En forandring

 

For en liten stund siden gjorde jeg en stor forandring. Noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Sist gang jeg klippet håret mitt var dagen før jeg og Anh reiste til Praha. Jeg husker det så godt. Det er to og et halvt år siden nå. Så lenge har jeg gått uten å klippe håret mitt 1 cm! Det gikk helt fint det. Jeg har ganske så sterkt hår.... men en graviditet + ammeperiode tålte det ikke. Der sa det stopp. Jeg burde gjort dette rett etter ammeperioden, men jeg har ventet helt til nå med å gjøre det. Jeg har klippet håret mitt kort! Jeg hadde jo hår ned til rumpa!! Langt hår er veldig typisk Caro... og nå er det borte. Jeg syns selv jeg kler langt hår MYE bedre.... men håret ble så tynt. Jeg følte ikke at jeg hadde noe valg. Så nå har jeg kort hår. Det vokser ut igjen, heldigvis vokser det fort også. Jeg har forresten sluttet helt med linser. Jeg har begynt og godtatt mine brune øyner. Noe jeg aldri før har gjort. Jeg har alltid brukt fargelinser/ sirkellinser. Etter så mange år kan jeg til tider føle meg fin med mine naturlige øyner også. Disse sirkellinsene er ikke bare ubehagelig og ha på, men kan være skadelige også. Heldigvis er jeg ferdig med den perioden! I dag tok jeg frem et par blå linser... bare fordi jeg hadde glemt hvordan jeg så ut med blå øyner. Hehe. Det er veldig gøy med linser, men ikke noe jeg orker å bruke daglig mer. Faktisk ganske sjeldent.
FORRESTEN: Vi har solgt leiligheten vår!! Vi skrives mer om det senere:-)


short

Nå som håret mitt endelig hadde fått lengde, måtte jeg så klart klippe det. Det var lengde på det, men det var stygt tynt! I går var Anh frisøren min, og hun er så flink! Fikk både klipp, hodemassasje og kur. Håret mitt ble så friskt etterpå og ikke fult så tynt, hehe. I dag har jeg prøvd masse rart. På bildene over ser håret mitt nokså flisete og slitt ut. Jeg har rettet, krøllet, tupert, sprayet og hatt masse hårpudder i det. Kanskje ikke så rart, men jeg måtte eksperimentere med det. Hehe! Jeg trives best med langt hår, men heller kort enn og ha det tynt. 


Time for a change?

For to år siden var jeg desperat etter å få lyst hår, helst lysebrunt. Etter noen tusenlapper fikk jeg endelig (nesten) slik jeg ville ha det. Det tok meg 3 helblekinger + farging. Etter det orket jeg ikke ettervekst, så jeg farget det mørkt igjen. Da ble jeg veldig misfornøyd. Det ble brunt/ svart. Jeg lot håret hvile noen få måneder. På den tiden ble håret så slitt at det bokstavelig talt falt av store deler. Da måtte jeg klippe det. Da ble jeg iallefall missfornøyd. Håret mitt som gikk helt ned til rumpa ble skulderkort. Jeg skaffet meg extensions og striper i håret. 

Etter et halvt år ble håret mitt enda lysere. Sommer og sol kom. Etter et par måneder i et tropisk land ble håret mitt enda lysere enn det var. Nå i dag ser det slik ut som det gjør på bildene under. Jeg syns det er for lyst til meg. Derfor har jeg tenkt en skummel tanke...  

Dette bildet er fra juli 2012. Hårfargen på bildet er veldig nærme min naturlige farge. Jeg har tenkt tanken på å farge tilbake til min helt naturlige hårfarge og slippe å gjøre noe med det for alltid! Ikke mer hårstress og bortkasting av penger! Det blir kanskje litt kjedelig å ha den fargen livet ut, men for en lang periode! Haha. På alle bildene i dette innlegget har jeg på meg extensions som jeg har fått sponset av Luxushair.no. Uten extensions ser håret mitt så slitt og tynt ut, blæh! Jeg vurderer sterkt å farge håret tilbake til mørkt! Ganske så skummel tanke! Eller hva syns dere?

 


hair donut

Jeg er egentlig den som ikke går med oppsatt hår. For en stund siden kjøpte jeg en hårdonut. Jeg syns alle ser så fine ut med det, så jeg kjøpte en selv. Haha. Jeg syns ikke jeg kler og ha oppsatt hår, men følte jeg måtte bruke donuten en gang siden jeg hadde kjøpt den. Det fins mange måter å style håret på med en donut, men jeg syns det blir finest når det er litt rufsete i tillegg. Hårdonuten kjøpte jeg hos Glitter. 

De fine høstfargene begynner å titte frem. Jeg gleder meg så til det blir ordentlig høst, og ordentlig fine farger. Det er så FINT!noen hårprodukter

Her er tre av hårproduktene jeg bruker. Er stort sett veldig fornøyd med dem. De er å finne hos frisøren :-)

Nå skal jeg og Leo se Transformers, vi blogges! ♥

Har du noen bra hårprodukter å anbefale?frisørbesøk

Det var virkelig på tide å bli kvitt den 3m lange etterveksten min. Nå er det gjort! Det var heller ikke billig, 780 kr kun for etterveksten! Fikk jo helt sjokk. Jeg var veldig skeptisk når jeg gikk inn i salongen. For nøyaktig ett år siden skulle jeg stripe etterveksten min i frisørsalongen som befinner seg i bygda jeg bor i. Det ble totalt misslykket. Det så virkelig ut som jeg gikk med en blond hatt på hodet (den kommentaren kom fra en gutt!!). Malin ble kalt inn til en krisesituasjon, og hun måtte farge det mørkt. Les mitt hårdrama-innlegg HER.

Denne gangen ordnet jeg etterveksten i samme salong som jeg stripet meg i. Det gikk kjempe bra! Takk Gud for at det ikke ble misslykket. For de gangene det har blitt misslykket har jeg hatt nok av, og det har kostet meg flere tusen. 

Hårtrollet

Jeg var så heldig og fikk en snill og søt frisørdame. Det syns jeg har mye å si. Jeg hater når det er sure kjerringer som tukler med håret mitt...


Hahha
Fikk besøk av Hadi! Plutselig gikk 1½ time kjempe fort!

Elsker når de masserer hodebunnen! 

Resultat

Det ser liiitt flekkete ut, men det er fordi jeg sprayet det med hårspray.


Alltid etter hvert frisørbesøk går jeg å lukter på håret mitt fordi det lukter så godt. Heheh!


prosjekt dip dye

Hallo! I dag hengte jeg sammen med Ingrid etter skolen som vanlig. Vi fikk en veldig spontan ide! Vi dro på butikken og kjøpte bleking, så dro vi hjem til meg og startet dip dye -prosjekt på Ingrid!

Ingrid har utrolig tykt, fint og uslitt hår! Så kommer jeg og ødelegger tuppene hennes..

Farlig, farlig!


Litt foood mens vi venter på blekingen.


Jeg er så utrolig spent på hvordan resultatet ble, men det fikk jeg dessverre ikke sett siden Ingrid måtte rekke bussen hjem. Gleder meg til å se det i morgen!


resultatet etter frisørbesøket

Hallo! I går var jeg hos frisøren som sagt. Jeg har gått til samme frisør i over ti år, og nå bestemte jeg meg for å prøve ut en ny frisørsalong. Grunnen til at jeg gikk til frisøren var for å få mest mulig lik farge som extensionet jeg bestilte. Frisøren sette extensionet på håret mitt og jeg må si jeg ble nokså skuffet over luxushair denne gang. Jeg har 50 cm i 180g, og jeg syns det ble veldig tynt! 

I går klippet jeg håret og fikk mange striper. Jeg ble veldig fornøyd med fargen. Frisøren var veldig flink! Jeg må alltid ha noe å pirke på, og det blir lengden denne gang. Jeg vil ha langt hår igjen! Jeg er så dum som klipte og ødela håret mitt som gikk ned til rumpa. Jeg har lovet frisøren OG meg selv at nå skal jeg ikke skade håret mitt mer!

Beklager, beklager, beklager for bilder med web cam. Studioet mitt er ikke helt på plass i dag. Det var alt for mørkt ute når jeg kom hjem til å ta med kameraet ut en tur. 

Frisøren er moren til en barndomsvenn av meg, så det var veldig koselig og få snakket med henne igjen. Koselig dame, og ikke minst dyktig frisør. Hun fortalte meg hva hun gjorde mens hun holdt på med håret mitt, noe jeg syns var veldig greit! Frisøren brukte også en hårkur på meg som luktet utrolig godt, og derfor ble den med meg hjem! Jeg fortalte henne alt jeg har gjort med håret mitt på bare noen måneder, så vi måtte le av mine traumatiske håropplevelser. Haha. Ingen tvil om at jeg kommer tilbake til samme salong for å fikse etterveksten når den kommer 

Til dere som lurer, så stripet jeg meg på Cactus frisør. Frisørsalongen finner du på Vinstra, Peer Gynt senteret. 

Akkurat nå liker jeg håret mitt best med bølger. Tror jeg kommer til å bruke 10 min med bølgetangen om morgen fremover 

Dere skal selvfølgelig få ordentlige bilder senere 


på tide med en ny hårfarge

Hallo! I over et halvt år har jeg vært missfornøyd med håret mitt. Jeg syns det er for mørkt, og syns selv det ikke kler meg. Nå dere, nå. NÅ skal jeg prøve å endre på det. Jeg har bestilt meg extensions og skal bleke og farge håret mitt i den fargen. Viss det blir misslykket denne gang kommer jeg til å bli så sur og gjøre det samme Britney Spears gjorde i 2007. Barbere av meg håret. Jeg tar ikke risken på å gjøre det selv. Derfor har jeg allerede bestilt time hos frisøren. Onsdag 15:30 skjer det! Krysser fingrene denne gang  Jeg bestilte fra Luxushair i fargen #6 Nøttebrun. Syns overhode ikke denne fargen ligner på nøttebrun ELLER fargen på modellen. 

50 cm, 180 gram.


Jeg sette sammen noen bilder av meg selv fra 2010 og fram til 2012. Håret mitt har forandret seg opp igjennom tidene. Jeg tror fargen på extensionet er ganske likt slik det så ut i januar 2012. 

(Jeg har ikke extensions på noen av bildene utenom bildet nederst i venstre hjørne som var i januar 2011)


i'm crazy and i know it

Jeg TROR jeg har bestemt meg. Jeg er nervøs. Jeg er redd for å bli skalla. Jeg er gal. Mer om dette får dere lese om i morgen. 

(Fant et minnekort jeg brukte i april med mange bilder som ikke har blitt publisert!)

Hint, hint


caro tipser - naturlige krøller

Krøller er noe jeg elsker å gå med, og jeg kan godt bruke det til hverdag. Når jeg først går med krøller er de som oftest naturlige, noe jeg syns er så fint! I dette innlegget skal jeg prøve å forklare så godt jeg kan hvordan jeg lager dem. Det er veldig enkelt. Viss dere lurer på hvordan jeg fikser luggen min kan dere se en video om det HER. Dere kan også se en video HER om hvordan jeg får volum i håret. 

 1. Finn frem krølltanga di. Jeg bruker en fra Babyliss som er helt grei (fra Elkjøp). Deretter ta en liten del av håret ditt som jeg gjør på høyre bilde. 

 2. Noe de fleste gjør når de skal krølle håret sitt er å gjøre det slik jeg gjør på venstre bilde. De fester håret i den ''spenna'' og surrer krølltanga rundt håret. Det er egentlig slik krølltangen er beregnet til. Men, dere, dere! Viss dere gjør slik jeg har gjort på høyre bilde får dere mye bedre resultat! Du åpner spenna (ikke slipp den ned!) og surrer håret rundt. 

 3. Det var egentlig alt! En liten vri, og du kan som sagt få mye mer finere resultat. På disse bildene har jeg hatt krøllene en hel dag, så de begynner å ''falle ut''. Men håper dere skjønte tegninga 
short hair

Hallo! Kjedsomhet er utrolig farlig for meg. Når jeg kjeder meg så klipper jeg håret mitt. I går hadde jeg hår helt ned til rumpa, men så plutselig bestemte jeg meg for å få kort hår. Hahah, gøy. Egentlig så bryr jeg meg ikke noe særlig. Har jeg langt hår, så har jeg langt hår, har jeg kort hår.. ja da har jeg kort hår. Hår er hår!! Det vokser ut igjen... Men jeg er så heldig å få leve i 2012 hvor vi har noe som har extensions! Om jeg føler for og ha langt hår igjen kan jeg bare bruke håret jeg fikk fra luxushair.no. 

Slik ser håret mitt ut nå, men litt bustete siden jeg har gått med hårdott hele dagen.

Tilbakeblikk: Slik så det ut for en uke siden

Savner virkelig denne hårfargen. Hadde denne i mars/ april tror jeg? Når håret mitt blir langt og tykt igjen, så skal jeg stripe det.

Hahah, jeg hadde blondt hår i sommer. Virkelig noe jeg må le av, men jeg angrer ikke! Før jeg dør har jeg sagt at jeg skulle bli blond, og best å gjøre det mens man fortsatt er ung!

Ingen av vennene mine trodde på meg i dag. Utenom Malin og Hilde. Håper dette er bevis nok, haha!   


hårvideo - how to style your bangs

Noe du lurer på? Spørsmålsrunde pågår HER.

Dere lurte på om jeg kunne lage en video hvor jeg fikset panneluggen min. Det kunne jeg selvfølgelig gjøre! Jeg må virkelig beklage bakgrunnsstøyet, jeg tenkte ikke over det. Derfor er lyden fjernet på halve videoen. 

Når dere skal flytte den ''spenna'' et hakk lengre ned, så må dere først vente til sprayen har tørket (30 sek). Det virker som jeg flytter den ned med en gang på videoen, men det er pga klipping. Håper dere liker videoen! 


frisør for kvelden

Gjett hva? Jeg fikk lov til å klippe håret til mamma! Jeg gjorde det til og med gratis, haha. Utrolig at faktisk noen vil la meg røre håret dems etter det som har skjedd med mitt. Jeg ødla håret mitt med å klippe, stripe, farge, bleke og farge det igjen på under en måned. Men mamma stolte på meg når det kom til hennes hår! Jeg skulle bare klippe det som var slitt, så det var ikke såå mye   

Før:

Underveis:


Slik ble resultatet: 

Før og etter: 

Dere skulle sett annsiktsuttrykket til mamma når jeg hadde kommet halvveis med klippingen. Hun ga meg DET killer-blikket. Fra hennes syn, så var det kjempe skakt og stygt. Helt ærlig så var det skakt, men jeg sa at det var fint. Haha, glad hun ikke leser bloggen min, men jeg fikset på det da!   


bleking og farging

Hei! I går natt sov jeg hjemme hos pappa og ikke hos Anh. Tidligere i dag så tenkte jeg skulle ta bussen og besøke bestemor. Når jeg gikk gjennom McDonalds og skulle til bussterminalen fikk jeg øye på Anh og Tanja. Anh var nesten på gråten fordi hun hatet håret sitt. Det viste seg at i går kjedet hun seg og bleket/ farget håret midt på natten! Hun gjorde det til og med selv. Da er man nesten dømt til å mislykkes! Det endte opp med at jeg var en reddende engel og avlyste planene mine og ble med Anh hjem for å bleke og farge håret hennes. Planene ble ikke endret med Mimi (bestemor) siden hun er naboen til Anh, haha 

Håret hennes var svart, men under var det bare oransje (!!)

Tanja  

Anh var utrolig skeptisk til å la meg få røre håret hennes. Jeg turte ikke å si at jeg aldri har gjort noe lignende som dette før, haha, men det finner hun ut nå. Jeg bare smilte og sa det kom til å bli fint om jeg fikk gjøre det. Hahah!   

Da var det bare å dra hjem og sette i gang!
 

Begynner å bli litt ginger nå ja, heheh   

Hhaahha, syns det var litt morsomt å ''forme'' håret hennes. 

Mens vi ventet, så spiste vi masse jordbær!

Ble til slutt litt lei av å kun spise jordbær og sukker, så vi laget smoothie!

Slik ble det etter første bleking! Det ble faktisk nokså jevnt. Haha, jeg må ha skills?! Tulla. Lignet litt på Foki eller hva?


...... Eller Pippi Langstrømpe?


Slik så lårene mine ut etter farging. Til gjengjeld fikk jeg evig ære, wuhuu! 

Slik ble resultatet. KJEMPE FINT. Det ser litt ujevnt ut på bildet pga blits og lys. Men det er enda finere i virkeligheten. Jeg gjorde en god jobb!! Jeg likte det så godt at jeg skal gjøre akkurat det samme selv, men jeg må bare vente et par måneder. Håret mitt trenger virkelig en pause før jeg begynner på noe nytt  


ny hårfarge - light brown

Hei! I går farget søte Malin håret mitt. Forresten likte dere gjesteinnlegget hennes i forige innlegg? Haha. Resultatet ble..... helt ærlig.. ikke som forventet. Jeg vet ikke hva jeg skal svare, haha. Jeg ble ikke misfornøyd, men det er nok bare litt uvandt. Det ser kanskje ut som jeg har noen blonde striper? Når jeg farget håret mitt så trodde jeg bare trengte to bokser, men tydligvis ikke (!!). Jeg trenger TRE. Butikken var jo stengt i går, så jeg og Malin fikk panikk. Derfor måtte vi prøve å bare ''gni'' det inn i hele håret. Det ble ikke såå ille, så jeg sier meg fornøyd for denne gang 

Det er Malin som har bleket håret mitt (nesten) alle gangene og farget det, såå tusen takk snuppa! Dere finner bloggen hennes HER. Har tatt maange bilder av meg og håret, haha, alt for bloggen! 

Nå skal jeg ut å trene med Borghild! Merk dere den setningen, ikke ofte dere får lese her inne. Hva syns dere? 


det er ikke bare, bare

Håroppdatering: Jeg måtte bleke håret ENDA en gang. Dette er tredje og siste gangen. Jeg vet mange av dere sa jeg ikke skulle gjøre det, men jeg må være sikker på jeg får den lysebrune fargen jeg har lyst på. Jeg skulle egentlig farge håret i dag, men noe gikk galt. Første gangen jeg bleket det gikk helt greit. Andre gangen.... da føltes det som at håret mitt sto i fyr og flammer! Jeg bare -Malin, Malin, fyy du aner ikke hvor vondt det gjør! Men hun sa at jeg bare hadde lave smerteterskler, haha. Der tok hun feil! Fordi Den super sterke blekingen som alle anbefaler etset seg ned i hodebunnen min! Det førte til at jeg sto på kne midt på apoteket mens dama drev og rotet i hodet på meg. Sikker på at alle trodde jeg hadde lus. Fikk iallefall en salve. Blir det ikke bedre til neste uke, så må jeg til doktoren. I går bleket Ingrid håret mitt, men vi var veldig forsiktige så vi ikke kom borti såret.   

Bildene er tatt i dag fra da jeg solet meg. Tuppene var såå slitte, men nå har jeg kuret det. Blir mange hårkurer fremover! 

Slik ser det ut når jeg har hestehale. Når jeg har det ned, så er jeg nesten platinablond! Liker at en lærer kom bort til meg og bare - Caro, hva har du gjort, har du farget håret ditt gult?! Haha.

Før jeg startet denne prosessen tenkte jeg at dette kom til å bli piece of cake. Det kom til å bli bleking uten noen brannsår, også var det farging. Alt dette tenkte jeg kunne gjøres på ên dag. Der tok jeg feil! Det har tatt meg over en uke og flere tusen kroner til sammen om vi skal regne med alle mine misslykka forsøk. Det er ikke bare, bare skal jeg fotelle dere! Til alle dere asians med svart/ mørkebrunt hår der ute: Skal dere farge håret lyst, så ikke kjøp en lys farge og deretter farge det med en gang. Jeg hadde så lite peiling at jeg var dum nok til å gjøre det. Det må nok til med bleking.  

For at dette innlegget ikke bare skal handle om hår, så kan dere få se resten av bildene fra konfirmasjonen til Veronica. De var virkelig en koselig konfirmasjon. Jeg fikk se all den kjærligheten og alle folkene som bryr seg om henne. (Se de andre bildene her.) 

Familiebilder:

Søskenkjærlighet 
Alle roper ''se hit, se hit'' så knipser de hundrevis av bilder. Hehhe, meg og Aebykier,
Søte hunden til Renate, Cindy


Mamma


Meg og Aebykier igjen 
Selskapet var i Cowboy landsbyen deres. 
Se hva hun fikk til gave, splitter ny lett motorsykkel + en hest til 50 tusen!!


Facebook? Hahah.


Ååh, kjøp en slik en til meg og da. Hadde vært stilig i rosa! 


The sisters
Evan


Mamma 


Håkon


Tantene mine 


Herlighet så mye godt! 


Rosita kom bort til meg og Aebykier med en høne. Jeg og Aebykier bare -ååh, for en søt kylling. Hun bare -neii, det er ikke kylling, det er høne. Hahah, liker at en 5-åring vet det bedre enn noen jenter på 15 og 19. Hahha

Holdte en høne for første gang i mitt liv! who is this?

Hei! I dag har det vært en helt grei dag. Det er kjempe varmt ute. Vi var på besøk hos lærern min og spiste is halve skoledagen, så skal ikke klage. Når jeg kom hjem la jeg meg på verandaen og hørte på musikk til jeg sovnet. 

Noen som vet hvem jenta på bildene under er?....

.... DET ER MEG!!!!! Herregud, jeg følte meg IKKE komfortabel på skolen i dag. Nesten alle 8 klassinger, hvertfalll 9 klassingene hvisket og så på meg. Ikke gøy, nesten litt ubehagelig. Neste gang skal jeg si -hvorfor tar du ikke bare et bilde, det varer lengre. Hahha! Jeg er i gang med prosessen om å få det lysebrune håret jeg alltid har ønsket meg! Jeg har bleket det to ganger, og må kanskje bli en tredje? Jeg må gå slik helt til fredag, så da har folk noe å stirre på. Uff, haha! 

Jeg og Malin syklet helt til Vinstra og tilbake til Kvam bare for å kjøpe mer bleking. Snille Mariam kjøpte til meg, tusen takk! Må også takke Malin for å gjøre så mye styr bare for håret mitt. Jeg kan ikke vente med å få lysebrunt hår, hihihi! 

Så forferdeliiiig! :O


hårdrama

Ok, i dette innlegget skal jeg fortelle HVORFOR jeg var så sint/ irritert på søndag. Tror jeg bare forteller til hvert bilde, så det blir litt enklere å lese. Først og fremst - jeg har LENGE ønsket meg lysebrunt hår! 


Dette er meg i desember 2011. Her gikk jeg til frisøren og skulle egentlig bleke håret mitt, men frisøren ville ikke bleke det lange, mørke håret mitt. Det endte opp med vanlig farging. Akkurat samme farge jeg hadde. Et par uker senere skulle jeg til Filippinene, og da sa hun at solen kom til å bleke det. 

 

Dette er meg etter jeg kom hjem fra Filippinene. Lysere? Nei, kun et lite hakk, men langt ifra slik jeg ville ha det. 

 

Etter den perioden hvor jeg var litt lei meg for at håret ikke ble lysere måtte jeg gjøre noe nytt! Frisøren ville ikke bleke håret mitt, men hun gikk heldigvis med på å gjøre noen striper med bleking. Det høres kanskje ut som at jeg lar frisøren bestemme over håret mitt. Det gjør jeg egentlig. Jeg stoler på henne siden hun har vært frisøren min i over 10 år + hun er en nær venn av tanta mi. Kan iallefall si jeg ble fornøyd av stripene! Selvfølgelig vokser håret mitt såå fort og jeg måtte begynne å tenke på etterveksten. Da grublet jeg på om å stripe det en runde til, eller farge tilbake til naturlig. Det endte opp med striping av etterveksten, MEN som Malin sa -det så ut som jeg hadde en blond hatt på hodet! Kan ikke si meg mer enig. Den dagen var også Ole Anton på besøk til meg, og han sa at håret mitt så tørt og slitt ut! Det sa jeg med enig i med en gang. Det var hårkrise!!

 

Noe måtte gjøres med den hårkrisen! Jeg og Ole Anton løpte til Kiwi for å kjøpe hårfarge. Så skulle vi farge håret mitt, men Ole A er en gutt og vet ingenting om sånt. Haha, men jeg skal ikke si så mye selv, fordi jeg har heller ikke peiling når det kommer til slike jentegreier. Jeg opnet pakken og var helt frustrert over hva som var oppi. Komplisert, tenkte jeg. Heldigvis kom Malin til meg og fikset problemet. Problemet ble fikset, men det resulterte ikke til fargen jeg ville ha!
Enda en gang måtte jeg bruke noen hundrelapper på hårfarging, og hadde et håp om å få fargen jeg ville. Malin var kjempe flink, men igjen så fikk jeg ikke fargen jeg ville ha. Håret mitt har blitt en del slitt og tørt, så nå blir det mange hårkurer framover. Derfor var jeg så irritert på søndag, fordi jeg mislyktes nok en gang. Når det kommer til hår, så er jeg veldig kresen og gir meg ikke før jeg får resultatet jeg VIL ha. Neste uke kommer det til BLEKING! DA, DA, da skal jeg få fargen jeg vil ha!


Viss dere lurer på hvilken farge jeg vil ha, så er det noe i nærheten av det dere ser på bildet under. Jenta på bildet er Anchisa, eller bedre kjent som Foki. Utrolig søt jente, og hun har inspirert meg masse! Bildet er fra 2010 da jeg virkelig forgudet håret hennes!  

Ellers vil jeg takke for kommentarer på forige innlegg. Koselig å se at de fleste likte den ''naturlige'' vrien, men jeg kommer nok ikke til å slutte med sirkellinser på en stund (selvom jeg prøver). Kan ikke si meg mer enig i denne kommentaren ''Dukkestil! Den er liksom DEG! <3 Og det blir ingen Caro uten den stilen.. <3''.


hårkrise!

I påskeferien fant jeg frem denne farlige tingen her: 

Når jeg så på gulvet så det slik ut   

DA FÅR JEG PANIKK!!!!!!

Nå liker jeg over hode ikke håret mitt! Det er så TYNT. Det ser ut som extensions, og det liker jeg ikke 

I går vurderte jeg til og med extensions for å få tilbake tykkelsen! Åhh, jeg savner det tykke håret mitt. Hvorfor er jeg så dum og spontan? 

Brukte forresten grå Converse i dag.
Nå ble jeg i dårlig humør. Stikker å spiser sjokolade og ser på Ghost Whisperer. Blogges!


hårvideo - tupering

Skal vise hvilken produkter jeg bruker senere. Drar til Sarpsborg i dag, så det blir når jeg kommer tilbake :)


husker dere?

Utrolig at jeg publiserer denne IGJEN, men æææææ det er over 20 000 som har sett denne videoen! Jeg husker veldig godt den tiden jeg fikset håret mitt så stort. Den dag i dag kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg gjorde det, eller gadd å gjøre det fordi det tok sin tid. Før så syns jeg det var fint, men nå? Hahh, blir litt flau av å se gamle videoer. Grunnen til at jeg legger den ut er fordi det er utrolig gøy å se gamle videoer, men jeg kan godt sitte å le av meg selv.


jeg har klippet meg!

Hei! Slik ble håret mitt etter jeg klipte meg. Jeg ble fornøyd, men ikke veldig fornøyd. Jeg savner litt den lange luggen min, men det var på tide med en forandring. Jeg har klippet håret mitt opp i etasjer, noe som var sykt deilig! Håret mitt er ikke så tungt lenger. Jeg har også fått pannelugg, men jeg har ikke tatt noe av lengden. Jeg har ikke extensions om noen lurer. Håret til Marion Ravn inspirerte meg denne gang :)

Hva syns du?


lei av håret mitt

Hei! Jeg setter virkelig pris på alle kommentarene deres om at dere liker håret mitt, men jeg er ikke helt enig selv. Tirsdag klokken 15:30 skjer det. Da stikker jeg til frisøren og får en litt annerledes hårfrisyre. Håper bare at jeg kan gå ut døren etter det og være fornøyd ^^

Slik ser håret mitt ut når det er helt flatt. Ikke noe hårpudder og ikke tupering. Kun luggen jeg har gjort noe med.


klippet meg

Hei! I dag har jeg faktisk klippet meg. Har sagt at jeg skal klippe meg i over et halvt år nå, men har aldri orket å plukke opp telefonen og bestilt time. Det var jammen på tide, har ikke klippet håret mitt på over to år (utenom panneluggen). Ikke at jeg klipte så mye da, sparer til langt hår, lengre hår enn jeg har da.

Håret mitt ser litt oransje ut på bildet, men det er bare sola. Er det lenge siden du klipte deg?


midtskillTidligere i dag prøvde jeg meg på midtskill, faktisk! Midtskill er vårens trend, men jeg liker det ikke helt, i alle fall ikke på meg. Ja, det er vårens trend, men det var ikke det jeg tenkte på. Prøvde og få håret mitt til å ligne på Jennifer Love Hewitt sitt, hihi♥ Hva syns du om midtskill?


med og uten extensions


har blitt brunette igjen

Så fint dere likte det blonde håret mitt, men jeg måtte til frisøren å bruke noen tusenlapper. OK, skal jeg slutte. Det var bare en liten spøk som jeg visste ingen kom til å tro på. Frøydis redigerte håret mitt, ja det ser litt fail redigert ut. Det skal jeg være enig i, men hun kan bedre. Hun brukte bare et kvarter på tre bilder.

Bildene er forresten lånt fra TCMN som mange av dere kjente igjen.Hahaha, jeg fikk meg en god lættis når det faktisk var noen som trodde på det. Ole har lært seg noe nytt i dag -det går faktisk an å redigere hårfargen i noe som heter photoshop! Hahah, nå er jeg slem ^^hvorfor, hvorfor gjorde jeg dette?!?!?!

ALT VAR BARE EN SPØK, LES OM DET HER
Hei! Når jeg hadde besøk av Frøydis for lenge siden kjøpte hun seg to slags hårfarger, men den lille dumme snuppa mi klarte å kjøpe feil! Hun skulle kaste dem, men jeg tok vare på dem. NOE JEG ALDRI SKULLE GJORT!!


Har hatt besøk av søskenbarnet mitt i hele dag, og hun... hun.. FARGET HÅRET MITT!! Hva var det jeg tenkte på, hun har jo aldri gjort noe slik. Egentlig var planen å farge en bitteliten stripe, men det ble til flere striper, som ble til hele håret!


Nå er det også kontraster mellom håret og øyenbrynene mine :((((((


hårvideo - krøller

Sang: Shania Twain - I'm Gonna Getcha Good. Redigert: i W. Movie Maker og Video Editor


Hva syns du, fikk du noen tips?


hårvideo

Jeg laget denne videoen rett før jeg skulle løpe ned til bussen. En grunn til at jeg klarte å brenne meg, hahaha alltid stresset! Glemte å lete etter skrivefeil i videoen btw ;)


Siden jeg ikke har langt nok hår så må jeg jukse litt, hehe. Burde ikke tupere extensions, men jeg bruker det helt til det blir ødelagt/slitt.


Her er det jeg brukte:

Liss ultime og ghd fra Nikita frisørBørsten til høyre og den rare kammen er egentlig ganske viktige. Ikke til denne frisyren, men til alle de andre. Kommer tilbake til det senere! :)


Hva syns du om videoen?


mini mouse

Hei! I dag prøvde jeg og lage Lady Gaga sløyfe, men den ble.... ja, mislykket. Av en eller annen grunn endte jeg opp som mini mus. Hårpudderet fra H&M var ikke så verst :))
Hva syns du?


ghd!

Jeg bare elsker den nye rettetanga mi, ghd er best! Jeg har prøvd mange rettetanger i livet mitt, men ghd er definitivt den beste. Tror ikke jeg har noe negativt å si om den, utenom at den var litt dyr. 1999 kr brant ut av lommeboka mi (okei, mamma sin).<3Det følger også med et speil og en liten hårfønerRandom redigert bilde, haha.Den blir veldig fort varm, det tar 5 sekunder eller mindre (den sier ifra når den er ferdig ''oppvarma'', eller hva jeg skal si)Føl deg som hjemme lille venn, haha <3Jeg kjøpte den hos Nikita hårfrisør, men man kan også bestille på nettet.
Hvilken rettetang har du, vil du ha ghd, eller har du den fra før?


jeg er overlykkelig til tusen!

Herregud, jeg er så glad, jeg er så glad! Nå er du bare min♥
Skriver mer etterpå :DDDDDD


slutter med extensions

Dere husker sikkert at jeg ble sponset med extensions hår fra http://luxushair.com/ (verdi 1348 kr). Jeg har 65 cm langt, og det følger med 6 clips. Ganske lite? Nå er jeg egentlig litt lei av det, det ser så fake ut for tiden. Kanskje 50 cm er bedre, da følger det med 7 og større clips. Det er liksom noe xtra og passe på. Og det splitter seg opp på en måte:

Bildene er godt forklart. Det er ikke det at jeg har 5 clips på den ene siden, og 1 på den andre. Har fordelt det likt. Jaja får bare vente et par år til, så får jeg like langt hår som jeg har med extensions :) Liker du best å gå med eller uten extensions?


SPONSORPAKKE FRA LUXUSHAIR

Hei! For noen dager siden fikk jeg mail fra http://luxushair.com/ om å bli sponset. Da sier jeg jo ikke nei, første gangen jeg har prøvd extensions hår, ganske kult egentlig.

Rett på ordet har jeg null peil på extensions. Skal farge håret mitt litt mørkere fordi jeg valgte litt feil farge, hehe, Så viss dere skal bestille noe så ikke spør meg om farge! Dere skal få se bilde lørdag eller søndag (forteller mer da)Dårlig bilde, ser litt svart ut.
'


Låner heller et bilde fra siden deres.


Tusen takk til http://luxushair.com/! Har du extensions?


PANNELUGG!!

Nå har jeg orket og dratt fram kamera og tatt noen bilder. Har hatt panneluggen rett ned hele uka, men fant ut at det gikk an og ha den til sida...Blåste en del ute, så håret mitt sto til alle kanter. Haha


Og til slutt, et random FØR BILDE


Kledde jeg best pannelugg, eller slik jeg hadde det før?


FRISYRER ETTERLIGNA AV DYR

Hm, rart! Det må ha tatt sin tid å lage noe slikt med håret. Hva syns dere?


(bildene lånt fra veronicashverdag.blogg.no)


velkommen hjem!

Nå har søskenbarnet mitt kommet home from Philippines! Masse god mat i huset også. Kaaanskje jeg har savnet henne en bitte liteeeen smule, men (ikke si at jeg sa det). Hun vet hva jeg liker så hun kom hjem med to søte hårsøyfer til meg.
Likte den blå best, hihi! Tusen takk, men husk alltid fiender MOHAHAHHA<3 Liker du hårsøyfer?

ny hårstil

Heihei alle sammen! Har nyligt stått opp. Da tok jeg fram min kjære data og klikka innom både norske og svenske blogger. Det fins sykt mange pene folk ute i verden må jeg si! Ble inspirert av noen, eksempel hårstil. Har prøvd å gjort nesten det samme, bare gjort litt om på det. Husker ikke hvem jeg fikk inspirsajon fra (var innom så mange..)

Hva syns du om denne frisyren?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits