Jakten er over

Endeeeeelig... etter over ett helt år. Endelig har vi fått kjøpt oss en leilighet! Det har vært ganske mange følelser etter at vi bestemte oss for å gå "all in". Det er to-tre uker siden vi vant den intense budrunden, men jeg har faktisk ikke sagt det til så mange enda. Jeg har måtte fordøyet det selv først før jeg kunne dele det på bloggen. Jeg ble suuperglad når jeg fikk høre at ingen hadde bydd høyere enn oss og fristen hadde gått ut! Da var det rett ut å spise en bedre middag på restaurant. Etter hvert ble jeg plutselig lei meg. Jeg er jo så utrolig, utrolig glad i leiligheten vi har nå. Vi har så mange minner her. Det er lite og koselig, men dessverre er det hakket for lite nå som vi har Melinda. Humøret har gått veldig opp og ned etter vi kjøpte leiligheten. Jeg er mest glad, men plutselig tenker jeg på at vi ikke skal bo her mer, og da blir jeg lei meg. Dagen vi flytter ut for godt ser jeg for meg at det kommer en tåre, eller to... eller tretti. "Heldigvis" er det ikke overtakelse før i januar. Jeg har tid på å forberede meg psykisk. Hehe! 


Vi har kjøpt en leilighet som er slik passe stor. Det er sentralt og har tre soverom, og er nokså nybygget. I går hadde vi besøk av svigerforeldrene mine + bestemoren til S. Vi gikk trilletur ute alle sammen med Melinda. Mens vi gikk tur kom vi på at vi kunne gå til vår nye leilighet siden den ikke er så langt unna. Det gjorde vi. Vi sto helt utenfor og eierne av leiligheten var også hjemme. Alle latet som ingenting og prøvde og ikke kikke inn. Samtidig var det jo det vi ville! Haha. Der er jeg skikkelig dårlig. Jeg fikk øyekontakt med en av eierne inne, så gjør jeg det dummeste -snur meg brått og later som jeg ser på noe annet. Haha, det blir ikke akkurat mindre kleint av det! Heldigvis vet de ikke hvem vi er, tenkte jeg. I dag var det kontraktmøte med megler og tydeligvis eierne av leiligheten. Spørsmålet dukket selvfølgelig opp "Var dere utenfor huset vårt i går?". 

 

Feiring av huskjøp!! Biffmiddag og et glass vin ♥


Melinda er ekstra pyntet for anledningen :)


 


Fresh feeling


Det er rart hvilken "fresh feeling" man får av nytt treningstøy! Etter økten jeg og S hadde sammen her om dagen ble det en after-workout-shopping. Jeg trengte en ny treningsskjorte. Jeg har hatt så få at noen ganger har jeg måtte brukt opp t-skjorten fordi ingen var rene. Hehe, litt ekkelt! Det var helt greit og få inn noen nye :-) Ikke bare én, men tre Nike t-skjorter + denne freshe tightsen ble med hjem. Jeg kjøpte en helt lik t-skjorte i lilla (som på bildet), og en svart med V-hals. Jeg føler meg såå fresh akkurat nå:-D

 


Got to love EbayJeg er godt i gang med å handle inn dekorasjon til dåpen. Det har gått mye i Ebay. Når jeg handler inn pynt til dåpen tenker jeg at det lønner seg å finne noe man kan bruke senere. F.eks i barnebursdag når hun skal ha det. Av en eller annen grunn klarte jeg og rote meg bort i fra dekorasjon til lommebøker! Jeg fant disse tre som kostet litt over 20 kr pr stk. Var de ikke søte?! Eneste jeg savner er plass til mynter. Når man åpner den er det kun kort og pengelapper det er plass til.


67
Jammen kom det en forsinket julegave til meg i posten. En julegave som var til meg! Surprise! ....Fra meg! Jeg har lenge tittet på sko fra Sixtyseven. Eller sko som har lignet fordi prisene på skoene fra 67 er nokså stive, syns jeg. Jeg var nokså skogal noen år tilbake og handlet dyrere sko enn disse, men da var jeg gal, nå har jeg forandret meg! Når Nelly hadde julekalenderen sin med masse tilbud, så fant jeg disse! På 50%!! Da måtte jeg bare klikke dem hjem med en gang! Litt senere skulle jeg sjekke siden, og da var de allerede utsolgt. 
Når jeg går med dem føles det ut som å gå på en sky, nesten. De er utrolig behagelige. Perfekte til og bruke til hverdags. De er ikke for pyntete, samtidig som de er med å pynte opp en kjedelig antrekk :-)Nye plagg

Hei! Etter jeg var ferdig på jobb lørdag halv tolv på kvelden, møtte jeg en ny kamerat av meg. Vi dro til den nye restauranten hans, Chilli Milli så jeg fikk se både menyen og hvordan han har fått det til. Det er en evig diskusjon mellom han og meg siden han påstår at maten hans er bedre enn vår på Dudeburger. Ingen tale om! 
Senere dro vi til Blåhund, da fikk jeg sett livet på natten her i Lillehammer også. Ikke værst! Jeg fikk stadig gratis drinker og jeg hadde det rett og slett drit gøy! Det var veldig godt å koble ut fra jobben litt. Siden kameraten min også eier Blåmann her i Lillehammer dro vi dit midt på natten og spiste dessert forran peisen. Kjempe koselig! Vi spiste Tiramisu -en av mine favoritter! 
På byen møtte jeg også alle jente-kollegaene mine fra Dudeburger. Sammentreff, hehe! Mange kjente oss igjen fra Dudeburger, og vi fikk så mange fine komplimenter. Hihi koselig♥ Det ble et lite nach hos meg, og leieboeren var ikke så veldig glad for det. Ups!  
Venninna mi Monica overnattet hos meg. Det passet ganske bra siden vi begge jobbet dagen etterpå samme tid på Dudeburger. Når vi våknet noen timer etter vi hadde lagt oss, så sto det et kjent fjes på døra. Det var Hadi! Da ordnet vi oss nokså fort og dro til Dudeburger (så klart) for å spise. 
I dag har jeg fri!! Wihu. Jeg skal kose med kattene, rydde leiligheten også skal jeg møte noen folk senere. Thumbs up for fridag!  


Her er mine nyeste innkjøp fra Nelly. Alt var så klart på salg, hehe. Handler ikke klær eller sko med mindre det er på salg! :)

Denne kjolen ser kanskje litt rar ut på bildet, men den blir veldig fin så fort den sitter på kroppen. Den blir med på tur om litt om en uke. Ja, jeg og Ingus skal på ny tur. Gleder meg! 


Vans
Hei! I går var Borghild hos meg og vi spilte badminton i finværet. På kvelden ble det film, blant annet The Conjuring. Helt OK skrekkfilm. Etter min mening syns jeg de alle ser nesten like ut. Jeg har overraskende nok fått en veldig bra døgnrytme etter jeg kom hjem fra Praha. Når klokken nærmer seg 23 da sovner jeg bare helt av. Kanskje ikke like gøy å se film med meg da, haha. 
Jeg tenkte å vise dere et par Vans jeg kjøpte i Praha. I Praha er de litt over hundrelappen billigere enn her i Norge -penger spart! Hehe.
 


In the mail today

 


I dag hentet mamma et par pakker for meg på posten. Blir like glad hver gang jeg ser mamma komme inn døren med pakker! Jeg venter enda en pakke fra Nelly som jeg håper kan komme før jeg drar til Sarpsborg. Jeg venter også enda en pakke fra et annet sted. Wohho, enda mer og se frem til, men tviler på at den kommer før jeg drar siden den blir sendt fra Kina. De to første kjolene er fra Nelly. Den første kjolen er kjempe fin om man har en slik rutete skjorte man kan knyte rundt livet. Da blir den enda mer lekker! Den andre, lille, sorte kjolen er dødsfin! Problemet er at den ble litt for kort til meg (str XS). Spesielt fra bak. Jeg kan ikke akkurat bøye meg, he he. Jeg har lagt ut bilde på twitter HER om dere vil se den på. Har også lagt den ut på salg for 100 kr (uten frakt). Den siste kjolen er sponset. Dere kommer nok til å se antrekksbilder av den senere i uken.


Bikini

Hei og god dag! I dag morges kom mamma stormende inn på rommet mitt  med en diger eske. Alt vi hadde bestilt fra Nelly hadde kommet og jeg er SÅ fornøyd. Jeg spratt opp av sengen, tok av meg klærne, så sto vi begge og smilte fra øre til øre mens vi sto der i undertøyet. Haha. Det er da rene julekvelden når man har bestilt masse fra internett og skal pakke det opp. Jeg og mamma går rundt i huset i våre nye kjoler og pumps og roper minst 20 ganger "ÅH JEG ELSKER DENNE KJOLEN!!" også sier den andre "JEG OG!!". To tenåringsjenter ass! Haha. Gleder meg til å bruke alt jeg har kjøpt i Praha neste måned. Wuhu! Jeg kan starte med å vise dere denne bikinien. Så klart var den på salg! Kjøper ikke noe med mindre det er på salg, hehe. Prisen ser dere på bildet :-)
 


Syk og mer nettshopping

Dette har vært den kjedeligste uken på lenge! Jeg har faktisk blitt syk. Syns det er så rart fordi det har gått så mange år siden jeg var skikkelig syk at jeg ikke husket hvordan det var. Haha. Her er det feber, halsbrann, hodepine og jeg har hatt null krefter. Jeg har smått blitt bedre, men dere?? NÅ SKULLE JEG VÆRT I OSLO OG PÅ VG-LISTA. Jeg har så mange venner som skal dit! Jeg er kanskje ikke helt frisk, men føler meg frisk nok til å dra. Problemet er at NSB ikke har minipris lengre om jeg skal bestille nå, som vil si jeg må betale 500 kr for en vei. Kommer ikke på tale! 

For noen få dager siden gikk mamma bananas på sommersalget til Nelly. Hun kjøpte såå mye! Siden hun kjøpte så mye til seg selv, fikk jeg også lov til å plukke ut noen ting som jeg kunne legge i handlekurven hennes. Hihi. Tusen takk, mamma ♥ Dette valgte jeg:Spørsmålsrunde pågår HER


Snart hos meg

Må bare elske sommersalget på Nelly.. :)
 
Nytt inn i skapet

Her er noe som ble med hjem fra Praha for denne gang. Jeg kjøpte også mer, men noe av det er på vask. Hehe. Jeg kjøpte også noen Nike-sko jeg er veldig fornøyd med. Dem får dere sikkert se senere!  

Kjøpte denne også i hvit.


Veldig behagelig bukse fra TopShop. Kjøpte den også i blå. 


Feminin kjole

Jeg elsker min nye, feminine kjole fra Nelly.com. Den ser ikke akkurat så veldig fin ut der på kleshengeren. Når det kommer til partykjoler så elsker jeg tettsittende kjoler med lange ermer, blonder, utringning og en lengde som går til knærne. Det har jo denne kjolen pluss enda litt til! Da måtte jeg bare slå til. Den kostet til og med bare litt over hundrelappen. Den skal få bli med til Praha senere i mai. Tenker å bruke den kvelden da vi lander. På hotellet var det masse kjekke unggutter som var resepsjonister. Det at de hadde den kjekke og fine uniformen med vest, slips, dressbukse fikk meg bare til å smelte enda mer! Jeg ble kjent med noen av dem og mandag den 19 skal de holde en fest. Thomas som ene resepsjonisten heter inviterte meg med, og gjett om han fikk et raskt -JA!!. Tenkte denne kjolen var midt i blinken. Jeg og Ingus gleder oss!  

Hva syns dere om kjolen? 
Lønning og dagens bombeinnkjøp

For en nydelig dag! Jeg sto opp og spiste en god frokost i solen på verandaen. Jeg og Leo gikk en lang morgentur i finværet. Jeg ble så stiv og støl! Når jeg kom hjem fant jeg ut at lønningen var på kontoen. YES! Sommeren er ikke så veldig langt unna og jeg er så lei av alle de gamle sommerkjolene mine. Skulle bare titte litt på hva som var på nettet, og det var jo såå mye fint. Jeg smeltet helt. Plutselig var det 22 plagg i handlekurven min. Vet du hva? Jeg har ingen planer om å dra på Color Line denne måneden (også), så ... ja hvorfor ikke. Neste uke, skal jeg være i Oslo fra mandag-fredag. Neste uke der igjen er det påske. Neste uke der skal jeg til Sarpsborg og på danskebåten. Neste uke der igjen drar jeg til Praha. Så nå skal jeg være forsiktig med pengene mine, haha! Tror jeg må sette opp et slags budsjett så jeg ikke blir helt blakk i Praha. 
Med tanke på at jeg bestilte fra disse Kinasidene, så delte jeg opp bestillingen min i tre deler. 7-8 plagg i én bestilling for og unngå toll. Det er nok til å få toll, men siden så mange har sluppet unna, håper jeg at jeg er en av dem.  

Gleder meg til å få pakken(e) mine! Noe som falt i smak?


Ny kjole med mønster

Hei! Når jeg var i Charlottenberg fant jeg denne kjolen. Jeg syns ikke den var så spesiell fin når jeg så den på stativet. Jeg tok med meg en del klær i prøverommet bare for å prøve noe. Da falt jeg for denne kjolen lett! Den satt også veldig fint på. Jeg hadde veldig lyst på den, men samtidig ikke. Jeg stirret på kjolen i 40 minutter i prøverommet. Jeg er en person som alltid handler klær på salg. Viss kjolen koster mer enn 150 kr syns jeg den er dyr! Haha. Denne kostet 249!! Heldigvis er jeg heldig som får litt klær sponset. Jeg visste at jeg hadde fått en pakke fra choies.com som ventet hjemme med en kjole som var nokså lik. Ti slutt ble det til at jeg kjøpte den..Som dere ser kostet kjolen 249 SEK. Blir litt mindre i Norske kroner. Når jeg kom til kassen betalte jeg kun 150 kr!! Damen bak kassen slo nok inn feil. Jeg gikk ut av butikken verdens lykkeligste med et bredt smil! Hahaha det var en herlig følelse. 


Litt nytt

Hei! I går var jeg en liten tur på Lillehammer. Gikk litt rundt på kjøpesenteret og møtte tanten min jeg ikke har sett på en stund. Det var koselig! Plutselig kom onkelen min paserende helt tilfeldig forbi oss! Hehe. Leo var også med. Han satt i vesken min og fikk masse oppmerksomhet fra folk (som vanlig). Jeg kjøpte meg to nye ting. Boots og strømpebukser. Jeg gleder meg til å slite ut skoene. Syns de ser litt ekstra kulere ut da. Skoene er fra H&M og jeg ga 399 kr for dem. Strømpebuksene er også fra H&M for 149 kr :)


Noe kult fra Superkul.no

Hei! Lørdag skal jeg på en halloweenfest og jeg måtte spontant bestille meg noe jeg kan bruke som kostyme. Jeg og kameraten min hadde tenkt ut noe genialt. Vi ville være sumobrytere! Hvor fett hadde ikke det vært? To gigantiske klumper dansende på en fest. Kostymet kostet 600 og selve frakten 49 kr. Men.... det er alltid et men. Det ble en ekstra avgift -momsen. Den kom faktisk på 250 kr, så da droppet i vi det hele.

Jeg måtte bestille meg noe spontant som var billig. Fikk noen problemer ved betalingen. Jeg trodde jeg hadde betalt, men tydeligvis hadde jeg ikke det. Merket det ikke før dagen etter, så fikk småpanikk fordi jeg trodde jeg ikke skulle få pakken i posten før lørdag. Tok en telefon og fikk ordnet så pakken ble sendt samme dag. Bra kundeservice! Leveringsiden for meg var kun på 1 dag!

Det ble ikke sumobryter dette år. Det ble heller noe enkelt og billig. Leopard. Har en følelse av at mange kommer til å kle seg ut som det. Jaja, da blir jeg en av dem!;)

En gang for lenge siden hadde jeg noen veldig (fine) blå linser. Anh tipset meg om at Superkul hadde akkurat de samme linsene. Tenkte det hadde passet perfekt til kostymet mitt. Ble litt skuffet når jeg fikk dem, fordi det var langt i fra slik jeg hadde håpet på. Det var heller ikke de samme linsene, men det går nok bra! Det er ikke sirkellinser.

Slik ser linsene ut på:

 

Samme dag fikk jeg pakken min fra Nelly. Blir så lykkelig når jeg får flere ting samtidig i posten. For meg er det julekvelden! Haha.

Alt jeg bestilte. Dere kan se noen av kjolene i forrige innlegg!

Akkurat nå er Aebykier hjemme. Nå skal jeg ta meg en tur ned til henne. Har ikke sett henne siden høstferien! Vi skal se de nyeste episodene av Top Model og kose oss! Ha en fin kveld. Vi blogges!


New in: mid season sale on Nelly

Hallo! Jeg fikk en stor pakke fra Nelly.com i dag! Jeg gikk litt bananas på salget de har nå. Før alle la ut "VIP kodene" sine, så klarte jeg å gjette meg frem til koden. Like greit, for størrelsen min blir alltid utsolgt først. Irriterende. I det siste har jeg følt at jeg har lagt på meg litt, så jeg bestilte en del av klærne en størrelse større enn jeg vanligvis bruker. Alt det jeg bestilte i en større str var utrolig nok for stort. Mamma ble lykkelig når hun så at det ikke passet. Det vil si at hun får dem, haha. Overrasker meg ikke om dere finner noen redigeringsfeil på bildene mine. Når jeg tar slike bilder står jeg inntil det hvite klesskapet som har noen striper på seg. Liker ikke stripene, så jeg prøver å redigere dem bort.

Ga kun 99 kr for disse! Kjøpte de i brune også, men da kostet de 89 kr!

Denne kjolen var ikke på salg, men jeg måtte ha den. Av alt jeg kjøpte, likte jeg denne best. Ga 299 kr for den.

Har alltid hatt lyst på en slik kjole. Husker ikke helt hva jeg ga for den. Ikke mer enn 200 iallefall :)

Denne kjolen er så FIIIIN! Meeeen..... den passer ikke. Nedtur. På bildet ser det kanskje ut som jeg har den på meg, men jeg bare holder den oppe. På grunn av brystpartiet mitt får jeg ikke lukket glidlåsen helt. Det er så irriterende og jeg har virkelig prøvd alt!! Er det noen som kunne tenke seg å kjøpe den? (Størrelse small).

Har du en favoritt?


My new coat

BikBok  -  699 kr


Ny veske

Hei! Når jeg var i Oslo hadde jeg med meg så masse småting. Unødvendige ting som jeg hadde klart meg fint uten. Jeg hadde ingen veske. Til slutt ga jeg meg og kjøpte en. Det ble en svart og enkel veske fra H&M. Jeg tror den koster 299 kr om jeg ikke husker feil. Når jeg skal kjøpe veske må jeg tenke på at Leo skal få plass i den, og at han sitter behagelig. Denne vesken har en hard bunn som var veldig fint! 


gårsdagens innkjøp: forever 21

Hallo! I går dro jeg til det nye kjøpesenteret SM Lanang for å titte litt i Forever 21.  Åh, det er min nye favoritt butikk. Jeg skulle egentlig bare se, og ikke kjøpe noe. Meeen, det er nok umulig for meg. Jeg gikk ''bare'' ut med en pose denne gang. Forrige gang gikk jeg ut med fire. Hehe. 
Med en gang jeg gikk inn i butikken ropte de: - Wooah, it's Carolyn again! Så flokket de seg rundt meg med et stort smil. Jeg ble stående en stund å snakke og le med dem. Jeg elsker folka der, de er så hyggelige! Vi sammenlignet Norge og Filippinene og de ble så overrasket over hvor stor forskjell det er. 


Etterpå dro jeg til Friday's som er på et annet kjøpesenter (Abreeza). Hadde virkelig ikke forventet og være der 4-5 timer! Når jeg gikk inn der, så jeg en liten jente med hvit skoleuniform sittende i baren. Det var venninna mi, Gly! Vi er begge veldig gode venner med de som jobber der. Jeg kaller de Friday's-gjengen. Virkelig, alle er så sprudlende og glade der! Jeg og Neil (bartenderen) fant ut at vi skulle ta oss en tur ut på søndag. Vi prøver å dra med oss flere av Fridays-gjengen og så klart Gly, men hun har eksamen. Hun blir nok med. Jeg møtte også bestevennen til Enzo. Han har et vanskelig navn, men jeg kaller han bare Hizi! Kjempe koselig fyr.

Veeeel, her har dere innkjøpet som befinner seg inni posen:

Toalettmappe  -  505 Peso (72 kr)

Belter  -  brun 330 Peso (47 kr) / svart 280 Peso (40 kr)

Jumpsuit  -  815 Peso (116 kr)

Topp  -  815 Peso (116 kr)

Jumpsuit  -  1175 Peso (168 kr)

Jumpsuit  -  1175 Peso (168 kr)

T-skjorte  -  455 Peso (65 kr)

Topp  -  765 Peso (109 kr)

Kjole  -  915 Peso (131 kr)

Jumpsuit  -  1025 Peso (146 kr)

Genser  -  604 Peso  (86 kr)

Topp  -  145 Peso (21 kr)

Tights  -  555 Peso (79 kr)

Shorts  -  815 Peso (116 kr)

Skjørt  -  665 332 Peso (47 kr)

Bukse  -  815 Peso (116 kr)

Jeg har ikke vist dere mitt forrige innkjøp, men jeg la ut et bilde på Instagram. Dere kan følge med på @caroiiz :)


converse

I dag fikk Veronica meg til å til kjøpesenteret. Det er bare 100m, men jeg pleier alltid og ta trysikad. Haha. Det er bare en liten stubb, men med steikende sol så virker det en evighet å gå. I dag er det heldigvis litt skyer på himmelen. Vi dro til Abreeza og kjøpte oss først noen converse! Endelig er jeg eier av lave converse! Det er så billig, eller alt er billig her. De kostet kun 1800 peso, som tilsvarer 257 kr! (Ja, de er ekte).

Vi spiste også på Jollibee. Jeg elsker maten der, og spiser der nesten hver dag! Jeg bestile to burgere til meg selv + drikke og litt til Veronica. Av alle ting så fikk jeg spagetti på brettet mitt, to porsjoner. Hvor kom det fra? Jeg betalte iallefall for det. Liker ikke spagetti en gang. 

En dame lurte på om hun kunne få posen vi hadde skoene våre i (som dere se på bildet). Ja, hvorfor ikke. Hun ble kjempe glad! Smile fra øre til øre. Hehe.

Veronica kjøpte seg lave blå.

Jeg kjøpte hvite! :DD

Jeg kjøpte også denne Batman genseren i den største størrelsen, selv om jeg ville hatt den større. XL her i Filippinene er M her i Norge. Jeg ble så flau når jeg skulle kjøpe denne genseren. Jeg går i butikken og er helt i min egen verden. Plutselig snubler jeg i et jævla ''vær forsiktig, vått gulv'' -skilt. Man ikke plasere et skilt midt på gulvet!slippers

Hallo! Jeg måtte kjøpe meg noen flate sko i dag. Endte opp med noen ballerina sko og et par slippers. Jeg har nesten bare med meg høyhælte, så noen flate sko var nok smart.

Kaller de det slippers i Norge? Haha, vet ikke helt, men de gjør det ger i Filippinene :)

Fra Victorias Department Store sommersaaaalg

Sommersalget hos Nelly åpner snart! Jeg har gjettet meg frem til VIP-koden. Når jeg først kom inn måtte jeg bruke gavekortet jeg nettopp har fått. Så mye fint! En shorts, sko og kjole ble klikket hjem :)

Link, link og link.


tre nye bikinier

Hei! Når jeg var i Sarpsborg kjøpte jeg meg tre nye bikinier. Sommeren er her, og det er 12 dager til jeg reiser til Filippinene! Som jeg gleder meg. Jeg ser for meg at sommeren her i Gudbrandsdalen kommer til å bli grå med mye regn. Noen dager med sol her i g-dalen kommer det sikkert til å være. 6 uker med tropisk vær på meg, wihuu! 

Dette ble min favoritt! Fra Cubus.

Fra Lindex. Denne er det en del innlegg i, men for en fresh farge og mønster!


Fra Lindex. Denne ser litt kjedelig ut på bilder, men er mye finere i virkeligheten. Den er mintgrønn med hvite prikker. Kjempe søt!

Hvilken er din favoritt? :)nye godbiter inn i skapet

Konkurranse pågår HER hvor du kan vinne en kjole fra Sheinside.com

Hei! Jeg vil så gjerne oppdatere bloggen min oftere! Området jeg bor i Kvam får ikke internett før juli en gang. Nå sitter jeg midt på en fotballbane og lever på mobilnettet mitt. Vi har heller ikke dekning. Er så lei av flom og ødeleggelser.. Her om dagen var jeg på Lillehammer med kameraten min, Rutti. Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe. Det sier jeg hver gang, men noe måtte jo bare bli med meg hjem. Det er så mye skjønt å se i butikkene!

Cubus  -  199 kr

BikBok  -  199 kr

Glitter 

Cubus  -  79 kr

H&M  -  79 kr stk

H&M  -  99 kr eller 149 kr

H&M  -  199 kr

H&M

H&M

Mamma har visst vært på litt shopping hun også. Hun kom hjem med shortser til meg! Alle fra Cubus.

(Husker ikke pris på alt, hehhe)


nly shoes

Nye sko fra Nelly.com


2 t-shirts

Fikk en pakke fra Sheinside.com igjen for ikke så lenge siden. Det var to dødsfete t-skjorter som jeg har forelsket meg i!

Denne er oversized.dagens nettshopping

Ja, da ble alt dere ser på bilder under klikket hjem til meg i dag. Noe fra Nelly.com og noe fra SheInSide.com. Gleder meg til jeg får det. Noe du likte?:-)
platform wedges

Hallo! Det er så irriterende å være allergisk mot noe man ikke vet hva er. Doktoren klarer heller ikke å finne ut hva det er, men jeg får noe som heter elveblest som er sykt irriterende. Klør som bare det. Når jeg våknet i dag morges hadde jeg det til og med på øyelokket. Jeg så ut som et monster! Det var nok best jeg holdt meg hjemme fra skolen, hehe.

Jeg har endelig fått bestilt skoene jeg har sett på i uker! I går så jeg at de hadde fått inn str 37 igjen, og da kunne jeg ikke dy meg. Da ble de klikket rett hjem. Gleder meg! Hva syns dere om slike platform wedges forresten?
 
flink salgshopper!

Hallo! I dag var jeg på et møte på skolen. Det gikk bra, og skolen vår har flinke folk som kan jobben sin! Over til noe helt annet. Dere har lurt på om jeg kunne vise hva jeg kjøpte i helgen som var. Det kan jeg selvfølgelig gjøre! Det var så mye salg at jeg burde burde egentlig vært hjemme! Haha. 

BikBok  -  399 SEK salg 199 SEK

BikBok  -  299 SEK salg 99 SEK

BikBok  -  399 kr  salg 99 kr

NewYorker  -  169 SEK

NewYoker  -  169 SEK salg 50 SEK

NewYorker  -  299 SEK

NewYorker  -  169 SEK

NewYorker  - 75 SEK 

H&M  -  salg 30 SEK

H&M  -  199 SEK salg 100 SEK

BikBok  -  399 kr  salg 199 kr


BikBok  -  599 kr salg 99 kr

Indiska  -  899 SEK  salg 243 SEK

BikBok  -  129 SEK (pr stk) salg 29 SEK

Intersport  -  salg 199 SEK

Intersport - salg 249 SEK


nytt i skapet

H&M  -  249kr. Jeg bare måtte kjøpe denne genseren fordi den ga meg julestemning!  

H&M  -  79,50k pr lue


H&M  -  599kr (50%)


Kåpen så ikke bra ut på disse bildene, men se den på i DETTE innlegget.


innkjøp fra forige helg

BikBok  -  200kr

Carlings  -  399kr

BikBok  -  249kr


BikBok  -  husker ikke pris?

Clas Ohlson  -  199kr. Denne har jeg kjøpt 4-5 ganger før, men den blir alltid ødelagt.

Undertøy  -  Cubus. En av dem er bursdagsgave fra Anh. 

+ kjolen i DETTE innlegget


den nye, hvite kjolen

Hei. Da var det desember! Her i Kvam er det hvitt når jeg ser ut vinduet.  Til dere som ikke har snø enda så håper jeg dere ikke får en grønn jul. Jeg begynner i alle fall og glede meg som en liten unge til jul. Har en følelse på at dette blir den beste julen på lenge. Jeg skal fortelle hvorfor senere. Nå skal jeg og Sjøna ut på tur i kulden. Brr, det 10-12 minusgrader akkurat nå. Kaldt. 

Forige uke kjøpte jeg denne kjolen. Jeg elsker den, skikkelig Caro-stil! Hehe

Som dere ser er den fra BikBok. Den kostet 299kr


bak kamera ved innkjøpsbilder

Hallo! For veldig lenge siden fikk jeg et spørsmål om hvordan jeg tar innkjøpsbildene mine. Det svarte jeg på litt over et år siden, men regner med at jeg har fått nye lesere siden da. Jeg kan selvfølgelig vise dere det, men ikke at det er så særlig spesielt. Hehe. Det jeg gjør er at jeg finner noe jeg kan bruke som bakgrunn, helst noe hvitt. Jeg setter også en stol forran, så står jeg oppå stolen å knipser bildet. Det er vel egentlig alt. Hehe, men hvorfor tar jeg bildene ute? Jo, det gjør jeg fordi det er mye bedre lys. Når jeg tenker over det, så tar jeg (nesten) alle bildene mine ute


innkjøp

Gina Tricot  -   199SEK


Gina Tricot  -  149SEK

H&M  -  79kr

H&M  -  99SEK

NewYorker  -  199SEK

NewYorker  -  249kr

H&M  -  249SEK

H&M  -  299SEK

Cubus

BikBok  -  129SEK

Skopunkten  -  399SEK

innkjøp

Heihei! Siden dere ville se innkjøp, så har jeg knipset bilder av ting jeg har kjøpt. Kjøpte litt undertøy også, men føler ikke for å legge ut slik på bloggen. Må også skrive at jeg ikke husker prisen på alt.. Det var noen få plagg til, men de klarte jeg selvfølgelig å glemme i Sarpsborg, hehe! 

Gina Tricot  -  199SEK (se den på i DETTE innlegge) 

H&M  -  199kr (se den på i DETTE innlegget)

NewYorker  -  husker ikke pris

Gina Tricot  -  299SEK

H&M  -  25kr (halv pris av halv pris!!)

BikBok  -  399SEK

Gina Tricot  -  99kr (se den på i DETTE innlegget)

Gina Tricot  -  299krH&M  -  38kr (halv pris av halv pris!!)

Gina Tricot  -  249SEK

BikBok  -  29kr (pr shorts)

Gina Tricot  -  599SEK

NewYorker  -  husker ikke pris (se den på i DETTE innlegget)

BikBok  -  399kr

Clas Ohlson  -  199kr

DNA  -  1200kr

Elgiganten  -  799SEK (kursen var bra den dagen, og jeg sparte over 100kr!)

Skopunkten  -  199kr (glemte å ta bilde av dem, så det blir med web cam..)

Noe du likte? 


innkjøp fra klasseturen

Fikk et spørsmål om jeg kunne vise innkjøpene fra klasseturen jeg var på forige måned. Dere vet hva jeg sier -bedre sent enn aldri! Haha. Nå husker jeg ikke hva alt koster, men noe husker jeg.

H&M  -  299kr

Gina Tricot

Vero Moda  -  249kr (?)

Urban  -  299kr

Gina Tricot  -  149kr

Gina Tricot


H&M  -  89kr


Vero Moda

DNA  -  1499kr 


litt innkjøp

BikBok  -  299kr (dagen alt var på 50%)

NewYorker  -  husker ikke pris, men rundt 300SEK
Gina T  -  79SEK
Til mine to små, hahha x)


innkjøp

H&M  -  75kr (salg)


Gina Tricot  -  50kr (salg)


H&M  -  129kr


Økonomi Sko  -  599kr


Gina Tricot  -  30kr (salg)


Gina Tricot  -  skjerf 50kr og lue 20kr (salg)


Vero Moda (genser)  -  259kraldo shoes

På veg hjem til Norge var jeg egentlig bare trist og ville ikke snakke med noen. Da var det shopping som løftet humøret et lite hakk opp. Da jeg kom til Singapore, så begynte jeg og shoppe smått. Jeg kjøpte meg blant annet noen Chanel produkter, gaver (parfyme) og sko.   

Skoene jeg kjøpte er fra Aldo som du også kan finne i Karl Johan blant annet,

Kjøpte egentlig desse bare fordi Marion Ravn har helt like! Hahha, stalker..
Wuhhu, siden jeg brukte over $120 fikk jeg gratis angry birds bamse!


cute dresses

Dette kjopte jeg i gaar. Elsker kjoler, er helt kjole-dilla! Wuhhu. 1kr = 7 peso om dere skulle lure.

1999 peso per kjole ;)WHAT?! Uggs i Filippinene? Hvem gaar med uggs her, men jeg kjopte dem, hhehe.


innkjøp

DinSko  -  99SEK (salg)


H&M  -  399SEK


LMC  -  299kr


H&M  -  249kr (oversized)


Neglelakker fra H&M og hårdonut fra Glitter


NewYorker  -  129SEK (angrer på at jeg kjøpte den)


Gina Tricot  -  124SEK


 H&M  -  199kr


nytt i skapet

Forskudd på julegave fra stefaren min! BikBok  -  799kr


BikBok  -  199kr (2 for 99)


Vita


Undertøy, sokker og bukser/ tights er noe av det kjedeligste jeg kjøper..


innkjøp

Konkurranse pågår HER hvor du kan vinne to par linser.

NewYorker  -  379SEK


DNA  -  599kr (salg: 399)


H&M  -  89kr


BikBok  -  349SEK (salg: 29)


H&M  -  49kr


BikBok  -  349SEK (salg: 29)


innkjøp fra lillehammer

Nå kan dere virkelig begynne å lure på hvorfor JEG har kjøpt meg høyhælte sko og høytlivsbukse! Det er fordi at jeg må pynte meg litt xtra til 14.oktober. Hva skjer 14.oktober? Det skal jeg fortelle senere :)

DNA  -  799kr 
Elkjøp  -  499kr

FORREST GUMP <33 


Pieces  -  299kr


Vero Moda  -  179kr


nytt!

Gjett hva det er.....


..... linser! 

Jeg har jo egentlig fått mange linser sponset i det siste. Har ikke skrevet om alle en gang, men jeg har noen favoritter som jeg bare må ha. Jeg kan sikkert vise dere nærbilde senere. Jeg bestilte i blå, lilla, grønn og svart. Gleder meg til å bruke dem! De er fra lenscircle.com om noen lurer.


innkjøp- salg

Alt fra Cubus
Jumpsuit - 49kr


Cardigan - 29kr

Kjole - 29kr


Bikini - 19kr pr delinnkjøp fra ski

JC - 249kr  (salg, 50kr)


BikBok - 149kr  (salg, 50%)


BikBok - 249kr


BikBok - 299kr


BikBok - 399kr (salg, 70%) ?


DinSko - 179kr (salg, 79kr)

Wow - 149kr (salg, 50kr)
new in

ALT FRA NEWYORKER

99 SEK


99 SEK

99 SEK (salg)

99 SEK (salg)


new sweet t-shirt

Anh har nettopp kjøpt seg en ny super søt t-skjorte som jeg likte. Gahh, Gina Tricot blir neste stopp! Heheh. Bare for å spole litt av -jeg fikk sirkellinsene mine for ikke så lenge siden. På forige innlegg brukte jeg dem, men skal lage eget innlegg om det.

Anh har forresten ikke blogg :((

Hva syns du om t-skjorten?


round glasses

Briller: glitter

For noen måneder siden kjøpte jeg meg noen rare briller, men kanskje litt kule? Eller vet ikke helt. Minner meg en liten smule om brillene til Harry Potter, hahah. Hva syns du om slike runde briller?


innkjøp fra oslo

Hei! Her er det jeg kjøpte i Oslo. Egentlig ikke så mye, men jeg måtte ta litt ''hensyn'' siden det var tortur for Stig å bli med i klesbutikker. Alt jeg kjøpte fra BikBok var på halv pris. Over bildene skriver jeg orginal prisen, men det var 50%.

BikBok -  99kr (50%)Life (Oslo City) - 299kr


Carlings  -  499kr


H&M  -  19,50kr


BikBok - 199kr (50%)


BikBok - 299kr (50%)

BikBok - 299kr (50%)


Noe du likte?


innkjøp

Alle fra Gina Tricot.
Strømpebukse: 1: 79 SEK   2: 99 SEK   3: 79 SEK   4: 129 SEK   5: 79 SEK  


Sko: skopunkten  199 SEK
Jakke: H&M 349 SEK


Shorts: NewYorker 269 SEK

Kjole/ tunika: NewYorker 269 SEK


Shorts: NewYorker 269 SEK


Shorts: NewYorker 269 SEK


Shorts: NewYorker 269 SEK


Solbriller: glitter 89 NOK    Øredobbene fikk jeg gratis fra BikBok


Kjole: BikBok 499 NOK


Kjøpte litt mer + noen gaver. Dere får sikkert se resten på outfits som jeg sikkert legger ut :-)
Hva syns du om innkjøpet?


innkjøp fra trondheim

H&M (barneavdeling) 99,-H&M 99,-H&M (barneavdeling) 99,-


Gina Tricot 59,-Gina Tricot 149,-H&M 49,-BikBok 99,-Vero Moda 399,-BikBok 129,-

H&M 129,-
Hva syns du?


småting

Var en liten tur på Otta her om dagen som jeg har skrevet her. Kjøpte egentlig ikke noe spess, liker egentlig ikke Otta. Sykt dårlige butikker. Men det ble litt random ting, SB12 tyggis? Hahha, hvorfor kjøpte jeg det? Jo, det var 2 for 1, wohoo to fluer i en smekk. Tulla.


Kjøpt deg noe i det siste?


innkjøp


DinSko 249 SEK


NewYorker 179 SEK
NewYorker 199 SEK
NewYorker 99 SEK


NewYorker 139 SEK (overdel og underdel)


EuroSko 99 NOK


en liten tur på amfi

Når jeg skulle hjem til Kvam på lørdag, måtte jeg innom Amfi for å kjøpe meg noe godt. Men, men det ble visst bittelitt mer.


Luer fra CarlingsBelte fra GlitterVippelim fra Vita (kjøpt det før, et lim jeg anbefaler)

Hva syns du om innkjøpet?


innkjøp

Vest fra NewYorkerCardigan (mer rosa i virkeligheten) og T-skjorte fra NewYorkerT-skjorte fra NewYorkerVest fra CarlingsSkjorte fra Gina TricotT-skjorte og cardigan fra Cubus

Hva syns du?


litt nytt

Jeg gikk ikke på Strandtorget uten å kjøpe noe, hehe. Men det er så dårlig utvalg der, så jeg fant ikke akkurat noe spess. Jaja blir Norby i vinterferien da! Viser ikke innkjøpet så nøye nå, fordi jeg har bestemt at jeg skal bli flinkere med outfits. Alt for dere lesere :-)Dårlig bilde, men pyttpytt. Handlet noe i det siste?


innkjøp

Heyhey! Jeg må bare takke til deg Hilde som skrev et superfint innlegg til meg. Ps: hva skjer med å ta gamle ikke-så-veldig-fine bilder av meg snupp? Hahaha. Uansett så lovet jeg dere et innkjøps innlegg so here we goo!


Leppestift (jeg kaller det lipgloss) fra YSLPudder fra ChanelVipper fra.... arghh nå fikk jeg hukommelsestapH&MLinser fra LifeTights fra TopShop (ikke nettbutikken)Genser fra New Yorker (bilde fra dette innlegget)


Det var egentlig ikke så mye jeg kjøpte i Danmark. Hmm, har jeg mistet noe? Jeg var med to galinger så det viktigeste var jo fun,fun, fuuun. Hva syns du om innkjøpet?


innkjøp

Heiheii! Ganske sent for å bloggen nå, men jeg reiser tidlig tilbake til Kvam i morgen. Dette er det jeg har kjøpt den lille tiden jeg har vært i Sarpsborg/Sverige:


Lue - Carlings''bondeknølskjorte'' og cardigan - New YorkerGenser - New Yorker (er den ikke søt?)Bikinitruse og genser - New YorkerSko - DNA. Jeg liker egentlig ikke disse skoene. Jaja, det var jo 70%Votter og hårpudder - H&M. Tviler på at hårpudderet funker, men tenk positivt!Til slutt, men ikke minst... objektivet mitt !!♥

Gleder meg til å ta skikkelige bilder med det. Brukte tilgodelapp btw :)

BTWx2 dette er innlegg nrm 500! Hva syns du om innkjøpet?


nye sløyfer

Jeg har aldri gått på et kjøpesenter med: flatt hår, flere lag med gensere (+ ullgenser), digre uggs og nesten usminka, før i dag. Planen var og dra til Fredrikstad, men det klarte jeg ikke. Jeg var så svimmel at noen ganger bikka jeg til side. Jeg ble så sliten at det var inn i en butikk, så sette seg på en benk og ta 5 min pause. Men her er det jeg kjøpte:

Gina Tricot, 29 kr pr stk


Er ikke så veldig glad i den nederste. Jaja skylder på Anh, hun overtalte meg ^^
Hvilken likte du best?


det siste jeg kjøpte

Det siste jeg kjøpte var ''bondeknøl skjorte'', genser og bukse jeg fikk fra tante R ♥
Hva var det siste du kjøpte?


BikBok                            -                               H&M              -            Pieces
NYTT FRA H&M


Viss du lurer på hva de to boksene til venstre er, så er det vipper. Kjøper de bare fordi jeg trenger limet, haha. Og det blåe er hals.
Samme genser som jeg har i dette innlegget. Hva syns du om innkjøpet?


INNKJØP

Her har dere innkjøpene fra når jeg var i Særp og Sverige! Jeg har mer også, hatt, cardigan og tunika. Hatten har dere sett (se her). Kanskje jeg viser resten senere.

Sløyfer: Leopard: Gina Tricot -  Bege: Gina T  (se her) - Rutete: Glitter - Småe svarte: Fra bestemor (lindex)


Eyelashes: H&M


Resten av klærne er fra New Yorker <3


Spenner: CMYK


Hva er dette? Dere lurer sikkert på hvorfor jeg har sensurert det. Dere kan gjette på hva det er (gud jeg elsker gjetteleker). Det er noe jeg vedder på at ingen i klassen/skolen min kommer til å bruke. Haha, og det har med vinter og gjøre. Kommer sikkert til å bli brukt mye når det blir kaldt.


Hva syns du, hva likte du best?


DAGENS BITTELILLE INNKJØP

Ottamartnan blir virkelig dårligere og dårligere for hvert år som går. Det er forresten et tivoli for dere som ikke visste det, også er det masse typisk-tivoli-dingser. Var egentlig ikke vits til å ta bilder osv. Var skikkelig overcrowded. Det var slik at man subba folk, ikke akkurat noe supert vær heller. Jaja, bedre lykke neste år!

Kjøpte to bittesmå småting også. Kommer til å bli mere shopping neste uke! (Norby kaller).
Hva var det siste du kjøpte deg?INNKJØP FRA LILLEHAMMER

Hei! Beklager igjen, og igjen for at jeg ikke blogga i går. Dere er sikkert lei av å høre den setningen fra meg, men denne gangen har jeg en grunn. Jeg var på Lillehammer, ble vekt sykt tidlig. Rakk bare og ha på meg klær og hoppe inn i bilen og fikse meg der. Så om dere så ei jente som ligna på huldra på Strandtorget i går, så var det ikke meg! Haha, bursdagsfeiring var det også. Så møtte jeg Marius igjen, har ikke sett han på 2-3 år, så det var morsomt (ble kjent med han, når han var dritings så sminka jeg han. Til slutt sovna han, ooog la oss si at han våkna neste morgen med rosa negler).

Innkjøpene:H&M


DNA


H&M


H&M. Haha har ikke kjøpt meg høyhæla sko på over 2 år! Føler meg mest komfortabel med uggs eller converse. Kommer vel til å bli brukt en del når jeg er hos pappa i Særp.


H&M        Hva likte du best av innkjøpene, hva gjorde du i går? foresten:

Når vi kom hjem i går når klokka var 1-2 tiden på natta. Så var jeg, søskenbarnet mitt og stefaren min ute og så i stjerneteleskopet. Det er på denne tida Jupiter er så nærme Jorda som det går an. Vi så fire månene til Jupiter også, hah stefaren min er interessert i sånt verdensrom, så han har litt peiling.


det siste jeg har kjøpt


Anbefaler og ikke kjøpe de lengste du ser i butikken. Brydde meg ikke første gangen, men så dum som jeg er, kjøpte jeg jo de lengste. Resultatet ble at de gikk over øyebrynet mitt! Hva er det siste du har kjøpt deg?

nyeste innkjøp

Heisann alle sammen! Her ser dere nesten alt som er av alle kvitteringene to innlegg lenger ned. Alt er ikke med, for noe er i vaskemaskinen. Men her er det jeg har nå! :-)))

Har kjøpt meg enda en Britney Spears midnight fantasy parfyme. ÅÅH den lukter uforluktelig godt! Okei... er uforluktelig et ord?


<3 Hårbøyle med sløyfer. De to rosa er nye
Dere kommer til og få se dem på også. Kommer sikkert outfits.
Hva syns du om innkjøpet?

ET KREATIV INNKJØP

Heisann everybody! I dag har jeg våkna eller vekt overraskende tidelig, men skulle til Otta en liten tur. Fant det perfekte kleskapet, mamma skulle akkurat til å kjøpe det, men bambaaam selvfølgelig noe som måtte dekke til veien. Stefaren min var på fisking å kunne ikke hente oss med sånn dere..dereee.. tilhenger! Glemte nesten hva det hete, hhaha.

Derfor ble det klesstativ til 149kr istedenfor. Og kleskapet får vente.
SÅ! Til det krative innkjøpet. Kommer sikkert til å sitte helt til kvelden med dette. Jeg har kjøpt meg 6 slike giga ark. Og dere skal få gjette hva jeg skal gjøre. Linker den som gjetter riktig, har mange riktig trekker jeg en random.


Hva tror du at jeg skal gjøre?

INNKJØP FRA SÆRP OG SVERIGEHeey, ble ikke så veldig mye denne gang. Eneste som var på nummer en listen i hodet mitt var vel converse sko. Men så slengte jeg med noe annet også. Sparer til nytt stor kleskap, mitt er helt stappfult akkurat nå. Hehaa.

Kjøpte meg også en genser i veldig stor str (med striper). Husker ikke hvem jeg fikk insprirasjonen fra, men genseren går nesten helt til knerne og da tenkte jeg at bare har en kort shorts under, og slenger på meg converse skoene. Like it!

Kjøpt deg noe i det siste?

INNKJØP OG NYTT KAMERA!

Hei! Beklager at jeg ikke har blogget så mye i dag, eller i går. Føler ikke for å blogge når jeg er på familiebesøk eller hos noen som ikke har blogg. Blir på en måte ikke det samme. Men nå skal jeg byne å blogge mer IKKE MINST VIDEOBLOGGER!!!!!!!!!!!!!! Har kjøpt meg et kamera som kan filme, hihihih glad som en liten unge når den får iskrem.

Her har dere innkjøpet:Det kuleste jeg kjøpte var vel dette teltet. Følger også med et slikt ullteppe inni som er festet i en slik borrelås.


Så kommer det herlige kamera mitt. Fikk valget mellom rosa og svart. ROSA ♥
Det er så veldig mange som har svart, da tenkte jeg at jeg kunne ha rosa så jeg kjenner det bedre igjen. PLUSS at det er ikke så kjedeligt, hehe.
Jeg er jo skikkelig blond i hodet da. Når jeg så det så tenkte jeg, hvorfor er det bare to knapper? Når vi var på vei tilbake (hjem) så klarte jeg ikke å la være å opne det. Så bynte jeg å studere det nøye, haha så står det med store tjukke bokstaver ''Touch Screen'' og en slik finger.


Så nå venter jeg på at det røde lyset skal bli grønt.....


I steden for å vise innkjøpene mine slik jeg har gjort på bildet, så tenkte jeg at jeg heller kunne lage en video i morgen? I morgen avslutter jeg også spørsmålsrunden. Har du noe du lurer på så TRYKK HER

Skal jeg lage en video om innkjøpene, hva syns du om kameraet?

HVA SYNS DERE OM MØNSTRETE TIGHTS

Hei!
Når jeg var ferdig med tentamen gikk jeg til senteret, så en tights som jeg likte veldig godt. Og hele savoy butikken har jo slik ta 3 betal for 2 opplegg nå, så da ble de noen få innkjøp i dag. Men den som jeg kjøpte har ikke bare mønster, men det er slike hull i den også. Men jeg anbefaler, eller du MÅ ha shorts på, med mindre du vil at trusa di skal synes..... haha

Nå som vi allerede snakker om innkjøp, så kjøpte jeg denne hvite blazeren også  fra savoy.
btw: go picnik redigering på det nederste bilde! <3


Hva syns du om tighser med slike små hull i?

HVOR HAR JEG KJØPT INNKJØPENE MINE?

Hei! Det var noen som lurte på hvor jeg har kjøpt innkjøpene mine fra i går. Og det kan jeg jo selvfølgelig gi dere svaret på.


hvit skinnjakke: Lene V                                     gul EOS: cubus


blomstrete sommerkjole: cubus                         bølgetang: elkjøp

Fikk du svarene dine, hva likte du best?

INNKJØP OG BILDER

Hellu! Som jeg tror jeg nevte i det forige innlegget, så var jeg på Otta en tur, på det DIGRE kjøpesenteret. HAha eller ikke, men det har jo noen butikker der da. Og det er faktisk kåra som Norges styggeste by, ikke bare styggeste, men det er Norges minste by også. Jajaa. Men her er bildene og innkjøpene:Vet der hva?! Jeg kjøpte meg denne krigs boka! Så da kan jeg mye til 9.klasse.

Hahaa jeg lese, kødder du? Kjøpte ikke boka. Har ikke lest ut en HEL bok siden slutten av 6.klasse. + at vi har fått lånebøker av skolen, men har ikke lest ut hele boka. Jeg er en skikkelig smartings...

Og ja, glemte jeg og nevne at lekebutikken er vår nye favoritt? <3


hehe tulla. Men de har søte bamser.

Og her er innkjøpene mine:


gul EOS


En slik dere greie som du kan lage bølge i håret med (skal skrive et innlegg om det senere)
hvit skinjakke


Og en blomstrete sommerkjole.


Og jeg møtte foresten min gamle lærer Anette der, så jeg ble jo stoppa å snakke med ho en liten stund. Men utrolig koselig. Den beste læreren jeg har hatt + at jeg lærte mye av henne. Ble til og med innvitert på besøk en gang, og da sa hun at jeg skulle få sjokoladekake og brus. Koselig!

Hva syns du om bildene og innkjøpene?

GÅRSDAGENS INNKJØP FRA SVERIGE

Hei og hå! Jeg har hatt en fantastisk langhelg. Men min langhelg er ikke ferdig enda, har fri i morgen også jeg (kan fortelle om det senere) Noen av dere ville kanskje se innkjøpene som jeg kjøpte i Sverige i går? Her it comes


Kjole fra Bik Bok. Salg kun bare 49kr

 
Blomstrete bluse fra Bik Bok


Ring fra H&M (de to bildene på sidene er speilbilder)

 
Veske fra H&M (fins i hvit også)


bh med leopard mønster fra New Yorker | bh med mønster fra Lindex | truser fra H&M | neglelakk fra H&M | sløyfer og hårspenner også fra H&M


Topp fra Gina Tricot


Ola jakke fra Gina Tricot


Bukse fra Bik Bok (det er to for 99) Kjøpte bare en for jeg og Anh spleisa.

Skulle også egentlig kjøpe den blazeren fra H&M som jeg hadde med på må ha lista mi. Men buhuu jeg fant den ikke, vurderer og bestille den, men det tar jo år og dag før den kommer fram jo!
Så skulle jeg egentlig kjøpe noen seilersko fra H&M, men jeg hadde ikke råd. Så solgte jeg jo tivolibilettene mine  senere som jeg har sagt og hadde råd, for de var ikke så dyre. Og da gikk jeg ned til kjøpesenteret i Sarpsborg før jeg reiste og de hadde de ikke der, buhuu igjen med stor B!

Hva syns du om inkjøpet, hva likte du best?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits