Filmer jeg har sett den siste tiden

1.The Pill     2.Taken     3.Shooter 

1.Zack and Miri Make a Porno     2.Step Brothers     3.There's Something About Mary

1.Serving sara     2.White Chicks     3.Silver Linings

Gossip Girl ♥

Har du sett noen av filmene? Alle er forresten å finne på Netflix:-)


Filmer jeg har sett i det siste

Frozen: Når en trolldom forhekser et kongedømme til evig vinter, bestemmer den uredde optimisten Anna, seg for å legge ut på en episk reise for å finne sin søster Elsa, Snødronningen og sette en stopper for hennes iskalde forbannelse. Med seg på reisen har hun den erfarne fjellfareren Kristoffer og hans gode venn, reinsdyret Svein. På reisen gjennom dal og over fjell i ett landskap som minner om Norge, møter de mystiske troll og en fantastisk morsom snømann som heter Olaf. Det er magiske tilstander på hver en fjelltopp og de må sammen kjempe mot de iskalde elementene for å redde kongeriket fra evig forbannelse.

  

The Amityville Horror: Året er 1975. George og Kathy Lutz og deres tre barn flytter inn i det de ser på som selveste drømmehuset, en elegant bolig på Long Island. Det de ikke vet er at for bare et år siden ble det begått fem bestialske mord i samme hus - da Ronald DeFeo Jr. kaldblodig drepte sine foreldre og søsken der med et gevær. Like etter at de er flyttet inn begynner bisarre og uforklarlige ting å skje, og familien Lutz har skremmende opplevelser i vente: Jody DeFeos gjenferd viser seg, lemlestede kropper dukker opp, og overalt høres spøkelsesaktig hvisking. Særlig George lar seg påvirke av de overnaturlige fenomenene, og hans besettelse gjør ham til en fare for resten av familien. Den lokale presten advarer Kathy om den overhengende trusselen, men rekker familien å forlate huset før de hevngjerrige åndene får kontroll over George og forvandler ham til et dødelig våpen?

A Very Harold And Kumar Christmas: Harold og Kumar gjenforenes da et premiert juletre uheldigvis brenner opp. I stedet for å fortelle sine gale svigerforeldre om det som skjedde, velger Harold å ta fatt på et dopet høytidseventyr med Kumar for å finne det perfekte erstatningstreet. På veien finner vennene sang, dans, julens sanne ånd og den legendariske Neil Patrick Harris.

Eurotrip: Amerikanske Scotty Thomas og hans tyske chattevenn i Berlin, Mieke, har fortalt hverandre intime detaljer på nettet gjennom flere år. Da Mieke legger an på Scotty, friker han helt ut og tror at denne tyske fyren han har kjent så lenge, nå plutselig vil ha ham. Det Scotty ikke vet er at i Tyskland er Mieke et jentenavn! Scotty finner etterhvert ut at Mieke er en jente, og en superdeilig sådan. Til tross for at han ikke har møtt Mieke, innbiller Scotty seg at dette kan være hans sjanse til "true love". Han bestemmer seg for å dra rundt i Europa, med Berlin som mål, sammen med sine beste venner Cooper og tvillingene Jenny og Jamie. Denne komedien bringer vennegjengen fra London til Paris og videre til Amsterdam, Øst-Europa og Berlin, hvor de utsettes for de fleste vellystige ulovligheter Europa har å by på.


Boat trip: Filmen handler om to heteroseksuelle menn som drar på cruise i Karibien på jakt etter kjærlighet og romantikk. Sakte men sikkert finner de ut at de er på et homse-cruise. Jerrys forlovede har slått opp, og som plaster på såret bestiller vennen Nick er ferie på et cruiseskip fylt med lettlivede kvinner. Dessverre har det kjedd en liten feil, og det viser seg at båten er full av elskovssyke, homofile menn - deriblant den eksentriske millionæren Lloyd.


  

21 Jump Street: De går inn i politiets hemmelige Jump Street-enhet, og benytter seg av sitt ungdommelige utseende for å spane på den lokale videregående skolen. Våpen og politiskilt byttes ut med skolesekker når Schmidt og Jenko må risikere livet for å etterforske en farlig narkotikaliga. Men de finner raskt ut at skolen er totalt forandret fra den de forlot bare noen få år tidligere - og ingen av dem forventer å bli konfrontert med den skrekk og angst det innebærer å bli en tenåring igjen, og alle problemene de trodde de hadde lagt bak seg. 
 


Malbo/ Failure to Launch: Tripp er 35 år, men har aldri klart å forlate redet. Nå har hans desperate foreldre fått nok. De ansetter den flotte og talentfulle drømmekvinnnen, Paula, for å få ham til å flytte ut av huset. Tripp legger praktiske årsaker til grunn for at han fortsatt er en 35-åring som bor hjemme hos foreldrene sine; du skal ikke fikse noe som ikke er ødelagt! Han bor gratis, har et flott rom, og moren hans vasker klærne hans. Det er jo et fantastisk hotell! Alt forandrer seg da Tripp møter Paula. Hun har alt han ser etter i en jente: hun er smart, morsom, talentfull og vakker. Tripp kan heller ikke unngå å bli interessert i den eneste dama som ikke har snudd i døra da hun fant ut at han bodde hjemme. Men det Tripp ikke vet, er at det er en god grunn til at hun er så perfekt: Paula har nemlig blitt ansatt av Tripps foreldre for å lure ham ut av huset. Når Tripp ser på sitt 35 års lange opphold i foreldrenes hus som en bragd, og Paula ser på det som et problem, oppstår det en kamp mellom Tripp og Paula for å utmanøvrere hverandre. Jo mer de krangler desto mer betatt blir de. Dette setter Tripp ute av spill, helt til han finner ut av hennes store, stygge hemmelighet.


LOST

Lost er tv-serien jeg har sett på i det siste. Jeg er nå ferdig med alle sesongene. Det er 6 sesonger som er 121 episoder til sammen. Alt sammen gikk så utrolig fort! Dette er en serie man virkelig ha tålmodighet om man skal se. Noe jeg vanligvis ikke har, haha! Alltid etter jeg har sett ferdig en serie så må jeg stalke skuespillerne og finne fun facts. Visste dere at Lost er en av de dyreste tv-seriene som er laget? Det er på grunn av dens store stab av skuespillere og kostnadene ved å filme på Hawaii. 

Det blir litt vanskelig å gjenfortelle historien til Lost fordi jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Det er så utrolig mange historier og masse som skjer. Det hele starter med at et fly, Oceanic Flight 815, krasjlander på en tilsynelatende øde øy. Etter denne mystiske og blodige flyulykken er det 48 overlevende som er strandet på en øy midt i Stillehavet. De jobber alle hardt sammen for å overleve. Det blir snart klart at de ikke er bare er naturkreftene de må takle, men også øyas hemmeligheter, inkludert "Dharma Initiative", "Lost nummerene", mystiske hendelser som et isbjørnangrep, et monster de hører i jungelen og innbyggerne på øya, kjent som «de andre». Det rareste av alt i den første sesongen må bli den svarte røyken som ingen har en logisk forklaring på.
De støter også på en fransk kvinne, Danielle Rousseau, som har vært på øya i 16 år. De finner også en mystisk metall-luke gjemt under bakken. Det viser seg at alle er koblet på en eller annen måte og at alle har en skjebne i å leve på øya ... og noen for å dø.
 

Jeg har diskutert med meg selv om hvilket terningkast jeg skal gi til denne serien. Lost har så mange tematiske motiver og uffatelig masse symbolikk! Det er utrolig masse bra bruk av symbolbruk her, så masse at jeg helt sikkert ikke har tenkt over alt en gang. Som sagt må man ha god tålmodighet for å se denne serien. Lost har hatt noen få kjedelige episoder, men det tar de igjen med en stor konflikt eller nytt drama like etter. Det er 10 år siden de begynte å filme serien. Det kan man kanskje kalle gammelt nå i 2014? Det vises iallefall på redigeringen når det er en urealistisk scene som eks isbjørnangrepet som er dårlig redigert/ manipulert. Det er slike små filleting jeg er veldig pirkete på.
Hovedpersonene ble jeg kjempe glad i! For at jeg skal fortsette å se en serie jeg like karakterene. Gjennom serien blir vi introdusert til nye karakterer som kommer inn i serien. Noen blir, og noen dør. Jeg var så lei meg når det var en karakter jeg hadde blitt så glad i døde! Jeg sutret faktisk over det i flere dager!
Jeg syns også at serien kunne klart seg mye bedre uten dette surrealistiske "røyk monsteret". Fra min side syns jeg det ble litt for overnaturlig til å passe inn i bildet og det hadde vært fint uten.
Alt får man ikke svar på. Det er noen ting jeg har grublet over siden sesong 1. Det er vel meningen at ikke alt skal dyttes inn med en t-skje og noen hemmeligheter skal forbli på øya.
Noe annet som jeg syns var litt minus var at de hoppet frem og tilbake i tid så sykt masse en periode. En tidsmaskin kommer inn i bildet og da sier det seg selv at man reiser i tid. I sesong 4 og 5 hoppet de alltid mellom to tidssoner, og flere enn det samtidig. Det kunne bli veldig forvirrende om man ikke fulgte ordentlig med. Hele serien kan bli veldig forvirrende og komplisert om man ikke følger ordentlig med. Samtidig syns jeg det er bra fordi man blir sittende og tenke.
Slutten på hele dette eventyret er veldig diskutert. Jeg ble sittende lenge i ettertid og tenke over hva som egentlig skjedde. Noe jeg syns er utrolig bra på slutten er at de løsner noen tråder som vender serien på mange måter tilbake til første episode og sesong. Ikke at det er så mange som tenker over dette, men jeg syns det var så bra at det hele startet med at Jack åpnet øynene i første episode og på siste episoden (The End), naturlig og symbolsk nok, så lukker han dem. Mange tolker slutten forskjellig. Og det er jo mange forkjellige måter å tolke den på. Selv om jeg ikke fikk svar på alt, så syns jeg ikke det er så veldig viktig. Det er helheten. Den syns jeg var bra. Jeg har aldri brukt hodet til å tenke så mye under en tv-serie før. Terningkast 5.       Min favorittkarakter, Hurley! Hahah... DUDE ♥

Viss du ikke har sett Lost, så sier ikke disse tallene deg så mye. Serien har så masse gåter og mysterier. Blant annet disse tallene som dukker opp i hver sesong. En annen fun fact er at det var maaange amerikanere som brukte disse "Lost-tallene" til lottonummer. Hurley vant 156 millioner dollar i serien med de lottotallene. 


To komedier og én dokumentar

Bridegroom: Denne dokumentaren forteller historien om Shane Bitney Crone som oppdager at han står utenfor ekteskapets juridiske beskyttelse da samboeren av samme kjønn plutselig dør. 

Min mening: Forholdet mellom disse (super kjekke) guttene er perfekt. Så perfekt at det er skummelt. Slik det blir fremstilt i denne dokumentaren får det deg til å tenke at du vil ha et slikt forhold. En dag tar det perfekte livet slutt da en av dem dør. Ikke bli sur på meg nå fordi jeg røper ikke hele filmen! Dette får vi se tidlig i filmen. Vi får se video og bilder fra alle eventyrene deres, og det er så fint... men trist! Aebykier gråt som bare det, og hun har sett den to ganger. Terningkast 5.

 

View From The Top/ Livet På Første Klasse: Donna Jensen er datter av en "eksotisk danser" i småbyen Silver Springs, Nevada. Hun er tilsynelatende dømt til et liv der hun jobber på byens kjøpesenter, inntil hun ser et TV-intervju med Sally Weston som har forfattet en bestselgerbok som forteller leseren at alle kan bli hva de vil her i verden. Dette inspirerer Donna til å utdanne seg til å forfølge drømmen om å bli flyvertinne. Første stopp på veien er et bitte lite og svært lurvete flyselskap, Sierra Airlines, der hun støter på to andre unge håpefulle jenter, Sherry og Christine. Her serverer de stort sett gamblere og fylliker, og jobben er ikke akkurat hva de hadde drømt om. Heldigvis kommer Donna over en annonse fra kremselskapet Royal Airlines, og trioen lar seg innrullere i treningsprogrammet deres, under ledelse av John Whitney, hvis aldeles enestående blingsing har hindret ham i å få en karriere som pilot. Etter fullført trening får Donna jobb på en pendlerrute med utgangspunkt i Cleveland. Her faller hun for en jusstudent, men bestemmer seg for å la kjærligheten ligge når hun får sjansen til å flytte til New York der hun blir satt på den prestisjefylte transatlantiske ruten. Nå kan hun reise ut i verden og få se Paris, London, Lisboa og så videre, men når hun kommer hjem er det alltid til en tom leilighet?

Min mening: Denne filmen passet bare helt perfekt for meg! Jeg nevnte denne filmen i et tidligere innlegg hvor jeg skrev om drømmeyrket mitt. Jeg likte filmen og den inspirerte meg! Man får det man vil ha om man jobber hardt nok. Det er nettopp det Donna får og gjør i denne filmen. Man havner ikke på stedet man vil være med en gang, men man må starte på et sted som er lavere enn det man sikter til. Det er det jeg liker med filmen! Den klarer å få frem det på en bra måte. Filmen har ikke akkurat noen store overraskelser så den får ikke mer en terningkast 4. 


Van The Man/ Van Wilder: Ingen vet mer om college enn Van Wilder. Han har vært der i syv år, og for Van gjør ikke collegetilværelsen deg klar for livet..den ER livet. Vans syvende skoleår starter, og det er han som er Coolidge Colleges virkelige partyekspert. Med personlig assistent og en flåte av partyplanleggere ved sin side, er Van klar for sitt villeste år noensinne. Men skoleavisen opplever dessverre dalende opplagstall, og den sexy reporteren Gwen bestemmer seg for å gjøre Van til forsideobjekt og skrive en tung og dyp oppslagssak. For virkelig å komme under huden på ham og skrive en best mulig artikkel, er hun tvunget til å tilbringe litt mer tid i hans selskap enn hans posisjon som hennes minst trivelige bekjentskap tilsier. Van Wilder elsker imidlertid en hvilken som helst utfordring, og det tar ikke lang tid før Gwen lar seg rive med av hans entusiasme og oppfinnsomhet. Når faren, den ikke fullt så ville Van Wilder Sr. stopper sønnens pengetilførsel ser det ut til at festen omsider er over. Den unge Van er muligens nede for telling en stakket stund, men ute av dansen er han så visst ikke. Van og teamet hans kommer opp med en rekke kreative måter å tjene penger på. Det innebærer alt fra å hyre strippere til sitt lille selskap Topless Tutors til å være partykonsulenter for skolens største nerder. Pengene starter å rulle inn, og Van er tilbake på toppen, men han har ikke tatt Gwens sjalu kjæreste med i betraktningen og hans planer om å sabotere Vans store feiring. Dermed går det rett vest for mannen uten retning. Med skolens styre innstilt på å sparke ham ut og Gwen i ferd med å forlate hans side, ser det ut til at Van Wilder, partyfikseren fremfor noen, må jo gjøre noe aldeles avsindig. Noe helt utenkelig og på alle måter grotesk... han må gå opp til eksamen!

Min mening: Denne filmen er vel egentlig som alle andre college-filmer. Helt OK, men det er ikke så masse å si om filmen. Jeg liker skuespilleren Ryan Reynolds som har hovedrollen. Tror nok ikke dette er en film jeg kommer til å huske lenge, men den var litt morsom. Terningkast 4/ 3. 
 


Tre filmer

Road Trip: Kjærlighet er å aldri trenge å si unnskyld for at du ved et uhell sendte sextapen du lagde med en annen dame til kjæresten din. Når Josh oppdager fadesen, tvinger han to av sine beste kamerater - og en ikke så altfor villig nerd - som helt tilfeldigvis er eier av en bil, på en ellevill "road trip". Turen går fra Ithica, New York til Austin, Texas for å avverge at videotapen havner i hendene på hans kjæreste og slik redde deres livslange kjæresteforhold.

Min mening: Denne filmen fikk meg til å ville dra på road trip nå med en gang! Bare leve i nuet og gjøre masse crazy shit! Seann William Scott er en så morsom skuespiller. For meg heter han bare Stifler, haha! Jeg så filmen for mange år siden, men husket ikke mye av den. Jeg liker filmen og syns den var grei! Terningkast 4.

 

The Whisper: Max Truemont mangler penger. Han har en drapsdom bak seg og ingen muligheter for banklån, så det å kidnappe en 10-årig rikmannssønn høres ut som den perfekte utvei. Men på tilfluktsstedet dypt i Vermonts skoger brer mørket seg. Kidnapperne vender seg mot hverandre, og langsomt innser Max at gutten styrer dem som marionetter. Nå må Max finne inn til guttens demoniske hemmelighet, før den er for sent.

Min mening: Dette var en litt snål og merkelig film. Denne filmen kunne blitt mye bedre om noen fælt overnaturlige scener hadde blitt droppet. Spesielt slutten. Slutten var elendig. Hadde de funnet på en annerledes vri istedenfor noen unaturlige scener som gjorde historien dårlig, hadde filmen blitt mye bedre. Idén er bra, men kunne ønske de fremstilte den bedre med andre effekter. Terningkast 3.

 

Catfish The Movie: To filmskapere kommer over en story når den enes bror, Nev, blir kontaktet av en mystisk kunstnerfamilie på Facebook. Uskyldig chatting forvandles til intensiv nettromantikk når Nev og familiens eldste datter faller for hverandre. Men det som skjer videre kunne ingen ha forutsett.

Min mening: Jeg har sett nesten alle episodene av Catfish The Tv Show, men jeg har aldri sett filmen... før nå! Jeg liker serien, men jeg syns ikke filmen var like bra. Ut i fra serien, visste jeg hvordan dokumentarfilmen ville ende så det var ikke så spennende. Det er også veldig sjeldent jeg ser på dokumentarfilmer fordi jeg har aldri hatt sansen for det. Når jeg tar frem mobilen og sjekker facebook, twitter, instagram osv under en film er det et tegn på at jeg syns den er kjedelig. Det var nettopp det jeg gjorde. Terningkast 3.
 
Prison Break: Den beste serien jeg har settSesong 1: De fleste menn vil gjøre hva som helst for å komme ut derfra, men Michael Scofield gjør hva som helst for å komme inn. Hans bror Lincoln er dødsdømt for noe han ikke har gjort og kan bare reddes fra innsiden. Bevæpnet med fengselets tegninger tatovert på kroppen og en vanvittig fluktplan sørger Michael for å bli satt inn. Kappløpet mot den elektriske stolen er i gang! Nå trenger han all kløkt, dristighet og flaks han kan oppdrive, i tillegg til hjelp fra noen av sine farligste medfanger.

Sesong 2: Å bryte seg ut av fengselet var bare begynnelsen! Utenfor murene og på flukt må USAs mest ettersøkte menn, Michael Scofield og hans bror Lincoln Burrows, lede en farlig gjeng med desperate rømlinger på jakt etter millioner av dollar, risikere alt for å avdekke en sammensvergelse på høyeste hold innenfor myndighetene og kjempe for å holde seg i live til det hele er
over. De åtte fra Fox River blir etterlyst, jaget, forrådt og lurt i den eksplosive og uforutsigbare andre sesongen av ?Prison Break?. Og denne gangen kommer ikke alle fra det med livet i behold!

Sesong 3: Den enkle delen var å bryte seg ut av Fox Rivers sikringsanstalt. Nå må Michael Scofield kjempe for å overleve i Sona, en helvetes forgård av et fengsel i Panama. Brutal vold er eneste leveregel, og den eneste veien ut er i en likpose. I mens tiden holder på å løpe ut, kjemper Lincoln Burrows desperat for å få befridd broren og den eneste mannen som kan redde Lincolns bortførte sønn fra Selskapets klør.

Sesong 4: For å knuse den skumle organisasjonen som kalles The company, må Michael Scofield og broren Lincoln unngå en effektiv leiemorder og avdekke den livsfarlige hemmeligheten bak det mystiske apparatet Scylla. Liv blir ødelagt, og spenningen stiger foran den fantastiske avslutningen, der Michael og Lincoln må kjempe for å overleve fram til den dagen de kan slutte å flykte for godt.
 

Min mening: Oii, hvor skal jeg starte? Dette er den aller beste serien jeg har sett i hele mitt liv! Folk som kjenner meg vet hvor stor fan jeg er av Ghost Whisperer. Denne serien slår alt jeg har sett! Dette er serien som fikk meg til å sitte oppe å se én hel sesong på ett døgn. Dette er serien som fikk meg til å glemme å drikke kaffen min hele fire ganger. Dette er serien som fikk meg til å rope frustrert til TVn. Jeg har bare ikke ord for hvor godt jeg likte denne serien!! Jeg er så fascinert over tankegangen og hvor smart hovedpersonen er. Jeg ble så glad i karakterene, noen karakterer hatet jeg bare mer og mer. Man kan endre så fort synsvinkel på personene her. Først kan de være slemme, men blir snille, og du begynner å like dem. Alle sesongene var bare helt KNALLBRA. Noen sier den siste sesongen ikke er så bra, men jeg er helt uenig! Tiden bare flyr forbi når man begynner å se på Prison Break (dette er en advarsel!). Jeg husker jeg så på klokka en gang, da var den ett på dagen, jeg så "et par" episoder, plutselig var den 11 på kvelden! Slutten. Slutten er helt uforventet. Før alt slutter, så viser de frem hva som til slutt skjer, også går de tilbake til nåtiden og forteller det fra der. Om dere skjønner? Det var så uforventet. Jeg skviste trynet mitt inntil Tvn og ropte "HÆ,HÆ,HÆ?!" mens jeg holdt på å rive av meg håret. Når slutten kom gråt jeg som bare det. Det var ikke snakk om tårer, jeg gråt skikkelig! Snørret rant, og jeg hadde tårer blandet med snørr i hele trynet. Jeg nektet å tro det, så jeg spolte tilbake til samme scene over 10 ganger. Jeg gråt bare mer og mer, øynene mine ble helt hovne, og til slutt måtte jeg bare slå av Tvn. Klokka var 3-4 på natten, og jeg ringte til Aebykier. Hun måtte trøste meg og fortelle at det ikke var virkelig, men da bare gråt jeg mer! Haha. Dette har aldri skjedd før! Jeg er bare helt målløs om hvor bra det var. Vet dere hva jeg gjorde i dag? Jeg begynte å se hele serien på nytt! Kan jeg gi denne serien terningkast 7, eller 8 for den slags skyld? Haha. TERNINGKAST 6!!!

♥ ♥ ♥ ♥

Kjekkasbrødrene! Etter en film/ serie er jeg den eneste som begynner å stalke dem? Jeg leser wikipediasiden deres, finner andre filmer de spiller i, googler rundt, leser/ ser på intervjuer, finner twitter/ insttagram -kontoen deres og stalker dem på youtube. Vet dere hva?! Wentworth Miller (til venstre) spiller i den aller første episoden av Ghost Whisperer! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble starstrucked når jeg fant det ut. Haha. Jeg kjente igjen flere personer i Prison Break serien som faktisk spiller i Ghost Whisperer også. En annen funfact er at Dominic Purcell er halvt Norsk.

Åååh, Wentworth Miller er så kjekk! Bli min! For min del er det synd han er homofil...Kinofilmer

Spørsmålsrunde pågår HER

Jackass: Bad Grandpa: Johnny Knoxville forkler seg som den 86-årige, småperverse Jackass-rollefiguren Irving Zisman. Med det åtte år gamle barnebarnet, Billy på slep, legger Irving ut på tidenes pinligste roadtrip gjennom USA. Alt filmes med skjult kamera, som tar Jackass-galskapen til nye, uante høyder. Underveis på reisen introduserer Irving det unge barnebarnet sitt for høyst upassende folk, steder og situasjoner. Duoen støter blant annet på mannlige strippere, begravelser, motorsykkelgjenger og mengder av intetanende vanlige borgere som ikke aner at de blir filmet.

Min mening: Det er alltid gøy når folk blir narret helt trill rundt på skjult kamera! Jeg syns mange scener var morsomme i filmen. Jeg holdt på å knekke da de hadde meldt seg på en skjønnhetskonkurranse. Det er gøy å tulle med folk, men det fins en grense. Jeg syns det var utrolig frekt når de begynte å tulle i en begravelse. Hadde jeg vært i den begravelsen hadde jeg blitt kjempe sur og saksøkt dem. Syns heller ikke det var noe gøy å se på. Terningkast 4.
 Gravity: To astronauter forsøker desperat å returnere til jorda etter at romskipet deres skades og fortsetter uten styremuligheter inn i det ukjente. Bullock spiller Dr. Ryan Stone, en brilliant ingeniør som er ute på sin første ferd i verdensrommet. Med seg har hun den mer rutinerte astronauten Matt Kowalski. I løpet av noe de trodde skulle bli en rutinemessig øvelse inntreffer det katastrofale at fartøyet skades. Med et ødelagt romskip overlates de to til seg selv, på vei inn i det store sorte mørket. Den øredøvende stillheten de opplever overbeviser dem om at de har mistet alt, både kontakten med jordkloden og enhver sjanse til å bli reddet. Når frykten endres til panikk, spiser hvert eneste gisp etter luft av det lille de har igjen av oksygen.

Min mening: Dette er et godt eksempel på en film man enten elsker eller hater! Jeg har gledet meg lenge til å se denne filmen, spesielt siden Sandra Bullock er med! Jeg hadde store forventninger, iallefall siden George Clooney var med også. Filming, vinkler, lyd og redigering var helt knallbra. Ingenting å klage på der. Nesten så man tror de faktisk har dratt til verdensrommet for å filme denne filmen. Jeg vet det høres som en stor konflikt når romskipet er skadet og de har problemer med å komme seg hjem, men jeg syns handlingen og konflikten var helt dødt. Det skjer ikke noe som fikk meg til å si "WOW!", om dere skjønner. Filmen trengte mer action! Jeg syns heller ikke en film blir så spennende med kun én karakter gjennom nesten hele filmen. Det blir ikke en dialog med kun én karakter, med mindre karakteren snakker til seg selv. Som sagt er dette en film man elsker, eller hater. Jeg likte den ikke og ble skuffet. Terningkast 3.
Fire filmer

Monster In Law (/ Svigermonster): Etter å ha lett etter Mr. Perfekt i årevis finner Charlotte endelig mannen i sitt liv. Kevin (Michael Vartan) er en drøm, men Charlotte oppdager snart at hans mor - hennes blivende svigermor, er litt av et mareritt. For svigermor Viola er nylig oppsagt fra jobben som et av landets mest profilerte nyhetsankere, og er nå like redd for å miste sin sønn som hun en gang var for å miste jobben. Viola bestemmer seg for å skremme Kevins nye flamme, og taktikken er enkel. Hun tar sin nye jobb seriøst, det er en slitsom jobb, men noen må gjøre den. Viola bestemmer seg for å bli et ekte svigermonster. 

Min mening: For meg er dette en slik irriterende, men morsom film å se på. Det er en karakter som irriterer meg så mye at jeg får lyst til å hoppe inn i skjermen å gi henne en knyttneve i trynet. Haha. Filmen syns jeg var helt grei. Irriterende, men morsom. Terningkast 4.


Paranormal Activity: Et ungt par mistenker at deres hus er hjemsøkt av noe ukjent og farlig. For å skaffe bevis innstallerer de et overvåkningskamera som skal registrere alt som skjer når de sover. 

Min mening: Mange sier at denne filmen er veldig skremmende. Jeg leste til og med et sted at den har blitt omtalt som årets mest skremmende film når den kom ut. Det skal nok litt mere til for å skremme meg. Grunnen til at jeg har gitt filmen terningkast 3 er fordi jeg hater, og jeg understreker hater når jeg som seer ser på filmen som den er "amatørfilmet". Altså i filmen har de kjøpt sitt eget filmkamera, og jeg som seer får se plottet gjennom at karakterene filmer det. Det kommer sikkert til smak og behag, men jeg syns det bare er irriterende å se på. Terningkast 3.
 

The Help (/ Barnepiken): Fra deres utrolige allianse oppstår et bemerkelsesverdig kvinnelig fellesskap som gir dem mot til å overskride linjene som definerer dem, og erkjennelsen av at noen ganger er de linjene laget for å bli krysset, selv om det betyr å bringe alle i byen ansikt til ansikt med tidens forandringer.  Dypt rørende og intens, men også full av humor og håp, er "The Help/ Barnepiken" en tidløs og universell historie om evnen til å skape forandring. 

Min mening: Jeg husker så vidt at vi hadde om dette temaet på skolen noen år tilbake. Jeg lærer så lite av å lese en bok at det er håpløst. Det er fordi jeg hater å lese alle slags bøker. Når jeg så denne filmen, så gjorde dette stort inntrykk på meg! Jeg må personlig si at jeg hadde ingen anelse om at slike hushjelper hadde det så ille i Mississippi på 60-tallet. Det er helt utrolig at de til og med måtte ha sin egen do. Jeg syns det var en veldig bra film, og skriveprosjektet som ble satt i gang var helt fantastisk! Terningkast 5/ 4


Quarantine 2 Terminal: Tidlig en kveld ble en merkelig sykdom sluppet løs i en nedslitt leiegård i Los Angeles... og ingen kom seg levende ut. Noe slapp allikevel unna. Nå, ombord på Flight 318, begynner de første symptomene å vise seg. Mens infeksjonen begynner å feste seg, forvandles plutselig uskyldige passasjerer til skremmende og blodtørstige mordere. Tvunget til å lande på en isolert terminal og omringet av bevæpnede agenter fra myndighetene, blir passasjerene og besetningen mer og mer desperate. Det eneste spørsmålet nå, er hvor langt de vil gå for å overleve.

Min mening: Jeg syns slike virus-filmer virkelig er spennende! Jeg likte filmen passe godt. Flyvertinnene får oppleve sitt livs værste mareritt her, og kanskje jeg skal revurdere tanken om å bli flyvertinne nå etter denne filmen? Neida, det kommer jeg ikke til å gjøre! Noe jeg likte veldig med filmen er at de får oss til å bli glad i en karakter, men er denne karakteren så snill som han blir fremstilt? Terningkast 4.
 


We're the millers

I går var jeg og Anh på kino og så We're The Millers. Vi begge likte den filmen utrolig godt! Som vi lo, lo og lo. I tillegg har vi begge så sykt dårlig humor, så det skal ikke så mye til for og få oss til å le! Humoren rett og slett gjorde så filmen fikk 5'er av både meg og Anh! Anbefales og ta en tur på kino å se denne! 

"We're the Millers" er en komedie med Jennifer Aniston, Jason Sudeikis og Emma Roberts om hasj-dealeren David som stabler på beina en liksom-familie, for å smugle et parti stoff over grensen fra Mexico.
Amatør-dealeren Davids kundegruppe inkluderer mye rart, bare ikke ungdom. Han har da noen skrupler igjen. Og hva kan egentlig gå galt? Svaret er mye. Mye kan gå galt.
David holder alltid lav profil på grunn av sine tvilsommme sysler og viser gjerne utad at han har gode hensikter. Med en naiv plan om å hjelpe noen tenåringer ut av trøbbel blir han robbet for stoff og cash av en gjeng. Igjen sitter David med stor gjeld til sin faste dopleverandør Brad. For å få slettet gjelden må David trappe opp til stor-dealer, oppgaven blir å smugle Brads neste parti over grensen fra Mexico. Med overtaling får han sine naboer på banen. Med den kyniske stripperen Rose, wannabe-kunden Kenny og gatesmarte Casey legger David en vantett plan. En liksom-kone, to fake-barn og en strøken campingbil senere setter familien Miller kursen sørover - mot noe som er nødt til å ende med et brak.
 


Filmer

One Day: Romantisk drama som skildrer valgene og skjebnen til to mennesker på samme dato i 20 år siden første gang de møttes, med Anne Hathaway og Jim Sturges. 

Min mening: Stilen til Anne Hathaway i denne filmen er bare så fantastisk fin! Samtidig er hun så utrolig (naturlig) vakker. Dette er en romantisk drama. Alltid når det er romantisk drama blir man så glad i karakterene som er i filmen, også skjer det noe tragisk på slutten. Jeg syns de fikk til slutten veldig bra, men jeg ble så lei meg! Den var så trist. Fin film, og Jim Sturges er fin å se på han også, haha! Når vi som seere følger de gjennom alle 20 årene, kan det bli litt kjedelig i lengden, syns jeg. Terningkast 4/ 5.


27 Dresses: Romantisk komedie hvor Katherine Heigl spiller romantikeren Jane som evig forlover for venninner sliter hun selv med å finne den store kjærligheten. 

Min mening: "Motsetninger tiltrekker hverandre" blir det ofte sagt. Jeg syns det er veldig typisk handling når det er to mennesker som er helt forskjellige fra hverandre først ikke kommer overens, men til slutt ender opp sammen. Nå røpte jeg mye av slutten, beklager, men det er så obvious og noe man forventer skal skje i denne filmen. Det er selvfølgelig ikke bare hennes kjærlighetsliv det handler om i denne filmen, men også søsteren hennes sitt. Det dukker opp store konflikter, og hun tar valg hun ikke burde ta. Selv om jeg har sett mange slike filmer som ligner på denne, så likte jeg denne helt greit. Jeg er veldig glad i Katherine Heigl som skuespiller, og har sett de fleste filmene hennes. Terningkast 4.

Zodiac: Historien om USAs mest fryktede seriemorder gjennom tidene, Zodiac, som etterlater seg en endeløs rekke spor gjennom koder og brev. 

Min mening: Denne filmen er egentlig veldig bra. Jeg så denne filmen på TV, hvor det virker som de har 9 timer lang reklame! Med reklame varte denne filmen litt over 3 timer. Jeg syns denne filmen var virkelig spennende når de begynte å motta koder og trusler fra morderen som de måtte løse. Når en film varer så lenge som denne gjør, blir jeg dritt lei. Jeg hadde gitt denne filmen et mye bedre terningkast om de hadde most handlingen sammen, slik at den hadde fått en kortere spillelengde. Terningkast 4.
Fem filmer

The Mask: Stanley Ipkiss har null drag på damene og et liv som er gråere enn en regnværsdag i London. Alt dette forandrer seg radikalt når Stanley finner en gammel maske med helt spesielle krefter. 

Min mening: Denne filmen har jeg sett mange ganger. Den ble jo spilt inn i 1994 så dette blir en barndomsfilm for meg. Dette er også Cameron Diaz sin aller første film. Det er et pluss at det er to skuespillere som jeg liker, spiller i samme film! "From zero to hero" som det står på coveret. Jim Carrey kan ikke spille i noe annet enn komedier etter min mening, og han passer perfekt til denne karakteren. Syns det er ekstra gøy når noen som ikke "betyr så mye" får masse suksess, men så klart må noe gå galt på veien. Terningkast 4.When a Man Loves a Woman: Alice og Michael er gift, og de elsker hverandre lidenskapelig, samtidig de på beste måte oppdrar sine to barn. Men bak dette bildet av den perfekte familielykke skjuler det seg noen hemmeligheter som Alice har forsøkt å fortrenge. 

Min mening: Drama, drama, dramaaaa. I denne filmen ble det litt (mye) drama for meg. Jeg syns det er gøy å se drama av og til, men dette ble alt for mye. Jeg syns det ble så mye drama og handling på en gang, at de kunne tatt alt det dramaet og splittet det opp i flere filmer. Når en dramakonflikt i filmen nettopp hadde løst seg, dukket et nytt et opp. Filmen passet ikke meg, og jeg syns det bare ble slitsomt og til tider kjedelig å se på. Terningkast 3/ 2.


E.T. -gjesten fra verdensrommet: Familieeventyr av Steven Spielberg om et utenomjordisk vesen som etterlates på jorden og skapet et unikt vennskap med en 10 år gammel gutt. 

Min mening: Jeg syns dette er en veldig søt og fin familiefilm som passer alle barn. Den er gammel. Om jeg ikke husker feil så er den fra 1982. Jeg har tidligere sagt at jeg generelt ikke liker gamle filmer, men jeg har noen få unntak, blant annet denne filmen. Denne filmen får meg til og ville ha en ailien-venn. Hihi! Med tanke på hvor gammel denne filmen er, så er jeg veldig overrasket over hvor bra redigeringen er. Pluss, pluss! Terningkast 4

Freaky Friday: Tess og datteren Anna kommer ikke overens: Mens Anna mener moren ikke støtter hennes musikalske ambisjoner, skjønner ikke Tess hvorfor det er så vanskelig for Anna å være snill mot sin kommende stefar. 

Min mening: Freaky Friday.... filmen så og si alle tenåringsjenter har sett. Denne så jeg mange ganger i barndommen, og jeg syns den var skummel før. Haha! Jeg syns filmen er helt grei. Jeg tror vi alle kjenner oss igjen i Lindsay Lohan sin konflikt om at mødrer ikke forstår oss til tider! For meg bringer filmen frem mange gode minner. Terningkast 4.

 

Madagaskar 3: Full rulle i Europa: Den tredje animasjonskomedien om løven Alex, sebraen Marty, flodhesten Gloria og giraffen Melman, som nå ønsker seg hjem til New York. Den eneste måten å komme seg hjem på, er gjennom en mulighet de får i forbindelse med et sirkus. 

Min mening: Jeg syns alle Madagaskar-filmene er helt greie og morsomme. Jeg må få si jeg elsker de pingvinene. Jeg likte veldig godt slutten på denne filmen. Det er en slutt karakterene ikke hadde forventet skulle skje. Man sier at når du endelig får det du vil ha, så vil du ikke ha det mer. Det er vel i mange situasjoner sant. Terningkast 4 

 


The Hangover

The Hangover: To dager før han skal gifte seg, drar Doug og hans tre kompiser til Las Vegas for å ha et skikkelig utdrikkingslag. Da kameratene våkner dagen etter med fullstendig blackout, er Doug Borte. Terningkast 5.The Hangover 2: To år etter Vegas-fadesen er Hangover-gjengen i Thailand, hvor Stu skal gifte seg med Lauren. Stu skal sammen med Phil, Alan, Doug og svigerbroren Teddy. De skal ha et utdrikningslag i Bangkok. Phil, Stu og Doug er fast bestemte på at det ikke skal bli noen reprise på Vegas-turen, men Alan vil det annerledes. Uten de andres viten putter han dop i drikkeglassene, og morgenen etter våkner Phil, Stu og Alan på et hotellrom, uten anelse om hvordan de har havnet der. Doug er tilbake på plassen der Stu og Lauren skal gifte seg, men Alan har barbert hodet, Stu har en tatovering i fjeset ? og Teddy er søkk borte. Nå må trekløveret søke gjennom hele Bangkok etter svar før Stu?s store dag, og det skjer selvsagt ikke uten forviklinger. Terningkast 5.


The Hangover 3: Denne gangen er det ikke noe bryllup og ikke noe utdrikningslag. Men når The Wolfpack, Phil, og Alan, er sammen på veien, er det kun én ting som er sikkert: Det er ingenting som er sikkert. Terningkast 5

The Hangover |

The Hangover ||

The Hangover |||


Min mening: WOW, for en trilogi! Jeg kan ikke fatte at jeg aldri har sett disse filmene før. Når jeg hadde sett den første, måtte jeg se de andre også! Det er tre filmer. Vanligvis etter den første filmen blir etterkommerne bare dårligere og dårligere. Men i denne filmen sitter man med latterkrampe fra start til slutt! Fy søren, trodde jeg skulle knekke av latter. Disse filmene er akkurat min humor. Jeg liker redigeringen, jeg liker skuespillerne, jeg liker 
soundtracket, jeg liker handlingen, jeg liker bildene, jeg liker filmen! Alle tre filmene fortjener klare 5'ere av meg, og jeg anbefaler denne trilogien på det beste! 

Til slutt må jeg legge med favorittscenen min fra film 3. Mr.Chow som hopper ned fra hotellrommet sitt og synger ''I Believe I Can Fly''. Jeg holder på å knekke av latter hver gang! Den karakteren der er så irriterende, men fy søren så morsom han her!


three movies

Predators: De var de mest fryktede menneskene på jorden: leiemordere, mordere, gangstere og fanger. Denne gruppen av fremmede våkner opp på en ukjent planet. De vet ikke hvordan de havnet der, men innser snart at de er ført dit for å være bytte for et monsterliknende rovdyr. Nå må den nådeløse leiesoldaten Royce og temaet hans forberede seg på sitt livs kamp. 

Min mening: Handlingen om en gruppe folk som våkner opp på et ukjent sted syns jeg er veldig bra. Enda bedre er når de finner ut at de befinner seg på en annen planet! Det er en film hvor du ikke helt vet hvilken karakterer du kan stole på. Vanligvis liker jeg ikke filmer som har location i en jungel. Jeg har ingen forklaring på hvorfor, haha. Men denne filmen var virkelig spennende. Masse feller og action! Terningkast 4.


The Devil Wears Prada: I New Yorks heftige moteverden der modellene blir stadig tynnere, og en dårlig hårdag kan ta knekken på karrieren, er Runway Magazine å betrakte som den «den hellige gral». Andrea Sachs er en jente som ikke har noe peiling på mote. Det ser man spesielt på stilen hennes. Hun er en ung kvinne som vil gjøre hva som helst for å oppnå karrieren hun virkelig vil ha. 

Min mening: Anne Hathaway er en skuespiller jeg virkelig er glad i. Hun har hovedrollen i denne filmen som Andrea. Veldig flink skuespiller som takler alle roller! Hun har blant annet spilt i ''Love And Other Drugs'', ''The Dark Knight Rises''. ''Alice In Wonderland'', ''One Day''....osv! I filmen likte jeg at hun er en jente som virkelig kjemper for det hun vil, og gir seg ikke før hun har fått det til helt perfekt. Jeg likte også alle overdrivelsene i filmen, det bidrar til masse latter! Terningkast 5/ 4.

 

Duel: David Mann er en vanlig familiemann som er på tur til en forretningstur, og har et møte han må rekke. På turen blir ting fra ille til verst når en stor truck foran han tvinger han til å kjøre saktere enn han vil. Dette har han ikke tid til med tanke på businessreisen. Som reisen fortsetter innser David at sjåføren ikke bare vil at han skal senke tempo, men han vil mer. Selv om han tar dette hintet, får ikke David se ansiktet til denne mystiske sjåføren. Den ukjente sjåføren viser seg å være en psykopatisk mann som legger ut dødelige feller og triks for å tvinge David Mann av veien. Istedenfor en fredelig og vanlig tur David hadde forventet, ble det nå snudd om til en skrekkreise. Han har ikke noe annet valg enn å prøve å bli kvitt denne store, mørke trucken. Hver gang han tror han har klart å riste av seg trucken, så tar han stygt feil. På et eller annet vis kommer den mystiske trucken tilbake. Tilbake for å skremme han mer, og gjøre alt verre.

Min mening: Dette er den første filmen som Steven Spielberg regisserte. Filmen var en av de første produksjonene hvor talentet ble lagt merke til. Jeg er egentlig ikke noe særlig glad i gamle fimer, og denne filmen er fra 1971! Den var ikke så ille, og spenningen holdt gjennom hele filmen. Det jeg syns trekker filmen ned er at det er det samme opp igjen og opp igjen. Det blir liksom ikke noe nytt når det bare er denne skumle trucken som forfølger han. Det som virkelig imponerer meg og nesten ikke er til å tro er at denne filmen ble innspilt på 13 dager og på ett sted! Terningkast 3.

 Predators: 

The Devil Wears Prada: 

Duel:


something borrowed


Something Borrowed er filmen innlegget skal handle om. For en fin film! Jeg så den sammen med Aebykier og vi dannet en stor damm med alt sikkelet vårt. Hvorfor? JO, den super duper hotte Colin Egglesfield har en av hovedrollene! Wow, han er hot! Han har også rollen som Evan i tv-serien The Client List sammen med Jennifer Love Hewitt! Tror ikke jeg trenger å skrive så mye om handlingen siden traileren ligger over her. Dette her er nå en av mine favoritt kjærlighetsfilmer (sammen med Titanic og If Only). Filmen er så søt og virkelig en kjærlighetsfilm jeg vil anbefale! Terningkast 6/5
 

Over til noe annet filmrelatert. Forrige uke hadde jeg og Torgeir filmkveld. Vi så fire filmer: House Of Wax, Dude, where's my car?, Creep og en zombie film jeg ikke husker hva heter. Helt OK filmer. Jeg og Torgeir bor 5 km unna hverandre så når vi var ferdige med å se alle disse skrekkfilmene løpte jeg helt hjem klokken 5 natten, eller morningen. Haha, det var ikke skummelt siden jeg hadde bodyguarden min med meg. Leo ♥

Til slutt, over til noe helt annet. I samarbeid med www.choies.com har jeg klikket hjem noen godbiter. Legg merke til at jeg har bestilt en caps! Haha, jeg liker ikke en gang capser (på meg selv). Vet ikke helt hvorfor jeg bestilte den heller, men vi får se! Lue HER, blomsterkrans HER, kjole HER og caps HER.


fire komedier

Jennifer's Body: Den sexy fristerinnen Megan Fox spiller rødglødende Jennifer. En vakker og forførerisk heiagjengleder som fører ondskapen til et helt nytt nivå da hun blir besatt av en grusom demon. Dampende action og masse blodige scener følger når de mannlige studentene blir offer for Jennifer umettelige appetitt på menneskekjøtt. Hennes bestevenninne, Amanda må stoppe terrorveldet før det er for sent! 

Min mening: Jeg likte ikke så godt selve filmen. Handlingen syns jeg ikke var noe særlig bra, men det er en smak og behag ting. Det var ikke noe i filmen som gjorde et stort inntrykk på meg. Skuespillerne var helt OK. I en skrekkomedie med demoner og blod så kan redigeringen fort bli falsk. Jeg er veldig pirkete på det med redigering. Dårlig redigering = dårlig film. Terningkast 2.

 

 Click: Arbeidsnarkomanen Michael Newman har verken tid for barna sine eller konen. Det som kommer først er å imponere sjefen sin og få forfremmelsen han alltid har drømt om. Når han treffer en mystisk rar mann som heter Marty får han tak i akkurat det han vil ha -en magisk fjernkontroll som han kan spole livet frem med, pause, spole tilbake, skru volumet ned eller opp. Dette leder til en rekke situasjoner. Fjernkontrollen tar over livet til Michael, og det er ikke bare en lek lengre.

Min mening: Filmen har masse humor med mange bra replikker. Flinke skuespillere. Kreativ film som skiller seg ut fra de andre. Det fins tusenvis av kjærlighetsfilmer som handler om akkurat det samme, men har noen laget en film om en fjernkontroll som styrer livet ditt? Jeg kommer i alle fall ikke på noen. Avslutningen på filmen er en litt typisk løsning på en film som har noe urealistisk i seg, men jeg likte den. Jeg anbefaler virkelig denne filmen. Terningkast 5.

 

 

 

Big Mama Jack: Jack jobber som en alt-mulig-mann på et filmsett. Regissøren på filmsettet setter virkelig Jack på nervene. På en stor fest legger den irriterende regissøren dop i drinken til Jack for å få han bort. Jack går helt bananas og spyr ned USA?s største filmstjerne Revonia Rider og får politiet og regjeringen i hælene. For å få bort problemene blir han tvunget til å ha på seg et kostyme å bli Mama Jack. Mama Jack er en superfet kvinne som skaffer seg jobb som en hushjelp. Det Mama Jack ikke vet er at han nettopp har skaffet seg jobb hos konen til regissøren.

Min mening: Fra anslaget av filmen trodde jeg det kom til å bli en kjedelig film, men jeg ga den litt mer tid. Det var en helt OK film. Jeg likte veldig godt at det var Yorkshire hunder i filmen, hehe (siden jeg har det selv). Scenen med spetakkelet med Yorkshire hundene likte jeg veldig godt. Haha. Denne Mama Jack rollen lever i to verdener, og avslutningen i filmen er veldig romantisk. Terningkast 3.

 

A Guy Thing: Hun er morsom. Hun er sexy. Og hun er i slekt med forloveden hans! Jason Lee, Julia Stiles og Selma Blair oppdager hvor trist der er å tilhøre en anne når den rette kusinen dukker opp i denne hysteriske morsomme romantiske komedien som er full av overraskelser, sympatiske rollefigurer, minneverdige opptrinn og stående vitser som er like morsomme hver gang! Paul våkner opp ved siden av Becky, den lekre danserinnen fra utdrikningslaget hans, og han må finne en rask hvit løgn for å beskytte sin tilkommende Karen. Men når Beckys truser dukker opp i Pauls sofa, Beckys ekskjæreste dukker opp med belatende bilder av Paul og Becky, og Becky selv viser seg å være Karens kusine. Han har plutselig en vanskelig avgjørelse foran seg: Hvis han gjør det rette, vil han da miste den rette for alltid? Terningkast 4.

Min mening: Jeg syns filmen var bra. Handling, klipp og skuespillere var bra. Likte forholdet mellom brudgommen og kusinen til bruden fra første stund. Selv om det var feil, så fikk de meg til å like de to karakterene sammen. Terningkast 4.


fire filmer

Spørsmålsrunde pågår HER. Still meg gjerne spørsmål om det er noe du lurer på!


Insane: Det er natt og en bil kjører gjennom et øde landskap. Bak rattet sitter Sarah. En ung kvinne som leter etter sin søster, Jenny som har vært forsvunnet i to uker. Etter og ha vært på leting en lang dag bestemmer hun seg for å overnatte på nærmeste hotell. Hun havner på ''The Bridgeburn Hotel''. Der blir hun tatt imot av den mystiske, men hyggelige hotellsjefen David. Sarah føler at alt ikke er som det skal og begynner å snoke rundt på hotellet. Til mer hun nærmer seg, til mer angrer hun at hun sjekket inn på hotellet.

Min mening: Handlingen er typisk skrekkfilm. Det er ingen sjokkerende overraskelser om du har sett mange skrekkfilmer. Noen scener kan være amatørfilmet. Morderen har på seg en gassmaske. Det var litt forrvirende at du så morderen (med gassmaske) og morderen (uten gassmaske) i samme klipp. Noen effekter i filmen var bra, men noen mindre bra. Blodet så utrolig falskt ut i noen scener. Terningkast 2.  


Bitch Slap:
Da tre fandenivoldske og lekre hunndjevler drar til et avsidesliggende skjulesteder for å stjele millioner av doller i diamenter fra en hensynsløs forbryterkonge, spinner ting raskt ut av kontroll. Mesterhjernen og sexbomben Hel, den uimotståelige stripperen Trixie med et stort hjerte og den mannehatende, psykotiske drapsmaskinen Camero opplever at allianser endres. Den urovekkende og overraskende sannhet ser til slutt dagens lys.

Min mening: Denne filmen hadde fått et helt annet terningkast og mening om den kom fra en gutt. Dette er ikke min type film og ikke noe jeg hadde sett på alene. Filmen handler kort om cocktailes, tre kvinner med store bryster, vold, sex, store våpen, store eksplosjoner og kjappe replikker. Noen scener er veldig overdrevne med green screen som ser unaturlig ut. Handlingen og generelt filmen kommer ikke innenfor ''min'' sjanger. Det som trekker filmen opp er slutten. Det er en slutt jeg aldri hadde gjettet meg frem til med det samme. Terningkast 2.
 Pledge This: Gamma Gamma er den heteste studenforeningen som er ledet av den steinrike Victoria English. Når Gamma Gamma får muligheten til å delta på landets største livsstilmagasin, så er lykken stor. Det fins et problem for denne rosagjengen -konkurransen krever at noen nerder må bli representert. Victoria tenker ut en djevelsk plan. Hun blir gjennomskuet av noen medlemmer, og det er da krigen bryter ut. 

Min mening: Pledge This er en veldig rosa film med Paris Hilton i hovedrollen. Det er en typisk tennåringsfilm der det er en poppulær gjeng. Så klart er det en gjend med nerder som blir sett ned på av denne Gamma Gamma-gjengen. Helt grei film, men for meg blir den litt kjedelig. Terningkast 3. 
 

Abduction: Hva hadde du gjort om du fant ut at du var blitt bortført som barn? At de menneskene du bodde hos ikke var dine ekte foreldre? Hvordan ville du reagere hvis dine nærmeste ble drept av en snikskytter foran øynene på deg? Og hvis du oppdaget at hele ditt liv var en illusjon skapt for å skjule en mørk og dyster hemmelighet? Ville du flykte fra de brutale bakmennene? Eller bli og ta opp kampen? 

Min mening: Jeg likte denne filmen utrolig godt! Bilde, klipp og lydeffekter var bare helt supert. Det at den kjekke Twilight-superstjernen Taylor Lautner har hovedrollen er ikke feil! Her spiller han sin første bærende hovedrolle midt i et forrykende komplott der også svenske Michael Nyqvist (Millennium-triologien) står overfor sitt store Hollywood-gjennombrudd. Jeg liker veldig godt Michael Nyqvist i Stieg Larsson filmene som jeg er stor fan av. Nyqvist impornerte meg også i denne rollen i Abduction. Handlingen var bra og filmen får terningkast 5.

filmer jeg har sett de siste dagene

Picture This: Mandy er blitt invitert på årets fest av den mest populære gutten på skolen, men det er et problem: Hun har husarrest! Faren går med på å la henne dra for å lese lekser med vennene, men han vil kontrollere henne hver halvtime med en videosamtale på mobilen. Som teknologiens fanger trenger Mandy og vennene hennes litt oppfinnsomhet og masse fantasi for å komme til festen uten å avsløre noe for pappas strenge blikk! Terningkast 3

 

The Children: Et par familier samles for å feire jul sammen i et stort hus på landet. Men det som først ser ut til å bli en vellykket helg forvandles snart til et rent mareritt når barnas oppførsel på uforklarlig vis. De foreldrene skulle gjøre akt for å beskytte, har plutselig blitt dem de frykter mest. Terningkast 4

 

 

Mr.Woodcock: John Farley, forfatter av den bestselgende hjelp-til-selvhjelpboken ''Gi slipp på fortiden'', går mot sine egne råd når han vender tilbake til sin barndomsby for å motta en høyt rangert ærespris. Til sin store skrekk, finner han ut at moren er forlovet med Mr.Woodcock, den saditiske gymlæreren som ødla hele barndommen hans. Billy Bob Thornton har hovedrollen i Bad Santa om noen har sett den. Jeg digger han virkelig i den rollen og elsker filmen! Var en skuffelse å se han i denne filmen. Jeg syns ikke han passet i rollen. Terningkast 2.

Playback: Da en gruppe skoleelver begynner å grave i byens beryktede fortid, setter de uforvarende fri ondskap som ødelegger og besetter dem i sin jakt på en bestemt sjel, og som truer med å avsløre byens dypeste og mørkeste hemmelighet. Terningkast 4. 

  


the client list

Jeg har akkurat sett ferdig den siste episoden av sesong 2 av The Client List. Jeg er så spent på sesong 3! Det er ikke helt bestemt når den kommer ut, men jeg gleder meg. Jeg begynte å se på serien fordi favorittskuespilleren min, Jennifer Love Hewitt har hovedrollen. Jeg digger virkelig den dama! Hun inspirer meg på alle måter! Hun har vært forbildet mitt siden 6.klasse, altså i 5-6 år. Hun er skuespiller, produsent, forfatter, TV-regissør, artist, låtskriver og modell. Hva er det denne dama ikke gjør? 

Serein The Client List handler kort sagt om at Riley (Jennifer L. H) og mannen har noen økonomiske problemer. Mannen stikker av uten å si fra til familien. Hun ser at han har pakket tingene og dratt. Riley blir knust og vet ikke hvordan hun skal håndtere pengeproblemene og passe på barna. Hun tar på seg en jobb på et spa hvor hun tjener bra og enda bedre i tips. På dette spaet forlanger kundene litt mer enn bare masasje..

The Client List kommer snart på TV3.

Ja, dere ser riktig. Super kjekke, Colin Egglesfield er med i serien!

Du kan se The Client List HER. Jeg anbefaler og ha et virusprogram om du skal på denne siden.


movies!

The Babymakers: Etter å ha prøvd alt for å gjøre sin kone Audrey gravid, innser Tommy til sin store forferdelse at han skyter "blankt". Tommy rekrutterer sine venner for å rane en spermbank hvor han gjorde et innskudd for flere år siden. Terningkast 4

Bernie: Jack Black spiller Bernie, en av de mest avholdte borgerne i byen. Overraskelsen va movies! r derfor stor da han ble nær venn med Marjorie Nugent, en rik enke som var kjent for å være ganske meggete. Byens borgere blir sjokkerte da de får vite at Marjorie er død - og Bernie anklaget for mord. Terningkast 3.

 


Wanderlust: George og Linda lever et stresset liv på Manhattan. Men når George mister jobben, har de ikke noe annet valg enn å flytte til den arrogante broren hans i Atlanta. På veien dit hanver de i Elysium, et idyllisk sted som dyrker en helt annen livsstil. Er dette den nye starten de trenger, eller vil det bare skape enda flere problemer? Terningkast 4.

Brave: Merida er en dyktig bueskyter med et heftig temperament, og datter til Kong Fergus og Dronning Elinor. For å fi nne sin egen vei i livet bryter Merida en urgammel og hellig skikk, noe som fører til kaos og raseri i kongedømmet. Når hun ber en eksentrisk gammel kone om hjelp oppfylles dessverre hennes noe uheldige ønske, og hun må forsøke å bryte en fryktelig forbannelse før det er for sent. Terningkast 4.American Reunion: Alle "American Pie"-karakterene møtes igjen til gjenforeningsfest. Over en langhelg vil de oppdage hva som har forandret seg, hvem som er den samme og at tid og avstand ikke kan bryte vennskapets bånd. Det var helt tilbake i 1999 at fire gutter fra en småby i Michigan begynte jakten på sitt første ligg. Nå har de livslange vennene kommet hjem som voksne for å mimre om fortiden. Terningkast 4.


I Spit On Your Grave: Den natten forandret alt. Hun ble et offer hvis eneste drivkraft ble hevnen. De utnyttet henne brutalt og tok fra henne alt ? nå er det deres tur til å lide slik hun gjorde, bare mye, mye verre. Terningkast 4/ 5Friends With Kids: De to siste single i vennegjengen ser sine venners forhold drastisk forandres så snart de får barn og de tror de har løsningen; de skal også ha barn, sammen, men som venner samtidig som de dater andre. Dette ukonvensjonelle "eksperimentet" utløser rungende latter og uventede følelser, og får alle i gruppen til å stille spørsmål ved grunnleggende konsepter som vennskap, familie og ekte kjærlighet. Terningkast 4/ 5


Remember Me: Tyler Hawkins lever en rotløs tilværelse og insisterer på å være singel. Kjærlighet står langt nede på ønskelisten - inntil han treffer Ally. Hennes mot og spontanitet inspirerer Tyler til å slippe tøylene og finne sin lille krok med lykke og meningen med livet. Men både Tyler og Ally bærer på hemmeligheter som snart vil sette deres forhold og kjærligheten på prøve? Terningkast 5/ 4


Scary Movie: En parodi på tenåringsskrekkfilmer som Fredag den 13. og Fryktens sommer. Filmen starter med at en vakker high school-elev blir myrdet. En gjeng tenåringer innser at morderen finnes blant dem. Den kvinnelige heltinnen Cindy Campbell og hennes mer eller mindre begavede venner forsøker å komme unna morderen, men også den irriterende reporteren Gail Hailstrom. Terningkast 2/ 1


Sex and breakfast: To kjærestepar bestemmer seg for å prøve gruppesex som en kur mot parforholdets skavanker. Men kjærligheten blir til de grader satt på prøve, for hva sier man egentlig ja til når man velger å dele kjæresten med andre? En morsom, sexy og dramatisk fortelling om parforholdets opp- og nedturer. Terningkast 2/ 1Cyberbully: Tenåringsjenten Taylor Hillridge får en laptop til bursdagen, og oppretter en profil på en sosial nettverksside. Vennene ekskluderer henne, og hun blir offer for cybermobbing. Terningkast 4


Playdate: En ny familie flytter inn ved siden av familien Valentine. De blir raskt venner med de nye naboene, men Emilie Valentine begynner å legge merke til at de to sønnene i nabofamilien har blåmerker og oppfører seg rart. Blir de mishandlet eller finnes det en annen forklaring? Terningkast 4/ 3


Noen filmer du har sett?


filmer jeg har sett i påsken

Transformers:

Autobots og Decepticons kjemper om kontroll over jordens ressurser, men unge Sam Witwicky er lykkelig uvitende om at han er menneskehetens eneste håp om overlevelse. Terningkast 5/ 6

 

Flipped:

Helt fra barndommen av har Juli hatt et godt øye til Bryce, og etter hvert som de vokser opp begynner vennskapet å utvikle seg til noe mer.Mer informasjon. Terningkast 4

Pirates of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl:
Når den britiske guvernørens vakre datter blir brutalt kidnappet av besetningen på den fryktede og beryktede sjørøverskuten ''The Black Pearl'', er det bare en mann som kan bringe henne trygt tilbake, Jack Sparrow. Terningkast 4/3

Ghosts of Girlfriends Past:

I brorens bryllup oppdager playboyen Connor at gjenferdene fra hans mange kjærester har kommet for å si sin mening om ham. Terningkast 4

Killers:

Her er det Katherine Heigl som spiller sammen med Ashton Kutcher. Hun er også med i filmen ved siden av her (Life as we know it). Etter å lagt fra seg våpnene for godt, får en eliteattentatmann vite at noen fra fortiden hans har satt en pris på hans nå fredsommelige liv. Terningkast 4


Life As We Know It:

En selskapsarrangør og en sportsdirektør i tv-bransjen oppdager et gjensidig hat på en mislykket første date, men blir tvunget til å sette følelsene sine til side. Terningkast 4

Peter Pan:

Når Peter Pan flyr inn i Wendys hjem og fører henne og brødrene til Neverland, tar hun gjerne del i eventyret. Terningkast 3

 

Harry Potter og Dødstalismanene del 2 (6)

I den episke finalen ender det med full krig i kampen mellom gode og onde krefter i magiverdenen. Aldri før har så mye stått på spill, og ingen er trygge. Men det er Harry som ser ut til å måtte ofre alt når det voldsomme oppgjøret med fyrst Voldemort nærmer seg. Alt ender her. Jeg er som sagt blodfan av Harry Potter, og for meg er alle 5-6er filmer. Denne får en selvfølgelig en klar 6er!

Murder By Numbers (4/3)

En ung kvinne blir funnet drept og dumpet i skogen ved en småby i California. To ungdommer er i sikte.Terningkast 4/3

 

Shrek Den Tredje (3)

Gjør deg klar for det tredje eventyret! Når kongen trekker sitt siste åndedrag, må Shrek ut på en ny reise sammen med Eselet og Pus med støvler for å finne en arving. Terningkast 3

filmer jeg har sett denne uken

Nå som jeg har sett alle episoder av Pretty Little Liars serien, så er det tilbake til å filmer. Tenkte jeg skulle begynne på Ghost Whisperer serien helt på nytt. Favorittserien min som jeg har sett nærmere hele ti ganger! Men først tenkte jeg å se noen filmer!

Ungkaren: Ted Davis er en scoringsmaskin på høygir! Gutta vil være som ham, og jentene vil ha ham ? helt til nydelige Heather flytter inn ved siden av. Terningkast 3

School Of Life: School Of Life er en rørende fortelling om vennskap, livsglede og medmenneskelighet. Matt vil gjerne være den mest populære læreren, men han får konkurranse av Mr. D. Kjekke Ryan Reynolds har hovedrollen! Terningkast 4
 


Extremely Loud And Incredibly Close: 
Oskar legger ut på en følelsesmessig reise gjennom New York City, for å finne en beskjed han mener far etterlot han før han døde 11. september. Terningkast 5/ 4

Hope Floats: Når hennes mann innrømmer utroskap på et TV-talkshow, raser Birdee Pruitts verden sammen. Hun flytter tilbake til hjembyen sin og må begynne på nytt. Sandra Bullock har hovedrollen som sagt tusen ganger før er en av mine favorittskuespillere. Hun er også med i filmen ved siden av (Extremely Loud And Incredibly Close). Terningkast 4.


Harry Potter And The Deathly Hallows part 1: Den første utgaven av den todelte avslutning på Harry Potter-serien ? Harry forlate Galtvort for å ødelegge de gjenværende malacruxene. Jeg er en stor Harry Potter fan, så alle HP filmene er 6er og 5er filmer for meg! Terningkast 5.

Hall Pass: Rick og Fred er bestevenner og har begge problemer med forholdet. Konene bestemmer for å gi dem begge ''Hall pass'', altså et frikort. Dette frikortet vil si at de har en uke fri fra forholdet og har sjangsen til å sjekke opp alle damer de vil. Terningkast 4.
tortur helt til juni!

Tro det eller ei, men jeg har nesten ikke sett noen filmer i det siste! Jeg har vært helt klistret til dataskjermen fordi vennene mine fikk meg til å se Pretty Little Liars serien. Den er så bra! Jeg så sesong 1-3 på under en uke! Det eneste jeg gjorde på skolen en liten periode var å se Pretty Little Liars. I naturfagstimen tidligere i dag så jeg og Malin siste episode av sesong 3. Vi ble så sure begge to fordi vi fikk ikke svar på det vi ville ha svar på. Nå må jeg vente helt til juni! Første episode av sesong fire kommer 11.juni. Dette blir tortur!

Jeg ser Pretty Little Liars på DENNE siden.
filmer jeg har sett i det siste

Stardust: I dette eventyret håper Tristan å vinne hjertet til en vakker pike, og han lover å hente et stjerneskudd til henne. Men stjernen viser seg å være en himmelsk skjønnhet. En film jeg likte utrolig godt! Terningkast 6.

So Undercover: Dette er den nyeste filmen av Miley Cyrus. Det er helt sikkert mange som liker den med tanke på at de sikkert er en fan av Miley. Jeg syns ikke filmen var noe særlig bra. Blant annet fordi den var veldig ''wanna be'' Miss Undercover filmen med Sandra Bullock. Filmen handlet om at FBI ansetter Molly Morris (Miley Cyrus) til å gå undercover på et college. Da må hun forvandle seg fra en veldig tøff, streetwise privatetterforsker til en overfladisk rosajente. Hun blir satt på oppdrag og med flere mistenkte på listen hennes, oppdager Molly uventet at ikke alle er som de ser ut til å være, inkludert seg selv. Jeg likte ikke filmen, og den får terningkast 3/ 2

Cafê: Det skjærer meg i hjertet å gi en film som Jennifer Love Hewitt er med i terningkast 1. Filmen var helt tragisk dårlig at jeg har ikke ord. Den handler om en kafê som folk går til for å dele livet sitt. Det var en kunde som plutselig fikk en chatsamtale på pcn sin. Det var en jentunge som tydligvis var en ''avatar''. Hun ga han et oppdrag siden han var en utvalgt avatar. Handlingen var bare helt på trynet dårlig. Terningkast 1. 

Love  And Other Drugs: Jeg likte denne filmen utrolig godt! Den kjekke og sjarmerende Jamie faller pladask for Maggie. Maggie er en kvinne som ikke lar noe eller noe kommer nær seg. Dette skyldes at hun har en sykdom hun ikke nevner til offentligheten. Sammen trodde de aldri at de skulle falle i kjærlighetsfellen. De oppdager at deres intense kjemi er mer verdt en drugset som er på markedet. Terningkast 5.

Not Another Teen Movie: I et veddemål prøver en fotballhelt ved John Hughes High School å gjøre en bebrillet grå mus til avslutningsballets dronning i denne røffe parodien. Ureakistisk og forutsigbar film. Terningkast 3/ 2.

Forgetting Sarah Marshall: (Beklager skrivefeil i overskriften). Peter Bretter var super forelsket i kjæresten sin som var den store superstjernen, Sarah Marshall. En dag blir han dumpet for en annen. Han tar det veldig tungt, men drar på ferie til Hawaii for å prøve å få andre tanker. Der møter han tilfeldigvis Sarah Marshall og den nye typen. Han får også øye på en annen vakker jente. Terningkast 4.

Blind Dating: Det er ikke enkelt å finne den ene, når man ikke kan se noen ting! Danny er intelligent og selvsikker. Han ser bra ut ? men selv kan han ikke se noen ting. Terningkast 4/ 3.

I Hate Valentine's Day: Nia Vardalos og John Corbett i en ny komediesuksess. Nia er en romantisk eier av en blomsterbutikk. For å ikke bli såret, har hun maks fem dater med samme fyr. Terningkast 3/ 2.
this week's movies

The Client List: Denne filmen fins det også en serie av. Nydelige Jennifer Love Hewitt er i hovedrollen der også. Jeg venter spent på sesong to. Denne filmen handler om histoien om Samatha Horton, en tidligere homecoming queen og fysioterapeut fra Texas. Når både hun og mannen mister jobber, takker Samantha ja til et tilbud om å jobbe på en massasjesalong i en nærliggende by. I salongen skjer det mer enn hun kunne tenke seg. Basert på sann historie, men navn er byttet på. Terningkast 5. 

Just Friends: Møt Chris Bander. High School på 90-tallet var ikke det store: Han var sjenert, overvektig og hemmelig forelsket i sin eneste venn, skolens populære cheerleader Jamie. Men da han endelig fikk strammet seg opp til å legge an på henne ville hun bare være venner! I dag er Chris blant LAs hotteste plateprodusenter med villige jenter overalt, og når han en dag strander i sin gamle hjemby øyner han sjansen til å forføre Jamie en gang for alle. Men det er ikke så enkelt å gå fra "bare kamerater" til "sengekamerater"! Terningkast 5. 
 


The Lake House: 
Kate Forster er en lege som bor i et nydelig hus ved vannet. Hun blir tvunget til å flytte og ber om at posten hennes skal videresendes til den nye adressen. Hun blir overrasket når hun får et romatisk brev fra Alex Burnham, en arkitekt som bor i det gamle huset hennes. Men når hun ser på stempelet oppdager hun at han bodde der to år før henne. Jeg må ærlig si at det var noen steder i filmen jeg ikke skjønte en dritt, og ble forvirret. Men alt det ordnet på slutten av filmen. Jeg mener at dette er en film du liker om du skjønner handlingen. Skjønner du ikke handlinge, så liker du den logisk nok ikke. Terningkast 4

Miss Congeniality ( /Miss Undercover): Denne filmen har jeg sett flere ganger enn jeg kan telle på mine to hender. I denne filmen er en av mine topp tre favorittskuespillere med, Sandra Bullock. Arrangørene av Miss America har mottatt en trussel fra en av landets mest kjente kriminelle. FBI har prøvd å fange denne psykopaten, som har skremt landet med bomber, skudd og påsatte branner, i en årrekke, og dette er kanskje deres siste sjanse til å ta ham. Men hva er planen? Å få en av agentene inn i konkurransen, under dekke av å være en av deltakerne. Triks med juryen slik at hun er på scenen helt til siste slutt og kle henne i det siste innen overvåkningsutstyr. Men et datasøk over alle kvinnelige agenter gir ikke annet enn en gruppe kvinner totalt uegnet for missekonkurranser, med unntak av spesialagenten Gracie Hart. Hun ser strålende ut på dataen - men i virkeligheten eier ikke Gracie en børste engang. Eller en kjole. Eller høyhælte sko. Elsker filmen og denne vil jeg anbefale! Terningkast 5
 


While You Were Sleeping: 
Det er noe som mangler i Lucys liv. Hun har leilighet, katt, nære venner og jobb på t-banen, men ikke en egen familie, derfor jobber hun alltid i høytider og ferier. Så forelsker hun seg i den høye mørke fyren hun ser hver dag på jobb, men han enser henne ikke. En dag blir han overfalt og faller ut på T-banesporet, og Lucy redder ham fra en sikker død. Hun besøker ham på sykehuset og blir tatt for å være hans forlovede, og med drømmemannen i koma, hvorfor nekte for det? Familien hans tar henne til seg med det samme og inkluderer henne i julefeiringen. Den eneste som blir mistenksom er drømmemannens bror, som hun etter hvert føler seg veldig tiltrukket av. Terningkast 5.

My Boss's Daughter: Da den ambisiøse mellomlederen Tom Stansfield får en invitasjon hjem til sjefen, tror han at det er for å date den overordnedes sexy datter. Tom får seg en real overraskelse når han innser at sjefen vil at den ansatte skal passe huset hans. Mens stakkars Tom er ansvarlig for et hus fullt av antikviteter, en safe full av penger og en ugle, begynner forviklingene å skje. Tom holder stand så godt han kan, mens flere av de uansvarlige kollegaene hans dukker opp klare til å feste. Terningkast 4.

viaplay og netflix

Nå har jeg både Netflix og Viaplay. Det eneste jeg har gjort de siste dagene er... å se film. Ikke noe nytt egentlig, hehe!

Crazy Stupid Love: Når Cal får vite at kona vil skilles, tilpasser han seg motvillig singellivet med råd fra en kjekk ungkar. Dette er en film med masse drama, og alt samler seg på en plass på slutten av filmen. Terningkast 4.
 

Easy A: Etter at en liten løgn om å ha mistet møydommen blir allment kjent, opplever en pen og pyntelig high school-studine at livet hennes har paralleller til Hester Prynnes liv i "Den flammende bokstav", som hun for øyeblikket holder på å lese på skolen - inntil hun bestemmer seg for å bruke ryktemøllen til å fremme sin sosiale og økonomiske situasjon. Terningkast 4.

Friends With Benefits: Dylan og Jaime tror sex i vennskapet vil være problemfritt, til tross for det romantiske komedier fra Hollywood vil ha dem til å tro. Men de oppdager raskt at et fysisk vennskap fører til komplikasjoner. Terningkast 5.
 

Wedding Daze: Teorien "kjærlighet ved første blikk" settes på sin ultimate prøve! Anderssons kjæreste dør idet han frir til henne, men han prøver lykken på ny med en vilt fremmed. Terningkast 4.

Hjelp Vi Er Russ: Tenk at jeg har sett en Norsk film! Det er noe jeg aldri pleier å gjøre, fordi jeg syns (nesten) alle Norske filmer er så dårlige. Syns også og høre filmer som er på Norsk blir litt feil. Filmen var morsom, og jeg holdt på å LE meg i hjel av den stakkar asiateren som er med. Filmen handler om Markus og Robert som nesten er ferdig med 13 års skolegang, og klare for en russefeiring uten like. Problemet er at de bor i Ødvåg, Norges minste og mest værutsatte lille høl, og pengene som skal ta dem til russetreffet har blitt stjålet. Terningkast 4.

 

Prime (Nære og Kjære): Rafi, en 37 år gammel fotoprodusent, prøver å komme seg etter en nylig skilsmisse. Hun møter David, en 23 år gammel maler som nettopp er ferdig med college. Terapeuten til Rafi, dr. Lisa Metzger, forsøker å hjelpe Rafi med å overvinne redselen for nærhet. Dessverre for Lisa er David Rafis nye elsker, hennes sønn. Terningkast 4.


Feast Of Love (A Cup Of Love): Dette sjarmerende ensembledramaet utforsker dybden i kjærlighet og tap, glede og smerte og alt imellom når forskjellige liv krysser hverandre på en kafé i Oregon. Det som fikk meg til å se denne filmen var coveret, den så ganske bra ut. Skuespillerne er flinke og plotet er passe bra. Men det er noe jeg ikke klarer å sette fingeren på som jeg syns var utrolig dårlig, noe som gjorde filmen veldig sær og rar. Terningkast 2.
 

Alien: Det at det fins mer mellom himmel og jord er helt sikkert. I denne filmen er en gruppe mennesker på et romskip. Det finner ut at det er liv på en planet, men her blir det mange komplikasjoner. Ach, som er en av denne gruppen viser seg å være en robot som igjen, også fører til flere komplikasjoner. Terningkast 4.

Love In Manhattan: Kreftrammede Griffin begynner på kurs i hvordan man skal akseptere døden ? men drømte aldri om at han skulle lære å akseptere livet i stedet. På universitetet, møter han den mystiske, men attraktive Phoenix og kaster seg inn i en spontan flørt. Phoenix mistenker at Griffin er syk og prøver å tøyle sine følelser. Men det  å motstå hans sjarm er lettere sagt enn gjort. De nyter hvert minutt av å være sammen og mer forelsket enn noen gang. Filmen fikk meg til å smile, le og felle noen tårer. Terningkast 5/4.
 

The Truth About Love: I denne filmen er mitt store idol, Jennifer Love Hewitt hovedpersonen. Alice (Jennifer) tror hun er lykkelig gift, men mannen hennes er utro. Ikke nok med at han er utro med ên, men han er også utro med en mystisk kvinne som kaller seg ''anonymous''. Det han ikke vet er at Alice setter han på prøve, og er anonymous. Jeg likte filmen, og den er veldig typisk romantisk drama-film. Siden Jennifer Love Hewitt spiller i denne filmer, er jeg snill og gir den terningkast 5!
filmer jeg har sett i det siste

Hjelp det er juleferie (Christmas Vacation): Uheldige Clark Griswold, hans oppgitte kone Ellen og barna deres gjør seg klar til jul i denne ferieepisoden som ble en juleklassiker. Klassiker som de fleste ser hver jul! Terningkast 4.

Beauty Shop: Filmen handler om en frisør som er lei av sjefen sin, utfordrer ham ved å etablere sin egen salong med frekke frisører og eksentriske kunder. Helt grei film. Terningkast 4.

Hjemme Alene 2: Denne ganger blir ikke Kevin glemt hjemme. I stedet for å fly til Florida med foreldrene og familien, så ender oppfinnsome Kevin opp alene i New York. Der treffer han på et par skurker han har møtt før. Liker den første filmen best, men denne får 4'er fra meg.

Just Wright: Queen Latifah spiller rollen som Leslie Wright. Jeg syns hun er en kjempe flink skuespiller, og har sett mange filmer av henne. I denne filmen er hun ikke noe flink på kjærlighetslivet. Hun møter den store basketball-stjernen Scott McKnight på en bensinstasjon. Det blir følelser, og han møter Leslie's barndsomsvenn Morgan. Etter hvert blir det Morgan og Scott. Scott skader seg alvorlig på banen og legene frykter at han ikke kan spille basketball mer. Scott hadde nettopp fridd til Morgan, men rett etter han har skadet seg etterlater hun ringen og et brev. Terningkast 4 fra meg. 

She's The Man: Tenåringen Viola prøver å overbevise elevene ved tvillingbrorens skole om at hun faktisk er broren, i en vri på Shakespeares "Helligtrekongersaften". Terningkast 4.

Perfect Holiday: Emily, som er den yngste i ungeflokken ønsker ikke noe til seg selv når hun sitter på fanget til julenissen. Hun ønsker noe for moren sin, nemlig at en mann skal gi henne et komplimang. Ønsket går i oppfyllelse, og moren får en mann i livet sitt. En av ungene er ikke så begeistret for dette, og det blir problemer med eksmannen hennes. Terningkast 4.

Norbit: Dette er en av de beste komediene jeg noen gang har sett! Stakkars Norbit blir kasta ut av en bil som baby rett utenfor et barnehjem. Der finner han seg en barndomsvenn, og de henger sammen som to magneter. Når han begynner på skolen blir han mobbet, men et stort ''monster'' kommer å redder han, Rasputia. Rasputia gjør livet surt for han. Men en dag dukker den vakre barndomsvennen til Norbit opp med forloveren sin. Eddie Murphy spiller hele tre roller i denne filmen! Terningkast 5/6!

Santa Buddies: På Nordpolen jobber julenissen og hundene med å redde julen. Mens den lille valpen, Puppy Paws rømmer begynner julestemningen å forsvinne. Jule-istappen begynner å smelte, og kreftene til julenissen og resten av gjengen begynner å forsvinne. Dette blir et problem, viss istappen smelter forsvinner julen for alltid. Dette er en barnefilm, og jeg faller ikke akkurat inn i den riktige målgruppen. Derfor får den terningkast 2/ 3 fra meg.

101 Dalmatinere: Motedesigneren, Anita og Roger møtes i en park og blir forelsket med dalmatinerne Perdita og Pongo. Hundene får valper og Anita sin sjef, Cruella De Vil prøver å stjele valpene for å lage kåpe av dem som hun har så inderlig lyst på. Terningkast 4.

My Fake Fiancê: Jennifer har blitt rundstjålet og møter gjeldstyngede Vince i et overdådig bryllup, der de konspirerer om å forfalske en forlovelse bare for gavene sin del. Er veldig glad i Melissa Joan Hart som skuespiller, så den får terningkast 4.

Horrible Bosses: I denne komedien kan ikke tre misfornøyde kompiser slutte i de usle jobbene sine, så de planlegger en kreativ strategi for å eliminere hverandres sjefer. Super gøy film! Terningkast 5.

Mathilda: Mathilda er et veldig unikt barn, ikke minst smart. Hun har maset lenge på å få lov til å gå på skolen, til slutt bestemmer foreldrene henne for at hun skal få viljen sin. På skolen får hun en veldig søt lærer, Miss Honey som hun har mye til felles med. Problemet på skolen er denne sinte og strenge rektoren. Terningkast 4.Serendipity: Midt under julerushet skjer det, Jonathan og Sara møtes i et stort varemagasin og er øyeblikkelig på bølgelengde. Men i stedet for å avtale et nytt møte, vil Sara la skjebnen råde. Terningkast 4.

Elf: Buddy var en baby i et barnehjem som stuet bort i sekken til julenissen, og slik endte han opp på Nordpolen. Han ble oppdratt av alver til han ble voksen, så han er fast bestemt på at han selv er en alv. Senere får han lov av julenissen til å dra til New York City for å finne sin biologiske far, Walter Hobbs. Hobbs er kort sagt en hjerteløs idiot, og derfor er han på julenissen's svarteliste. Faren hadde ingen anelser om at Buddy var født. I mellomtiden opplever Buddy gledene av New York og han blir forelsket. Dette er en julefilm jeg vil anbefale. Virkelig søt og morsom. Terningkast 5!Desperately Seeking Santa: Jennifer Walker er markedsfører. Det er juletider og det er konkurranse mellom økonomien på de forskjellige kjøpesentrene. For og øke salget skaffer Jennifer seg en ''Sexy Santa''. Den bitre Jennifer får straks følelser. Hun må ta et vanskelig valg -karrieren eller hjertet? Terningkast 4.

If Only: Romantisk drama med ♥♥♥Jennifer Love Hewitt♥♥♥. Hun er mitt desidert største forbilde! Det har hun vært i 5-6 år. Filmen handler om en talentfull musiker, Samantha. Hun elsker kjæresten Ian høyt ? til tross for at han først og fremst prioriterer jobben. Hun er romantiker, han er realist. Ian får en dag se hvor mye Samantha var verdt når han mister henne i en bilulykke. Dagen etter våkner han opp, og hun ligger ved siden av han. Denne filmen har jeg sett over 20 ganger, og det kommer av og til noen tårer. Blir aldri lei den! Terningkast 5.

Sett noen av filmene?


filmer jeg har sett i det siste - netflix

Hallo! Jeg har skaffet meg Netflix! Jeg deler med søskenbarnet mitt, så jeg har sett veldig mange filmer i det siste. Jeg liker veldig godt Netflix, men alt i alt syns jeg det er litt dårlig utvalg. Håper det komme flere filmer etter hvert. 

Scooby-Doo: Denne filmen elsket jeg som liten! Den var en av mine favoritter. Bestemte meg for å se den for barndommens skyld. Den var mye bedre 9 år tilbake, men filmen frisket opp gamle minner! Tegneserien blir levende når Scooby og gjengen reiser til Spooky Island, der magiske krefter kan føre til menneskehetens undergang.
Terningkast 2/ 3.

A Cinderella Story: Jeg så denne filmen i går med kompisen min, Kvam. Overraskende nok så likte han filmen! Det er ikke ofte man hører av gutter, men søtt. I denne moderne versjonen av det klassiske eventyret spiller Hillary Duff Askepott, high school-studenten Sam fra California. Vet du slutten på Askepott-historien, så vet du slutten på denne filmen. Terningkast 4 fra meg.  

Beastly: I denne filmen med Vanessa Hudgens ser vi at utseende ikke er alt. Viss dere har sett klassikeren skjønnheten og udyret er dette en film som handler om det samme bare i den moderne tid i New York. Kyle Kingson er en kjekk gutt som er veldig opptatt av seg selv og utseende. En dag blir han forvandlet til en ''stygg'' gutt. Han stenger seg selv inne, og bare ekte kjærlighet kan bryte forbannelsen. Det er der Lindy (Vanessa Hudgens) kommer inn i bildet. Terningkast 4.

Beauty And The Briefcase: I denne filmen er en ung journalist blitt leid inn for å skrive en karrierefremmende historie om kjærlighet på arbeidsplassen, men hun må til slutt velge mellom oppdraget og hjertet sitt. Hillary Duff og Jaime Pressly er i hovedrollen. Helt grei film, terningkast 3 fra meg. 

Cake: Her spiller Heather Graham brudepiken Pippa McGee. Den 29 år gamle ungkarskvinnen er hjemme fra en av sine oppdagelsesreiser, men skjebnen er klar til å gi Pippa et spark på skinnleggen. Terningkast 3/4.

Holiday In Handcuffs: Denne filmen vil jeg anbefale! Den er så morsom, haha! Etter å ha blitt uventet singel rett før ferien kidnapper en fremadstormende artist en kjekk fremmed som hun introduserer for familien som sin nye kjæreste. Terningkast 5.

Last Holiday: Når legen forteller henne at hun har en dødelig sykdom, bestemmer en beskjeden kvinne seg for å kaste alle hemninger og dra på ferie til Europa. Hun har igjen 3 uker å leve og tar ut alle pengene og drar til et luksushotel i Praha. Hun lever rett og slett livet ut. På denne lille tiden endrer hun mange folks liv, men hun får et viktig brev på nyttårskvelden. Jeg vil virkelig anbefale denne filmen. Terningkast 5.

Love Actually: Det er juletider i England, og uvanlige ting skjer. Noen mennesker er forelsket, og deretter slår opp, og noen er bare desperat ensome og er på utkikk etter en spesiel. Dette er en historie om 8 mennesker som følger sine hjerter og viser kjærlighet eller sinne i filmen. Dårlig og kjedelig film. Terningkast 2/ 3 fra meg. 

My best friend's wedding: Når matspaltisten Julianne Potter får høre om bryllupet til sin platoniske venn, innser hun sine sanne følelser for ham og prøver å sabotere det. Cameron Diaz som er en av mine favoritt-skuespillere er med i denne filmen. Terningkast 4.

Penelope: Stakkar jente, stakkar jente, stakkar jente. Penelope er født med en diger grisenese plantet i det fine ansiktet. De sier bare sann kjærlighet kan bryte forbanelsen, men er det noe annet også? På grunn av sin grisenese er det ingen gutter som vil ha henne, men Penelope er bestemt på å finne kjærligheten. Terningkast 3.

Sweeth Home Alabama: En jente med navn Melanie forlater sine røtter i Alabama og ektemannen helt siden videregående til fordel for bylivet i Manhattan, men blir i tvil om valget når hun kommer hjem på besøk. Terningkast 4.

Sweetest Thing: Cameron Diaz  har en av hovedrollene i filmen hvor hun spiller Christina Walters. Hun møter en mann på fest. Først avviser hun han totalt og bruker skjellsord mot han. Men dette snur seg fort. Hun bruker all informasjon på å prøve å finne han. Hun får seg en liten nedtur når hun kommer til bryllupet hans. Terningkast 4. 

Two Weeks Notice: Jeg må beklage skrivefeil på bildet. Det skal stå TWO og ikke TO. Dette er en film med Sandra Bullock som er en av mine topp tre favorittskuespillere (Jennifer Love Hewitt, Sandra Bullock og Cameron Diaz). Filmen har jeg sett mange ganger, men blir ikke lei den. Den handler om en eiendomsmagnat som tar ingen valg uten å konferere med kvinnen som er hans høyre hånd, men etter ett år i førersetet, har hun fått nok. Terningkast 4.

The Roommate: College studenten, Sara har fått en ny romkamerat som heter Rebecca. Rebecca er så og si besatt av Sara og slipper henne ikke av syne. Denne besettelsen snur seg raskt og blir veldig voldelig. Spennende film! Terningkast 4.

Har du sett noen av disse filmene?


filmer jeg har sett i det siste

Human Centipede: Dette er en sykt ekkel og rar film! Jeg vet egentlig ikke om jeg burde skrive om den på bloggen? Den handler i så fall om to jenter som får motorstopp midt i skogen, selvfølgelig er det mørkt og natt. Det ender med at de går ut av bilen og prøver å finne et hus så de kan låne telefon og eventuelt overnatte i. Typisk skrekkfilm. Så klart ender de opp hos en helt psyko mann som har de styggeste planer. Terningkast 4 fra meg.

Human Centipede 2: I denne filmen er det enda en psyko mann. Han har sett Human Centipede filmen og blitt ''inspirert'' av den. Noe jeg ikke liker med denne filmen er at hele filmen er i svart/ hvitt. Den er enda styggere og enklere enn den første filmen. Dårligere også. Jeg og Tim så den sammen, og han holdt på å pisse på seg. Terningkast 3.

P.S. I Love You: I denne filmen er det en jente som heter Holly Kennedy og er gift med sin største kjærlighet. Plutselig en dag så dør han. Før mannen hennes døde (Gerry) så skrev han kjempe mange brev til henne. Disse brevene vil veilede henne fremover, ikke bare gjennom sorgen, men også hjelpe henne til å stå på to bein igjen. Det første brevet får hun på bursdagen sin da hun fyller 30 sammen med en stor kake og et båndopptak med stemmen hans etter han er død. Gjennom ukene og månedene får hun flere brev levert på overraskende måter. På slutten av brevene står det alltid ''P.S. I love you''. Veldig søt film! Terningkast 4 fra meg. 

Grudge 3: Hva skal jeg si om denne filmen utenom at den var tragisk dårlig?! Kjæresten til Frøydis, Oskar hadde veldig lyst til å se denne filmen, så det endte opp med at han fikk viljen sin og vi så den sammen. Jeg vil ikke anbefale denne filmen! Terningkast 1!

We Bought A Zoo: Benjamin som har papparollen i filmen har mistet kona si. Siden da har han ikke hatt så godt forhold til sønnen sin. Den lille familien bor midt i byen med mye støy rundt seg. De bestemmer seg for å flytte ut av dette bråket, og det ender opp med et stort, fint hus der det er ''stille''. Eiendomsmegleren sier at det er en komplisert ting. Når eiendomsmengleren sier at de bor i en dyrepark blir Benjamin helt stiv i ansiktet mens Rosie (datteren) blir overlykkelig. Det ender med at familien sier ja til dette og blir nye eiere av en dyrepark. Denne filmen er så søt og får terningkast 5 fra meg. 

Revenge Of The Bridesmaids: To jenter som heter Abigail og Parker har vært bestevenner siden barndommen. En dag drar de på besøk til hjembyen deres. En vennine av dem, Rachel har mistet sin store kjærlighet (Tony) til ex-venninen, Caitlin. Caitlin er kort sagt en bitch. Caitlin dikter opp en stor løgn om at hun er gravid så Tony skal gifte seg med henne. Grunnen til at hun vil han skal gifte seg med henne er fordi han er steinrik. Abigail og Parker prøver å gjøre ekteskapet surt for Caitlin og Tony, og prøver å få Tony til å droppe henne og bli sammen med vennina deres igjen. Kjempe gøy film, og denne vil jeg virkelig anbefale! Terningkast 5. 

Social Network: Dette er filmen om Facebook som er basert på sann historie. Facebook starter som et lite nettsted der det først het The Facebook som bare var ment for Harvard-skolen, men så spredte det seg større og større. Nå i dag har ca 500 millioner folk facebook. Sykt! Terningkast 4 . 

Heartbreakers: Denne filmen tror jeg har sett 132 ganger. Her er Jennifer Love Hewitt med i hovedrollen som er mitt STORE forbilde. Heartbreakers var favorittfilmen min i over ett år, og jeg så den om igjen og om igjen. Men til slutt begynte jeg å bli litt lei. Den handler om en mor og datter som spiller på lag. Den ene gifter seg med en rik mann, og den andre spolerer forholdet og det resulterer til skillsmisse. Da får de halvparten av pengene og blir rike, men en dag forelsker Page (Jennifer Love Hewitt) seg. Dette blir da et problem. Terningkast 5

Jeg har også sett den nyeste sesongen av Top Model. Jeg ble utrolig skuffet over vinneren. 

Jeg har også sett enda en sesong av Top Model. Jenta jeg heiet på fra episode ên vant! Da ble jeg happy!filmer jeg har sett i det siste

Trust: Dette er en film som minner hver enkelt person på hvor forsiktig man burde være på nett. Kort sagt handler filmen om en 14 år gammel jente som heter Annie Cameron. Hun feirer bursdagen sin og får en mac til gave. Hun begynner å chatte med en gutt som heter Charlie som utgir seg for å være yngre enn han egentlig er. En dag møter hun denne ''gutten'' og får seg litt av et sjokk. Jeg gir filmen terningkast 4.

Insidious: Dette er en veldig overnaturlig film. Det er kult med masse overnaturlige effekter osv, men dette ble rett og slett alt for mye. Etter min mening er det veldig mye handling i filmen, og det skjer noe hele tiden. Jeg syns det ble litt for mye og det er nesten ikke pust i bakken i filmen. Terningkast 3 fra meg.

Red Eye: Denne filmen så jeg for 4-5 år siden, og jeg så den igjen her om dagen. Denne filmen har jeg, Aebykier og Frøydis så gode minner med. Hehe. Spennende film, og helt grei egentlig. Terningkast 3/4

Smiley: Det første jeg må si -for en kjedelig film! Viss dere har sett skrik-filmene så er det nesten akkurat samme opplegg. Terningkast 2.

The Texas Chainsaw Massacre: Dette er en nokså syk film med tanke på at det er sann historie. Helt grei film, men litt typisk skrekkfilm som er forutsigbar.

Titanic 2: En liten kort advarsel: IKKE SE DENNE FILMEN!!!! Jeg kan ikke sette ord på hvor tragisk den var. Den ødelegger Titanic historien helt. Filmen var mere morsom enn trist. Redigeringen var helt elendig og det var brukt green screen store deler av filmen. Plottet, statistene, skuespillerne, redigeringen, sammensetningen og... ja ALT var elendig. Denne filmen skulle ikke fått lov til å bli publisert! Kort sagt så handler filmen om at de lager en ny ''Titanic'' hundre år etter den triste tragedien skjedde. Denne gangen er ikke problemet at de treffer et isfjell, MEN det er en tsunami som drar med seg et isfjell og treffer skipet. Etterpå kommer den en bølge som er større. Terningkast 1/2.What To Expect When You're Expecting: Denne filmen er ganske ny og kom ut i 2012. Cameron Diaz er med i filmen, som jeg har skrevet tidligere så digger jeg henne! Filmen var litt skuffende. Kan ikke si noe annet enn at den var kjedelig. Terningkast 3

Titanic: Denne filmen har nok de fleste av oss sett, og jeg ser den om igjen og om igjen. Jeg har sett den HVER DAG i to uker, nei jeg tuller ikke. Jeg elsker virkelig denne filmen. Selv om jeg vet hva som skjer så drukner jeg alltid i mine egne tårer på slutten. Det er så trist! Hver gang Titanic melodien kommer, så kommer tårene. Denne filmen anbefaler jeg til alle sammen. Dette er en film jeg aldri blir lei av og den er så bra. Jeg vet jeg er streng på å gi terningkast, men Titanic fortjener virkelig terningkast 6.


filmer - cameron diaz

IKKE GLEM SPMRUNDEN MIN >HER<

Hallo! Jeg fikk god respons på forige gang jeg postet et slikt innlegg, så det vil jeg med en glede gjøre mer! Jeg ser jo filmer hver dag, så det kan være greit med slike korte filmanbefalinger med terningkast. Jeg har sett flere filmer også, men det er filmer jeg ser om igjen og om igjen. Tror jeg har skrevet det på bloggen før, i så fall -Proposal og All About Steve. Filmene under er de jeg så forige uke. Det er kun Cameron Diaz filmer, jeg virkelig elsker henne! 

In Her Shoes: Jeg vil si at Cameron, eller Maggie som hun heter i filmen er familiens ''lille'' problem. Hun skaper alltid trøbbel. Søstra hennes er alltid den som må stille opp, men en dag har søstra fått nok. Da må Maggie klare seg på egenhånd. En helt grei film etter min mening. Se traileren HER. Terningkast 4.

The Holiday: Cameron Diaz spiller rollen som Amanda. Dere kjenner kanskje Kate Winslet som Rose fra Titanic, men i denne filmen spiller hun rollen som Iris. Jeg elsker virkelig denne filmen! Jeg kunne gjerne gjort det samme som Amanda og Iris gjorde. De to damene har opplevd litt av en kjærlighetssorg, og de vil bare vekk fra plassen. Det er juletid og de kontakter hverandre via internett og bytter hus, biler og.. ja alt! Men hva skjer på den lille tiden de har byttet hus? Dere får se filmen! Det er mange kjente skuespillere i den, og jeg likte den veldig godt. Denne vil jeg anbefale! Se traileren HER. Terningkast 5

My Sister's Keeper: Når det er samme regissør fra The Notebook, så sier det seg selv at denne filmen er en trist gråtefilm. DEN ER SÅ TRIST. Den fikk til og med MEG til å få noen tårer i øyekroken. Jeg har jo tidligere nevnt på bloggen at jeg ikke har tårekanaler, haha. Denne filmen fikk meg til å gråte og smile. I filmen så spiller Cameron Diaz og Jason Patric foreldrene som bestemmer seg for å få ett nytt barn, som kan med sine organer redde deres nålevdene datter fra blodkreft og en alt for tidlig død. En virkelig fin film som jeg vil anbefale. Se traileren HER. Terningkast 5 (nesten så jeg vil gi den 6...)

What Happens In Vegas: Helt grei og morsom film! Cameron spiller rollen som Joy. Hun ble dumpa og reiser til Las Vegas hvor hun blir helt drita, når hun våknet neste morgen var hun gift! Mannen hun giftet seg med var Jack, og det oppstår selvfølgelig problemer. Spesielt når det dukker opp en stor pengesum. Se traileren HER. Terningkast 4.

The Box: For en TRAAAAAAGISK film. Jeg kan ikke tro at en så flink skuespiller som Cameron Diaz kan være med i en sånn film. Jeg må understreke tragisk, til og med tittelen høres helt harry ut. Jeg syns heller ikke at Cameron Diaz passer til rollen. Jeg liker delvis idên i filmen. Du har en knapp forran deg -trykker du på den får du 1 mill dollar, men noen kommer til å dø. Det er et vanskelig valg, men ellers var filmen helt tragisk. Anbefaler virkelig ikke denne. Se traileren HER. Jeg vil egentlig gi denne filmen terningkast 1. Men siden Cameron Diaz er med, så får filmen terningkast 2.

Charlie's Angels: Den har sikkert mange sett, men jeg ser den om igjen og om igjen. Helt grei action film. Se traileren HER. Terningkast 3.


filmer jeg har sett i det siste:

Ghost Ship: Denne filmen har jeg ikke sett siden jeg gikk på barneskolen. Jeg husker jeg syns den var sååå skummel. Husker også at jeg og Torgeir snakket om denne filmen gjennom hele 17.mai-toget. Jeg bestemte meg for å se den her om dagen bare for gamle dagers skyld. Den var så dårlig! Ble kjempe skuffet. Jeg skulle ikke sett den fordi nå ødla jeg et fint barndomsminne. Haha! Terningkast 2.

Knight And day: Jeg har sett denne filmen mange ganger før, men noe dere kanskje ikke visste om meg er at jeg ser filmer om igjen, og om igjen. Jeg har mine perioder der jeg kun ser filmer som eksempel Cameron Diaz er med i. Tror jeg så denne filmen to ganger på en uke? Haha. Helt grei film, så den får terningkast 4 fra meg.  
Premonition: Jeg liker veldig godt denne filmen, men er ikke helt sikker på om jeg skal gi den terningkast 4 eller 5. Sandra Bulloc er en av mine favoritt skuespillere, så jeg har sett en del av hennes filmer i det siste.. (igjen..). 

The 40 Year-Old Virgin: Helt grei film, men litt kjedelig etter min mening. Filmer som jeg sovner i får toppen terningkast 3 fra meg. 
Bad Teacher: Enda en film med Cameron Diaz. Hun er også en av mine topp tre favoritt skuespillere. Jeg var på kino og så denne filmen når den var ny, og jeg likte den. Haha, liker veldig godt rollen til Cameron Diaz i denne filmen. Nesten så jeg ønsker meg en lærer som bare lar elevene se film. Terningkast 4.

My Week With Marilyn: Denne filmen så jeg i går. Historien er sann, og er basert på dagboken hennes. Jeg er kanskje litt pirkete, men jeg syns at Michelle Williams overhode ikke ligner på  Marilyn Monroe. Terningkast 4.
The Blind Side: For en søt film! Jeg blir litt sånn ''woow, wow'' i trynet når jeg tenker på at historien er sann! Dere burde virkelig se den filmen, utrolig koselig! Terningkast 5 

The Proposal: Hvor mange ganger har jeg sett denne filmen? Har nok sett filmen flere ganger enn jeg kan telle på begge hendene! Dette er en av mine favorittkomedier og jeg ler like mye hver gang. Terningkast 5.


colosseum

Hei! Når jeg var i Oslo, så jeg filmen ''Ted'' med Frøydis og Oskar. Jeg er kjempe glad for at jeg ble kjent med Oskar for han var litt av en gutt! Kjempe koselig og søt! Han ga meg og Frøydis gratis biletter også. Dere må se Ted, haha, jeg døde virkelig av den filmen. Fra meg så får den terningskast 5, eller har jeg lov til å si 5 og en halv? Noen bilder utenfor Colosseum:

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits