Hagimit Falls, Island Garden City of Samal


Hagimit Falls ligger i Penaplata som er på den store øya, Samal. Det er omringet av så mange trær og planter at du kan få litt "jungelfølelse". Ingenting er gratis på Samal, så her var det så klart inngangspenger som måtte betales. Det var ikke mer enn 40 peso som tilsvarer 7,5 kr pr pers. Etter du har betalt inngangspengene må du gå en kort stubb. Kanskje kort, men veldig bratt! Vi kom dit rundt 12-tiden som er da det er mest folk, i tillegg er det nå sommerferie her. Jeg kan tenke meg det er mye bedre å dra dit rundt kl 8 på morgen, men da vet vi det til neste gang! Planlegger du å besøke Hagimit Falls vil jeg så absolutt anbefale og ta med din egen mat. Her er det ingen restauranter eller café og finne. Du finner slike typisk filippinske boder også er det noen stakkar barn som prøver å selge frukt.


Det ser kanskje ikke så dypt ut, men det er det! Her kan du klatre opp på steinene og hoppe eller stupe fra dem. Overraskende nok er steinene ikke glatte og trygge å gå på.


... Eller hoppe fra klippene! Vannet her er veldig friskt og rent. Ikke noe saltvann som er jeg så lei av! Det var også utrooolig varmt, så jeg holdt meg i vannet hele dagen. Jeg elsker vann!

Liten jente som selger grillet banan strødd i sukker. Det er faktisk veldig godt!

Crocodile Park, Davao


Crocodile Park har veldig mye gøy å by på! De har blant annet fallskjermhopping, ziplining, rafting og globe riding!! Globe riding!! Jeg har hatt lyst til å gjøre det såå lenge! Viss dere ikke vet hva det er, så google it! Øynene mine lyste opp som et lite barn på julekvelden når jeg så alt. Mange morsomme aktiviteter med adrenalin. Den perfekte plassen for meg! Kunne tro jeg var i himmelen! Ellers har de noen mindre morsomme ting (kort sagt kjedelige) som hesteridning, stort fotballområde (med sikkert noen fotballaktiviteter), butterfly house-greier, dyrepark og ja... jeg trenger ikke nevne mer. 
Valget den dagen falt for to av tingene på den kjedelige listen. Dyrepark og butterfly house. Butterfly house var jo så kjedelig at jeg tror ikke jeg har bilder fra der en gang, haha. Grunnen til at det ikke ble noen av aktivitetene jeg gjerne ønsket var på grunn av følget mitt. Fortvil ikke -det kommer en neste gang! :-D

Dyreparken... hva kan jeg si om den? Forferdelig. Det du betaler for å se er dyr i bur og fugler som er lenket fast. Jeg har vært der før når jeg var et lite barn. Da syns jeg det var kjempe gøy. Det er det som er fint med å være barn -du slipper å bekymre deg for noe og du vet så lite. Her er jeg sikker på at ingen av dyrene har det så bra som de burde. 

Foran buret til denne stakkar tigeren samlet det seg en del folk. Folk syns kanskje ikke det er så spennende å se på en tiger som sover. En ansatt i dyreparken ville da få tigeren til å lage litt liv. Mens tigeren sov tok han og slo på buret og fant en pinne og begynte å pirke på han. Det var heller ikke noe særlig "forsiktig" pirking. Tigeren hadde ikke noe valg enn å reise seg. Jeg kjente jeg ble helt rasende og kunne ikke holde kjeft. Jeg gikk opp til denne mannen og kjeftet han ned og ble kanskje litt for høylytt. Jeg er langt i fra den som lager en scene foran en hel haug med folk, men akkurat der og da kunne jeg ikke la være og brydde meg pent lite om det var to eller tjue folk tilstede. Mannen sa "sorry Miss", også listet han seg forsiktig men sikkert bort. BOJA!! Den følelsen! Tigeren la seg tilbake for å sove. 


Hver gang jeg er her i Filippinene er jeg dyrepoliti on duty 24/7. Her ser jeg så mange dyr som har det vondt, så jeg prøver å ta med så mange som mulig hjem og gi dem mat og kjærlighet. Det værste jeg ser er når mennesker behandler dyr dårlig. Det er også de eneste gangene jeg kan bli rasende sint om jeg ser noe slikt skje! Jeg blir så sint at tårene bare triller. Folk, spesielt nabolaget vet hvordan jeg er. Akkurat nå i dag har de alle skjerpet seg. Når de ser meg komme hører jeg de rope *et eller annet filippinsk...også til slutt Carolyn". Da er det ikke måte på hvordan de oppfører seg når dyra er til stede og jeg kommer gående forbi. Masse kos til dyrene og av og til ser jeg dem gi mat til hundene. Da blir jeg så glad og gir dem skryt. 
 Søt flaggermus! Husker så godt når jeg var 9 år og de ikke var i bur. Da matet jeg dem med potetgull for hånd. Da var det ikke så strengt, men det har blitt strengere med årene. 
Selvom det ikke var en så stor glede å se de stakkar dyrene, så var det mange koselige folk jeg møtte! Det lettet fort på humøret og jeg var fort blid igjen etter den tiger-episoden. Jeg drar til en dyrepark, men jeg bruker heller meste parten av tiden på å snakke med folk. Haha. Jeg stiller gladelig opp på bilder om noen spør. Det er bare koselig det! Jeg fikk høre av mange at jeg lignet på en fe! Haha! Under ser dere noen av de skjønne folkene jeg hilste på:  


Kommer jeg til å dra tilbake til denne dyreparken? Nei. Vil jeg anbefale dere å besøke dyreparken i Crocodile Park? Nei.Hey from the Philippines!


Fra venstre: Christine (kjæresten til søskenbarnet mitt, Richard), Johan (søskenbarn), Crisha (tremening), meg, Merry Love (søskenbarn), Rosita Mae (søskenbarn) og Cecilie (tante). 


Hallo! Nå må dere vel bli lei av at jeg kommer og går når jeg føler for det. Bloggen er bare ikke førsteprioritet mer, men jeg syns det er kjempe gøy og dra den frem av og til! Slik som nå! Akkurat nå befinner jeg meg i Filippinene. Jeg har vært her i 13 dager nå og skal dra hjem igjen om 8 dager. Jeg har full oversikt og kanskje en nedtelling til hjemreisedagen, hehe. Jeg må innrømme at jeg savner han hjemme veldig mye! 
Akkurat nå er det sommer her og det er utrolig varmt! Temperaturen er alltid over 30°c og jeg holder meg unna sola. Det er bare aaltfor varmt, spesielt på dagen. Dere som har fulgt meg siden starten som er 5 år(!!) nå vet litt om hvor jeg holder til osv. Meeen la oss ta en liten oppsummering likevel: Jeg er halvt Filippinsk og har en stor familie her nede. Når vi er i Filippinene bor vi i huset som vi eier. Det som er så koselig er at det alltid er så mange i huset, du har alle folkene samlet på en plass siden alle bor sammen. Vi bor i en av de reneste byene i Filippinene, Davao. Huset vårt ligger midt i sentrum omringet av fire gigantiske kjøpesentre. -Så det var en kort oppsummering! :)


Jeg må så klart vise dere de fine lekkerbiskene jeg dro med hjem fra min favorittbutikk, Forever 21! Jeg har vært her i ca to uker nå og dette er det eneste jeg har kjøpt! *Klapp på skuldra*. Forrige gang jeg var der som er 2 år siden kjøpte jeg så mye at jeg fortsatt ikke har fått brukt alt!

Forrige uke var jeg, Merry Love og Johan på Paradise Island. Der hadde vi det så fint! Mer bilder kommer senere! Vi blogges snart:-)


the wedding

Vi spoler litt tilbake i tid til da tanten min hadde bryllup i Filippinene. Hun hadde et helt fantastisk bryllup som ikke kommer til å bli glemt på en stund. Jeg var brudepike i bryllupet, så jeg fikk dessverre ikke muligheten til å ta noen fine bilder. Jeg fikk nesten ikke tatt noen bilder. Jeg ga kameraet mitt til mamma, som ga det til noen andre. Når jeg så på kameraet når jeg fikk det tilbake var det noen bilder der. Hvem som har tatt dem vet jeg ikke, men jeg poster dem! :)

Hun hadde leid inn noen stylister som sto for hår og sminke. Noen dager før bryllupet kom denne mannen for å prøvesminke bruden. Eller kanskje jeg skal si henne siden han(hun) foretrekker det. Veldig søt, homofil stylist! Han var full av humor, likte han virkelig!

En liten shoot på suiten. Hun hadde fult av kameraer rundt seg hele dagen. Slitsomt, hehe. På bildet er det bruden Evan, og moren hennes (bestemor).

Stylisten var virkelig bak hælene hennes hele tiden, og ja, linselus. Haha.

Det store øyeblikket i et bryllup. Olav fortalte meg i ettertid at han ikke kunne gå nærmere når han skulle kysse henne fordi underskjørtet var i veien. Haha.


Hektisk i stuen! Vi var på The Grand Hotel forresten :)

Stylisten var så morsom! Her driver han å fikser håret til Alexander, men han gjorde navnet om til Alexandra. Han drev hele tiden å ropte:- Alexandra! Alexandra! Kom hit! 
Ja på Norsk, hehe.

Nasjonaldrakten for guttene.Til venstre bilde har vi, Wilson og han stylisten som jeg ikke husker navnet på. Wilson var virkelig kul! Han var dekoratøren i bryllupet. Virkelig koselig å snakke med! Vi skålte og hadde det kjempe gøy og lo. Til høyre bilde har vi noen familiebilder.

Kirken.


Til venstre har vi så klart ekteparet. Til høyre har vi bryllupsplanleggeren.


filippinsk dåp

Spørsmålsrunde pågår HER. Still meg gjerne spørsmål om det er noe du lurer på!

Denne gangen når jeg var i Filippinene var det første gang jeg var med på en Filippinsk dåp. Det var interessant. Jeg hadde forventet at det skulle vare leeenge. Utrolig nok varte det bare 45 minutter! I Filippinene bruker det over halve tiden på å ta bilder. Slik var det på bryllupet til tanten min også. Denne gangen var det James som ble døpt. Som alle vet er jeg utrolig dårlig på å huske navn og jeg kan ikke en gang stave resten av navnet hans. Beklager for det. Arlene er mammaen, som også er søskenbarnet mitt. Hun er i sine yngre 20-årene og at hun ble gravid i fjor som kom som et sjokk på oss alle. Hun var heller ikke ferdig med skolen. Det blir litt vanskelig å skjønne når man ikke kjenner kulturen så godt, men når slike ting skjer blir det hysterisk drama. Hun hadde en veldig vanskelig periode. Faren er ikke i bildet, men hun har hatt flere støtter på sin side. Blant annet meg. Nå går alt mye bedre ♥

Fra venstre: Jay-ar (mitt søskenbarn, og nå onkel til James), James han selv og moren Arlene.


Jeg brukte en lang blondekjole. Synd jeg ikke har ordentlig bilde, for jeg likte kjolen veldig godt :-)

Rosita Mae (søskenbarn)

Før alt startet var det en dame som snakket. Skjønte ikke et ord hva hun sa, men hun snakket mye mer enn det presten gjorde. 


Carolyn. Ja, vi har samme navn og hun er oppkalt etter meg! Haha, syns det er både rart og morsomt. Har aldri opplevd når noen roper ''Carolyn!'', så er det ikke til meg, men til henne. I min gamle klasse hadde vi to som het Ingrid, og to som het Hanne. Fikk en liten smakebit på hvorden de hadde det. Haha. 

Presten. Jeg skjønte ikke et ord av hva han sa, men han snakket utrolig kjedelig! Han snakket kjempe fort og i en tone uten stopp. 

Det store øyeblikket i en dåp. Når barnet får vann på hodet. Som dere ser var det ikke så veldig enkelt å få bilde av det øyeblikket.
Presten, mammaen, James og onkelen.

Faddere.
Bestemor til venstre ♥hade for denne gang

Det verste jeg vet er å si hade. Jeg hater det. Som flere ganger skrevet -tiden gikk så fort når jeg var i Filippinene. Det virket som jeg sa hei og rett etterpå hade. Jeg kan heller ikke si når jeg kommer tilbake, for det vet jeg ikke. Siste dagen min tok jeg hade-runden og sa hade til alle. Det tok sin tid. Det var trist, men koselig å høre at de ikke kom til å glemme meg ♥

Naboer. De kjører også tyrsikad. Greie gutter!

Det pleide å være så fint her.... men så kom kjøpesenteret rett ved siden av. De rev ned all den fine naturen, og bygget det gigantiske kjøpesenteret med hoteller rundt. 

En byggefyr og han som alltid kjører meg på trysikad. Uff, jeg er så dårlig på navn. Jeg kjenner ikke han i blå genser, men han sa at han alltid så meg gå rundt. Han sa han kom til å savne og se meg gå rundt, haha. Jaja, koselig det! Han ved siden av roper alltid i øret mitt av en grunn, hehe, men han har syk humor! Det er også en nabo. 


Disse så jeg hadde med kamera så det neste jeg hørte var: - PICTURE, PICTURE, TAKE A PICTURE!

Belle og Harphy. Utrolig snille mennesker som jobber på Fridays. Veldig usikkert om jeg får se dem igjen. Belle skal(skulle) flytte til Ohio fordi hun har kjæreste der. Hun fikk akkurat vite en sjokkerende nyhet, så nå vet hun ikke. Harphy skal oppfylle drømmen sin og dra på krus for å jobbe! Vil savne dem begge.

Yan, April og Nokkie. Åå, jeg digger virkelig disse tre musketerene! Jeg har kjent dem alle siden forrige gang jeg var her. Flott gjeng! April elsker virkelig melkesjokolade. Jeg hadde med en pakke melkesjokolade inn på Fridays. De skulle bare smake en liten bit, men før jeg fikk snudd meg tilbake var hele pakken borte. De er også så søte når de skal utale ''melkesjokolade''. Flott gjeng ♥

Yan. Åhh, hvor mye tid har ikke vi brukt på å snakke om mat. Vi begge elsker mat. Jeg har snakket mye om Norsk mat og vist han bilder. Han har så lyst til å komme hit for å smake maten vår, hihi! Jeg syns så synd på han fordi alle på Friday's sier han må slutte å spise så mye. De bare tuller så klart, men likevell. Han bryr seg ikke da fordi han elsker mat. Jeg føler med han. Jeg har også fått kommentarer om at jeg har lagt på meg så mye, og at jeg var mye penere forrige gang jeg var der. Haha, men slik er Filippinske folk -ærlige. Litt for ærlige noen ganger, men det går bra. Man må tåle å få slike kommentarer slengt opp i trynet når man er der. Jeg og Yan er veldig enige om et ordtak ''Life's too short to be in a diet''.videoklipp fra filippinene

Hei! Her er noen få videoklipp fra Filippinene. Føler jeg ikke få vist frem hele turen siden jeg ikke hadde med kameraet ut så mye. Men jeg hadde det veldig fint! Dere får se det jeg har. Jeg klarte også å tukle med eksponeringen i premiere. Videoen er ikke så lang som 6 min og 25 sek, men på rundt 3 min. Beklager, skal ikke skje neste gang :)

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


videosnutter fra mobilen: den store dagen

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD

Hei! Tanten min, Evan giftet seg når hun var i Filippinene. Hun er også fra Norge, og har nylig giftet seg her, men hun ville også gifte seg i Filippinene. For et bryllup hun hadde. Virkelig annerledes enn Norske bryllup. Hadde det kjempe gøy. Jeg har noen bilder også, men ikke mange. Jeg var jo brudepike så jeg kunne ikke ta så mange bilder.

Et bilde fra Instagram. Vi var rosa brudepiker. Dere finner meg på IG som @caroiiz
 


bli kjent med en bloggleser!

Det var en kveld i Filippinene da jeg, Aebykier og søskenbarnet vårt Merry Love satt på Friday's. Aebykier skyldte meg oreois som hun hadde lovet lenge. Hehe, min favoritt dessert hos Friday's. Neste dag så jeg denne tweeten på Twitter:

Noen fra Norge visste hvem jeg var mens jeg var i Filippinene. Da tenkte jeg: -YESS, kanskje jeg endelig kan snakke Norsk med noen! Slik ble det. Jeg møtte denne søte bloggleseren som heter Aida. Wow, hun var så lik meg på såå mange måter. For det første er hun halvt Norsk og Filippinsk som meg. Jeg var blid og imøtekommende som jeg alltid er når noen vil møte meg, det samme var hun. Nei, jeg kan ikke si noe annet enn at denne jenta var helt herlig og snill! 

Jeg husker for ett år siden da jeg og Enzo snakket på Skype. Om dere ikke husker Enzo, så er han bartender på TGIF. Enzo fortalte meg at det var en Norsk familie på Friday's. Han snakket med dem og fortalte at han hadde kjæreste i Norge. Aida fortalte at hun visste om meg. 
For et sammentreff at jeg møtte denne jenta når jeg var i Filippinene. Jeg kan ikke tro at denne bloggen er grunnen til at jeg får nye venner her og der. Det er jo bare helt utrolig!

Aida 

Planen var egentlig at jeg skulle sitte på Jollibee med kameraten min Jib (som også jobber på Fridays). Vi skulle egentlig spise masseee pai! Vår favoritt er Peach Mango Pie. Den er ubeskrivelig god. I stedenfor møtte jeg Aida. Vi spiste på Friday's også gikk vi til Jollibee etterpå for å se om Jib var der. Der satt han alene på et bord og spiste masse pai.... alene. Uff! 

De har ikke lov til å bruke uniform utenfor jobben, så de må dekke seg til med denne (mindre pene) jakken. Jib liker den ikke selv. I alle fall ikke fargen. Det er manageren som har designet dem, og hun valgte favorittfargen sin. Hahha
Skjønner meg ikke på poseringen hans. Hahha

Jib, meg og Aida :-)

Aida skulle i bryllyp så jeg måtte hjelpe henne med å velge sko til kjolen. Noe jeg syns er bare helt utrolig kult med Aida er at hun har klart å lært det Filippinske språket helt på egenhånd!! Hun pugget mye når hun var liten. Hun kan begge dialektene, bisaya og tagalog (kan hende jeg skrev det feil...). Det er to dialekter som høres ut som to forskjellige språk. Alt høres ut som kinesisk for meg, men de andre sier det. Jeg var bare helt ''WOOOOW'' når hun fortalte meg det. Hvorfor gjorde ikke det samme når jeg var liten?!

Det var så gøy i butikken når de ansatte snakket om oss. De trodde at vi ikke skjønte en dritt, men Aida skjønte alt de sa! De var også mange som trodde vi var søstre. Det tar i alle fall jeg som et kompliment:)

Aida ville ha nytt antrekk, så vi gikk til en drit kul butikk som selger kun ett plagg av hver modell. Jeg plukket ut et antrekk til henne som jeg gjerne skulle hatt i skapet selv. Skjørtet hun har på seg har jeg siklet etter i flere uker!

Etterpå dro vi hjem til meg for å fikse noen småting. Deretter dro vi til et nytt kjøpesenter, SM Lanang. Bare fordi vi skulle på Forever 21, hehe. Jeg fikk sagt hade til vennene mine der siden det var min siste dag i Davao. Vi dro også til Starbucks og kjøpte favoritt frappuccinoen min, som tydeligvis er Aida sin favoritt også. Senere ble vi hentet med bil, og jeg fikk møtt moren hennes, Ling. Merkelig. Mamma har akkurat det samme kallenavnet. Moren hennes var så søt og humoristisk. Jeg ble med dem til en restaurant hvor de hadde Norsk mat. Utrolig kult, visste ikke at de hadde det i nærheten. Jeg møtte også faren hennes som virket kjempe snill. Virkelig en koselig familie hele gjengen. Moren hennes inviterte meg til og med på besøk til dem i Nord Norge. Da ble jeg glad!
butterfly garden, singapore

Her kommer noen bilder fra Butterfly Garden i Singapore. Vi mellomlandet der når vi dro fra Filippinene. Det var natt, og sommerfugler er ikke nattdyr. Derfor var det ikke så mange sommerfulger å se som flakset rundt. Men det var fint der! Dette var inne i flyplassen :-)


nokkie i bartenderkonkurranse

Jeg fikk meg en ny venn som heter Jib når jeg var i Filippinene. Han var bare så kul! Elsket virkelig den ironiske humoren hans. Han jobber, eller jobbet på Fridays (siste jobbdagen hans var i går). Jeg og Jib dro til et nytt partysted i Davao for å støtte vennen vår, Nokkie i en bartenderkonkurranse. Konkurransen er slik at 1 og 2- plassen går videre til den internasjonale konkurransen. Er det ikke typisk at vennen vår, Nokkie fikk tredje plassen?! Noen av deltakerne har forberedt seg i uker, måneder og noen år! Nokkie forberedte seg på EN DAG! 
Jeg syns det var kjempe fascinerende å se på. Kunne virkelig ønske at disse skilsene bare kom rett til meg!  
Noe jeg ikke likte var at de to programlederne kom til meg med mikrofonen deres opp i trynet mitt. Det var masse folk, rampelyset var på meg og de spurte meg masse spørsmål. Tror jeg besto alle spørsmålene for denne gang, haha.  

Et instagram-bilde av meg og noen bartendere. Dere finner meg på IG som @caroiiz
Nokkie med rød t-skjorte til venstre for meg. Han til høyre for meg fikk første plassen og hadde syke skils!


solen steker

Solen steker virkelig her! Det er regnsesong, men det regner aldri, haha. I dag badet vi igjen. Solen var rett over oss, og vi følte oss som speilegg. Vi hadde det kjempe gøy og hoppet, stupte og solte oss på en flåte midt ute på vannet! 

Den store frukten er papaya. Hadde veldig lyst til å spise den, men følte liksom den var til pynt, haha. De små bak er mango! Filippinsk mango er virkelig favoritt frukten min. Åh, det smaker som en bit av himmelen. Kunne virkelig ønske de hadde slike i Norge. Eller, det er å finne på noen Asiamat butikker. Men det blir ikke helt det samme.

Mangler bare å binde den til båten!

Veronica

Solkrem må på!


Meg og Veronica.

Søte Rosita!

Vi tok frem den ''tynne båten'' som jeg kaller det og begynte å padle.


Jeg og Rosita tok oss en liten tur langs korallene.

Når jeg var på Rosita sin alder var vi ganske så like! Får ofte høre -når Rosita blir eldre kommer hun til å bli lik deg. Åhh, det er så koselig å høre!
Når vi skulle gå tilbake kom det noen unger med en sjøstjerne, de sa at Rosita skulle holde den. Da sa Rosita: No, no, no. Men de insisterte, så da måtte hun. Hun var så søt da hun ga de plis-jeg-vil-ikke-blikket.

safety first

Denne blessingen av huset var jo større enn jeg hadde forventet. Er det velsignelse av et hus vet ALLE det. Velsignelse av hus = masse mat. Hørte at for denne velsignelsen var det kjøpt inn mat og drikke for 50 000 Peso! Det var mange viktige personer der i dag, blant annet: borgemesteren, politimester, millionærer, billionærer(!), Sir Alex (viktig person som eier nesten hele Samal øya), ordfører og masse andre folk. På grunn av alt dette her må man ha vakter og bevæpnet politi alltid i nærheten. Virkelig, folk er helt crazy her! 

Her har vi portvakten vår. Som sagt, er det velsignelse av et hus, vet ALLE det. Folk drar gjerne 3 timer for å tigge etter mat. Det at folk forsøker å bryte seg inn i gården og klatre over gjerde er noe man må forvente. Utenfor porten sto det en hel gjeng med ukjente mennesker som forventet og få mat av oss.

Det er ingen enkel sak å se på alle disse menneskene. Derfor begynte vi å sleppe inn litt og litt, men de måtte være nede. De fikk også litt mat og drikke.


Ellers til en helt ny sak: Søskenbarnet mitt Rosita (6 år) fant noen kattunger som hadde blitt forlatt av moren. Hadde hun ikke funnet dem hadde de antagelig vært døde. Når Rosita er i nærheten har de det helt supert. Jeg elsker dyr, jeg elsker katter! Jeg bare måtte kose med dem hele tiden og bære dem rundt. Her i Filippinene har de så lite respekt for dyr. Det at de tråkker på kattene, dytter dem, sparker de bort med foten eller koster dem bort som jeg har sett -nei det gjør ikke noe. DA EKSPLODERER JEG. Når jeg ser noe slikt eksploderer temperamentet mitt, og jeg skal love dere at de behandler dyra fint når jeg er i nærheten.

Den lille søte svarte tussen her har/ hadde problemer med øynene. Verk blant annet. Heldigvis (takke være Rosita) har de nå skaffet både øyedråper og salve som skal påføres. Åh, jeg er så stolt av henne. Hun er bare 6 år! Som alle vennene mine vet, så hater jeg barn, jepp. Alltid gjort det, og kommer ikke overens med barn. Nei. MEN, jeg liker virkelig Rosita. Hun er virkelig en solstråle.Aww! Når jeg går rundt med dem så sovner de. Savner virkelig lille pus i Norge nå. Han er sikkert ikke så liten når jeg kommer tilbake..

Rosita ♥


blessing

Som skrevet i forrige innlegg dro jeg meg opp av sengen 03:30 for å dra på velsignelsen, eller blessing som det heter på engelsk. Jeg og den Norske siden av familien skjønner virkelig ikke vitsen med det, men vi gjør det så klart for de andre. Når jeg hørte det skulle være en velsignelse så tenkte jeg bare at familien og de nærmeste skulle komme. Neida, vi skulle forvente oss rundt 80 folk!

Det foregikk slik at det var en prest (mann i hvit kappe) og ni disipler, altså hjelpere. Alle hadde et lys i hånden. Før presten gikk inn sa han noen ord på filippinsk som jeg ikke skjønte mye av. Deretter begynte han å kaste hellig vann ut i kanter og kroker (og på oss). Han gikk fra rom til rom ganske fort og alle fulgte etter med lys i hånda. 

Presten
Her kaster presten sitt hellige vann ut i rommet. Jeg, Veronica og Renate tullet med at helt sikkert har funnet det fra springen. Haha!
Etter presten var ferdig med å sprute sitt hellige vann rundt om kring i rommene, så skulle penger kastes. Tanta mi hadde en pose full med 5 Peso -mynter (tilsvarer ikke en gang 1 kr). Det ble kastet hit og dit, og folk løp som et rovdyr som ikke hadde fått mat på fire uker etter myntene! No kidding. Både voksne og barn var like gale! Folk ble dyttet og det var masse hyling. Helt vilt!

Etterpå sette presten og hans ni disipler seg ved kjøkkenbordet og forventet å få mat. Her var det ingen kjære mor, her bare sette de seg ned og forventet at maten skulle komme på bordet. De ni disiplene gjorde ingenting. Eneste de gjorde var å følge etter presten når han velsignet, og så klart spise maten de forventet å få. Jeg og de andre fikk et inntrykk som -woow, så frekt! Det er litt annerledes her. Siden de har velsignet huset og drevet ut onde ånder, så må vi gi en gave tilbake (selv om de er noen tusenlapper de får betalt). 

Etter presten og disiplene hans hadde gått, så kunne vi andre spise!beach house

Gjett når jeg måtte stå opp i dag! 03:30 på morningen. Det var hardt, men jeg fikk dratt meg opp. Vi skulle til Samal på en velsignelse. Samal er en diger øy her på Filippinene. Den ligger ca 2 timer unna Davao. Jeg skriver mer om velsignelsen senere. Familien til søskenbarna mine, Veronica og Renate har nettopp fått ferdigbygd et strandhus på Samal. Den Norske siden av familien ser ingen vits til velsignelse av huset, men så har vi den andre siden av familien som er veldig kristne.

Jeg likte veldig godt det nye strandhuset. Dette var virkelig luksus for meg, haha. Her har dere en hel bildedryss jeg tok litt rundt om kring i huset:

Hovedinngangen:

Overvåkningskamera er en kjekk ting og ha, iallefall i et land som Filippinene.

Rommet til Renate. De har 8 store soverom i huset.
Så har dere mitt favorittsted, baren!

Viss vi får tid, så skal jeg kidnappe med meg Enzo hit. Deretter skal vi tvinge han til å være bartenderen vår! ;-))
Her skal jeg ligge, haha!

Huset har forresten tre etasjer.


Slik ser baksiden av huset ut:

framtiden min

Her om dagen var det en dame i huset vårt. Hun kunne ikke engelsk, men hun spurte noen som kunne språket om hun kunne få lov til å spå meg. Ja, hvorfor ikke. Jeg tror så klart ikke på sånt, men det er gøy å høre hva de har å si. Denne dama spådde søskenbarnet mitt i fjor (hun er litt eldre enn meg). Spådamen sa at hun kom til å bli uforventet gravid om ikke så lang tid. April i år fikk hun en liten gutt. Hun spådde gjennom kort og håndflaten.

Hun krevde visst penger til slutt som jeg ikke visste. Dagen etterpå kom hun tilbake til huset vårt og var kjempe sint på meg! Jeg skjønte jo ingenting siden hun snakker Filippinsk. Da hadde jeg visst glemt å betale, wups.

Dette fikk jeg vite:
♥ Jeg kan være en skikkelig bitch til tider
♥ Jeg kommer til å bli avhengig av røyk
♥ Jeg kommer til å begynne med narkotika
♥ Jeg er ikke egnet til å ha barn
♥ Jeg kommer til å få ett barn
♥ Jeg kommer til å gifte meg med en rik mann
♥ Jeg kommer til å bli sammen med en klassekamerat.
♥ Det kommer til å bli en gutt som liker meg og spørr om vi kan bli sammen. Jeg sier nei, men til slutt så kommer jeg til å si ja.
♥ Det kommer til å være en periode i livet hvor jeg nesten ikke kommer til å spise.
♥ Jeg kommer til å få et langt liv (om jeg slutter med narkotika og røyk).
 
Ja, mye av det var negativt. Haha. Spådama sa til Aebykier at hun kom til å få to tvilinger. Da ble hun kjempe glad! Litt senere: men en av dem kommer til å være mye på sykehus, og til slutt kommer til å dø i en ung alder. Uff da! Spådamen sa til Veronica at hun kom til å droppe ut av skolen og gifte seg. Haha! 

Vi har også vært ute og spist. Koselig og romantisk resturang.

Dodoi og Rosita Mae

Tanten min, Alma og bestemoren min.

Har også kjøpt fargerike drinker. Må kjøpe noe om jeg ser farger! 


chill day

Det her kan være litt mindfuck. De har ikke gravd han såå langt ned i bakken. Denne fyren som er begravet i sanden har ikke bein. De hadde det kjempe gøy og lo, for det så ut som de hadde begravd hele han. Kjempe gøy å se denne gutten svømme og ha det gøy med vennene sine!


Jeg møtte noen som jeg hadde møtt ved baren på fredag. Jeg husket ikke han, men han husket tydeligvis meg! Jeg syns nesten alle asiatere ser nesten like ut så, haha. Neida, men de er veldig like. Jeg syns asiatere er veldig søte! Jeg ble i alle fall kjent med han, og det var da koselig.
Bestile cheese burger, bokstavelig talt. Osten var ikke smeltet en gang. Er man sulten, spiser man alt!

Noen har spist sjokolade, wups.

Elsker sekken min! (Fra Forever 21)


Tanta mi, Evan:-)

Fikk plutselig øye på en med veeeldig stort hår. Kunne ikke la være å ta bilde.

Det var så gøy når han kjørte på motorsykkel forbi oss. Håret hans ''flydde'' opp. Haha.

Sleiker solen!mergrande ocean resort

I dag har jeg og familien vært på Mergrande Ocean Resort. Det er en helt OK plass. Fint å dra dit siden vi bare bor 20 min unna :-)

Her sitter vi og spiser.


Rosita Mae, søskenbarn.

Yolo, hahahah


Johan

Tenker så klart på den lille prinsen min hjemme i Norge hver dag! Savner lille Leo!

Merry Love. Vi gikk alltid med like klær når vi var små. Hihi


Tina


Tina sin unge er så søt, Crisha


DJ Broiler spilles på full guffe her i Filippinene!
Her sovna jeg i flere timer!

Veronica, meg og Renate. Vi lå og solte oss 40-60 min. Renate har blitt solbrent som bare det, mens jeg endte opp med et stort skille. Wihu. Folk tittet litt rart på oss siden vi var de eneste som solte oss. De lurer nok på hvorfor vi er så ''dumme'' som soler oss siden her er det mest poppulært og være hvit og ikke brun. Haha.

Aebykier har skaffet seg strandhatt. Her er vi ved havet.

Jeg SMELTER når jeg ser søte hundevalper. Da må jeg bare gå bort til eieren å spørre om jeg kan få kose med den. Se på denne søte pitbull-valpen!

Åhh, jeg smelter! Savner min lille Leo nå!resten av familien har kommet!

Hei! Resten av familien vår i Norge skal også hit til Filippinene. De kom i dag! Flyet deres skulle være her klokken 11 på dagen, men så ble det sagt kl 12. Vet dere hva? De kom ikke før 15! Det er bare to som ikke ble med hit til Filippinene, og det er stefaren min, Rune fordi han sliter psykisk. Også er det stefaren til Aebykier. Han ble ikke med fordi han hater varmen og den lange flyturen. Jaja! 

Her er søskebarna mine, Veronica og Renate på trysikad. Etter en 30 timers flytur var de sultne og ville til Fridays. Da ble det en tur til Abreeza Mall!

Renate og Veronica.
Her er den UTROLIG søte bartenderen, Neil! Virkelig, jeg digger han. Han er så søt, hihi. Før jeg tok bilde av han måtte han ordne capsen sin to ganger. Hehe! Man ser han alltid blid. Når jeg først er inne på bartender, så kommer snart Enzo tilbake til Davao. Han kommer 15 juli og jeg gleder meg masse til å se han. Det blir spennende. Vi har masse å snakke om!

Håret på armene mine reiste seg høyt opp i været etter jeg hadde sett dette showet. Det er en dansekonkurranse, street dancing. Masse hopp og saltoer i været. Jeg ble så fascinert!
I morgen er det fredag og baren roper. Gleder meg!besøkte graven til bestefar

For litt over en måned siden døde bestefar uforventet. Det var trist, og jeg hadde ikke mulighet til å dra til Filippinene i begravelse pga skole. Men mamma dro. I kveld har vi besøkt graven hans og det var kjempe koselig. Det var veldig annerledes enn det vi gjør i Norge. Det var ikke nok å legge noen blomster på graven og tenke stille inni seg. 

Her ser dere søte Chrisha (tremenning).

Forrige gang jeg var her var hun nyfødt. Bildet til venstre tok jeg dag 1. Hun har blitt så søt!

Familie og venner! ♥

Meg: Når er vi på gravplassen?
Mamma: Nå.
Meg: Nei? Hvor er gravsteinene?
Mamma:...... 

Gravsteinene står ikke som i Norge, men de ligger. Her i Filippinene er det slik at du tar med hele familien, masse mat og spiser rundt graven til den avdøde (som vil si bestefar). Har aldri vært med på noe slik, så det var nytt. Man deler også fine ord, tanker og snakker om minner.

Det er ikke bare de som sitter rundt som skal ha mat, men det er også den avdøde (bestefar i dette tilfelle). Da legger de mat, dessert, drikke og røyk på graven siden bestefar røykte. Jeg hadde et blond moment hvor jeg trodde maten var til alle løshundene som gikk rundt oss. Så jeg stusset på hvorfor de la maten på gravsteinen. Haha.

Når vi skulle gå så sa de hade til bestefar. Noen kysset gravsteinen og fortalte hvor mye de savnet han. Noen klappet den og sa farvell.digos

Hei! I dag har vi vært i Digos som er et litt mer fattigstrøk. Det er ca 1 time fra Davao. Mamma skulle møte en dame som hun ikke har møtt på 39 år! Det var jordmoren hennes, så de syns det var kjempe gøy å møte hverandre. Akkurat nå er jeg veldig plaget av en allergisk reaksjon som kommer og går. Denne damen har altså ''krefter'' til å helbrede syke mennesker. Ja, de er veldig overtroiske her i Filippinene. De tror på alt de hører. Jeg derimot tror på veldig lite som de tror på. Denne damen ville altså gjøre meg frisk igjen som hun sa. Jeg måtte le litt, men jeg vil prøve å sette meg litt inn i kulturen deres så jeg gikk med på det. 

Det var veldig spesielt. Jeg måtte bli med inn på rommet hennes og legge meg på sengen som hun hadde. Sengen hennes var en treplate. Først smørte hun meg inn med saft fra noen planter. Deretter spyttet hun på meg. Ja, hun spyttet på meg. Jeg syns ikke det var noe behagelig og følte meg veldig ukomfortabel. Mamma sa det hadde vært veldig respektløs av meg om jeg ikke gjorde som hun sa. Jeg hadde ikke akkurat noe valg. Deretter kokte hun vann, og lot det dampe på meg. Til slutt smørte hun meg inn med røyk. Røyk! Hun hadde en skjele som hun lagde et lite bål opp, også hadde hun oppi pulver som gjorde at det kom masse røyk. Jeg lover dere at jeg ikke luktet noe godt til slutt! Veldig spesielt. 
Jeg tror ikke dette har noen effekt, men mamma tror det motsatte enn meg. Derfor har vi veddet 100 kr. Blir utslettet mitt borte så vinner hun. Så klart har jeg vært hos doktoren (3 ganger!), men de klarer ikke å gi meg noen svar. 

Hun spurte også om hun kunne få spå meg gjennom hånden. Jeg fikk vite at jeg hadde fine hender, og at jeg kom til å bli rik. Haha. Så klart måtte jeg betale en del for alt dette. Personlig tror jeg ikke på dette, men vi får se :)

Etter jeg ble smørt inn med røyk.

Huset hennes er inn døren til høyre på bildet.
Her bor vi forresten. Huset vårt er rosa! :-D

Onkelen min, Naro.

Nabojenta lurte på om jeg ville komme å se henne danse på en danseoppvisning. Så klart vill jeg komme!

Hun kalte det danseoppvisning, men det var en kristen festival. De danset, sang og leste om Gud. Dessverre er jeg ikke kristen og tror ikke på noe av dette. Det varte i TRE TIMER. Det var kjempe gøy å se Ivy (nabnoen) danse, men resten ble dessverre så kjedelig for meg at jeg sovnet..

Søskenbarnet mitt, Johan. Hun er kristen, men syns dette var kjedelig. Hehe.

I dag har jeg spist Siopao! Det er kjempe godt! Jeg vet ikke hva det er laget av, men det er himmelsk godt!

leopard

Hei! I dag sov jeg litt lenge siden jeg og søskenbarna mine + noen venner var ute og tok noen drinker. Vi sjekket ut over 10 partysteder for å finne ut hvor vi skulle være. Vi likte oss veldig godt på et sted som heter ''Star'', så vi kommer til å dra dit i morgen kveld. I dag måtte jeg sjekke ut det nye kjøpesenteret som nettopp har åpnet. Det ligger heller ikke så langt unna huset vårt. SM heter kjøpesenteret. Første butikken jeg gikk inn i var Forever 21. Der var jeg noen timer. Alle er jo så koselige og vil slå av en prat. Det blir jeg bare kjempe glad for! Jeg siklet så my etter klærne der at jeg hadde ikke mer sikkel igjen. Seriøst. Det var så mye fint at jeg svidde av 14 000 peso! Det vil 2000 kr. 

Denne kjolen har ligget i skapet mitt i over 2 år, men har aldri blitt brukt. Fra Gina Tricot.

Fra venstre: naboen, onkel Alan, tante Cecilie, Johan og meg. Det er litt høydeforskjell, hehe. Får veldig mange blikk siden det er så uvanlig å se en så høy jente her. Haha.

Mat på Jollibee. Jeg ELSKER Jollibee, alltid gjort det og kommer alltid til å gjøre det ♥♥♥


Vi har kjøpt noen GIGANTISK store høytalere, så nå kan alle naboene høre på karaokekveldene våre :)jumpsuit

Jumpsuit: H&M  -  briller: Lindex

Litt bedre bilde av mine nye extensions:

Mamma

Vi har også fikset bilen vår. Utrolig kjedelig å vente, men i mellomtiden koset vi oss på kafê. Det var en mann som fulgte etter meg overalt med en diger eske med druer som han hadde på hodet. Når jeg gikk inn på cafên var han klistret inn til vinduet med det triste fjeset. Jeg fikk så dårlig samvitighet at jeg måtte bare kjøpe druene hans og gi han litt ekstra penger. Jeg er så svak! 

Når noen ser jeg knipser bilder med kamera mitt er det noen som roper: -YOU, PICTURE, TAKE, ME!

På denne kafên var det kjærestepar overalt! Det var veldig søtt å se på at de var så lykkelige:)

Når kafedama kom med vann til meg ropte mamma: - HUN HAR GITT DEG EN DILDO!! Hahah

Folkens hvilken dag er det i dag? Jeg vet ikke helt hvilken dag det er i Norge, men her er det fredag!

Vakre Donna. Hun er så søt, blid og smilet hennes er aldri borte! Hun er også veldig flink til å danse!

Som tidligere skrevet er det regnsesong. Det regner sykt! Ble til og med en liten miniflom i dag. Jeg er så lei av regn og flom, som om jeg ikke har fått nok av det i Kvam! Heldigvis regner det bare 10-30 min så er det over. Maks 1t.


Johan, søskenbarnet mitt! Nei, man utaler det ikke Norsk som direkte ''Johan'', men mere engelsk. 

Møtte en veldig søt jente i baren første dagen. Hun heter Gly. Har hengt med henne hver dag siden jeg kom, selv om det ikke er så lenge siden jeg kom, hehe. Mamma virkelig elsker henne. Jeg møtte henne i baren på Friday's og hun er Enzo sin aller beste venn. Nå som jeg nevnte Enzo lurer dere sikkert på om jeg kommer til å møte han. Ja, det kommer jeg til å gjøre. Han er en plass i Manilla akkurat nå og driver med trening til en stor bartender konkurranse. Han er en av Filippinenes topp beste bartendere, så han har mange drinker å huske og mye triks å lære. Han kommer 15 juli eller 12 juli, så jeg kommer nok til å møte han da. Jeg vil ikke kutte kontakt med noen som er en så super person som han. Vi kommer bare til å være venner så klart :)flyturen

Flyturen gikk kjempe bra syns jeg! Jeg syns den morsomste delen er take off og landingen. Noe mamma ikke er så glad i, men hun er veldig glad i Singapore Airlines. Der er landingen og hele pakken helt perfekt. Det er ingenting å pirke på når det kommer til Singapore Airlines. Jeg flydde fra: Oslo, Gardermoen-København-Singapore-Cebu-Davao

Nabolaget jeg bor i. Litt annerledes enn i Norge, hehe. Det rosa huset som dere ser litt av har i alle disse år vært drømmehuset mitt. Det er så fint! Det er fire etasjer og hver etasje har sitt eget tema. I en etasje er det kun blått, og andre etasjer er det rosa, gul og oransje som jeg husker. Fremsiden av huset er det fineste. Det er roser og utskjæringer, det er perfekt! Jeg må virkelig ta bilde av huset og vise til dere. Jeg var så rar som liten at jeg måtte spørre om jeg kunne komme inn å se hvordan det så ut fordi det var så vakkert. Jeg ble varmt velkommen inn, heldigvis:)


Trysikad her i Filippinene. Bruker alltid disse om jeg skal noe sted. Det er FOR VARMT til å gå. Har planer om å være i solen slik at jeg kan bli brunere, men det er alt for varmt. Det er regnsesong her nå. I dag var det kaldeste 32°c i skyggen! De fleste hadde på seg genser og bukse. Noen ville ikke dra noen steder for de syns det var for kaldt. Jeg syns det er helt perfekt temperatur og har på meg sommerklær! På det kaldeste stedet her i Filippinene var det 5°c. Jeg husker ikke hvor det var, men det var en mann som bodde ute. Det var så kaldt at han døde.

Fra terassen på huset vårt, har jeg GOD utsikt til kjøpesenteret. Vi er naboer, hehe. Jeg elsker Abreeza. Det er et av Filippinene's mest dyre og eksklusive kjøpesenter. Snur jeg meg den andre retningen har jeg kjøpesenteret, Victoria rett ved siden av meg. Kjører jeg mindre enn 1km har jeg enda et digert kjøpesenter å møte, Gaisano Mall. Kjøpesenter OVERALT.

Bestemor. Det regner ikke, men hun bruker paraply. Typisk filippinske, hehe. Ved siden av seg har hun Rosie.

chin chin

For 5 år siden møtte jeg en jente som heter Chin Chin. Jeg har ikke sett henne siden da, men familien hennes kjenner familien min. Vi er like gamle, 16 år. I går kom det en jente inn døren, og jeg så på henne veldig lenge. Jeg visste jeg hadde sett henne en plass. Plutselig ropte jeg ut: - CHIN CHIN!!!!! Jeg ble så glad! Jeg er veldig treg til å reagere på ting, men noen sekunder senere ser jeg at hun holder en baby. Det viser seg at hun har fått en baby! En baby! Ikke nok med at hun har fått en baby i alder av 16, men hun skal snart gifte seg! Det er helt sykt. Jeg var så sjokert og overrasket. Men mest på en positiv og glad måte. Hun var fornøyd selv, og da er jeg fornøy også :D

Chin Chin ♥

I tillegg til baby, kjæreste, venner og familie så studerer hun også. Skole blir tatt veldig seriøst her i Filippinene og det er mye arbeid med skolen. Hun er en RÅ jente som takler alle de tingene.

dizzy

Hei dere! Ja, etter 30t med fly kom jeg endelig frem! Jeg elsker Filippinene. Kunne virkelig ønske jeg bodde her og hadde masse penger. Det har ikke vært nett her, men nettet kom tilbake i dag. Det er drit tregt, så jeg må smøre meg inn med tolmodighet.

Etter den lange flyturen var jeg så sliten + jeg jetlag. Slitsomt. Jeg var så sliten, tror aldri jeg har vært så sliten før. Jeg har jo bare sittet rolig på et fly, men var helt utkjørt. Det ble noen glass vin på flyet. Vinen var så god der! Kunne gjerne slukt i meg hele flasken. Jeg var så sliten og trøtt at jeg ikke merket at vi hadde landet og var i Filippinene!

Når vi hadde kommet hjem ville ikke mamma at de skulle stresse og styre med å lage mat. Hun bestemte seg for å dra til Fridays! Kroppen min sa at jeg bare skulle være hjemme og ta det rolig, men nei, jeg skulle være med resten av familien! Når jeg kom inn ble jeg så glad for å se igjen alle vennene mine! De løpte mot meg og ga meg klem og var så glade! De vet jeg elsker ''Flach Dancen'' deres, så de ringte i bjella og begynte å danse. Bartenderen begynte å lage show og drinker som jeg fikk! 

Jeg var som sagt utrolig sliten. Jeg begynte å vingle frem og tilbake, og alt begynte å gå rundt. Når jeg gikk inn på Fridays var jeg så sliten at jeg bare falt rett ned på gulvet. Det gikk noen sekunder før det gikk opp for meg, og jeg reiste meg opp. De gikk bra. Likevell ble det noen drinker der også. Haha, smart av meg. 

Meg og mamma på flyet. Silkair. Flyet går fra Singapore-Cebu-Davao :)

Jeg har forresten nytt extensions fra Luxushair.no

Det var helt supert og se igjen familien igjen. Virkelig! Bestefar har nylig dødd som er utrolig trist. Bestemor (med paraply) føler seg virkelig alene. Heldigvis har hun Rosie (gul t-skjorte til venstre) til å holde seg til. De to er alltid sammen. Rosie er virkelig en god barndomsvenn som støtter opp bestemor.

københavn

(Fjerde gangen jeg skriver dette innlegget siden internetten kobler seg ut hele tiden)

Når jeg og mamma skulle ordne med bagasjen vår på Gardermoen var det en virkelig frekk dame bak disken. Ansatte på en flyplass skal være hjelpsomme mot andre passasjerer når de spørr om hjelp. Det sto en mann før oss i køen som kort sagt var litt lost og skjønte ikke helt det med å sjekke inn før man skulle sende inn bagasjen. Boarding pass osv. Dama bak disken som skal hjelpe ble sint på han fordi han ikke skjønte systemet. Hun var så stiv i annsiktet, det var ikke et halvt smil å se. Hun reiste seg opp, pekte på maskinen han skulle ordne boarding passet, og sa at dette må til og med du skjønne. Det var lang kø, mannen var fortvilet, og dama ble bare enda mer sint. Hun hevet stemmen og til slutt gikk mannen til noen andre. Til og med vi hadde glemt å ordnet med boarding pass, og da ble hun enda surere. Mamma og den utrivelige dama stod rett opp i trynet på hverandre. Mamma sa hun ikke trengte visum fordi hun var Filippinsk (siden vi er der over 21 dager). Det skjønte så klart ikke dama. Så ble det et nytt problem, hvorfor hadde ikke jeg visum? Mamma ga seg ikke å kjeftet tilbake. Jeg trenger heller ikke visum fordi jeg er med henne og er datteren. Til slutt ga dama seg. Helt til slutt før vi skulle gå videre til sikkerhetsjekk sa jeg: -Du burde virkelig prøve å få et lite smil på trynet ditt! :)

Selv om jeg møtte en ansatt som ikke var så særlig trvielig er det mange som er det! Dette var bare en. Det ble litt handling når jeg kom inn på Duty Free. Jeg har kjøpt en av parfymene til Bieber. De hadde ikke ''utstillings modellen'', men jeg vet den lukter godt. Jentene i klassen min sprayer seg alltid med en JB parfyme etter gymmen. Den lukter jo himmelsk, haha! Har hørt at han skal komme ut med en tredje parfyme. Det er sikkert gammelt nytt, men hei ta litt hensyn til jenta som mistet internetten pga flommen. Har også hørt at Fotballfrue er gravid. Hehe.

Favoritt tyggisen min! Kjøpte også masse Toblerone. Sjokolade<3

Når er vi i Danmark, København. Jeg var SÅ trøtt på flyet. Jeg har ikke sovet i natt. Jeg satt ved siden av en mann som hadde flyskrekk stakkar. Jeg var så trøtt at jeg alltid bikket til side. Det var jo også et bitte lite SAS fly med trang plass. Plutselig bråvåknet jeg, da var hodet mitt på skulderen hans. Da ble jeg flau! Haha. Er så vandt med å ha mamma ved siden av meg.

Nå venter jeg bare på å få gå på flyet. Singapore Airlines blir neste. Denne flyturen til Singapore varer i 13 timer! Det blir nok sett mange filmer på flyet. Jeg syns faktisk det er denne flyturen som er kortest fordi du har så mye å gjøre. Jeg pleier alltid å spille Mario. Heeelt til jeg kommer til en level jeg ikke klarer, da blir jeg pissed.

Jeg var sliten, trøtt og gretten, men en kaffe hos Starbucks fikk jeg mye energi av!

Jeg skjønner ikke hva det er med forholdet mellom meg og solbriller. De blir alltid borte for meg, ellers så klarer jeg å tråkke/ sette meg på dem. Jeg fant noen helt lekre briller hos Ray Ban, Dior alle de merkene du må frem med noen tusenlapper for. Hva skal jeg med det? De blir mystiskt borte uansett. Tror jeg har et spøkelse i huset eller noe. MEN jeg fikk øye på H&M, så da ble det noen billigbriller fra der. Kjøpte også noen fra en annen butikk.

Jeg føler jeg venter, venter og venter hele tiden. Jeg er så lei av å stå i kø!

Magen må bli full før jeg går på dette flyet. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i flymat, men jeg spiser det (selv om jeg ikke liker det)

Da blogges vi enten i Singapore eller i Filippinene!


gardermoen

Hei dere! Først vil jeg bare si at nå er det en ny kategori som dere finner under headeren som heter ''Filippinene 2013''. Der kommer alle bilder fra turen til å komme. I dag gjorde jeg pakkingen min ferdig. Fikk noen kommentarer på at jeg ikke bør pakke så mye siden jeg helt sikkert kommer til å shoppe et lass! Dere kjenner meg så godt, haha. Jeg pakket ut over halvparten av det jeg hadde i kofferten. Blant annet hadde jeg med et par av Jeffrey Campbell, de skoene er jo helt enorme og tar masse plass. Dere fikk meg på en fornuftig tanke. Jeg pakket ut nesten alle tingene mine. Deretter fylte jeg kofferten med masse (sommer)klær som ikke passer. Jeg skal til et sted som heter Banate hvor det er mange barn som ikke har så mye. Jeg kan ikke vente med å se smilene deres, og hvor lykkelige de blir over det jeg skal gi bort. Godteri skal dem så klart også få, men det kjøper jeg der.

Det ble noen kofferter med. Den grønne kofferten tok jeg med fordi jeg vet jeg kommer til å handle mye. Jeg får sikkert ikke plass til alt i min rosa koffert. Akkurat nå er den grønne kofferten full av Norsk sjokolade som vi skal gi bort. 

Nå har jeg kommet til Gardermoen og venter bare på å dra. JEG HAR REISEFEBER. Bussturen hit var det eneste jeg tenkte på -PIZZApizzapizzapizza!

Så klart ble det en tur til Peppes da.


Her sitter vi nå. Helt alene, ensomme? Neida! I øyebliket sitter det masse mennesker her..

Mamma

SUPERMANN

Jeg har sååå reisefeber. Jeg vil dra NÅ! Gleder meg masse til jeg sitter på Singapore Airlines for da kan jeg se filmer. Liker at de har de nyeste filmene!

Driver med nattgymnastikk på Gardermoen. Ikke rart folk titter rart på meg. Haha! Tidsfordriv.Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits