Nytt bloggdesign

I dag har jeg jobbet med nytt bloggdesign til bloggen! Nå er jeg endelig ferdig og slipper tanken på det mer. Enn så lenge, hehe. Det er veldig annerledes fra alt jeg har hatt før. Dette er nok det mest enkle designet jeg har hatt. Jeg kjente det var på tide med noe helt nytt og enkelt siden jeg har hatt så masse dilldall på bloggen før. Det er kanskje enkelt, men det er også sommerlig!

Nå gjenstår det viktigste. Hva syns dere 
Spørsmålsrunde pågår HER


Nytt bloggdesign

Jeg har hatt det gamle bloggdesignet mitt helt siden mai, så nå var det kanskje på tide med en forandring. I dag har jeg brukt tiden min her på skolen kun på bloggdesign. Jeg irriterer meg noe grenseløst noen gange når jeg sitter å jobber med design. Hater og ikke få til noe jeg VIL få til, men så blir jeg verdens lykkeligste når jeg endelig får det til. Haha. Håper dere liker det. Det er veldig annerledes enn det jeg har hatt tidligere. 
Det er masse ting i headeren min. Ting som jeg liker. Ting som beskriver meg. Kanskje litt rotete, men det er jeg også! Haha. Grunnen til at jeg aldri har helt vanlige og simple design er fordi jeg føler alle har det. ''Enkleste er oftes det beste'', det er vel sant. Mitt mål når jeg lager design er at dere husker denne bloggen fordi den skiller seg litt ut. Profilbilde i sidemenyen kommer senere.

Det store spørsmålet: hva syns dere om mitt nye design? Tar gjerne imot konstruktiv kritikk!:)

Gamle designet og det nye. Hvilket likte dere best?


(Designet er egentlig et gratisdesign, men jeg har endret veldig mye på det. Nederst i sidemenyen kan du lese litt til om det.)


Nytt design

Da var det på tide å kvitte seg med juledesignet. Etter flere timer, så har jeg kommet frem til dette. Jeg blir aldri fornøyd når jeg lager/ mikser på design, men jeg må nok bare vende meg til det. Hehe. Nå skyper jeg med Aebykier, som sagt er hun i Bolivia. Vi blogges! Hva syns dere om designet? 


juledesign 2012

Hallo! Denne uken har jeg jobbet med juledesign til bloggen. Stilsett og maler er laget av Rikke Rye-Holmboe. Headeren har jeg som vanlig, laget selv i PS3. Jeg har den nyeste CS pakken, men jeg er så gammeldags. Hahah. Håper dere får litt julestemning av det! Hva syns dere? 
mitt nye design

Hallo! Dere har kanskje lagt merke til at jeg har fått nytt design? Det var virkelig på tide, men det tok sin tid! Klokka 05 i dag tidlig var jeg endelig ferdig, og jeg startet rundt 19-tiden. Det som tar tid er alle de små detaljene. Jeg må også finne riktige brushes som jeg vil ha. Ikke minst må jeg finne ut hvordan jeg vil ha det, og den kreativiteten kommer og går. Hehe.

Tenkte jeg skulle svare på et par spm som jeg fikk:
Hvor lastet du ned brushene? I går lastet jeg ned over 1000 brushes, så det blir vanskelig å svare på. Jeg googlet det egentlig bare opp. Jeg fant en kjempe fin side, men jeg glemte selvfølgelig og ta vare på linken. Husker jeg lastet ned noen fra brusheezy.com og myphotoshopbrushes.com. Det er egentlig bare å google det du har lyst på   
Hvordan fikk du det slik? Det er kjempe lett! Du trenger bare å kunne det som er basic i photoshop og en liten smule mer. Når du setter deg inn i systemet er det så lett. 

Jeg har brukt photoshop cs6, og litt photoshop cs3


Hva syns du om designet?   


trenger en reddende engel

Vil bare si tusen takk for at det er så mange som vil hjelpe meg. Den første som ville hjelpe meg var søte Agnes, AGNY.BLOGG.NO. Skal kjøpe en gave til deg og sende i posten! En siste gang... Hei! Hurra, jeg har klart å lage en ny header! Det er så lenge siden at jeg begynner å bli litt rusten i photoshop. Nå er jeg egentlig skikkelig irritert fordi jeg klarte å ødelegge designet mitt i samma slengen Viss dere ser på fremsiden av bloggen min, så er hele gul, men når dere klikker dere inn på en kategori, arkiv eller bare skal kommentere blir jo hele greia hvit. Så irriterende, jeg klikker når jeg ikke får til noe jeg vil få til. 

Det jeg lurer på er om noen klarer å fikse det? Jeg ber dere, dette tar knekken på meg! Hahha, jeg er veldig pirkete. Om noen vil hjelpe meg send en mail til caroiz.blogg@hotmail.com. Om noen klarer å fikse det lover jeg linking og en søt ting i posten. Så desperat er jeg    


kreativitet?

Hei! Sitter egentlig bare å vimser rundt i photoshop. Har lastet ned noen brushes som jeg holder på å teste ut. Kunne gjerne tenkt meg en ny header, men jeg har ikke nok kreativitet til å lage en. Jeg vil ha noe jeg ikke har hatt før. Noe nytt er det jeg trenger. Hater at jeg er så vanskelig og kresen. Noen tips?

Crazy Caro needs inspiration!


hva syns dere om min nye header?


it's pink again

Jeg bare måtte ha rosa! ^^


gratisdesign - simple and pink

HER kan du se hvordan designet ser ut. HER finner du stilsett og maler.

♥ Du kan endre hva du vil, men det er ikke lov å fjerne linkene der det står at jeg har laget designet
♥ Gjerne si ifra om du bruker det
♥ Bildestr: 700 px 
♥ Har du problemer med å sette inn designet? Spør meg.
♥ Fargekoden er: ffdceEr det mange som har problemer med å sette inn ting i sidemenyen (som nytt profilbilde), så kan jeg alltids lage en liten guide :)


mitt nye design

Var oppe til 06 i dag tidlig for å lage et nytt design. Har ikke endret så mye på selve designet, men det kommer noen små endringer etter hvert. Headeren, hva skal jeg si? Jeg ble ikke helt fornøyd. Sommeren er ikke helt over, men denne headeren passer best til høsten. Også var den litt mørk på en måte, jaja den får holde en stund. Uff, jeg er kresen.

På headeren har jeg brukt: Photoshop cs3, Photoscape, Picnik, Dafont, Tinypic og mange random sider der man laster ned PS brushes.


Likte dere det nye designet? :-)


grønn, rosa eller blå?

Hei alle sammen.
Nå vil jeg begynne å blogge igjen! Men folka som fikser kamera mitt er jo såå treige! Så fort jeg får kamera mitt i egne hender kommer den gamle Caroiz tilbake, lover!

De siste dagene har jeg tenkt på nytt design. Må seriøst bli kvitt påskedesignet mitt så fort som mulig, haha. Er ikke sikker på hvilken farge jeg skal ha, så kanskje dere kunne hjelpe meg litt? Grønn, rosa eller blå?
Vurderer kanskje grønn fordi jeg har ikke hatt den fargen før. Men jeg er veldig glad i rosa ,hihi. Eller blå? Vet ikke, hjelp!nytt design!

Heihei! Da er jeg endelig ferdig etter 10 timer arbeid med nytt design. Legg merke til at jeg har to sidemenyer, men jeg skal ikke ta all æren selv. Jeg har bare kopiert noen koder fra Lisa. Det står en liten smule mer informasjon i venstre sidemeny. Håper dere likte det, det var hardt å ta farvel med rosafargen :'(( Rosa ♥ Legg merke til at jeg har peace tegn på alle bildene, til og med på den gamle headeren. Målet mitt er og ha det på (nesten) alle headerene mine, haha jeg er rar. Hva syns du om dette designet, likte du bedre det gamle?

KAN DU LAGE DESIGN TIL MEG? Får dette spørsmålet hveeer dag. Nei, beklager lager jeg ikke til andre...


sneak peek

Har sittet i maaange timer med design nå. Blir så sint når jeg ikke får til det jeg vil ha! Ååh. Jeg er nok bare halvveis, så blir nok ikke ferdig i dag heller.

jobber med nytt bloggdesign

Heihei! Nå er det vel kanskje på tide å bytte til et nytt design? Har aldri i hele mitt bloggliv hatt et design så lenge. Men i går begynte jeg smått å tenke på det. Kreativiteten min er nesten helt på bunn, så jeg blir nok ikke ferdig i dag. Jeg vet ikke hvilken farge jeg skal ha på hele bloggen en gang. Skal jeg ha rosa fargen som jeg har nå, eller lysegul?
vinner av gjettekonken
guroholter.blogg.no er vinner av gjettekonken min. Håper du likte headeren som jeg laget :-)
Den er laget i photoshop cs3 til dere som lurer. Hva syns du?


dag 14

Dag 14- bilde av den eldste headeren din

tilbake med nytt design

Heeeeiii! Savnet meg, haha. Da har det gått en uke siden sist da. Bloggen min ble plutselig rosa igjen, vet ikke helt hva jeg skal si. Njaa, sier det er greit så lenge. Har jo brukt 6 timer på hele designet, men ikke det fineste jeg har hatt. Jajaa, jeg er jo så kresen!


Hva syns du om dette designet?Btw: Møø til deg også anonym. Haha, må si du virkelig har fritids som kommenterer med ulike navn. (sjekk forige innlegg)


hva gjør jeg nå?

Jodaa, jeg lager ny header! Blir jeg fornøyd er den på plass til i kveld :)juledesign

Da har jeg laget et juledesign SELV FAKTISK. Tok meg 4 timer, men nå er jeg endelig ferdig. Hanna skal fortsatt ha kreds for designet, men jeg gjorde noen små endringer. Programmene jeg har brukt på headeren er: Photoshop cs3, Photoscape og picnik.com. Jeg er ikke lei det andre designet, så det kommer tilbake etter jul.


Hva syns du om juledesignet mitt?


nytt design!
Nå må jeg gi kreds til Hanna (http://blomsterfeenhanna.blogg.no/). Hun har gjort hele designet mitt! Hun tar vanligvis betalt (100-150kr). Siden hun har sagt lenge at hun vil lage et til meg, så fikk jeg gratis.


Hanna er virkelig ei jente som ikke gir opp altså! Jeg er så kresen på design, er det noe som irriterer meg som bare er smått, så fikser Hanna det. Service sier jeg!
Hva syns du om det nye designet mitt, likte du best det gamle eller nye?


TIL DERE SOM VILLE LAGE HEADER TIL MEG

Hei til dere snille som ville lage header til meg! Her er bildene dere kan bruke. Håper det ikke er lenge til jeg får et vinterdesign. Jeg skal snakke med Hanna (blomsterfeenhanna.blogg.no), for hun sa hun ville lage et til meg for en stund siden :)

Jeg blir like glad om dere vil lage en header til meg. Bare bruk alle, eller noen av bildene under her og send headeren som du har laget på mail til meg caroiz.blogg@hotmail.com
NB! Husk å skriv bloggadressen din om du vil bli linket, for jeg kommer til og legge de ut!

Haha, trenger egentlig ikke å bruke trutmunn bilde. Bare for å skryte om at jeg er fjortizz lizzom! Neida, ehehe dere bestemmer selv :)


Tvinger ingen til å lage en header til meg, men dere bestemmer helt fritt selv!


EN HEADER JEG FIKK

For en stund siden fikk jeg en header fra http://katrinekri.blogg.no/. Den likte jeg utrolig godt, men jeg må slutte med sommertanker! Burde vel egentlig snart skifte til litt mer vinteraktig?

Men må si takk til Katrine! Etter den lille erfaringen jeg har med redigering, så vil jeg si at det tok en stund og lage denne. I så fall, tusen takk igjen!Hva syns du om headeren, forslag til hvordan vinterdesignet mitt kan være?


NOEN AV MINE FØRSTE HEADERE

Takk for at dere likte det nye designet mitt, og takk for mange søte kommentarer hihi. Jeg kom på at jeg kunne vise dere noen headere fra mine første blogger.

Jeg husker at jeg var sykt stolt over denne her. Alle jeg ble vurdert av gidde meg en 6'er på headeren.
De to neste her tror jeg Hilde laget, om jeg husker rett?


Jeg var igjen såå stolt når jeg så at noen hadde laget en header med to av meg på.
Har nok forandret meg en del ja! Med utseende og redigering. Alle headerene jeg kunne lage, laget jeg i picnik. Haha, det var liksom det som var inn når jeg startet og blogge. Hva syns du?


NYTT DESIGN

Som de fleste har legget merke til i det forige innlegget, har jeg fått nytt design. Jeg er 60% fornøyd med headeren, men skal bare ha den til Hannah er ferdig med den jeg skal ha. Designet er bare litt små endra. Slik designet mitt står nå har jeg laget det 100% selv.

Jeg har brukt: Photoshop cs3, photoscape og picnik til og sette på hjerte. Og ja, alle redigeringsprogrammene er gratis. Bare og google opp på google.

Hvilket likte dere best, gamle eller nye? Noe jeg burde endre på?
GAMLE


NYE


HVA VIL DU SE MER AV?

Hei! I går (?) ordna jeg sånn greie i sidemenyen som dere kan trykke på, så ser jeg hva dere vil ha mer av. Til nå ser det ut som om fleste av dere vil ha videoblogger. Skal prøve å få ordna det!

Viss du også vil ha sånn, klikker du på DENNE linken. Make a poll, mer skal egentlig ikke være så vanskelig. Syns det er litt lurt og ha sånn, fordi da ser man hva dine lesere vil ha mer av!
Er ikke det lurt?


BARE EN RANDOM HEADERNår jeg var syk og kjedet meg til 1000, og gikk til og med gjennom hele topplisten. Så kom jeg over xflwrpwr sin blogg. Hun var på utkikk etter en ny header så... jeg laget en. Forventer ikke at hun bruker den (tok meg bare 15min) Hva syns dere om headeren?


OM DESIGNET MITTHei og god kveld alle sammen! Har vel ikke sagt så mye om dette designet og det er mange spørsmål.
Kan byne med headeren. Jeg har brukt nesten bare photoshop cs3, men litt photoscape (kun tekst). Noe av brushene har jeg lasta ned her.  Brukte ca 1time på headeren. Skrifta på headeren er lasta ned fra her. Var det noe mer da? Photoshop og photoscape kan du laste ned gratis fra google

Designet tok sin tid. Man må jo lete til man finner kodene man vil ha. Mange flotte koder på denne bloggen! Brukte ca 1/2 - 2 time.  Og nei, jeg lager ikke header og design til andre, skrevet om det her. Noen ganger kan det hende at jeg kjeder meg til 100 og bare plukker ut noen i kommentarfeltet og lager en header. SkjeldentNoe mer dere lurer på?, så skriv i kommentarfeltet. Skal prøve og svare så godt jeg kan!


JEG HAR BLITT OFFERET

Jeg er en person som aldri er syk. En dag går jeg rolig og fredelig inn til klasserommet. - HEI CARO! atsjoo! Går ut av klasserommet - HEI CARO, host host. Friminutta, atsjo, host, host. Så nå sitter jeg her og er syk, mens alle de andre heldiggrisene sover godt i teltet sitt og er på en koselig fjelltur. 

Søte Hannah kommer til å lage et design til meg snarest mulig. Just in case om det tar sin tid, lagde jeg et selv. Likte ikke bildene, så de kommer til å bli bytta ut også snarest mulig!


Likte dere best det nye eller gamle?


kjeder meg, men hey nytt design

Når jeg ikke har noe å gjøre, og har sittet og sett på ghost whisperer i fire og en halv time. Alle jentene er på grueturnering eller en annen plass oppi huttiteita. Stakkars meg blir alene sammen med sauene i bygda. Pluss at det regner og er trist vær. OG jeg kunne ikke dra til Særp i går. Hva gjør man da? Man setter seg ned å byner og lage design!Hva synes du om dette designet?


tilbake med nytt blogg design!

Hei alle sammen! Nå blir det ordentlig blogging igjen. Og jeg har nytt design, men ikke sikker på om jeg skal bruke det? Arghh jeg blir aldri fornøyd. Men dette får holde en stund.... håper jeg hihii!

Jeg prøvde også og ha noen av personlighetene mine i headeren, haha ble mer som grimaser.


Skal jeg beholde dette designet, eller hva syns dere?

vil du lage header til meg?

Dere aner ikke hvor mange som spør om det. Jeg blir bare helt forvirra. Lesere, venner, familie og bestevenenr. Jeg må bare si NEI til alle fra nå av. Når jeg først laget header var det jo noen som klarte og få meg til å lage en gratis header. Kort sagt så er jeg altfor snill! Beklager folkens, jeg lager ferdig til de jeg har lovet så legger jeg ned header oppleggene mine.

Men er det noe du lurer på, så er det bare å spørre. Ikke alltid jeg klarer å forklare om det er noe vanskelig. Eller om det er noen koder du lurer på, så skal jeg PRØVE å forklare riktig.
Lagde dette bilde på picnik
Håper dere skjønner, blir bare helt forvirra av alt header oppstyret!


nytt design!

gamle
nye
Heisann alle sammen! Husker dere at jeg har vært på fjelltur i Rondane? 5timer, HAAH tok visst litt feil. De ble jo 6 og en halv time. Jeg har MYE å vise dere. Husker dere også at jeg var mest på pessimist siden? Men vet dere hva? JEG ELSKER Å GÅ I FJELLET. Dere drømmer ikke, latsabben elsker det spesielt i Rondane.

Til det jeg har å vise dere. Jeg har nytt design!!!! Wihuuu. Endelig har jeg stor blogglyst også. Klarte nesten ikke å se på det andre. Haha. nå kommer jeg til og få spørsmålet som gjentar, gjentar og glemte jeg å si gjentar SEG. Hei, fin blogg har du lyst til å lage header og design til meg? Skal ta et innlegg om det også.

MEN. Alltid et stort men. Ikke så viktig, men vil gjerne laste opp bildene større. Og få teksta til og gå lengre om dere skjønner. Vet jo hvordan man laster opp større bilder. Men da blir det bare kutta. Vil du hjelpe meg? Og får du det til skriver jeg en anbefaling av deg, eller vurdering.
Hva syns dere om designet, gamle eller nye?

NYTT BLOGGDESIGN!

Hørte jo på mine kjære lesere og tok fargen gul. Som jeg har sagt mange ganger så blir jeg utrolig fort lei av ting. Men skal prøve å holde på dette designet en liten stund til. Kommer sikkert et til i løpet av sommeren (kanskjeee)

(Nå har design bloggen min fått det gamle designet mitt) gamle
Nye
Ble sånn passe fornøyd egentlig. Ikke akkurat så ''spennende'', men det holder til meg.

Likte du det gamle eller nye best, og hva syns du om det jeg har nå?

JEG VIL HA NYTT DESIGN!

Har en liten plan om hvordan det skal være, men hvilken farge? Tenkte meg noe lyst og sommerligt.
 Forslag? (gjerne fargekode også)

HVEM SKAL FÅ HEADER OG DESIGN?

Hei og god morgen sunshines! Passa bra å kalle dere det i dag fordi sola stråler gjennom viduet. Men i går hadde jeg slik at du kunne få gratis design og header. Og en som kaller seg ''Lom'' har ikke skrevet url-adressa si. Så om du ''Lom'' ikke skriver den her, blir det enten den som er over, eller under som får premien din.

SPØRSMÅLET MITT BLIR, HVEM FORTJENER PREMIEN AV:

WWW.FRKIDAGL.BLOGG.NO  ELLER  WWW.HILDEBRENDSTUEN.BLOGG.NOHEADER OG DESIGN TIL TUVAW

Hei, og god morgen cuties! I natt har jeg sittet oppe å laget design og header til Tuva (tuvaw.blogg.no). Når jeg var ferdig med alt det der så skulle jeg prøve å spille inn litt av spørsmålsrunden. Før jeg visste ordet av det hadde ''ole lukkøye'' vært på besøk.Design-teste-bloggen min, eller hva jeg skal kalle den? Heter >c4rotester.blogg.no< så det er bare å ta en titt!


krysser fingrere for at hun bruker det.

Hva syns du om headeren og designet, tror du hun vil bruke det?

HVILKEN HEADER?

God morgen! I natt så har jeg sovet i en slik brakke med Humla (dags hund). Vi sov til halv et, bare deiligt å sove så lenge. Tenkte jeg skulle fått gjort ferdig ''all the blog-stuff today''. Men nå er jeg ferdig med headeren. Så spørsmålsrunde, så video av innkjøpene som jeg har lovet.

Noen som har sendt meg brev/kommentar når jeg skal til Sarpsborg og hvor jeg bor. Når jeg er der er jeg hos pappa. Jeg reiser dit tirsdag eller onsdag. Skal helt sikkert til Storbyen, noen som spurte om de kunne møte meg, hilse på meg. SÅ KLART KAN DERE DET. Blir bare glad jeg. Og jeg bor midt i byen. Skal si mer om det senere.

Men nå trenger jeg litt hjelp
. Klarer ikke å bestemme om jeg skal ha sommerfugler på headeren eller ikke. Hvilken syns dere jeg skal ha?

1


Har brukt photoshop og photoscape.

2


(De ser finere ut når jeg får de på plass der headeren skal være)

Header 1 eller 2?

JEG LAGER IKKE HEADER!

Sykt mange som spør om det. Mange som vil ha header og design laget av meg. Jeg lager til folk noen ganger fordi jeg kjeder meg til 1000. Men bare så dere vet det JEG LAGER IKKE HEADER OG DESIGN!
BLOGGEN SER ANNERLEDES UT..

Hei! Har nettopp lagt til noen bilder i sidemenyen. Syns det ser mye kulere når det er bilder der, men et problem. Jeg bruker mozilla firefox. Og her ser alt greit ut, men når jeg bruker Internet explorer som jeg tror de fleste bruker (?). Så lever bloggen sin egen verden.

MOZILLA


EXPLORER

pluss at teksen er midtstilt

Er det slik hos deg?           

MANGE VIL HA HEADER

Heihei, i det siste er det kjempe mange som har spurt om jeg kan lage header til de. Og da har jeg bestemt at jeg skal ta lit betalt for. Når jeg først lager en header vil jeg ikke bare slurve med den, jeg skal vere nøye. Viss det bare hadde vert å knippse med den ene handa, skulle jeg selvfølgelig ha laget til alle norgesbloggere, men det er ikke så enkelt. Jeg er jo ikke så proff som glis og sånt. Har laget headeren selv (den jeg ha nå), så dere kan foreksempel få noe lignendest som den eller noe annet om dere vil. Jeg kommer til å ta 20kr per header. Kommer et innlegg om eksempler og det kommer en ny katagoriknapp snart. Jeg bruker photoshop viss dere lurer.

Om dere lurer på om jeg kan fikse designet, så er jeg heller ikke noe flink med det, det jeg har nå har jeg også laget selv. Kan ikke si at jeg er så flink, men viss dere vil ha hjelpen min så tar jeg 10kr xtra.

MER OM DETTE KOMMER SENERE

JEG HAR NY HEADER!

heihei og god kveld! Ja, jeg vet har nettopp fått ny header. Men jeg begynte å dra fram photoshop og da ble det bare til en header. Har fått et par spørsmål om hvor jeg lasta ned photoshop og om det var gratis osv. Ja, det er gratis og jeg husker ikke linken jeg lasta den ned på. Men jeg søkte på download photoshop på google. Så bare finner dere fram.


Og igjen, håper dere bruker mozilla firefox for designet mit ser bedre ut der, haha! Men det er fakta.
spørsmålet mit dette innlegget blir:

Hvilken header liker/likte du best, det gamle eller nye?

DET GAMLE


DET NYE

JEG ER TILBAKE, OG MED NYTT DESIGN!

Heeeeeeeeei, og et overdrevente heeeei. Jeg har faktisk savna blogging, likevell om jeg bare har vert borte noen dager. Men NÅ et stort comeback. Neida, men jeg har nytt design. Noe mer sommerligt, blått er rått vettu! Men jeg må si at designet ser finere ut i Mozilla Firefox. Og i Internet Explorer så er menyen borte av en eller annen grunn , buhuu :(

Men det skal se slikt ut:DET ER KMY SOM STÅR BAK HEADERLAGINGEN. Jeg likte ALLE sammen som jeg fikk og nå har jeg fått inn flere også. Men Hennes header var den eneste som passa, og på de andre prøvde jeg og gjøre str større, men da ble de så skurrete kunne så vidt se trynet mit. Så ut som et slikt mosaikk bilde eller hvordan man skriver det, haha! (skal anbefale bloggen din senere kmy)Og legg merke til at jeg har fått meg bloglovin, vet ikke helt hvorfor. Men en liten smule kult med det bilde i sidemenyen. Follow my blog? TRYKK HER

Men det er meninga at det skal se SLIK ut da, viss dere trykker viss dere skal kommentere ser det kanskje litt rart ut? (Viss dere skjønner)

Hva syns du om det nye designet mit?

VET DERE HVA ?!

jeg har vert på dataen i hele dag! Så nå tar jeg meg en bloggpause i et par dager. Og har ikke vert på dataen i hele dag i hele lang helgen! Så nå skal jeg utfordre meg selv med å ta bort dataen fra fanget et par dager. Men jeg skal vise dere headerene mine kjære lesere har laget til meg:

det er foresten ikke skrift på alle, fordi jeg sa at jeg skulle gjøre det selv på noen.Skal skrive hvem som har laget dem senere, men ok hade. Nå legger jeg bort bloggingen og skrivingen et par dager.
snakkes!

JEG TRENGER DERES HJELP OG DU KAN BLI ANBEFALT!

heihei, jeg trenger deres hjelp til å lage header. Skulle gjerne ha lagt ut bildene her, men jeg har slik kode at man ikke kan lagre/kopiere bildene. Så dere kan legge meg til på msn   carolyn.johansen@hotmail.com  
hadde vert fint om dere klarte å få mange av meg bort over eller hva jeg skal kalle det. Er ikke akkurat så veldig flink selv til å lage header. Har slik program, men da blir bare den ene større en den andre og det går ikke an og fikse str, skjønner egentlig ikke så veldig mye om det. MEN JEG TRENGER DERES HJELP. Den fineste headeren får anbefaling og linking

(Viss dere ikke har MSN kan dere skrive mail adressen deres i kommentar feltet, og jeg sender bildene)

vil du lage header til meg?

NYTT DESIGN OG NY HEADER

Ja, siden den gamle bloggen min www.c4ro.blogg.no klikket helt! Hvordan den klikket har jeg forklart på den bloggen. Men nå har jeg laget meg en ny en som jeg har kalt caroiz. Hvorfor? Jo jeg fikk den supre idên av min kjære venn Aurora.
Men i går brukte jeg kjempe lang tid på bare design og header over 4 timer! Men nå er jeg endelig ferdig!

Har også fikset ferdig katagori knappene, men der kommer det mer senere!

Hva syns du om headeren og designet, like or dislike?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits