First pair of shoes

SE SÅ SØTE SMÅ♥ Vi var på middag hos mamma i går. Hun hadde en gave til Melinda, eller hun hadde flere. Typisk henne! Melinda blir skikkelig bortskjemt. Hihi! Hun hadde kjøpt de minste Ecco-skoene jeg har sett i mitt liv! Disse skal visst være godt anbefalt til å være de første skoene man bruker. Når M fikk de på seg trampet hun som bare det. Det var ganske så komisk! Jeg gleder meg til å se henne gå, løpe, hoppe og spinge i disse ♥
 

 


Bæremeis

Se hva vi kjøpte! Endelig har vi fått bæremeis i hus. Det har vi ønsket oss lenge! Bæreselen har vi følt er blitt for liten, så nå er det på tide å bytte over til en bæremeis. Vi har hatt øynene oppe for det, men i butikkene koster en Bergans-bæremeis 2000 kr. Så mye har vi ikke så veldig lyst til å gi. Som dere vet er jeg veldig fan av slike kjøp/ salg barnesider på facebook. Dette er heller ingen unntak. Vi fikk denne bæremeisen for 350 kr! Den er veldig lite brukt og den ser helt ny ut! Vet dere hva som provoserer meg? Når jeg ser foreldre som får barn nr 2, og de kjøper ALT nytt. Siden det er ny baby skal visst alt byttes ut med noe nytt? Ny seng, ny stellematte og en hel ny garderobe. Jeg kan forstå om de får motsatt kjønn viss man f.eks bare har rosa klær, men altså alt trenger ikke å være nytt?! Vi er på barn nr 1 og benytter oss godt av second hand. Det er så kjekt, som jeg har skrevet før. Ikke minst -miljøvennlig! 
Nytt inn i garderoben til Melinda

Heia! Mamma var hos oss i helgen på et lite besøk. Hun hadde med en pakke til Melinda. Den første pakken hun har pakket opp selv faktisk! Hihi, det var litt spennende. Melinda pleier å være nokså hard av seg når hun finner et ark eller en bok. Da er det bare ên ting som er i hodet hennes -rive papiret opp i flere tusen biter! Hun ble litt sjenert når hun skulle pakke den opp fordi alle så på henne. Da ble hun veldig forsiktig av seg og var ikke like brutal med papiret som hun pleier å være. Hun var så søt! 
 

Med litt hjelp av pappa, så gikk det så bra ♥


Se på denne FINE dressen! Jeg har hatt den liggende fremme noen dager nå fordi den.. bare er så fin å se på! Haha... når jeg tenker meg om så er jeg litt snål på dette. Husker dere når jeg kjøpte den hvite Emmaljunga-vognen? Jeg hadde den i stua, fremfor TVn i flere uker! Den var så fin at jeg måtte se på den hele tiden. Det måtte selvfølgelig alle besøkene vi hadde også gjøre. Haha. Denne dressen er for stor nå, men om noen måneder så vil jeg tro vi kan brette den opp. Vi har byttelapp, men jeg vet den kommer til å passe perfekt til neste vinter. Jeg har nettopp kjøpt flere vinterdresser for en billig penge på en slik kjøp/salg side på facebook. Jeg syns det er så kjekt med slikt second hand. Vinterdressene jeg kjøpte ser nesten ikke ut til å være brukt og jeg betalte nesten ingenting for dem! Thumbs up!! 


Se på denne ullkjolen! Eeelsker den. Nå er det like før vi går ut døren og skal på visning igjen. Jada, vi er fortsatt på jakt. Jeg begynner å gå ganske så lei nå for å være ærlig. Det tar tid jeg heller kunne brukt på noe annet. Nå har det dukket opp et hus jeg syns er ganske aktuelt. Stort, hvitt hus med stor hage, fontene og fint oppusset innenfor vår prisklasse. Det høres jo ut som et palass når jeg beskriver det! Eller slott som svigerfaren min kalte det nå i sta. Haha, men ja det er veldig fint! Selvfølgelig er det noen ulemper. Bl.a at det ikke er i Lillehammer der vi vil være, men lengre ut på landet. Det er ikke dit vi skal på visning akkurat nå. Det er en sentral leilighet i Lillehammer. Denne har S større interesse for enn meg. Det er ikke lett dette her, og det er ikke lett å bli enige. Vi får se hvordan det går:-) Jeg krysser fingrene for at vi snart er i mål! Blogges ♥   


Second hand


På facebok er jeg medlem av mange "kjøp og salg"-sider. Bl.a "kjøp og salg -barneutstyr". Det er så masse fint! Ikke minst penger å spare. Jeg har både kjøpt, solgt og gitt bort veldig masse på disse sidene. Leker til barn og babyer er jo helt vanvittig dyrt. Jeg får hakeslepp hver gang jeg går forbi en rangle til 250 kr. For litt siden kjøpte jeg en kjempe stor pose full av babyleker! Det var en billig penge, men selger kunne gjerne informert om at lekene var veldig møkkete. Jeg vet ikke jeg hvor mange timer jeg har brukt på å rense og vaske alt. Nå er alt så godt som nytt i alle fall :-) Melinda er storfornøyd med alt sammen! Er hun fornøyd, er vi foreldre fornøyde også! 
 


Denne ranglen hun holder her var S sin leke da han var baby. Morsomt og ha! 


 


Som mor, som datter

Hei og god ettermiddag! Jeg og Melinda var på brilleshopping i går. Jeg har lett flere uker etter skikkelige briller til henne. Jeg vil ha noen som går rundt hodet på en måte. Ikke slike som vi voksne har, som går litt ned bak øret. Skjønner dere? Da sitter de mye bedre og er bahagelige for henne å bruke. Jeg har vært på flere apotek og brillebutikker, men ingen hell. Skal det være så vanskelig å finne et par skikkelige briller?! Haha. Enten er det utsolgt, eller feil farge. *Frøken Kresen* er bittelitt nøye på det også. Hehe. MEN noe er vel bedre enn ingenting. Jeg kjøpte noen midlertidige til 50 kr som matcher mine! Hun ble såå tøff med dem. Skulle jeg valgt rosa med mønster, syns jeg nesten det hadde blitt for jalla. Vi doller henne opp med så mye rosa fra før. Det kan fort bli litt overload. Enn så lenge, så holder vi oss til dette :-D 


"Mini me" ♥


Love and kisses for mummy

Se på disse to søte pysjene! Jeg elsker dem. Mamma har kommet hjem fra Filippinene og hadde med flere bæreposer med klær til Melinda. Alt var så fint! Før så var de bæreposene fult opp med klær til meg. Haha.. not anymore! Jeg og S fikk et par plagg vi også da, hihi! Jeg fikk sirkellinser og S fikk Armani-parfyme. Vi er heldige! Melinda fikk så mange prinsessekjoler! Smelt<3 


Så har vi frøkna i dag som nettopp har våknet ♥


I helgen har både jeg og S ikke følt oss så bra. Stuebordet flyter over med repsils, paracet og ibux. Fredagen var litt bedre, så da var jeg og Melinda på Husfliden tidlig på morgenkvisten. Jeg må iallefall sy inn bunaden min til dåpen, hele 18 cm!! Jeg bare skjønner ikke hvordan det kan koste et par tusenlapper.... Ellers var vi på Hamar og besøkte et par eldre folk som alltid syns det er stas å se Melinda. Vi hadde besøk her hjemme av familie. På kvelden dro vi og besøkte et vennepar av oss. Vi spilte Scrabble til langt på natt, koste oss med pizza, frukt og godis♥ Elsker slike kvelder!
Cuteness x 3

Se på disse tre utrolige søte draktene Melinda har fått av B! Hun har vært i USA og kom hjem med disse draktene + en utrolig søt minimus-bamse. Hihi vesla vår er da bare så heldig! Gleder meg til og ha på henne disse. Alle tre er i str 6 mnd, men jeg tror de passer lenge før det! 
Elektrisk vippestol: Lovin'hug Swing fra Akta Graco


Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD.


Denne utrolig fine innehusken/ vippestolen har Melinda fått i julegave av mamma. Altså min mamma, hehe. Jeg kunne ikke vente til jul med og få brukt den. Vi trengte den nå! Vi har bare hatt den i noen dager, men denne kjekke, geniale stolen burde vi hatt fra dag én. Den er så fin om jeg skal gjøre mitt. Vi har også en vanlig vippestol, men den er bare bra nok om vi vipper mens hun sitter i den. Det er begrenset hvor lenge vi orker det også, hehe. Vi har en nokså fancy babygym, men hun er for liten til og skjønne den enda. Denne elektriske vippestolen er perfekt fra helt nyfødt! Jeg syns den også er veldig grei og ha på natten. Når jeg er trøtt og sliten, hun har fått mat og alt hun trenger, men bare vil være våken. Da er det fint og sette henne i denne. Det går an og stille ned og opp ryggen på stolen. Vi har den lengst ned nå som hun er så liten, men vi kommer til å stille den lengre opp når hun blir noen måneder. Det følger med uro med 3 myke leker og et avtagbart lekebord. Vi har valgt og tatt av dette nå i starten. Det er bare å plugge inn stikkkontakten også er den klar for bruk! Jeg troor man kan bruke batterier også, men det kommer vi ikke til å bruke noen gang. Denne stolen vil jeg anbefale sterkt videre! Jeg legger ved noen videoklipp så dere kan få se den. Det var iallefall ingen vits og legge ved bilder, for da kan dere ikke se hvordan den fungerer! :-)


Cuteness overload


I dag har jeg og mamma handlet. Herlighet så mye fint og søtt det er til de aller minste. Iallefall nå i juletider! Jeg får lyst til og ta med meg hele butikken. Det gjør tydeligvis mamma også! Når jeg ser disse små kjolene med stort skjørt, så smelter jeg med en gang! Man kan jo ikke gå tomhendt ut av butikken etter og ha sett noe så nydelig! Melinda er heldig som har en bestemor som er så glad i og handle søte små klær som dette! ♥♥Jeg er på ferie akkurat nå. Eller jeg er hjemme hos mamma. Hehe. Jeg trenger og samle opp noen timer søvn. Jeg er vanligvis våken hele natten og sover noen timer på dagen. Søvn er veldig viktig, og får man ikke det kan man bli nokså ødelagt. Jeg er ikke helt der, men jeg kjenner jeg er trøtt. Da er det godt at mamma passer Melinda mens jeg sover på naborommet. Da kommer mamma inn med henne når hun trenger og vil ha mat fra meg:-) 


Disse to plaggene er for store nå, men det er ikke lenge til de passer. Begge var på 50% så de ble lagt i handlekurven. Hun passer str 56 perfekt nå, så jeg kjøper ikke noe i den størrelsen om jeg først skal kjøpe noe. 


Emmaljunga White Leatherette


Denne (veldig veldig) fine vognen har jeg lenge gledet meg til å vise frem! Den er kort sagt helt fantastisk! Da mener jeg ikke bare å se på (hehe), men også å trille så klart. Alt er så enkelt med den. Jeg har så klart valgt vognen: Emmaljunga White Leatherette!! Jeg angrer ikke et sekund. Siden helt i starten av graviditeten var jeg nokså bestemt på at denne vognen skulle vi ha! Eller jeg hadde et stort ønske om det. Eneste negative jeg har å si er at den er nokså stiv i prisen. Man får det man betaler for, og det ligger noe i det! Ellers er den litt tung og trille i oppoverbakker. Det er ingen klage altså! Bare vent om litt... da har jeg muskler! Heldige som vi er så fikk vi den i gave fra mamma og stefaren min. Takknemlig for det! Det kommer kanskje ikke som en overraskelse, men av alt babyutstyr -var denne det første som ble kjøpt. Altså nokså tidlig i graviditeten og det fortsatt var hemmelig. Tror dere ikke det kommer kjentfolk bort til meg når jeg er i babybutikken og fyller ut skjema om barnevogner. Joda! Veldig avslørende kan man si, haha! De jeg møtte er noen snille mennesker og holdt på hemmeligheten til den kom ut til offentligheten:-) De tre kurvene - stelling

- 28 dager igjen -


Under vasken her hjemme har jeg tre kurver. Det meste er stelleprodukter til babyen, men bittelitt til meg også. Helt bak kurvene ser dere den rosa badebaljen vår fra Stokke. Den tar så liten plass! Dere kan se den i DETTE innlegget. 


♥ Kurv 1: 
- Bleier og enda flere bleier! Man må skifte bleie på nyfødt veldig ofte, så da er det lurt og ha noen på lager. Jeg føler egentlig at jeg ikke har nok, men jeg vet at jeg har nok! Jeg har stappet så mangle bleier jeg klarer ned i en av disse kurvene. De fleste er i str 1, men jeg har også noen i str 2. I tillegg har jeg flere bleier i stellevesken. Jeg har egentlig to bleiepakker til, men de har blitt lagt litt til side på grunn av mangel på plass! Jeg blir stresset av tanken på å gå tom for bleier en sen kveld butikken er stengt! 


♥ Kurv 2: 
- Bodyer i de minste størrelsene x 29
- Badetruse x 2
- Flytende tøyvaskemiddel (prøvepakker) x 2
- Smekker x 7
- Kluter (frotte, gas, gulpe -kluter osv) x 19 (Jeg har en del flere som er pakket ned i fødebagen)
♥ Kurv 3:
- Rosa bind x 6
- Blått nattbind 
- Natusan zinksalve
- Natusan intensive care baby oil
- Natusan mild care shampoo
- Natusan mild care powder 
- Eucerin bath and shower oil x 2 (prøvepakker) 
- Libero baby wash (små flasker) x 7 -disse tenkte jeg var fine til å ta med på reiser.
- Libero oil (små flasker) x 7
- Libero waste bags 
- Libero baby buds (bomullspinner)
- Libero nursing pads x 6
- Barnesalve fra den Norske Eterfabrikk
- Bepanthen salve for tørr og irritert hud for spedbarn x 2 (prøvepakker)
- Håndklær x 4
Over klesskapet vårt har jeg tre nye kurver som er like som disse. I ene kurven har jeg enda mere ting til babyen vår. Litt ekstra stelleprodukter bl.a. Jeg er redd for at vi skal være tom for det også om butikken skulle være stengt. Selv om den siste kurven ikke er avbildet slenger jeg med listen med ting som er i den også!

♥ Kurv 4:
- Engangs ammeinnlegg fra Chicco 60 stk
- Boob ammebh
- MAM smokk x 5
- Mam Clip (for å hindre at smokken bl.a skal dette ned på gulvet) 
- Libero hand and face wipes 
- Libero zinc cream x 2
- Natusan mild care shampoo
- Libero oil x 3
- Våtservietter fra Baby Wipes Apotek 1 og Libero x 8
- Sassy self-feeding som kan brukes fra 6 mnd. 
- Barnesalve fra den Norske Eterfabrikk x 2
- Avent Philips 125 ml flaske x 2
- Nip flaske x 2
- Tannkrem for baby fra Colgate og Solidox x 2
- Ny "tut" til flasker fra Bambino og Nip x 4

Såå.. vil jeg gjerne spørre noen erfarne mødre der ute... Er det noe jeg mangler nå til stelling?? Jeg er så redd for å ha for lite av noe, eller verre, mangle noe! Termometer-pakke skal jeg se og få bestilt på nett nå snart! :)


Plassbesparende


Vi har valgt en fin badebalje fra Stokke som er veldig plassbesparende. Det er veldig viktig for oss at det ikke tar mye plass når vi har en såpass liten leilighet. Jeg mangler  støttesetet til nyfødt, men butikken var utsolgt. Jeg la igjen nr mitt, så telefonen ringer så fort de får inn igjen. Da kommer jeg løpende, hehe! Ellers skal vi til Trondheim på mandag, og en eller annen plass må de ha den støtten som hører til Stokke-serien. Den er så praktisk for vi kan bare slå den sammen og ta den med oss:-D   

Størrelsen på leiligheten vår er ikke noe å skryte av. Men jeg eeelsker den! Jeg flyttet inn for ca ett år siden, og kunne ønske vi ble boende lengre. Det er veldig uaktuelt når vi venter ei lita jente som kommer veldig snart♥ Da må vi finne oss noe større og litt utenfor sentrum. Nå i starten når hun er så liten, tenker vi det går greit. Om ikke alt for lenge, må vi nok selge denne fine perlen. Hehhe, nå overdriver jeg nesten! Nei, men dere skjønner -jeg er veldig glad i denne leiligheten! 

Jeg vet ikke hva som går av meg om dagen, men jeg har støv på hjernen! Jeg må ha det ryddig og nyvasket hele tiden. Skittentøyskurven må være tom, og halvfull er grensen. Det første jeg gjør når jeg står opp er å rydde! Merkelig, dette er nytt! Jeg klarte forresten å kjøpe feil roser... eller rettere sagt -farge. Hvordan klarte jeg det?? Jeg skulle ha rosa! 


Vognposen for små prinsesser


Nydelig ikke sant? Ååh jeg kan ikke ta øynene vekk fra denne nydelige vognposen fra RisaRosa! Noe jeg har fått bestemt på egenhånd er vogn og vognpose. Da var valget rimelig lett skal jeg si. Det aller første vi kjøpte til vår lille var faktisk vogn. Helt fra starten av graviditeten hadde jeg sett for meg en White Leatherette Emmaljunga -vogn sammen med en rosa RisaRosa vognpose. Jammen fikk frøkna som hun ville også! Iiik, jeg blir bare så glad av å se på dem begge! På bildene ser vognen litt mer ut som den er i fargen Vanilla, men lyset lyver litt. Den er hvit :-)

Førsteintrykket er at den er rålekker. Det er lett å falle pladask når man titter innom siden deres. Den er håndlaget og det er så nøye gjort -umulig å finne noe man kan pirke på. Det er glidelås på siden og dundynen som ligger inni kan lett tas ut. Ikke minst er det 100% ull. 
Jeg er helt sikker på at vår lille prinsesse kommer til å sove så godt i denne posen. Det er så lunt, godt og mykt! Prisen er veldig stiv, men man får det man betaler for. Noen syns det kanskje er litt på kanten å betale 2999 kr for en slik pose. Denne kommer til å bli brukt hver dag. Med tanke på at vi venter et vinterbarn er denne perfekt. Det er helt sikkert andre vinterposer som er bra og hakket billigere. Meen jeg skal ikke legge skjul på at jeg betaler gjerne noen ekstra kroner for å få en som i tillegg er litt pen å se på. Hehe. 
Hvorvidt den er vanntett eller ikke, spiller ingen rolle. Uansett hvilken vognpose jeg hadde valgt, hadde jeg uansett kommet til å brukt regntrekket over når det regner :-)


- Heeelt perfekt vognpose. Gleder meg til å se den lille jenta vår sovende nedi der♥ 

73 dager igjen


Heia! I dag er jeg i uke 31, tredje trimester, 73 dager igjen til termin og 74% av graviditeten er over! Jeg sier det nok i hvert eneste blogginnlegg -men tiden går ufattelig fort. Det er bra!! Det nyeste som har kommet inn i den lille leiligheten vår nå er.... Sofie-vuggen fra BabyDan♥♥ Jeg har vært bestemt fra starten av at det er en slik vugge jeg vil ha. Da var det jammen på tide å bestille en også. Jeg bestilte en slags pakke hvor det var vugge, sengehimmel, sengekant/ sprinkelbeskyttelse, hjul og sengetøy som fulgte med. Det var den raskeste leveringen jeg har vært borti. Den ble nemlig sendt samme dag som jeg bestilte den. Det var litt skuffende når jeg fikk den fordi hjulene og sengekanten var ikke pakket med, men jeg sendte en mail om savnet. Samme dag ble mailen sett og besvart, dagen etterpå -hadde jeg alt! Jeg er stooorfornøyd! Jeg bestilte også en veldig behagelig amme-BH og amme-innlegg. Nå kan jeg stryke av det på listen. Sengekanten og dynetrekket er ikke avbildet, men det står i stil til sengehimmelen. Jeg skal så klart vise dere når alt ligger på plass! Ååh, det klør i fingrene mine! Først må det vaskes :-)

Det jeg har på to-do-listen min denne uken er å begynne å se etter en fødebag. Jeg føler det er på tide å pakke den smått nå, i tilfelle hun skulle bestemme seg for å komme tidlig. Selv om de sier at det er praktisk at den er pakket tre-to uker før termin, med tanke på at de fleste babyer fødes mellom to uker før termindatoen og to uker etter termin. Jeg føler meg mere avslappet og rolig om jeg har alt på plass en god tid før! ♥ Mens jeg først er i butikkene og ser etter en bag, tenker jeg også å se etter en dress hun kan bruke når vi drar fra sykehuset. OG til slutt tenker jeg å vaske litt babytøy. Wææ jeg gleder meg til å styre og ordne, enda mer!

 


Utstyr: babynest


Hallo! For en flott mandag jeg har hatt! Det har vært strålende vær på fridagen min. Jeg har gjort husarbeid, hentet pakker, spist is, handlet og laget middag til mannen kom hjem fra jobb♥ Når jeg handlet inn til middagen tidligere i dag, som ferresten ble wok med gul karrisaus, ble det tilbringt litt mer tid i butikken enn planlagt. Jeg møtte en eldre dame jeg kjenner som jeg snakket med en god stund. Hun kom med gåstavene sine og var så glad for å se meg, hihi, koselig! Plutselig ble disse stavene borte! Da gikk vi rundt og rundt, OG rundt for å finne dem. Det var heller ikke akkurat den minste butikken, men til slutt fant vi dem! Da ble vi begge så glade, hehe, det er ikke alltid like lett å huske :)


Forrige uke fikk jeg ENDELIG babynestet mitt fra Lykkefabrikken. Jeg valgte tekstilene selv, og fikk det laget slik jeg ville ha det. Jeg gikk for blonder på kantene og striper. Veldig enkelt og søtt syns jeg! Den kreative damen som står bak valgte å gi det til meg personlig. Noe så trivelig! Det er det ikke alle som gjør. Jeg fikk hilse på henne raskt og fikk sagt ordentlig takk! For det håndlagde babynestet betalte jeg 800 kr.
Jeg ser for meg at dette babynestet kommer til å bli mye brukt! Det skal få bli med på sykehuset og det er egentlig fint å ha overalt. Sengen, vuggen, soffaen og kanskje vognen. Jeg kommer nok ikke til å bruke den i vognen med det samme. Jeg har en vognpose fra RisaRosa som er så tykk og fungerer nesten som et babynest! Den er knallfin!! Den skal jeg vise dere senere:-D

Uke 29Min nye hobby: babyklær

Ja, babyklær har blitt min nye hobby! Jeg elsker å gå i butikker å kjøpe klær, men nå i det siste har det blitt null og niks på meg selv. Alt skal gå til den lille babyen. Hver gang mamma kommer og besøker meg på Lillehammer, har hun alltid med en liten gave som pleier å være en kjole eller et annet plagg som er til meg. Her om dagen kom hun på jobben min med en behagelig hverdagskjole som var så fint innpakket. Siden jeg kjøper minimalt lite til meg selv om dagen, tror jeg ikke hun vil at jeg skal glemme meg selv helt. Ja, hun er verdens snilleste! 
Babyklær, eller sko, lue.... generelt alt utstyr! Det er så gøy å handle inn! Det og ordne å styre til en liten en... tror jeg må være min nye hobby! Nå er jeg og S så heldige som har fått arvet en del. Noe jeg syns er kjempe bra! Der er det masse å spare. Vi setter veldig stor pris på det! Litt vil vi nok kjøpe selv, eller jeg er kjempe gira på det! Jeg har fått lov til å velge hvilken vogn vi skal ha. Det ble en Emmaljunga vogn som vi har fått inn i hus allerede før vi visste hvilket kjønn det var. Da måtte den stå midt i stua et par uker fordi jeg ville alle skulle se hvor fin den var! Den ble plassert forran TVn til og med. Jeg trodde aldri jeg skulle si at jeg elsker en vogn, MEN JEG ELSKER DEN! Før jeg tar helt av her skal jeg vise dere noen plagg vi kjøpte inn i begynelsen. Nå har vi allerede en kommode full! Siden vi får et vinterbarn er det viktig med ull, men det har jeg ikke kjøpt noe av enda. Det skal jeg veldig snart få kjøpt inn! 

Denne søte bodyen/ kjolen kjøpte jeg når jeg var i Filippinene i april. Da var jeg rundt 11-12 uker på vei. Jeg visste ikke hvilket kjønn det kom til å bli, men jeg hadde en følelse på at det ble jente. Det ble det jammen med også! Just in case kjøpte jeg klær for jenter, gutter og for begge. Hehe, litt ivrig! 


Jeg vil gjerne ha flest bodyer med denne type knappeåpning. Helst langermet også siden vi får henne i november. Det vil jeg ha flest av, men skader ikke med litt forskjellig! :)

Disse kjøpte jeg også i Filippinene mens jeg var 11-12 uker på vei.


I tilfelle det ble gutt ble denne også kjøpt. 


Til slutt: min favoritt ♥ Se på dette tyllskjørtet! Så fluffy, stort og fint! Dette kjøpte vi mens vi var i Oslo på VG-lista. Vi gikk tilfeldigvis forbi den fineste og dyreste babybutikken jeg har sett og det var fult av slike tyllskjørt!! Vi kunne ikke gå fra der uten å få med oss en handlepose med ett av disse hundre nydelige skjørtene. En matchende sløyfe ble også med oss hjem 


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits