Over Knee Boots


Når trenden for disse lange støvlene kom (over knee boots som det heter) hadde jeg ikke sansen for dem i det hele tatt. Jeg syns de var så rare...og så.. lange? Til mer jeg så av dem, til mer likte jeg dem. Folk på gata, folk på internett -jeg begynte å få sansen for dem! Jeg skaffet meg et par, men jeg kunne ikke bruke dem. Jeg var da gravid med stor mage. Så lange støvler, og så stor mage, så rett og slett rart ut. Haha, iallefall på meg. Det skal være sikkert. Nå er ikke magen min fullt så stor mer, så jeg har fått gått et par meter med dem, kanskje fem. De er livsfarlige på vinteren!! Jeg var Bambi på glattisen og holdt på å tryne bare av og ta et steg!! Veldig glatte under, hæler, vinter, snø, barnevogn, nyfødt baby -nei jeg får spare dem til våren!..Jeg og mamma på trilletur. Måtte så klart bytte sko, hehe. Mamma er såå stolt når hun får trille!:-) 


My wardrobe


Hallo! Her om dagen ryddet jeg klesskapet mitt. Det var et stort rot. ROT med store bokstaver. Det begynte å bli så liten plass at hele greia kunne rast sammen når som helst. Jeg hadde så masse klær som var for smått, men jeg sier alltid til meg selv "jeg skal da begynne å trene snaaart, så da kan det jo passe senere". Etter alle disse år, så var det på tide og innse at det kommer aldri til å skje. Etter timer var det flere sekker med klær. Vet dere hva det værste jeg hører? Når noen skal rydde skapet sitt også kaster de klærne de ikke har bruk for. HALLO?! Jeg hadde en venninne en stund tilbake som gjorde det. Da kjente jeg det kokte inni meg. Hva med og gi det bort, eller til en bruktbutikk? Klærne mine har aldri gått til en bruktbutikk. Enten så går det til venninner, eller så tar vi det med til Filippinene. Til dere trofaste lesere som har fulgt bloggen min i flere år husker kanskje når jeg dro til Filippinene 2011/ 2012. Jeg var 15 år og startet mitt eget prosjekt som jeg kalte for "C-prosjektet". Det husker jeg så godt, hehe. Fikk masse støtte der faktisk. Jeg fylte kofferten min med så masse klær som det var plass til og gikk rundt og ga det bort til folk i Filippinene. Da hadde jeg det så gøy og folk ble så glade! 


Spørsmålsrunde pågår HER


Those lazy days

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

For en avslappende dag. Jeg har sett på serier og pugget litt. Hva jeg har pugget til tror jeg ikke dere interesserer dere for, haha! Skal spare dere, for det er nokså snålt. Nå skal jeg se ferdig en episode til av Lost, så skal jeg rydde og vaske rommet. Det trengs! Føler meg alltid så "møkkete" etter jeg har ryddet rommet, så skal ta meg en lang dusj og pleiekveld når jeg er ferdig. Gleder meg til å legge meg i nytt sengetøy, haha. Det er så deilig og ha slike avslappende dager. Siden jeg har så masse fritid slipper jeg å stresse med alt mulig. Det er faktisk ingenting jeg savner med skolen jeg gikk på. Jeg er bare så lykkelig og glad for å slippe å være der mer!  

På slike late dager går jeg alltid i pysj eller joggebukse. Jeg har nylig fått en supergod joggebukse fra Sheinside.com. Dere kan finne den HER. 

LinkBasic topp fra Forever 21


Should I regret?

Åååå dere.... jeg fant en så fin kjole i Sverige. Det første jeg sa når jeg fant den på stativet var -dette er noe Jennifer Love Hewitt kunne brukt i serien Ghost Whisperer som Melinda! Derfor fikk jeg et lite crush på denne fine, sorte kjolen. Den var til og med på salg. Jeg vet ikke om dere husker det, men jeg syns alle kjoler over 150 kr er dyre. Haha, jess, jeg er litt gjerrig der. Skal jeg først handle kjoler klikker jeg hjem massevis fra Nelly når de har stort salg. Denne finingen kostet 250 kr. Jeg kjøpte den ikke. Ikke bare fordi jeg syns den var for dyr, men når skal jeg egentlig bruke den? "Love makes you blind", det er så sant. Jeg hører ganske fornuftig ut når jeg skriver alt dette, men det blir litt pyntet på. Haha. Jeg var egentlig fast bestemt på at JEG MÅTTE HA DEN. Det var nok snille Anh som snakket meg til fornuft, hihi. Jeg fikk den ikke med meg hjem, men i det minste har jeg bilder av den. HAHA. Burde jeg angre? Nehh. Hvem vet, kanskje jeg legger på meg og da passer den ikke likevel. 


Bursdagsgave på forskudd

Bursdagen min er 9. november, men jeg har allerede fått en bursdagsgave fra stefaren min. En kjempe fin kåpe og skjerf. Tror det har blitt en tradisjon at jeg får en jakke til bursdagsgave, for de tre siste årene er det nettopp dette jeg har fått! Jeg elsker jo kåper/ jakker som dere vet, så jeg blir like takknemlig og glad hvert år! Tusen takk for flott gave! ♥  

I virkeligheten er den rødere enn bildet dere ser over her. Noe lignende som dette:

Hva syns dere? 


Outerwear

Ingen hemmelighet at jeg elsker kåper! Om vinteren og høsten er det kåper man ser meg mest med. På dette stativet som står på rommet mitt henger favorittene mine. Det er fortsatt et par jakker som også skulle hengt på stativet, men det ble ikke plass. Resten av mine mindre fine jakker lar jeg henge i gangen, haha. Bare for å si det om noen skulle spørre: Jeg bruker ikke ekte pels eller skinn. Det er jeg sterkt i mot. Dessuten er alle mine jakker langt i fra den prisklassen.

I fjor postet jeg et innlegg om mine høst/ vinterjakker som dere kan finne HER. Siden da har det kommet mange fler i samlingen. Hehe.


noe nytt hele tiden

Det virker kanskje som jeg får noe nytt hele tiden. Tjaa, litt enig ut i fra hvordan man kan se det på bloggen. Jeg har en mor som er litt av en shopaholic. Hehe. Hun prøver aldri klærne sine før hun kjøper dem, så jeg får som oftes det som ikke passer. Yea!

Alt fra BikBok

Jeg er ikke særlig glad i skjørt som er stramme også plutselig så går de utover om dere skjønner. Altså slik disse to skjørtene er, men det kan man alltid pynte på. Med en litt lengre topp, så ser man ikke det :)snart mitt

//Sponset

Konkurranse pågår HER hvor du kan vinne en kjole fra Sheinside.com (avsluttes neste uke)

Disse godbitene er på vei til meg. Jeg håper virkelig de kommer før jeg reiser til Filippinene om 21 dager. Ellers må samarbeidspartnerne mine vente 6 uker før jeg får det publisert. Kjolen nederst i venstre hjørne er kjempe søt. Skulle gjerne hatt den selv, men siden Ingrid har hjulpet meg så mye med bloggen, så skal hun få den! 

Choies.com:
Link  -  link  -  link 

Sheinside.com:
Link  -  link  -  link


knallbra kupp!

Jeg måtte bare klikke disse skoene hjem da jeg så de var på salg hos Nelly. Originalprisen var 399 kr, men jeg klikket de hjem for 199 kr! Knallbra kupp. Gjett hva? Nå har de satt ned prisen enda mer, og koster kun 159 kr. Det er ingenting for disse nydelighetene her!

Link


today's order

I samarbeid med SheInSide.com

Gleder meg som en liten unge til jeg får dem i posten ♥
nye sko i samlingen

Hei! Jeg bestilte meg et par nye sko fra Nelly for litt siden. Det ble litt nedtur når det kom fordi de var for små. Orket ikke å returnere dem, så jeg ga dem bort, og bestilte nye i en størrelse større. Anbefaler å bestille disse skoene i et nummer større om dere tenker dere de samme! :-)

Rune (stefar): Blant alle skoene dine, er disse de aller styggeste! Du ser virkelig ut som eiffeltårnet...
Hahahha


kira dress

Min nye kjole fra Nelly.com. Link.Pumpsa er også fra Nelly


sortert og organisert

Hallo! I natt ryddet jeg klesskapet mitt! Det var ingen liten jobb med tanke på at alt lå strødd utover hele gulvet. Nå kan jeg faktisk se gulvet mitt! Blir like sjokkert hver gang jeg går inn til rommet mitt nå, haha. I dag tidlig var jeg så trøtt at jeg klarte å slå av alarmen min i søvne. Da klarte jeg selvfølgelig å forsove meg så mye at jeg like så godt droppet hele skoledagen... ikke bra, ikke bra.
pink dr. martens

Jeg syns Dr. Martens skoene er noen utrolig kule sko! Elsker så og si alle, men jeg falt mest pladask for de rosa. Det var selvfølgelig rosa jeg skulle bestille. Jeg bestilte dem fra Nelly.com i str 37 som passet perfekt. Jeg har mye positivt å si om disse skoene. Men jeg har en ulempe å fortelle -de er sykt ubehagelig å gå med! Jeg har aldri hatt noen sko som er like ille å gå i som disse. Kunne aldri brukt disse på en lang shoppingtur fordi da hadde jeg fått gnagsår. Blir nok mest til å bruke på skolen fordi der sitter jeg som regel bare på rumpa hele dagen. Kanskje jeg tar kraftig feil. Kanskje de blir mer behagelige å gå i etterhvert. Håper det!  new pumps - yin

Hei! Fikk nye pumps dumpet ned i posten fra Nelly i dag. Likte de veldig godt! De heter Yin. Skulle gjerne lagt ut link til dere, men dessverre så er de utsolgt for øyeblikket. Men du finner dem i andre farger. 

Velkommen til samlingen 

Høyeste skoene jeg har til nå, 16 cm!

Hva syns dere? 


tilbakeblikk: antrekk i 2012

Her får dere massevis av bilder fra tidligere outfitsinnlegg fra januar-november 2012. Jeg har droppet desember siden de bildene er nylig postet, og de fleste har sett dem. Bildene under her får meg virkelig til å savne håret mitt! På alle bildene er håret mitt naturlig, men knapt to måneder tilbake bestemte jeg for å få skulderkort hår. Jaja!

Flere antrekksbilder finne du i kategorien ''Outfits''! Noen favoritter? 


vi jenter får aldri nok av...

..... SKO!! Nå har jeg sortert litt sko. Forresten så har jeg bestilt nye sko fra Nelly i dag. Kan ikke vente med å få nye pumps i posten! 


mine nye kjoler fra nelly

Hei. Her er noe av det jeg bestilte fra Nelly. Det var mange kjoler som mamma likte, så snill som jeg var fikk hun noen kjoler. Hehe, det er tross alt hun som har betalt! Men her er mine:

Denne kjolen ser ikke bra ut på bilder etter min mening, men den er mye finere i virkeligheten!

Denne kjolen er en av mine favoritter! Noe jeg syns er kult med denne, er at det er en ''innebygd'' body! 

Dette er min første paljettkjole. Jeg måtte le når Frøydis sa at den lignet på en fisk. Haha. Jeg likte den veldig godt 


Denne kjolen er en feilbestiling. Jeg har aldri bestilt en kjole i denne fargen, men det gjør egentlig ingenting. Jeg likte den. Det eneste negative var at glidlåsen ble veldig trang når den kom til brystområdet, så jeg kan ikke bruke bh under.
Det går nok bra 


Hvilken kjole likte du best?


stor pakke med klær fra nelly!

Hallo! I dag har jeg vært hos legekontoret. Jeg er virkelig allergisk mot noe, så jeg får et veldig merkelig utslett. De klarer ikke å finne ut hva det er, men jeg har i alle fall fått salve og tabletter. Æsj. I dag fikk jeg også en diger pakke fra Nelly! Jeg har nettopp prøvd alt som befant seg inni posen, og jeg elsker alt! Gleder meg til å bruke det. Nå skal jeg ut med noen venner, men når jeg kommer hjem skal jeg vise alle kjolene på. Vi blogges! 


bestilt fra nelly!

Hei, og god kveld! Det er så lenge siden jeg har vært innom Nelly, så hvorfor ikke ta en liten titt. Det er litt farlig for meg. Når jeg ser noen jeg liker, bare må jeg ha det! Så det ble å klikke noen kjoler hjem. Det dere ser på bildene under, er alt jeg har bestilt. Den røde fersken kjolen skal mamma få til jul, men tror ikke den kommer frem før julekvelden. Da får hun få den når den kommer, hehe. Jeg kommer til å ta med meg alle kjolene til Filippinene i sommerferien å bruke dem der. Når jeg er der, bruker jeg slike kjoler til hverdag. Hehe!  

På vei hjem til meg:

Noe du likte?


vinrødt skjerf i gave

En del av bursdagsgaven jeg fikk fra Anh. Har lenge ønsket meg vinrødt skjerf! 

Jakken er fra Vero Modajakten på den perfekte juleballkjole

Hallo! I hele helgen har jeg vært på jakt etter den perfekte juleballkjole. Jeg har tittet over alt, men dette er noe jeg er så kresen på. Det ble ikke noe kjole som ble med meg hjem, og juleballet nærmer seg. Jaja, jeg får ta det som det kommer. Har du funnet deg ballkjole enda? 

Bildene jeg har tatt under her er fra butikken Street Of London som du finner på Amfi i Sarpsborg. 

Her er det mange digre ballkjoler, men jeg vil ikke skille meg ut så mye og komme med en diger, diger ballkjole 

(Jeg måtte ta litt ''uklare'' bilder fordi jeg hadde gentlig ikke lov å ta bilder inne der. Heheh.


new black pumps

Hallo! Disse nydelige skoparene er noe av det som lå i Nellyposen. Når jeg har dem på blir jeg 15.5 cm høyere(!!!). Nå kan dere se opp til meg, haha. De koster 699 kr hos Nelly. Det står at du burde velge en størrelse større enn det du bruker, men jeg er ikke helt enig der. Jeg syns du burde velge størrelsen du bruker til vanlig. Jeg skulle gjerne hatt en størrelse mindre, men, det går nok bra

Hva syns du?


nelly!

Jeg bare elsker å få pakker i posten. Noen som kan gjette hva som befinner seg i posen?


bestilt nyttårsantrekk

Hallo! Jeg hater virkelig at toppbloggere blogger så mye om Nellyklær. Jeg falt virkelig PLADASK for en kjole jeg bare måtte ha! Jeg kunne ikke vente ett sekund fordi jeg var redd størelsen min skulle bli utsolgt, haha. Jeg bestilte meg en kjole og pumps som er 15.5 cm!! Da blir jeg kjempe høy. Noe dere kanskje ikke visste er at jeg forguder høye folk, og skulle ønske jeg var høyere selv. Dette antrekket kommer jeg til å bruke nyttårskvelden. Jeg gleder meg masse allerede.


(Med disse pumpsa blir jeg 1.83, WOPWOP!!). Regner med dere legger merke til skrivefeilen min på bildet. Hehhe. La ikke merke til det før jeg hadde postet bildet, og latskapen min er for stor til at jeg orker å redigere hele bildet på nytt. Sorry. Kjolen finner du HER og skoene HER


mine høst/ vinterjakker

Hei. I dag har det vært en litt trist dag på skolen for oss i media. Ikke minst lærerne. Kontaktlærern vår kom med ekstra poser under øynene i dag fordi han var oppe så sent og var så sint. Noen av lærerne våre orket ikke en gang å ta fravær. Som jeg tidligere har skrevet på bloggen blir medialinja lagt ned (les innlegget her). Vi har ikke gjort noe stort i dag, bare løpt litt rundt og tatt bilder av skolen. Heh, spennende.     

Det blir bare triste greier når jeg tenkter på nedlegging av medialinja. Jeg skal snu over fra det triste temaet over til jakker! Nå har jeg nesten pakket ut alle vinter/ høstjakkene mine! Har igjen noen, men tror ikke de kommer til å bli brukt i år så de får ligge i en eske. Tenkte å vise dere jakkene mine som skal bli brukt i år. Noen har dere sett i tidligere outfitsinnlegg

Denne er fra H&M

Denne er også fra H&M


Jeg er ikke noe stor fan av boblejakker, men godt og ha når det er -20°c. Den er fra en sportsbutikk på Lillehammer.

Denne jakken er utrolig varm og er i merket Lee. Fra Carlings.


Denne begynner å bli litt kaldt å bruke nå. Fra Cubus

Denne er fra NewYorker. Utrolig varm jakke, men også veldig tung..

Denne er fra BikBok

Denne er fra VeroModa

Denne er fra H&M

Denne kjøpte jeg for flere år siden. Den er fra en eller annen sportsbutikk.

Denne er fra H&M

Denne er fra Nelly.com

Denne er fra H&M

Noen favoritter?


spirit, eagle

Genser fra Gina Tricot


nye ballerinasko

Hallo! Når jeg var i Sarpsborg fikk jeg noen søte ballerinasko av søstra til Anh, Tina. Hun var så søt og ga meg noen sko hun aldri har brukt før. Det er så synd at det ikke er sommer, haha! Gleder meg til å bruke de i sommer. Jeg kommer til å være i Filippinene (nesten) hele sommeren, så da skal de bli mye brukt der  
ny høstjakke

Hallo! I dag har jeg vært på Otta hele dagen med Aebykier. Vi hadde det kjempe gøy på matnan! Jeg har så mange prutehistorier og fortelle dere! Haha. Dere husker kanskje at dere fikk se to jakker på ''sneak peak'' innlegget for en stund siden, og denne jakka er en av dem. Elsker den! Den er fra H&M og koster 499 kr. Den finnes også i flere farger Nå skal jeg og Aebykier se film. Blogges 


sneak peak

Noe du lurer på? Spørsmålsrunde pågår HER.

Hallo! Jeg kjøpte to jakker tidligere i dag da jeg var på Lillehammer. Jeg er kjempe fornøy med begge! Den ene kostet 500 kr og den andre var det litt stivere pris på, 1300 kr. Den dyreste var forskudd på bursdagsgave min, og jeg har bursdag i november. Haha! Dere får sikkert se dem begge i et eller annet outfit-innlegg neste uke 

laa22ga

i got two t-shirts from my best friend!

Jeg fikk to super søte t-skjorter av Anh! Jeg syns det var kjempe snilt av henne, og jeg ble så glad! Hun har kun brukt den gule ên gang, så de er egentlig helt nye. Hehe, ikke at det har noe å si da. Den gule blir min favoritt! Hun har kjøpt dem hos NewYorker om dere skulle lure    


svar på kommentar - military green jeans


Flaks at jeg fikk denne kommentaren i dag fordi jeg har til og med på meg buksa! Hehe, så da var det ganske enkelt. Buksa er fra Gina Tricot som sagt, og er i str 34. Den sitter veldig godt på, og er veldig behagelig. Jeg hater egentlig å gå i bukser og foretrekker egentlig shorts, men det begynner jo allerede å bli kaldt her i bygda. Bilder av buksa i forskjellige vinkler som ønsket:Hva syns du om buksa? 


nye treningssko!

I 3 år har jeg sagt at jeg skal kjøpe meg treningssko, men det tok kanskje litt tid, men nå er jeg jammen eier av treningssko også! Hahha. Treningssko er ikke ''Caro'', men mamma ble så sur for at jeg ikke hadde et par. Hun ble sur, og tvingte meg til å kjøpe et par. Jeg ville heller kjøpe meg et nytt par Jeffrey Campbell, men neidaaa. 

DNA , 1200kr

Nå som jeg har sko, så skal jeg og Torgeir jogge oss en tur snart! Arkivbilde:

Hvilken treningssko har du? 


all girls love shoes!

For en måned siden kjøpte jeg disse søte ballerinaskoene hos DinSko. De var til og med på salg, men husker ikke helt prisen. De er iallefall behagelige å gå med, men som alle andre ballerinasko, så får du gnagsår til slutt om du har gått langt. Disse 13,5cm høye skoene er fra Nelly. Jeg kjøpte de for full pris, så det kostet meg 449kr om jeg husker riktig. De var til og med på halv pris for knapt en uke siden(!!). Tipper nok på at de er utsolgt desverre. De var iallefall litt for store for meg. Viss de får de inn igjen, så vil jeg anbefale å bestille en str mindre enn det du bruker. Skoene er nokså lette å gå i, og jeg har ikke noe problem de første timene, men det kommer selvfølgelig an på hvor mye jeg går. Men på slutten av dagen, så skal jeg love deg at du merker at du har gått i hæler som er 13,5cm!
Det beste til slutt, mine kjære, kjære, kjære og høytelskede Jeffrey Campbells. Disse koster nok 1695kr på Nelly om jeg husker riktig? Jeg vil heller anbefale og kjøpe de hos DNA. Da slipper du frakt + at de koster 1499kr. JC skoene er utrolig lette! Lettere enn de svarte skoene du ser på bildet over. Ikke bare lette, men de er veldig behagelige å gå i! Jeg kan gå lenge i dem uten og få vondt. Det er helt vanlige str etter min mening. Om du velger å bestille på nett, så bestiller du i den str du bruker. Mine favorittsko!   

2 nye kjoler

Hei. For en stund siden bestilte jeg et par kjoler fra Nelly. Klarte ikke helt å bestemme meg for leopardmønster eller tigermønster. Endte opp med begge to, heh, luksusproblem. Jeg bestilte ene kjolen i XS og den andre S. Jeg var litt usikker på hvilken str jeg skulle ha, men S var for stort til meg, så den er da mamma sin nå. 

Denne kjolen er i XS og passet meg perfekt 

Denne kjolen er i S, og var for stor for meg :(

(Begge kjolene fra Nelly.com)


bestilt ny kjole

Hei! Uff, det er noe med jenter og salg asså. Nelly har jo salg akkurat nå, så jeg måtte forelske meg i noe. Siden jeg måtte ha ny kjole til neste fredag, så tok mamma bryet med å bestille en kjole til meg. Hehhe, tror det er en del av bursdagsgaven min? Men jeg er litt redd for at den ikke skal passe. Jeg bestilte i S, men burde hatt XS. Lengden er ikke problem, men jeg er egentlig ganske tynn, men håper den passer så jeg slepper returnering osv.

(Den ser finere ut på videoen enn på bildet. Regner med at den er finere i virkeligheten også, håper jeg)
Til slutt ''Det Klassiske Spørsmålet''   -hva syns du om kjolen?


litt mer om uggsene

Se flere bilder i dette innlegget HER

Uggsene jeg fikk fra www.lookboots.com kan jeg ikke si er helt ekte. Det kan hende det er ekte skinn av noe slag, men ikke slik skinn det er i ekte Uggs. Jeg sier ikke at lookboots.com er svindlere, fordi jeg kan ikke se at de har skrevet på siden at Uggsene er ekte (rett på meg om jeg sier noe feil). Desverre har jeg ikke fått brukt skoene enda fordi de er alt for STORE! Jeg sa jeg skulle ha i str 38 som jeg bruker til vanlig, men de var altfor store selv med 3 par ullsokker. Under skoene står det at det er str W7?

Om dere ser på Uggs lappen på bildet. Så ser det ut som om lappen er unøye sydd på. Ullen som er inni er veldig myk og varm. Men om du napper litt i ullen, så detter den fort av, så jeg vil kanskje si at det er litt dårlig kvalitet. Jeg burde kanskje brukt skoene i en stund før jeg skriver dette innlegget, men jeg klarer ikke å bruke dem fordi de er for store som sagt.

For all del kan det hende at jeg tar feil i det jeg skriver, men om jeg skulle dømme de, så vil jeg si at de er falske. Det kan man se på prisen også. Om dere vil bestille fra der, så er det opp til dere :)


masse klær

Mange sier at jeg har så masse klær osv, men jeg har alltid sagt -neii, jeg har ikke masse klær. Når jeg fikk nytt klesskap og hadde den store jobben med å brette alle klærne mine var det da jeg innså at jeg faktisk har en del klær. Jeg har to deler av klesskapet mitt, det dere ser på bildet er klærne jeg bruker. Andre delen har jeg i en komode i gangen. Så til sammen har jeg ganske mye. Hahah. Har du masse klær?  


nytt klesskap

Hei! Endelig har jeg fått nytt klesskap. Jeg hatet det andre, det var så lite. Jeg måtte kjøpe meg et klesstativ, men det var jo ikke nok. Så det ble nytt klesskap. Nå er jeg snart ferdig med å brette klær. SNART. Jeg var oppe til 06 i dag tidlig og brettet, sykt. Jeg er enda ikke ferdig. Jeg fant akkurat at jeg har massevis av klær i en komode som skal inn her også. Jaja, jeg er snaaart ferdig. Hehehe, ja. Jeg måtte ha filmene mine en plass, så de endte opp i klesskapet.


fin vårjakke

Heiheii! Det var noen som lurte på hvor jakka til Anh var fra i dette innlegget. Det kan jeg så klart skrive om. Den finefine jakken er fra ellos.no. Jeg digger den selv, kunne gjerne tenkt meg den i beige.
Hva syns du om den?


to nye plagg

Fikk to nye plagg i dag dumpet ned i postkassen. Blomsterprint blusen fikk jeg sponset og Tweety t-skjorten kjøpte jeg selv. Forelsket i dem begge to, hihi. Dere skal få se blusen på i morgen.Kjøpt deg noe nytt i det siste?


the rolling stones

Jeg er ikke så veldig fan av selveste bandet, men jeg liker t-skjortene med logoen på. Btw så er dette innlegg nr 700!! Når jeg kommer til innlegg nr 1000 gidder jeg ikke mer, da slutter jeg. Tulla! Haha. Hva syns du om Rolling Stones t-skjorter? T-skjorte fra H&M


ulove2shop

Satt på skolen i går og kjedet livet av meg, men da gikk jeg innom ulove2shop.com/no og så på alle klær og sko de hadde. Masse fint, her er litt av det jeg likte som godt kunne vært i skapet mitt:

Elise Ryan Chiffon Lace Dress, 449 NOK. Link


Bow Beneath Cardigan


Bow Beneath Cardigan, 599 NOK. Link


Kling Sailor Heart Dress, 349 NOK. LinkAlice Trench, 649 NOK. Link


ASOS Bow Heeled Shoe, 467 NOK. Link og Link

Sister Point Dress, 449 NOK. LinkSonia by Sonia Rykiel Cherie T-shirt, 779 NOK. Link


Rare Printed Bandeau Tulip Dress, 571 NOK. Link

Likte du noen av dette?


fine sko!

Har siklet etter desse skoene i to uker. Dammn, de er så fine. Men jeg skal prøve å skjerpe meg med pengebruken min, fordi jeg sparer til jeg skal til Filippinene. Jaja, håper jeg vinner i lotto en vakker dag.Skoene er fra ulove2shop.com. Hva syns du?


skoleuniform?

Viss skolen vår helt plutselig ut av det blå en dag bestemte seg for at elevene skal bruke uniform, syns jeg vi skulle hatt muligheten til å endre litt og fikse på det, slik som på bildene. Helt klart kommer mange personligheter til å drukne når alle er helt like, og det blir litt kjedelig å gå i samme farger og klær hver dag, men man slipper jo å bruke tid på å finne ut hva man skal ha på seg. Vet ikke jeg, mange positive, men også mange negative sider. Syns du skolen din burde hatt skoleuniform?


// google


dårlig kvalitet

Husker dere disse skoene jeg kjøpe fra Nelly?Vel, slik ser de ut nå... Jeg har brukt dem 6-7 ganger, og ikke tro jeg løper rundt i snøen og leker. Har kun brukt dem på Strandtorget, to ganger på skolen og når jeg har vært på besøk. Jaja forventa ikke at de skulle holde lenge, tror de kosta 370 kr eller noe på nelly.com


Anbefaler og IKKE kjøpe dem...

Ja, da får jeg kjøpe nye sko når jeg kommer til Særp (reiser dit i morgen, hihi)
Noen som har noen fine sko og anbefale meg? :)


new shoes

Det var en leser jeg møtte på Lillehammer lørdag som lurte på hvor jeg hadde kjøpt skoene som jeg hadde på meg. Kan like så godt dele det med dere andre også. Jeg har hengt meg på bølgen og skaffa meg wedges. Jeg har vert innom mange DNA butikker, men enten er det utsolgt, eller feil str. Til slutt ble jeg så lei at jeg bestilte noen fra nelly.com(Finere i virkeligheten enn på bildet)
Akkurat nå er alle utsolgt, men det skader ikke å spørre om de får inn noen på lager snart. Har du wedges?


LANVIN

Jeg digger den nye moten fra Paris, Lanvin. Denne stilen er ikke helt min, men jeg liker den. Ikke alt, men noe av kjolene, skoene og T-skjortene. Hallo?! Noen som har sett prisen, får nesten sjokk. Ca 2000kr for en kjole.

Når jeg ser på TV legger jeg alltid merke til hva de har på seg. Da jeg var på X-factor så jeg det selv. Marion Ravn hadde på seg gul Lanvin kjole (andre rekka på bildet). Heldige hun fikk låne kjolen før den kom i butikken.

Hadde det vært bursdag eller en annen anledning, kunne jeg gjerne tenkt meg og gå i en Lanvin kjole og sko :) Hva syns du om Lanvin?


Hadde litt fritids og lagra nesten alle plaggene med print scr. Gjerne si ifra om du låner bildene! :)


BESTILT FRA NELLY

Hiver meg på bølgen og har bestilt meg parkas jakke fra nelly♥. Viss jeg ikke tar feil så tror jeg annais har lik? Selvfølgelig er det ikke derfor jeg har bestilt den. Har sikla etter den i 2 uker. Hver gang Mathilde (tillis.blogg.no) går forbi meg på bussen med den jakka blir jeg så... åååh jeg vil ha den. Kunne godt revet den av henne og løpt min vei, haha ikke så slem.

De har mange slike jakker på Vero Moda og Only, men problemet er at her i bygda har vi bare 1 brukbar butikk i nærheten. Så nesten ALLE har den jakka, den er fin, ikke det som er problemet. Blir bare litt smålei av og se den samme jakka overalt.Får den i bursdagsgave fra mamma + gratis frakt (siden jeg nylig har bestilt cupcake toppen) Toppers!Har du en lignende parkas jakke, hva syns du om jakka?


PAKKE I POSTEN FRA NELLY

Det var en gang i sommer jeg bestilte en genser fra motedronningen om noen husker? Tok 3 måneder før jeg fikk en mail der det sto at pakken var sendt. 2 måneder gikk og jeg sendte klagemeldinger. Tok dem 3 uker og svare på mailen, sendte fler og fler tok mange uker før jeg fikk svar. Svaret var: hva er order nrm ditt? Har frippel sjekket at jeg har skrevet riktig adresse.
JEG SENDTE ET SPØRSMÅL TIL NELLY, tok meg 2 timer før jeg fikk svar! Gikk 2 dager og få pakken!Har enda ikke fått genseren min som jeg har ventet på nesten et halvt år! JEG HATER MOTEDRONNINGEN OG MODEKUNGEN for de er jo svindlere! Har skrevet et innlegg her. Blir ikke siste gangen jeg bestiller fra nelly. Toppen er mye finere på, så etterpå legger jeg ut outfit! Hold dere oppdatert!


ny jakke!I går kjøpte jeg denne søte jakka her. Og jeg ''salg diggeren'' går alltid i det området av cubus der alle restene er eller hva jeg skal kalle det. Den kosta 400kr FØR, men aldri i livet om jeg skal gi så mye for en sånn jakke. Kjøpte den for 49kr, bra kjøp?

Skal sørge for at den får en god plass i klesstativet mitt :))


Hva syns du om jakka, er du salg digger som meg?


suvenir T-skjorteNår jeg var i Bjørnhollia kjøpte jeg meg en suvenir T-skjorte. Tro meg, ikke den første! Uansett hvor jeg er må jeg bare kjøpe meg en suvenir T-skjorte. Har fra mange land som pappa har kjøpt med seg. Uansett så syns jeg det er et supert minne!

Var ute og tok noen bilder med Tass i sted, så nå skal jeg ut å gå en liten tur med han. Snakkes folkens!

Syns du suvenir T-skjorter er et godt minne?

TRE NYESTE KJOLER

Hei alle sammen! Nå sitter jeg her med Kristine. Hun har vert og besøkt skjønnhetssalongen min. Skal fortelle dere senere. Men her får dere se noen av kjolene jeg kjøpte når jeg var i Sarpsborg.

(Ble noen ufokuserte bilder og noen ikke så ''fine'' haha. Fordi fikk dårlig tid i å ta bildene)

Vero Moda.
 

Gina Tricot (50%)


Bik Bok (50%)


Hva syns du, hvem likte du best?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits