Kontrollfreak

Denne turen til Praha blir annerledes enn noen andre turer og ferier jeg har vært på. Kanskje det er derfor jeg gleder meg ekstra mye, hihi. Jeg gleder meg nok mest fordi jeg drar med Anh. Grunnen til at denne turen blir annerledes enn hva jeg har opplevd før er fordi det meste nå er planlagt. Jeg har planlagt dagene fremover for første gang i mitt liv. På alle turene mine som jeg har reist på før, har jeg bare reist. Jeg var og er veldig spontan, hehe, men nå har jeg blitt skikkelig kontrollfreak og vil ha alt på plass. Jeg er også den som alltid vil og må passe på pass/ boardingpass. Når jeg og Ingus dro til Praha nå forrige gang ble han smålei av at jeg skulle ha orden og styr på alt, så han ville passe på sine egne ting. 1. Når vi skulle gjennom sikkerhetskontrollen hadde han allerede mistet boardingpasset sitt. Det ble en del styr og han mistet nesten flyet. 2. Når vi kom til Praha hadde han klart og rote bort passet sitt. Når jeg er på farten (spesielt med Ingus!) bare MÅ jeg passe på tingene til reisefølget mitt. Orden og styr må jeg ha! Her er hva jeg har 100% i boks de neste dagene. Det som står her dekker jo ikke hele dagen(e), men jeg kan ikke planlegge minutt for minutt heller. Hehe. 
 


 

Tenk at dette allerede er i morgen! Kan ikke tro det. Vi begynte med nedtelling fra da vi var på rundt dag 40, og nå er vi på 1! Vi tar toget fra Sarpsborg 12:24 og flytog videre kl 14. Flyet vårt går 16:45 og da rekker jeg å oppdatere bloggen på Gardermoen også. Har beregnet tid til det, hehe viktig. Vi er fremme i Praha 18:45 og da regner jeg med vi er på hotellet rundt 19:30. Når vi kommer inn hotellinngangen sitter det nok to gladgutter og venter på oss, Thomas og Marek. De begger jobber på hotellet vi skal bo på, Falkensteiner. Jeg møtte dem første gangen jeg dro til Praha og det fine er at de begge er ferdig på jobb når vi kommer. Thomas har dere sett på bloggen før. Blant annet i innlegget (HER) hvor vi leide trøbåt. Super grei og flott fyr som jeg gleder meg til å gi en stor klem til! Jeg og Anh er sikkert veldig sultne når vi kommer, så Thomas skal ta oss med til et skikkelig tjekkisk sted hvor vi får ordentlig tjekkisk mat og (GOD) øl. Etterpå er det festlighetene som står for tur. Marek skal ta oss med til favorittklubben sin som jeg har store forventninger til.      

Dagen blir helt klart startet med god hotellfrokost. Jeg gleder meg til å spise pannekaker med Nutella. Mm. Falkensteiner har så god frokostbuffet at jeg tror jeg blir nødt til å hamstre med meg mat til rommet. Hihi, jeg tuller ikke. Klokken 12:00 denne dagen har jeg booket tatoveringstime til meg og Anh hos "One Love". Vi skal ta tre (små) vennetatoveringer og det blir nok veldig spennende! Jeg har mailet masse med dem, så alt er klart. Tatoveringssjappen skal nok være veldig bra og ligger midt i sentrum ved Old Time Square. Prisen kommer til å bli 1650 CZK hver for oss som tilsvarer 550 kr. Billig! Resten av dagen kommer til å gå til shopping, spise god mat, sightseeing, kjøre segway på torget, også får jeg høre med Marek og Thomas. Kanskje de er med på å leie en trøbåt igjen. På kvelden blir det nok ut igjen. Party! Kunne virkelig tenkt meg på homseklubben igjen, Friends. Der likte jeg meg skikkelig og fikk meg mange nye homofile venner som jeg må møte en eller annen gang dette oppholdet. 

Jeg vet jeg kommer til og glede meg til å våkne hver morgen og tenke "YES, jeg skal få knakende god hotellfrokost i dag også!". Frokost er virkelig det beste måltidet. Det store denne dagen er at jeg har booket en luftballong til oss! Vi skal opp i ballongen rett før solnedgang rundt seks på kvelden. Det vil si vi har masse tid til å gjøre andre ting før det. Når vi skal få denne fantastiske opplevelsen må vi ut av Praha og hele dette ballongopplegget kommer til å ta 4,5 timer. Prisen (pr person) er 5500 CZK som tilsvarer 1833 kr. Jeg bestilte avtale på DENNE SIDEN. Man kan også lese mer om luftballong og hva som følger med i pakken du betaler for. Til nå er jeg veldig fornøyd med servicen. Jeg mailer masse med dem, og få svar med nesten en gang. Vi blir hentet på hotellet vårt 17:30 og da starter eventyret. Du, og du som vi gleder oss! Vi får se om vi er slitne på kvelden, kanskje det blir noe godt i glasset da også og sosialisering. 

Rett etter vi er ferdig med hotellfrokosten går vi ned til Old Time Square og til Dlouha 6. Denne dagen har jeg booket fallskjermhopping! DET BLIR AWESOME. Jeg har hoppet fallskjerm før, men gjør det gjerne igjen! Dere kan se bilder fra mitt forrige tandemhopp HER. Det som blir gøy (og billigere) er å hoppe utenfor Norge! Oppmøte 13:15, men da må vi være der 12:45 -en halvtime før. Jeg er så nervøs for og komme for sent til oppmøter. Tanken på at folk må vente på meg er bare helt forferdelig! Da blir det og dra rett etter frokosten har landet i magen. Flyplassen vi skal til ligger utenfor Praha, så hele dette kommer til og ta oss 4-5 timer. Prisen ser dere på bildet, 230 euro (1935 kr). Da inkluderer dette video, bilder, serfikat, t-skjorte, transport OG vi kunne velge noe gratis. Blant annet gullmeny på Hard Rock Café, gratis middag på en Indisk restaurant, øltur, sightseeing i buss hvor du kan gå av og på når du vil og gratis inngang/ drikke til Praha's beste utested. Jeg og Anh valgte gratis middag på en restaurant. Vi skal opp veldig tidlig neste morgen, så om det blir noe klubb på oss denne kvelden vet jeg ikke. Tenk at i Norge betalte jeg 5000 kr for tandemhopp med bilde/ video. Sykt, og se hvor mye mer vi får! Da er det opp grytidlig! Vi rekker ikke mye av frokosten heller. Denne dagen har jeg booket strikkhopp til oss! Det er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre og nå skal det endelig skje! YES. Jeg er så spent at det kribler i magen. Det kommer en sjåfør som henter oss på hotellet så tidlig som 09:30 (ja, det er tidlig for oss). Vi må ut av Praha igjen og til Tjekkias høyeste bru som heter Zvikov. Jeg tror vi får mat og drikke der også, yea! Prisen er 3000 CZK (1000 kr) pr person og det hele kommer til og ta 4 timer. Veldig greit! Resten av dagen er ikke planlagt. Det får vi ta på sparket:-) Noe som er helt sikkert på en lørdag er iallefall at det blir fest på kvelden! 
 
Vi blir i Praha til tirsdag 22.07. Akkurat en uke. Vi drar heller ikke før på kvelden som vil si vi har hele dagen på oss. Mer enn dette av aktiviteter har jeg ikke planlagt enda. Jeg vet ikke om jeg vil planlegge så mye mer i detalj eller, fordi jeg liker å være spontan! Det er noe jeg har veldig lyst til -rafting! Jeg har sett litt på tilbudene deres, og det ser veldig bra ut! Anh har veldig lyst til å dra på spa og massasjeting. Spa og massasje er noe jeg hater. Hva slags jente er jeg?! Hahha. Kanskje noen av vennene mine der vil bli med henne. Det skal vi nok få ordnet. Ellers vil jeg gjerne dra til det wanna-be-eiffeltårnet som jeg kaller det. Haha. Første gangen tenkte jeg "wtf eiffeltårnet her?". Ved siden av dette tårnet er det en laaang mur, da tenkte jeg "wtf den kinesiske mur her?". Haha. Det er så mye vi vil gjøre! Resten får vi nok ta på sparket. WÆÆ I MORGEN ER AVREISE! WOHO. 

Du kan se mange flere bilder fra turene mine til Praha i egen kategori HER. 


fifthharmoony

14.07.2014 kl.12:36

Heisann, jeg tok bare en titt innom bloggen din, den var utrolig fin. Hadde vært kjekt om du titten inn på min også ^^.
Oda

14.07.2014 kl.12:52

Høres ut som det blir spennende! God tur:)

- Meld deg gjerne på linkerunden min!
Marcela Constanza

14.07.2014 kl.12:55

høres ut som en spennende tur god tur å kos deg kjempe masse <3
Camilla

14.07.2014 kl.12:57

Hørtes spennende ut!

:)
Marthe Sand

14.07.2014 kl.13:03

hørtes veldig spennende ut:) kos deg mye
Edel Kristina

14.07.2014 kl.13:48

Kos deg!
cheerchrissy.blogg.no

14.07.2014 kl.14:13

så koselig !
Oda

14.07.2014 kl.20:08

- Da er vinneren av linkerunden trekt.. Ble det deg?
DIMAN DILIR

14.07.2014 kl.20:34

fina bilder:)

14.07.2014 kl.21:23

oi, hørtes sykt artig ut *-* du må kose deg massemasse!

Skriv en kommentarArkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits