Nissejenta vår<3

Det ble ikke noe julekort på oss i år, men nissebilder -det fikk vi noen få av. Jeg liker å få det som jeg vil, det er ingen hemmelighet. Jeg haddde et perfekt bilde i hodet mitt om hvordan julekortet skulle se ut, men jeg fikk det ikke til. Eller jeg fikk ikke bildene til det. Selv om jeg prøvde veldig hardt. Jeg dro langt for å komme til den skogen jeg ville, vi hadde lånt gammel kjelke, været og lyset var perfekt, kledningen til Melinda var ikke til å klage på..... men dessverre var ikke Melinda helt på den fotogene siden den dagen. Litt irriterende, men da sparer vi den idén til neste år! :-) Her er noen nissebilder fra julen:

 

 


Bildedryss: julaften 2016

 

Hei! Håper dere har hatt en fin jul og fortsetter med å kose dere♥ Det er vi jammen flinke på her. Det er litt hit og dit siden vi prøver å se mest mulig av familie + jobb. På julaften hadde vi det så utrolig trivelig, men stressende. Vi var nemlig på to steder julaften. Først var vi hjemme hos meg i Kvam, så tok vi turen tilbake til Lillehammer og feiret videre der på kvelden. Stressende, men vi hygget oss og fikk feiret med begge familiene<3


Melinda og Aebykier. Melinda elsker virkelig Aebykier. Når hun er i nærheten blir hun så kosete på Aebykier. Hihi, da skal jeg si deg det er en stolt fadder som lyser opp!


Siden vi var på Kvam først på dagen, så åpnet vi pakkene fra min side av familien her. Det kom ikke som en overraskelse at 75% av pakkene under treet var til Melinda. Hhihi. Hun fikk altså SÅÅ masse fint! Jeg og S som foreldre ble helt målløs! 


Denne stolen har stefaren min, Rune snekret. Melinda er så glad i å sitte i den. OG klatre på den. Det er litt skumle dager vi har her akkurat nå. Bare vi snur oss bort i 2 sekunder står hun på toppen av gardintrappen å danser. Herlighet jeg får hjertet i halsen hver gang!! 

 

Store jenta vår. Melinda er faktisk 14 mnd i dag :-)


Rune, stefaren min er en myntsamler. Har går rundt med metalldetektor og finner masse mynter overalt. Selvføgelig ikke på denne årstiden, hehe. Han har så mange mynter han samler i snusboksen sin. Til jul fikk han myntalbum av meg, S og Melinda. Han ble såå glad for den! Det gledet oss veldig:-) Her fikk Melinda prinsesseslott/ telt. Dette gleder vi oss til å slå opp!


Julefrokost.

Her er vi på besøk hos oldemor. 


Oldemor hadde kjøpt en stor tøydukke uten klær. Så strikket hun klærne til dukken selv. Luen passet faktisk til Melinda, så den bruker hun selv nå. Hihi:)


Først spiste vi julefrokost, SÅ spiste vi julemiddag kort tid etterpå. SÅ dro vi på kaffe og kake hos bestemor. SÅ dro vi til Lillehammer og spiste julemiddag der også. Etterfulgt med kaffe og kake. Jeg trodde jeg skulle rulle ut døren til slutt. Kan ikke vente med å komme meg til hjem kjære hjem (elixia) når julen er over! Endelig var kvelden her!Melinda ble så glad når nissen kom! I fjor var hun så nyfødt, så da var det ikke like stas. I år smilte hun og danset når barna sang til nissen ♦


Kjekkasen min ♥

Vanskelig å sette ord på hvor høyt jeg elsker disse to<3 Tror ikke jeg skal prøve en gang -for det blir verdens største klisjé og enda verre.

Kakemonster!

Alle kalenderlukene er åpnet og det var en glede for Melinda kan dere se. Hehe. 

My man 

Kos på fanget til oldemor.Julegateåpning

 

I kveld var vi på julegateåpning i Lillehammer med venner. Det var såå koselig♥ Jeg hadde det aller tiders! Vi møtte på venner og familie, vi gikk tog, drakk flere kopper gløgg, så nissen, var på julekonsert, noen av oss fikk virkelig vist frem sin indre sangstemme (hehe) -som vi koste oss i kveld! Melinda var nok sliten etter dagen, men ville selvfølgelig ikke sove når det var så masse liv rundt henne. Til slutt ga hun (heldigvis) opp. Når vi kom hjem lyste hun opp, for da kom nemlig bestemor og bestefar på et lite besøk♥

 
Meg og min gode, snille venninne, Mia <3Lillehammer må ha den koseligste gågata i hele Norge. Tidligere i dag hadde vi faktisk folk hos oss fra Kongsvinger som skulle hente noe de har kjøpt av oss. Herlighet nå høres vi ut som DE drug dealer'ene. Neida, men siden vi straks skal flytte selger vi unna litt vi ikke trenger. Disse folkene fra Kongsvinger kom helt til Lillehammer fordi de skulle være med på julegateåpningen fordi det var så koselig her.
DET sier jo litt da:-D  


Jeg har gruet meg lenge til 1. desember

 


1. desember er en dato mange gleder seg til. Jeg har gjort det hvert år selv. I år ble det bestemt at Melinda skal begynne i barnehagen 1. desember (i dag). Ja vi har hatt første barnehagedag i dag! Dette har jeg gruet meg vondt til en god stund nå. Det er ikke 1% av meg som er litt klar for å sende vår bitte lille jente i en barnehage. Men.. det kommer jeg heller aldri til å bli. I dag var første dag og da var både jeg og S med. I morgen er hennes andre dag og da skal jeg være med, og på mandag skal jeg være med. Vi fikk 100% plass til henne... selv om en liten (ok stor) del av meg håpet på at vi ikke skulle få full plass. 
Melinda har slitt litt med søvnen i det siste, så hun var ikke på sin tipp-topp-form i dag, men det gikk veldig bra. Melinda elsker masse barn og hun har ikke et sekund å kaste bort på søvn når det skjer så masse rundt henne. Hun lekte med barna og spiste lunch sammen med dem i dag. Selv om vi har fått 100% plass er jeg ganske sikker på at det er noe vi ikke kommer til å benytte oss av. Det er ikke slik at hun må være der hver dag, eller en hel dag. Litt kjipt siden vi betaler for det. Det at hun skal være der fra tidlig på morgen til 17 hver dag syns jeg ikke noe om når hun bare er 1 år. Det beste for Melinda er å være mye sammen med mammaen og pappaen sin -ikke være i barnehagen hele tiden. Tror kanskje det er det beste for psyken min også, hehe! 
Jeg tror det skal bli deilig når hun starter ordentlig i barnehagen og rutinene faller på plass. Det tenkte jeg mange ganger forrige uke. Melinda er inne i en litt "vond" periode nå. Jeg og S har fått flashback til kolikktiden. Det er masse skriking/ hyling/ dårlig humør/ søvnproblem og alt som hører de (jævlige) tennene til. Vel nå gjelder det å være sterke sammen, igjen! Så krysser vi fingre og tær for at det snart er over. 

 
Jeg hadde i alle fall ingen planer om og ha adventskalender i år. I fjor kjøpte jeg og S en eller annen godterikalender til hverandre, men vi er så dårlig på å spise det. Det ble til at vi bare glemte av hele kalenderstyret. I år ble vi enige om og ikke ha noe kalender. Før.... før S drar opp denne gullskatten sent i går kveld som bare lyser opp!!! Body Shop sin beste kalender! Jeg har alltid hatt lyst på den, men den har aldri vært aktuell for meg. Wææ jeg kan ikke vente med å åpne luke nr 2! Nei kjære dere... jeg har verdens beste kjæreste!! ♥


Vår første jul med Melinda

Godt nyttår! Håper alle sammen har hatt en fin jul og nyttårsfeiring. Vi har hatt det helt strålende! Dette har vært Melinda sin første jul, og det har vært så koselig. Vi har vært med både familie og venner hele ferien, og det har ikke vært noe å klage på. Det er mange hender i været når vi spørr om barnepass, så nå er jeg og S endelig uthvilte igjen! Det har vært et hav av gaver til Melinda under treet og vi er så takknemlige for alt sammen♥


Julekvelden ble feiret på Lillehammer med masse barn! Vi bestemte oss for å feire julekvelden med S sin familie og nyttår med min. Dette var nytt for meg fordi jeg har aldri feiret julekvelden med barn... med mindre jeg har vært barn selv. Det var sang, vi gikk rundt juletreet, nissen kom, masse, masse, masseee gaver -skikkelig julestemning med andre ord. Maten var upåklagelig!
 


Fra første juledag var vi hos meg. Jeg har kost meg gløgg ihjel. Vi fikk møte mange av vennene mine, og ikke nok med det -Ingus kom endelig på besøk igjen! Bestemor blant annet ble kjempe glad! Eller det ble alle! Til tross for veldig mye jobb har han ikke så mye tid til å dra bort. Etter jeg gikk i permisjon har det bare blitt enda mer på han, stakkar! Ingus feiret nyttår med oss og hadde kjøpt den fineste fyrverkerikassen på markedet! Typisk han, hehe. Han er så glad i alt som er fargerikt og lyser. Jeg fikk forresten veldig skryt for de fargerike lysene jeg har jålet opp huset med! 

Med Ingus på besøk kan det fort blit ett champagneglass, eller to. Fint og ha mamma som er i lykkerus hver gang jeg nevner ordet "barnevakt", eller "barnepass".

Mine to aller fineste♥♥ Jeg er så glad i dem ♥

Mamma og Melinda.Søskenbarnet mitt, Rosita er så flink til å underholde Melinda. Hun lå der og smilte fra øre til øre hele tiden. Begge var så skjønne!

Skitur ble det. Den lille prikken på veien er Leo! Hehe. Det var kaldt og det blåste mye. Likevell skulle vi gå nesten 1 mil! Vi hadde matpause midt i løypen og ble enige om å si vi var byfolk om noen skulle stoppe og snakke til oss. Vi var for kalde til og finne en koselig plass å sitte, men vi var såå sultne! Jeg hadde med eget pledd til Leo så han ikke skulle fryse når vi hadde pause. Man må tenke på store og små! 

Det har vært veldig mye Melinda-kos. Her er det kosestund med tanten min, Charita ♥


Vi har vært litt på farten i ferien, så vi har også vært noen dager i Vågå, S sitt hjemsted. Der koste vi oss såå masse. Jeg har verdens snilleste svigerforeldre -DET kan jeg skrive under på. Jeg føler meg litt hjemme der, hihi. Både svigermoren min og jeg har vært så heldige og fått hver vår selfiestang i julegave. Gudene vet hva folk hadde tenkt og trodd om de var i stuen med oss når vi satt med hver vår selfiestang og tok selfies! Hehe. Masse god mat har vi spist der også. Vi tok oss en fest en av kveldene og da fikk jeg møte flere kamerater av S -hyggelig var det :-)

Vi har moret oss med classywalk! Jeg bare måå skaffe min egen! Kan dere se for dere meg på en classywalk mens jeg "triller" barnevogn? Hvor kult hadde ikke det vært?! 

Fineste jenta vår. Hun har fått så mange fine prinsessekjoler, men disse får man bare ikke nok av. SE så søtt! Føler jeg har skikkelig lyst til og ta helt av med "<3<3<3". Den uskrevne regelen sier at jeg ikke skal ta av med smileyer og hjerter, så får prøve og følge den! I morgen skal vi til helsesøster og jeg har allerede planlagt hvilken prinsessekjole som skal brukes da. Hihi! 

Hun er såå blid om dagen. Man kan ikke la være å smile når man ser denne storsjarmøren her! ♥


Kvelden før kvelden

Som vi tre koste oss i går kveld. Melinda sov masse, både på dag og kveld. Vi spiste grøt og spilte julemusikk. Alene hjemme ble snurret på skjermen, deretter Elf. Pumpen ble funnet frem og jeg rivde jammen på meg en øl, jeg også. Perfekt. Du, og du som vi har kost oss! 
Legg merke til rosene på bildet. Det er min siste bestilling fra Ebay. Jeg elsker dem! Ikke bare ser de ekte ut, men de kjennes ekte ut når man tar på dem også. De er så klart rosa også da... hihii. Faktisk er de S som har valgt dem ut. Jeg hadde plukket ut tre farger, eller tre forskjellige rosafarger han kunne velge mellom. Hehe!
Lenge har jeg sett etter falske blomster i butikken som skal se noenlunde  ekte ut. Det fant jeg, men det var én og én rose som var til salg. Det var så dyrt som 59 kr for kun én rose! For denne rosebuketten ga jeg litt over 200 kr for over tjue roser. Man må bare elske Ebay! ♥Plutselig var det lille julaften


God kveld. Jeg trenger egentlig ikke og fortelle hvor fort tiden har rast forbi (igjen). Med liten baby i hus rekker man ikke å se på klokka før dagen er over. Jeg hadde en våken natt, så jeg fikk sove til langt på dag i dag. S har endelig ferie så han tok hånd om Melinda. Det ble en etterlengtet julefrokost, som jeg elsker jul og julemat<3 Vi har fått ordnet de siste julegavene i dag og deilig er det! Eller S dro ut igjen nå for å kjøpe flere gaver. Han sa ikke til hvem og jeg fikk ikke bli med. Hmm... Jeg gleder meg til han kommer tilbake, da skal vi spise julegodt og se julefilmer til vi sovner! Folkens i morgen er det selve julaften! Gleder meg som en liten unge ♥


Kakao, gløgg, pepperkaker mmmm julekos♥


Tradisjon: pepperkakehus

Det er blitt en tradisjon at jeg og bestemor skal pynte pepperkakehus. Det må gjøres hver jul! Det er så koselig og jeg får masse julestemning av det. Det som er så gøy med og ha en blogg som har blitt skrevet på i over 5 år, er at jeg har masse og se tilbake på. Foreksempel DETTE innlegget da vi pyntet pepperkakehus i 2012! Det som var annerledes dette året var at det var baby med. Herlighet tenk om noen fortalte meg i fjor at neste gang det blir pyntet pepperkakehus, så har du med deg en nyfødt baby. Jeg hadde aldri her i verden trodd dem! Nå er Melinda med meg overalt, nesten... og det er fantastisk♥♥

Når enten jeg eller bestemor er uheldige og gjør en "feil" sier vi alltid: "men, men, det skal jo se hjemmelaget ut!". 

Dette var et så koselig bilde syns jeg! To flotte damer :-)

Leo var også så klart med. Selv om det blir vel masse Melinda her, så må jeg ikke glemme Leo♥


Også huset da! En annen ny tradisjon. I år var det jeg og Borghild som hengte det opp. Fy søren så jalla det er. Vi henger det ikke akkurat opp fordi vi syns det er fint, men fordi det er så... jalla OG morsomt! Ikke nok med at det lyser i alle regnbuens farger, men det blinker i forskjellige farger også! Alle kan se det. Kameraet klarte ikke og få med hvor mye det egentlig lyser opp. Man trenger nesten ikke lyktestolper langs veien med huset vårt. Hehe. Vi spøkte med at vi burde sette opp et skilt langs veien hvor det står noe lignende som "Advarsel: fare for epilepsianfall". Ikke nok med det, men nå er det blitt hengt opp noen lignende lys på andre siden av huset. Hehehh. Kanskje jeg skal ta det til et nytt steg neste år og sette opp høyttalere og spille julemusikk? Jeg bare tuller.... men det er noe jeg kunne gjort bare for gøy.


Jeg ønsker dere alle en riktig god jul! Spis masse god mat, kos dere med familien, lek med barna, se julefilmer, syng julesanger og NYT julen! Det nærmer seg jul


Tenk det! Snart jul igjen, allerede. Jeg skulle bort til Ingus i kveld for og hente et brev, men det ble til at jeg ble der i flere timer. Vi pyntet juletre, spiste klementiner, drakk litervis med gløgg og jeg fikk hilse på barna hans. "Barna", hehe. Det er så mange rundt han som er gravide, eller nettopp har fått barn. Han har like så godt kjøpt seg tre undulater som han kaller for barna sine. Hehe.Masse Melinda-kos!


Vi koste oss gløgg ihjel! 

Kveldsmaten ble på Dudebuger. Jeg testet ut den nye fiskeburgeren som kom etter jeg gikk i permisjon. Yum den var god! Jeg fikk se igjen kollegaer, eller mer venner -det er alltid koselig! Hun som lager pizza har blitt enooorm! Det er ikke lenge siden jeg så henne, men fy så fort som hun vokser. Hun er gravid forresten, hehe kanskje viktig og få med det. Jeg fikk knipset et bilde av henne og hun er en del større enn det jeg var! Det er så morsomt og følge med på magen som vokser! Når jeg besøker jobben merker jeg at jeg savner å servere, skravle med kunder, le og skravle enda mer mine kollegaer. 


Nissefrøken

Hallo! Nissedrakten jeg kjøpte til Melinda ble hun altså bare SÅ søt i! Bare se på bildet! Fineste nissefrøkna jeg har sett. Hihi. Det måtte knipses ett, eller hundre bilder i den drakten. 
Borghild og jeg har pimpet opp huset vårt med julelys i år også. Virkelig, nå bør vi få en pris for det mest jalla huset. Vi har fargerike, blinkende lys på store deler av huset! Hele bygda kan se det! Haha, det er så latterlig morsomt! Derfor henger vi det opp! Det bør nesten bli knipset bilde av det også.Første innlegg i julemåneden

Hei! Nå er det virkelig lenge siden! Mitt forrige blogginnlegg var i starten av november. Det er sjeldent det går så lenge mellom hvert blogginnlegg, men jeg kan kort si at det har dukket opp noe viktigere enn og ha bloggen i tankene hele tiden. Noe bra så klart, hihi! 
Vel... hvor skal jeg starte? Jeg jobber fortsatt på Dudeburger, men ikke så mye som jeg gjorde før. Jeg har flyttet ut av leiligheten, endelig! Det var alltid så kaldt der, selvom jeg hadde to ovner som sto på fult hele tiden. Til slutt ga jeg opp å prøve. Jeg pakket meg inn i tre lag gensere, kåper, skjerf, vinstersko, superundertøy når jeg bare skulle være inne der. Ikke fult så koselig og heller ikke noe jeg gledet meg til å komme hjem til. Jeg er så lykkelig som fikk flytte ut med en gang, eller når jeg ville! Haha. 
Jeg har hatt bursdag. Da inviterte mamma hele søskenflokken sin og jeg tok med Ingus og en ny kamerat av meg fra Lillehammer hjem. Åh, så koselig som vi hadde det! Da måtte vi så klart spise på Kina Restauranten som er et stort must når jeg først er hjemme, deretter tok vi turen på Kolonialen. 
Dagene går egentlig bare veldig fort for tiden, og jeg har det så bra! Kanskje jeg til og med kan kalle meg litt småforelsket om dagen? Hihi..nei nå ble det litt småklissete! 
 

I dag dro jeg hjem til Kvam. Jeg skal kun være her til i morgen fordi jeg drar til Oslo. Jeg må så klart meddele at Leo har fått ny jakke i dag av mamma. Han er litt bortskjemt som får sitte ved middagsbordet, får kyllingfilet til middag flere ganger i uken, er aldri alene og ikke minst får jakke til 800 kr. Da skal jeg si han har pent av og sitte å posere pent mens jeg tar bloggbilder! Det gjør han faktisk også ♥ Hehhe, mamma har tenkt siden første desember på hva slags mat hun skal gi til Leo på julekvelden. 

Forrige uke var jeg i København med DFDS båten... IGJEN. Det var min tiende båttur i år faktisk. Haha. Nå har jeg vært der så mange ganger at folkene som jobber der kjenner meg igjen. Det ble en veldig rolig tur denne gangen. Jeg satt rolig for meg selv og strikket. Mens alle partyfolk var gale og løpte rundt, så satt jeg og strikket. Når jeg tittet bort på vakten så kunne jeg tenke meg at han sa "WTF". Forrige gang jeg var der var jeg nok hun festjenta.. også kommer jeg tilbake og sitter pent å strikker midt på natta. Hahaha. Vet dere hva? Jeg skal på båten i morgen OGSÅ. Da lover jeg at DET er den siste båtturen... for i år. Da drar jeg sammen med Ingus, Ellen (som jeg møtte to båtturer tilbake) og S.  

Det er så fint med julepynt på båten. Da blir det skikkelig koselig.

På båtturen som jeg var på forrige uke var det så store bølger. Jeg har aldri opplevd så store bølger! Alle parfymer, såper og sminken jeg hadde stablet pent på en hylle på badet hadde ramlet ned. Julepynten og lampene i taket vinglet frem og tilbake. Tallerkener falt i gulvet. Fulle folk ramlet over ende (så klart). Haha. 
Når jeg kom til Oslo igjen møtte jeg Mariam! En god venninne av meg som jeg ser alt for sjeldent. Jeg har ikke sett henne siden jeg lagde DENNE videoen. Hun hjalp meg med litt julegaveshopping. Jeg har nå kjøpt og pakket inn den første julegaven for i år. Det blir nok noe taxfree-handling i morgen som går til julegaver. 

København. 


Outfit-fronten går det overhode ikke bra med på vinteren. Det er så kaldt at viss jeg skal forlate huset så vil jeg helst ha på meg en stor joggebukse. Jeg går litt i dvale om vinteren, men jeg skal skjerpe meg når det begynner å gå mot sommer. Leenge til. I morgen må jeg nok ha på meg noe litt finere, da er det båten! Forrige uke gikk jeg med joggebukse på båten faktisk. Shame on me! I morgen blir det andre boller.

Beklager for så sjelden oppdatering. Det skal ikke bli så lenge til neste gang, lover! SMI!!!L


Sol, snø, frokost og venner

Når vi så solen skinne gjennom vinduet måtte jeg og gjengen min ta med oss frokosten ut. Det var så nydelig vær! Solen skinte, humøret til alle var på topp og bålet brant. Fin frokost i hagen ♥

Jørund.Leo.

Ingus.

Vi prøvde å lage  snømann, men.... det ble litt tungt når vi skulle sette de oppå hverandre. De er mye større enn det ser ut på bildet!


Ute i snøen

Hei dere! For en stressende dag det var på jobb i dag. Det var masse folk, og jeg liker faktisk og ha det stressende. Det er så typisk at masse folk kommer samtidig, også plutselig blir det kjempe stille og lite å gjøre. Jeg alltid ha noe å gjøre når jeg jobber, ellers blir jeg helt rastløs! Jeg følte meg virkelig som en konge når jeg dro fra jobb med 750 kr i tips! Wohho! Da hørte jeg bare den halleluja-sangen over hodet mitt hele veien hjem. Det som er så fint med å jobbe på kina restauranten jeg jobber på, er at man får gratis mat. Jeg har kost meg med "kylling med fem krydder", åhh, det er så godt! 

I går fikk jeg en melding av den nydelige nabjojenta, Thea. Hun lurte på om jeg ville bli med å kjøre akebrett i dag, og det ville jeg så klart! Vi har hatt det veldig gøy ute i snøen :-)Dette er da den berømte akebakken her i bygda. Hahhaha. Det ble mange fall, latter og tårer, men gøy hadde vi det! 

En annen nabo av meg, Thomas var også med. Det var også moren til Thea, Gro. Hun tryna skikkelig! Jeg klarte ikke å la være -jeg måtte bryte ut i latter fordi det så utrolig komisk ut! Det var litt slemt for det var nok utrolig vondt! Dama er så sprek at hun kom seg lett på beina igjen!

Etterpå ble jeg bedt på middag. Da fikk jeg også møtt nydelige lille, Ola. Det var koselig. 

I går fikk jeg et veldig uventet besøk på døra. Veronica, Renate og moren deres. Dere som har fulgt bloggen min en stund husker kanskje Veronica og Renate som var med oss til Filippinene i fjor sommer? Det kom på kaffebesøk, men nyheten de hadde med seg var ikke koselig å høre. De har mistet hunden sin. Valp faktisk. Valpen er kun på 7 måneder og ble sist sett her i Kvam. 

Slik ser den lille, søte valpen ut som har blitt borte. Hun lyder navnet Lexi. Hvis noen har sett henne så blir det satt stor pris på om dere ringer Heidi Løvlund på tlf: 41763992.


Litt tilbakeblikk på tiden før jul

I desember pleier jeg å drikke ekstra mye kakao. Flere ganger hver dag. Det er så godt med masse krem på. I fjor fikk jeg en gave fra Aebykier når hun kom hjem fra Bolivia. Jeg fikk flere gaver, men en av dem var sjokolade/ kakao fra Peru! Helt naturlig sjokolade. Hvor kult er ikke det? Er det forresten noen som har sett sjokolade på tre? Det har jeg! Når jeg var i et sted i Filippinene som heter Banate (uttales "Banati"). Jeg har bilder av det også, men lurer på hvor jeg har dem. Skal være på utskikk, hihi! Kakaoen ble veldig god, men jeg måtte tilsette veldig mye sukker siden jeg liker den veldig søt :-)

Det var en annen gang jeg og Aebykier laget det sammen. Hun syns at appelsin, sjokolade og kanel er luktene som er knyttet til jul. Jeg er enig, MEN IKKE når man kombinerer alle sammen. ÆSJ. Hun blandet alt sammen slik at kakaoen fikk litt smak av appelsin også brukte hun kanel som pynt på toppen av kremen. Æsj. Det fins ikke noe verre når folk kombinerer sjokolade og appelsin sammen! Grøss og gru. Haha.

Jeg baker så og si aldri, men desember-måneden syns jeg det er veldig koselig å ta frem kjevlen å bake. Selv om jeg som regel bare står for pyntingen da, hahha. Dere så jo pepperkakehuset som jeg og Kristoffer "baket" (pyntet) HER.  
Jeg, Silje og Torgeir baket pepperkaker rett før jul. Det var veldig koselig! Jeg var nok den som spiste mest deig av oss, men det er så godt! Jeg elsker deigen. I starten var vi alle innstilt på "YESS LA OSS BAKE PEPPERKAKER!! WOHHO!!". Etterhvert ble vi litt lei, så bestemoren til Torgeir måtte gjøre det ferdig for oss. Haha, der har dere oss! 

Desember-måneden er det også veldig mye kortspilling som jeg er veldig glad i! 

Turtelduer ♥


Nyttårskvelden

GODT NYTTÅR! Jeg har vært så opptatt i det siste og alt har gått så fort, men nå skal jeg endelig oppdatere bloggen litt til dere. Jeg kan starte å fortelle om nyttårsfeiringen. I fjor nyttår var helt konge, og mye skulle til for å toppe den. Da feiret jeg blant annet med den gode venninna mi, Borghild. Du kan lese om nyttårsfeiringen min i fjor HER. I år var også sykt bra, og jeg koste meg gjennom hele kvelden. Har blitt en tradisjon for meg at jeg først feirer med familien min, også drar jeg på nyttårsfest etterpå. 

Det er noe som irriterer meg. Når vi feirer nyttår så pleier stefaren min, bestemor og mamma å spise og feire for seg selv. Mens alle de andre i familien samles i en stor flokk og feirer sammen. Noe som gir meg et valg om jeg skal være med dem eller de andre. Jeg skjønner ikke, vi er jo så og si naboer! Jeg valgte å være hos Aebykier med alle de andre, men senere på kvelden fikk jeg dratt ned mamma og stefaren min også.

Aebykier og Håkon. Når jeg og Håkon diskuterer har han funnet noe han kan bruke mot meg. Etter denne kvelden har jeg fult av videoer hvor han ser ut som en idiot når han danser (ikke minst synger). Såå vi får se...;-)

Evelyn og Sjøna. Evelyn er forresten moren til Aebykier.

Meg og "the coolest chick". Neei, jeg lager ikke duckface!! Jeg var på tur til å smile, men så ble det knipset før jeg var klar. Det hørtes ut som den teiteste unnskyldningen noen sinne... 

Charita

Jeg fant den gamle YSL leppestiften jeg kjøpte i Danmark for år siden. Husker jeg var så sint når jeg kom hjem fordi jeg ikke likte fargen, og den var ikke akkurat billig heller. Akkurat da var jeg i den perioden hvor leppene helst skulle være veldig, veldig, veldig lyse. Uff! Når jeg tok den frem her om dagen elsket jeg den! Den satt veldig fint på helt til jeg hadde drukket noen glass rødvin.. Linsene er forresten fra superkul.no og kjolen er fra H&M. 

Tradisjon at vi synger karaoke. Da var det på tide å jage mannfolka ut av stua, hehe!

Ungene syns så synd på Leo når vi skulle ut. De var redd for at han skulle fryse, så de pakket han inn. Hihi. 

Så var det på tide å gå ut å sende opp rakettene. Er det mulig at jeg glemte å ta bilde av fyrverkeriet? Det er såå typisk bloggere å knipse hundrevis av bilder av de fine fyrverkeriene på himmelen, men i år glemte jeg det. Naboen min Gro, og den nydelige datteren hennes, Thea ble med en tur opp til meg fordi jeg måtte finne frem bikinien. Bading i stampen var det neste på listen. Når de fikk øye på alle de høyhælte skoene mine, ble det til et lite sko show inne på rommet mitt, haha.   
Kveldens festligheter var i gang hos en annen nabo av meg. Hadde det så gøy der! Når klokka var 11 på morgen gikk jeg hjem, og deretter rett ned til Aebykier. Etter jeg hadde vært der dro jeg videre på jobb. Det var så fælt og jeg gledet meg bare til å dra hjem. Jeg hadde vondt overalt, null energi og formen var ikke på topp. Tiden gikk så tregt, men jeg dro til Aebykier igjen etter jobb siden jeg hadde lovet henne å ta med kinamat. Da skal jeg love dere at jeg var sliten! Plutselig fant jeg ut at jeg ikke orket å være i Kvam mer, så spontant klokka 3 på natten hoppet jeg på bussen til Oslo og tok tog videre til Sarpsborg. Her er jeg nå! 

Nå skal jeg ordne meg litt, så tar jeg og Anh oss en tur til Sverige. Blogges! ♥


Family

Hei! Det er tredje juledag i dag og jeg var (nesten) stolt av meg selv som klarte å stå opp klokken ett! Ja, det er tidlig for meg. Haha. Jeg er et nattmenneske. Fikk besøk med en gang jeg hadde dratt meg opp av sengen. Like etter besøket mitt hadde dratt hivde jeg i meg syv brødskiver og sov helt til halv seks på ettermiddagen. Jeg får alltid sjokk når jeg ser på klokken! Jeg dro senere til Aebykier hvor jeg nå sitter "bloggende". Når jeg kom inn døren var det en seks-åring som tok seg stor fart og hoppet rett på meg. Verdens beste og største bjørneklem får jeg hver gang jeg ser denne nydelige skapningen. Rosita er så god ♥

De to søteste skapningene jeg vet om her i verden. Leo og Rosita. 

Rosita: Hvorfor stirrer du på meg?
Meg: Du er da bare helt nydelig!!!

Seeeelfie!

Store gleder for både store og små. Det å leke seg med et helikopter er egentlig veldig gøy. Haha!

Ansiktet mitt lyser alltid opp når jeg får gaver. Da blir jeg så glad! Jeg elsker pakker, hihi. 

Se så fin! Tusen, tusen, tusen takk. Jeg er så takknemlig!

Gleder meg! Hun glemte datoen da. Hehe, den store dansen blir fremført nyttårskvelden. Dette skal filmes!

Vi har også hatt det kjempe gøy med å spille Wii. Jeg blir nesten flau når Rosita på seks år er mye flinkere enn meg. Jeg ble sittende og hyle når vi spilte Mario. Det var et sted jeg døde hele tiden. Rosita lo som bare det av meg, så jeg lot hun vise meg hvordan jeg skulle gjøre det. Vell... det var piece of cake for hun. Haha! 

Gutten min.

Jeg og Rosita koste oss så masse med å se Beverly Hills Chihuahua 3. Det er ikke akkurat slike filmer jeg ser på, men med Rosita liggende i armkroken min var det bare så koselig! Hun er nydelig. Masse god mat har vi også spist. Elsker julen!


Julegaver

Hei! I går sov jeg såå lenge! Jeg våknet når den var godt over fire på ettermiddagen, haha! Skulle egentlig besøke Aebykier siden hun ringte og sa det var noen som ville møte meg! Spennende. Plutselig når jeg skulle gå dit møtte jeg stefaren hennes som sa hun nettopp hadde dratt ut for å spise. Jaja! Istedenfor dro jeg heller en tur til Kristoffer. Vi så filmen The Sinister og koste oss med sjokolade (det vil si at jeg nesten spiste opp hele.... wups!). Når klokken nærmet seg 12 dro jeg til Aebykier, og der hadde lille, søte Rosita ventet på meg i flere timer! Ååh, hun er så søt! Jeg liker ikke barn og kommer ikke overens med dem, men hun liker jeg virkelig! Skulle bare dit en liten tur (som jeg alltid sier). Jeg kaster blikket på klokken og da er den allerede 4 på morgen. Hvorfor går tiden alltid så fort?!

I dag skal jeg bare slappe av siden jeg skal på jobb i morgen. Nå skal jeg hive i meg frokosten og se på Lost. Deretter blir det sikkert en tur ned til Aebykier. MEN, jeg tenkte jeg skulle vise dere julegavene jeg fikk i år. Jeg er så takknemlig for at folk gir meg gaver! Julegaven som jeg fikk av mamma, stefaren min og meg selv er det beste jeg noen gang har fått! Det var tandemhopp. Dere kan se alle bildene HER. Tusen, tusen, tusen takk for gavene. Jeg blir bare så glad! ♥

Fra Svanhild. Bloggen hennes er å finne HER. 

Fra Jojo

Fra Tante R

Fra mamma. Jeg og Aebykier snakket om hvor lite miljøvennlig Bieber er fordi han så enorm eske som er så bortkastet og unødvendig! Hva er vitsen egentlig? Irriterte virkelig oss begge, hehe!

Fra Ingrid

Gavekort fra Morten og familien. 500 kr fra bestemor (hun er gaal, det er så mye!).

Fra mamma. Denne må nok byttes dessverre fordi den var alt for liten..

Fra Aebykier.

Fra stefaren min, Rune. Hahah.

Fra stefaren min, Rune. Nå blir jeg skikkelig Harry! Er det dette jeg skal kalle "ølbriller"? Haha.

Søteste høytaleren jeg fikk fra Bjørn.


Profosjonell pynting av pepperkakehus

Hei! I går kom Kristoffer en tur til meg. Vi hadde det så koselig! Tiden gikk så utrolig fort... plutselig hadde 12 timer bare flydd forbi oss og klokken var nesten seks på morgen! Da fikk vi sjokk. Vi startet kvelden med å pynte pepperkakehus. Det ble verdens kuleste hus, haha! No secret at jeg er elendig på kjøkkenet. Viste seg at Kristoffer nesten var en like så stor amatør som meg. Haha! Vi to = to amatører på kjøkkenet. Folkens? Vi måtte google "Hvordan smelte sukker til pepperkakehus?". HAHA. Herlighet...

Vi ventet, ventet og ventet på at sukkeret skulle smelte, men så viste det seg at vi ikke hadde skrudd på platen ordentlig. Vi skylder på tekniske problemer!

Jeg hadde et bilde inni hodet mitt om hvordan det skulle se ut. Jeg hadde sett for meg fine border med slike krusseduller. Det var ikke så enkelt å få til "profosjonell" pynting av et pepperkakehus. Enklere sagt enn gjort! Hehe.

Vi hadde det så koselig. Vi tente lys og hørte på julemusikk. Julestemning:)

TADDAAAA.... mesterverket vårt. Selv om det ser ut som det er to barnehagebarn som har pyntet det. Ble kanskje ikke fine border og kruseduller, men masse søtt og godt ble det!

Etterpå fyrte vi opp bål ute og snakket. Når man ikke har møtt en person på ett år har man en del å snakke om. Hihi! Vi er ikke noe særlig gode på kjøkkenet, men det gjelder også overlevelse ute i naturen. Haha! Vi bruke en gooood stund på å få bålet vårt i fyr og flamme. Vi snakket om hvordan vi skulle overleve om vi plutselig ble plassert ute i naturen uten noen ting. Vi hadde ikke overlevd lenge! Vi så også julefilmen Hjelp Det er Juleferie. Den må jeg se hvert år! Deretter så vi Hjelp, vi må på ferie. Vi så også på failvideoer på Youtube, og som vi lo! 


Det er første juledag

Hei og god morgen! Jeg har nettopp våknet og skal snart finne meg en god frokost. Jul♥. Dagens planer er at jeg skal rydde rommet mitt. Jeg har ikke tatt denne "julevasken" enda, hehhe! Senere kommer Kristoffer og vi skal pynte pepperkakehus. Forresten er det noen som vet om noen fine julesanger? Gjerne kom med forslag i kommentarfeltet til hva vi kan høre på. Vi skal også se filmen Hjelp Det er Juleferie. Jeg har ikke se den i år, og det måå jeg gjøre hvert år! På kvelden planlegger vi fest, men vi får se! Litt familietid blir det sikkert også. Hva er dine planer i dag? ♥

Beste jeg har akkurat nå er kun et Instagrambilde å komme med. Tatt i går @caroiiz


Julekvelden 2013

Julekvelden 2013 er nå over! Jeg startet juledagen med noen episoder av Lost på skjermen. Det burde heller vært en julefilm, men akkurat nå er det skikkelig spennende i serien! Etterpå dro jeg på butikken sammen med kompisen min, Kristoffer. Han bor og jobber i Tynset, men er på ferie her. Vi måtte på butikken fordi vi skal lage pepperkakehus i morgen. Vi er begge elendige på kjøkkenet, så kanskje jeg skal endre litt på måten jeg skriver. Med "lage", mener jeg pynte, haha! Vi skal også høre på julesanger, så det blir koselig. Gleder meg!

Dessverre viste det seg at Kiwi var stengt, men vi dro til nabobygden for å gjøre litt innkjøp der. Det tok litt ekstra tid, så jeg ble litt forsinket på en annen ting jeg skulle på. Jeg dro på julefeiringen som psykisk helse her i kommunen min arrangerer. Jeg følte de ville trenge en ekstra hjelpehånd, så det var virkelig en god følelse å stille opp. Jeg jobber som en servitrise på restaurant, så det var på tide å vise hva jeg kunne utenfor jobben. Haha! 

Jeg så noe kjent på veggen! Husker dere plakaten jeg lagde til dem forrige måned? Den har de hengt opp og var så fornøyde! Det gjorde meg skikkelig glad!

Var så koselig inne der!

Først ble det servert gløgg, men det gikk jeg glipp av siden jeg ble litt sen. Til middag var det ribbe og julepølse. Deretter var det riskrem og moltekrem. Deretter var det STOR bløtkake, div julekaker og kaffe. Gjett om jeg ble mett da! Veldig mye søtt og godt!

Det var slik at alle skulle ha med en gave, så skulle vi bytte. Gøy!

Vakre, Tove deler ut gaver! Hun er en så fantastisk person som jeg har respekt for! Etter feiringen var slutt og vi hadde ryddet, ble hun med hjem til meg. Alle blir så glade når Tove kommer inn døren! 

Svanhild og Tove.

Dette fikk jeg i gave:

Fikk masse julestemning når jeg var der! Vi sang mange fine Norske julesanger.

Etterpå dro jeg hjem til min egen familie og feiret der. Vi var hos bestemor. Anders var der også, pyntet opp i dressen. Vi ser hveandre så sjeldent! Har faktisk en veldig morsom historie å dele med dere. Noe som skjedde når jeg kun var seks år gammel. Det var vinter og Anders var så glad i å hoppe på slalom eller noe lignende. En vinter når han bodde her, så hadde han laget et gigaaantisk hopp. En dag når han var borte hadde jeg besøk av en venninne. Vi likte så godt å leke oss i snøen sammen, derfor lagde vi en snøhule gjennom det store hoppet hans. Dagen etter raste hele greia. Anders ble såå sur og forbanna! Ingen hadde sett han så sur før! Jeg husker så godt jeg satt og så på Powerpuff jentene når han braste inn med et stort sinne, slo av tvn og gikk bananas! I alle år har han brukt dette mot meg. Haha!

Bjørn og pølsehunden, Liva!

Anders deler ut gaver. Jeg fikk masse fint! Jeg ønsket meg ingenting, men jeg fikk likevel så masse fint! Så klart skal jeg vise dere. Jeg må sitere noe tanten min sa: "Det er en grunn til at jeg ga deg krem og ikke penger. Jeg vet at pengene kommer til å gå til fallskjermhopping! Jeg vil ikke være med på å sponse dødshendelsen din" Haha! 

Så masse søtt! Jeg har spist så sykt masse julegodt i dag. Det er så sjeldent jeg sier nei til julekaker, men det kan fort bli for mye. Noen juleøl smakte heller mye bedre!

Bestemor åpner pakker:)

Bjørn er så interessert i alt som har med natur å gjøre. Han ble glad for boken han fikk om Humler. Han har faktisk enda en pølsehund som heter Humla. Hehe!

Senere dro jeg til Aebykier. Fikk veldig fin gave og (delvis) kort. Fikk et kort hun skulle sende meg når hun var i Bolivia (som er ett år siden). Jeg fikk også et annet kort som var EKKELT. ÆSJ. Haha! Jeg vet ikke om jeg tørr å dele det på bloggen fordi jeg har selv vært med på å lage det. Flaut, men det er over tre år siden da, haha. 

Når jeg skulle gå turen ned til Aebykier var det som en isbane hele veien. Jeg gikk veldig forsiktig, og klarte meg fint. Helt til jeg skulle gå ned en trapp på 4-5 trappetrinn ved siden av huset hennes. Da datt jeg stygt og mistet alt jeg hadde med meg. Jeg hadde så vondt at jeg ble liggende på bakken i ti minutter. Noen kutt, skrubbsår og blod, men fikk den beste legehjelpen når jeg først klarte å reise meg og kom inn. Jaja, det går så bra nå! 


Frokost lille julaften

Hei! I dag er det lille julaften! Jeg la meg ikke før 5 i dag tidlig, men er overraskende ikke så veldig trøtt. Jeg og Ingrid har nettopp spist egg og bacon til frokost. Perfekt! Nå venter vi på at Borghild skal komme en tur. Vi skal også få med Aebykier i skogen og hogge ned vårt eget juletre i dag. Det blir gøy! Jeg må også lage julekort senere i dag. Jul, jul, juuul ♥

Ha en fin lille julaften!


It's the most wonderful time of the year

Jeg har så dårlig, dårlig, dårlig samvittighet for at jeg har tatt en bloggpause i desember! Jeg elsker desember. Noe som er veldig gøy når man har blogget på samme blogg i snart 4 år er at jeg kan gå tilbake i arkivet å se hva jeg har gjort dag til dag, uke til uke, måned til måned og år til år! Jeg går ofte tilbake til desember-arkivet for å se julestemningen, gleden, maten, smilene og bilder som varmer! Jeg elsker julen! Tenk at i dag er det lille julaften! I dag spiste jeg middag med noen venner. Ingrid sover søtt i sengen min. Vi har kjørt akebrett med Aebykier i kveld. Vi har sunget julesanger. I morgen skal vi hive på oss masse klær og gå i skogen å hogge ned juletre og pynte det. Baking er også på morgendagens liste. 

GOOOOOOOOD JUL, HERLIGE BLOGGELESERE! ♥

Et bilde som ble knipset i dag. Hadde faktisk på meg samme kjole for akkurat 2 år siden. Haha, se det HER.


Julestemning med julelys

Hei dere! I går tok jeg frem stigen og hengte opp julelys! Det er sååå fint å se på. Hadde det vært opp til meg hadde jeg dekket hele huset med lys! Jeg brukte faktisk over 2 timer, men etterhvert kom Borghild en tur til meg så jeg fikk litt hjelp. Vi hadde det gøy som vanlig! Vi to er så barnslige sammen, haha, må neste le av oss selv.

Jadaaa... dagens outfit? Pysj, uggs og parkas jakke! Fant fort ut at stigen var for kort, så jeg måtte finne en annen. Jeg så helt sikkert ut som en idiot. De driver å fikser et eller annet ved siden av huset vårt og de byggefolkene fikk seg en god latter når de så meg og mine snekreskills. 

Slik ble det! Det så ikke så fint ut på bildet, men det er finere i virkeligheten! 


Magisk fint

Hei dere! I kveld hadde jeg en litt for hard treningsøkt. Var så dødsliten etterpå at jeg ble kvalm. Haha! Jeg er så dårlig til å lytte til kroppen. Ellers har jeg brukt dagen på å se Prison Break. Verdens beste serie. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg sitter fortsatt å smiler fra øre til øre. Jeg er så glad!! Nei..... jeg er ikke forelsket om det skulle falle inn i tankene deres. Det er fallskjermhoppingen! Jeg er så glad for at jeg har gjort det. Dere aner ikke! Noen dager før jeg skulle hoppe skrev jeg på bloggen at dette var "once in a lifetime" -greie. Der tok jeg grundig feil! Mer om det skriver jeg senere. Åååå jeg er så G-L-A-D.

Det er første desember og jeg ser at naboene våre har fått opp julelyset! I fjor hadde vi et blått jallalys. Blir så flau av å si at det var jeg som valgte det.... hva tenkte jeg på? Haha. Man kunne tro det var aliens som bodde her. Aebykier sitt forslag var at vi kunne ha det på bakken i år, men da sa jeg at gårdsplassen vår skal ikke se ut som en jævla flyplass! Haha. Huset ved siden av oss har virkelig fått opp skikkelig fint lys som inspirerte meg! Julelys syns jeg er så magisk fint. I morgen skal jeg og mamma på Europris å kjøpe julelys. I år skal det være vanlig farge! Ikke noe alienslys som jeg kjøpte i fjor. HAHA. Jeg regner med at det er mange av dere som har sett filmen Hjelp Det Er Juleferie? Mitt juledrømmehus ser slik ut som på den filmen! Lys som dekker hele huset. Det var jo bare så SYKT kult!

Se så vakkert!


Beste julegaven: fallskjermhopping!

Folkens?! JEG SKAL HOPPE I FALLSKJERM!! Noe så sykt.... GØY!! Jeg har hoppet rundt og skreket fordi jeg gleder meg så! Jeg elsker spenning, høyder og fart! Jeg skal hoppe fra et fly som er ca 10 000 fot over bakken! Dette er så rått! Herlighet, jeg kan ikke vente. Dette kommer til å være den beste opplevelsen i livet mitt! Jeg skal hoppe allerede på lørdag og det skjer på Hamar flyplass. Er jeg den eneste som ikke visste det var flyplass på Hamar? Haha. Dette er den BESTE, BESTE, BESTE julegaven jeg har fått! Tandemhopping! Det er så dyrt at jeg må bli med å betale selv også, men det gjør ingenting! Jeg skal så klart få dette dokumentert så jeg har bestilt at det er en ekstra person som er med å filmer det hele. Akkurat som på videoen under her. Det koster litt over 1000 kr ekstra, men det får bare koste. Dette er jo en gang i livet opplevelse! Det er jo så klart mulighet for å gjøre det flere ganger, men med tanke på prisen kommer ikke det til å skje hos meg. Er dere interesserte etter prisen kan dere google å finne det ut. Føler ikke for å dele hele summen på bloggen. Dette blir så RÅTT!      

Nå kan jeg snart stryke fallskjermhopping fra den surrealistiske listen min! ♥


Hjemme alene

I dag er jeg hjemme alene som jeg liker best. Det er så sjeldent jeg er helt alene, så de få gangene må det spilles høy musikk! Jeg har også sett min første julefilm i år, Alene Hjemme. Elsker den, så den ser jeg flere ganger i året. Vanligvis starter jeg ikke å se julefilmer før første desember, men jeg fikk så lyst til å se den! 

Kostholdet mitt de to siste ukene har vært: pizza, pizza og pizza. Jeg elsker pizza. Spiser vanligvis to, kanskje tre pakker om dagen. Haha. I dag prøvde jeg ut en ny (liten) pizza som jeg aldri har smakt før. Favoritten fra dagligvarebutikken er Grandiosa og Big One. Peppes pizza og City Pizza Sarpsborg er mine favoritter på spisesteder! 

Jeg snakket med Anh på telefon rett før flyet hennes skulle lette fra bakken. Glemte helt av pizzaen min. Den ble litt brent, jaja, spiste den likevel. Ja, jeg må ha på ekstra ost. Det er jo så lite ost på dem!

♥ ♥ ♥

Har ikke kammet Leo, så han har vært litt bustete i dag.


lek i snøen!

Hei! Jeg våknet utrolig tidlig i dag til tross for at jeg la meg rundt seks tiden i dag morges. Jeg våknet med et smil og var veldig glad! Frokosten var allerede ferdiglaget når jeg våknet og jeg satte på en film. Veronica og Renate har tatt turen hit i helgen, så i dag kom de på døren min!

SM!L 

Jeg, Veronica og Renate har hatt det kjempe gøy i snøen så langt. Elsker snø! Vi har hatt snøballkrig, og alle var dårlige tapere. Haha. Det endte fra å bli en snøballkrig til wrestling. Haha. Etterpå skal vi ut å kjøre akebrett 

Stjerneskudd fra nyttår 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har også spilt Ipad med søskenbarnet mitt, Rosita. Hva slags spill det var, det vet jeg ikke. Noe som er sikkert er at hun skjønte det bedre enn meg. Haha. Kall meg gammeldags som ikke har spotify, instagram, snapchat, tumblr OSV, OSV.

Hun har skrapet seg opp over leppa. Bak ryggen hennes sier de at hun lignet på Hitler. Stakkar jente, haha.


Vi blogges!


julebordet før jul

Hei! Før jul, som begynner å bli en stund siden var jeg på et julebord på Lillehammer. Jeg skrev aldri om det på bloggen, men her kommer innlegget! Haha. Først dro jeg og Aebykier på Strandtorget for å handle julegaver. Jeg har det samme problemet hvert år. Jeg finner alltid noe fint til meg selv, også ''glemmer'' jeg å kjøpe noe til andre. Haha, men i år fikk jeg faktisk kjøpt til de jeg skulle kjøpe til. 

Aebykier

Etter vi hadde vært på Strandtorget og tømt kortet vårt, dro vi til den plassen (jeg ikke husker navnet på) og var på julebord. Det var filippinsk julebord, med utrolig masse god mat! Se på den søte ungen som var kledd ut som en julenisse! Jeg er så creep som tar bilder av unger når foreldrene ikke ser på. Hahahha. 

Noen bilder fra kvelden:

Allsang på scenen.

Det var så gøy! Mikrofonen ble kastet til Aebykier siden hun er den eneste i flokken som kan synge. Hun kunne ikke teksten selv! Stolleken.

Tomatleken. Filippinske/ thailandske folk klarer alltid å gjøre det utradisjonelt. Plutselig var det Lady Gaga musikk som ristet i hele salen!

Sammenligning av hælen til Renate (til venstre) og min. Ingen skjønte hvordan jeg klarte å gå i dem, men det er ikke så ille som det ser ut som.nyttårsfeiring

Vår nyttårsfeiring startet med at vi kjørte på snowracer ned Krok-bakken som jeg har en video av HER. Det er alltid gøy! På kvelden stæsjet jeg og Borghild oss opp sammen. Deretter var det middag med familien. Da spiste vi hjemme hos oss. Kalkun, namm! 

Rune, bestemor og Jojo.

Dessert 


Etter vi hadde spist sammen og snakket litt, dro vi ned til de andre og feiret videre der. Som jeg allerede har skrevet på bloggen så har vi danset og sunget.

Tantene mine, Evan, Evelyn og Charita.


Rosita sliter med å gå ned den bratte trappa ned til kjelleren. Jeg vil heller kalle det stige! Haha, jeg holdt på å tryne i den.

Aebykier VS Renate i Let's Dance. Jeg lo så mye at jeg fikk helt vondt i magen, haha. Det er så gøy å se på 

Bakgrunnsdanserne våre!

Det vakreste tilbehøret en jente kan ha, er smilet 

Renate, Aebykier og Evan.

Mamma, hehehh

Noen var litt sliten rett før vi skulle sende opp raketter. Søte, Aleksander.

Masse god vin og champagne 

Ofte når jeg står bak dem har jeg problemer å se hvem som er hvem. Plutselig sier jeg mamma til en av de andre tantene mine, haha!

Gjengen! Må si Borghild skiller seg ut litt, hehe!

Høydeforskjell?

Lo så mye at tårene rann når jeg så julepynten til tanta mi. HAHAH, STAKKAR nisse!!!
Kristoffer er så søt!

Olav og Evan.

Klokka 12 og tid for fyrverkeri! 


Jeg elsker å se fyrverkeri. Det er så vakkert! Det fikk jeg ikke se i fjor siden jeg feiret nyttår i Davao (Filippinene). Der er det dessverre ikke lov med raketter. Når jeg var liten husker jeg at jeg var redd for at Gud skulle bli truffet av rakettene. Haha.

Jeg og Borghild gikk til det vi kaller ''Svingen'' for tenne på flere sånne ting som ''eksploderer'' osv. Der møtte vi flere festfolk. Mange koselige folk. Snakket blant annet med en veldig hyggelig gutt. Det viste seg at han har vært naboen min i 2 år, og jeg har aldri sett han før! Haha. 

Etter vi hadde snakket med folk, dro vi tilbake til de andre. Da var det mer dansing, synging, mat og vin! 

Stemningen var på topp når vi alle hadde allsang! 

Etter den koselige feiringen med familien som varte til 3 på natten, så dro jeg videre på nyttårsfest. Der ble jeg kjent med nye folk. Når klokka var 8 på morgen, må jeg si jeg var utslitt. Men for en feiring! Hvordan var nyttårskvelden din? 


akkurat nå

Hei! Jeg våknet for to timer siden! Der var dagen sovet bort, men her kommer fire raske bilder av hvordan jeg ser ut nå. Har veldig dårlig tid, så jeg rakk ikke å redigere bildene. Derfor er det streker i bakgrunnen! Hade, vi blogges!
julegenseren min

Min nydelige Mikke Mus-genser fra H&M.
lanterner

1. juledag sendte vi opp store lanterner. Lanterner er så vakkert å se på! Tenk om hele bygda hadde sendt opp lanterner likt, tenk så fint det hadde blitt da!

En av de tre lanternene våre satte seg fast i et tre, haha.

I går hadde jeg og Aebykier julefilm-maraton! Vi så kjempe mange julefilmer at vi var helt firkanta i øynene til slutt!

Let it snow, let it snow, let it snooow! Nå skal jeg og Aebykier ut å kjøre akebrett. Blogges! 


christmas eve 2012

Hallo! Håper alle hadde det fint i går. Det hadde jeg, eller jeg var litt zoombie siden jeg ikke hadde sovet noe natten før pga det juletreet! (Les om det HER). Jeg og Aebykier startet gårsdagen med å gå i kirken. Det var veldig koselig, men jeg syns gudstenester er litt kjedelig. De siste årene har Aebykier gått ditt alene (HAHA), så tenkte jeg skulle være snill å bli med i år. Korpset spilte bra, og jeg fikk julestemning!Transportmidlet vårt i bygda, sparken! Hehe.

Jeg fikk en ekstragave av Aebykier siden gaven min ikke har kommet enda. Hun bestilte den lille julaften, så ikke rart den ikke har kommet fram.

Husker dere alt det jallalyset jeg og mamma kjøpte på Europris? Det var bare ett av alle lysene vi kjøpte som fungerte(!!). Blir nok å klage til Europris nå ja..

Så var det på tide med familiemiddag. Da feiret vi resten av kvelden hos bestemor. Bildet under her ser dere Bjørn 


Rune, stefaren min deler ut gaver 

Hunden, Humla. Hehe!

Gavene jeg fikk:

''Fra The awesome onkel Morten''

Mine nye juveler <33333

Hadde dere en fin julekveld, hva fikk dere i gaver? 


red coat on christmas eve

Kåpe: H&M


god jul, blogglesere!


mission christmas tree

Hallo! God morgen? Det er kanskje på tide å legge seg for meg, men jeg har vært så opptatt i natt! Jeg kan starte med å fortelle hva jeg har gjort i kveld. Jeg og Aebykier tok sparken min og gikk nesten opp til fjells. Det er da en laaang oppoverbakke, men det som er SYKT GØY er å kjøre ned igjen. Da er det jeg som styrer og Aebykier sitter på. Jeg skal ikke en gang nevne hva som skjedde når vi hadde stor fart, og vi plutselig kom til en grusvei. Hehhehhe...

Et bilde av oss i kveld:

Tidligere i dag lurte mamma på om jeg ville bli med å pynte juletre. Hun fikk et raskt NEI. Jeg sa jeg var dypt skuffet over henne i år fordi hun hadde kjøpt et stygt plastikktre på Europris! FALSKT JULETRE?! Nei, vet du hva, det kunne jeg ikke tolerere. Da ble jeg så sur at jeg gikk til bestemor for å pynte hennes tre istedenfor. Haha. Til slutt måtte jeg hjem, og det stygge plastikktreet gjorde meg bare deprimert. Jeg mistet litt av julestemningen min til og med. Jeg står fast på å være tradisjonell om at man skal ha EKTE juletre, og man skal finne treet SELV å hogge det ned. 

Klokka 2 i natt tro jeg til. Jeg tok det stygge, stygge treet og kastet det ut!! Jeg erstattet det heller med et ekte. Mye finere. Ikke spørr hvor og hvordan jeg fant treet. Det kan jeg skrive en hel novelle om. Det viktigste er at vi har ekte juletre i år. Det var mye styr å ta av julelys og juletrepynt, så måtte jeg ta det på igjen. Men det er absolutt vert det! Det tok sin tid, for nå nærmer klokka seg 05 på morgen. Jeg lurer på hva mamma og stefaren min kommer til å si i morgen!

Når jeg først var i gang, kunne jeg pakke inn resten av gavene og legge dem under treet.


En koselig melding til mamma og stefaren min når de våkner i morgen 

Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av det stygge, falske juletreet, så jeg bare sette det midt på gårdsplassen. Haha.

God jul kjære lesere 


maling av juletrepynt

Hallo. Når jeg var hos Aebykier i dag var hun i full gang med å pynte juletre. Hun var så stolt, i tillegg til at hun gjorde at selv måtte hun skryte litt ekstra. Haha! Hun var flink da. For noen timer siden tok vi den lille sparken hennes og sparket ned til barneskolen for å sjekke om det var is der. Vi hadde kjempe lyst til å stå på skøyter, men det ble en liten nedtur når det ikke var noen is å se. Vi fant heller en ball og sparket fotball i bingen. Det var så gøy! Jeg lo så hardt at jeg fikk helt vondt i magen til slutt. Viss jeg bare hadde filmet alle fallene til Aebykier og lagt det ut på youtube, er jeg sikker på at jeg hadde tjent millioner. Hahha. 

Hun blir så irritert når jeg er så treig til å ta bilder. Hehe, det er litt gøy!

Meg og Sjøna  


Vi hadde et lite juleverksted i sta hvor vi malte nisser. Altså juletrepynt. Det var kjempe koselig, og som vanlig hørte vi på masse bra, tradisjonell julemusikk. TENK AT I MORGEN ER DET JUL FOLKENS  

Full konsentrasjon!
Min første nisse:

Min andre nisse:

Aebykier likte ikke at det bare var det Norske flagget som var pynten, så hun klipte det sund og hengte på det Filippinske flagget ôg.

Til slutt, et par bilder til av meg og Sjøna  


christmas lights

Huset vårt har aldri vært dekorert med noe julelys, noe jeg og mamma syns er veldig synd. Vi har tenkt tanken i hele desember på å kjøpe julelys, men det har aldri blitt noe av siden stefaren min syns det er så jalla. Nå skal han få seg en overraskelse. Jeg og mamma har nemlig vært på Europris og kjøpt MASSE julelys for nærmere 1000 kr. Nå skal huset vårt bli skikkelig jalla som han sier! Men jeg og mamma syns det er så fint  

Mamma 

Vi tenkte å kjøpe denne, men den kom i en så stor eske at vi nesten ikke klarte å bære den! Derfor orket vi ikke det...

Haha, mamma da...


Mamma 
''Håper ingen ser på meg!''


Justin Bieber på fullt volum! Typisk meg og mamma 

Dagens antrekk:


kjolen på julebordet

Hei! Forige helg var jeg på et julebord på Lillehammer. Dette hadde jeg på meg:

Kjole: Danmark  -  sko: Nelly.com

Meg og Laong.


dommedagen?

I dag er det 21. desember, eller var siden klokka er over 24. Verden skulle gått under ifølge mayakalderen. Men det ble visst ikke noe av dette, hehe. Jeg syns det er helt sykt at det er folk som har sluttet på jobbene sine for å leve live ut. Jaja, lurer på hva de tenker nå! Jeg, mamma, Aebykier og stefaren min har i alle fall koset oss skikkelig framfor tvn i kveld med masse snop. Da så vi filmen 2012 som handler om akkurat dette. Jeg og Aebykier har sett den uffatelig mange ganger, og blir aldri lei  

 Har dere sett filmen 2012?


house of candy

Hallo! I dag er har vi endelig fått juleferie! Det var kjempe gøy med juleavslutning på skolen i dag. Håper alle får en fin ferie og en riktig god jul. Tenk, nå er det bare tre dager til jul! Jeg gleder meg som en liten unge. 

I kveld har jeg og bestemor pyntet pepperkakehus. Jeg er så glad for at hun er naboen min! Det ble veldig mye søtt, nesten så jeg ble kvalm. Det var veldig koselig. Bestemor er den mest fantastiske og søteste personen jeg kjenner. Jeg er så glad i henne 
Julestemning!

Vi hørte også på koselig julemusikk og sang. Det kunne virkelig ikke bli mere kos. 

Bestemor er virkelig gammeldags og har ikke peiling på teknologiske ting. Hun ville ikke ha mobiltelefon, men hun var så ''uheldig'' og fikk det til jul for et par år siden. Hun var fast bestemt på at hun skulle klare å ta bilde av meg da. Hehe, hun er så søt! 
......Trommevirvel....... Resultatet:


House of candy!  
Bestemor 


første juleball på vgs

Fredag var jeg på juleball. Mitt første juleball på vgs, og det siste? Jeg kan på en måte si at juleballet vårt er delt inn i to deler. Den første delen er middag, og den andre er fest. Jeg var kun på middagen og under den har vi kåringer, eks ''årets......''. Det som er greia med disse kåringene er at noen kan være veldig stygge og ekle. Det var et år der foreldrene truet med å saksøke juleballkomiten for noen av disse prisene. Det foregår slik at de sier navnet ditt og viser bilde av deg på storskjerm, og da må du gå på scena og ta imot prisen. Jeg var livredd for å få en pris. Jeg satt og skalv gjennom hele middagen, og når de begynte å rope opp kåringene begynte jeg å hakke tenner! Jeg skalv så mye at folk måtte nesten tro jeg hadde et epilepsianfall.  

Selvom jeg vår så nervøs for disse prisene at jeg rett og slett glemte å hygge meg, så var det veldig god mat. Det var alt du kunne tenke deg av julemat. Noe jeg elsker med julen er maten! Takk Gud for at jeg ikke ble kåret til noe.

Meg og Malin. Jeg gikk for den svarte kjolen. Malin har forresten farget håret tilbake til brunt og fått extensions!

Etter middagen dro vi hjem til venninna vår, Ida. Vi koset oss resten av kvelden der med kjæresten hennes, og noen kamerater av han. Ei jente som het Hanne var også med oss.

Blide Ida fant frem vinflasken. Først var det bare oss, men så kom det kjempe mange folk.

Ida må ha verdens søteste katt, Josefine.

Kjæreste til Ida, Torgeir i midten og kameratene hans. 


Måtte låne klær av Ida siden jeg ikke gadd å gå i kjole. Ida har så fine klær. Missunelig!


Følte meg nokså høy når jeg stod ved siden av Malin. nissejenta


julegavetips for beliebers

Innlegget er i samarbeid med Justin-bieber-norway.myshopify.com/

Det er ikke så lenge til Justin Bieber har konsert i Oslo, og det er i alle fall ikke lenge til jul! Da vil jeg komme med et julegavetips for dere som skal kjøpe julegave til en belieber! Justin-bieber-norway.myshopify.com er en side med mange kule Justin Bieber plagg. Med et plagg fra denne nettsiden kan du også se ekstra fresh ut på konserten hans i april. Det skal jeg! Jeg venter på at en blå ''I love Justin Bieber hoodie'' skal komme i postkassen. Jeg skal selvfølgelig legge ut bilder og skrive om hvordan kvaliteten er når jeg får den.

Det er også mange som bestiller slike plagg på Ebay. Det er selvfølgelig veldig smart, men jeg vil ikke anbefale og bestille noe dyrt på Ebay. Store deler av dette kan være svindel. 

Flere av plaggene kan du se på Justin-bieber-norway.myshopify.com/ 


før og etter - 10 min

Hallo! Jeg og Maria var ute og holdt på å fryse rævva av oss, bokstavelig talt! Haha. Vi ble delt opp i tre grupper. Mens den ene gruppen var i studio og tok bilder, så var jeg og Maria ute og tok bilder. Maria har tatt alle bildene under her. Bloggen hennes finner dere HER.

Når vi gikk ut for å ta bilder så det slik ut.....

.......... 10 min senere så det slik ut:


Det snør, det snør. Kanskje jeg får litt julestemning i år! I fjor jul var jeg i Filippinene, så da var julestemningen lavere enn 0


''Let It snow, let It snow, let It snoooow''


skidag på gålå

Hei! I dag har hele skolen vår vært på Gålå. Alltid gøy å stå på ski. Vi hadde helt knallvær med masse sol. Tror alle koset seg masse! Det gjorde iallefall jeg. Vi fikk med læreren og rektoren vår i bakken, planen var at de skulle kjøre først, så skulle jeg, Borghild, Hilde og Malin bare suse forbi. Hahhaha.  

Bildene jeg har satt sammen er mobilbilder. 


Malin syns det er slitsomt å ha på seg slalomsko. Liker at mange tilbyr henne hjelp, men hun påstår alltid at hun klarer alt selv.

Erland og Frida ^^


Hilde på bussen


Måtte le når Hilde leste ingrediense på esken, haha.
Meg i dag. Ikke akkurat de vakreste bildene, haha. Buksen bestilte jeg fra Boardshop for noen uker siden. Jeg står på twintip om dere skulle lure, Kari Traa.

I kveld skal jeg på natthall. Fra 21 - 08 til neste morgen. Les HER om du lurer på hva natthall er. Skal ta meg en powernap, så jeg ikke sovner. Jeg skall IKKE sovne! Noen kommer til å tegne på meg med tusj :((


fargedag på vus

Siste dagen før ferien er alltid chill, så vi har ikke gjort noe skolegreier på skolen i dag. Som jeg har nevnt et par ganger før i dag, men jeg gjentar det igjen -vi hadde fargedag! 

Da var det gratis gêle i kantina i dag. Yummi 


Siri og OK.


Torgeir var skikkelig kul. Blått er rått! Haha, må slutte med den rimingen min. 


Torgeir og Borgar. 


Gunhild tok et så pent bilde av seg selv som jeg bare må legge ut ♥


I friminuttet hadde vi kappløp. Vi skulle ha en partner og binde sammen beina våre slik som Oskar og Torgeir har gjort på bildet.


Selvfølgelig er jeg og Borghild partnere! Det er vi alltid.


Ready, Set, Go!!


Det er mye vanskligere enn dere kan forestille dere. Hahha. Jeg løp som en crazy jente, mens Borghild ropte '' Caro, Caro, Caro, stopp, vi må løpe i takt!! ''
Torgeir og Oskar i farten!
Jeg snakker hele tiden, så munnen min er alltid åpen, hahah xD


Hilde. Tumbs up for pink!

¨
En rosa C-klasse!


Maggie


Tok noen egobilder av meg selv i timen, og jeg holdt på å le meg ihjel av Maggie i bakgrunnen!


Resten av dagen var bare chill. Vi har begynt å filme skrekkfilmen vår!


Ingrid har sett et spøkelse :o

koselig start på dagen

Hey! Som jeg nevnte i forige innlegg, så hadde vi fargedag på skolen i dag. Klassen min var rød! De to andre klassene var rosa og blå. Lærerne var grønne. Jeg ville egentlig være rosa (buhu). Jaja, rødt er tøft vet dere 

Vi hadde en veldig koselig start på dagen, selvom jeg og Borghild hold på å frøs av oss tærne. Vi var ute i skogen i en gapahuk og drakk kakao og spiste frokost. 

Jeg dro til Ingrid i 9-tiden siden jeg ikke visste hvor denne gapahuken var.


Hanne, Ingrid, Maggie (Magnus), Vebjønn (Vebjørn) og Trond. Dere skjønner -jeg liker å gi folk kallenavn  


Stig med mine eplebriller. Han var ôg rødtopp
.


Lærerne våre Jorunn og Bjørn. De var grønne. Grønt er skjønt!


Klassen min, 10A! A- aller best.
Trond. Det første jeg tenkte var at han lignet på Super Mario! 


Vebjønn med sitt anonyme ansikt.


Kan nesten si at Trond er kjent for håret sitt. Han sparer til langt, så han kan lage dreads. 


Jorunn og Stig


På tur til skolen. Thea og Ingrid.

Siden vi er en klasse som er så late og ikke gidder å gå tilbake til skolen. Ba vi lærern vår om å kjøre oss tilbake. Det tok sin tid siden vi var så mange, så da stakk jeg og kjøpte farge-hårspray-greie og sprayet håret mitt rødt på senteret!

Voilà, da ble jeg rødtopp!

Meg og Ole Anton.
Kommer flere bilder fra fargedagen senere.


CaroizLaKakao osv

Hei! I dag tidlig følte jeg meg ikke helt bra, så jeg har vært hjemme fra skolen. Endelig fikk jeg tid til å slappe av litt! Hjernen min har trimmet hele uken siden jeg bestemte meg for å være ''flink'' på skolen og gjøre det jeg ble bedt om. Nesten alt da. Jazz, pytagoras, samisk språk osv -lei av det! 

Nå sier jeg god morgen med min super gode kakao som jeg kaller ''CaroizLaKakao''. Høres proft ut? -yeah.


Mine hemmelige ingredienser som ikke er så hemmelige lengre..


Ghost Whisperer er prikken over i'en.

Stefaren min har burdag i dag, så jeg kan ikke gå rundt som en slask i pysj. Uansett får vi gjester i kveld. Jeg får også karaoke-besøk av Ole Anton senere i dag.

Her om dagen så jeg filmen Orphan. ELSKER DEN! Gud, for en bra film! Ble litt inspirert, så jeg prøvde å ta noen ''skumle'' bilder av meg selv.


Her er noen bilder fra forige uke når vi kjørte Krok. Da var det meg, Aebykier og Veronica. Video HER


Kjørte snowracer på fortauet med mine to minste søskenbarn + Renate.
Jeg fant en utslått asiater midt på Gartneriet. Noen som savner henne?


Rosita begynte å grine fordi hun ville kjøre den store bakken og ikke den lille. Hihi, søt! ^^jakten på juletreet

Fredag så kjøpte jeg Hjemme Alene filmen som jeg har sett hundrevis av ganger før. Men den er like morsom hver gang. Hahha. Kevin er så søt!

I går bestemte jeg og Tass oss for å finne et fint juletre slik som Kevin gjorde! Vet det er tidlig, men jeg er jo ikke hjemme i julen. Da gikk vi i skogen og hogget ned vårt eget tre! Noen som klarer å gjette hva jeg har i min H&M pose?..


.. En liten mini-øks! Hahhha.


Men det var jo nesten ikke grantre å se! 


Begynte å fryse av meg beina også. Ble våt og kald av å gå i skogen. Hhehe.

Endelig så vi noen brukbare grantrær! Ble pisket av busker og alt. Trodde jeg skulle bli blind etter jeg ble truffet i øye hele fem ganger!


Årets juletre?


Så gikk vi en laang omvei siden vi var lei av å gå i skogen med et juletre bak oss. Og vi kunne ikke gå den vanlige veien for da hadde folk mistenkt at vi hadde stjålet treet! :o


det snør, det snør, tiddelibom

Da har visst vinteren kommet ett skritt nærmere. Fikk litt julefølelse når jeg våknet i dag fordi det var (er) så mye snø ute! Det er jo litt koselig med snø da :)

I dag tidlig
Snør det hos deg?


skidag i morgen

Hei! I morgen har vi skidag. Vi får velge selv om vi vil stå eller gå på ski, jeg skal stå! Jeg og Boggis er to som hater å gå på ski, en gang i 8'ende reiste bussen fra oss fordi vi var så treige!


I fjor kjørte jeg i onepiece, haha så kuuul jeg var! Jeg står forresten på twintip, ikke at jeg er noe særlig flink. Står du på slalåm/ twintip eller noe lignende?


julefilmer og godteri!

Sent på natt de to siste dagene har jeg og stefaren min sittet oppe og sett på julefilmer. Jeg elsker julefilmer! Så har vi spist peppernøtter og drukket julebrus. Siden det nå er tomt, sitter jeg og spiser opp godteriet jeg fikk i gave. Btw: Jeg fikk rosa pusete morgenkåpe av søskenbarnet mitt ♥. Hva er favoritt julefilmen din?Nå skal jeg til bestemor å spise middag, vi blogges!


BEGRUNNELSE:
Jeg elsker blogging, og er ikke lei. Jeg har kanskje ikke blogget så mye de siste dagene. Jeg var Særp, der hadde jeg store planer om ting jeg skulle gjøre, men jeg landa rett ned på sofaen. Hater å være syk, men nå er jeg bare forkjølet. Forkjølelse er bare en småting, så jeg er egentlig frisk som en fiiiiisk igjen!


koselig dag på skolen

Legg merke til ''koselig'' og ''skolen''. Haha ikke ofte dere hører det fra meg. Vi har ikke hatt noen fag i dag, bare julefrokost og sett på mikkemus film eller hva det var, gadd ikke og se på. Så jeg og Malin løp rundt og tok bilder.


Maliiin

Jeg var ikke den eneste julenissen på skolen i dag, hihi ^^Btw det var måneformørkelse i dag, eller hva de kalte det. Haha tenkte ikke over det før læreren sa det.Ragnhild og Ingrid :)Jaha, her har dere tidenes fineste julepynt. Har ikke vi fin grønn farge på klasserommet vårt? (Stor ironi)


Julefrokost :D


Jeg digger neglene til Ragnhild, kunne tenkt meg slike selv, men jeg trives best med dvergnegler som det blir kalt (vil si at de er korte). Pluss det er så dyrt, 800 kr... neitakk


Litt forskjellige ansiktsuttrykk. Vi satt på enden av en pult, så velta den...Hilde sin outfit i dag! ^^Happyface 4evah!

Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei til Særp. Seriøst, det er tidenes tregeste internet her! Blir gaaaal, har strevd en time med dette innlegget. Hva har du gjort i dag?


julen handler om å gi, ikke å få

juleballet 2010

Her har dere mer enn nok bilder fra juleballet! Jeg tok flest outfit bilder av folk. Når man først har pynta seg så vil man jo vise seg frem, derfor legger jeg ut bilder av noen flotte kjoler, outfits, frisyrer og noen andre bilder.


BTW: Jeg har spurt alle som er med på disse bildene om tillatelse for å legge ut bilde på nett :)


Mariah Carey - santa claus is coming to town  

3 musketerer
<3


Fine kjoler begge to, det jeg vet er at Gunhild (til høyre) har kjole fra USA. HeldiggrisenNoe som er så morsomt i engelsk fordypning er at jeg og Annbjørg sitter ved siden av hverandre (jenta på bilde over i rosa kjole). Når læreren kommer inn døra, så MÅ jeg og Annbjørg bare kommentere stilen hennes. Herregud hun har så kul hverdagsstil, ellers kan hun ha noen få daffedager. Sant som Annbjørg sa ''enkle er oftes det beste''. Ikke bare har hun kul stil, men hun er så flink til å lære bort. Historiene hennes er så morsome og høre. Jeg og Annbjørg lo oss ihjel den gangen hun fortalte om noen av flausene sine, haha. Ikke minst er hun så snill!

Søte Malin er happyface 24/7 ♥Den kvelden måtte jeg bare kalle hun den lille prinsessa mi. For hun hadde så søt rosa og litt prinsesse aktig kjole.


Her er det noen som er litt sultne ja...Fin lang lilla kjole, heldigvis var jeg ikke den eneste med lang kjoleStøveldansen


Mat & Helse læreren vår, søt og blid!


Jeg dansa med Oskar!.. Dangerous, neida haha! :D


Skrivefeil, *warning


Inga og Martine, de er så søte! Kunne ønske jeg var kineser (positivt), for alle kinesere er søte ♥Okei, jeg kan ikke forklare dette bilde under her. Det jeg vet er at Sivert er i midten og to 8.klasse gutter som jeg aldri husker navnet på ville ha et kyssebilde.To pene og pynta jenter! :)


Da avslutter jeg innlegget med et nydelig bilde av Helene og KristinHva syns du om bildene, ikke sant det var mange fine kjoler?


''daten min''

Kvelden starta med en journalist som lurte på om hun kunne få ta bilde av bare meg, haha så der sto jeg på dansegulvet og posa (lol). Jeg husker den journalisten, men det som overrasket meg var at hun husket meg. Hun var læreren min i en liten stund i 1.klasse


Det har vært en super morsom kveld! Det var så mange fine kjoler og se. Dette er også en av dagene man kan pynte seg, og det er så gøy. Dansinga... ja, det gikk litt bra. Selv om jeg er Bambi på isen som sagt, så ble jeg med på dansegulvet. Hadde egentlig lyst til og si nei til alle, men hvordan kan jeg det når guttene spør så pent?

Joda, får bare vise dere to bilder av meg og ''daten min'', men det var kun på polonese og litt sving. Slapp av det foregår ingenting mellom oss to :)

Nå sier jeg natta, herregud klokka er allerede snart 02, tiden går fort....


juleball i morgen!

Hei! Jeg har egentlig fri fra bloggen til i morgen, men det blir visst ikke så mye blogging da... PGA JULEBALL! Noe jeg hadde glemt, men åååh jeg gleder meg. Selvom jeg er Bambi på isen når det gjelder dansing, pyttpytt!


Nå får dere en liten sniktitt på kjolen min også, men jeg røper ikke mer.
Vippene finner du her
Alt er i boks: frisørtime, kjole, har til og med en date (haha) og noe jeg ikke har, men skulle ha. FARGELINSER, åhh dumme superkul.no hadde ikke de linsene jeg ville ha. Skulle ha noen som passa til kjolen, jaja. Har dere juleball i år?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits