photoshoot

Heihei! I dag hadde jeg med kamera på skolen oooog... vi hadde photoshooot! :D


Ruki Makiro!Meg, Noor og SiriZia, Annbjørg, Siri og GunhildLinselus


Most, hehahaa!


Jadaa, her har vi skils!
XD XD XD XD XD XD XDHilde, (linselusa) Annbjørg og meg.Halve meg, Zia og StigOle og meg på bussenHilde har tatt nesten alle bildene. Btw så hadde jeg på meg linser i dag.
Hva syns du om bildene?


sniktitt

Heiheei! Fra forige innlegg så har jeg ikke linser eller stripet håret mitt blått, haha. Det var sikkert bare lyset som reflekterte eller noe. Jeg er heeeelt utslitt nå, har vært på diskotek to netter på rad og baret sovet et par timer. Jeg har myyye å fortelle dere, stay tuned! Dere kan få en liten sniktitt på noen få bilder:

???????????


jeg er i danmark!

Heeiheei! Akkurat nå er jeg, Frøydis og Aebykier på et kjøpesenter i København. Hehe, kos dere videre folkens! :)
danmark!

Heiheii! Dette blir det siste innlegget fra meg denne uken. Overskriften og bilde forklarer det hele. Jeg er snart ferdig pakket, men ååh hater følelsen av at jeg har glemt noe. Jaja, Frøydis blir også med til Danmark. Jeg har full oppladet batteri på kamera, så ingen grunn til og ikke ha noen bilder å vise dere når jeg kommer hjem! Kos dere så lenge!Bilde fra google, haha vet ikke om det er den rette båten engang...


sjokolade fra praha osv

Dårlig oppdatering i dag fordi jeg har pakket til Danmark, feiret 50 års dag (stefaren min er 50 år i dag), hatt besøk av Gunhild og søkenbarnet mitt, og levert mine to søte små (marsvina mine)  hos Borghild så lenge. Forventer at Mia og Kiko er ilive når jeg kommer tilbake Borghild!


Søskenbarnet mitt har nettopp vært i Praha, og jeg fikk sjokis! :DNår jeg først er inne på gaver så fikk jeg julegave fra Siri, yeey ♥svar på leserspørsmål

Hvilken steder i filippinene pleier du å være? Kan du filippinsk? Går du på noen idrrett? :D
- pleier å være i Davao, nei jeg kan ikke Filippinsk. Idrett, jaja sprekeste på laget. Haha, nei er for lat.


Hvor lenge har du blogget?
- Siden mai på denne bloggen, men over 1 år med alle andre blogger jeg har hatt.


Serr, er dett sant at lære'rn leser bloggen din?
- Ja, det er sant. Synes det var litt rart i starten, men nå er det bare greit. Hyggelig at h*n tar seg tid til å lese det jeg skriver :)


Hvor lenge trenger du får å bli ferdig med håret?
Før brukte jeg 20 min, men nå har jeg begynt med andre produkter som går fortere, nå bruker jeg 7-10 min (når jeg gidder å fikse meg)


Hvilke program lager du til å lage header? :D
Photoshop cs3, har ikke link :(
Er det mange butikker der du bor?
Jeg klarer ikke å si talet på hvor mange butikker det er her! Hahah, vi har Kiwi som er ordentlig butikk. Eller to om vi skal telle med Statoil.


Hvor høy er du? :P
Rundt 1.68


Hva slags lim bruker du til vippene dine? Hvor kjøper du det og hvor mye kostet det? :)
Jeg bruker et fra Nivea som koster 50 kr.

Hvor lenge varer vippene dine? Går det ann å bruke vipper mer en en gang før de må kastes? :-)
Ja, du kan bruke dem mange ganger. Hvor lenge dem varer kan variere fra person til person. Jeg bruker mine i over 1 uke, men prøver å være så forsiktig som mulig med dem, da varer de lenger.


Hva er sponsorpakke? Jeg har aldri hatt peiling på sponsorgreier ... Er det gratis eller no ??
Ja, det er gratis. Et firma sender et produkt til deg som du har lyst på. Da må du skrive hva du syns om produktet og linke siden deres. Et reklameinnlegg med korte ord.


F.eks da jeg skrev om extensions håret som jeg fikk (les her)Heei Caro :) Jeg lurer på hvor i kvam du bor?
Det har jeg fått mange spm om. Når man lager blogg så fyller man inn diverse ting, inkludert hvor man bor. Jeg klikket på Kvam, men det fins jo to steder i Norge som heter Kvam, skulle egentlig klikke på Nord-Fron...


Hvorfor er du så redd for å få slemme kommentarer?
Har jeg sagt det? Nei, jeg er ikke redd for det.


Hvor lenge hadde du blogget da du kom på topplisten?
7 måneder (på denne bloggen)


Håper dere fikk svar på spørsmålene deres! (:


still meg dagens leserspørsmål
Still meg noen spørsmål i kommentarfeltet, så plukker jeg ut noen senere i kveld! :)


wihii, sponsorpakke

Når jeg kom hjem fra konf. undervisning fikk jeg en pakke i posten fra fargedelinser.no


Helt siden jeg møtte Mo fra x-factor har jeg hatt lyst på fargelinser (les her). Kan ikke si så mye om dem enda fordi jeg har ikke prøvd dem. Kommer til å vise dere før og etter bilde senere, antageligvis neste uke fordi jeg drar snart til Danmark. Da får dere se meg med grønne øyer! :)

Jeg var så heldig at jeg fikk med linsevæske og linsebeholder, vanligvis sponser ikke fargedelinser med noe xtra, men, menDisse linsene er uten styrke siden jeg ikke har dårlig syn. Hva syns du om fargelinser?


magiens største hemmeligheter avslørt

Forige helg så jeg og Gunhild på et program der magikere avslørte hemmelighetene sine. Skal si det er mye enklere enn det ser ut som på TV. En magiker skal jo ikke avsløre triksene sine, men nå fikk jeg svar på hvordan de går på vann, flyr, får assistentene til å forsvinne osv.

Hva syns du?


videoPad editor

Hei! Da skal jeg skrive om det nye redigeringsprogrammet mitt som jeg lovet. Om du er nybegynner og aldri har redigert en video før, så vil jeg anbefale å begynne med noe lett som windows movie maker. VideoPad Editor er et ganske lettvint program om du har drevet med movie maker en stund.


Last ned HER (trykk på ''Get It Now'') -ja det er gratis

Håper dette var til hjelp!


video - magi

Først må jeg bare takke for alle kommentarer fra forige innlegg! Det var ikke en negativ kommentar, dere er best! Jeg ante ikke at jeg er forbilde for så mange, og at jeg inspirerer dere. Det er alltid hyggelig å lese ♥
I dag fant jeg ut noe nytt om meg selv. Jeg kan gå baklengs, og best av alt fly!


Nei jeg kan ikke det. Jeg har blitt så dritt lei windows movie maker. Jeg har redigert der i et halvt år, så jeg kan alt. Så jeg googlet et par timer etter det perfekte programmet. Jeg fant et som hadde mange effekter og muligheter som er bra nok for meg. Jeg har bare brukt en av effektene på videoen for å teste.


Ja, jeg kan skrive eget innlegg om det i morgen om dere er engasjerte. Så omtenksom og snill jeg er tok jeg vare på linken fra der jeg lasta det ned.


hvorfor leser dere bloggen min?


photoshop cs3

Jeg får stadig spørsmål om hvilket program jeg bruker på headerene mine, jeg bruker photoshop cs3. Jeg har piratkopien som jeg fant på denne bloggen, ja lasta det ned gratis. Så kommer den lille ulempa, linken for å laste ned photoshop fungerer ikke lenger ifølge Nikita Marie.


For dere som har photoshop cs3 og er nybegynnere, så vil jeg anbefale å følge læringsvideoene til Nikita Marie. Kan være til stor hjelp. Jeg har forresten spurt om å legge ut videoene hennes :)

filipino foood

Hey! Nå har jeg og Gunhild spist oss gode og mette. Vi skal bare nøørde litt icy tower og Robot Unicorn attacked (facebook spill), så drar vi ned til Kiwi og later som om vi er kule når vi kjører spark. Denne gangen har vi et mål... vi skal kun kjøpe og spise det som er sunt! Hmm, kanskje det blir konstrasser med resultatet?


Her er middagen  vår :)Spist filippinsk mat før?


photoshoot!

Heihei! Nå har jeg besøk av Veronica. Long time, no see! Har ikke sett hun på et halvt år. Senere i dag får jeg overnattingsbesøk av Gunhild, men før hun kommer må jeg rekke å rydde rommet, rense bur osv. Nok snikksnakk, her har dere photoshoot bilder av meg og Veronica.! :)

.
Hva syns dere om bildene?


bambi
fra H&M


hva syns du om stilen til mewkid?

Det er så tøft når det er noen som skiller seg ut litt, og ikke er som alle andre. Jeg bruker http://mewkid.net/ som eksempel. Jeg liker bloggen hennes, liker det fargerike huset hennes, liker at hun har sin egen orginale stil, men jeg liker ikke panneluggen (beklager, men min mening). Stå på Ina!


Hva syns du om stilen hennes?


i morgen tidlig

Heihei! Nå drar jeg straks opp til Borghild. Skal overnatte der i natt. I morgen er det så klart skole.... igjen. MEN! Jeg og Borghild skal stå opp tidlig for å kjøre Krok. Det er jorde dere ser på bildene, mange homper der i år har jeg hørt. Funfunfuun.


Bakken begynner fra den loven, men jeg og Borghild kjører fra lenger oppe der, mer nedoverbakke. Håper bare det som skjedde i fjor ikke skjer i år. 1.) Jeg mistet rattet mitt mens jeg kjørte. 2.) Det ble stort hull i skoa mi, haha savner dere uggs♥
Jeg skal suse nedover hele bakken med min nye ultra-hultra-pultra-fultra kule king size snowracer, hahah *skryteskryte*


liten gave fra tokyo

Hei! På starten av nyåret fikk jeg en liten søt gave fra Tokyo. Når jeg satt på Singapore Airlines på tur til Filippinene hadde jeg spilt Mario mange timer + sett på 3 filmer. Jeg ble så lei at jeg bestemte meg for å være sosial og snakke med flyvertinna og flyvertinnegutten. De var ganske snille, ga meg gratis godteri som koster penger osv. Jeg har alltid lurt på hvorfor alle flyvertinner på Singapore Airlines er så pene, men det viser seg at de har egen stylist.


Liten eller stor gave, setter pris på at de fortsatt husker meg :)

Hehe, litt forsinka da?

Jadaa, ingen problem med å lese hva som står :)Jeg blogget ikke i går fordi jeg hadde igjen besøk av Borghild, Ole, Stig og Gunhild (vi aket, hehee). Så hadde vi en liten filmkveld hos Ole.


hvem er kjekkest?

Heyheyy god kveld! Jeg har lovet gutta boys å skrive et innlegg om dem, soo here we go! I dag tok jeg med kamera på skolen for å ta photoshoot av dem. Ikke min idê, haha. Torgeir og Sivert vil vite hvem av dem dere syns er kjekkest.


Sivert til venstre - Torgeir til høyre
Hvem syns du er kjekkest, begrunn svaret ditt! :)


funfunfuuun

Nå kan jeg si at det har vært en latterfull dag, latterfull med stor ''L''! Gunhild ble med meg hjem fra skolen og vi hadde tomme mager. Vi skulle til Venezia med Borghild, Ole og Stig. Jeg og Gunhild kjørte spark ned til Venezia, det viser seg at jeg ikke er livsfarlig å sitte på med lenger. Så klart var Venezia stengt, men det ble Mors Kro (cafê)


Senere gikk vi opp til meg mens vi leide hverandre i hendene. Aner ikke hvorfor, joda hyggelig! Sååå har vi en gammel tradisjon å ta vare på, aking hos meg♥ Morsomt å se at noen tryner, hahahh!


Ole, meg, Gunhild og Borghild


Ole og meg!Bruker ikke sminke når jeg aker. Står at det er forbudt i loven, så jeg følger den :)


Kredz til deg Stig, du er super fotograf!

Hva har du gjort i dag, hva syns du om bildene?


hvem/hva er dette?

Hmmm... nå begynner jeg å lure. Jeg la seriøst ikke merke til det før jeg leste kommentarene. Sykt creepyNeida dere. Det er bare en liten fail av meg. Jeg beveget meg sakte, så kom mamma og gikk fort forbi. Siden jeg har speeda opp filmen ble det bare sånn. Det var ikke planlagt eller noe, helt random. Haha, men litt eid! Hva trodde dere første gangen?


akkurat nå leker jeg smart!

Nå er jeg endelig ferdig med norskleksa som tok meg evigheter! I dag ''husket'' jeg faktisk boka, haha!


Malin IKKE les dette!
Over til det som ikke er sant. Nå sitter jeg å chatter med Malin på face. Sitter å ler med meg selv, hahaa. Lille søte Malin tror på alt, mohahah jeg lyver så det ryker ut av ørene mine. Først sa jeg at jeg scoret 60 000 poeng på et spill vi er avhengig av. Så sa jeg at lærerne syns jeg var så smart at de fleste ville endre hele karakterkortet mitt til bare 5 og 6.
Hun trodde nettopp at jeg skulle til Hawaii i Februar! Uffdaaa... jeg må virkelig finne noe annet å fylle hverdagen min med siden jeg sitter å ler med meg selv og sier jeg er smart!
Hva gjør du akkurat nå?


hårvideo

Jeg laget denne videoen rett før jeg skulle løpe ned til bussen. En grunn til at jeg klarte å brenne meg, hahaha alltid stresset! Glemte å lete etter skrivefeil i videoen btw ;)


Siden jeg ikke har langt nok hår så må jeg jukse litt, hehe. Burde ikke tupere extensions, men jeg bruker det helt til det blir ødelagt/slitt.


Her er det jeg brukte:

Liss ultime og ghd fra Nikita frisørBørsten til høyre og den rare kammen er egentlig ganske viktige. Ikke til denne frisyren, men til alle de andre. Kommer tilbake til det senere! :)


Hva syns du om videoen?


new lashes

For noen dager siden fikk jeg vipper sponset av http://www.dragenshule.no/. Har blitt sponset av akkurat samme vipper før, men må si at dette er de beste vippene jeg har hatt på meg. Du finner ikke så mange ''naturlige'' vipper hos dragenshule, men du finner lange og fyldige.

Akkurat nå er disse utsolgt. Kunne du tenkt deg vipper fra dragenshule?


tilbake med nytt design

Heeeeiii! Savnet meg, haha. Da har det gått en uke siden sist da. Bloggen min ble plutselig rosa igjen, vet ikke helt hva jeg skal si. Njaa, sier det er greit så lenge. Har jo brukt 6 timer på hele designet, men ikke det fineste jeg har hatt. Jajaa, jeg er jo så kresen!


Hva syns du om dette designet?Btw: Møø til deg også anonym. Haha, må si du virkelig har fritids som kommenterer med ulike navn. (sjekk forige innlegg)


heii

Heiheii. Headeren jeg laget i går ble ikke slik jeg hadde forestilt meg, så nå har jeg en midlertidig av Tass ♥


Jeg tar meg en liten bloggpause neste uke, jeg. Trøster dere med at jeg kommer til å poste noen innlegg. Jeg var flink og  laget en hårvideo i dag, men arrrgh batteriet ble utlada når jeg kom halvveis. Tar meg en liten bloggpause fordi... det er ingenting som skjer!


Btw: Jeg har fått dilla på luer igjen. Må kjøpe den i flere farger. Må ha i rosa, grønn og blå. 50% hos Carlings (i Sverige)jeg vil ha.... sommer!

Sure/ triste meg i dag som er lei snø, men vil ha sommer!
La oss se på noen sommerbilder :D


Jeg og Ole C badet mye, og tok mange hoppebilder
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Jeg og Frøydis hadde photoshoot


Hver eneste morgen gikk jeg og Tass for å badeSpiste masse pannekaker på verandaenJeg var masse i Sarpsborg. Anh og jeg tok bilder/filmet nesten hele tiden, funfunfunKledde meg nesten bare i svart for første gang, pga jeg skulle i begravelsePhotoshoot med MariaJeg spiste masse sunflower kjeksAvslutning!Jeg og Hilde gjorde masse rart.Photoshoot med søskenbarnet mittHver kveld lå jeg på gelenderet og så opp i himmelenJeg gikk turer i RondaneGikk enda en tur i Rondane med Ingrid, tante, onkel og pølsehundene (dachs hunder)


Jeg laget den digre inspoplakaten min som tok nesten 7 timerJeg baket kake!Mia marsvinet mitt hadde bursdag. Jeg, Stig og Aurora feira en liten bursdagsfeiring (derfor kaka)Flere som savner sommeren?


hva gjør jeg nå?

Jodaa, jeg lager ny header! Blir jeg fornøyd er den på plass til i kveld :)drittslengere

Nå skal jeg faktisk blogge seriøst, here we go! Jeg får nesten aldri negative kommentarer. Ta ''mini mouse'' innlegget som eksempel, jeg har fått 101 kommentarer, men ingen av dem er negative! Dere er besssst ;*


Jeg blir ikke så lei meg om jeg får en stygg kommentar, kan hende jeg ler av noen. Dere drittslengere fikk Voe til å slutte, en kommentar som såret Voe var ''jeg håper du får HIV og dør''. Det er en grunn til at jeg ikke vil være på 1.plass, folk forventer så mye og det er jo en samleplass for alle drittslengere. Hvorfor er jeg så vant til negative kommentarer? Jo, jeg har hatt tidligere blogger. Jeg var dum og postet et innlegg jeg aldri skulle postet. Stygge kommentarer strømmet inn. Blogg har lært meg å tenke før jeg trykker publiser.

Dere skal vite om jeg får en haug negative kommentarer så tar jeg meg ikke en laaang pause, eller sletter bloggen som andre bloggere har gjort! Er det noen som kommer face2face til meg på gata, så kan jeg bli litt såret (noe som skjedde med Voe).
Blir du såret av negative kommentarer?


hello kitty

Alle bilder er lånt fra denne nettbutikken


Noen mener at Hello Kitty bare er for småunger, noen mener det er for alle (utenom di eldre). Jeg holder med siden som syns det er for alle! Husker i sommer da jeg var helt hekta på Hello Kitty. Jeg kjøpte til og med en bok for 60 kr, men det var en lærer som kasta den 2 ganger i veggen så den ble ødelagt :((


Kunne gjerne tenkt meg alt under her, spesielt den nederste T-skjorta.
Hva syns du om Hello Kitty?søteste kattesparebøsse!

Sponset av http://tøffing.no/


Jeg fikk den søteste sparebøssen jeg har sett fra http://tøffing.no/! Den er sendt helt fra Hong Kong. Det du skal gjøre er å legge på en mynt, og kattepusen kommer med labben sin og drar den ned. Akkurat som på videoen.
Jeg elsker designet, men den er litt bråkete. Karakter 5/6
Du finner den her. Hva syns du, kunne du tenkt deg slik selv?


bloggfri

Hei! Tar meg bloggfri i dag, jeg. Er ikke helt frisk, pluss at bestemor har bursdag i dag. Blogges i morgen!


Haha, kjeda meg litt ja..


stalking cat

Hihii, super søt katt! Minner meg om leken ''rødt lys''


Legger ut den dramatiske versonen også jeg, uff jeg gikk på igjen!


Hva syns du?


bursdagsgave jeg fikk fra anh

Jeg ble så glad når jeg fikk dette albumet fra Anh ♥. Alle bilder samlet på en plass. Ved siden av hvert bilde har hun skrevet en liten søt kommentar. Hun laget en til meg, og en til seg selv ^^ 
På bildene over her hadde vi døgna, men vi hadde som mål at vi skulle dra oss til byen. Aldri mer, vi sovna på kjøpesenteret!

Har du minnealbum med venninna di?


vinner av blogg vs blogg

Gratulerer til http://supertjej.blogg.no/ som har vunnnet blogg VS blogg!


Jeg har aldri hatt så jevn blogg VS blogg. Marie vant med en stemme over Ida, og jeg har frippel sjekket stemmene. 25 stemmer til Marie, og 24 stemmer til Ida.

Hva syns du om bloggen til http://supertjej.blogg.no/?


lilla fargelinser

Når jeg var hos Anh prøvde jeg linsa hennes. Linsa fordi hun har bare en, den andre er ødelagt. Det var såå kuuult, must have! Det er bare det ene øye mitt som er sminka, haha.

Huden rundt øyene er redigert i picnik (just for fun). Når jeg fikk på meg ''linsa'' ble det der hvite rundt øye mye hvitere, ser ut som det er redigert. Nei, det er ikke det. Hva syns du?


mini mouse

Hei! I dag prøvde jeg og lage Lady Gaga sløyfe, men den ble.... ja, mislykket. Av en eller annen grunn endte jeg opp som mini mus. Hårpudderet fra H&M var ikke så verst :))
Hva syns du?


farvel til voe

Oyy, tenk at VOE har gått av bloggtronen?! Det kan jeg skjønne av all kritikken. Jeg tenker litt fremover, jeg. Hvem får 1.plassen? Haha, jeg vil ikke ha den. Eller hadde vært morsomt en dag, eller uke. Men jeg sier nei takk til flere år! Hva syns du, hvem fortjener 1.plassen nå?innkjøp

Heiheii! Ganske sent for å bloggen nå, men jeg reiser tidlig tilbake til Kvam i morgen. Dette er det jeg har kjøpt den lille tiden jeg har vært i Sarpsborg/Sverige:


Lue - Carlings''bondeknølskjorte'' og cardigan - New YorkerGenser - New Yorker (er den ikke søt?)Bikinitruse og genser - New YorkerSko - DNA. Jeg liker egentlig ikke disse skoene. Jaja, det var jo 70%Votter og hårpudder - H&M. Tviler på at hårpudderet funker, men tenk positivt!Til slutt, men ikke minst... objektivet mitt !!♥

Gleder meg til å ta skikkelige bilder med det. Brukte tilgodelapp btw :)

BTWx2 dette er innlegg nrm 500! Hva syns du om innkjøpet?


videoblogg - nyttårsaften

Den der greia som fløy opp i været fulgte etter Anh, derfor hyler hun så fælt på starten. Hahaa, det var morsomt å feire nyttår med deg Anh og tenne på ting som sa pang alene ♥

Di digre rakettene er pappa sine, pinneraketter faktisk (som er ulovlig). Man kan jo få alt i Sverige, haaha. Rakettene kosta 800, men han fikk dem for 100. Nei, jeg skjønner fortsatt ikke hvordan har får til å prute. Hva syns du om videoen?


siste dagen i 2010

Heii, ja da er det 1.januar 2011. Tiden flyr forbi meg. I går var det kjempefint og se alle rakettene. Jeg er litt småredd raketter. For 2 år siden feira jeg nyttår her i Særp. Det var noen som kjøpte digre raketter (som var i bokser). Vi tente på..... og boksen bikka til side. Jeg var heldig som ikke var en av dem som tok turen til sykehuset!


Jeg og Anh hadde en koselig dag i går, kan fortelle hva vi gjorde på starten av dagen: Jeg gikk rett forbi Anh i rulletrappa uten og se henne, haha godt gjort.
Shave ice, mhhm man blir aldri lei!

På bussen hjem til Anh.Når vi hadde gått av bussen så tok vi en liten photoshoot ♥sukkerspinn med xtra sukker på

let it snow, let it snow, let it snooowsmask-smask, hihii


Har ikke brukt det nye objektivet mitt på noen av disse bildene, om noen lurte.
Hadde du det fint i går, hva syns du om bildene?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits