jeg er så glad i leserne mine!

Hallo! I dag dro jeg til Lillehammer, men shoppet (nesten..) ikke. Jeg drev med et lite ''prosjekt'', men det skal jeg ikke skrive på bloggen enda. Det er lenge siden jeg har vært så flau som jeg var i dag, herregud, men konkurranseinstinktet mitt er på plass. Nå skal jeg ikke røpe noe mer.

Jeg møtte flere lesere på Lillehammer i dag, og det er alltid koselig! Jeg er så glad i dere. Uten dere hadde ikke www.caroiz.blogg.no eksistert. Tror jeg har skrevet det før? Men det er så sant. Jeg er så takknemlig for og ha fastlesere som klikker seg innom bloggen min flere ganger daglig!

Søte jenter som tok bilder av meg i dag, da kunne jeg like så godt ta bilde av dem ôg


leserbilder

Hei! Jeg har ryddet litt i mailen min, og jeg har funnet masse leserbilder som jeg trodde jeg hadde åpnet. Noen gamle, og noen nye:

Har møtt noen lesere mens jeg har jobbet på Sinclair. Utrolig koselig! 


Møtte disse to søte jentene på min siste jobbdag 


Dette bildet er fra sommerferien i Stryn. 

Takk for at dere lager så mange finer bilder til meg! Viss du vil lage noe til meg, så kan du godt sende det på mail til meg (caroiz.blogg@hotmail.com) møtte leser i sverige

Hei! Jeg og Anh dro til Sverige i dag. Hvordan er det mulig at jeg brukte over 3000kr på under en time?! Det var kun ên time til Nordby stengte, og jeg måtte selvfølgelig innom alle butikkene. Haha, jeg rakk ikke en gang å prøve noe av det jeg kjøpte.

En liten søt jente kom løpende bort til meg og Anh. Vi fikk til og med klem av henne, og hun spurte så pent om hun fikk ta bilde med meg. Selvfølgelig fikk hun det! Det er bare koselig, og jeg møter alle leserne mine med et smil. Jeg må være en heldig blogger som får ha så herlige lesere!   


to my russian readers

Hei! Jeg fikk en melding fra noen lesere i Russland. De har laget en fanside av meg på VK.com. Den fansiden har til og med flere followers enn det jeg har på bloggen min. Den har rundt 2800 followers. De lurte på om jeg ville være så snill og skrive adressen på et lite stykke papir og signere den. Det kunne jeg selvfølgelig gjøre! Jeg ønsker å gjøre det meste for å glede leserne mine  

Du kan se siden HER


leserbilder

Hei. I dag er det da 16.mai, og jeg aner ikke hvor jeg skal. Har blitt invitert både hit og dit, men vi får se. Jeg vil iallefall dele noen leserbilder med dere som jeg har fått tilsendt på mail, og som ligger ute på en russisk fan page om meg. Jeg vil også takke dere for at dere bruker tid på å lage slike bilder til meg. Det er veldig snilt, og ikke minst koselig gjort av dere. Dere er så krative, og det setter jeg pris på 

Laget av: rainbowcakes.blogg.no

Har desverre mistet helt oversikten om hvem som har laget desse.

Om du vil sende meg noe, så er det bare å sende til CAROIZ.BLOGG@HOTMAIL.COM


hyggelig lesertreff

Jeg må virkelig sette lys på dere lesere! Dere betyr så mye for meg og bloggen. Uten dere og alle de fine kommentarene hadde ikke denne bloggadressen eksistert med meg som blogger. Dere hører dette helt sikkert fra alle bloggere, men tusen takk for at dere leser bloggen min! Jeg mener det virkelig    

To lesere jeg møtte på McDonalds:

Koselig å møte dere jenter ^^

En morsom leser jeg møtte på toget. Hun er med i DENNE videoen. Hun var veldig morsom og pratsom. Vi snakket hele veien fra Fredrikstad til Ski. Hehhe, begge klaget på at NSB var så dårlig. Noe som var rart var at vi begge var i Sverige, Tusenfryd, Storbyen kjøpesenter på nesten samme tidspunkt og dager. Hehhe, det kaller jeg sammentreff. Det var iallefall veldig hyggelig å bli kjent med deg Malin Therese. Hun har også skrevet et innlegg om meg HER. 

Møtte en leser som også var veldig koselig i Sverige, men har desverre ingen bilder av henne. Alle leserne som jeg har møtt er så koselige mot meg! Jeg er virkelig en heldig blogger! 


dagens søteste lesere

Hei! I dag har jeg og Malin vært på Lillehammer og koset oss med masse mat, haha  
Møtte også noen helt super duper søte lesere. Nok en gang må jeg takke dere for å klikke innom bloggen min hver dag og lese det jeg skriver. Tusen takk! 

Virker litt fjern siden jeg ser på et annet kamera. Denne jenta var så søt at jeg måtte gi henne en klem!  Har farget håret forresten!


caroiz official group

Hey! De siste timene har jeg brukt til... å lese om meg selv. Jeg fant mange falske profiler også, men orker ikke å dra det frem siden de ikke skriver noe stygt. De bare later som om de er meg. Det viser seg at den lille bloggen min har noen lesere fra Russland av alle plasser. Jeg har også snakket litt med en jente fra der som sa hun var min største fan. Hun har til og med opprettet en nettside om meg. Et fotogalleri med over 1700 bilder av meg og mine, wohoo. Hun var veldig koselig å snakke med, så jeg lovet henne et lite skype-møte i morgen.      

http://vk.com/carolyn_johansen

 


Oversett via translater:


Har helt glemt toppen jeg fikk av Malin i sommer. Fant den langt bak i skapet, så jeg bare måtte bruke den i dag. Den bringer frem gamle minner som DENNE videoen. Prøvde å sjele med øynene på bildet til høyre, men det så jo passe smart ut, hehe. Forresten som dere kanskje ser så begynner håret mitt å nærme seg ille. Skal jeg farge det tilbake til naturlig eller skal jeg stripe det en gang til? 
jeg har søte lesere!

Hei! Det er så koselig når lesere kommer bort til meg bare for å snakke, stille meg spørsmål eller spørre om autografer som denne gjengen her gjorde, hehe! Jenta dere ser i lys jakke må være en av de søteste leserne jeg har, Mariell. Hun har lest bloggen min utrolig lenge. Jeg husker hun kom bort til meg en gang i vinter. Dere fortjener skryt asså, takk for at dere leser bloggen min ♥Siden dere gjorde dagen min enda bedre, så må jeg legge ut et bilde der jeg smiler :)

Til hospiteringen da. I dag var jeg på hospitering på vgs, selvfølgelig blir det media og kommunikasjon neste år. Til dere som ikke visste hva hospitering er: det er slik at man kan være med en dag på vgs på den linjen du vil velge og se hva de holder på med osv.

Oog til slutt så har dere noen ferske bilder av...... meg.. overrasket? Noen ganger er panneluggen min så irriterende at jeg bare vil ha den bort, hehe. Har nettopp funnet ut at jeg ikke er noe særlig flink til å blunke med ett øye også, hm.
skumparty

Hmm.. hvordan skal jeg forklare dette? Tror ikke jeg kan forklare det enklere enn at der er et party med masse skum. Da blir det skumparty, hehe. Videoen er sikkert flinkere til å forklare enn meg :-)Spol til 00:55

 


lesere

Hei. I stad var jeg og Mariam på Statoil. Vi gikk og sette oss på huskene der vi møtte mange søte lesere. Jeg har alltids visst hvem desse jentene var, men har aldri visst at de leste/ visste om bloggen min. Alltid hyggeilg når noen lesere spør om bilder eller stiller meg spørsmål ♥


møtte mange lesere i dag

I dag hadde vi tentamen og blablablaa... jeg og Malin var ferdige veldig fort. Vi fant ut at vi skulle meditere! Først satt vi på gulvet på senteret. Senere gikk vi til barneskolen for å meditere der. Har aldri vært på den skolen, så tenkte at det ble gøy.

Med en gang jeg, Malin og Zia hadde satt oss ned på den steinen på bildet ringte skoleklokken. Alle barn stormet ut. Jeg la fort merke til at mange stirret på meg. Neste jeg husker var -Caro, Caroiz, du har bra blogg. Også ville de bli med på bilde. Det var kjempe hyggelig ♥Mens jeg tok bilder med Malin og hilste på de andre, tok Mariam bryet med å lage en videoblogg. Wow, så søte lesere jeg har ♥ Videoen er laget og redigert av Mariam.

Leserne mine ♥


helt utslitt + lesertreff

Hei! Gjett om jeg er helt utslitt fra gårsdagen. Jeg reiste til Oslo med både feber og vondt i hodet, gikk hele Karl Johan frem og tilbake. Ikke minst gikk jeg med Stig, beina hans er jo rakettbein. Ingrid ble ikke med fordi hun ble syk, men det ble jeg også. Jaja, jeg hadde så lyst til å dra til Norske Talenter, så ingenting kunne stoppe meg.

I går møtte jeg en søt liten leser som ''digger bloggen min'' ♥


helt rørt

Fikk et kjempe hyggelig brev med noen søte små gaver fra en helt superduper søt leser, Marianne (link). Aww, kunne ønske jeg kunne gi deg en klemm, hihi. Kunne ønske jeg kunne hilse på hver og en av dere. Marianne, må bare si det en gang til -tusen takk! ♥


Jeg fikk et smykke, øredobber og mobilpynt. Gud, jeg er glad!

Mobilen min ble plutselig mye finere, men du tok tilfeldigvis ikke et bitt av sjokoladen før du sendte den til meg? Neida, hhihi.
Tusen takk for et hyggelig brev også. Btw: her er det ikke jeg som er snill, det er du!

Dette har Marianne laget helt selv, elsker kreative hjemmelagde ting. OK, en siste gang -tusen takk!


svar på kommentarJa, det er et stykke mellom mamma og pappa. Det er 6 timer med bil/ buss å kjøre. Det er grunnen til at jeg ikke er her i Sarpsborg hver uke. Anh bor i Sarpsborg og er nesten naboen til bestemora mi. Selvom det er lang avstand mellom meg og Anh så klarer vi å holde kontakten. Vi har jo vært bestevenner i over 12 år ♥


dere er bessst

Jeg er en av de få som godtar lesere på facebook. Grunnen er at viss dere lure på noe så kan dere få svar der med en gang istedenfor å vente på at jeg skal sjekke mailen.


Når jeg først har godtatt dere, så skriver dere så mye fint til meg. Vet ærlig talt ikke hva jeg skal si, utenom tusen takk. Ikke bare dere på facebook, men også dere som slenger fra dere kommentarer på bloggen min eller noe lignende. Dere planter et smil på hverdagen min :))

Blir så rotete om jeg skal ta med alt det hyggelige dere har skrevet til meg. Men dere skal vite at jeg blir glad for hver melding/ kommentar/ brev jeg får ♥. (Btw så skal jeg hilse til Nikola Socha)


   


lille søte caroiz

Heihei! Nå har jeg funnet noen i verden som er døpt til Caroiz (junior). Mahbinface.blogg.no bestemte seg for å kalle henne Caroiz, tihi er ikke det søtt?Var ikke Caroiz nusselig? ^^


vi som digger caroiz!

Haha, tenk at det er noen som har laget en blogg som liksom bare er av meg! Kjempe hyggelig syns jeg. Ta dere en tur innom http://visomdiggercaroiz.blogg.no/header fra dere lesere - del 4

Ifølge systemet mitt nå skal alle headere som jeg har fått inn blitt vist på bloggen. Okei, systemet mitt surrer rundt hele tiden. Om det er, som jeg har sagt før, feil med linking eller noe annet så ta kontakt! :)


Ukjenthttp://amandras.blogg.no/http://awwie.blogg.no/http://cottoncandyclouds.blogg.no/http://cottoncandyclouds.blogg.no/Ingeborg H.Vaaer, ukjent blogghttp://maiiam.blogg.no/Ukjenthttp://ainakristinem.blogg.no/whenstartscollide.blogg.no (ugyldig bloggadresse?)www.youtube.com saweraelskersundus (youtube bruker)http://zhuo.blogg.no/www.youtube.com saweraelskersundus (youtube bruker)http://aanneli.blogg.no/Hvilken likte du best?


header fra dere lesere - del 3

Siste, del 4 kommer i morgen. Jeg tar ikke imot fler headere nå, jeg tar selvfølgelig imot, men de blir ikke vist på bloggen. Er det noe feil med linking, eller dere som er ukjente vil ha linking, så ta kontakt !:)


Mari Raaen, ukjent bloggBegge laget av: http://miaaiz.blogg.no/UkjentUkjentThina Elise Reppen, ukjent blogghttp://turnejente.blogg.no/http://vyvytraan.blogg.no/http://eminasin.blogg.no/http://emmimi.blogg.no/http://majanaess.blogg.no/http://ntaaw.blogg.no/

http://pauliz.blogg.no/http://s0fie97.blogg.no/http://sydenjenta.blogg.no/Hvilken likte du best?


header fra dere lesere - del 2

Ukjenthttp://amandare.blogg.no/UkjentUkjentUkjenthttp://benze.blogg.no/Ukjenthttp://justanotherpicture.blogg.no/http://mettaa.blogg.no/http://mettaa.blogg.no/http://iingeeboorgg.blogg.no/


Genseren er forreste fra favoritt butikken min New Yorker (På Norby ofc!)
Hvilken likte du best?


headere fra dere lesere - del 1

Er det noen som planter et xtra smil på munnen min i hverdagen, så er det dere! Dere tar dere tid til å lage en header til meg, og mange av dere er så kreative! Jeg er en blogger som bryr meg om leserne mine, selvom jeg ikke svarer på alle mailer. En periode hadde jeg flere hundre og svare på. Dette er del 1, men det blir til del 4.Om det er noe feil jeg har gjort med linking, skrevet feil bloggadresse eller et eller annet, så må dere si ifra. Kan bli litt surr noen ganger, haha.


ukjenthttp://aliciams.blogg.no/http://aliciams.blogg.no/http://hrms.blogg.no/http://hrms.blogg.no/

http://meap.blogg.no/http://maiiie.blogg.no/ukjenthttp://www.forandring.tk/http://lisamarieharaldseide.blogg.no/http://maiiie.blogg.no/http://nooooora.blogg.no/http://smilefeys.blogg.no/


Snart begyner lurt av Karlsen, det er så morsomt! Ender alltid opp med latterkrampe, hhaaha.
Hvilken header likte du best?


TEGNING AV CAROIZ #2http://hannalanda.blogg.no/ har  vært så søt og tegna en tegning av meg. Denne ser ut til å være laget på datan, men sykt flink! Har lagt ut en tegning før, men da blir dette den andre. Noe jeg like spesielt godt er at hun har tatt med marsvinet mitt på tegninga, hihi den jeg står og holder :)

Skal blogge mer i helgen enn det jeg har gjort nå tidligere i uken, kommer tilbake lørdag!
Hva syns du om tegningen?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits