photoshoot - byjenta på landet

Hei! Her har dere del 1 av ''byjenta på landet''. Føler nesten dette blir litt egoinnlegg siden det er et innlegg med maange bilder av meg. Hahha. Frøydis har tatt bildene og jeg har redigert de. Har ikke så store erfaringer med PS og redigering, men prøvde meg frem. Tror del 2 kommer til å bli bedre for da kommer bildene da vi var på gård! :D
Om dere lurer på hvor antrekket er fra les HER


ett av dagens antrekk

Hei! Frøydis er her i helgen og hun lurte på om jeg vil være modellen hennes. Hun går medialinjen og jeg skulle være skoleprosjektet hennes. Temaet er -byjenta på landet. Gjør jeg det dårlig på bildene, får hun dårlig karakter, så jeg håper jeg gjorde det bra! Hehhe. Jeg har ikke sett alle bildene ordentlig enda, men jeg har noen av dem på min data.

Vi har hatt det så gøy i dag! Når vi sier ''byjenta på landet'' må vi selvfølgelig ta bilder på en gård! Så vi spurte en gammel lærer av oss om vi kunne ta bilder på gården hennes. En av de spudlende idêne til Frøydis var... la meg gi dere et stikkord... sau. Høye hæler + dyp snø + utamme sauer =...... 

Ett av dagens antrekk: sko: aldo  -  dressjakke: h&m  -  topp: vero m

 (Frøydis har tatt alle bildene som kommer til å være på bloggen fremover)


CaroizLaKakao osv

Hei! I dag tidlig følte jeg meg ikke helt bra, så jeg har vært hjemme fra skolen. Endelig fikk jeg tid til å slappe av litt! Hjernen min har trimmet hele uken siden jeg bestemte meg for å være ''flink'' på skolen og gjøre det jeg ble bedt om. Nesten alt da. Jazz, pytagoras, samisk språk osv -lei av det! 

Nå sier jeg god morgen med min super gode kakao som jeg kaller ''CaroizLaKakao''. Høres proft ut? -yeah.


Mine hemmelige ingredienser som ikke er så hemmelige lengre..


Ghost Whisperer er prikken over i'en.

Stefaren min har burdag i dag, så jeg kan ikke gå rundt som en slask i pysj. Uansett får vi gjester i kveld. Jeg får også karaoke-besøk av Ole Anton senere i dag.

Her om dagen så jeg filmen Orphan. ELSKER DEN! Gud, for en bra film! Ble litt inspirert, så jeg prøvde å ta noen ''skumle'' bilder av meg selv.


Her er noen bilder fra forige uke når vi kjørte Krok. Da var det meg, Aebykier og Veronica. Video HER


Kjørte snowracer på fortauet med mine to minste søskenbarn + Renate.
Jeg fant en utslått asiater midt på Gartneriet. Noen som savner henne?


Rosita begynte å grine fordi hun ville kjøre den store bakken og ikke den lille. Hihi, søt! ^^want u back

Digger denne sangen av Cher Lloyd :D


fun in the snow!

Hei! Nå sitter jeg på skolen med Borghild og Malin. Malin syns jeg er rar siden jeg satt i mitt eget hjørne på datarommet og lo for meg selv, eller rettere sagt -av meg selv.

Søndag kjørte jeg Krok hele 3 ganger med Aebykier og Veronica. Kjempe gøy, men jeg fikk veldig vondt! Krok er en stor bakke til dere som ikke visste det. Liker at småunger kjørte forbi oss, hahha.


nyttår i filippinene

Hei! Jeg lovet dere en video fra nyttår, og her er den. Som jeg sa tidligere er det ingen raketter i Davao (pga ulykker). Det var litt kjedelig fordi det hadde vært kjempe kult og sett tusenvis av store raketter på himmelen, men det går bra. Hvert år er det så mange som samler seg utenfor huset vårt og lager MASSE bråk som jeg også har skrevet før. Det har noe med overtro å gjøre, men husker ikke eksakt hva det gikk ut på.. 


gjesteinnlegg fra enzo

Hallo, It's me Enzo,

Too make Carolyn's blog fun, I had an idea to write a post on her blog. So I'm gonna tell you guys about myself. I'm 19 years old, 6ft. tall and I'm in love with a beautiful girl named Carolyn♥. I grew up in a big city here in the Philippines called Quezon city, Manila. I grew up there till I was 10 years old and moved to Davao city(where me and Carolyn met). I'm now studying College as an HRM student and I'll be graduating next year. I started my career 2 years ago, Since then I've had 4 jobs. I've been both a bartender and a barista. My most obvious talent is juggling bottles or what we bartenders call Flair. My biggest achievement must be when I competed for the TGI Friday's Philippine bartending championships when I went up against 11 of the best bartenders you can find in the Philippines. I didn't win 1st place though, but being one of the competitors for the national level was pretty awesome XD.  I'm gonna come back this year to get another shot for the championships. Well enough about me, now I'm gonna start talking about me and Carolyn <3. The first night I saw her was December 16, 2011. I still remember that night well. She was with her cousin, Johan when she walked inside the restaurant. It took a few night's for us to get to really meet and know each other. Since then we spent ALL of our free time together. I knew that she was gonna go back to Norway soon. But that didn't matter to me. I didn't waste a single moment of my free time. When I wasn't with her, I was either sleeping or working. That time, sleep wasn't really important to me. I just slept from 2-4 hours daily so I could spend more time with her. For her last few days, I filed a 3 day leave from work (good thing my boss let me). We practically spent those 3 whole days together. Until the big day came :(  Since then I've never missed a day (night for me) on Skype. Just so we could talk 4-6 hours daily :). Our record is 13 hours 9AM to 10PM in Norway or 4PM to 5AM in the Philippines. 

I'm happy to answer any of your'e questions. Just write them in the comment field :)
Hade XD


et bilde med tusen ord

Elsker dette bildet.


spørsmål og svar

Hei! Jeg beklager at svarene kom litt sent, men bedre sent enn aldri. Jeg ser at det er MYE dere lurer på om Enzo! Hahha, men først vil jeg bare si at jeg svarer ikke på spørsmål som er for personlige :)

Kan du beskrive Johan og fortelle litt om hun? :)
Johan er mitt spudlende søskenbarn som er full av latter og glede. Du ser henne alltid smile og er det en person som er deppa er hun den rette til å få humøret opp igjen. Hun er 11 år og elsker å danse. Hehhe ^^

Kan Enzo komme til Norge å besøke deg?
Desverre er ikke det så enkelt, men jeg kunne ønske (håper) han kan komme en dag.

Kan du noen ord på filippinsk?
Ja, men jeg vet ikke hvordan man staver ordene. 

Var det ikke stress å sminke deg hele tiden?
Helt ærlig, jo. Jeg krøllet/ bølget/ rettet håret, brukte kjole, og sminket meg hver dag for en kjekk bartender :)  

Snakker du engelsk med familien i filipinene?
Det var det værste med reisen. Snakke engelsk! Hahha, jeg er ikke så flink til å snakke engelsk, men det går bra så lenge de skjønner hva jeg sier. 

Hvor ofte skyper du med Enzo ?
2-5 timer daglig. Skolearbeidet har blitt mindre prioritert enn vanlig pga det. Hehhe, men det går bra. 


Har du alltid bodd i norge?
Jepp, hele mitt 15 år lange liv. 

Kan du legge ut bilder av alle innkjøpene dine?
Utrolig at jeg skriver dette, men jeg shoppet ikke så mye. Alle pengene mine gikk til Friday's! Jeg spiste der to ganger om dagen hver dag! Siden Friday's er på Abreeza, så er det ikke så billig + at jeg alltid hadde med noen å spanderte på. Kort sagt er svaret, nei.  

Jhef har det bredeste smilet jeg noen gang har sett :D

Hva synes familien din om deg og enzo?
Jeg tror de var glade på våre vegne :)

Har du møtt familien til enzo??
Desverre fikk jeg ikke gjort det. Skulle gjerne blitt kjent med dem, men tiden gikk så fort. 

Savner du Enzo ? Og hva betydde det der Tccic??
Jeg har aldri i hele mitt liv savnet noen så mye som jeg savner Enzo. Tccic står for ''Take care 'cause I care''  

Er det vanskelig å ha en samtale med enzo, er han god i engelsk?
Han er veldig god i engelsk, så noen ganger føler jeg meg litt dum. Men det går bra, han skjønner hva jeg sier. 

Hvordan blir du så fort kjent m masse randome folk?
Jeg vil ikke akkurat kalle dem randome folk. Det er hyggelige folk som begynner å snakke med meg og wups så er vi venner.Har du vært i noen andre byen i Filippinene? Manila? Cebu?
Jeg har vært i Cebu. Det kan hende jeg har vært i noen andre byer også, men da var jeg liten. Jeg syns Davao er stort nok for meg! Hehhe. 

Var dere på mall of Asia?
Nei, fordi det ligger i Manila, men jeg har sykt lyst til å dra dit! Vedder på at jeg kommer til å rote meg bort, hehhe.  

Hvor mange kjærester har Enzo hatt? Har han snakke om noen av dem?
Vi snakker om alt og ingenting. Vi er veldig nære hverandre og forteller hverandre absolutt alt :) 


Er det ikke en fare for å bli blind visst du bruker slike linser som du har? Er du ikke redd for at det kan skje visst du bruker det for mye?
Jo, man kan bli blind. Jeg vet jeg er dum og jeg anbefaler virkelig IKKE sirkellinser som jeg bruker til dere lesere. Dere kan lese et innlegg jeg skrev HER.

Så du om de hadde ekte uggs i filippinene?
Jeg så Uggs, men ikke ekte. 


Kan du plisssssssssssss lege ut flere bilder av filepine for det er så UTROLIG gøy og se på dem kan kan du lage sånn del 1 og del 2 osv
Koselig å se at dere likte bloggingen min fra Filippinene. Jeg har egentlig nesten brukt opp alle bildene nå, men jeg kan stjele noen flere bilder fra stefaren min.  

På et av bildene hadde du en bokstav eller noe, så ut som en tattoo. Har du tatovering?
Nei, jeg har ikke tatovering. For å komme inn i bassenget måtte man betale (selvfølgelig..). Siden slike folk som meg liker å gå ut og inn av bassenget, siden stranden er rett ved siden av. Da fikk jeg et stempel på armen, så de skulle se at jeg hadde betalt. 


Vil du flytte dit i framtiden?
Jeg har såå lyst til å bo i nabohuset vårt som blir kalt  ''Disneyhuset'' eller ''advokathuset''. Utrolig fint hus med 4 etasjer og vakre utskjæringer, best av alt -det er rosa! Livet er utrolig hardt der nede og dårlig betalt. Det har jo selvfølgelig noe å si hva du jobber som, men skal jeg tjene bra må jeg bli doktor og det vil jeg ikke. Vennene mine som jobber på Just-g får bare 286 peso daglig som er ca 40kr(!!). Drømmen er at jeg kan bo i det fine, fine, fine huset og vinne lotto :D 

Er du og Enzo fortsatt sammen ? Du er utrolig sterk jente :)
Ja, det er vi, men jeg lover dere -avstandsforhold er ikke lett. Vi har bra kontakt og snakker med hverandre hver dag. Jeg gjør virkelig hva som helst for å dra en tur dit i sommerferien.. 

Hvordan var første dag i Filippinene? 
De første timene var de fleste veldig sjenerte for meg, men etterhvert så ble det bedre. Carolyn (søskenbarnet mitt) var redd meg fordi jeg var ''americano'' siden jeg var så ''hvit'', haha. Jeg fikk masse god mat og tok det egentlig bare med ro siden jeg nettopp hadde kommet.   


my beautiful ring

Min utrolige fine ring som jeg fikk fra Enzo. Navna våre er til og med gravert på innsiden av ringen ♥

(Nei det er ikke en forlovelsesring eller giftering, hahha)


ice cold with ice cream

Hei! Akkurat nå er Ole Anton her. Vi har synget karaoke!! HAHAHAHA. Mamma kjøpte Magical Sing eller hva det var. Det er en karaoke med over 3000 sanger(!!). Så vi har synget alt fra Justin Bieber, Michael Jackson, Miley Cyrus, Taylor Swift, Lady Gaga til julesanger osv! Nå har søskebarnet mitt tatt fra oss rampelyset, men hun er dobbelt (trippelt, frippelt) så flink som oss. Nå skal vi skype med Enzo :)

Meg i dag. ''Ice cold with ice cream''


last day in davao

(Legg merke til at jeg er oppe så tidlig!! Det er fordi jeg skulle sjekke om noen av vennene mine fra Filippinene er pålogget siden det er 7 timer tidsforskjell)

Siste dagen i Filippinene fikk jeg nesten panikk fordi jeg hadde glemt å kjøpe gave til vennene mine! Heldigvis bor vi rett ved siden av to kjøpesentre, så det var bare å gå over veien før jeg kom til Abreeza. 

Så måtte Enzo bli med meg inn i noen klesbutikker noe jeg tror han ikke syns var så gøy. Jeg tvingte han også med inn i en undertøysbutikk! Hahha, trodde jeg skulle dø. Fikk ikke lov til å ta bilder :(

Delte vår siste cookies and cream drink på kinoen i G-mall.


Siste måltid på Friday's. På bildet ser dere Tony. en nær venn av Enzo.


Delte vår siste oreo is :(


Her snakker jeg med manageren på Friday's og takker for meg. Savner alle de hyggelige folkene der + maten!
Her kom Jhef inn i bildet.


Min siste Starbucks. 

Måtte også si hade til min venn, Charles som jobber der. 

Resten av dagen gikk til å si hade til alle vennene mine og tilbringe litt tid med dem. Tanken på at det er noen jeg kanskje ikke kommer til å se igjen er trist, men vi har hatt det gøy sammen og det er det jeg skal hugse. Etter min ''hade-runde'' tilbringte jeg resten av tiden med Enzo og litt av tiden med familien. 

Så begynte tanken på kalde Norge. Hehhe, søskenbarnet mitt tok på seg jakken min og bare -let's go to Norway!


Så var det rydding og pakking. Enzo ville gi meg en diplom fordi han aldri hadde sett rommet mitt så ryddig!


Så var det den triste dagen da jeg dro hjem..
Singapore


Takk Gud for at de har skytrains! Ellers ville de tatt flere timer før vi hadde kommet til gaten.

Jeg har hatt en utrolig fin tur og jeg gjør hva som helst for å få dra dit i sommer!


pearl farm

Jeg har nettopp sett gjennom bildene til stefaren min som han har på sitt kamera. Det vil si at bildene ikke er tatt av meg eller med mitt kamera, men det var mange fine bilder fra Pearl Farm som jeg vil dele med dere :)sunny side up

Hei! I dag var min første skoledag etter ferien. Kan ikke si at det var så gøy å være plasert på skolebenken igjen, men ble veldig glad for å se alle vennene mine! Har savnet dem masse. Til og med lærerne mine har vært bekymret for meg med tanke på flommen. Koselig og se at de bryr seg og har fulgt med på bloggen min. Jeg hadde også mattetentamen som gikk ... ehh.. dårlig. 

MASSE SNØ! Savner Filippinene..

Jeg fikk også et par julegaver i dag. Fra Mariam og Ingrid. Jeg likte begge gavene og tusen takk. På bildet under så ser dere gaven jeg fikk fra Mariam.

Denne gaven fikk jeg fra Ingrid ^^


Her har dere meg i dag. Min nye favoritt genser som er fra Sunny Side Up.


Jeg bare -ææ, kaldt..spørsmål?

Hei! Jeg vet jeg har fått en del spørmål om ditten og datten fra da jeg var i Filippinene. Jeg skal ta meg tid til å svare på de fleste spørsmålene i eget innlegg. Om det er noe mer dere lurer på, så har dere sjansen til å stille spørsmål i dette innlegget :)


pictures, pictures

Jeg har enda flere bilder til dere! Skjønner om dere snart er lei av bildene mine, men jeg er snart ferdig nå. Den siste uken jeg var i Filippinene var det en parade på Abreeza. En uke før paraden var det en superstjerne som er idolet til søskenbarnet mitt. Det var helt fult av folk og alle hylet, skrek og ropte -I LOVE YOUUU! Følte meg skikkelig dum som ikke visste hvem det var, så jeg spurte hvem det var litt. Da var det mange som hørte meg og kikket rart på meg! Hahhha.

Jeg fikk også møte Enzo's to beste venner. Husker desverre bare hva han ene heter, Raffeil, men jeg kalte han bare Raff. Han var fan av Jennifer Love Hewitt og jeg har aldri møtt en som liker Jennifer Love Hewitt og Ghost Whisperer! Så vi snakket om Jennifer og Ghost W i over en time. Hehhe, det var hyggelig å møte han!Vi spiste også på McDonalds igjen. 


Elsker å lage grimaser :D


Hahhha, elsker dette bildet av Raff. Ja, jeg syns det var gøy å putte på hjerte <3
Kjelleren var sykt ekkel/ skummel...


Jeg elsker T.G.I Friday's!

Her hadde vi nettopp delt en kaffe på Starbucks og var på veg hjem til meg for å chille etter en lang dag.


Raff og søskenbarnet mitt, Johan ble ganske gode venner ^^


Jeg hater at de alltid skulle se på det konfirmasjonsbildet dere ser inne i hylla..

Her hadde vi egentlig bare en liten photoshoot for gøy. Hiihi, vi tok tusenvis av bilder sammen, men jeg skal spare dere for alle.Raff tok bildene av oss forresten :)


Johan


aldo shoes

På veg hjem til Norge var jeg egentlig bare trist og ville ikke snakke med noen. Da var det shopping som løftet humøret et lite hakk opp. Da jeg kom til Singapore, så begynte jeg og shoppe smått. Jeg kjøpte meg blant annet noen Chanel produkter, gaver (parfyme) og sko.   

Skoene jeg kjøpte er fra Aldo som du også kan finne i Karl Johan blant annet,

Kjøpte egentlig desse bare fordi Marion Ravn har helt like! Hahha, stalker..
Wuhhu, siden jeg brukte over $120 fikk jeg gratis angry birds bamse!


iskrem og brød?

Da jeg var i Filippinene var jeg skikkelig dilla på cookies and cream, eller som dere kaller det i Norge ''oreo is''. Jeg og Enzo spiste det hele tiden! Hehhe, så vi kjøpte en hel boks og gikk rundt omkring i Abreeza (kjøpesenteret). Vi måtte selvfølgelig dele med vennene våre som jobber på Just-g siden de er noen iskremelskere.

Når jeg hadde funnet frem boksen, så kom Kharen med brød til oss. Kharen er jenta dere ser på det andre bildet. Jeg sa at jeg ikke var så sulten at jeg trengte brød, men da tittet hun rart på meg og sa at jeg skulle spise det med iskrem. Iskrem og brød?? Hehhe, det var visst normalt..

Det var ikke akkurat vond smak, men det var rart og spesielt. 

Noen bilder som ble tatt en annen gang jeg var der. Alle jentene er så koselige!

Den dagen hadde jeg ikke så mye sminke på meg, men da tok de og sminket meg mye! Mer enn jeg pleier. Hehhe, jeg var sminkedukken deres ;)


it was a teddy bear!

Husker dere den STORE og hemmelige gaven fra DETTE innlegget? Nå kan jeg avsløre at det var en diger bamse til Enzo. Jeg fikk også en kjempefin gave fra han som jeg kan vise dere senere. Dere aner ikke hvor mye jeg måtte gjennom for å få planen min til å funke. Først måtte jeg finne bamsen jeg skulle ha og da måtte jeg innom et par kjøpesentre, men det gikk bra. Så var planen at jeg skulle ta han med inn på Friday's også skulle noen komme inn å si -noen har lagt igjen en gave til deg. Den noen skulle være security vakten på Friday's. Hele planen funket og jeg hadde snakket med han. Jeg skulle komme noen timer før jeg tok med Enzo dit, men når jeg kom dit så var ikke vakten der! Så jeg måtte finne en ny vakt. Det førte til at jeg ble med på et kontor og det var akkurat som på film! Kontoret var langt i kjelleren og det var kaldt der! Plutselig fikk jeg sette meg på en stol med en lampe midt i trynet og da var det en annen vakt som sa -what's your problem? Jeg hadde jo ikke et problem en gang, så jeg satt der kanskje en time helt alene og forklarte meg om og om igjen. Til slutt så gikk det og jeg fikk planen min til å funke. 

Se så glad han ble ^^


Cat-pose!

Vi måtte selvfølgelig innom Just-g fordi mine crazy venner ville se gaven han fikk. Savner de fire jentene. Utrolig koselige med den sykeste humoren.Legg merke til søskenbarnet mitt i bakgrunnen!

Hun ser trist ut...?


Mine små barn. Har ikke en gang på meg høyhælte sko :o


photo

Noen dager før jeg dro til Norge var vi på en liten photoshoot. En dame stoppet oss på gaten og lurte på om vi kunne være modeller for en dag. Hvorfor ikke? Vi fikk til og med gratis mat + godt betalt. Hahha, bare tullet! Men Enzo har faktisk stått modell før og har fått en rekke spørsmål om å bli modell. Men han takket nei..  

Det var egentlig meningen at jeg skulle ta familiebilder, men det endte opp med at det ble bilder av oss også.Litt tulle-bilder mens fotografen er borte. 


På familiebildene så var det meg, mamma, Rune, bestemor, bestefar og tanten min.


Pinliiiiig. Om dere lurer på høyden til Rune, så er han nesten 2m (!!)

På bildene under ser dere hvordan bildene våre ble. Skal rammes inn! En ting jeg stusser litt på er at fotografen redigerte meg hvitere! Hallo, HVITERE?! Det er fordi i Filippinene vil de være hvite! Her i Norge bruker mange penger på å bli brune, men der bruker de penger på å bli hvite. 

 


nyttår i filippinene

Nyttår i Filippinene var veldig annerledes enn Norge. Bråkete er ordet. De lager kjempe mye bråk! Husker ikke helt hvorfor, men de lager helt sykt mye bråk. Jeg har video til dere som jeg skal vise dere senere. Grunnen til at jeg ikke tok bilder av rakketene var fordi det ikke var raketter der. Det er visst ikke lov i Davao fordi det har vært så mange ulykker.   

Først tok jeg, Enzo og noen av søskenbarna mine oss en tur i nabolaget og ønskte alle et godt nyttår.
Dette er kirken som er i nabolaget. Kan ikke sammenlignes med vår i Norge.


Nabobarn glade for å få is!


Dette er Ivy. Har aldri fått snakket med henne ordentlig før, men på nyttårskvelden fikk vi snakket sammen mye.


Kjolen min.


Her kaster mamma ned penger (og godteri?), også er det mange som står nede og tar i mot. Tror hun syns det var gøy. Hahha.Stefaren min, Rune.


Vår nye valp, Blackie! Han er så søt. Han heter også King Kong, men de fleste kaller han Blackie.

Husker dere C-prosjektet mitt? Planen var egentlig at de skulle skje julekvelden, men jeg var så opptatt da. Så jeg tok det på nyttårskvelden. Det var meningen at det var de aller fattigste som skulle få det, men jeg hørte om noen opplevinger stefaren min hadde som var mindre koselige, så jeg tok og ga det bort til naboer som var voksne og barn. Det var like greit siden de ikke er så spesielt rike. Takk Anh for at du ga meg masse klær!Søskebarnet mitt Sei-Sei fikk også noen søte dykkebriller.


Klokken var 4 på natten og alle hadde glemt(!!!) kake! Utenom jeg og Enzo -storspisere.


Mest romantisk og sitte for oss selv i 3. etasje, ha en utsikt over alle andre og dele kake ^^
Litt uklare bilder, men det får gå :)Video kommer senere!


videoblogg!

Vi lagde noen videoer før jeg dro. Vi hadde det så gøy! I dag var jeg ikke på skolen fordi jeg var så sliten og hadde mye å tenke på. Jeg publiserte også desse videoene tidligere i dag og en kort tid senere fikk jeg en melding om at læreren min hadde vist videoen til hele klassen! Hahha, jeg døde nesten av flauhet og latter. Men det var bare tull (heldigvis!!). 

Siden noen lurte på hvordan vi møttes :)

Her babler vi egentlig bare. Hehhe ^^


paradise island

Først vil jeg bare takke for alle kommentarer på forige innlegg. Det er hardt, men det hjelper litt. Det var koselig at jeg fikk varme og koselige meldinger fra person jeg minst hadde ventet fra og få. Akkurat nå sitter jeg med strømpebukse, ullsokker, hettejakke, onepiece og ullteppe, men for tre dager siden hadde jeg på meg sommerklær! Da var jeg, Enzo og noen fra familien min på Paradise Island. Jeg tror alle koset seg, det gjorde iallefall jeg og Enzo. Søskenbarnet mitt, Johan hadde det gøy og fikk nye venner så det ut som ^^  

Først tok vi båt over til Paradise Island som tok 5-10 min.

Vi to. Han tok brillene mine! ^^
Paradise Island er egentlig en helt grei strand :)


Merker jeg savner varmen..
Søskenbarnet mitt, Johan.


Jeg har sett nesten alle desse fiskene, inkludert sjøslangen. Fikk nesten panikk da jeg så slangen, men det er 2 år siden. 
Vi gikk mye rundt og så oss omkring. Det er så mye fint å se i Filippinene.


Filipino Eagle. Det er ikke mange igjen av dem og jeg syns veldig synd på at de er i bur..

Viss dere lurer på hvem som tar bilder av oss, så spørr vi bare folk som spaserer forbi om de kan ta bilde. Hihi, det er mange hyggelige folk der ute.

Påfugl


Pelikan

Husker ikke navnet på de to siste, men det var mange andre fugler der ogsa. Ikke bare fugler, men andre dyr. Har desverre ikke bilder av alt og alle.

Vi kjøpte noe som heter ''Halo-Halo''. Alle filippinske folk elsker det, inkudert Enzo, men jeg likte det ikke! Hahha. Det er noe med alt mulig som cornflakes, is, gelegreier, frukt osv. Husker ikke alt som var i den.Selvfølgelig fant Enzo flasker som han måtte sjonglere med og slik gikk det:


Det gikk faktisk helt greit til han var ferdig. Når han skulle legge flaskene på bakken så knuste de. Hehhe.
Søskenbarnet mitt Richard og kjæresten hans. Dere husker de kanskje fra DETTE innlegget.love and distance

Hei. Jeg beklager at jeg ikke har oppdatert bloggen, men jeg haaper dere skjonner dette. Jeg er naa i Singapore og er ikke akkurat paa mitt ''happy-nivaa''. Det var utrolig trist aa dra fra Enzo og det var virkelig som aa faa en kniv i hjertet. Dette gjelder ogsa venner og familie, men mest Enzo. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si det, men det er saa mye graat! Jeg er ikke den personen som griner og har aldri felt saa mange taarer som jeg gjorde (gjor) i dag. Kunne nesten tro at jeg hadde mistet et familiemedlem eller noe. Oyene mine er helt hovne og jeg sitter naa paa flyplassen med utgnidd sminke og ligner paa en heks. Tidligere i dag paa flyplassen i Davao visste jeg ikke hva jeg skulle gjore. Jeg fant meg et hjorne paa flyplassen, sette meg ned paa gulvet og slepte ut alt av taarer og folelser. For en uke siden tenkte jeg -jaja, vi har fortsatt en uke. For noen dager siden tenkte jeg -jaja, vi har noen dager. For noen timer siden tenkte jeg -vi har bare noen timer... ogsaa kom det til minutt og sekund. Det var utrolig vondt og jeg har aldri folt det slik for. Som vanlig skjuler jeg alt bak et smil, men for forste gang klarte jeg ikke det. Jeg vet mange av vennene mine sier at det ikke kommer til aa gaa fordi han er paa den andre siden av jordkloden, men jeg tror at ekte kjerlighet har en saa stor makt at alt kan gaa. Vi har alltid facebook og jeg skal faktisk lage meg skype ogsaa for aa holde kontakten oppe. Det har bare gaatt noen timer, men jeg savner min Chocko. Vi delte alt: oreokake, starbucks, godteri, snacks, pizza, cola, McFlurry, pomfrites, mango, burger, slush..osv.. ja, alt. Vi begge elsker mat. Jeg kommer til aa savne alt ved han. Det hores kanskje ut som om at vi aldri vil motes igjen, men det gjor vi...om kanskje ett og et halvt aar. Det er saa mye jeg kunne delt med dere, men tror jeg har faatt noe i oyet og folk titter paa meg. Vi blogges...

Enzo if you read this...remember.. tccic (a lot)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits