terningkast 4.

Beauty Shop: Filmen handler om en frisør som er lei av sjefen sin, utfordrer ham ved å etablere sin egen salong med frekke frisører og eksentriske kunder. Helt grei film. Terningkast 4.

Hjemme Alene 2: Denne ganger blir ikke Kevin glemt hjemme. I stedet for å fly til Florida med foreldrene og familien, så ender oppfinnsome Kevin opp alene i New York. Der treffer han på et par skurker han har møtt før. Liker den første filmen best, men denne får 4'er fra meg.

Just Wright: Queen Latifah spiller rollen som Leslie Wright. Jeg syns hun er en kjempe flink skuespiller, og har sett mange filmer av henne. I denne filmen er hun ikke noe flink på kjærlighetslivet. Hun møter den store basketball-stjernen Scott McKnight på en bensinstasjon. Det blir følelser, og han møter Leslie's barndsomsvenn Morgan. Etter hvert blir det Morgan og Scott. Scott skader seg alvorlig på banen og legene frykter at han ikke kan spille basketball mer. Scott hadde nettopp fridd til Morgan, men rett etter han har skadet seg etterlater hun ringen og et brev. Terningkast 4 fra meg. 

She's The Man: Tenåringen Viola prøver å overbevise elevene ved tvillingbrorens skole om at hun faktisk er broren, i en vri på Shakespeares "Helligtrekongersaften". Terningkast 4.

Perfect Holiday: Emily, som er den yngste i ungeflokken ønsker ikke noe til seg selv når hun sitter på fanget til julenissen. Hun ønsker noe for moren sin, nemlig at en mann skal gi henne et komplimang. Ønsket går i oppfyllelse, og moren får en mann i livet sitt. En av ungene er ikke så begeistret for dette, og det blir problemer med eksmannen hennes. Terningkast 4.

Norbit: Dette er en av de beste komediene jeg noen gang har sett! Stakkars Norbit blir kasta ut av en bil som baby rett utenfor et barnehjem. Der finner han seg en barndomsvenn, og de henger sammen som to magneter. Når han begynner på skolen blir han mobbet, men et stort ''monster'' kommer å redder han, Rasputia. Rasputia gjør livet surt for han. Men en dag dukker den vakre barndomsvennen til Norbit opp med forloveren sin. Eddie Murphy spiller hele tre roller i denne filmen! Terningkast 5/6!

Santa Buddies: På Nordpolen jobber julenissen og hundene med å redde julen. Mens den lille valpen, Puppy Paws rømmer begynner julestemningen å forsvinne. Jule-istappen begynner å smelte, og kreftene til julenissen og resten av gjengen begynner å forsvinne. Dette blir et problem, viss istappen smelter forsvinner julen for alltid. Dette er en barnefilm, og jeg faller ikke akkurat inn i den riktige målgruppen. Derfor får den terningkast 2/ 3 fra meg.

101 Dalmatinere: Motedesigneren, Anita og Roger møtes i en park og blir forelsket med dalmatinerne Perdita og Pongo. Hundene får valper og Anita sin sjef, Cruella De Vil prøver å stjele valpene for å lage kåpe av dem som hun har så inderlig lyst på. Terningkast 4.

My Fake Fiancê: Jennifer har blitt rundstjålet og møter gjeldstyngede Vince i et overdådig bryllup, der de konspirerer om å forfalske en forlovelse bare for gavene sin del. Er veldig glad i Melissa Joan Hart som skuespiller, så den får terningkast 4.

Horrible Bosses: I denne komedien kan ikke tre misfornøyde kompiser slutte i de usle jobbene sine, så de planlegger en kreativ strategi for å eliminere hverandres sjefer. Super gøy film! Terningkast 5.

Mathilda: Mathilda er et veldig unikt barn, ikke minst smart. Hun har maset lenge på å få lov til å gå på skolen, til slutt bestemmer foreldrene henne for at hun skal få viljen sin. På skolen får hun en veldig søt lærer, Miss Honey som hun har mye til felles med. Problemet på skolen er denne sinte og strenge rektoren. Terningkast 4.Serendipity: Midt under julerushet skjer det, Jonathan og Sara møtes i et stort varemagasin og er øyeblikkelig på bølgelengde. Men i stedet for å avtale et nytt møte, vil Sara la skjebnen råde. Terningkast 4.

Elf: Buddy var en baby i et barnehjem som stuet bort i sekken til julenissen, og slik endte han opp på Nordpolen. Han ble oppdratt av alver til han ble voksen, så han er fast bestemt på at han selv er en alv. Senere får han lov av julenissen til å dra til New York City for å finne sin biologiske far, Walter Hobbs. Hobbs er kort sagt en hjerteløs idiot, og derfor er han på julenissen's svarteliste. Faren hadde ingen anelser om at Buddy var født. I mellomtiden opplever Buddy gledene av New York og han blir forelsket. Dette er en julefilm jeg vil anbefale. Virkelig søt og morsom. Terningkast 5!Desperately Seeking Santa: Jennifer Walker er markedsfører. Det er juletider og det er konkurranse mellom økonomien på de forskjellige kjøpesentrene. For og øke salget skaffer Jennifer seg en ''Sexy Santa''. Den bitre Jennifer får straks følelser. Hun må ta et vanskelig valg -karrieren eller hjertet? Terningkast 4.

If Only: Romantisk drama med ♥♥♥Jennifer Love Hewitt♥♥♥. Hun er mitt desidert største forbilde! Det har hun vært i 5-6 år. Filmen handler om en talentfull musiker, Samantha. Hun elsker kjæresten Ian høyt ? til tross for at han først og fremst prioriterer jobben. Hun er romantiker, han er realist. Ian får en dag se hvor mye Samantha var verdt når han mister henne i en bilulykke. Dagen etter våkner han opp, og hun ligger ved siden av han. Denne filmen har jeg sett over 20 ganger, og det kommer av og til noen tårer. Blir aldri lei den! Terningkast 5.

Sett noen av filmene?


monday again

Da var det mandag igjen. Ny uke med skole...jippi... heh. Er ikke akkurat det man kan kalle motivert. I dag har vi sett den første filmen av Bridget Jones på skolen. Liker engelsklæreren min, hun har god filmsmak! Noen lærere skal vise filmer som er 200 år gamle som visst nok skal være klassikere, og hele klassen holder på å sovne. Haha, hint, hint. Nå holder jeg på å se den andre filmen. Er ikke så lenge siden jeg så begge filmene, men, men. Har også sett en annen film i dag. Dere får sikkert et inntrykk av at å se filmer er kun det jeg gjør, vel det er nok sant. Haha. 

Film og vaffler. Typisk mandag 

Bestemor hadde bursdag for et par dager siden. Hun ble 76! Da hadde vi familiemiddag 

Julemat<333

Bursdagsbarnet, hehe.

Vi blogges! 

Ha en fin mandag!


justin bieber hettegenser

Innlegget er i samarbeid med justinbiebernorway.com

Hallo! Før jul skrev jeg om julegavetips for beliebers. Viss dere ikke har sett innlegget, så kan dere lese det HER. Nå har jeg endelig skaffet meg en genser fra justinbiebernorway.com selv. Den er så god, myk og er i god kvalitet! Jeg ville ha den i en oversize størrelse, så jeg valgte genseren i XL. Akkurat perfekt! Nå kommer jeg til å se ekstra fresh ut på ekstra konserten hans i april, haha! Jeg har Emereald VIP Package billett om noen skulle lure 

Du kan også følge justinbiebernorway.com på Facebook HER. De har en konkurranse gående hvor du kan vinne to billetter til konserten hans 18.april og personlig møte med danseren hans.

Du kan finne genseren min HER til 499,-Jeg fikk også en t-skjorte jeg ikke hadde forventet! Den finner du HER til 299,-

Når det kommer til størrelser i t-skjorter vil jeg bare si de er nokså små. Størrelsen jeg har på t-skjorten over er i Large. Large pleier å bli oversize til meg, men akkurat denne t-skjorten passer perfekt. Bare et lite tips om noen skal bestille fra justinbiebernorway.com 


den store nye trenden i asia

Sist jeg kan huske var det sirkellinser som var den store trenden i Asia. Nå er det falsk tannregulering! Tennåringer kjøper falske regulreinger i butikken, eller lager de selv av materiale de finner hjemme. Disse kommer i forskjellige design som Hello Kitty og Mikke Mus blant annet.  Reguleringene må selvfølgelig limes på. Denne populære tannreguleringen er et symbol på status, helse og stil, men personlig må jeg si at jeg har et helt annet syn på dette. Denne trenden faller ikke akkurat i min smak, og jeg kunne ikke tenke meg å gå med dette. Det kommer i smak og behag, men det fins en stor bakdel med dette. Det er livsfarlig. 

De fleste limer på disse ''brikkene'' i reguleringen selv, og det kan resultere til at delene løsner og kveler brukeren. Oftest inneholder reguleringen bly som i værste fall kan føre til forgiftning. 

Ingen tvil om at helseekspertene står frem å advarer ungdommer mot å følge denne trenden. Denne falske tannreguleringen har ført til to dødsfall i Thailand! Jeg må si det er en veldig tragisk måte å dø på! Regjeringen har satt opp restriksjoner mot å selge dem. Slik det ser ut nå vil ikke trenden forsvinne med det første, for disse reguleringene finner du overalt blant anner på: markeder, skjønnhetssalonger og selvføgelig nettet. 
Mange asiatiske skuespillere, sangere og generelt kjendiser følger denne trenden og har blitt avbildet. Jeg tror det er der mange finner inspirasjonen fra! Helt ærlig må jeg si dette er en veldig rar og merkelig trend. Hva syns du om denne falske tannregulering-trenden? 

Kilde, Nettavisen


tilbakeblikk: antrekk i 2012

Her får dere massevis av bilder fra tidligere outfitsinnlegg fra januar-november 2012. Jeg har droppet desember siden de bildene er nylig postet, og de fleste har sett dem. Bildene under her får meg virkelig til å savne håret mitt! På alle bildene er håret mitt naturlig, men knapt to måneder tilbake bestemte jeg for å få skulderkort hår. Jaja!

Flere antrekksbilder finne du i kategorien ''Outfits''! Noen favoritter? 


pepperkake

Hallo! Da var ferien over og det er tilbake til skolebenken. Hadde ikke skadet med lengre ferie! En venninne kalte meg pepperkake på skolen i dag pga klærne mine! Haha, da var den hvite ullgenseren melis. Haha! 

Genser og shorts: BikBok  -  Lue: H&M


vi jenter får aldri nok av...

..... SKO!! Nå har jeg sortert litt sko. Forresten så har jeg bestilt nye sko fra Nelly i dag. Kan ikke vente med å få nye pumps i posten! 


nyttårsfeiring

Vår nyttårsfeiring startet med at vi kjørte på snowracer ned Krok-bakken som jeg har en video av HER. Det er alltid gøy! På kvelden stæsjet jeg og Borghild oss opp sammen. Deretter var det middag med familien. Da spiste vi hjemme hos oss. Kalkun, namm! 

Rune, bestemor og Jojo.

Dessert 


Etter vi hadde spist sammen og snakket litt, dro vi ned til de andre og feiret videre der. Som jeg allerede har skrevet på bloggen så har vi danset og sunget.

Tantene mine, Evan, Evelyn og Charita.


Rosita sliter med å gå ned den bratte trappa ned til kjelleren. Jeg vil heller kalle det stige! Haha, jeg holdt på å tryne i den.

Aebykier VS Renate i Let's Dance. Jeg lo så mye at jeg fikk helt vondt i magen, haha. Det er så gøy å se på 

Bakgrunnsdanserne våre!

Det vakreste tilbehøret en jente kan ha, er smilet 

Renate, Aebykier og Evan.

Mamma, hehehh

Noen var litt sliten rett før vi skulle sende opp raketter. Søte, Aleksander.

Masse god vin og champagne 

Ofte når jeg står bak dem har jeg problemer å se hvem som er hvem. Plutselig sier jeg mamma til en av de andre tantene mine, haha!

Gjengen! Må si Borghild skiller seg ut litt, hehe!

Høydeforskjell?

Lo så mye at tårene rann når jeg så julepynten til tanta mi. HAHAH, STAKKAR nisse!!!
Kristoffer er så søt!

Olav og Evan.

Klokka 12 og tid for fyrverkeri! 


Jeg elsker å se fyrverkeri. Det er så vakkert! Det fikk jeg ikke se i fjor siden jeg feiret nyttår i Davao (Filippinene). Der er det dessverre ikke lov med raketter. Når jeg var liten husker jeg at jeg var redd for at Gud skulle bli truffet av rakettene. Haha.

Jeg og Borghild gikk til det vi kaller ''Svingen'' for tenne på flere sånne ting som ''eksploderer'' osv. Der møtte vi flere festfolk. Mange koselige folk. Snakket blant annet med en veldig hyggelig gutt. Det viste seg at han har vært naboen min i 2 år, og jeg har aldri sett han før! Haha. 

Etter vi hadde snakket med folk, dro vi tilbake til de andre. Da var det mer dansing, synging, mat og vin! 

Stemningen var på topp når vi alle hadde allsang! 

Etter den koselige feiringen med familien som varte til 3 på natten, så dro jeg videre på nyttårsfest. Der ble jeg kjent med nye folk. Når klokka var 8 på morgen, må jeg si jeg var utslitt. Men for en feiring! Hvordan var nyttårskvelden din? 


photoshoot at home

Hei! Som sagt i forrige innlegg, så feiret Borghild nyttår sammen med oss. Noe jeg syns var så koselig at hun ville. Igjen, må jeg si at dette var en av de beste kveldene på lenge. Først feiring med familien, så fest. Før all feiringen tok jeg og Borghild og poserte forran mitt hvite klesskap. Med andre ord --> PHOTOSHOOOOT Tror det var like så greit at jeg satte på et falskt hjerte. Våre hjerter ble bare sirkler..


Glad i henne! 


Dette er jeg ganske streng på når venner skal ta bilder med meg. Haha!
Mini oreos! 

Selvfølgelig må mine to små barn få bli med på bilder, Kiko og Mia 


Håper dere likte bildene, for det tok sin tid å redigere alle! 


let's dance!

GODT NYTTÅR ALLE MINE NYDELIGE LESERE! Dette er mitt første blogginnlegg i 2013, haha! Jeg håper dere hadde en helt strålende kveld i går. Det hadde jeg! Har ikke hatt det så gøy på lenge. Jeg har mange bilder å vise dere ettersom jeg tok over 200. Venninna mi, Borghild feiret nyttår med oss. Det var bare helt supert!

Store deler av kvelden var vi i kjelleren til tanta mi og danset og sang karaoke med de andre. Vi prøvde oss på Let's Dance (Wii), og det var kjempe, kjempe, kjempe gøy! Nå er det Wii som er øverst på ønskelisten. Borghilde eide meg i starten, men så tok jeg å slo henne hardt ned i bakken når vi danset til Good Feeling! 

Bakdanserene våre har en pause i soffaen  


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits