dress vs dress

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Jeg er så glad at pakken fra Sheinside.com kom før jeg drar til Filippinene. Denne gangen var det to kjoler og en shorts som befant seg i pakken. Jeg føler at de er litt korte så det blir nok brukt en kort shorts under. Eller er det jeg som er lang? Haha, neida, i følge passet mitt er jeg 1.69. Hvilken av disse to kjolene likte du best?

Denne kjolen kan du finne HER

Utrolig kult med åpne skuldrer!

Galaxy kjolen kan du finne HER

(Beltet følger ikke med)kjole vs kjole

Hallo! I morgen skal jeg på juleball og jeg er ikke helt sikker på hvilken kjole jeg skal velge. Det står mellom de to kjolene dere ser på bildene under her. Neste uke skal jeg til Lillehammer på filmpremiere, da skal vi kle oss fint på den røde løperen. Spørsmålet er: hvilken kjole skal jeg bruke på juleballet, og hvilken kjole skal jeg bruke på filmpremieren?Arkivbilde fra 2010hvilken kjole?

Hey! Vi har slik galla-greier på skolen snart, og da skal vi pynte oss. Aner ikke hva jeg skal ha på meg, men skal ha kjole! Har funnet frem maange kjoler, men aner ikke hvilken jeg skal velge. Heh, luksusproblem. Dere kan få se to av kjolene jeg vurderer og ha, kan godt legge ut bilder av de andre også om dere vil? Hvilken skal jeg velge, kjole 1 eller kjole 2?   

Nr 1

Tror jeg kaaanskje skal ha denne kjolen om jeg ikke velger en annen. Eller jeg vet ikke. Føler meg ikke så komfortabel om jeg skal ha kjole nr.2 fordi den er så kort. Det er liksom... skolen. Haha.  

Nr 2

Skal selvfølgelig ikke ha disse skoene. Blir nok noen svarte som nesten er like ;)

BTW det går IKKE bra med naturfagen. Har ikke startet en gang! JEG GIR OPP. Kan fortelle dere litt om dagen min også, haha: Jeg har besøkt min kjære venninne, Frøydis på Vinstra i dag. Har stjålet et par plagg av henne som skal ligge i skapet mitt noen uker. Jeg og Aebykier dro deretter til Venezia og spiste fordi vi var sultne. Guuud, mitt 7. måltid i dag (!!!). Haha, når vi skulle betale hadde hun ikke nok penger på kortet. Det var veldig spontant, så jeg hadde ikke penger selv. Da måtte vi dra hjem og hente penger, så komme tilbake. Haha, flaut! 


canon 1000d vs sony a700

Hei! Nå er jeg tilbake i Kvam, men nå sitter jeg med en ''stor'' avgjørelse! I høyre handa har jeg Sony a700 og i andre Canon 1000d som jeg har hatt en stund. Jeg er ikke så veldig glad i Canon kameraet mitt, men jeg har tre objektiver til Canon som ikke passer til Sony. Selv er jeg ikke så kjent med Sony, så jeg vet ikke mye om det. Grunnen til at jeg bare kan beholde ett kamera er fordi pappa vil bytte med meg fordi Sony var for avansert og komplisert for han. Ææ, jeg vet ikke hvem jeg skal beholde. Noen sier Sony og noen Canon. Hva syns du, gjerne kom med argumenter!   


charice vs justin bieber

VS


hvilken kjole er finest?

Seks jenter med veldig fine kjoler. Jeg likte best Jennifer Love Hewitt (<3) sin. Hun er nydelig som alltid!
Hvilken kjole likte du best?
  KILDE         
     
                       Dianna Agron                        Jennifer Love Hewitt ♥♥                    Carrie Underwood

                         Kaley Cuoco                                   Jennifer Lopez                               Nicole Kidman


bloggen ett år

Et lite pip om at bloggen min er 1 år i dag. Jeg, Ole og Gunhild skal til Venezia for å feire det, hehhe.
Har fortsatt en liten pausen, men kommer straks tilbake :-)


mobilblogg: problemer med nettet

Buhuu, problemer med nettet. Håper det er fikset til i morgen :-)


tcmn vs tuvaw

Hvilken blogger liker du best?

blogg eller bloggr?

Hei! Jeg vurderer kanskje å forlate blogg.no og flytte til bloggr.no? Jeg har til og med laget meg en blogg og er godt i gang -http://caroiz.bloggr.no/


Heter akkurat det samme, og har samme design. På bloggr er det flere muligheter. Noen har lurt på hvorfor jeg ikke har ''eldre innlegg'' knapp nederst i bloggen, og jeg tror ikke det er mulig på blogg.no? Jeg har veldig lyst å lære meg noe nytt med koder osv, og i bloggr er det flere muligheter.
BEST AV ALT! Det er knallbra service. Når jeg skulle ''overføre'' designe mitt over på den andre bloggen hadde jeg null peiling. Send en mail til dem, og de hjelper deg med designet :)


Kanskje det blir http://caroiz.bloggr.no/? Neida, joda, jeg vet ikke! Skal jeg fortsette på blogg.no, eller begynne på bloggr?


vinner av blogg vs blogg

Gratulerer til http://supertjej.blogg.no/ som har vunnnet blogg VS blogg!


Jeg har aldri hatt så jevn blogg VS blogg. Marie vant med en stemme over Ida, og jeg har frippel sjekket stemmene. 25 stemmer til Marie, og 24 stemmer til Ida.

Hva syns du om bloggen til http://supertjej.blogg.no/?


blogg vs blogg - kandidatene

Random.org valgte:


http://supertjej.blogg.no/

VS

http://idabirke.blogg.no/Hvilken blogg likte du best?


meld deg på blogg vs blogg!


atle VS hans

GOOO ATLEEEE! Siden Mo gikk ut, så Annsofi, har jeg bare en igjen å heie på... ATLEEE! Jeg, skjønner ikke at det mulig og velge Hans foran Annsofi, og ikke minst Mo. Jo, jeg skjønner. Jeg og venninna mi Borghild fant ut den eksakte grunnen. Kjerringa hans sitter i sofaen med mange mobiler og stemmer på han (busted!).


Haha, jeg og Siri satt på facebook i sta og var helt gale. Både jeg og Siri ble (BLIR) redde når Hans kommer med det creepy blikket! Uansett, Hans kan bare en musikktype liksom. Det er den ''rolige''. Atle derimot kan være rolig, og rokke av scena, til og med begge samtidig. Jeg tror at det er flest gamle som liker Hans, jeg vet om mange over 40 som liker han, men nesten ingen på min alder, eller under 20. Okei, det var min mening. Hvem tror du vinner x-factor 2010, Hans eller Atleeeee?Atle


VS


Hans


DAGEN MIN SOM 2012

Gidder ikke å lete igjenom skrive feilNÅ VIL JEG HJEM! Buhuu, gjett hvor jeg er nå da?! Skolen......
Har gjensiting, visste ikke at det var lov jeg? I dag trodde jeg det seriøst var år 2012, da verden går under. I dag har ser dagen min gått under. Jeg er til og med ferdig med leksene! Tror jeg er innelåst på skolen, fikk virkelig lyst på milkshake. Gaad, må jeg vente til læreren kommer å låser opp døra også. Så er jeg fri fra fengsele (fri som en fugl) Haha random. Oysann shit, har foreldresamtale også etter på.

Har en følelse på at det blir sent før jeg kommer hjem. Blæh, skolen klarte å få meg i dårlig humør. Når jeg kommer hjem skal jeg sette på filmen 2012 og chillen. Har en følelse av at jeg kommer til å få en del kjeft, etter og ha blitt kasta ut på gangen, høh bare for å tegna et hode...

Ja, da fikk dere vite skoleånden min. Hvorfor ikke fortelle det til dere når
BYLIVET VS LIVET PÅ LANDET

LIVET PÅ LANDET
Jeg vet ikke hvilket bilde jeg skal vise dere, ikke noe spess å vise frem egentlig. Så dere får dette bildet fra igår (blåste ute).Det er egentlig ikke så mye å skrive om livet her på landet. Bakgrunnen ser litt øde ut, haha etter mitt ord så er hele bygda det. Positive er vel at det er mange hyggelige og snille folk her, men ikke så mye vi er ''ute'' da liksom. Det er ganske kjedelig her. Lærerne er også hyggelige (viss du ser bort i fra når jeg får kjeft....). Ikke mer å skrive så hopper til..

..BYLIVET!
Digger det, elsker det! Syns det er så morsomt å være i byen. Legger ut bilder av personen jeg står nærmest. Anh og Caro på eventyr. Selvfølgelig alt er ikke perfekt mellom oss heller. Vi krangler, men da må en av oss være voksen, og ta en tlf å si hei du! Nå kommer du hit, så tar vi bussen til byen (foreksempel). Forige gang var det meg, haha. Så var det kaaaaanskje jeg som starta den lille krangelen. Hahaha!

Vi har farta rundt, og rundt, kjøpesenter og hvem vet hvor! For og spise, le oss i hjel av ingen grund, ta bilde, prøve rare klær/sko osv!Vi tok masse buss, ble veldig dyrt for meg. Neste eventyr venter. Spøkelsetur next! Det er et rykte ved der bestemoren min og Anh bor (de er nesten naboer). Det er et hus, noen ganger ser du det ikke, noen ganger gjør du og at det spøker. Hadde litt vanskeligheter for og tro på det. Så hun inviterte meg til å dra ned dit klokka 00:00, men vi rakk ikke. GLEDER MEG SYKT TIL NESTE GANG VENNEN. Har alltid ville ta med noen av mine venner på en kirkegård midt på natta og ta bilder (har lyst på fotografisk bevis). Alle er jo, tør ikke, vil ikke forstyrre de døde, orker ikke, så kjedelig blablablaa slike grunner. Jaja, må vel vise respekt. Uansett, gleder meg Anh!


Sommer <3 Vi laget mange hjertebilder.


Data, latter og litt kveldsmat. Is og o'boy (vises ikke) og karamellsaus.


Bilde fra lekeplassen. Jeg og Anh var sykt sure. For der vi gikk på barnehage da vi var bittesmå. De har terrorisert barnehagen vår! Bytta ut alt med nytt og moderne. Og nå har de laget SVØMMEBASENG ute der! Vi har bare igjen to små hytter som vi lekte i. Trist! Jaja, må jo tenke på barnas sikkerhet også, siden det var litt rustet og rotent...

Skulle skrevet mye mer! Da blir det for kjedelig for dere. Vi snakkes!
Liker du best bylivet, eller livet på landet?


JEG ER SJOKOHOLIKER

For ikke så lenge siden sykla jeg ned til Kiwi og kjøpte to svære sjokolader bare til meg selv, hah snakk om ego! Jeg har gjort sykt mye bare for ên sjokolade. En gang leste jeg en passe lang tekst som jeg aldri har lest/sett før fremfor over 200 mennesker. Også mye mer som jeg ikke kommer på akkurat nå. Hva skal jeg si, jeg elsker sjokolade. ♥

Har allerde spist opp halve smash sjokolada. Hmm, jaja i morgen skal jeg bli sunn og byne å trene! (som jeg alltid sier) Foresten hva liker dere best av stratos og smash, er dere sjokoholiker som meg?


converse VS moods

Gud jeg elsker disse skoene. Spesielt converse sko passer til nesten alt! Siden jeg bor i bygda er det jo nesten ikke til å se noen i høyhæla sko. Utenom mamma, men hun er jo så liten (haha). Hun har vel rundt 40par høyhæla sko stappa i skapet sitt.... Men jeg holder meg til de lave når jeg befinner meg i bygda. (kjedelige vi er kan skive hundre sånne -.- tegn.   Hvilken sko liker du best, converse eller moods?

moods VS converse (converse skoene så litt rare ut på det nederste bildet..)

vinner av header VS header

http://kpt.blogg.no/ Ble vinneren av header VS header. Gratulerer så mye! Men det var ikke så mange stemmer hun vant med. Ganske jevnt mellom kpt og emillies. Kpt fikk 35 stemmer og Emillies 27.Hva syns du om headeren hennes?

header VS header kandidatene

Heisann alle sammen! Nå har jeg trukket ut header VS header kandidatene. (Har brukt random.org) Hadde egentlig tenkt at det bare skulle være to finalister, men hvorfor ikke fler? Hehe, skriv i kommentarfeltet hvilken header du liker best!

1.) http://helenatass.blogg.no/


2.) http://kpt.blogg.no/

Denne headeren følger med designet, så den ble litt kjedelig når det bare var hvitt rundt. Så da var jeg snill og tok print screen istedenfor!


3.) http://arntsberg.blogg.no/


4.) http://emillies.blogg.no/


hvilken header liker du best?

meld deg på header VS header!

Dere har vel hørt om blogg VS blogg. Tenkte jeg skulle være litt oppfinnsom og finne på noe nytt. Om noen har hatt dette her før vet jeg ikke, men jeg kan forklare hva dette går ut på.

Jeg kommer til å ha header VS header, der jeg i morgen plukker ut to headere. Da følger det med linking også. Det blir i morgen fordi torsdag forlater jeg dere i et par dager. Håper dere skjønte det, header VS header folk stemmer på hvilken header de liker best? Håper det var forståelsesfullt, haha det ordet har aldri blitt brukt av meg før.Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet! I morgen plukker jeg ut to headere

redigert VS uredigert

redigert


Uredigert


Hvilket bilde likte du best av uredigert og redigert?

HVILKEN KJOLE?

Heihei og god ettermidag!
Klokken 18:00 har vi avslutning hele 8.klasse. Har ikke helt funnet ut hvilken kjole jeg skal ha på meg. Det står å vipper mellom disse to:


(Skal bruke den brune blazeren på kjolen, Uansett hvilken det blir) :D

                    KJOLE NRM 1                                                                        KJOLE NRM 2


Liker veldig godt den mest rosa, men jeg liker best å ha stropper. Vet jo aldri når det kommer noen onde gutter og drar ned kjolen, haha tulla! Men føler meg best med stropper.Hadde tenkt til å besvare noe av spørsmålsrunden min i dag, men nå skal jeg fikse meg og litt. Da besvarer jeg den heller i morgen. Eller når jeg er på Lillehammer for der er det sikkert ordentlig kamera, og da kan jeg stjele det litt mohaha

Hvilken kjole skal jeg velge, kjole nrm 1 eller 2?

USUNT ELLER SUNT?

Hei!

Haha starter innlegget med et ''hei'' og et bilde av meg selv. Awesomeeee...
Har akkurat vært ute med Aurora (auroraiz.blogg.no) og Ole. Alltid morsomt med de to tullingene der. Frisker opp barndomsminnene så vi satt i sandkassa og bygde tunneler og sånt til bilene. Vi har det gøy! Hahahahaa

Satt og grubblet over hva jeg liker best i sta. Det som er sunt, eller Usunt? Det er jo så utrolig mye godt som er Usunt, men vil helst ikke ha sukkersyka eller ende opp som en appelsin når jeg blir 20! Det som er sunt er jo utrolig deiligt det også, men har ikke stor sans for grønsaker...  Let's talk about SUNT KOSTHOLD. Neida, skal prøve og ikke få dere til å sovne mens dere leser.

Etter smaken så er jeg mest glad i begge. Men ååh, de bruker jo enormt mye sukker. Usunt, Usunt og igjen Usunt. Innimelom er det jo godt med godteri og brus. Viss jeg hadde et veddemål med meg selv om å spise godteri og drikke brus i to uker strekk. Tror neppe jeg hadde klart det. Da vender jeg meg om å spiser heller frukt og grønt ♥Blir jo som en VS dette da.
btw: ble ganske lys på bildene. Tror det var fordi det var på xtra stor blits.

USUNT VS SUNT, hva liker du best?

ENERGIDRIKKE VS SJOKOLADEDRIKKE

Heyy, nå er det langhelg igjen. Det er bare digg og sola steiker, utroligt varmt slik som det var i går. Men nå tenkte jeg at jeg skulle ta en vs mellom vanlig litago og den nyeste urge intense.Og i dag brukte jeg den tightsen som jeg klippte hull i, følte at alle stirra på meg. Til og med læreren lurte på hvorfor jeg har klippt hull i tightsen. Og Sivert som gikk etter meg og skulle teipe den osv. Haha, tror ikke jeg kommer til å bruke den så ofte der nei.Hva liker du best, den nyeste urge intense eller orginal litago?

OLAJAKKE VS SKINNJAKKE

Neste gang jeg skal shoppe så SKAL jeg kjøpe meg olajakke, jeg skal. Jeg syns de er utrolig kule, men det er skinnjakker også. Det har jeg. Men jeg tror kanskje jeg går for olajakker. Eller jeg går for begge to.


lånte bildet av: http://amandabrennum.blogg.no/
liker du best olajakker eller skinnjakker?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits